Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-47224744
Email: coolsma-uitvaartverzorging@ziggo.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 88 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

Heineman
Buitengewoon goede begeleiding: persoonlijk, discreet, vriendelijk.


Jacqueline Bos
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en het meedenken.


Eef Veenstra
Catrien en haar collega Otto voelen heel goed aan wat gewenst is en wat niet. Ze brachten ongevraagd op precies de juiste momenten hun adviezen uit en respecteerden wat ik wel en niet wilde. Meesters in professionele nabijheid, ik zal ze iedereen die een uitvaartverzorger zoekt warm aanbevelen. Zo’n uitvaart is al een heel gedoe op zich, als daar nog hevige emoties van rouw bijkomen, hetgeen in mijn geval niet zo was omdat mijn vader op 90 jarige leeftijd zelf echt dood wilde, is smooth door zo’n proces heengeleid worden wel erg fijn. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, daar kon ik van opaan en dat was bijzonder prettig.


Auke de Vries
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en vervolgens ook uitgevoerd.


Willa Geertsema
Catrien en Otto zijn niet gewoon uitvaartverzorgers, ze zijn een tijdelijke uitbreiding van de familie op een moment waarop de familie nauwelijks helder kan denken en zowel steun als opbeuring nodig heeft. Hun holistische kijk op dingen lieten ons zelf de ideale uitvaart samenstellen waardoor de dag een viering van onze moeder werd; na jaren van ziekte en strijd kon onze moeder een dag lang stralen in haar volledige kracht en schoonheid. Dit heeft ons verwerkingsproces enorm geholpen en ik denk dat onze moeder het ook wel wist :-) Catrien en Otto brachten elke dag een glimlach, een luisterend oor en af en toe wat grappen, terwijl ze op heel bescheiden wijze ons door het doolhof van regelingen en noodzakelijke taken hielpen. Ze waren ook een grote steun voor onze vader en waren in staat om altijd zijn gevoel van humor te beantwoorden, wat enorm behulpzaam was in dit voor hem onpeilbare verdriet. Wat een geweldige mensen, ik zal ze altijd een heel warm hart toedragen voor wat ze met ons hebben gedeeld gedurende deze weken.


J. Houtman
De familie heeft de uitvaartverzorging door Catrien en Otto als zeer prettig ervaren. Ze hebben ons geholpen met een heel persoonlijk afscheid. Ze zijn vakkundig en rustig, houden rekening met de wensen van de familie en geven goede adviezen. Af en toe werd er gelachen, ook heel belangrijk in het rouwproces!


g bazuin schuiten
echt fantastisch


Frans J. Muller
Mijn broers, partners en ik waren unaniem heel erg tevreden met de rol van Catrien, soms geduldig en indien nodig doortastend. Dat voelde ze exact en goed aan.


Risico Torsius
Het contact was heel goed en mijn wensen werden zeer goed begrepen en uitgevoerd.Deze mensen hebben een groot hart voor hun werk!


J.A Mulder
We hebben als naaste familie het hele uitvaartproces met Catrien Coolsma Uitvaartverzorging als zeer ontspannen en (naar omstandigheden) zeer plezierig ervaren.


D. Meulenbroek- van Dalen
Catrien en Otto hebben ons op een hele prettige en persoonlijke manier begeleid bij het afscheid nemen van mijn lieve man en onze vader en opa. Vakkundig én met een luisterend oor gedurende de hele periode van overlijden tot en met de uitvaart. Zo hebben we er samen een bijzonder mooi afscheid van kunnen maken om nooit te vergeten.


Ton de Preter
Catrien heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Ze deed dat deskundig en persoonlijk. Lof voor haar creativiteit, haar eindeloze geduld en flexibele opstelling.


