Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: www.uitvaartverzorgersnijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 54 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

Tim
De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precise de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.


Nadia Kevan
This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family


Wietske van den Berg- Feenstra.
Deze uitvaartondernemer heeft aan een half woord genoeg. Hij denkt mee met je. Dringt niets op. En al helemaal geen dure opties. Hij is toegewijd, vriendelijk en steunend. Ik kan mij geen beter iemand wensen. Het werd een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Precies bij ons passend.Bovendien een rustige man. Erg fijn.


Familie Peters
Persoonlijke benadering waarbij er rekening gehouden werd met onze wensen. Taken die we uit handen wilden geven werden overgenomen en zorgvuldig uit gewerkt. We vonden het erg prettig en van respect getuigen dat de factuur gepersonaliseerd werd met een extra woordje van steun betuiging. Daarnaast werd de orde van dienst mooi uitgewerkt aangeboden in boek vorm aan onze moeder, de kinderen en ook de kleinkinderen kregen een exemplaar. Wat tevens gewaardeerd werd is de voorbereiding van de kleinkinderen (en ons) door voor dat de gasten werden ontvangen in de aula, we daar de gelegenheid hadden om te kijken waar we gingen zitten, bediening microfoon etc . Prettig was, dat er vooraf werd aangegeven dat wanneer we tijdens de dienst moeilijk uit onze woorden zouden komen , zij de tekst pas over zouden nemen wanneer we daar letterlijk om zouden vragen. Zo werd het onze dienst waarin ook ruimte was om even in je tekst te stagneren en de gelegenheid kreeg om de draad weer op te pakken.


Marion Zwart
Ed en John zijn echte professionals maar ook twee warme persoonlijkheden die veel ruimte geven aan emoties en persoonlijke invulling. Zij hebben deze moeilijke tijd voor mij absoluut draaglijker gemaakt.


Heidi Driessen
Meijer en ten Hove of te wel John en Ed zijn geweldig. Hier bedoel ik mee: Zijn vriendelijk, netjes, je kunt op ze vertrouwen, komen afspraken naar, hebben enorm veel vak kennis, goed inschattingen vermogen, overledenen staat centraal, denken mee ook met de financiële kant wat bij grotere ondernemers wel anders is en te wensen over laat. Hebben zelf een prachtig rouw centrum en opbaar mogelijkheden. John en Ed zijn erg betrokken. En ik raad dus iedereen aan om bij een overlijden Meijer en ten Hove in te schakelen. Perfect! John en Ed nogmaals bedankt voor alles.


Frans Eijkelhof
Een groot compliment voor Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers voor de manier waarop zij de uitvaart van mijn lieve echtgenote hebben verzorgd.


ron
zeer prettig persoon, ontspannen, discreet, vriendelijk en accuraat. een bedrijf wat nadrukkelijk luistert naar de wensen van de nabestaanden en daar zich voor inzet dit te bereiken.


Anne-Marie Bekkenutte Kellendonk
Geachte Hr./ Mevrouw. Het was een uitermate goed verzorgde uitvaart met oog voor detail en vooral voor de mens (en) die erbij betrokken waren. Alles kon zich in rust voltrekken, met zorgvuldige naleving van de ingediende wensen. Het was een toegewijde bijeenkomst,getuigend van veel empathie. Dankuwel. Mvg Anne-Marie Kellendonk


Gerda Faaij-Groenen
Deze uitvaartondernemer was zeer betrokken en respectvol naar de overledene en de nabestaanden. Er werd werkelijk alles aan gedaan om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo konden we dagelijks op bezoek gaan wat heel erg helpt om je eerste verdriet een plek te geven. De laatste dag konden we gebruik maken van de 24-uurs kamer waardoor je op momenten die het jou uitkomt en op de wijze die bij jou past kunt rouwen bij de overledene. Ook vond ik het zeer plezierig dat zij mee dachten in het geheel. Ze opperden mogelijkheden, bewaakten de totaalkosten en zochten samen met ons naar mogelijkheden om de wensen die wij hadden in te passen.


Erik Bischoff
Betrokken, warm en oprecht. Voelen goed aan wat de persoonlijke wensen zijn.


Milja Bos
Zeer goed aangesloten bij onze wensen, ook als ze onconventioneel waren. Goed op de prijs gelet, en grenzen van de achterbojvers gepast.


