<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16012

Mireille Mom Uitvaartverzorging
Telefoon: 0481420002
Email: info@mmuitvaart.nl
Website: www.mmuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 47 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Htm van Alst. Zoon van overledenen 
Zeer goed en een aanbeveling


Theo Venselaar 
We zijn als familie zeer te spreken over de begeleiding en de betrokkenheid van Maureen. We bevelen Mireille Mom uitvaartverzorging van harte aan. Gebruik kunnen maken van het Afscheidshuis heeft ons goed gedaan.


Ineke van Vegchel 
Als we honderd tienen kunnen geven zou ik dat doen.


Frans Engel 
Ellen en Mary hebben ons uitstekend ondersteund in het opzetten van het uitvaartdraaiboek van mijn stiefvader. We hadden zelf wel ideeën maar zij hebben ons begeleid in dat proces. Complimenten. De locatie Het Afscheidshuis is zo ingericht zoals we het graag zouden willen hebben. Alleen maar lovend hierover. Dank.


Gerda 
Heel fijn contact gehad met Johanna ze was altijd bereikbaar en kwam met goede oplossingen.


Dian Helsen 
Beste Maureen, Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop jij ons hebt begeleid t.a.v. de uitvaart van onze lieve man en papa. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en vonden zeker ook de input van Heleen heel erg waardevol. Fijn dat jullie openstonden voor al onze vragen en wensen en daar ook gehoor aan hebben gegeven. Zo werd het een heel persoonlijke uitvaart. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede en liefedevolle zorgen! Dian


J.W.B. Kemperman-Hermans 
Wij hebben de persoonlijke begeleiding van Mireille Mom Uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Samen en met hun begeleiding is het een mooie, persoonlijke dienst geworden. Ook de aandacht voor de dingen/gebruiksvoorwerpen eromheen en voor na de tijd is prettig.


G.E.J Pelkman Witjes 
Zeer professioneel, Maar ook zeer warm en vertrouwd, al van af het eerste moment. Dank zei de geweldige verzorging, van Mireille Mom Uitvaartverzorging kijken we terug op een zeer mooi afscheid. en zal voor ons altijd een mooie herinnering zijn aan onze (schoon) Moeder Oma en Omi. Geweldig warm respect liefde vol team Wat Mireille Mom rond om haar Uitvaartcentrum heeft gecreëerd. alleen maar lof!!!


Sonja Jansen 
Zeer betrokken en alle aandacht en tijd gekregen, voor een verdrietig maar fijn afscheid.


Familie Kempff 
Enorm betrokken bij de nabestaanden. Erg oplossings gericht, niets was teveel gevraagd.


Echtgenote, kinderen, partners en kleinkinderen Hendriks. 
Persoonlijk, warm, meelevend en meedenkend. Denken in mogelijkheden. ‘Momentum’ een prachtig, sfeervol herinneringshuis. Wij kijken met een goed en fijn gevoel terug op de uitvaart van mijn man, onze vader, schoonvader en opa.


Ingrid Verstegen 
Wij zijn ontzettend goed begeleidt bij het verzorgen van het afscheid van onze vader. Tactvol, goed aanvoelend, respectvol, professioneel, enorm behulpzaam, praktisch en efficiënt. Vanaf het begin dat wij net het verdrietige nieuws van het overlijden hadden gekregen tot maanden na de uitvaart in de nazorg. Johanna is een topper, veel steun aan gehad, bewondering voor en dankbaar. Dit had niet beter gedaan kunnen worden.


Willy Van Vorselen 


Hans Wissing 
Prettige behandeling door uitvaartverzorger.


Th.W.M. Rasing 
In een evaluatiegesprek zijn de ervaringen al doorgesproken.


jos van de werken 
perfect gedaan,alles tot in de puntjes geregeld


Ronny Martens 
Ik kan niet anders zeggen dat Mireille mom het uitstekend gedaan heeft


hw 
Wederom alle complimenten voor Uitvaartondernemer Mom te Gendt. Zeer persoonlijk, liefdevol en alle aandacht voor de familie. Hierbij ook de notering dat het Momentum Afscheidshuis een fijne en warme locatie is waar je op ieder moment naar je dierbare kunt gaan. Alle lof voor Mom Uitvaartverzorging!


Fam van Bolderen 
Mede dankzij Johanna kijken we terug op fijn afscheid. Ze heeft met haar rust, geduld, empathie, duidelijkheid en goede nazorg, een waardevolle betekenis kunnen zijn voor ons!


Doran 
Wij zijn heel goed en netjes geholpen door Ellen. Mooi om te voelen en te zien dat zij haar werk niet als routine afraffelt, maar persoonlijk en empathisch te werk gaat.