Familie Wiegman
Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Catrien en Otto. Ze waren veel aanwezig en geruisloos is alles geregeld op een geduldige en gedegen werkwijze. Door goed te luisteren en het inleven in de situatie hebben we de verzorging als een enorme steun ervaren. Zorgvuldig werd alles voorbereid, geregeld en werden we geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Voorbeelden daarvan: aandacht voor de (klein-)kinderen, voorbereiden op heftige momenten en de nazorg. Het was een verademing dat we direct het vertrouwen voelden dat alles goed geregeld zou worden. We hebben in Catrien en Otto ervaren en betrokken uitvaartondernemers gevonden.


Hanneke Luth
Catrien was zeer snel bij ons, toen mijn vader plotseling overleed. Ze had heel snel in de gaten hoe de situatie in elkaar zat en wist daar op in te spelen. Het contact was erg prettig en het verliep vlot. Wat we erg sterk vonden, was dat Catrien ons een lijstje per dag gaf van de dingen die gedaan moesten worden. Zo was het geregel voor ons behapbaar. Ze zorgde er ook voor dat we niks vergaten. Na de begrafenis werden we uitgenodigd voor een evaluatiegesprek. Al met al hebben we het contact als zeer prettig en persoonlijk ervaren in een voor ons vreselijk moeilijke tijd.


familie Hof
Catrien en Otto zijn echte meedenkers, alles mag en kan, niets moet. Het contact was vanaf het begin zeer intens en persoonlijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en zij voelden zeer goed aan wat de familie voor ogen had. Zo is de uitvaart van onze moeder een zeer warme, persoonlijke en waardevolle dag geworden waar we allemaal met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken.


Hans & Natascha
Catrien heeft ons zo goed en fijn begeleid. Ze heeft en houdt alles onder controle, op een prettige manier.


Hedwig van Oosten


K. Sun
Het zijn mensen die staan voor een persoonlijke uitvaart. Er was duidelijkheid over de kosten en dat werd open gecommuniceerd. Ook extra dingen rond de begrafenis werden direct opgepakt en er werd goed teruggekoppeld. Al met al een goede en persoonlijke uitvaart organisatie.


Henk Jan van den Heuvel
Meedenken, en alles op de manier zoals mijn vriend wilde. Nog steeds een goed gevoel, en van veel mensen krijg ik complimenten over hoe het afscheid is verlopen. Dank!


AE Maatjes
Fijn, persoonlijk contact in een verdrietige tijd.


Richard bos
Ik kan catrien coolsma zeker aanraden als uitvaartondernemer goede en persoonlijke begeleiding.van het begin tot het eind en ook nog naar de crematie in ons geval ze luisteren goed naar de wensen van de mense en denken mee echt aanrader.


Paul Pinkster
Zeer prettige omgang, uitstekende steun en adviezen.


G. Hagenouw
Een bijzonder prettig contact tijdens een verdrietige periode.


Rika Nijboer en Fre Rus
Correcte en duidelijke uitvoering van dat wat was overeengekomen


Thea van Weering
Luisterend oor meedenkend vriendelijk respectvol


Bugter
Catrien Coolsma en haar collega Otto van den Bosch zijn zeer betrokken uitvaartverzorgers. Ze handelen zorgvuldig, voelen de situatie goed aan, denken mee over de wensen die er zijn. Ik voelde mij direct vertrouwd met hen.


Rj Kaper
Persoonlijk betrokken; geduldig; oog voor individuele omstandigheden nabestaanden


Neske van Halsema Sijtsma
Warm liefdevol veel aandacht. Volledige inzet,rekening houdend met onze wensen. Drukwerk keurig verzorgd


Reinder de Jager
Otto en Catrien luisteren bijzonder goed, en geven soms tips over hoe je iets zou kunnen doen. Ze dringen zich verder niet op en proberen je zeer zeker niets in de maag te splitsen. Mooie uitvaart tegen redelijke tarief.


Birgit Wijnveldt
Catrien Coolsma heeft een uiterst persoonlijke aanpak, welke zeer prettig en professioneel overkomt in een tijd van rouw. Ze heeft duidelijk hart voor haar werk en is zeer begaan met de familie en betrokkenen van de overledene. We hadden geen betere begeleiding in deze tijd van rouw kunnen verwachten.


