<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15056

Manuela Konings Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0248442552
Email: manuela@manuelakonings.nl
Website: www.manuelakonings.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dineke Maas 
We hebben als gezin Manuele ervaren als zeer betrokken en ervaren. Ze voelde goed aan wat onze wensen waren en adviseerde ons daar uitermate goed in. We kregen door haar het gevoel dat alles mogelijk was. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op de uitvaart.


Ton Willems  
Manuela is een zeer prettig en open persoon om mee te werken. Ze geeft op de juiste manier richting en houvast in deze moeilijke tijd. De uitvaart is mede door haar inzet perfect verlopen zoals we het bedacht hadden. Dank je wel Manuela (Rianne zal trots op ons zijn). Groetjes Ton Willems.


Rieky Lucassen-van Iperen 
Manuela was zeer betrokken, luisterde heel goed naar onze wensen en gaf aan de hand daarvan heel goed advies. Wij kregen de ruimte om zelf uit te voeren wat wij zelf wilden en Manuela sprong bij waar gewenst. Manuela ging dagelijks bij onze moeder kijken of het opbaren goed bleef gaan en deed ook dagelijks verslag aan ons. Manuela nam dagelijks contact met ons op en vroeg ook hoe het met ons als nabestaanden ging. Op haar initiatief hebben we ook een evalutie gesprek gehad.


Gitte 
Fijne, snelle en persoonlijke begeleiding. Manuela denkt mee en ontzorgt.


Wilma Janssen  
De begeleiding van Manuela is helend geweest voor een vorige negatieve ervaring


A.G.m 
Zorgvuldig,respectvol en persoonlijk.


José Geerdes 
Wij hebben de werkwijze en begeleiding van Manuela Konings als zeer prettig ervaren. Meelevend maar ook op tijd "zakelijk" en duidelijk. Het voelde alsof we haar al langer kenden en ze voelde onze sfeer heel goed aan. Ze gaf steeds duidelijke instructies en tijdlijnen en was heel goed bereikbaar. Wij zijn blij dat zij ons begeleid heeft in deze voor ons toch moeilijke tijd. Ook het feit dat ze een week na de crematie nog bij mijn vader is geweest vond ik heel bijzonder en fijn. Dat heeft mijn vader ook echt heel goed gedaan.


Sylvia Revet 
Manuela heeft mij heel persoonlijk en betrokken ondersteund om de uitvaart van mijn vader naar zijn en mijn wens te organiseren!


Anna Timmermans 
Een zeer kundig en adequaat werkende vrouw die betrokken en gevoelvol is, ik heb dat heel erg op prijs gesteld.


Hannie Hendriks 
Heel veel dank voor de warme, persoonlijke begeleiding!


Lilian 
Manuela is een prettig persoon, rustig, empatisch en professioneel en op een bescheiden manier aanwezig. We hadden fijne ervaringen met de uitvaart van onze vader en zodoende ook nu bij het overlijden van onze moeder voor haar gekozen als uitvaartbegeleider. Ze laat je in je waarde en er is veel ruimte om een eigen invulling te geven aan het afscheid. De lijntjes zijn kort en Manuela reageert direct bij vragen.


Gerard Kup 
Manuela is zeer betrokken en wij konden altijd een beroep op haar doen.


Fam.v.Heumen uit Niftrik 
Manuela gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Ze is rustig en zeer deskundig. Ze staat open voor overleg en gaf ons ook de ruimte voor de emoties. De feedback na de uitvaart hebben wij als zeer positief ervaren. Wij raden Manuela zeker aan als uitvaartbegeleidster.


Dick van den Broeke 
Prettig persoonlijk contact, goede bereikbaarheid, creatieve ideeen, oog/zorg voor alle betrokkenen, al het nodige werd vlot geregeld, goed kloppend draaiboek op dag van begrafenis. Van harte aan te bevelen.


