Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15042

Uitvaartzorg Kremer
Telefoon: 0621927749
Email: info@uitvaartzorgkremer.nl
Website: www.uitvaartzorgkremer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 103 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

R.ten Brinke
Aardige prettige man in de omgang.


Liset van Berkel,Stefan zijn moeder
Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal heel erg goed is verlopen, aan al onze wensen is meer dan voldaan. Een zeer persoonlijk en warm contact gehad en dat heeft ons zeker geholpen in onze moeilijke tijd. Ook de nazorg is perfect geweest. Ik zou Uitvaartzorg Kremer aan iedereen die het helaas nodig heeft aanbevelen


Angelie Renting
Wij zijn door Suzan super begeleid in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Zo respectvol en waardig. Heel bijzonder dat wij zelf in hun rouwauto het laatste ritje mochten verzorgen. Tamara heeft ons begeleid m.b.t. muziekkeuze en teksten, tevens heeft zij op de dag van de uitvaart gesproken met haar mooie gedichten/woorden. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren, hierdoor konden wij ons richten op het persoonlijke levensverhaal en was zij als dat nodig was onze back-up.


Willem van der Hor
Zeer persoonlijk, alle wensen die er waren, waren bespreekbaar en is ook allemaal waargemaakt. Dennis heeft ons niet als klant benaderd maar als mens


Guido Berntsen
persoonlijk erg warme begeleiding, Een begrafenis is altijd erg verdrietig maar door de fijne begeleiding dragelijk gemaakt.


Cecile Terhorst
Voelt situatie goed aan. Persoonlijk,afgestemd op behoefte,correct, empatisch.


Familie Edens
Zeer persoonlijk en prettige contacten en samenwerking. Betrouwbaar.


G A .Minken Muusz


Jolanda van veggel vd meent
Ik kan heel kort zijn. Alleen maar lof voor deze mensen.super super.en mijn moeder hielt nog een leuk centje over. Echt chapoo


E. ten Have
Uitvaartzorg Kremer biedt de juiste en persoonlijke ondersteuning in een verdrietige tijd. Kremer ontzorgt daar waar de familie dat nodig heeft, maar laat ook ruimte voor eigen invulling. Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.


Teunis


Thea Hagelen
De begeleiding was uitstekend. Wij als nabestaanden hebben dat als zeer positief ervaren. Een minpuntje. De lijkauto was niet geheel vlekvrij.


Sjon Slütter
Eerlijke en persooonlijke benadering. Klein minpuntje,dat de vermelding van de collecte voor het longfonds niet op de rouwkaart was vermeld.


Mona Hiddink
Uitvaartzorg Kremer kan ik iedereen aanbevelen. Geen negatief puntje gevonden. Iedereen die op de uitvaart was, zeiden zelfs dat het zo'n mooie en persoonlijke uitvaart was. Niets anders dan complimenten van onze kant! Ook een zéér goede en fijne spreekster!! Ook erg belangrijk. Aanbevolen door Dennis Kremer!


A Groot Wassink
Het was een respectvolle en goed verzorgde uitvaart de HR Kremer was rustig en goed bereikbaar


Willemien Mateman
Dennis luistert goed is rustig en handelt alles op een goede manier af neemt voldoende tijd om je persoonlijke wensen ook uit te voeren binnen de financiële mogelijkheden en is een aardig mens!!!


j.kuper
Zeer nette en persoonlijke verzorging.


Gerda Veltman-Rorije
Wil alles doen om het de nabestaanden zo gemakkelijk mogenlijk te maken.Denkt goed mee,kortom wij vinden dat hij en zijn medewerkster zeer proffesioneel en menselijk zijn.


W.evers van Drumpt.
Alles was perfeckt geregeld.een mooi afscheid waar we goed op terug kijken.gewoon perfeckt geregeld Dennis dank je wel voor alles. Fam van Drumpt.


Loes Hoogsteder
Ondanks ons grote verdriet bij het overlijden van mijn man, kunnen we terugkijken op een mooi, liefdevol, emotioneel en waardig afscheid. Mede door de begeleiding en zorg van Dennis Kremer was alles tot in de puntjes verzorgd. Hij is zeer betrokken en denkt mee met de wensen van de nabestaande. Ook Suzanne toont respect voor de overledene door de manier waarop zij liefdevol omgaat met de verzorging. Door jullie beide is de uitvaart geworden zoals wij het graag zagen. Dank jullie wel voor deze mooie herinnering.


Maurice Böhmer
Dennis heeft alles tot in de puntjes geregeld. We zijn zeer tevreden over alles wat Uitvaartzorg Kremer voor ons heeft gedaan.