Fam. Rensen 
Wij hebben de benadering als heel persoonlijk/betrokken ervaren. Ivm corona was er minder face to face contact, dit werd ruimschoots goedgemaakt door de goede bereikbaarheid via de telefoon en mail. Wij hebben gebruik gemaakt van de familiekamer wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Zo konden wij elke dag even op bezoek gaan. Voor het bezoek was het erg fijn dat ze de gelegenheid hadden om in privacy afscheid te nemen. Omdat er meerdere familiekamers beschikbaar waren kon het gebeuren dat je met meerdere families tegelijk in de grote ruimte aanwezig was. Wij zouden het dan prettiger vinden als er een mogelijkheid zou zijn om de ruimtes van elkaar te splitsen dmv wanden.


Mvr. R Huberts 
Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid waarmee Ellen Kuster ons begeleid heeft.


marianne haaring 
Wij hebben het als gezin heel erg gewaardeerd wat ellen kuster van mireille mom uitvaart allemaal voor ons gedaan heeft. Ze was erg betrokken en persoonlijk en heeft ons waar mogelijk ontzorgd. Ze beloofe het maar heeft het meer dan waar gemaakt. Dat heeft ons zeker geholpen tijdens deze moeilijke periode.


Ans Wiecherink Huting 
Sinds kort heeft Gendt een afscheidshuis Momentum, de sfeer van dit huis is zo sfeervol en huiselijk, een aanwinst voor ons dorp. Mede dankzij Ellen Kuster-Visser hebben wij, ondanks de Coronapandemie met al zijn beperkingen, op een warme manier afscheid kunnen nemen. Wij zijn erg dankbaar dat Mireille Mom Uitvaartverzorging dit mogelijk heeft gemaakt.


Steef Hendriks 


Jolanda Melchers 
Zeer persoonlijk en alle tijd. Alles is te bespreken. Top. Ook de huiskamer in Momentum waar mijn man lag is zeer aan te raden. Het heeft mij erg geholpen om op een goede manier afscheid te nemen na het plotselinge overlijden van mijn man.


Twan Milder 
Maureen Mom heeft mij bijgestaan op de manier zoals ik in zo'n situatie bijgestaan wil worden. De interesse en het medeleven waren oprecht en gemeend, niet gespeeld of overdreven. Haar wijze van communiceren is transparant, duidelijk en zeer prettig, en dat geldt ook voor de wijze waarop ze met mij en andere betrokkenen is omgegaan. Vanaf het eerste contact voelde het voor mij goed, warm en vertrouwd en dat is wat je wilt in zo'n situatie. Maureen heeft een hele moeilijke en verdrietige periode dragelijk gemaakt, waarvoor ik haar erg dankbaar ben.


Tonny Pelkman 
In deze Corona tijd zijn wij voortreffelijk en liefdevol begeleid door Maureen.Wij zijn deze onderneming van Mireille Mom dankbaar voor alle hulp ook emotioneel.


Henk Gerritsen 
Als familie aangegeven hoe wij het graag zouden willen. Met hele goede aanbevelingen en tips is het een uitvaart geweest. Waar ik niets kan bedenken, wat anders zou kunnen. Dit alles heeft bij gedragen tot een warm een mooi afscheid van mijn lieve echtgenote.


Sjaak Besselink 
Wij zijn getroffen door de bijzondere persoonlijke benadering van Mevr.Mom. Ook de persoonlijke aandacht naar mijn kinderen en kleinkinderen heeft mij een goed gevoel gegeven. Terug kijkend op de gehele uitvaartverzorging kunnen wij niet anders concluderen dat het een zeer verzorgende en liefdevolle uitvaart is geweest waar wij met enige trots op terug kijken. Onze complimenten van de familie Besselink


Theo Hoogveld 
Zeer prettige en persoonlijke benadering door Johanna. Ook een positieve waardering voor het Momentum Afscheidshuis in Gendt. Prettige goed geoutilleerd gebouw.


Fam.Meijer 


TA van Aalten 
Zeer fijne persoonlijke begeleiding die alles in het werk stelde om er een geslaagde uitvaart van te maken.


Rob Joosten 
In een persoonlijk schrijven aan de begeleider heb ik al eerder aangegeven dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de geleverde diensten.


Pinel Schrijver 


Leonie Rikken 
Dankbaar voor de persoonlijke begeleiding. Zij hebben ons echt ontzorgd.


Fam Derksen 
Hele fijne persoonlijke begeleiding, dat heeft ons allen heel goed gedaan. Ook goed aangevoeld welke uitvaartspreekster bij ons zou passen. We willen ook de uitvaartspreekster bedanken voor de zeer persoonlijke en mooie woorden die ze gesproken heeft.


