Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Yvonne 
Zeer prettig ervaring, fijn contact en volledig ontzorgd.


H. Milder  


Wierbos 
Prettige samenwerking, en alles is goed en prettig verlopen. Alle begeleiding was, en is zeer goed. Voor ons een aanrader voor iedereen.


Maarten Hanekamp 
Ellen heeft het geweldig gedaan. De uitvaart is precies geworden zoals we hadden gewild. We hebben zelf persoonlijk en natuurlijk afscheid kunnen nemen van mijn vrouw en de sfeer van de uitvaart paste heel goed bij haar eigen voorkeuren.


Fam. Sluiter 
Perfect geregeld door Ellen Kuster


M.Overdorp 


Mariet Visch -Visser 
Het contact met de verzorgster Chantal Schriever van uitvaartzorg Mireille Mom was zeer goed en wij werden ook ontzettend goed begeleid zij gaf ons veel vertrouwen .Door de goede samenwerking met Chantal Schriever is de uitvaart helemaal naar wens verlopen .Chantal hield rekening met onze wensen maar gaf ook hele goede tips. De factuur kon niet beter, nadat ik zelf geschat had zat ik er maar een paar euro,s naast ,IK zal Mireille Mom uitvaartzorg zeker aanbevelen .


Maria Melgers van Aalten 
Het was een waardig afscheid heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden.


Ans Niels Huisman 
Je hebt geen vergelijking maar goed ook maar voor mij is het goed overgekomen. De rust en liefde was voor mij heel belangrijk.


Elles Joosten 


R. Brouwer  
Zeer fijne begeleiding


J.T.H. Roording-Wouters 
Heel veel persoonlijke aandacht en nuttige tips, met veel ruimte voor onze inbreng en wensen van mijn vader


Ruud Kruijsbergen 
Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart van onze man, vader en opa. Bij een volgende overlijden zouden wij het heel erg fijn vinden als Chantal Schriever weer de uitvaartverzorger zou zijn. Alles, maar dan ook echt alles was tot op in de puntjes verzorgd.


F.E. Moossdorff 
Geweldig fijn meevoelende dame. Enorm behulpzaam. Mijn 10nen geven een uitmuntend cijfer, maar uitmuntend is niemand, dus eigenlijk moet het 9,9 zijn. DE begroting kan natuurlijk niet exact gegeven worden omdat diverse kosten immers niet vast te leggen zijn en afhankelijk zijn van moment factoren. Maar de begroting was enorm goed geschat, natuurlijk waren wij geïnteresseerd hoe hoog de kosten ongeveer zouden zijn.


John Aalbers. 
Zeer persoonlijke en deskundige begeleiding. Alles is tot in de puntjes prima verzorgd. Mireille en haar team is zeer deskundig. Top.


Corien Rutten van Alst 
vanaf het moment van overlijden tot aan de crematie is alles in kleine stapjes voorbereid zodat mijn moeder alles goed mee heeft gekregen, het enige wat niet helemaal correct is gegaan was dat de datum van overlijden niet goed was ingevuld op de overlijdensakte en wij daardoor achteraf nogal wat extra administratie hebben gehad.


Toon Niels 
Wij zijn door Ellen heel fijn en persoonlijk begeleid en zij nam alle tijd voor ons. Wij hadden ons geen beter en persoonlijker afscheid kunnen voorstellen.


Lizan van Dreumel  


Hester Neijenhuis  
Chantal had alle tijd voor ons. We hebben er samen met haar een heel mooi, persoonlijk afscheid van gemaakt.


Willy Kregting 


Miep Schouten 
Alleen dat de Rekeningen van Jonkerbos niet op het juiste adres kwamen


C.Kregting 
Een mooi afscheid, een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart van mijn moeder.


Marlous Vermeulen 
Zeer persoonlijk betrokken en goed luisterend wat er werd gezegd en daarop weer afstemmen. Hoe verdrietig ook, we hebben de begeleiding van Johanna Snaphaan als heel fijn en prettig ervaren


Tineke Spork 
Een mooi en persoonlijk afscheid


A.P. Derksen 
goede begeleiding ,goede uitleg en persoonlijk contact en een intieme afscheidsviering alles was goed voot elkaar,prima


Wim Den Breejen 
Ben zeer tevreden


Bert Selman 


Evelien Walravens 
Wij zijn van begin tot eind bijzonder fijn geholpen door de medewerkers van Mireille Mom Uitvaartverzorging. En dan met name door Johanna die ons persoonlijk op ieder moment van de dag te woord wilde staan en zaken voor ons regelde. Wij zijn zeer te spreken over de service en de begeleiding. De factuur was conform de begroting, er kwamen geen kosten achteraf bij, behalve dan die waarover dit van te voren bekend was (consumpties tijdens koffietafel) Er zullen zeker goedkopere uitvaartbedrijven zijn maar de service van Mireille en haar medewerkers is het zeker waard!