Yvonne Arts
Mijn zus was niet verzekerd maar het contact vooraf was heel goed en duidelijk. Na het overlijden zijn we heel goed opgevangen. De familie heeft het als zeer respectvol en persoonlijk ervaren. Ondanks het verdriet konden we geen betere uitvaart kunnen bedenken.


P.J. Harleman
Zeer betrokken, oprecht en eerlijk. Een no-nonsens ondernemer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed in balans. Hanteert reële prijzen !


Jos Ruitenbeek
uitstekend verzorgt geheel rekening gehouden met onze wensen


Ton Buitinga
Dennis Kremer toonde zich een betrokken en ook humoristische begeleider. Ik mocht hem graag en wil zelf door hem begraven worden nu.


F.Vink
Spontane en correcte afhandeling, wij voelden ons bijzonder op ons gemak!


Martha Abels
Naar tevredenheid behandeld


Marian
Zeer betrokken en warme begeleiding gehad, die altijd voor ons klaar stonden wat betreft de verzorging maar ook voor andere vragen. Dit maakte de laatste zorg extra bijzonder en waardig. We zouden Kremer uitvaart zeker aan anderen aanraden.


M.K.H.Gerritsen
Prettige persoonlijke begeleiding.


R.A. van Laarhoven
Voor iemand van zijn leeftijd handelt hij zeer professioneel. Hij was zeer betrokken en sociaal en hield ons op de hoogte van al wat speelde. Maar bovenal: een zeer betrouwbaar persoon en een fijne persoonlijkheid.


Anneke Vrieselaar
Dennis en Suzan hebben wij als zeer prettig ervaren. Betrokken, kundig en een persoonlijke benadering afgestemd op onze wensen. Zij nemen de tijd, denken mee en veel bleek mogelijk. Door de kleinschaligheid zijn de lijnen prettig kort en zijn beiden lasgdremoekig in contact en was er 1 gezicht wat snel vertrouwd maakt. Wij kunnen Dennis en Suzan bij een ieder aanbevelen. Nogmaals dank voor de fijne zorg en steun in deze emotionele tijd.


Karel Matla
We konden goed overleggen met Dennis, en het is een mooi en vooral passend afscheid geworden waar we goed op terug kijken.


G.rijkse-Duistermaat.
de Hr.Kremer is erg goed in wat hij doet.Een uitvaart zo regelen dat de familie het gevoel heeft er desondanks niet alleen voor te staan. En dat zowel in woord als in daad .Natuurlijk hopen wij als familie dat het voorlopig niet meer nodig is dat wij hem moeten bellen. Mocht dit wel zo zijn dan blijft de Hr.Kremer wederom onze voorkeur houden. Respectvol en aanvoelend wat wel en niet gezegd kan worden.


Maaike van den Toren
Bij uitvaartverzorging Kremer stonden onze wensen centraal, niks was teveel. Daarnaast is Dennis zeer persoonlijk ingesteld wat het contact fijn maakte.


H.Knollenburg
zeer persoonlijk en goed verzorgt


Harry Engelbarts
Kleine uitvaartondernemer. Is zeer betrokken. Niets is teveel. Alleen maar lof voor deze onderneming


Dick Huntink
Dennis Kremer heeft mij alle ruimte gegeven die ik verlangde, waardoor de uitvaart zeer persoonlijk en naar wens is verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen en meer dan dat. Complimenten!


Marieke Visser
Zeer kundig en betrokken. Dennis zorgt voor een zeer professionele en toch persoonlijke begeleiding. Denkt mee, adviseert en regelt zodat alles na wens verloopt.


Riet Geluk


Peter Smit
Zeer fijne en goede uitvaartondernemer. De uitvaart is precies zo gegaan als we gewenst hadden. Aan alles is gedacht, de begeleiding en informatie voorziening zijn perfect. Het personeel is zeer betrokken en erg aardig. Je hebt het al moeilijk genoeg in die periode en dan is het erg fijn om erop te kunnen vertrouwen dat de uitvaart geheel naar wens en perfect verloopt. Nogmaals bedankt voor alles.


Joop Oosterbroek


w.knaven
Ik ben zeer tevreden hoe de heer Kremer ons ondersteund en geadviseerd heeft


Rene Steentjes
Persoonlijk en betrokken.


Greet van Brakel
Dennis heeft de uitvaart van onze vader, man, opa en overgrootvader bijzonder professioneel uitgevoerd en begeleid. Nam meer dan voldoende tijd voor alle beslissingen die gemaakt moesten worden en was buitengewoon flexibel voor alle wensen die wij hadden. Al met al GEEN verbeterpunten kunnen vinden. Persoonlijk, dichtbij en betrokken....


