Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16020

Fien Bos uitvaartzorg
Telefoon: 0773082833
Email: uitvaart@fienbos.nl
Website: www.fienbosuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


André Rijs en familie 
Geen moment spijt gehad van de keuze voor Fien Bos. Het contact en de uiterst discrete begeleiding hebben ons geholpen in het rouwproces. We houden er een goed gevoel aan over.


Ron van Tongerlo 
Een persoonlijke manier van begeleiden in een moeilijke periode. Geen vraag is te veel.


Wendy Bongaerts 
Door de fijne en goede begeleiding van Fien en Sandra hebben we een heel mooi, heel persoonlijk en respectvol afscheid van mam gehad. Alles is geregeld naar wens van mam en van ons. Juist het kleinschalige afscheid in een prachtige huiselijke sfeer maakte het heel persoonlijk. Fien heeft ons veel regelzaken uit handen genomen een grote geruststelling.


Jos van Oijen 
Fien Bos heeft ons super begeleid en onder stunt , gewoon top


Corina Gielen-Engels 
Fien is een zeer professionele en betrokken uitvaartondernemer. Zo ook haar team. Ze laat ruimte voor ieder persoon en zijn of haar wensen. Maar ze geeft ook eerlijk en duidelijk advies waar nodig. Door haar open en flexibele houding en aanbod, is het mogelijk een zeer persoonlijk afscheid te organiseren in een bijna huiselijke sfeer. Haar interesse in de mens uit zich in de vragen die ze stelt aan de betrokkenen en in de ruimte voor gesprek. Hierdoor weet ze het afscheid naar een hoger plan te tillen.


M Sonnemans 
De uitvaard was prima verzorgd .


Sylvia Nabben 
Wij waren zeer tevreden over Fien Bos uitvaartzorg.Er is heel goed met ons meegedacht. We hebben de begeleiding als positief ervaren.


Fam. Gielen-Lenders 
Fien Bos en haar team hebben ons op een voortreffelijke wijze geholpen bij de uitvaart van mijn man, ons pap en opa. De professionele aanpak samen met de persoonlijke aandacht hebben ons geholpen om een waardig afscheid te hebben. Het "huis van troost en afscheid" heeft een mooie warme uitstraling en i.c.m. met de brede openstelling maakte het ons mogelijk om op een goede manier afscheid te nemen. Kortom: alleen maar lovende woorden over de dienstverlening. Zeker een aanbeveling voor anderen!


Familie Kluthausen 
Al onze vragen en wensen werden vervuld. Zeer alert als er acute vragen kwamen. Beslissingen nemen kon op ieder gewenst moment. Er werd voldoende tijd genomen tijdens de huisbezoeken, maar ook in het uitvaartcentrum, bij het definitieve afscheid, waar onze hele familie aanwezig kon zijn in een prettige ruimte. Tijdens de dienst goed gelet op de kleine details en kunnen bijsturen. Het napraten bij ons thuis, als heel prettig ervaren. Hartelijk dank aan Fien en Sandra.


Greta Van De Walle 
Als familie kennen we Fien Bos al jaren. Fien is zeer betrokken, luistert en denkt met je mee. De uitvaart van mijn vader was perfect... net zoals ze 8 jaar geleden de uitvaart van mijn moeder ook verzorgde. Wij en de rest van de familie kijken tevreden terug op een mooie herinnering en zeer persoonlijke uitvaart van mijn vader. Wat goed is moet je niet willen veranderen...bedankt Fien.


Natalie Geelen 
Fien Bos en haar team hebben ons op hele persoonlijke wijze geholpen om een mooi en passend afscheid voor onze vader te verzorgen. Ook onze kinderen werden goed betrokken en kregen alle ruimte om afscheid te nemen van hun opa. Er was ruimte voor een traan, maar zeker ook voor een lach en een mooi verhaal. Wij kijken met trots terug op het afscheid en weten zeker dat pap/opa trots zou zijn.


Bert Briene 
Alles super geregeld en netjes afgehandeld Ook heel fijn eindgesprek gehad Mijn dank hiervoor


Ied Hermans 
Als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, rustig, af en toe een grapje, niet te stijf en erg begripvol.


Chrit Bruynen 
Ik ben voor 100 % tevreden over hoe Fien Bos ons bij dit afscheid ons heeft begeleid. zonder zich op te dringen was zij present waar nodig was.