Marian van de Klift-Heijmans 
We kunnen heel tevreden terug kijken op de persoonlijke uitvaart van mijn man en de voortreffelijke begeleiding van Ellen. Dit helpt ons bij het verwerken van het verlies en verdriet. Nogmaals hartelijk dank.


Anneke Hagenbeek 
Ze was zeer betrokken en was op ons gericht en had zelf ook mooie teksten


Ineke Cobussen-Driessen 
De uitvaart is zeer adequaat en volledig naar onze wensen verlopen. Niets dan lof!


Ton Ebben, executeur testamentair, geen nabestaande 
Prima begeleiding en adviezen gekregen, alle afspraken werden nauwgezet nagekomen.


Wilma 
Johanna bedanken voor de super fijne en correcte begeleiding. Zeer geschikt voor deze bijzondere functie, ze mag hier trots op zijn.


Joseph Wannet 
Hele fijne en goede begeleiding & samenwerking gehad met Maureen Mom! Mede dankzij Maureen en haar collega Johanna Snaphaan is de uitvaart van onze moeder op een waardige manier verlopen en kijken wij als familie hier met goed gevoel op terug.


Ank van Moolenbroek 
Het was ondanks het grote verdriet een hele ontspannen en persoonlijke uitvaart. Er is goed geluisterd naar de persoonlijke wensen van de naaste familie maar ook zeker van de overledene.


Htm van Alst. Zoon van overledenen 
Zeer goed en een aanbeveling


Theo Venselaar 
We zijn als familie zeer te spreken over de begeleiding en de betrokkenheid van Maureen. We bevelen Mireille Mom uitvaartverzorging van harte aan. Gebruik kunnen maken van het Afscheidshuis heeft ons goed gedaan.


Ineke van Vegchel 
Als we honderd tienen kunnen geven zou ik dat doen.


Frans Engel 
Ellen en Mary hebben ons uitstekend ondersteund in het opzetten van het uitvaartdraaiboek van mijn stiefvader. We hadden zelf wel ideeën maar zij hebben ons begeleid in dat proces. Complimenten. De locatie Het Afscheidshuis is zo ingericht zoals we het graag zouden willen hebben. Alleen maar lovend hierover. Dank.


Gerda 
Heel fijn contact gehad met Johanna ze was altijd bereikbaar en kwam met goede oplossingen.


Dian Helsen 
Beste Maureen, Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop jij ons hebt begeleid t.a.v. de uitvaart van onze lieve man en papa. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en vonden zeker ook de input van Heleen heel erg waardevol. Fijn dat jullie openstonden voor al onze vragen en wensen en daar ook gehoor aan hebben gegeven. Zo werd het een heel persoonlijke uitvaart. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede en liefedevolle zorgen! Dian


J.W.B. Kemperman-Hermans 
Wij hebben de persoonlijke begeleiding van Mireille Mom Uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Samen en met hun begeleiding is het een mooie, persoonlijke dienst geworden. Ook de aandacht voor de dingen/gebruiksvoorwerpen eromheen en voor na de tijd is prettig.


G.E.J Pelkman Witjes 
Zeer professioneel, Maar ook zeer warm en vertrouwd, al van af het eerste moment. Dank zei de geweldige verzorging, van Mireille Mom Uitvaartverzorging kijken we terug op een zeer mooi afscheid. en zal voor ons altijd een mooie herinnering zijn aan onze (schoon) Moeder Oma en Omi. Geweldig warm respect liefde vol team Wat Mireille Mom rond om haar Uitvaartcentrum heeft gecreëerd. alleen maar lof!!!


Sonja Jansen 
Zeer betrokken en alle aandacht en tijd gekregen, voor een verdrietig maar fijn afscheid.


Familie Kempff 
Enorm betrokken bij de nabestaanden. Erg oplossings gericht, niets was teveel gevraagd.


