Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20006

Bert Mulder Uitvaartzorg
Telefoon: 0599-611145
Email: bertmulder@bmuz.nl
Website: www.bertmulderuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 37 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dora Bos  
Bert is een prettig persoon om in je buurt te hebben als iemand is overleden. De uitvaart van mijn vader is in volle tevredenheid verlopen. Bert denkt echt met je mee.


Rudolf Potze 
Ik ben zeer tevreden met manier waarop de uitvaart is geregeld en begeleid.


Wim Eefting  
Bert Mulder is een zeer vriendelijke en betrokken persoon. Niets dan lof voor Bert!


Wilma 
Bedankt Bert dat jij er voor ons was en ons op een fijne, rustige manier hebt begeleid om de uitvaart persoonlijk te maken. Wij hebben jou begeleiding zeer gewaardeerd.


Yvonne Greven  
Bert Mulder op eigen verzoek weer gevraagd om de uitvaart van moeder te begeleiden Bert is zeer betrokken professioneel en kundig . Werkt vanuit het menselijk aspect en is zeer betrokken neemt veel zorgen weg . De uitvaart was warm en waardig. Ik kan Bert Mulder alleen maar aanbevelen.


Gert Klooster 
Voor de familie was de uitvaartondernemer precies de goede persoon op de goede plek, die precies heeft aangevoeld wat wanneer nodig was, van begin tot en met ver na afloop. Ook in de extreem lastige situatie tijdens de uitvaart (waarbij een familielid moest worden weggeroepen vanwege een sterfgeval elders) is hij rustig gebleven en heeft hij goed en vertrouwenwekkend gehandeld.


J. Grave 
We hebben het contact met Bert als zeer prettig ervaren. Hij luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en adviseert wat daar bij past. Ongedwongen, informeel en in zijn handelen uiterst correct.


I. Abeling 
Persoonlijk en warm; goede luisteraar en zoekt naar gepaste oplossingen; is altijd bereikbaar.


SanneSchipper 
Persoonlijk, meedenkend en adviserend. Denkt juist aan de dingen waardoor het persoonlijk wordt en je niet achteraf denkt had ik maar.... Echt een aanrader.


Jacob J Huizenga 
Bovenstaande beoordeling in cijfers zegt al genoeg. De heer Bert Mulder is zeer professioneel en bovendien zeer aangenaam in de omgang. Het scheen ons toe dat niets hem te veel was. Zeer tevreden !


P. van Steeg- van de Beek 
De heer Bert Mulder was zeer betrokken. Hij heeft ons bij alles heel deskundig begeleid. Mede door zijn hulp bij de organisatie van de uitvaartdienst hebben we deze dienst als heel troostrijk ervaren


Erika Hilbolling  
Bert is de meest betrokken maar professionele uitvaart verzorger die ik ken. Zowel voor mijn moeder als mijn zus een naar volle tevredenheid verzorgde uitvaart verzorgd. Ik zou hem dan ook bij iedereen aanraden


Berendina Carboni Meijer  
Zeer vriendelijke man met gevoel en maakt je zelfs aan het lachen. Super ervaring.


L J Meendering Geertsema 
we zijn heel erg goed begeleid na het overlijden van ons moeder alles werd voor ons naar volle tevredenheid geregeld het is heel fijn dat je zoveel steun aan de uitvaartleider hebt het geeft rust .


C mulder 
Bert was een hele fijne persoon. Erg vriendelijk en hulpvaardig. Was ook een gemoedelijke man.


Sjoukje Bolk-soer 
Zeer warm persoon.


Jan Nijboer 
Van het begin af aan geduldig en betrokken bij de familie. Papierwerk wat van toepassing was perfect geregeld. Uitvaart ook naar wens uitgevoerd. Zelfs nog even nachecken na ongeveer een maand hou het ging met de familie en of er nog wensen waren.


H. Kort 
Heb tot mijn spijt deze man voor de 2e keer moeten bellen, maar de begeleiding en verzorging is uitstekend.


wilma van dijk 
Zeer goed en tevreden Goede nette begeleiding Denkt mee Zeer tevreden


Renda Boxen-Aukema 
Bert was voor ons een grote steun. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen!


Alex De Wolf 
Goed en warm contact


F. Broekema-Hensens 


J.Suk van Boven 
Zeer betrokken


Kint Eiten 
Was een correcte, fijne, goede begeleiding


Adri Veldkamp 
De samenwerking met Bert Mulder was hartverwarmend, respectvol, professioneel en zeer betrokken. Bert Mulder, ten zeerste aan te bevelen aan betrokkene die helaas deze moeilijke tijd nog tegemoet moeten (onder)gaan. De gehele uitvaart en de voorbereidingen zijn met recht een dikke 10 waard. Wat een fantastische man!