Albert Schers 
Wij als nabestaanden zijn zeer tevreden met Fien Bos. Zeer prettig mee samengewerkt en zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Alles heeft in goed overleg plaatsgevonden.


Matt vd Hombergh 
Wij hebben zeer goede ervaringen met Fien Sandra en Frank Bos. Ze luisteren zeer goed naar de wensen van de nabestaanden en voeren dit perfect uit!!


Jo Brummans 
Is zeer betrokken en denkt ook mee. Geeft voorstellen en ideeën.


Bèr Hermans  
Ondanks het verlies van mijn vrouw is alles heel hartelijk en meelevend verlopen


Marion wulms 
Heel persoonlijk en gemoedelijk alles naar verwachting 100 procent tevreden


Marion wulms 
Heel persoonlijk en gemoedelijk alles naar verwachting 100 procent tevreden


Ans Kersten-Wilms 
Uitvaartbegeleiding als zeer prettig en kundig ervaren. Goed bereikbaar en snel (re)actie. Prettig dat bezoek aan overledene bij opbaring ook naar eigen wens en frequentie kan worden ingevuld, ook buiten reguliere 'openingstijden' van het rouwcentrum.


Marjo Manders -Kluskens 
Alles super geregeld ,goed persoonlijk fijn contakt, de dag zelf perfekt zo als moest zijn.


M. Schrijen 
Ik heb Fien Bos ervaren als een heel integer, warm persoon, die geen moeite teveel is. Ze is terzake kundig, en gaf tips om het budget te bewaken. Ze moedigde mij aan, om mijn hart te volgen, en niet te kijken of “men” onze wensen mbt de uitvaart vreemd zou vinden…. Daardoor kijk ik terug op een heel persoonlijke uitvaart van mijn geliefde partner, en constateer dat dit echt een steun is in de verwerking van mijn verdriet…


Marij Augustus 
Fien Bos was er meteen toen ik iemand nodig had die mij zou helpen met de uitvaart van mijn tante. Ze straalde rust uit en toonde veel begrip voor de situatie en dat had ik in die periode ook nodig. Haar adviezen waren zinvol. Het is een heel mooi en waardig afscheid geworden. De hele afscheidsdienst verliep zoals de familie het wilde. Alle familieleden waren hier erg dankbaar voor! Het hele plaatje klopte: muziek, foto's, sprekers, crematorium en de lunch bij de Bovenste Molen. Een mooie herinnering aan mijn tante die 90 jaar mocht worden!


Rob Visschers 
Fien Bos is een hartelijke mevrouw met kennis van zaken. Zij is helder en duidelijk in de communicatie en zij geeft duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn aangaande de begrafenis. Daarnaast geeft zij advies en denkt zij mee in mogelijkheden. Fien staat klaar voor vragen en onduidelijkheden en je kan haar te allen tijde bellen voor vragen. Ook na de uitvaart is zij nog langs geweest en heeft zij gebeld om te vragen of alles naar wens is geweest en om te vragen hoe het met mij en de kinderen ging. Fien is een zeer goede uitvaartonderneemster. Alle lof voor haar.


Theo kremer 
Een no nonsens uitvaart met ruimte voor persoonlijke inbreng


Familie Verrijt.  
Zeer tevreden over de totale uitvaart: de begeleiding, het meeleven en interesse, het meedenken en het aanbieden van opties, hoe te handelen... het persoonlijke in evenwicht houden met het zakelijke.. en ook de nazorg erg netjes en vol interesse; niet opdringerig, maar alles in overleg en de keuze laten bij de nabestaanden; een uitvaart geheel naar wens van alle betrokkenen.


Pierre Groetelaers 
Wij hebben het contact met de uitvaart ondernemer Fien Bos als bijzonder prettig ervaren. Het was fijn om samen over bepaalde dingen na te denken en adviezen aangereikt te krijgen. Wij als familie kijken dan ook met een bijzonder fijn gevoel terug op een mooie uitvaart.


