Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: https://www.uitvaartverzorgernijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Gerard J.M. Houterman
Wij danken de uitvaartverzorger voor de uiterst goede zorg. Uiterst zorgvuldig en geduldig met zeer goede contactuele eigenschappen. Mijn wijlen vader zou gezegd hebben; "dank jullie hartelijk en blijf trots op wat je doet". Wij zijn uiterst tevreden met het product zoals dit aan ons geleverd is en willen, indien in de toekomst nodig, wederom gebruik maken van de diensten van deze uitvaartverzorger.


F. van der Zwalum (namens fam. Donkers)
John en Ed hebben ons fantastisch geholpen en begeleid. Er was tijdens alle gesprekken, bezoeken en afspraken ruimte voor een lach en een traan en zij beantwoordden in alle rust al onze vragen. Zij regelden het zo dat de hele uitvaart precies zo kon geschieden zoals wij het wensten. Zij vormen een ware rots in de branding in zo'n moeilijke en verdrietige tijd. Onze dank is groot!


Bart van Bennekom
Wij hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd Meijer en Ed ten Hove ingeschakeld om de begrafenis van één van onze ouders te regelen. De eerste keer waren we al zeer tevreden, maar John en Ed zijn in staat geweest om in twee jaar tijd hun dienstverlening nog beter te maken dan het al was. Wat hetzelfde is gebleven is de oprechte persoonlijke aandacht, de authentieke, aangename en ongedwongen manier van omgang en hun oog voor details en verhoudingen. Het feit dat ze bijna alle zaken in eigen beheer hebben zorgt ervoor dat ze niet alleen een allround gesprekspartner zijn maar tevens goed en onafhankelijk advies kunnen geven wat in een toch al emotionele en drukke periode bijzonder prettig is.


Gerard de Jong
Respectvol. Meedenkend en lief voor nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd persoonlijk afscheid en uitvaart.


Marya van Eck
John en Ed zijn zeer betrokken uitvaartondernemers met oog voor detail en liefde voor hun vak.


M.Eijkholt
Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers hebben ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mede namens hun zeer persoonlijke begeleiding, de professionele aanpak waar dat nodig was ( bv het regelen van de verzekering ) en de waardevolle tips hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. De uitvaartverzorgers waren altijd bereikbaar en altijd bereid om ons op korte termijn te helpen als wij het even niet meer wisten. Zij deden dit op een warme en respectvolle wijze. Ook de nazorg is uitstekend. Wij bedanken John en Ed voor hun warme zorg en wij bevelen Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers van harte aan !


Madeleine Verhallen
respectvol, bescheiden, alle ruimte voor onze wensen. en uiterst zorgvuldig en transparant.