Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Familie Wilbrink 
Bedankt Miran en Willeke, voor de mooie uitvaart!


H. Bredie 


A.Bles 


JCM. Schennink.  
Zoals je ziet alleen maar lof voor deze uitvaartonderneming. Fantastische begeleiding en hulp in deze moeilijke en heftige periode. Zeer vakkundig en betrokken mensen bij deze uitvaartonderneming.


G peters 
Ondanks herhaalde vraag naar kosten elke keer zeer laat de informatie ontvangen. Geen voorbeelden van de kist ("zoek zelf maar even online"), rouwkaart en lettertypes. Zelf achter de catering aan gemoeten. Wel zeer goed is de ruimte voor het opbaren en de hele dag toegang.


JGH Heusingveld/Milder 
De algehele begeleiding en persoonlijke contact was meer dan perfect. Er wordt persoonlijk naar je geluisterd en dat verhaal werd ook verteld in het crematorium. Ook na die tijd werd er gebeld hoe wij alles ervaren hadden en of alles naar wens was gegaan. Nou wij vonden het meer dan perfect šŸ‘ nogmaals erg bedankt


P. van Groningen 


D. van Merm 
Wij hebben de begeleiding als zeer warm, betrokken en prettig ervaren. Er wordt je veel uit handen genomen en waarvan je direct al het vertrouwen hebt dat het goed gaat komen. Er is veel aandacht en inzet om een mooi persoonlijk afscheid te organiseren, maar er is zeker ook veel aandacht voor het verdriet en een luisterend oor voor de nabestaanden. Ook het stukje nazorg dat wordt gegeven is erg fijn.


Coby Peters Hubbers 
Persoonlijk betrokken empathisch


Fam. Reulink-Gertsen 
Zeer tevreden, waar zeer blij met de door ons gemaakte keuze voor deze uitvaart onderneming, Ook over de medewerkster Ellen zijn wij zeer te spreken.


Marcel Kersten 
Alles zeer professioneel verlopen zowel de voorbereiding als de uitvaart zelf


Uhm rooding 
Geweldige verzorging volgde onze ideeƫn en stuurde met fluwelen handschoenen bij waar nodig


Yvonne 
Zeer prettig ervaring, fijn contact en volledig ontzorgd.


H. Milder  


Wierbos 
Prettige samenwerking, en alles is goed en prettig verlopen. Alle begeleiding was, en is zeer goed. Voor ons een aanrader voor iedereen.


Maarten Hanekamp 
Ellen heeft het geweldig gedaan. De uitvaart is precies geworden zoals we hadden gewild. We hebben zelf persoonlijk en natuurlijk afscheid kunnen nemen van mijn vrouw en de sfeer van de uitvaart paste heel goed bij haar eigen voorkeuren.


Fam. Sluiter 
Perfect geregeld door Ellen Kuster


M.Overdorp 


Mariet Visch -Visser 
Het contact met de verzorgster Chantal Schriever van uitvaartzorg Mireille Mom was zeer goed en wij werden ook ontzettend goed begeleid zij gaf ons veel vertrouwen .Door de goede samenwerking met Chantal Schriever is de uitvaart helemaal naar wens verlopen .Chantal hield rekening met onze wensen maar gaf ook hele goede tips. De factuur kon niet beter, nadat ik zelf geschat had zat ik er maar een paar euro,s naast ,IK zal Mireille Mom uitvaartzorg zeker aanbevelen .


Maria Melgers van Aalten 
Het was een waardig afscheid heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden.


Ans Niels Huisman 
Je hebt geen vergelijking maar goed ook maar voor mij is het goed overgekomen. De rust en liefde was voor mij heel belangrijk.


Elles Joosten 


R. Brouwer  
Zeer fijne begeleiding


J.T.H. Roording-Wouters 
Heel veel persoonlijke aandacht en nuttige tips, met veel ruimte voor onze inbreng en wensen van mijn vader


Ruud Kruijsbergen 
Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart van onze man, vader en opa. Bij een volgende overlijden zouden wij het heel erg fijn vinden als Chantal Schriever weer de uitvaartverzorger zou zijn. Alles, maar dan ook echt alles was tot op in de puntjes verzorgd.


F.E. Moossdorff 
Geweldig fijn meevoelende dame. Enorm behulpzaam. Mijn 10nen geven een uitmuntend cijfer, maar uitmuntend is niemand, dus eigenlijk moet het 9,9 zijn. DE begroting kan natuurlijk niet exact gegeven worden omdat diverse kosten immers niet vast te leggen zijn en afhankelijk zijn van moment factoren. Maar de begroting was enorm goed geschat, natuurlijk waren wij geĆÆnteresseerd hoe hoog de kosten ongeveer zouden zijn.


John Aalbers. 
Zeer persoonlijke en deskundige begeleiding. Alles is tot in de puntjes prima verzorgd. Mireille en haar team is zeer deskundig. Top.


Corien Rutten van Alst 
vanaf het moment van overlijden tot aan de crematie is alles in kleine stapjes voorbereid zodat mijn moeder alles goed mee heeft gekregen, het enige wat niet helemaal correct is gegaan was dat de datum van overlijden niet goed was ingevuld op de overlijdensakte en wij daardoor achteraf nogal wat extra administratie hebben gehad.