Cees Balder
Wij zijn zeer tevreden geweest met de begeleiding (voor mijn zus en mij de eerste keer) van Catrien Coolsma. Niks was te veel en alles was bespreekbaar en is volgens gezamenlijke afspraak ook uitgevoerd. Helemaal prima!


Loeki van Doren
Heel plezierig persoonlijk contact. Begrepen erg goed wat de bedoeling was en dat is ook uitgevoerd. Fijn meedenkend! Ik voelde me gesteund en opgevangen.


W.Buter Kuitert
Ze zijn geweldig!


A Ansmink
Catrien heeft ervoor gezorgd dat alles rondom de uitvaart keurig is verlopen. Mijn complimenten daarvoor. De adviezen van Catrien op alle zaken die met de uitvaart te maken hadden getuigden van deskundigheid.


Henny Wilting
Catrien Coolsma is een zeer betrokken ondernemer die in staat is om al je persoonlijke wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Op het erf achter het huis van mijn overleden oom hebben wij buiten een bijzondere afscheidspechtigheid gehouden. In dezelfde sfeer hebben wij vorig jaar met deze onderneming de uitvaartdienst voor mijn moeder kunnen organiseren in een cultuurcentrum. Het is zo belangrijk dat je met een goed gevoel hierop kan terugkijken.


Gea Smit-Venema, echtgenote
Met Catrien Coolsma en Otto was hier niet een bedrijf wat voor ons alles regelde. Otto en Catrien voelden al gauw als een van de onzen. samen hebben we de uitvaart vorm gegeven naar onze ideeën. het is een zeer persoonlijke uitvaart geweest


A.E. Mirck-Maatjes


M.P.Tomale


Eva Endendijk
Wat een geluk dat ik Otto kende en hij samen met Catrien de uitvaart van mijn man heeft verzorgd. Met aandacht werd er naar mijn wensen geluisterd en aan hand daarvan voorstellen gedaan. Een prachtige kaart gemaakt met oog voor detail. Een bloemist uitgekozen die een heel persoonlijk kunstwerk heeft gemaakt. Met veel liefde hebben Catrien en Otto voor Jan en mij gezorgd. De afscheidsbijeenkomst voelde aan als een feest, waar ik met een gevoel van geluk aan terug denk. Het had niet beter gekund


Pieter Medema
Erg flexibel en meedenkend. Maakt mogelijk wat bij anderen niet kan.


Ivan Vujin
Bedankt voor alles.


W. Van der Tuin
wij zijn buitengewoon tevreden, zeer persoonlijke aandacht, veel ruimte voor eigen inbreng. Oprechte belangstelling, uitstekend inlevingsgevoel. Buitengewoon correct.


janette postema
Catrien is zeer betrokken vakvrouw. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de nazorg is het contact zeer prettig geweest. De verzorging van de overledene, het luisteren naar de wensen, het mee helpen met het uit uitvogelen van hoe de uitvaart er uiteindelijk uit moest zien, de kaart, maar ook het meedenken over de kosten, omdat de overledene niet voldoende verzekerd bleek, de nabestaanden niet voldoende geld hadden en er bij de gemeente bijzondere bijstand aangevraagd moest worden, echt voor alles was aandacht en ruimte.