Wietske Leenders
John Meijer en Ed ten Hove hebben de uitvaart van mijn broer uitstekend georganiseerd en begeleid. Door hun ideeën en handreikingen hebben we de uitvaart zo kunnen vormgeven dat die bij ons en mijn broer paste. Geen stijve, opgeprikte bedoening maar een sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn, waarin ook mijn broer zich goed zou hebben gevoeld. John en Ed hebben echt met ons meegedacht en met ons samengewerkt over het vormgeven van de uitvaart. Bijvoorbeeld de optie van een kist van eenvoudig, mooi licht populierenhout waarop iedereen iets voor Kay kon schrijven was zo’n opluchting in vergelijking met zo’n gelakte donkere kist die de dood tot iets streng-verhevens maakt. John en Ed hebben zich bij deze organisatie ook heel flexibel en duidelijk opgesteld: Toen wij pas vrij laat op het idee kwamen dat het belangrijk was Kay ook in de kerk op te baren – Kay was een bekende persoonlijkheid omdat hij zoveel door de straten van Nijmegen skate – hebben John en Ed dit alsnog in hun agenda weten in te passen. Het ontroerde mij hoe ze als wachters voor de kerk stonden en de mensen die Kay daar hun laatste eer wilden bewijzen, wegwijs maakten. Ik heb hun aanwezigheid bij het opbaren van Kay in het hospice in zijn kamer en in de kapel, zijn reis naar het uitvaartcentrum en bij de opbaring in de kerk en bij de uitvaart in hun uitvaartcentrum de avond erna, als bijzonder ondersteunend ervaren. Zij waren er écht, respectvol en liefdevol. Zo was het helemaal geen probleem voor ze dat ik meerdere keren van Kay afscheid wilde nemen en ze daarvoor de kist nog een keer moesten openen. En ik merkte ik op dat ze tijdens de speeches echt geïnteresseerd waren en meeleefden, iets wat veel voor mij betekende. Ook had ik bij hen nooit het gevoel dat het opgepast was als ik om iets moets lachen. Humor mocht zijn plaats hebben. Dit gaat bij John en Ed echter samen met grote professionaliteit en gevoel voor decorum. Hun uitvaartcentrum is mooi en smaakvol ingericht: straalt rust uit. Je kon merken dat Kay met liefde werd verzorgd. Hij lag er elke keer weer mooi en vredig bij, vonden wij. En vele anderen hebben ons dat expliciet gezegd. We hebben op een prachtige manier afscheid kunnen nehmen van Kay. En ik denk met liefde aan dit afscheid terug dat John en Ed op deze manier voor ons mogelijk hebben gemaakt. De troost die van een afscheid uitgaat dat zo bij Kay paste en ook bij ons, zijn vrienden en familie, is enorm. Ik dank jullie hartelijk, John en Ed, jullie verdienen een pluim!


jb ahoud
zeer goed verlopen


Lodewijk Vogel
Ed en John hebben de uitvaart van mijn vader keurig en heel persoonlijk verzorgd, dankzij hun is het een mooi warm afscheid geworden.


H van den Boom
Betrouwbaar, invoelend, meedenkend, inspirerend, doortastend, vriendelijk, behulpzaam.


Marco van Schaik
Petje af voor de heren Meijer en Ten Hove. Ze zijn tot in detail betrokken geweest bij de uitvaart. Hebben ons steeds de mogelijke opties voorgelegd MAAR wel altijd de keuze aan ons gelaten. Ook tot twee keer toe de attentie gemaakt dat een keuze anders zou kunnen waardoor diverse kosten beduidend lager uitvielen zijn echte plus punten. Er is een echte band ontstaan en dat onder deze omstandigheden. Chapeau heren !! Dank jullie wel voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn man, (schoon)vader en opa.


Bert Verbruggen
Zeer persoonlijk, zeer zorgvuldig, evenwicht tussen formeel/informeel prima. Commercieel belang van uitvaartonderneming staat totaal op de achtergrond.


Th. van de Ven
Meijer en ten Hove heb ik ervaren als betrokken en goed meedenkende ondernemers. Daardoor is de uitvaart een warm en persoonlijk afscheid geworden.


Bart van Bennekom
Zowel onze vaste contactpersoon John als zijn compagnon Ed zijn er prima in geslaagd om ons op een zeer warme, hartelijke en persoonlijke manier te begeleiden bij de uitvaart van onze man, vader, schoonvader en opa. Daarbij hadden ze vooral ook oog voor de kleinkinderen. Het zijn met recht warme "ceremoniemeesters". Dankzij hun ervaring en expertise zijn ze zeer goed in staat om de nabestaanden te adviseren bij het maken van keuzes die recht doen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Bovendien zorgen ze met hun positiviteit en humor voor de nodige luchtigheid in een moeilijke en zware periode. Ze zijn informeel als het kan en zakelijk waar het moet.


