Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15056

Manuela Konings Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0248442552
Email: manuela@manuelakonings.nl
Website: www.manuelakonings.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Jacqueline Konings
Loes was zo belangrijk voor ons omdat ze ons alle ruimte gaf om onze wensen te formuleren en vorm te geven. Ze sloot uitmuntend aan bij de sfeer in ons huis. En mijn (overleden) man was erg blij met haar persoonlijke manier van contact maken. Dat hielp ons ook erg na zijn dood. Ook veel bij de uitvaart aanwezigen complimenteerden ons met Loes vanwege haar heel prettige begeleiding tijdens de uitvaartbijeenkomst (en ze wilden Loes alvast reserveren voor later).


Paul en Rianne Vonken
Alle hulde voor de warme begeleiding, empathische benadering, uitstekende organisatie en prettige afwikkeling van de uitvaart van onze vader/opa.


Mariêtte Peters en Carmen van Dijkhuizen
Van het begin tot en met de crematie hebben wij Manuela Konings als zeer prettig, deskundig, persoonlijk, betrokken kortom als vakvrouw ervaren. We raden deze dame aan iedereen aan, zelfs midden in de nacht bereikbaar!


Peer Visser
super goed gedaan. Iedereen was erg tevreden. Je voelt de situatie heel goed aan. Bedankt!


Mariella Schellings-Gijsbers
Wij hebben de samenwerking met Manuela als bijzonder prettig ervaren. Zij en Loes hebben ons ook bijgestaan bij het overlijden van mijn tante vorig jaar en daarom hebben wij ze ook weer gevraagd voor het afscheid van mijn moeder. Ze zijn heel ervaren en hebben een persoonlijke benadering. Loes heeft ons goed geholpen zodat wij ieder op onze eigen manier het afscheid van mijn moeder en oma vorm hebben kunnen geven. Daardoor is het een mooie en persoonlijke afscheidsdienst geworden.


B. Schappin
Wij hebben voor de rouwplechtigheid van mijn dochter gekozen voor een bijeenkomst die afwijkt van wat gangbaar is. Daar is zonder aarzeling door de uitvaartondernemer met overtuiging aan meegewerkt. Alle nabestaanden hebben de wijze waarop dat gestalte heeft gekregen als zeer prettig ervaren.


Frank van Helvert
Zeer natuurlijk, positief en warm persoon met een uitstekend gevoel voor momentum. Steun, toeverlaat en regisseur. Wat wil je nog meer onder moeilijke omstandigheden.


M Hagemans
Fantastische, duidelijke,warme,meelevende begeleiding.Met ons volle vertrouwen alles laten regelen. Alleen maar lof.