Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-47224744
Email: contact@catriencoolsma.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 29 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Jaap Bouwman, Annet Bouwman en Eef den Dulk
Wij hebben het contact als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Hierdoor is het zo'n prachtige uitvaart geworden en precies zoals wij graag wilden. Dit helpt enorm bij het verwerken van het verdriet, het idee dat we onze lieve vrouw, (schoon)moeder en oma hebben kunnen eren en haar leven hebben kunnen vieren in zo'n persoonlijke setting met uitvaartbegeleiders die we volledig vertrouwden. We hebben ook veel positieve respons gekregen van onze familie en vrienden die bij de uitvaart waren. Dat de dienst zo mooi begeleid werd en dat de sfeer zo prettig was bij de binnenkomst en het hapje en drankje erna. Dat is voor ons heel fijn om te horen!


Conny Blom
De manier waarop Catrien Coolsma werkt is naar onze mening zeer bevredigend om de volgende redenen: ze is empathisch, denkt mee, benadert verschillende personen op de manier die op dat moment het meest tot tevredenheid stemt, ze blijft nuchter , is geduldig, verliest de hoofdzaken en regeldingen niet uit het oog, vindt altijd oplossingen voor de meest uiteenlopende wensen, betoont oprecht respect voor de overledene, communiceert goed en let ook op de kosten.


Johan Swart
Bijzonder integere persoon en ze heeft ons bijzonder goed geholpen


Anna en Sigrid
Wat zijn we blij geweest met onze keuze voor Catrien en Otto als uitvaartbegeleiders bij het overlijden van mijn moeder. Ze waren snel ter plaatse en hebben mijn moeder met ongelooflijk geduld en veel liefde de laatste verzorging gegeven. Wij, als dochters waren hierbij aanwezig en tijdens deze laatste verzorging en een aantal dagen later toen ze in de kist werd gelegd, zijn wij ook door hun met veel geduld begeleid. Ook in het proces van alles regelen, hebben ze ons op een zeer prettige manier alle zorgen uit handen genomen. We hoefden niet op dag één al allerlei beslissingen te nemen, maar dat werd verspreid over een aantal dagen. Ook mijn vader werd hierin goed begeleid. En wat geweldig dat de foto´s zo professioneel op de muziek werden gemonteerd. We hadden verwacht dat we dit zelf moesten doen, maar ook dit werd door Otto vakkundig gedaan. De tact van Catrien en de humor van Otto, zorgden ervoor dat wij en ook mijn vader een fijne herinnering hebben aan het afscheid van onze moeder. We zouden dan ook iedereen met een warm hart de begeleiding van Catrien en Otto aanbevelen.


Frits Groenendijk
Catrien en Otto verzorgen voor u een zeer persoonlijk afscheid van uw dierbare, met een focus op hoe u dat graag ziet. Zij maken uw wensen realiteit, zonder dat u zich daar zorgen over moet maken. Ze voelen perfect aan wat uw wensen zijn en overleggen sereen de details om alles perfect te maken. Ze zijn steeds op de achtergrond aanwezig en staan paraat om alles vlotjes te laten verlopen. Een tof team u gelegenheid geeft om tijd aan uzelf en uw dierbaren te besteden terwijl zij de uitvaart cf. uw wensen inkleden.


Petra en Gerrie
Zeer persoonlijk en betrokken. Geweldig lieve mensen die weten waar ze mee bezig zijn.


Heineman
Buitengewoon goede begeleiding: persoonlijk, discreet, vriendelijk.


Jacqueline Bos
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en het meedenken.


Eef Veenstra
Catrien en haar collega Otto voelen heel goed aan wat gewenst is en wat niet. Ze brachten ongevraagd op precies de juiste momenten hun adviezen uit en respecteerden wat ik wel en niet wilde. Meesters in professionele nabijheid, ik zal ze iedereen die een uitvaartverzorger zoekt warm aanbevelen. Zo’n uitvaart is al een heel gedoe op zich, als daar nog hevige emoties van rouw bijkomen, hetgeen in mijn geval niet zo was omdat mijn vader op 90 jarige leeftijd zelf echt dood wilde, is smooth door zo’n proces heengeleid worden wel erg fijn. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, daar kon ik van opaan en dat was bijzonder prettig.


Auke de Vries
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en vervolgens ook uitgevoerd.


