<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 32 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Familie Milder
Ongelooflijk, wat is Mireille Mom een ontzettende fijne persoon in de begeleiding. Heel begripvol, attent, strak in de organisatie, snel in reageren. Kortom: kan niet beter!!


Marcel en Renéé
Dankjulliewel voor het regelen van een prachtig afscheid. Geweldig verzorgt door twee fantastische vrouwen die ons erdoor geholpen hebben. Pa is trots op jullie.


A.M.H. Kersten-Driessen
Alles is volledig naar wens verlopen.Het voelde allemaal heel vertrouwd en aan alle kanten klopte het.Mireille Mom heeft een hele fijne uitvaartonderneming


Familie Kersten
Wij hebben de medewerksters van Mireille Mom als zeer vriendelijk ervaren. Afspraken werden voor 100% nagekomen. Ze dachten erg goed mee met de wensen, die wij hadden. Tevens kwamen ze met prima ideeen om de uitvaart mizikaal en vocaal te omlijsten. Team Mireille Mom hartelijk bedankt.


Caroline Rasing
Wij kijken terug op een hele persoonlijke en mooie uitvaart die erg goed is begeleid/verzorgd door Ellen Kuster. We zijn zeer tevreden. Ook waren wij blij met het advies om Thanatopraxie (lichte vorm van balseming)te overwegen. De huid had bijna een natuurlijke kleur en geen hinderlijk gebrom van koeling en airco.


Anita Visser
veel persoonlijke zorg. Voor alle voorstellen is ruimte en begrip


Jo de Haar
Heel erg tevreden over Mireille Mom en haar personeel bij de uitvaartverzorging van onze moeder c.q. schoonmoeder


Wilma Nissen
Erg betrokken en zeer persoonlijk, goed bereikbaar actief mee denken, flexibel


AJWGunsing
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


AJWGunsing
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


Theo & Anke Joosten
Maureen heeft op een hele fijne, persoonlijke wijze de uitvaart van moeder begeleid. Mede daardoor kijken wij terug op een begrafenis die geheel naar moeders wens is verlopen.Wij willen Mireille Mom Uitvaartverzorging, en in het bijzonder Maureen, dan ook van harte aanbevelen.


Fam. Peters
Het was allemaal snel en goed geregeld, ook de crematie was met hen persoonlijke inbreng erg mooi en gedenkwaardig.


Joey Verhoeven
Tijdens het regelen van mijn moeder haar uitvaart heeft Maureen ons op veel vlakken geholpen en volledig ontzorgd. Ondanks onze emoties en verdriet raakten we door haar uitstekende begeleiding en transparante communicatie de draad niet kwijt. Ook nam ze alle tijd voor ons en heeft ze met veel belangstelling en empathie geluisterd naar onze verhalen, met als eindresultaat een mooi en persoonlijk afscheid. Dat waarderen wij enorm en daarom raden wij Mireille Mom uitvaartverzorging zeker aan.


Fam.Derksen
Nooit gedacht dat het verlies van onze vader op zo’n mooie persoonlijke manier kon worden afgesloten. De verwachtingen die wij hadden, zijn door jullie overtroffen. Ondanks het verdriet was het een prachtig afscheid. Bedankt voor jullie betrokkenheid, persoonlijke aanpak en verwoording van onze gedachten.