Michiel Mentink
Dit is al de tweede keer dat ik met je te maken heb gehad, en beide keren heb ik het contact en de service als erg prettig en persoonlijk ervaren. Je lokale betrokkenheid met de nadruk op kwaliteit, en hoe makkelijk en snel de tussentijdse contacten zijn (mail, bellen of whatsapp.. het maakt niet uit) is denk ik een sterk punt van je.


E H van der Poest Clement
Samen met zijn collega heeft Dennis ons zeer prettig begeleid. altijd aan onze wensen/ ideen gehoor gegeven. Daarmee hadden we het gevoel dat recht werd gedaan aan wat moeder gewild zou hebben.


Wilco Hebbink
Bedankt voor het mooie afscheid en de fijne begeleiding.


Dorota Bresser
Dennis en Suzanne, wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie uitstekende begeleiding en ondersteuning! De opbaring thuis in Zuid-Holland, het vervoer naar en de uitvaart in het geboortedorp in het oosten van het land; alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een fijn afscheid waarbij jullie aanwezigheid en meedenken gedurende de week erg prettig was. Jullie hebben ons geholpen het afscheid zo vorm te geven als we het voor ogen hadden.


Feikje Kremer Zoethout
Het was een waardig afscheid waar wij voldaan op terug kijken. De ondernemer weet het plaatje feilloos in te vullen naar de wensen van de nabestaanden.


Nanda Grashoff
Een betrokken respectvolle persoon met veel deskundigheid. Zeer klantvriendelijk en dienstverlenend. Veel aandacht voor zijn klant en goede persoonlijke adviezen.


Ben Vennegoor
Ik ben ondanks dat het voor een plotselinge aangelegenheid was waar ik niet op was voorbereid steeds met heel veel respect en begrip behandeld. In alle aangelegenheden ben ik ondanks mijn emoties steeds vakkundig en op de juiste zakelijke manier geholpen. Ook in dingen die niet door mij gevraagd waren, maar wel erg aangenaam dat die dingen zo als vanzelf sprekend werden gedaan. b.v. De rouwkaart voor mijn Franse vrienden vertalen door iemand die zulke emotionele begrippen op de juist manier kan vertalen. Er zijn nog veel meer van deze dingen gebeurd die ik me vast en zeker later weer te binnen schieten. Heel belangrijk vond ik dat de heer Kremer altijd voor mij klaar stond als ik daarom vroeg en hij nooit de indruk wekte geen tijd te hebben.


Ralph en Ineke van der Willigen Meijrink
De persoonlijke benadering en het feit dat alles bespreekbaar was rondom de uitvaart en de zorgvuldigheid waarmee het stoffelijk overschot verzorgd en behandeld werd verdient alle lof.


Han van Groningen
Niets dan lof voor de totale begeleiding. Zeer betrokken en alles goed verzorgd.


