Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016

Gemiddelde score (over 133 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies:

Hans Rensen
We zijn zeer tevreden over de diensten van Jenny al onze wensen zijn uitgevoerd. Jenny is een zeer warm vriendelijk en lief persoon.


Janssen A
Bij deze een groot compliment voor de Dames Johanna e Maureen het was een fijne samenwerking.


Helma Rensen


Ron


Dorien Rikken-Van Hoof
Bijzonder fijne begeleiding, Mireille neemt de zorg uit handen en staat je bij met advies, heeft altijd een luisterend oor.


Theo Elbers
het was allemaal naar onze wens.


Mirjam Arnts
Persoonlijk had ik geen echte klachten, dat was voor sommigen van de familie anders. Maar over t algemeen is alles prima verlopen.


Ria Wegman hoge
De uitvaartdatum was 19 juli Het was een afscheid zoals onze moeder hem had gewenst en daaraan heeft de uitvaartondernemer meegewerkt om dat te realiseren


Wilc Rutten
Een absolute aanrader. Goed en fijn persoonlijk contact gehad en een uitvaart die precies naar onze wens is ingevuld. Daarbij weet je van te voren wat de kosten zijn en hier is ook niet van afgeweken. Ik beveel deze uitvaartondernemer zeker aan iedereen aan.


Jan de Klein
Professioneel en toch persoonlijk. Daar staat gevoelsmatig wel een stevige prijs tegenover. Was voor ons geen beletsel omdat het gewoon perfect moest verlopen.


Marga Scholten
In een zeer verdrietige en emotionele tijd zijn wij zeer goed opgevangen, wij hebben de rust en ruimte gekregen samen te zorgen voor een hele mooi uitvaart, met veel dank aan Maureen!


Gerard Buurman


Dennis Houtriet


Susanne Distel
De uitvaart van mijn man is dankzij jullie goede begeleiding een mooi en bijzonder afscheid geworden.


Helmameijer@kpnmail.nl


Anita Nuijen


Femke Janssen
Johanna is een zeer warm, rustig, kundig en aardig persoon. Ik ben erg blij dat zij mij bij alles geholpen heeft!


Chris
Het was een warme goed verzorgde uitvaart. Er was voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.


Tom Mom
Zeer nette en heel bekwame begeleiding door deze mensen. Top zoals alles voor ons geregeld is voor de Uitvaart en Crematie. Mireille Mom We Love Them!


Anita
Bedankt Maureen voor je steun. Alles is prima verlopen en helemaal volgens onze wensen. Fijne en warme begeleiding!


Wilma Janssen


van Kuppeveld
zeer bekwaam, persoonlijk, meelevend, ondersteunend, de tijd nemend


Ine Nieuwenhuis


Thea Wennekes
als zeer prettig ervaren dank je wel Mireille voor de goede zorg Thea en Familie Wennekes


Bart Arends


Christine van Moerkerk Joosten en familie
Wij kunnen met een heel goed gevoel terugkijken op de uitvaart van ma. De goede verzorging en de betrokken contacten van de verzorging van de uitvaart waren zeer goed.


Jeannette Inauen-Teunissen
Nauwkeurig, snel, helder, invoelzaam, goede ideeën, open voor onze ideeën. Dingen werden meteen geregeld en meestal helemaal naar onze wens. De juiste mensen werden op het juiste moment aangevraagd of erbij betrokken, bv. de bloemist. Het advies voor een bepaald koor tijdens de uitvaartdienst was helaas verwarrend. Een overzicht met koren (ook niet kerkelijke) in de regio Lingewaard met het mogelijke repertoire zou schriftelijk afgegeven kunnen worden. Ook zou iets langer stilgestaan kunnen worden bij de condoleancevorm (traditioneel vooraf, rondlopen tijdens de koffietafel of bij het weggaan) en welke gevolgen dit voor de naaste familie heeft. Dit hadden wij als familie te weinig besproken en leidde eveneens tot verwarring. Onze moeder voelde zich wat ongemakkelijk en te weinig gesteund bij de ongedwongen, spontane condoleance, omdat wij als kinderen rondliepen. Voor ouderen blijkt deze vorm ongewoon te zijn, dus belangrijk dit goed te bespreken. Verder was het idee om de kist van de overledene door jonge mannen te "schouderen" geweldig. We ondervonden dit als een "koninklijk", waardig gebaar naar onze vader en waren emotioneel erg geraakt. Bedankt!


