Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: www.uitvaartverzorgersnijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Bart van Bennekom
Wij hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd Meijer en Ed ten Hove ingeschakeld om de begrafenis van één van onze ouders te regelen. De eerste keer waren we al zeer tevreden, maar John en Ed zijn in staat geweest om in twee jaar tijd hun dienstverlening nog beter te maken dan het al was. Wat hetzelfde is gebleven is de oprechte persoonlijke aandacht, de authentieke, aangename en ongedwongen manier van omgang en hun oog voor details en verhoudingen. Het feit dat ze bijna alle zaken in eigen beheer hebben zorgt ervoor dat ze niet alleen een allround gesprekspartner zijn maar tevens goed en onafhankelijk advies kunnen geven wat in een toch al emotionele en drukke periode bijzonder prettig is.


Gerard de Jong
Respectvol. Meedenkend en lief voor nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd persoonlijk afscheid en uitvaart.


Marya van Eck
John en Ed zijn zeer betrokken uitvaartondernemers met oog voor detail en liefde voor hun vak.


M.Eijkholt
Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers hebben ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mede namens hun zeer persoonlijke begeleiding, de professionele aanpak waar dat nodig was ( bv het regelen van de verzekering ) en de waardevolle tips hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. De uitvaartverzorgers waren altijd bereikbaar en altijd bereid om ons op korte termijn te helpen als wij het even niet meer wisten. Zij deden dit op een warme en respectvolle wijze. Ook de nazorg is uitstekend. Wij bedanken John en Ed voor hun warme zorg en wij bevelen Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers van harte aan !


Madeleine Verhallen
respectvol, bescheiden, alle ruimte voor onze wensen. en uiterst zorgvuldig en transparant.


M. May
Dit is de 4e keer dat we in 3 jaar tijd gebruik maken van de diensten van Meijer en ten Hove, en bevelen deze onderneming ook bij anderen aan. Wij waarderen het persoonlijk contact enorm. Altijd bereikbaar en meedenkend. Heel klantvriendelijk, alles op tijd, komen afspraken na en ook nabegeleiding is prima. Dikke 10.


Tim
De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precise de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.


Nadia Kevan
This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family


Wietske van den Berg- Feenstra.
Deze uitvaartondernemer heeft aan een half woord genoeg. Hij denkt mee met je. Dringt niets op. En al helemaal geen dure opties. Hij is toegewijd, vriendelijk en steunend. Ik kan mij geen beter iemand wensen. Het werd een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Precies bij ons passend.Bovendien een rustige man. Erg fijn.


Familie Peters
Persoonlijke benadering waarbij er rekening gehouden werd met onze wensen. Taken die we uit handen wilden geven werden overgenomen en zorgvuldig uit gewerkt. We vonden het erg prettig en van respect getuigen dat de factuur gepersonaliseerd werd met een extra woordje van steun betuiging. Daarnaast werd de orde van dienst mooi uitgewerkt aangeboden in boek vorm aan onze moeder, de kinderen en ook de kleinkinderen kregen een exemplaar. Wat tevens gewaardeerd werd is de voorbereiding van de kleinkinderen (en ons) door voor dat de gasten werden ontvangen in de aula, we daar de gelegenheid hadden om te kijken waar we gingen zitten, bediening microfoon etc . Prettig was, dat er vooraf werd aangegeven dat wanneer we tijdens de dienst moeilijk uit onze woorden zouden komen , zij de tekst pas over zouden nemen wanneer we daar letterlijk om zouden vragen. Zo werd het onze dienst waarin ook ruimte was om even in je tekst te stagneren en de gelegenheid kreeg om de draad weer op te pakken.