Karin Vink v Sommeren
John en Ed doen hun uiterste best om alles zo goed en zo persoonlijk mogelijk te regelen en de nabestaanden te ontzorgen. Niets is ze teveel, mensen met liefde voor hun vak! Prijs/Kwaliteit is uitstekend!


yvonne van hoorn
Wij kijken met een ontzettend goed gevoel terug op de begeleiding van het afscheid van onze vader (en man van onze moeder). De betrokkenheid en persoonlijke aandacht van John en Ed maakt dat we het afscheid zo hebben in kunnen vullen zoals we dat wensten. Hun vermogen zich te kunnen inleven in wie wij zijn hebben we als erg positief ervaren. En dat er tot onze verwondering een apart kaarsje geplaatst werd op de kist van opa voor zijn overleden kleinkind was een zeer ontroerende ervaring.. We hadden hierom niet gevraagd maar is zeker voor ons van grote waarde. De lege plaats die onze vader achter heeft gelaten zal er niet minder leeg om zijn maar dit prachtige afscheid compenseert wel een groot gedeelte.


Liana Frauenfelder
Zij nemen echt de tijd voor de naaste die betrokken zijn in deze droevige periode om te begeleiden. Het zijn toppers in hun vak, Perfectionisten kan ik wel zeggen! We zijn zo goed en netjes geholpen. 24/7 voor gesprek of belletje was geen probleem, tenzij zij met een mis bezig waren. John & Ed Bedankt.


Jeroen Teunissen
Dankzij John en Ed werd een moeilijke tijd in ons leven een klein stukje makkelijker. Super gedaan mannen. Heel erg bedankt!


johan van de logt
Door John en Ed zeer goed begeleid met goede adviezen over de afscheidsbijeenkomst. Nuchtere adviezen over keuze van bloemen en kist, hierdoor zeer nette uitvaart in de eenvoud die gepast was, echter niets ingeleverd op kwaliteit. Door goede samenwerking een zeer gepast afscheid gehad. Bedankt.


Vincent de Groot
Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden, waarin alles mogelijk was en waarbij ten Hove en Meijer er alles aan hebben gedaan dit voor ons zo prettig en efficient als mogelijk te organiseren.


Johan Reuser
Meijer en ten Hove hebben een persoonlijke benadering, prettig maar ook gewoon.


E Opgenoort
Laag drempelig in de omgang en warm in hun contact. Denken echt met je mee en geven vanuit hun ervaring de nodige tips. Leuke dingen als een kaartje met kerst en het persoonlijk uitleggen en thuis brengen van de nota spraken mij erg aan. Verder maken en drukken ze zelf de kaarten waardoor de lijnen zeer kort zijn. Prijs en kwaliteit zijn uitmuntend.


Elise Dekker van As
Wij hebben het contact en de begeleiding als zeer prettig ervaren. Persoonlijk en sterk gericht op de wensen en behoeften van de overledene, maar ook op de behoeften van de achtergebleven partner, kinderen en kleinkinderen.