Echtgenote, kinderen, partners en kleinkinderen Hendriks. 
Persoonlijk, warm, meelevend en meedenkend. Denken in mogelijkheden. ‘Momentum’ een prachtig, sfeervol herinneringshuis. Wij kijken met een goed en fijn gevoel terug op de uitvaart van mijn man, onze vader, schoonvader en opa.


Ingrid Verstegen 
Wij zijn ontzettend goed begeleidt bij het verzorgen van het afscheid van onze vader. Tactvol, goed aanvoelend, respectvol, professioneel, enorm behulpzaam, praktisch en efficiënt. Vanaf het begin dat wij net het verdrietige nieuws van het overlijden hadden gekregen tot maanden na de uitvaart in de nazorg. Johanna is een topper, veel steun aan gehad, bewondering voor en dankbaar. Dit had niet beter gedaan kunnen worden.


Willy Van Vorselen 


Hans Wissing 
Prettige behandeling door uitvaartverzorger.


Th.W.M. Rasing 
In een evaluatiegesprek zijn de ervaringen al doorgesproken.


jos van de werken 
perfect gedaan,alles tot in de puntjes geregeld


Ronny Martens 
Ik kan niet anders zeggen dat Mireille mom het uitstekend gedaan heeft


hw 
Wederom alle complimenten voor Uitvaartondernemer Mom te Gendt. Zeer persoonlijk, liefdevol en alle aandacht voor de familie. Hierbij ook de notering dat het Momentum Afscheidshuis een fijne en warme locatie is waar je op ieder moment naar je dierbare kunt gaan. Alle lof voor Mom Uitvaartverzorging!


Fam van Bolderen 
Mede dankzij Johanna kijken we terug op fijn afscheid. Ze heeft met haar rust, geduld, empathie, duidelijkheid en goede nazorg, een waardevolle betekenis kunnen zijn voor ons!


Doran 
Wij zijn heel goed en netjes geholpen door Ellen. Mooi om te voelen en te zien dat zij haar werk niet als routine afraffelt, maar persoonlijk en empathisch te werk gaat.


Fam. Rensen 
Wij hebben de benadering als heel persoonlijk/betrokken ervaren. Ivm corona was er minder face to face contact, dit werd ruimschoots goedgemaakt door de goede bereikbaarheid via de telefoon en mail. Wij hebben gebruik gemaakt van de familiekamer wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Zo konden wij elke dag even op bezoek gaan. Voor het bezoek was het erg fijn dat ze de gelegenheid hadden om in privacy afscheid te nemen. Omdat er meerdere familiekamers beschikbaar waren kon het gebeuren dat je met meerdere families tegelijk in de grote ruimte aanwezig was. Wij zouden het dan prettiger vinden als er een mogelijkheid zou zijn om de ruimtes van elkaar te splitsen dmv wanden.


Mvr. R Huberts 
Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid waarmee Ellen Kuster ons begeleid heeft.


marianne haaring 
Wij hebben het als gezin heel erg gewaardeerd wat ellen kuster van mireille mom uitvaart allemaal voor ons gedaan heeft. Ze was erg betrokken en persoonlijk en heeft ons waar mogelijk ontzorgd. Ze beloofe het maar heeft het meer dan waar gemaakt. Dat heeft ons zeker geholpen tijdens deze moeilijke periode.


Ans Wiecherink Huting 
Sinds kort heeft Gendt een afscheidshuis Momentum, de sfeer van dit huis is zo sfeervol en huiselijk, een aanwinst voor ons dorp. Mede dankzij Ellen Kuster-Visser hebben wij, ondanks de Coronapandemie met al zijn beperkingen, op een warme manier afscheid kunnen nemen. Wij zijn erg dankbaar dat Mireille Mom Uitvaartverzorging dit mogelijk heeft gemaakt.


Steef Hendriks 


Jolanda Melchers 
Zeer persoonlijk en alle tijd. Alles is te bespreken. Top. Ook de huiskamer in Momentum waar mijn man lag is zeer aan te raden. Het heeft mij erg geholpen om op een goede manier afscheid te nemen na het plotselinge overlijden van mijn man.


Twan Milder 
Maureen Mom heeft mij bijgestaan op de manier zoals ik in zo'n situatie bijgestaan wil worden. De interesse en het medeleven waren oprecht en gemeend, niet gespeeld of overdreven. Haar wijze van communiceren is transparant, duidelijk en zeer prettig, en dat geldt ook voor de wijze waarop ze met mij en andere betrokkenen is omgegaan. Vanaf het eerste contact voelde het voor mij goed, warm en vertrouwd en dat is wat je wilt in zo'n situatie. Maureen heeft een hele moeilijke en verdrietige periode dragelijk gemaakt, waarvoor ik haar erg dankbaar ben.


