<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: www.uitvaartverzorgernijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.2 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.3 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Christel en familie 
Het was een mooi klein afscheid.Precies zoals onze (schoon)vader en opa het heeft gewild.


Anneke Daamen 
Nogmaals bedankt! Ondanks al het verdriet is het een mooie uitvaart geweest.


M.D. Bura 
John en Ed zijn heren met heel veel kennis en ervaring in de Uitvaartverzorging. Door hun persoonlijke aanpak is het een week geweest waar wij als familie heel fijn op terugkijken in deze zware periode .


Petra Wijgers  
Wij hebben een bijzonder prettig contact gehad en alles is vlekkeloos verlopen


Frans Thonen 
Deze uitvaartondernemer is kundig en professioneel maar ook betrokken met open oor en oog voor de wensen van de nabestaanden.


Raymond Gelsing 
Beide eigenaren zijn gedurende het gehele proces van begin tot eind zeer persoonlijk betrokken geweest en hebben ons van goede adviezen voorzien..


Guus Hakvoort 
Wij hadden in hen fijne, meedenkende, attente en begripvolle uitvaartverzorgers


M.A.H. de Bruijn 
Ik heb de begeleiding en de uitvoering van de uitvaart van deze uitvaartondernemer als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Hun werkwijze verlicht het verdriet dat je als nabestaande overkomt.


Fred Welbers & Brenda Hendriks. 
Wij nemen ons petje af bij de heren van de, uitvaart Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers (15087) John Meijer. Zijn zo vriendelijk en rustig mochten in alle tijden heel rustig afscheid nemen van onze vriend Henk dhr. H.B. Arnts. Wij zeggen vooral door gaan zo hoe hun zo vriendelijk met ons doen respect voor deze mannen.


Peter Willem van der Wiel. 
Er was veel betrokkenheid voor deze uitvaart.


Wim Teunissen 
De begeleiding was goed. Het opstellen van de rouwkaart liet, door de tijdsdruk, wat te wensen over. Dat werd ruimschoots goed gemaakt door de dienst in hun uitvaartcentrum in Lent. Dat was bijzonder.


Karen en Pytr mantelzorgers 
Heel fijne afhandeling en discreet. Hanny is blij met jullie. Bedankt


H.G.Warrings 


Mark Leferink op Reinink 
Persoonlijk, betrokken, professioneel, conform afspraak.


Marcel van Rijsewijk 
We waren bijzonder onder de indruk van de warmte en de persoonlijke benadering die de uitvaartverzorger ten tijde van de uitvaart en ook de tijdens de van voorbereiding hiervan heeft getoond


Hans Vermeeren-Burghouts 
Onvoorstelbare begeleiding en afwikkeling. Onverwacht veel respect voor de overledene. Met deze uitvaartverzorgers gaan wij vaker in zee (ik hoop wel dat dát nog even duurt).


Rita Janssen 
Vanaf het begin tot het eind hebben wij een prima contact gehad met deze uitvaartondernemer. Er werken hartelijke en warme mensen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en er werden ook prima ideeën aangedragen. Wij hebben het geheel als zeer prettig ervaren.


Paula Huizing 
Ed en John Meijer-ten Hove hebben ondanks de coronacrisis een zeer persoonlijke uitvaart georganiseerd. Het contact was warm en troostrijk. Er is goed geluisterd naar onze wensen en beiden waren bij alles erg behulpzaam. Zeer tevreden!


P.piris 
Ik zal gelijk met de deur in huis vallen, deze uitvaart zou ik na mijn ervaring,een ieder aanraden voor een evt overlijdendfamlid. Al met al ben ik ook namens mijn familie zeer tevreden.


Jolanda Wolters-Meeuwsen. 
Fijne uitvaartonderneming.Vriendelijke en meelevende medewerkers,waar je je gelijk vertrouwd bij voelt.