Familie Veninga 
Bert heeft ons in de moeilijke dagen, waarin enorm veel geregeld moet worden, op een uitstekende en bovenal persoonlijke wijze begeleid en er voor zorg gedragen dat onze wensen m.b.t. de uitvaart ingevuld konden worden. Afspraken worden zeer correct nagekomen en volledig waar gemaakt. Zeer nauwgezet zorgt hij er voor dat alles tot in de details goed verloopt. Daardoor hebben we onze moeder een prachtig afscheid kunnen geven. Een afscheid waar zij zelf trots op geweest zou zijn.


KT Bolhuis 
Op zeer prettige wijze begeleid


Klaas Schepers 
We kregen van Bert Mulder alle ruimte om onze wensen te realiceren. Hij heeft de hele uitvaart met respect gedaan. Dank je wel hiervoor.


BG Steernberg 
Zeer betrokken, alles was bespreekbaar gaf advies en was hulpvaardig waar nodig


C.L. Deuze- Kaman 
Wij hebben het contact met de heer Mulder als zeer persoonlijk en warm ervaren.


Carina Van Diemen 
Bert (en vervanger Hilbrand) zijn fantastische mensen die hun werk op professionele en gepassioneerde wijze doen. We hebben ontzettend veel steun aan ze gehad en konden met al onze vragen bij hun terecht. Ondanks de zware tijd hebben ze ons beide ook veel verlichting gebracht door het vaak niet te zwaar maar juist luchtig te houden. In één zin; Een verademing om zulke mensen om je heen te hebben in zo'n moeilijke tijd.


Jan Koolhof 
Bert koppelt op uitstekende wijze de menselijke maat aan een stuk professionaliteit waarbij hij altijd bereikbaar was en is en ons maximaal heeft ontzorgd. We waren dus, evenals bij de uitvaart van mijn moeder die Bert ook heeft verzorgd, zeer tevreden over zijn dienstverlening.


Thea Louwes 
Bert Mulder is een geweldige uitvaartverzorger, die de wensen van de familie heel goed behartigt. Wij zijn zeer tevreden over Bert en zullen hem zeker aan raden bij andere mensen .


R.S. te Velde 
Ga zo door!


Marcel Kramer 
Fijne uitvaartondernemer. Is echt persoonlijk! Altijd paraat! Goede ideeën over de uitvaart


Mw M. Scholte-Aalbes de Vegt 
Fijn en persoonlijk contact.


Huigen-Alleman, Marjolijn  
Zeer persoonlijk en uiterst correct en empathisch.


Anneke Dijkstra- Godlieb 
Bijzonder tevreden over de uitvaart van mijn moeder.


Marthy van Vliet 
Prettige uitvaartondernemer , rustig vriendelijk . Veel aan gehad .


Judith van Dijk-Terpstra 
Bedankt Bert voor al je goede zorgen!


Bianca Osman -Hekhuis 
Wij hebben het Bert als zeer betrokken ervaren . Een man die gelijk bij de eerste ontmoeting als eigen overkomt . Onze zware verlies was bij hem in goede handen alles is zo perfect geregeld ,wij als familie kunnen niets opnoemen wat beter had gekund.


R Kort 
Zeer goed begeleid en geadviseerd en een goede nazorg.


Jan en Nel Wijk 
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart van onze dierbare tante. De uitvaartondernemer heeft alles zeer netjes en correct verzorgd. Wij zijn begeleid met goede adviezen maar kregen tevens veel ruimte voor onze persoonlijke wensen. Door de uitvaartondernemer is op ons verzoek een spreker geregeld die zowel de Nederlandse als de Groningse taal goed beheerst. Kortom alles tot in de puntjes geregeld zodat wij met een zeer warm en goed gevoel terug kunnen kijken op deze afscheidsdienst. Nogmaals onze dank.


Mieni timmer 
Bert was heel goed


Bert Meems 
Zeer professionele en persoonlijke begeleiding.


Ria Hildebrand 
Fijn en zorgvuldig contact!


S Ottevanger-Johannes 
We hebben de hele begeleiding en voorlichting als heel behulpzaam en steunend ervaren. Na een overlijden moet er zoveel geregeld worden, terwijl wij zelf niet direct aan zakelijk geregel dachten en er toch gehandeld moet worden.


T Koning 
Alles werd goed en naar onze wens geregeld en zonodig tussentijds aangepast zodat wij in alle rust alles konden verwerken . Het contact met de uitvaartondernemer hebben wij als zeer positief ervaren.


Norder 
Bert is een rustige man waar je een fijne gesprek mee kan voeren in deze omstandigheden. Past zich makkelijk aan aan de situatie.


Niesje Visser-Boersma 


Hannah Klompenhouwer 
Persoonlijk, benaderbaar, flexibel en duidelijk. Dat is hoe wij Bert Mulder hebben meegemaakt. Fijn om zo iemand naast je te hebben staan in zulke moeilijke tijden. (Graag wel anoniem of alleen voornaam)


M.Bols 
We hebben voor de tweede keer samen met Bert een uitvaart mogen doen. Bert is een enorm fijne begeleider en hulp in een moeilijke tijd. Iemand die zijn vak verstaat en de persoon/familie ziet en begrijpt. Een topper.


