<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15094

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging
Telefoon: 074 3030290
Email: info@hanswachtmeester.nl
Website: www.hanswachtmeester.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Irene laarman
Prettig in de omgang. Zeer beschikbaar. Meedenkend.


Mieke Poorthuis
Hans is een zeer betrokken uitvaartondernemer die goed kan schakelen naar de wensen en manier van omgang van de nabestaanden. Hierdoor drukt hij nergens zijn eigen stempel op, maar ondersteunt hij slechts waar nodig zodat de uitvaart helemaal naar eigen wens wordt ingevuld.


Gert ten Bloemendal
Wij als familie zijn zeer tevreden over de wijze hoe de heer Wachtmeester de uitvaart van onze moeder heeft verzorgd. Er is aan al onze wensen tegemoet gekomen en kijken terug op een heel mooi afscheid zoals onze moeder dat had gewenst.


Marnix ten Kate
Vanaf het 1e contact is alles heel goed verlopen. Hans Wachtmeester is een warm kundig persoon met een groot empathisch vermogen en heeft de uitvaart prima begeleid. Ook de nazorg was gewoon goed. Bij de inventarisatie van onze wensen mbt uitvaart, is offerte opgesteld en dienovereenkomstig was ook de eindafrekening. Wij hadden ons geen betere uitvaartleider kunnen wensen en kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.


Bennie Dillen
voelde zeer vertrouwd, luisterde en nam de tijd Hebben het als prettig ervaren Contact was uitstekend ook voor de kinderen Waren allen zeer tevreden


N. Delfos
De heer Wachtmeester heeft met alle wensen van de familie rekening gehouden. Gaf goede suggesties. Handelde vlug en duidelijk.Financieel transparant en zeer redelijk.Hij heeft een aangename wijze van zaken doen. Kan hem oprecht aanbevelen.


Familie Beuink en Visser
Veel persoonlijke aandacht van de uitvaartondernemer. Alles prima geregeld


V.P.J. Bilman
De heer Wachtmeester, is naast zeer bekwaam sociaal zeer vaardig. Hij straalt ondersteuning uit en geeft daar waar gewenst goede aanvullende informatie/tips om de hele uitvaart tot een succes te leiden. Hij voelt goed de sfeer van de bespreking met de nabestaanden aan en mengt zich daar vervolgens op een correcte manier in.


Erik van Leeuwenstijn
Prettig en persoonlijk contact. Hans blijft rustig, geeft input en ideeën en laat de beslssingen volledig aan de nabestaanden over. De uitloop van de dankdienst en het feit dat wij daardoor te laat bij de begraafplaats kwamen, heeft opgeen enkele manier tot druk op ons geleid. Hij gaf ons de ruimte om gewoon in ‘ons tempo’ door te gaan. Al met al heeft hij ons geholpen een mooi en goed afscheid te creëren waarop wij zeer tevreden terugkijken.


H Aalders.
Mijn vrouw had eerder al gezegd dat als we een uitvaartverzorger nodig hadden dat weWachtmeezter wilden hebben en daar was ik het mee eens.


<<< Terug