Tonny Pelkman 
In deze Corona tijd zijn wij voortreffelijk en liefdevol begeleid door Maureen.Wij zijn deze onderneming van Mireille Mom dankbaar voor alle hulp ook emotioneel.


Henk Gerritsen 
Als familie aangegeven hoe wij het graag zouden willen. Met hele goede aanbevelingen en tips is het een uitvaart geweest. Waar ik niets kan bedenken, wat anders zou kunnen. Dit alles heeft bij gedragen tot een warm een mooi afscheid van mijn lieve echtgenote.


Sjaak Besselink 
Wij zijn getroffen door de bijzondere persoonlijke benadering van Mevr.Mom. Ook de persoonlijke aandacht naar mijn kinderen en kleinkinderen heeft mij een goed gevoel gegeven. Terug kijkend op de gehele uitvaartverzorging kunnen wij niet anders concluderen dat het een zeer verzorgende en liefdevolle uitvaart is geweest waar wij met enige trots op terug kijken. Onze complimenten van de familie Besselink


Theo Hoogveld 
Zeer prettige en persoonlijke benadering door Johanna. Ook een positieve waardering voor het Momentum Afscheidshuis in Gendt. Prettige goed geoutilleerd gebouw.


Fam.Meijer 


TA van Aalten 
Zeer fijne persoonlijke begeleiding die alles in het werk stelde om er een geslaagde uitvaart van te maken.


Rob Joosten 
In een persoonlijk schrijven aan de begeleider heb ik al eerder aangegeven dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de geleverde diensten.


Pinel Schrijver 


Leonie Rikken 
Dankbaar voor de persoonlijke begeleiding. Zij hebben ons echt ontzorgd.


Fam Derksen 
Hele fijne persoonlijke begeleiding, dat heeft ons allen heel goed gedaan. Ook goed aangevoeld welke uitvaartspreekster bij ons zou passen. We willen ook de uitvaartspreekster bedanken voor de zeer persoonlijke en mooie woorden die ze gesproken heeft.


Fam d 
Hele fijne persoonlijke begeleiding, dat heeft ons allen heel goed gedaan. Ook goed aangevoeld welke uitvaartspreekster bij ons zou passen. We willen ook de uitvaartspreekster bedanken voor de zeer persoonlijke en mooie woorden die ze gesproken heeft.


F 
Heel persoonlijk. Johanna heeft voor een waardig afscheid gezorgd. Goede voorbereiding.


Antoinette van Sambeek 


Evelien van den Heuvel 
Johanna heeft ons goed begeleid, in een voor ons moeilijke tijd.


Mevr. A Salemink. 
Wij zijn zeer fijn en correct geholpen door deze uitvaart onderneming. Dat de rekening niet helemaal overeenkwam met de begroting lag aan het crematorium .


Elly Van Balkom 
Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart op bijzonder aangename wijze is voorbereid en begeleid. Alle ruimte voor en ondersteuning bij persoonlijke invulling. Al met al een positieve herinnering. Daarvoor ben ik héél dankbaar.


Rini Gunsing Vermeulen 
vakkundige mensen in dienst met name Ellen Kuster


Gerico de Vries 
Fijne persoonlijke benadering. Goed mee gedacht en voorstellen aangedragen m.b.t. de uitvaart ceremonie en crematorium. Ze voelde prima aan hoe wij het afscheid in wilde kleden. We hebben een prettig contact gehad gedurende te voorbereidingen en crematie met Johanna.


Roger Lensen 
Uitvaartverzorging Mom is zeer betrokken, weet ruimte te geven voor het emotionele zonder het noodzakelijke uit het oog te verliezen.


Fam. Tromp 
Erg fijn persoonlijk contact geweest.


José van Gendt-Hubers 
Wat een fijn contact hebben wij gehad met deze uitvaartondernemer, in dit geval met Ellen. We hebben alles kunnen doen voor onze vader en man wat we wilden. Er werden zelfs nog mooie dingen aangedragen, helemaal perfect. Wij zijn heel erg tevreden over het afscheid. Dank je wel Ellen.


<<< Terug