Jos Meeuwsen
We zijn op een zeer prettige manier benaderd. Er werd meegedacht, altijd bereikbaar en zeer attent in de omgang. Een heel fijne uitvaartondernemer. Dit heeft mede te maken natuurlijk met de persoon Maureen met wie we contact hadden.


C. Kregting
Dienstverlening is betrokken, persoonlijk en op maat.


Nol Roelofs man van Mevrouw Roelofs-Arntzen
In de voor besprekingen met Mevrouw Roelofs - Arntzen er nog bij heeft men bijzonder goed geluisterd naar onze wensen deze zijn allemaal ingevuld zoals wij deze bedacht hadden. Deze uitvaartondernemer heeft voor ons een 10 met een griffel verdient .


Ellen Kuster


fam. Mooren
DE uitvaartbegeleider Johanna voelde goed aan wat onze behoeftes en wensen waren en kon het ook mooi verwoorden. We hebben haar als de stille kracht ervaren die aanwezig was en ook altijd gebeld kon worden. Ze hield alles goed in de gaten zodat op tijd alles gerealiseerd kon worden en heeft ons veel werk uit handen genomen. Hierdoor hadden we direct vanaf het begin de ruimte en tijd om ons verdriet te gaan verwerken.


Wilma Nissen
cijfers spreken voor zich


M.j.h.m.Berns de Winkel


T.J.L.Rensen
lief,oprecht.betrouwbaar en eerlijk.Een goede begelijdinen ook de nazorg niet te vergeten


J. Stienstra
De uitvaartondernemer heeft aan alle wensen voldaan zowel voor de overledene als de nabestaande.


j.scholten


V van Meekeren
Gewoon perfect geregeld


Cefas van Bolderen
M.u.v. een niet kloppende factuur, die na reactie snel is aangepast, was de uitvaart heel mooi en persoonlijk.


T.P. Jansen
Uiterst betrokken en accuraat waardoor het afscheid voor ons volgens afspraak en planning is verlopen zoals bedoeld.


Trudy ten Boom


E.J.M. Roelofs- Willemsen
Zeer goed


HSM Langen
Het was allemaal prima volgens afspraak . wij zijn zeer tevreden .


Petrien Poos
Wat een warme en persoonlijke begeleiding ondersteuning hebben wij als familie gehad voor en tijdens en oma.het afscheid van onze (schoon-)moeder.


Hans Roording
Wij als familie zijn helemaal vrij gelaten om de uitvaart van A tot Z zelf in te vullen, natuurlijk ondersteund door het team van Mireille Mom Uitvaartverzorging, waardoor het een zeer een zeer persoonlijke uitvaart is geworden. Dit is ook de alle genodigden zo ervaren.


Merel Hendriksen
Wij hebben de contacten met Mireille Mom en haar medewerkers als zeer prettig ervaren. Zij denkt erg goed mee om de wensen te vervullen, is daar ontzettend flexibel in en het contact is erg persoonlijk. Dit is voor ons alle als zeer prettig ervaren. Niets anders dan lof!


J.A.M. Hulshof
Als aanspreekpunt namens de familie, kan ik zeggen dat het een hele mooie goed verzorgde uitvaart is geweest. Mw. Y Ulrich heeft namens de uitvaart organisatie Mom, goede en juiste informatie verstrekt en de uitvaart uitstekend begeleid.


Petra Sluiter


HJM roelofsen-Vermeulen
Er is persoonlijk en medelevend contact geweest. Persoonlijke wensen o.a. met betrekking tot afscheid thuis zijn boven verwachting ingevuld en hebben dit tot een waardig afscheid gemaakt.