Familie Kuipers-van der Eerden 
Manuela is empathisch, meedenkend en betrokken. Ze vraagt door en speelt in op wat de nabestaanden willen. Ze geeft waardevolle tips. Ze maakt makkelijk contact, ook met de directe nabestaanden die ze nog niet gezien of gesproken heeft. Ze is zorgzaam voor de overledene en controleert dagelijks de toestand van de overledene. Wij hebben haar als een zeer prettige uitvaartbegeleidster ervaren.


W. Creemers 
Heb zelf samen met haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie en genodigden het afscheid van mijn vrouw Marijke op intense en persoonlijke wijze mogen ondervinden. Ook de betrokkenheid en de aandacht tijdens het gehele proces heeft ons zeer getroffen. Waarvoor onze hartelijke dank en waardering.


Raymonde Brouwer, echtgenote van overledene 
Heb eerst een vrijblijvend informatief gesprek aangevraagd, daar het er naar uitzag dat ik een begrafenis ondernemer binnen korte tijd nodig zou hebben. Dit was een zeer prettig, informatief, belangstellend, duidelijk gesprek. Zij nam er ook alle tijd voor. Toen ik het ook echt nodig had heb ik direct contact met haar opgenomen. Manuela was/is zeer betrokken en denkt mee met de wensen/ideeën die je hebt. Geeft ook advies in mogelijkheden en laat iedereen in zijn waarde. Wij hebben alles op onze manier, in gedachte gang van onze vader/mijn man kunnen doen. Zij was er voor steun en vragen, maar drong zich niet op. Hebben veel positief commentaar gekregen van familie en vrienden over hoe de dag van afscheid is verlopen. Ook op de rouwkaart. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen als die een begrafenisondernemer zoeken. Dit bericht mag op de website van haar, maar liever niet met naam erbij.


M.Pennings 
Aanwezig zonder aanwezig te zijn. Goede antwoorden op mijn vragen. Prettige persoonlijkheid. Brengt geen grafstemming mee,is zich zelf.


Ton Konings 
Zeer zorgzaam, zorgvuldig en meelevend. Heel fijn om samen te werken. Afscheid van mijn vrouw was precies zoals ik en zij wilde.


Menno van Gelder 
Zeer persoonlijke en goede begeleiding, zeker aan te bevelen.


Annieke van Ast 
Manuela heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd. Dat deed zij op een heel prettige wijze. Mede door haar is het een persoonlijk afscheid geweest.


D. Hendriksen 
Manuela doet en regelt wat ze belooft en geeft veel ruimte om een geheel eigen invulling aan het afscheid te geven.


Y. Theunissen 
Manuela is een warme persoonlijkheid en staat 24 uur voor je klaar. Ze zoekt naar mogelijkheden in soms onmogelijk lijkende situaties. Achter de schermen is zij geruisloos aan het werk voor je. Haar oprechte betrokkenheid reikt ver, maar is anderzijds gepast daar waar het moment om vraagt. Ze heeft oog voor ieder mens.


Angeli Vermeegen 
Manuela is zeer betrokken en daadkrachtig.


D. de Bruijn 
Mevrouw Konings was voor mij in deze zeer verdrietige omstandigheden , door het onverwachte en snelle overlijden van mijn man de perfecte uitvaartondernemer. Vriendelijk, deskundig, accuraat, behulpzaam, kort om niets dan lof. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ook de nazorg was buitengewoon prettig. En in zulke droeve omstandigheden is het zo belangrijk dat je zo bejegend en geholpen wordt. Ik kan werkelijk alleen maar tienen geven en mijn nicht die mij ook hielp vindt dit ook.D.


Mariska Laan 
Een zeer empathische uitvaartverzorgster.


Anton Meijers 


Roos Boeschoten 
Loes laat ruimte voor de persoonlijke wens. Ze luistert met aandacht. Alles is mogelijk en ze kwam met veel eigen ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. Contact was erg prettig en persoonlijk. Ze is een open en warm persoon.


J. v. Aalst Gloudemans 
Zeer betrokke en lief en geduldig met ideen en aanwijzigingen die je zeker in de eerste uren en dagen nodig hebt. Alles kundig en met respect naar de overledene verzorgd.


<<< Terug