Fam d 
Hele fijne persoonlijke begeleiding, dat heeft ons allen heel goed gedaan. Ook goed aangevoeld welke uitvaartspreekster bij ons zou passen. We willen ook de uitvaartspreekster bedanken voor de zeer persoonlijke en mooie woorden die ze gesproken heeft.


F 
Heel persoonlijk. Johanna heeft voor een waardig afscheid gezorgd. Goede voorbereiding.


Antoinette van Sambeek 


Evelien van den Heuvel 
Johanna heeft ons goed begeleid, in een voor ons moeilijke tijd.


Mevr. A Salemink. 
Wij zijn zeer fijn en correct geholpen door deze uitvaart onderneming. Dat de rekening niet helemaal overeenkwam met de begroting lag aan het crematorium .


Elly Van Balkom 
Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart op bijzonder aangename wijze is voorbereid en begeleid. Alle ruimte voor en ondersteuning bij persoonlijke invulling. Al met al een positieve herinnering. Daarvoor ben ik héél dankbaar.


Rini Gunsing Vermeulen 
vakkundige mensen in dienst met name Ellen Kuster


Gerico de Vries 
Fijne persoonlijke benadering. Goed mee gedacht en voorstellen aangedragen m.b.t. de uitvaart ceremonie en crematorium. Ze voelde prima aan hoe wij het afscheid in wilde kleden. We hebben een prettig contact gehad gedurende te voorbereidingen en crematie met Johanna.


Roger Lensen 
Uitvaartverzorging Mom is zeer betrokken, weet ruimte te geven voor het emotionele zonder het noodzakelijke uit het oog te verliezen.


Fam. Tromp 
Erg fijn persoonlijk contact geweest.


José van Gendt-Hubers 
Wat een fijn contact hebben wij gehad met deze uitvaartondernemer, in dit geval met Ellen. We hebben alles kunnen doen voor onze vader en man wat we wilden. Er werden zelfs nog mooie dingen aangedragen, helemaal perfect. Wij zijn heel erg tevreden over het afscheid. Dank je wel Ellen.


Dyo Nienhaus 


Diana Van Gellecum 
Ondanks corona kunnen wij terug kijken op een waardig afscheid. Ellen Kuster is een topper. Ook Mireille heel erg bedankt


Verwaaijen 
Bijzonder betrokken uitvaartbegeleiders, zeker gezien de afstand in de Coronatijd. Een warm persoonlijk afscheid waarin alle mogelijkheden zijn benut om daadwerkelijk een persoonlijk tintje aan te geven. Met dank voor deze inzet van allen. Een TOPteam


Maik Kamps 
We hebben een prima band opgebouwd voor het werk dat gedaan moest worden en de nazorg was ook prima. Er is één type fout ontstaan bij de drukker in een advertentie, maar dat mag geen naam hebben. De dienst was prachtig en eervol. De timing was goed en ook de afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne mensen om deze moeilijke tijd mee te regelen. Dank aan Mary. Juiste persoon voor onze familie!


m. van kol 
Een aanrader voor iederen, goede persoonlijke begeleiding en niets is te veel. Ze doen alles voor een perfecte uitvaart.


Jan Maassen 
Zeer goed en met persoonlijk gevoel verzorgt. Uitmunted.


Familie Milder 
Ongelooflijk, wat is Mireille Mom een ontzettende fijne persoon in de begeleiding. Heel begripvol, attent, strak in de organisatie, snel in reageren. Kortom: kan niet beter!!


Marcel en Renéé 
Dankjulliewel voor het regelen van een prachtig afscheid. Geweldig verzorgt door twee fantastische vrouwen die ons erdoor geholpen hebben. Pa is trots op jullie.


A.M.H. Kersten-Driessen 
Alles is volledig naar wens verlopen.Het voelde allemaal heel vertrouwd en aan alle kanten klopte het.Mireille Mom heeft een hele fijne uitvaartonderneming


Familie Kersten 
Wij hebben de medewerksters van Mireille Mom als zeer vriendelijk ervaren. Afspraken werden voor 100% nagekomen. Ze dachten erg goed mee met de wensen, die wij hadden. Tevens kwamen ze met prima ideeen om de uitvaart mizikaal en vocaal te omlijsten. Team Mireille Mom hartelijk bedankt.


Caroline Rasing 
Wij kijken terug op een hele persoonlijke en mooie uitvaart die erg goed is begeleid/verzorgd door Ellen Kuster. We zijn zeer tevreden. Ook waren wij blij met het advies om Thanatopraxie (lichte vorm van balseming)te overwegen. De huid had bijna een natuurlijke kleur en geen hinderlijk gebrom van koeling en airco.