Michel Kievits 
Persoonlijke benadering. Er wordt goed omgegaan met de Corona regels. Zowel ontvangst bij je thuis of ontvangst in Afscheidshuis De Vossengraaf is mogelijk. Je wordt niet behandeld als een nummer, er wordt alle tijd voor je genomen. Zeer snelle reactie en goede service. Er worden goede adviezen gegeven hoe je de uitvaart kunt uitvoeren. Persoonlijke wensen worden opgevolgd. Goede en duidelijk communicatie. Alle medewerking die je je maar kunt wensen in deze situatie. Er wordt respectvol met alles omgegaan. Goede begeleiding en ondersteuning voor wat je moet regelen, ook voor na de uitvaart zoals verzekering, erfrecht en bankzaken.


Gemma 
Hele lieve mensen, we zijn liefdevol en warm ontvangen. Met al onze vragen konden we ten alle tijden terech. We kregen genoeg ruimte om afscheid te nemen, maar ook eventuele eigen mening. Ik ben Ed en John heel dankbaar voor het mooie afscheid die we mijn moeder konden geven. Dikke duim voor jullie.


Gwendolijn van 't Oosten 
John en Ed zijn echt enorm betrokken bij de nabestaanden. We konden ze alles vragen en kregen overal duidelijk uitleg en antwoord op, Het zijn lieverds met hun hart op de juiste plek.


Victoria Nahapetjan 
Ze zijn zeer vriendelijk en helpen waar het bij kan en zelfs meer dan ze kunnen.


Ruud Rutjes 
De gehele begeleiding tot en met de uitvaart en zelfs daarna als zeer prettig ervaren. Er is veel mogelijk en je wordt stap voor stap goed geïnformeerd. We hadden geen betere keus kunnen maken. Bedankt.


Heidi Driessen 
Zeer professioneel, netje, mee denkend, eerlijk. Aan te bevelen voor iedereen. Geweldig. Dankzij Meijer en Ten Hove zal het rouwproces gemakkelijker verlopen. Ook voor de kinderen die zij er enorm goed bij betrokken hebben. Top


Bernard Fikkers 
We zijn vriendelijk, respectvol en deskundig begeleid. Heel plezierig!


Nienke Blanksma 
Zeer persoonlijk ontvangen. Doordat de ontvangst informeel was, was onze familie snel op zijn gemak. Mijn vader is goed verzorgd en mooi opgebaard. Tussendoor bezoek aan mijn vader was makkelijk te regelen. Ruimtes in het afscheidshuis zijn klein en intiem. We kregen alle ruimte en hulp om er een persoonlijke uitvaart van te maken. Namens familie, zeer veel dank. Ik kan hen zeer zeker aanbevelen.


Linda van der Werff 
Op 24 februari is mijn jongste zoon totaal onverwacht overleden.We waren helemaal verbijsterd en in schok. Via via kwamen we bij Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers.Een hele goede, zo niet de beste keuze die we hebben kunnen maken in zulke tijden van verdriet. Al vanaf de eerste ontvangst wisten we dat onze zoon en broer in goede handen was. Wat een zeer meelevende attente mensen zijn Ed en John. Alles kon met ze worden besproken en werkelijk alles is precies zo gegaan als wij dat wensten.Zij zijn met recht de twee lichtpuntjes geweest in deze voor ons zo zware tijd. Mensen met hart voor hun werk, beter kan ik ze niet omschrijven.Bij ons thuis hebben we het over "de heren van Lent". Daarmee wil ik aangeven hoe bijzonder deze beide mannen zijn geweest in een tijd waarin je dat zo nodig hebt. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij ondanks alle verdriet met een bijzonder warm gevoel terug kunnen kijken naar de laatste dag met onze lieve zoon en broer.


Myrna Geijssen 
John en Ed waren zeer betrokken en deskundig in het begeleiden van de uitvaart en alles wat daar bij kwam kijken. Zij speelden goed in op onze persoonlijke wensen zonder inmenging of oordeel, maar wel met ideeën en mogelijkheden. Juist hun persoonlijke voorkomen en bijdrage maakte dat de uitvaart helemaal paste bij onze situatie. Bedankt voor alles, wij kijken terug op een waardig en zeer persoonlijke uitvaart voor onze moeder. Myrna Geijssen


<<< Terug