Willa Geertsema
Catrien en Otto zijn niet gewoon uitvaartverzorgers, ze zijn een tijdelijke uitbreiding van de familie op een moment waarop de familie nauwelijks helder kan denken en zowel steun als opbeuring nodig heeft. Hun holistische kijk op dingen lieten ons zelf de ideale uitvaart samenstellen waardoor de dag een viering van onze moeder werd; na jaren van ziekte en strijd kon onze moeder een dag lang stralen in haar volledige kracht en schoonheid. Dit heeft ons verwerkingsproces enorm geholpen en ik denk dat onze moeder het ook wel wist :-) Catrien en Otto brachten elke dag een glimlach, een luisterend oor en af en toe wat grappen, terwijl ze op heel bescheiden wijze ons door het doolhof van regelingen en noodzakelijke taken hielpen. Ze waren ook een grote steun voor onze vader en waren in staat om altijd zijn gevoel van humor te beantwoorden, wat enorm behulpzaam was in dit voor hem onpeilbare verdriet. Wat een geweldige mensen, ik zal ze altijd een heel warm hart toedragen voor wat ze met ons hebben gedeeld gedurende deze weken.


J. Houtman
De familie heeft de uitvaartverzorging door Catrien en Otto als zeer prettig ervaren. Ze hebben ons geholpen met een heel persoonlijk afscheid. Ze zijn vakkundig en rustig, houden rekening met de wensen van de familie en geven goede adviezen. Af en toe werd er gelachen, ook heel belangrijk in het rouwproces!


g bazuin schuiten
echt fantastisch


Frans J. Muller
Mijn broers, partners en ik waren unaniem heel erg tevreden met de rol van Catrien, soms geduldig en indien nodig doortastend. Dat voelde ze exact en goed aan.


Risico Torsius
Het contact was heel goed en mijn wensen werden zeer goed begrepen en uitgevoerd.Deze mensen hebben een groot hart voor hun werk!


J.A Mulder
We hebben als naaste familie het hele uitvaartproces met Catrien Coolsma Uitvaartverzorging als zeer ontspannen en (naar omstandigheden) zeer plezierig ervaren.


D. Meulenbroek- van Dalen
Catrien en Otto hebben ons op een hele prettige en persoonlijke manier begeleid bij het afscheid nemen van mijn lieve man en onze vader en opa. Vakkundig én met een luisterend oor gedurende de hele periode van overlijden tot en met de uitvaart. Zo hebben we er samen een bijzonder mooi afscheid van kunnen maken om nooit te vergeten.


Ton de Preter
Catrien heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Ze deed dat deskundig en persoonlijk. Lof voor haar creativiteit, haar eindeloze geduld en flexibele opstelling.


Familie Wiegman
Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Catrien en Otto. Ze waren veel aanwezig en geruisloos is alles geregeld op een geduldige en gedegen werkwijze. Door goed te luisteren en het inleven in de situatie hebben we de verzorging als een enorme steun ervaren. Zorgvuldig werd alles voorbereid, geregeld en werden we geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Voorbeelden daarvan: aandacht voor de (klein-)kinderen, voorbereiden op heftige momenten en de nazorg. Het was een verademing dat we direct het vertrouwen voelden dat alles goed geregeld zou worden. We hebben in Catrien en Otto ervaren en betrokken uitvaartondernemers gevonden.


Hanneke Luth
Catrien was zeer snel bij ons, toen mijn vader plotseling overleed. Ze had heel snel in de gaten hoe de situatie in elkaar zat en wist daar op in te spelen. Het contact was erg prettig en het verliep vlot. Wat we erg sterk vonden, was dat Catrien ons een lijstje per dag gaf van de dingen die gedaan moesten worden. Zo was het geregel voor ons behapbaar. Ze zorgde er ook voor dat we niks vergaten. Na de begrafenis werden we uitgenodigd voor een evaluatiegesprek. Al met al hebben we het contact als zeer prettig en persoonlijk ervaren in een voor ons vreselijk moeilijke tijd.


familie Hof
Catrien en Otto zijn echte meedenkers, alles mag en kan, niets moet. Het contact was vanaf het begin zeer intens en persoonlijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en zij voelden zeer goed aan wat de familie voor ogen had. Zo is de uitvaart van onze moeder een zeer warme, persoonlijke en waardevolle dag geworden waar we allemaal met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken.


Hans & Natascha
Catrien heeft ons zo goed en fijn begeleid. Ze heeft en houdt alles onder controle, op een prettige manier.


K. Sun
Het zijn mensen die staan voor een persoonlijke uitvaart. Er was duidelijkheid over de kosten en dat werd open gecommuniceerd. Ook extra dingen rond de begrafenis werden direct opgepakt en er werd goed teruggekoppeld. Al met al een goede en persoonlijke uitvaart organisatie.