Antoine van Duyn
Mijn man is op een vroege ochtend in april in het ziekenhuis overleden. Daardoor zaten we s'morgens om 7 uur aan de telefoon. Puur intutief zijn we bij Catrien terecht gekomen. Het klonk direct goed. Zij regelde direct de eerste belangrijke dingen tav. het ziekenhuis, de verzekering en het regelen van de thuiskomst van mijn man op dezelfde dag. Ze raadde ons aan om een poosje te gaan slapen en alhoewel zij op dat moment in Rotterdam zei ze dat we er op konden vertrouwen dat alles in orde kwam op die dag. Dat gebeurde. Al was het laat in de avond. En waren de omstandigheden niet ideaal.(in het donker door de brandgang, de bijkeuken als opbaarplek) Otto en Catrien regelden dat het goed ging en het hielp ons om er de andere dag een heel persoonlijke plek van te maken. Dat was kenmerkend voor de begeleiding in de dagen die volgden. Zij en Otto kwamen iedere dag langs, pasten zich naadloos aan in de roerige omstandigheden; hadden oog voor het verdriet en gaven duidelijk advies op momenten dat er knopen doorgehakt moesten worden. De afscheidsceremonie was door ons zelf geregisseerd maar zonder Catrien en Otto was dat niet zo gelopen. Bv. vooraf bezoek aan crematorium, even achter het katheder staan, alvast de muziek voelen en (luid) horen en het vertrouwen dat zij in ons hadden heeft ons gesterkt. Daardoor hebben we echt een eervolle afscheidsceremonie kunnen houden die mijn man waardig was. Voor de bezoekers zijn Catrien en Otto nauwelijks zichtbaar geweest tijdens de afscheidsceremonie. Ik heb me erg gesteund gevoeld. Ik ben blij dat ik op deze manier afscheid van mijn man heb kunnen nemen en dat geldt zeker ook voor mijn kinderen en nabije vrienden.


Edith Wisman
Opnieuw -na 5 jaar- Catrien gevraagd om de uitvaart van een dierbaar familielid te verzorgen. Dit keer met Otto aan haar zijde. De zorgvuldigheid en het respect waarmee zij werken, zowel naar de overledene toe als de naasten, straalt veel persoonlijke warmte en professionaliteit uit. Met een gerust hart bevelen we hen graag aan.


Henk van Dam
BEN UITERMATE TEVREDEN OVER DE GEHELE BEGELEIDING VANAF BEGIN TOT EIND.


Hofsteenge
Fijne mensen, begripvol, zakelijk, no nonsens. Zeer tevreden.


Francien Wolffenbuttel
Rustige en persoonlijke begeleiding en een mooie uitvaartverzorging.


Wim ten Have
Catrien heeft (samen met haar collega Otto) ons, als familie, op een prima manier begeleid bij de uitvaart van onze vader. Dit is in alle rust en met volle aandacht op een zeer fijne manier gegaan.


Sylvia en Bert Nauta
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en begeleiding van Catrien en Otto. Wij hebben daardoor een goed afscheid kunnen geven voor mijn moeder en het goed kunnen afsluiten.


Jan Schipper
Rustig en zeer betrokken.Alle wensen werden in goede banen geleid.


Reinder de Jager
De benadering was heel professioneel, persoonlijk en vooral rustig. Er was speciale aandacht voor de manier waarop de Filipijnse vrouw van de overledene rouwde. De uitvaartondernemers waren uitstekend bereikbaar en benaderbaar. Ze faciliteerden de uitvaart zodat onze wensen daaromtrent volledig tot hun recht kwamen.



Alles was volledig gedaan volgens onze wensen , inclusief het ontwerp van de kaarten en de ter post bestelling . De rust en ruimte die Catrien en Otto ons gaven en het meedenken tijdens de voorbereiding van de uitvaart , hebben wij als zeer prettig ervaren.



Catrien en Otto, ik heb jullie overal een 10 gegeven en dat meen ik. Ik heb het gevoel dat jullie allebei een persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt, waardoor jullie dit vak enorm goed kunnen uitoefenen. De wijze waarop jullie contact legden met mij en mijn familie vond ik heel plezierig. Gewoon van mens tot mens. Het voelde heel 'samen'. Ik kijk dus met een heel voldaan gevoel terug op de dagen na het overlijden en op de uitvaart. Een grote dank jullie wel vanuit het hart!



