Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15042

Uitvaartzorg Kremer
Telefoon: 0621927749
Email: info@uitvaartzorgkremer.nl
Website: www.uitvaartzorgkremer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


D. van Hal-Krielen
Zeer betrokken uitvaartondernemer. Afspraken werden netjes nagekomen.


Looman.J.T.E.
Uitvaartzorg Kremer heeft voor een goede begeleiding en een zeer waardig afscheid gezorgd. Alle complimenten voor Dennis , Ingrid , Mandy en bij het afscheid Tamara.


Marina Xanthakis
Wij zouden Uitvaartzorg Kremer zeker aanraden. Wij zijn begeleidt door Ingrid, ontzettend lief mens! Alles tot in de puntjes samen uitgewerkt, altijd bereikbaar voor vragen en zeer begripvol. Alles is gelopen zoals we het graag wilden. Heel erg bedankt voor alle goede en lieve zorgen!


Aaa hermsen
Bedankt voor de persoonlijke en fijne samen komst voor en tijdens de uitvaart . We zijn zeer tevreden hoe het is verlopen . Bedankt voor de mooie warmte en liefde die jullie (zeker Susan) die ons gegeven is . Tijdens de waardevolle uitvaart van mevr Hermsen . Onze hartelijke dank Alex & Simone Bo& Gijs Sterre xxx


Gerard Steehouder en Ron Steehouder
Wij hebben Dennis leren kennen als een zeer sympathieke man, die heel goed de situatie kan inschatten, met heel veel respect en een juiste houding, precies dat regelde waarom we verzochten en dat is tijdens die eerste moeilijke dagen een heel goed gevoel in een emotionele tijd. Zo hebben we zelf kunnen helpen in de laatste momenten voorafgaand aan de weg naar het crematorium. Bij het crematorium aangekomen verliep ook alles zoals we besproken hebben en was er de mogelijkheid om onze moeder tot aan de crematieoven te begeleiden zodat we echt afscheid hebben kunnen nemen. Mede door alle bovenstaande, als ook het offerte traject met een eerlijke prijs en alle mogelijkheden daarin, en de duidelijk financiële hulp met verzekeringen en de afhandeling daarvan, willen wij Dennis Kramer en collegae heel graag aanbevelen en bedanken voor het ontzorgen van ons en ging alles zoals onze overleden moeder gewenst heeft.


Lidia
De uitvaart van mijn overleden echtgenoot was verzorgd door Tamara en Dennis. Het was perfect georganiseerd van het begin tot de einde.Tamara verzorgde onze uitvaart professioneel, rustig, met het begrip voor onze emoties en verdriet.Wij hebben genoeg tijd voor alles gekregen; ook onze hond kon van zijn baasje afscheid nemen. Tamara gaf ons voldoende ruimte om naar wens te regelen: zij adviseerde en begeleidde ons perfect.Zij heeft alles met ons besproken tot de kleine details( soms in de late avonduren). De uitvaart was perfect georganiseerd en verliep boven mijn verwachtingen. Tamara en Dennis werken uitstekend en professioneel, ook met "hart en ziel".Ik zal Kremer Uitvaartzorg aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen. Met enorme dank Lidia


N. Berens
Deze uitvaartondernemer luistert heel goed naar de wensen. Alles is gegaan zoals wij het als familie wilden.


Clémence Ross en familie.
De persoonlijke benadering hebben wij als heel warm en deskundig ervaren. Dat heeft de uitvaart van Jos en de voorbereiding daarvan voor ons echt bijzonder gemaakt. De muziek, de sfeer bij de condoleance met fakkels bij de oprit en de ontvangst van vrienden en bekenden bij ons thuis, alles was erg fijn. Mooi ook dat alles samen gedaan kon worden met de buurt. Naast het verdriet kijken we met dankbaarheid terug op het goede afscheid dat Dennis en zijn team mogelijk hebben gemaakt.


Ingrid Griffioen
Tamara is erg betrokken bij haar werk, het voelt als familie. Ook op Eerste en Tweede Kerstdag, niks is haar te veel!


R.ten Brinke
Aardige prettige man in de omgang.


Liset van Berkel,Stefan zijn moeder
Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal heel erg goed is verlopen, aan al onze wensen is meer dan voldaan. Een zeer persoonlijk en warm contact gehad en dat heeft ons zeker geholpen in onze moeilijke tijd. Ook de nazorg is perfect geweest. Ik zou Uitvaartzorg Kremer aan iedereen die het helaas nodig heeft aanbevelen


Angelie Renting
Wij zijn door Suzan super begeleid in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Zo respectvol en waardig. Heel bijzonder dat wij zelf in hun rouwauto het laatste ritje mochten verzorgen. Tamara heeft ons begeleid m.b.t. muziekkeuze en teksten, tevens heeft zij op de dag van de uitvaart gesproken met haar mooie gedichten/woorden. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren, hierdoor konden wij ons richten op het persoonlijke levensverhaal en was zij als dat nodig was onze back-up.


Willem van der Hor
Zeer persoonlijk, alle wensen die er waren, waren bespreekbaar en is ook allemaal waargemaakt. Dennis heeft ons niet als klant benaderd maar als mens


Familie Edens
Zeer persoonlijk en prettige contacten en samenwerking. Betrouwbaar.