mohammad Ghamati


marcel otters


Rene Heesen
Dennis ik een zeer betrokken persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt.Dennis en Suzan bedankt voor jullie betrokkenheid en medeleven bij het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Wij hebben jullie samenwerking als meer dan prettig ervaren, de openheid en het overleg met elkaar om er een mooi waardig afscheid van te maken. Ook hebben we veel positieve reacties ontvangen van de manier van opbaren,zag er zeer natuurlijk uit. Nogmaals bedankt namen Thea Esther Rudi Ester en Eddiepersoonlijk betrokken, een fijn contact gehad. het is mooi, en volgens onze wensen verlopen.Vertrouwd en persoonlijkzoals bij onze vader is nu ook de uitvaart van onze moeder helemaal tot in de puntjes geregeld.Dennis is grote waarde geweest in het process van ons afscheid van onze moeder en vader.Wij hebben het als heel prettig en zeer persoonlijk ervarenAlle complimenten voor deze uitvaartbegeleiding. Helder in communicatie. Zeer flexibel in afspraken en regelen van allerlei zaken. Zeer betrokken van begin tot laatste aanwezige persoon bij de condoleance. Absoluut aanbevelingswaardig.Dennis heeft de uitvaart van onze man/vader tot in de puntjes verzorgd. Zijn persoonlijke betrokkenheid gaf ons ook een vertrouwd gevoel. Hij dacht mee aan oplossingen en deed suggesties, waardoor het een mooie persoonlijke uitvaart is geworden. Graag willen wij hem bedanken dat deze verdrietige dag toch een dag is geworden, waar wij met een goed gevoel aan terug kunnen denken. Fam. KobusKeurig verzorgd, wij raden Uitvaartzorg Kremer zeer zeker aan.Beste Dennis, Zowel voor ons als voor jou een aparte/bijzondere situatie. We zijn heel blij met hoe je dit hebt opgepakt en geregeld. Heel erg bedankt. Liefs Danille & EelcoDe uitvaart van mijn vader is door Dennis Kremer zeer goed begeleidt. Hij was een grote steun voor mijn moeder en ons als familie.Bijzonder prettige uitvaartondernemer, geeft veel rust en luistert heel goed naar de wensen van nabestaanden, die ook allemaal ingewilligd worden.Zeer aangenaam, zeer goede begeleiding, altijd bereikbaarDennis heeft ons fantastisch begeleid. Hij begreep onze wensen en dacht ook mee om deze vorm te kunnen geven. Ook droeg hij eigen ideen en alternatieven aan. Het is een uitvaart geworden zoals wij die wensten en voor ogen hadden. Zijn medeleven en luisterend oor gaven ons veel steun, niet alleen in de dagen rondom de uitvaart, maar ook daarna was hij er wanneer dat nodig was. Dennis is professioneel, maar vooral ook menselijk en dat is wat je in die dagen nodig hebt.Als iemand overlijd dan zit je vol met emoties. Dennis Kremer maakt geen misbruik van je emoties. Hij probeert geen duurste kist te verkopen of zijn omzetmarges te verhogen. Dit is een super prettig gevoel. Er wordt geen misbruik gemaakt van je emoties om bijvoorbeeld het allerbeste te willen voor de overledene. Tevens denkt hij mee terwijl je eigen hoofd vol zit. Hij probeert je zoveel mogelijk te betrekken in het afscheid nemen van de overleden persoon en alles met geweldige zorg en gepaste afstand. Het was een sobere uitvaart maar het voelde als koninklijk dankzij alle zorg en begeleiding. Nier onbelangrijk: de prijs is geweldig mooi. Hij schrijft op zijn website dat het van kind af aan zijn ambitie was een uitvaartverzorger te worden. Dit beroep zit hem in het bloed, wat een fijn mens!Uitvaart was zeer kort op overlijden. Toch is alles goed gegaan. Prima!Een zeer aardige en toegewijde uitvaartverzorger. Netjes, vriendelijk.Kwam zeer professioneel over en luisterden goed naar de wens van nabestaanden. Heeft alles zo gedaan wat de nabestaanden wilden.Dennis is enorm betrokken! Had genoeg aan een half woord. Alles is precies zo gegaan als ik wilde. Hoe fijn is het wel niet als je in zo'n moeilijke tijd iemand naast je hebt staan die zo betrokken is.Hij heeft het respectvol en waardig gedaan. Niets dan lof.Dennis is nuchter, zeer professioneel en betrokken. Wist de juiste afstand te bewaren en we konden ook gewoon met hem lachen tijdens een droevige periode.De crematie was van het begin tot het eind perfect geregeld.Prettig contact gehad.Dennis Kremer was zeer betrokken en dacht met ons mee. Hierdoor kunnen wij terugkijken op een waardevolle herdenking.Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de heer Cremer ons ondersteund heeft vanaf het overlijden van onze moeder tot en met de crematie. Hij wist goed te luisteren, was flexibel, goed bereikbaar, wist de juiste toon te treffen, niet betuttelend. Dank hiervoor.Was zeer tevreden over hoe ik behandeld bentJ. Wiertz : prettig contact, persoonlijke aandacht, respect voor ieders emoties en daarnaast een eerlijke prijs.Keurig en respectvol verzorgde uitvaartFam. Bosch Tot in de puntjes verzorgd. Uitstekende begeleiding.Was goed.Prima geregeld.Dhr Kremer heeft op gepaste wijze meegedacht met de wensen van de familie. Hij was goed bereikbaar en zeer flexibel in alles regelen en kwam met goede voorstellen en initiatieven. De prijs/kwaliteit verhouding kwalificeer ik als zeer goed. Ik kan Uitvaartzorg kremer


Een zeer persoonlijke en betrokken ondernemerUitvaartzorg Kremer is zeer betrokken en komt uiterst professioneel over. In onverwacht moeilijke tijden heeft men juist deze mensen nodig die goed kunnen organiseren maar ook kunnen luisteren naar wat de exacte wensen zijn, dit wordt door ons als nabestaanden zeer gewaardeerd. Met name Dennis danken wij voor zijn inzet, advies en zijn betrokkenheid.De heer Kremer is een goede uitvaartondernemer die goed naar de wensen van de klanten luistert en kom je er niet uit dan helpt hij waar hij maar kan. Een hele goede begrafenisondernemer.jansen, zeer correct en perfect verzorgtZeer betrokken en persoonlijke benadering. Geen storende laptop tijdens de gesprekken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. Al met al een zeer positief contact dat we zeker anderen ook kunnen en zullen aanbevelen.