Geweldig wat zijn wij blij dat deze mensen deze uitvaart hebben verzorgd. Geen moeite was hun teveel om ons door deze moeilijke dagen te loodsen.



De uitvaart ondernemer pakt het professioneel aan en blijft zorgen voor goede persoonlijke afstemming door altijd beschikbaar te zijn, de tijd te nemen en gemaakte afspraken na te komen. Ook worden de kosten periodiek geupdate zodat er geen verrassingen zijn. We hebben de gehele verzorging als zeer prettig en persoonlijk ervaren!



Erg sympathiek en heel erg meelevend. Super geregeld door hen. Uitermate tevreden!



Een zeer goede ondersteuning, begripvol met overzicht en een samenwerking voor een respectvolle uitvaart voor de overledene en een persoonlijke voldoening, over het afscheid, voor de nabestaanden.



Uiterst tevreden ,Prima begeleiding Goede uitleg



We werden in alle rust te woord gestaan. Waar nodig werden suggesties gedaan, er werd meegedacht. Al onze vragen werden beantwoord. Fijn persoonlijk contact. We hebben van de uitvaart van onze moeder een heel goed gevoel over gehouden.



Zeer professioneel en tegelijk ook betrokken. Prachtig drukwerk, fantastische fotopresentatie tijdens plechtigheid en een vlekkeloze organisatie.



De begeleiding is persoonlijk, zeer betrouwbaar en professioneel.



Bijzonder persoonlijk en tegelijk ook deskundig uitvaartondernemersduo Catrien en Otto. Goede luisteraars, prima adviezen en suggesties, mooie materialen, en fijne menselijke stijl, met behoud van distantie waar nodig. Ze voegden in ons als familie in, maar namen ook de leiding waar wenselijk. Een prachtige combinatie van vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, in voorbeeldige constructieve samenwerking met elkaar, met ons als familie. Het is een ontroerende begrafenis geworden, waar we Catrien en Otto heel erkentelijk voor zijn.



De persoonlijke betrokkenheid en de communicatie met de uitvaartondernemer hebben wij als zeer prettig ervaren. De regie van de uitvaart lag op een prettige en betrokken wijze in haar handen. In alles zijn we zeer rustig en overtuigend begeleid.



Dankzij Catrien en Otto is de uitvaart van onze moeder en oma persoonlijk en gedenkwaardig geworden. Vanaf het begin zaten we op dezelfde golflengte. Bijzonder was dat Catrien al voordat onze moeder gestorven was, langs kwam en een deel van haar stervensproces meemaakte. Dit gaf verbondenheid en voelde voor ons als steun.



Catrien en Otto waren beide vanaf vrijwel het eerste moment tot het laatste moment aanwezig om de regie over alles te houden terwijl het geheel verliep naar onze eigen wensen. Al onze wensen werden gerespecteerd of ze hielpen ons hierin juiste beslissingen te nemen. Het regelwerk namen ze uit handen. Erg prettig. Catrien heeft samen met ons op liefdevolle wijze het lichaam van onze moeder verzorgd. Ze waren tijdens sommige momenten duidelijk aanwezig en op andere momenten meer onzichtbaar maar zonder het overzicht te verliezen. Onmisbaar bij zoiets intens als het overlijden van een dierbaar persoon.



Betrokken, professioneel en goed inlevingsvermogen in persoonlijke wensen. Door korte lijnen goede ondersteuning bij drukwerk en bloemen. Nazorg op maat, Catrien en Otto zijn perfect duo!



Ik ben uitermate tevreden over de liefdevolle zorg die zowel aan de overledene als aan de nabestaanden is besteed



De manier van werken was professioneel en efficient. Ondanks de zakelijke relatie verliepen de werkzaamheden en gesprekken in een gemoedelijke sfeer, waarbinnen veel tijd en ruimte werd gegeven aan ons als nabestaanden om je verhaal te doen en gevoelens te uiten. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook het evaluatiegesprek na een kleine week stelden we erg op prijs en voelde aan als een ontmoeting tussen goede kennissen. We zijn op een fijne manier van begin tot eind begeleid. Alle waardering daarvoor!



