Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: www.uitvaartverzorgersnijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


M. May
Dit is de 4e keer dat we in 3 jaar tijd gebruik maken van de diensten van Meijer en ten Hove, en bevelen deze onderneming ook bij anderen aan. Wij waarderen het persoonlijk contact enorm. Altijd bereikbaar en meedenkend. Heel klantvriendelijk, alles op tijd, komen afspraken na en ook nabegeleiding is prima. Dikke 10.


Tim
De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precise de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.


Nadia Kevan
This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family


Wietske van den Berg- Feenstra.
Deze uitvaartondernemer heeft aan een half woord genoeg. Hij denkt mee met je. Dringt niets op. En al helemaal geen dure opties. Hij is toegewijd, vriendelijk en steunend. Ik kan mij geen beter iemand wensen. Het werd een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Precies bij ons passend.Bovendien een rustige man. Erg fijn.


Familie Peters
Persoonlijke benadering waarbij er rekening gehouden werd met onze wensen. Taken die we uit handen wilden geven werden overgenomen en zorgvuldig uit gewerkt. We vonden het erg prettig en van respect getuigen dat de factuur gepersonaliseerd werd met een extra woordje van steun betuiging. Daarnaast werd de orde van dienst mooi uitgewerkt aangeboden in boek vorm aan onze moeder, de kinderen en ook de kleinkinderen kregen een exemplaar. Wat tevens gewaardeerd werd is de voorbereiding van de kleinkinderen (en ons) door voor dat de gasten werden ontvangen in de aula, we daar de gelegenheid hadden om te kijken waar we gingen zitten, bediening microfoon etc . Prettig was, dat er vooraf werd aangegeven dat wanneer we tijdens de dienst moeilijk uit onze woorden zouden komen , zij de tekst pas over zouden nemen wanneer we daar letterlijk om zouden vragen. Zo werd het onze dienst waarin ook ruimte was om even in je tekst te stagneren en de gelegenheid kreeg om de draad weer op te pakken.


Marion Zwart
Ed en John zijn echte professionals maar ook twee warme persoonlijkheden die veel ruimte geven aan emoties en persoonlijke invulling. Zij hebben deze moeilijke tijd voor mij absoluut draaglijker gemaakt.


Heidi Driessen
Meijer en ten Hove of te wel John en Ed zijn geweldig. Hier bedoel ik mee: Zijn vriendelijk, netjes, je kunt op ze vertrouwen, komen afspraken naar, hebben enorm veel vak kennis, goed inschattingen vermogen, overledenen staat centraal, denken mee ook met de financiƫle kant wat bij grotere ondernemers wel anders is en te wensen over laat. Hebben zelf een prachtig rouw centrum en opbaar mogelijkheden. John en Ed zijn erg betrokken. En ik raad dus iedereen aan om bij een overlijden Meijer en ten Hove in te schakelen. Perfect! John en Ed nogmaals bedankt voor alles.


Frans Eijkelhof
Een groot compliment voor Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers voor de manier waarop zij de uitvaart van mijn lieve echtgenote hebben verzorgd.


ron
zeer prettig persoon, ontspannen, discreet, vriendelijk en accuraat. een bedrijf wat nadrukkelijk luistert naar de wensen van de nabestaanden en daar zich voor inzet dit te bereiken.


Gerda Faaij-Groenen
Deze uitvaartondernemer was zeer betrokken en respectvol naar de overledene en de nabestaanden. Er werd werkelijk alles aan gedaan om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo konden we dagelijks op bezoek gaan wat heel erg helpt om je eerste verdriet een plek te geven. De laatste dag konden we gebruik maken van de 24-uurs kamer waardoor je op momenten die het jou uitkomt en op de wijze die bij jou past kunt rouwen bij de overledene. Ook vond ik het zeer plezierig dat zij mee dachten in het geheel. Ze opperden mogelijkheden, bewaakten de totaalkosten en zochten samen met ons naar mogelijkheden om de wensen die wij hadden in te passen.