<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: www.uitvaartverzorgernijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mark Leferink op Reinink 
Persoonlijk, betrokken, professioneel, conform afspraak.


Marcel van Rijsewijk 
We waren bijzonder onder de indruk van de warmte en de persoonlijke benadering die de uitvaartverzorger ten tijde van de uitvaart en ook de tijdens de van voorbereiding hiervan heeft getoond


Hans Vermeeren-Burghouts 
Onvoorstelbare begeleiding en afwikkeling. Onverwacht veel respect voor de overledene. Met deze uitvaartverzorgers gaan wij vaker in zee (ik hoop wel dat dát nog even duurt).


Rita Janssen 
Vanaf het begin tot het eind hebben wij een prima contact gehad met deze uitvaartondernemer. Er werken hartelijke en warme mensen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en er werden ook prima ideeën aangedragen. Wij hebben het geheel als zeer prettig ervaren.


Paula Huizing 
Ed en John Meijer-ten Hove hebben ondanks de coronacrisis een zeer persoonlijke uitvaart georganiseerd. Het contact was warm en troostrijk. Er is goed geluisterd naar onze wensen en beiden waren bij alles erg behulpzaam. Zeer tevreden!


P.piris 
Ik zal gelijk met de deur in huis vallen, deze uitvaart zou ik na mijn ervaring,een ieder aanraden voor een evt overlijdendfamlid. Al met al ben ik ook namens mijn familie zeer tevreden.


Jolanda Wolters-Meeuwsen. 
Fijne uitvaartonderneming.Vriendelijke en meelevende medewerkers,waar je je gelijk vertrouwd bij voelt.


Michel Kievits 
Persoonlijke benadering. Er wordt goed omgegaan met de Corona regels. Zowel ontvangst bij je thuis of ontvangst in Afscheidshuis De Vossengraaf is mogelijk. Je wordt niet behandeld als een nummer, er wordt alle tijd voor je genomen. Zeer snelle reactie en goede service. Er worden goede adviezen gegeven hoe je de uitvaart kunt uitvoeren. Persoonlijke wensen worden opgevolgd. Goede en duidelijk communicatie. Alle medewerking die je je maar kunt wensen in deze situatie. Er wordt respectvol met alles omgegaan. Goede begeleiding en ondersteuning voor wat je moet regelen, ook voor na de uitvaart zoals verzekering, erfrecht en bankzaken.


Gemma 
Hele lieve mensen, we zijn liefdevol en warm ontvangen. Met al onze vragen konden we ten alle tijden terech. We kregen genoeg ruimte om afscheid te nemen, maar ook eventuele eigen mening. Ik ben Ed en John heel dankbaar voor het mooie afscheid die we mijn moeder konden geven. Dikke duim voor jullie.


Gwendolijn van 't Oosten 
John en Ed zijn echt enorm betrokken bij de nabestaanden. We konden ze alles vragen en kregen overal duidelijk uitleg en antwoord op, Het zijn lieverds met hun hart op de juiste plek.


Victoria Nahapetjan 
Ze zijn zeer vriendelijk en helpen waar het bij kan en zelfs meer dan ze kunnen.


Ruud Rutjes 
De gehele begeleiding tot en met de uitvaart en zelfs daarna als zeer prettig ervaren. Er is veel mogelijk en je wordt stap voor stap goed geïnformeerd. We hadden geen betere keus kunnen maken. Bedankt.


Heidi Driessen 
Zeer professioneel, netje, mee denkend, eerlijk. Aan te bevelen voor iedereen. Geweldig. Dankzij Meijer en Ten Hove zal het rouwproces gemakkelijker verlopen. Ook voor de kinderen die zij er enorm goed bij betrokken hebben. Top


Bernard Fikkers 
We zijn vriendelijk, respectvol en deskundig begeleid. Heel plezierig!


Nienke Blanksma 
Zeer persoonlijk ontvangen. Doordat de ontvangst informeel was, was onze familie snel op zijn gemak. Mijn vader is goed verzorgd en mooi opgebaard. Tussendoor bezoek aan mijn vader was makkelijk te regelen. Ruimtes in het afscheidshuis zijn klein en intiem. We kregen alle ruimte en hulp om er een persoonlijke uitvaart van te maken. Namens familie, zeer veel dank. Ik kan hen zeer zeker aanbevelen.