Theo Eeuwes


Wilma van der Velde
Zeer deskundig en goed, ik zou deze uitvaartonderneming zeker aan iedereen aanbevelen.


W.A.S. Driessen
Veel aandacht voor de betrokken familieleden.Alles netjes geregeld.


karel witjes


Michiel Gijsbers
Johanna en Mireille, jullie hebben er voor ons samen met de opbaring bij Constatijn een mooi en waardig afscheid van gemaakt. Dank daarvoor.


Kim Verbruggen
Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Nu waren door onze vader al veel voorbereidingen zelf getroffen, maar de gesprekken voorafgaand aan het overlijden hebben wij als prettig ervaren en daarna ook. Zeer discreet en plezierig met alles omgegaan. Persoonlijke benadering paste goed bij onze vader en daarom ook bij ons. De uitvaartspreekster, Maureen Mom, was de 2e contactpersoon voor ons en ook haar hebben wij allemaal als prettig ervaren. Maureen doet dit op een erg fijne manier en ook voor de kinderen nam zij uitgebreid de tijd en daardoor hebben zij de crematie denk ik ook mooi kunnen meemaken en verwerken. Zij stelde de kinderen erg op hun gemak tijdens het voorbereidende gesprek voor de crematie. Dus bij deze, Mireille en Maureen, onze dank voor de goede verzorging van alles rondom het overlijden van onze vader,opa en partner.


Rob Cornelissen
De dames hebben het prima gedaan. We hadden een vaste dame die dagfelijks op bezoek kwam thuis,Mireille zelf is ook nog geweest met een huisbezoek. Ook waren er 2 dames aanwezig bij de avondmis en de uitvaart.... prima.


Anne-Marie Rijsdijk
heel veel lof voor Johanna! Ze heeft het fantastisch gedaan met veel aandacht en zorg. Ik heb ook veel complimenten gekregen van de aanwezigen.


mw. L. Weideveld - Terwindt
ze namen de tijd voor je


Willy van Bon
Wij zijn met z'n allen zr tevreden over de persoonlijke benadering en de goede afhandeling van de uitvaart van onze Moeder en Oma. Tot in de kleinste puntjes geweldig verzorgt !!!


marjan hubers noordhuis
Hele fijne begeleiding meedenkend en erg betrokken.


coby kooijman
Fijne persoonlijke aandacht.


Peter Jansen
Mireille en haar team hebben ons op een persoonlijke wijze begeleid en we zijn hier uiterst tevreden over. We hebben weinig commentaar omdat het verliep zoals afgesproken en daarnaast was er voldoende gelegenheid om persoonlijke ideeen te delen en was het team flexibel genoeg om laatste wijzigingen door te voeren. Ik moet te lang nadenken om verbeterpunten aan te geven dus het was gewoon bijzonder goed. Alg opmerking over de waarden op dit formulier 1t/m 5 is onvoldoende. 6 is voldoende 7 is ruim voldoende, 8 is goed, 9 is uitstekend en 10 is uitmuntend.


Toon Peters
De tekst van de uitgesproken rede was van grote klasse. Mireille en Maureen, jullie waren een belangrijke steun voor mij in deze zware dagen.


Karin van den Berg


Annie Huisman
In deze moeilijke tijd was het zeer prettig dat de uitvaart onderneming mee dacht met ons , het vriendelijke en intense contact in deze moeilijke tijd is als zeer prettig ervaren. aan al onze wensen is gehoor gegeven. wij hebben op een zeer persoonlijke en waardige manier afscheid genomen van onze man, vader en opa waarvoor nogmaals onze dank.


Bart Rasing


harrie eltink
zeer persoonlijk en respectvol, veel aandacht en tijd is er aan ons besteed niets was teveel


antonia van alst
goede uitleg en regeling. prettig contact


Joost van den Dam
Fijne begeleiding en prima service.


henny gademan
wij hebben het als een zeer fijne en persoonlijk betrokken uitvaartondernemer ondervonden. Ze was er voor ons en dacht mee hoe we het een heel persoonlijke uitvaart konden realiseren.