Johan Janssen 
Geweldige service en begeleiding gehad, had niet beter gekund. Geweldige accommodatie, alles zeer persoonlijk. Meerder uitvaarten geregeld in verleden maar deze was zeer zeker de beste en mooiste uit alle.


fons sijben 
zeer aan te bevelen een erg persoonlijk contact . alles keurig geregeld met zeer goed advies


Conny Jongmans 
Klantgericht, mensgericht, behulpzaam en duidelijk. Geen verborgen agenda. Prettig persoon en fijn in de omgang. Troostkamer is een perfecte toevoeging binnen het geheel. Neemt voldoende tijd, ook in de nazorg.


Fam. Verstappen 
Zeer persoonlijke begeleiding. Mooie rouwlocatie waar we naar wens met eigen sleutel binnen konden lopen. Huiselijke rouwkamer.


Thea Janssen 
Zeer persoonlijk en verzorgde uitvaart geregeld.


Ria Peeten-Mussen 
Wij, echtgenote en kinderen, hebben de begeleiding van Fien Bos als zeer weldadig ervaren. Er was alle ruimte voor eigen inbreng. We kregen adviezen en voelden ons door haar geruggesteund tijdens voor ons zeer verdrietige dagen.


Perry Peeters-Verhaegen 
Heb met verschillende uitvaartondernemers te maken gehad, Fien Bos steekt er met kop en schouders bovenuit!! Denk aan, betrokkenheid, zorgvuldig, meer dan genoeg tijd., attent, etc.


Lambert Leenders 
We zijn uitermate tevreden over hoe de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder, oma en superoma is verlopen. Vanaf de 1e kennismaking was het contact met Fien en met name Sandra zeer hartelijk en begripvol. We werden meegenomen in de diverse mogelijkheden en de vele vragen die bij ons speelden. Voor ons, de kinderen en de kleinkinderen, een mooi afscheid met dankbare herinneringen.


irma verlinden 
Zeer professioneel, goed luisteren naar de wensen die we hadden. prettig contact


Yvonne van kessel 
Alles was perfect en er werd alles aan gedaan om onze wensen mogelijk te maken het kon niet beter gewoon top


Anouk Gommans 
Alles heel mooi en sereen verlopen, het klopte, ons de ruimte en tijd gevend in alles


Erik Beumers 
Fien voelt als geen ander familiere verbanden en gevoeligheden aan. Persoonlijk en zakelijk op de juiste momenten. Enorm bedankt Fien voor het goede contact en de begeleiding.


Jose Janssen-Kluthausen 
We zijn zeer tevreden over Fien. Was samen met dochter Sandra bij mijn vader en moeder. Ze denken mee, geven goede adviesen, zijn eerlijk en oprecht. Heel fijn. Het was voor ons de eerste keer dat wij een overlijden van zo dicht bij meemaakten. Mijn vader lag opgebaard in een soort van huiskamer. Wij kregen een sleutel en konden van 9 tot 21 gaan kijken. Dit was zo fijn. Fien jullie zijn Toppers!!


Cindy Conjaerts-Janssen 
Fien Bos en haar medewerkers zijn heel prettig in de omgang, meedenkend, helpend en nemen de tijd om naar jouw wensen en die van de overledene te luisteren en om te zetten naar een gedenkwaardig afscheid. Fien heeft veel aandacht voor de nabestaanden en niet onbelangrijk: ze zijn altijd goed bereikbaar. De uitvaart alsook de dagen tot aan de uitvaart zijn door alle goede zorgen heel fijn en naar wens verlopen. Alles werd er aan gedaan om het immense leed en verdriet een beetje te verzachten door de organisatorische kant uit handen te nemen. Het was fijn dat ze af en toe binnenliep om te kijken hoe het ging, of mijn lieve man nog mooi opgebaard erbij lag of dat ik nog ergens anders hulp bij nodig had. Tijdig was alles goed geregeld, de locatie werd vooraf goed bekeken en ingeschat, niets was te gek om bespreekbaar te maken, erg toegankelijk. Als nabestaanden kijken we met een fijn gevoel terug op de goede zorgen van Fien Bos Uitvaartzorg.


Ton Sijben 
het was een uitvaart die verzorgt was op een persoonlijke en prettige manier waarin plaats was voor alle wensen van de familie. Vooral de formule met "huis van troost en afscheid" maakt het mogelijk om voor een ieder op zijn een eigen wijze en op een gepaste manier afscheid te nemen van onze overledene. Medewerkers van Fien Bos uitvaartzorg bedankt voor jullie goede verzorging van de uitvaart van "os Mam".


<<< Terug