Monique van Kleef
Dankzij de fantastische begeleiding van John en Ed hebben wij op een waardige en passende manier afscheid kunnen nemen van onze vrouw en moeder. Wij zijn hen daar enorm dankbaar voor.John en Ed bedankt voor alles bij mijn vreselijke verdriet hebben jullie mij zo goed gesteund zo belangrijk alles op een rustig tempo alles was na wens jullie verdienen echt een dikke duim en ik zou iederieen aanraden om dit doen veel succes verder jullie en nogmaals bedankt JosMijn Dochter en ikzelf zijn heel tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van mijn Man en Vader Jan v.d.Camp. Wij hebben hun betrokkenheid bij deze moeilijke dagen zeer op prijs gesteld.Onze dank daarvoor.een hele fijne band opgebouwd hier door vriendelijk vrolijk op de juiste momenten en serieus daar waar nodigMet uitzondering van het eerste contact, wat voor ons erg formeel was, werd er daarna gelijk afgestemd op onze manier van prettig communiceren.wij zijn heel goed begeleid en geadviseerd door Ed ten Hove en John Meijer. Zij hebben samen met ons een hele mooie ceremonie en begrafenis georganiseerd dat heel goed voelde ondanks het grote verdriet. Het zijn echt hele fijne mensen om mee te werken.John Meijer en Ed ten Hove waren samen nauw betrokken bij zowel de voorbereiding al tijdens de uitvaart, goede samenwerking en prettig in de omgang. Persoonlijk en bemoedigend! Alle benodigde informatie verstrekt. Praktische ondersteuning en adviezen. Steeds goed bereikbaar voor vragen . Spanningen binnen de familie hielpen ze ongemerkt oplossen! Tijdens de uitvaart bemoedigend op de achtergrond aanwezig, Beiden waren een enorme steun. Ook voelde ik me goed begeleid in het zoeken naar onze eigen vorm van zowel de rouwkaarten , het verzorgen en opbaren , als wel de uitvaartceremonie en de condoleance.Zeer te spreken over deze uitvaartverzorgers. Professionaliteit, betrokkenheid en respect. Dankzij hen heeft mijn vader een afscheid gekregen die hij verdiende en zoals wij het voor ogen hadden. Zelfs na de uitvaart kan je een beroep op hen doen, zeer fijne lieve mensen.Er straalde rust uit van de uitvaartondernemer. Alles kon worden geregeld. Er werd meegedacht. Mede door Meijer en ten Hove heeft mijn moeder een zeer warm en persoonlijk afscheid gekregen.Meijer en ten Hove hebben de uitvaart van mijn vader op een zeer toepasselijke wijze verzorgd, rekening houdend met de wensen van de overledene en nabestaanden. Mede dankzij hen hebben wij op een juiste wijze afscheid kunnen nemen.Zoals ook al persoonlijk aangegeven, alleen maar lof! Oog voor detail, aanvoelen wat past bij ons, heel steunend en voegend, erg leuk naar de kinderen. Die werden op een creatieve manier betrokken. Kwamen met goede ideeen. Geweldig stel, ook om te zien in hun goede samenwerking. Vullen elkaar mooi aan.Aardig, betrokken en zeer behulpzaam.Zeer tevreden. Alles ging naar wens.Zeer discreet en met oprechte belangstelling behandeld.zeer betrokken en fijne begeleiding, vooral het accepteren van eigen inbreng was prettig en werd als samen de regie voeren ervaren.Wij hebben een zeer persoonlijke uitvaart gehad nadat onze moeder was overleden. John Meijer en Ed ten Hove waren zeer betrokken en alles wat we wilde was bespreekbaar, als we het niet wisten hielpen ze mee een keuze te maken. We hebben de uitvaart ervaren als een warm bad in een droevige tijd.Wij willen uitvaartverzorging Meijer & ten Hove de complimenten overbrengen voor de wijze waarop zij ons in onze moeilijke tijd heeft gesteund en de crematie tot in perfectie tot uitvoering heeft laten komen van onze zoon/broer/zwager/oom. Het is voor de hele familie een hele grote steun geweest. Gezien deze uitvoering kan ik eenieder aanraden om met deze uitvaartverzorgers in zee te gaan als u onverhoopt voor dit fenomeen komt te staan. Nogmaals hartelijk dank.Betrokken, persoonlijk, creatief in het meedenken en ter zake kundig.Zeer vriendelijke en professionele benadering. Eerlijke voorlichting, zonder dat je gedwongen wordt om kosten te maken tegen je zin in. Op zo'n moment bent je erg kwetsbaar en moet er van alles geregeld worden; deze uitvaartondernemer maakt daar geen misbruik van. Je bent volkomen vrij in je keuze. Alles kan, niets moet. Rekening is conform afspraak. Afhandeling van de uitvaart was ook goed en waardig. Evenals de administratieve zaken er om heen. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Ik beveel deze uitvaartverzorger van harte aan.Dankzij Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers, is het afscheid uitstekend verlopen en voelden wij ons als nabestaanden zeer gesteund door deze betrokken uitvaartondernemer.De 2 keren dat ik gebruik heb gemaakt van deze ondernemers, is mij zeer goed bevallen. De aanpak was bekwaam, vriendelijk en persoonlijk, wat ik in deze zeer op prijs stel. Ook de ongedwongen natuurlijke houding van beide heren kwam bij mij zeer aangenaam over. Als het met mij zover is wil ik ook door deze heren "uitgevaard" worden. Eva Folkertsma.Ontspannen, professioneel, vol zorg, liefdevol. Dank jullie voor het zo vriendelijk, respectvol, persoonlijk en voorzichtig laveren tussen de bedroefde nabestaanden door. Dank voor de adviezen en het meedenken.