E.Meulman 
Zeer betrokken,op de juiste manier. Een héél goede suggestie gedaan voor de uitvoering van de kaart. Oprecht meer dan tevreden!


Bert Jan Brans 
Bert is een aangenaam aanwezig persoon. Hij heeft een goed gevoel wanneer er even begeleiding danwel gepaste afstand nodig is. We kijken terug op een mooi afscheid van onze man, vader en opa.


Fam. Heijne 
Goede en warme begeleiding. Alles was duidelijk en we zijn goed geholpen op een warme manier.


Marga Vos 
Bert, heel erg bedankt voor de professionele, maar ook persoonlijke wijze waarop je ons begeleid hebt. Dank ook voor je flexibele opstelling en je suggesties. We hebben mede daardoor op een hele mooie, warme manier afscheid genomen van mijn vader. Het was perfect. Ook naderhand hebben we heel veel positieve reacties ontvangen. Dank je wel, ook namens mijn moeder en Ronald, Marga.


Henk Tulp 
Wegens vakantie van Bert is Hilbrand de eerste dagen bij ons geweest. Wij zijn heel dankbaar voor de dienst die Bert ons geleverd heeft. Beter had niet gekund.


Ria en Johan Kr 
Met de uitvaartondernemer was een heel goed contact, begripvol, belangstellend en goede nazorg!


Christine Onstein 
Bert Mulder heeft goed aangevoeld wat voor ons van belang was en heeft op eigen initiatief voor een extra persoonlijke touch gezorgd, die wij zeer op prijs gesteld hebben.


Miranda Spit 
Bedankt Bert voor het geven van alle ruimte om de uitvaart zo te organiseren zoals wij dat graag wilden. Een factuur hebben wij nog niet ontvangen.


Wim Stuut 
Zeer meegaand behulpzaam en vertrouwd


jakob Boer 
Was heel aangenaam en alle afspraken werden nagekomen


Annet van der Laan vos 


Fam. Meursing 
We zijn goed begeleid door Bert Mulder , daarvoor bedankt. Fam. Meursing


Tim Bruns 
We zijn goed geholpen en de uitvaart is prima verlopen, Bert is prettig en duidelijk in de omgang.


G Smit brakels 
Vond hem erg vriendelijk ook voor de kleinkinderen deed hij erg meelevend ze mochten zelfs de kist mee helpen dichtmaken Een dikke pluim voor deze man


Antoon Kunst 
Leuke uitvaartondernemer met gevoel voor de situatie. Leuke gesprekken gehad ondanks de situatie van het overlijden van mijn moeder. Alles tot op de puntjes geregeld. Super, Bert bedankt!


W de boer 
Prettige man in de omgang heel rustig.


Halbe Akker 
Op een rustige wijze heeft Mulder alle gesprekken met mij en ons gevoerd. Gemaakte afspraken werden zonder wachttijden uitgevoerd. Een man empathisch vermogen.


A. Stubbe-van der Heide 
Betrokken. Rustig persoon. Alles bespreekbaar. Hulpvaardig/behulpzaam. Reageert gepast.


Tallechien Gernaat 
Hallo Bert Bedankt voor de service die je hebt verleend aan ons als familie. Mede dankzij jouw is het ondanks het verdriet, verlies en vooral ongeloof toch een plechtigheid geworden die onze vader, zoon en neef had gewild. Je persoonlijke touch wordt zeker op prijs gesteld. Groetjes Tallechien namens de familie ❤️


G Busemann-Martena 
Zeer ervaren, betrokken en alles tot in de puntjes geregeld voor ons. Wij kunnen Dhr. Mulder zeker aanbevelen!


Gea Mulder 
Bert Mulder uitvaartzorg heeft ons in een hele moeilijke tijd enorm goed geholpen.Naast het respectvol verzorgen van de afscheidsdienst is ons voornamelijk bij gebleven het persoonlijke contact. Snelle aanpassingsvermogen en aanbrengen van ideeën. In tijden van verdriet iemand hebben die je zorgen uit handen neemt is voor ons heel waardevol geweest.


Jeanet Hulshof 
We hebben het als zeer prettig ervaren. Zoveel warmer dan toen mijn man was overleden op 5 augustus. Echt dag en nacht verschil.


Helga Haak-Wijnholts 
Een zeer betrokken uitvaartondernemer die goed inspeelde op onze wensen en ook adviseerde over hoe te handelen. Vanaf het eerste begin tot aan het einde een zeer prettige ervaring. Complimenten van de nabestaanden.


Bert-Jan de Groot 
Zeer betrokken en heel aangenaam persoon


P.F. Veenstra 
Bert is open,duidelijk,sociaal en heel benaderbaar. Je voelt je erg op je gemak met Bert als uitvaartleider en je komt niet bedrogen uit als je de rekening krijgt. Bert Mulder zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.


Ria en Carla Scholte 
We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen.Heel goed begeleid. Dank je wel Bert


Sjacky Grave 
De uitvaart was goed verzorgd door Bert.


<<< Terug