Toon Niels 
Wij zijn door Ellen heel fijn en persoonlijk begeleid en zij nam alle tijd voor ons. Wij hadden ons geen beter en persoonlijker afscheid kunnen voorstellen.


Lizan van Dreumel  


Hester Neijenhuis  
Chantal had alle tijd voor ons. We hebben er samen met haar een heel mooi, persoonlijk afscheid van gemaakt.


Willy Kregting 


Miep Schouten 
Alleen dat de Rekeningen van Jonkerbos niet op het juiste adres kwamen


C.Kregting 
Een mooi afscheid, een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart van mijn moeder.


Marlous Vermeulen 
Zeer persoonlijk betrokken en goed luisterend wat er werd gezegd en daarop weer afstemmen. Hoe verdrietig ook, we hebben de begeleiding van Johanna Snaphaan als heel fijn en prettig ervaren


Tineke Spork 
Een mooi en persoonlijk afscheid


A.P. Derksen 
goede begeleiding ,goede uitleg en persoonlijk contact en een intieme afscheidsviering alles was goed voot elkaar,prima


Wim Den Breejen 
Ben zeer tevreden


Bert Selman 


Evelien Walravens 
Wij zijn van begin tot eind bijzonder fijn geholpen door de medewerkers van Mireille Mom Uitvaartverzorging. En dan met name door Johanna die ons persoonlijk op ieder moment van de dag te woord wilde staan en zaken voor ons regelde. Wij zijn zeer te spreken over de service en de begeleiding. De factuur was conform de begroting, er kwamen geen kosten achteraf bij, behalve dan die waarover dit van te voren bekend was (consumpties tijdens koffietafel) Er zullen zeker goedkopere uitvaartbedrijven zijn maar de service van Mireille en haar medewerkers is het zeker waard!


Marian van de Klift-Heijmans 
We kunnen heel tevreden terug kijken op de persoonlijke uitvaart van mijn man en de voortreffelijke begeleiding van Ellen. Dit helpt ons bij het verwerken van het verlies en verdriet. Nogmaals hartelijk dank.


Anneke Hagenbeek 
Ze was zeer betrokken en was op ons gericht en had zelf ook mooie teksten


Ineke Cobussen-Driessen 
De uitvaart is zeer adequaat en volledig naar onze wensen verlopen. Niets dan lof!


Ton Ebben, executeur testamentair, geen nabestaande 
Prima begeleiding en adviezen gekregen, alle afspraken werden nauwgezet nagekomen.


Wilma 
Johanna bedanken voor de super fijne en correcte begeleiding. Zeer geschikt voor deze bijzondere functie, ze mag hier trots op zijn.


Joseph Wannet 
Hele fijne en goede begeleiding & samenwerking gehad met Maureen Mom! Mede dankzij Maureen en haar collega Johanna Snaphaan is de uitvaart van onze moeder op een waardige manier verlopen en kijken wij als familie hier met goed gevoel op terug.


Ank van Moolenbroek 
Het was ondanks het grote verdriet een hele ontspannen en persoonlijke uitvaart. Er is goed geluisterd naar de persoonlijke wensen van de naaste familie maar ook zeker van de overledene.


Htm van Alst. Zoon van overledenen 
Zeer goed en een aanbeveling


Theo Venselaar 
We zijn als familie zeer te spreken over de begeleiding en de betrokkenheid van Maureen. We bevelen Mireille Mom uitvaartverzorging van harte aan. Gebruik kunnen maken van het Afscheidshuis heeft ons goed gedaan.


Ineke van Vegchel 
Als we honderd tienen kunnen geven zou ik dat doen.


Frans Engel 
Ellen en Mary hebben ons uitstekend ondersteund in het opzetten van het uitvaartdraaiboek van mijn stiefvader. We hadden zelf wel ideeƫn maar zij hebben ons begeleid in dat proces. Complimenten. De locatie Het Afscheidshuis is zo ingericht zoals we het graag zouden willen hebben. Alleen maar lovend hierover. Dank.


Gerda 
Heel fijn contact gehad met Johanna ze was altijd bereikbaar en kwam met goede oplossingen.


Dian Helsen 
Beste Maureen, Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop jij ons hebt begeleid t.a.v. de uitvaart van onze lieve man en papa. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en vonden zeker ook de input van Heleen heel erg waardevol. Fijn dat jullie openstonden voor al onze vragen en wensen en daar ook gehoor aan hebben gegeven. Zo werd het een heel persoonlijke uitvaart. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede en liefedevolle zorgen! Dian


J.W.B. Kemperman-Hermans 
Wij hebben de persoonlijke begeleiding van Mireille Mom Uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Samen en met hun begeleiding is het een mooie, persoonlijke dienst geworden. Ook de aandacht voor de dingen/gebruiksvoorwerpen eromheen en voor na de tijd is prettig.


G.E.J Pelkman Witjes 
Zeer professioneel, Maar ook zeer warm en vertrouwd, al van af het eerste moment. Dank zei de geweldige verzorging, van Mireille Mom Uitvaartverzorging kijken we terug op een zeer mooi afscheid. en zal voor ons altijd een mooie herinnering zijn aan onze (schoon) Moeder Oma en Omi. Geweldig warm respect liefde vol team Wat Mireille Mom rond om haar Uitvaartcentrum heeft gecreƫerd. alleen maar lof!!!


<<< Terug