Hans Theunissen


Ruud Schrijvershof
Ik heb veel steun ervaren van Johanna, die alles met respect en ruimte heeft begeleid.


Lidy Basten
Zeer prettige samenwerking en uitermate correcte afhandeling en begeleiding met veel ruimte voor een persoonlijke noot. Er werden ook veel ideeen aangedragen om de uitvaart nog persoonlijker te maken.


Ronald Martens
Alles was naar wens geregeld, wij waren zeer tevreden


Karel Vermaas
De begeleiding door Johanna was voortreffelijk. De rust waarmee zij ons heeft begeleid tijdens de dagen naar de uitvaart toe was hartverwarmend. In alle tumult van een overlijden, bleef zij de rust houden en heeft de deadlines in de gaten gehouden.


Wouter Dijkhuizen


Simone Timmermans Maassen
Bedankt voor de uiterste goede uitvaartbegleiding


bart Dingemans


piet wegh
Erg tevreden over de begeleiding van en nazorg van Mireille Mom uitvaartverzorging. Met name de persoonlijke en attente begeleiding van Johanna Snaphaan heeft voor ons dit afscheid van Ma tot een dierbare herinnering gemaakt.


familie van Moerkerk Gendt
Wij willen Mireille Mom bedanken voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. Mireille is zeer betrokken bij de familie, en dat ervaren wij als een warme deken. Echt een Topper!


Frank Kuster
Het echte oprechte contact in de voorbereiding, het perfect organiseren zonder daarbij nadrukkelijk aanwezig te zijn, en de nazorg. In een woord: geweldig! Zo'n uitvaart wens je iedereen toe.Hartelijk dank voor de goede begeleiding tijdens deze zware dagen.ze bleven hun zelf en ze laten de nabestaanden ook mee beslissen over de uit vaartWe hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan de verzorging van de crematie van onze moeder. Het was erg persoonlijk precies zoals zij en wij dit graag wilde. Nogmaals hartstikke bedanktMireille heeft met haar aandacht en warmte het afscheid voor ons heel veilig en prettig gemaakt. het voelde als familie, zo gewoon konden we alles regelen.Heel warm en toegewijd contact, zeer tevreden over Johanna.Uitermate tevreden over de deskundigheid, uitstraling, aanpak en begeleiding voor en tijdens de uitvaart.We zijn heel goed behandeld en je kon ten alle tijden bellen.


Hoi Mireille. Nogmaals een dikke DANK JE WELEen hele fijne benadering/hulp in deze moeilijke tijd. Zal haar bij iedereen aanbevelen. Bedankt voor alles.uitvaartonderneemster zeer accuraat en betrokkenprettig persoon om een uitvaart te regelen neemt de tijd voor je


wij waren zeer tevredenGeachte, Ondanks het verdriet was het een fijne ervaring om met elkaar een weg te zoeken en te vinden in wat de overledene zou willen, de persoonlijke wensen van de nabestaanden en de ervaringen van de uitvaartverzorger. Met de ondersteuning van de uitvaartverzorgers is dat gelukt. Er is positief, creatief, praktisch en constructief meegedacht in de speciale wensen die er waren bij de nabestaanden. Hartelijk dank daarvoor.zeer warme begeleidingfijn en warm gevoel door hartelijkheid en persoonlijkheid die zij met de begeleiding en de verzorging van de uitvaart heeft gegeven. zeker een aanrader wat uitvaartondernemer betreft.Prettige persoonlijke benadering. Zeer betrokken en begripvol!Prettige persoonlijke benadering. Zeer betrokken en begripvol!Zeer medelevend in onze situatie, zeer vriendelijk, de uitvaart verzorgd naar onze wensen, ik kan met een goed gevoel erop terug kijken.Mireille was zeer duidelijk in haar uitleg. Er waren geen verassingen, alles was al duidelijk genoeg uitgelegd.vooral de begeleiding van Johanna Snaphaan een medewerkster van Mireille Mom was uitstekend