Anita Visser 
veel persoonlijke zorg. Voor alle voorstellen is ruimte en begrip


Jo de Haar 
Heel erg tevreden over Mireille Mom en haar personeel bij de uitvaartverzorging van onze moeder c.q. schoonmoeder


Wilma Nissen 
Erg betrokken en zeer persoonlijk, goed bereikbaar actief mee denken, flexibel


AJWGunsing 
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


AJWGunsing 
Goede begeleiding nemen ruim de tijd voor je en geven goed advies


Theo & Anke Joosten 
Maureen heeft op een hele fijne, persoonlijke wijze de uitvaart van moeder begeleid. Mede daardoor kijken wij terug op een begrafenis die geheel naar moeders wens is verlopen.Wij willen Mireille Mom Uitvaartverzorging, en in het bijzonder Maureen, dan ook van harte aanbevelen.


Fam. Peters 
Het was allemaal snel en goed geregeld, ook de crematie was met hen persoonlijke inbreng erg mooi en gedenkwaardig.


Joey Verhoeven 
Tijdens het regelen van mijn moeder haar uitvaart heeft Maureen ons op veel vlakken geholpen en volledig ontzorgd. Ondanks onze emoties en verdriet raakten we door haar uitstekende begeleiding en transparante communicatie de draad niet kwijt. Ook nam ze alle tijd voor ons en heeft ze met veel belangstelling en empathie geluisterd naar onze verhalen, met als eindresultaat een mooi en persoonlijk afscheid. Dat waarderen wij enorm en daarom raden wij Mireille Mom uitvaartverzorging zeker aan.


Fam.Derksen 
Nooit gedacht dat het verlies van onze vader op zo’n mooie persoonlijke manier kon worden afgesloten. De verwachtingen die wij hadden, zijn door jullie overtroffen. Ondanks het verdriet was het een prachtig afscheid. Bedankt voor jullie betrokkenheid, persoonlijke aanpak en verwoording van onze gedachten.


Han S. 
Mireille Mom en haar werknemers hebben de uitvaart boven verwachting goed geregeld, georganiseerd en ten uitvoer gebracht!!! Met name Maureen Mom kan ik aanbevelen als uitvaartspreekster!!!!!!!!!!!! Wat kan zij het prachtig, persoonlijk, warm en eerlijk vertellen/brengen!!! Niks dan lof over de 2 zussen!


W Zwartkruis-Witjes 
Zeer correct gehandeld. Wij, als familie, zijn zeer te spreken over Jenny.


Ria Witjes 


Mevr meijer 
Zeer betrokken. Goed.


Mevr meijer 
Zeer betrokken. Goed.


Jose Verhoeven 
Zeer betrokken . Goed luisterend oor. Meedenkend. Stijlvol. Al met al zeer tevreden. Dank daarvoor Mireille


Angelien Hogenkamp 
zeer persoonlijk contact, keurige uitvaartonderneming met oog voor detail.


Carla Elbers 


Hgj Cornelissen 
De medewerker van uitvaartondernemmer heeft ons begeleid en ze was rusgevend bij het verlies van moeder oma en omi


Lida Kemperman 
Bijzonder betrokken uitvaartondernemer/medewerkers.


Fam. Leenders 
Mireille heeft er samen met ons voor gezorgd dat we op een mooie en zeer persoonlijke manier afscheid van onze moeder hebben genomen. Ze heeft ons daarbij zoveel als mogelijk ontzorgd, hield rekening met onze wensen en stond altijd voor ons klaar.


Fam. Wooning. 
Goed tot zeer goed Aanbevelingswaardig


Ton lintsen 
Fantastisch betrokken en heel persoonlijk


Milder 
Johanna je hebt het top geregeld Dank je wel


Milder 
Johanna je hebt het top geregeld Dank je wel


marion hubers-van moerkerk 


Sylvia van Loon 
Vriendelijk en perfect geholpen met alles. Aanrader voor iedereen


E. Loosen 
Fijne ,integere en zeer persoonlijke contact en begeleiding. Als zeer prettig ervaren! Ik heb t gevoel dat we alles hebben kunnen doen, om een zo mooi en waardig mogelijk afscheid te organiseren.


Hans Rensen 
We zijn zeer tevreden over de diensten van Jenny al onze wensen zijn uitgevoerd. Jenny is een zeer warm vriendelijk en lief persoon.


Janssen A 
Bij deze een groot compliment voor de Dames Johanna e Maureen het was een fijne samenwerking.


Helma Rensen 


<<< Terug