Linda van der Werff 
Op 24 februari is mijn jongste zoon totaal onverwacht overleden.We waren helemaal verbijsterd en in schok. Via via kwamen we bij Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers.Een hele goede, zo niet de beste keuze die we hebben kunnen maken in zulke tijden van verdriet. Al vanaf de eerste ontvangst wisten we dat onze zoon en broer in goede handen was. Wat een zeer meelevende attente mensen zijn Ed en John. Alles kon met ze worden besproken en werkelijk alles is precies zo gegaan als wij dat wensten.Zij zijn met recht de twee lichtpuntjes geweest in deze voor ons zo zware tijd. Mensen met hart voor hun werk, beter kan ik ze niet omschrijven.Bij ons thuis hebben we het over "de heren van Lent". Daarmee wil ik aangeven hoe bijzonder deze beide mannen zijn geweest in een tijd waarin je dat zo nodig hebt. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij ondanks alle verdriet met een bijzonder warm gevoel terug kunnen kijken naar de laatste dag met onze lieve zoon en broer.


Myrna Geijssen 
John en Ed waren zeer betrokken en deskundig in het begeleiden van de uitvaart en alles wat daar bij kwam kijken. Zij speelden goed in op onze persoonlijke wensen zonder inmenging of oordeel, maar wel met ideeën en mogelijkheden. Juist hun persoonlijke voorkomen en bijdrage maakte dat de uitvaart helemaal paste bij onze situatie. Bedankt voor alles, wij kijken terug op een waardig en zeer persoonlijke uitvaart voor onze moeder. Myrna Geijssen


Louise Gaertner 
De persoonlijke betrokkenheid en fijne begeleiding van Ed en John zal ons altijd bij blijven . Ook de manier zoals ze met mijn vader en onze familie omgingen ..heel respectvol en fijn .


Gerard J.M. Houterman 
Wij danken de uitvaartverzorger voor de uiterst goede zorg. Uiterst zorgvuldig en geduldig met zeer goede contactuele eigenschappen. Mijn wijlen vader zou gezegd hebben; "dank jullie hartelijk en blijf trots op wat je doet". Wij zijn uiterst tevreden met het product zoals dit aan ons geleverd is en willen, indien in de toekomst nodig, wederom gebruik maken van de diensten van deze uitvaartverzorger.


F. van der Zwalum (namens fam. Donkers) 
John en Ed hebben ons fantastisch geholpen en begeleid. Er was tijdens alle gesprekken, bezoeken en afspraken ruimte voor een lach en een traan en zij beantwoordden in alle rust al onze vragen. Zij regelden het zo dat de hele uitvaart precies zo kon geschieden zoals wij het wensten. Zij vormen een ware rots in de branding in zo'n moeilijke en verdrietige tijd. Onze dank is groot!


Bart van Bennekom 
Wij hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd Meijer en Ed ten Hove ingeschakeld om de begrafenis van één van onze ouders te regelen. De eerste keer waren we al zeer tevreden, maar John en Ed zijn in staat geweest om in twee jaar tijd hun dienstverlening nog beter te maken dan het al was. Wat hetzelfde is gebleven is de oprechte persoonlijke aandacht, de authentieke, aangename en ongedwongen manier van omgang en hun oog voor details en verhoudingen. Het feit dat ze bijna alle zaken in eigen beheer hebben zorgt ervoor dat ze niet alleen een allround gesprekspartner zijn maar tevens goed en onafhankelijk advies kunnen geven wat in een toch al emotionele en drukke periode bijzonder prettig is.


Gerard de Jong 
Respectvol. Meedenkend en lief voor nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd persoonlijk afscheid en uitvaart.


Marya van Eck 
John en Ed zijn zeer betrokken uitvaartondernemers met oog voor detail en liefde voor hun vak.


M.Eijkholt 
Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers hebben ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mede namens hun zeer persoonlijke begeleiding, de professionele aanpak waar dat nodig was ( bv het regelen van de verzekering ) en de waardevolle tips hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. De uitvaartverzorgers waren altijd bereikbaar en altijd bereid om ons op korte termijn te helpen als wij het even niet meer wisten. Zij deden dit op een warme en respectvolle wijze. Ook de nazorg is uitstekend. Wij bedanken John en Ed voor hun warme zorg en wij bevelen Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers van harte aan !


Madeleine Verhallen 
respectvol, bescheiden, alle ruimte voor onze wensen. en uiterst zorgvuldig en transparant.


M. May 
Dit is de 4e keer dat we in 3 jaar tijd gebruik maken van de diensten van Meijer en ten Hove, en bevelen deze onderneming ook bij anderen aan. Wij waarderen het persoonlijk contact enorm. Altijd bereikbaar en meedenkend. Heel klantvriendelijk, alles op tijd, komen afspraken na en ook nabegeleiding is prima. Dikke 10.


Tim 
De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precise de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.


Nadia Kevan 
This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family


<<< Terug