Ik ken geen "bedrijf"die zo perssonlijk werken als Catrien Coolsma samen met Otto gedaan hebben. Zij waren het lijstwerk rondom ons afscheid van onze moeder. Ze hebben ons gedragen in alle opzichten. Echt heel dankbaar ben ik hun. En ook hun combi is van ongekende klasse en perfectie. Een gewoon heel goed team. Het kan ook niet ook niet door 1 iemand gedaan worden. Dat is vaak te weinig. Dankbaarheid allom. En ook de bedrijven die op een zelfde manier werken als zij waren een welkome aanvulling. Het bloemstuk voor mam was zo mooi dat ik er geen woorden aan kan geven. Dank Dank Dankjewel Otto en Catrien.



Ineke en Greetje Boedeltje: De begeleiding door Catrien en Otto was (weer) fantastisch en zeer persoonlijk. Wij hebben een zeer persoonlijke uitvaart mogen beleven.



Wij hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. Al onze wensen zijn in vervulling gebracht, de uitvaart van mijn schoonmoeder is met een warm en gemeend hart volbracht. We kunnen niet anders zeggen dan dat het vakkundige toppers zijn.



Beste Catrien en Otto, Daar zaten we dan 's ochtends vroeg als familie, wetende dat we heel snel afscheid zouden gaan nemen van man, (schoon)vader en opa. Om al wat voorbereid te zijn wie ons zou gaan begeleiden tijdens de uitvaart, maar eens zoeken op internet. Daar kwamen we uit bij jullie. Na familieoverleg besloten om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Het kon diezelfde middag nog, wat fijn. Maar toen kwam de oproep om direct naar het ziekenhuis te komen, een half uur voordat het gesprek met jullie zou plaatsvinden. Geen enkel probleem toen wij de afspraak cancelden, zullen we dan naar het ziekenhuis komen voor het gesprek, was de vraag. Goh kan dat dan? Ja natuurlijk kan dat. We zouden dat antwoord nog vaak horen de volgende dagen. Vanaf het eerste moment was er een klik en jullie vloeiden zo natuurlijk in de familie dat we jullie aanwezigheid nooit als belastend of als uitvaartbezoeken hebben ervaren. Niets was teveel en het geduld dat jullie hadden met (schoon)moeder was ook ontzettend fijn. Het draaiboek dat jullie voor haar gemaakt hadden en die wij dagelijks met haar doornamen hebben gemaakt dat zij de uitvaart heel ontspannen kon beleven. Geen verrassingen en op spontane acties werd door jullie ingesprongen alsof het afgesproken was. We hebben alles heel bewust kunnen beleven en dat helpt ons zeker bij de verwerking van het verlies. Hoewel we niet mochten bedanken voor jullie fijne zorgen neem ik nu toch de vrijheid dit nog een keer te doen. Catrien en Otto dank jullie voor de goede zorgen de tijd voor, tijdens en na het overlijden van onze (schoon)vader. Fam. De Jong



Onze ervaring is positief ze nemen de tijd voor je .Gingen respect vol met met ons overleden zus om .Alles was snel geregeld ,goed overlegt hoe we de uitvaart wilden hebben.En hadden een leuke spreker Roulien van der Woude.voor ons gevoel was het een mooie uitvaart .



Iteke Cremer: wij zijn blij met deze keuze. Het klikte goed tussen ons en Catrien en Otto. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, het tempo en de keuzemogelijkheden. We hebben samen het hele proces gevalueerd.



Zeer betrokken en persoonlijk. Duidelijke voorlichting. Door omstandigheden was dit een uitvaart met veel extra uren onbetaald werk die met grote plichtsbetrachting werden verricht.



W.W. Boedeltje Het persoonlijke contact met de uitvaartondernemer heb ik als zeer waardevol ervaren.