Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20006

Bert Mulder Uitvaartzorg
Telefoon: 0599-611145
Email: bertmulder@bmuz.nl
Website: www.bertmulderuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marja Nieman Jansen  
Zeer prettig in omgang, betrokken, kundig. Luistert naar de wensen van de klant. Empathischen betrouwbaar.


Ida Engelkes 
Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Bert Mulder en zijn medewerkers ons hebben gesteund na het overlijden van onze vader. En kijken terug op een hele mooie dienst, voor zover je dit van zoiets verdrietigs, dit in deze woorden kan uitdrukken.


Rianne de Jeu 
Prima geregeld


Marlies  
Bert is een fantastische uitvaartondernemer. We hebben Bert al vaker als uitvaartondernemer gehad. Hij denkt mee en doet alles op een zeer nette en correcte manier. Voelt mensen goed aan. Een echte topper in zijn vak.


H. Baptist 


Poppe de jonge.hemenweg 26 stadskanaal.  


F. Vogelaar 
Dhr Bert Mulder doet het werk op zo‘n manier, dat je het gevoel krijgt dat hij er juist alleen voor jou is.


Lucia Ots-Koorn 
Bert is betrokken, rustig en meelevend. Duidelijk in zijn communicatie. Hij zorgde ervoor dat alles in aanloop naar de begrafenis goed geregeld was en tijdens de begrafenis liep alles mede dankzij Bert op rolletjes. We hadden er alle vertrouwen in en dat maakte hij zeker waar. We bevelen Bert zeker aan!


Agnes Hartman 
Zeer betrokken Staat dicht bij de mensen Rustig


Jackeline Meijer 
Bert Mulder, ik heb jou ervaren als een zeer betrokken, professionele en kundige uitvaartondernemer. Jij luisterde naar mij en vertaalde mijn wensen en ideeën in een zeer persoonlijke uitvaart! Bert, ik raad jou aan als de persoon die je naast je wilt hebben om de touwtjes in handen te nemen als het jezelf even niet lukt. Het is je werk maar als mens maak jij het verschil.


Fam. Miller 
Onze rots in de branding.


A. Niezen  
Alles perfect geregeld. We zijn zeer tevreden.


Gerianne Hensens Hector 
Wij hebben Bert Mulder als een zeer warme persoonlijkheid ervaren. Zeer kundig, rustig en vriendelijk


Dora Bos  
Bert is een prettig persoon om in je buurt te hebben als iemand is overleden. De uitvaart van mijn vader is in volle tevredenheid verlopen. Bert denkt echt met je mee.


Rudolf Potze 
Ik ben zeer tevreden met manier waarop de uitvaart is geregeld en begeleid.


Wim Eefting  
Bert Mulder is een zeer vriendelijke en betrokken persoon. Niets dan lof voor Bert!


Wilma 
Bedankt Bert dat jij er voor ons was en ons op een fijne, rustige manier hebt begeleid om de uitvaart persoonlijk te maken. Wij hebben jou begeleiding zeer gewaardeerd.


Yvonne Greven  
Bert Mulder op eigen verzoek weer gevraagd om de uitvaart van moeder te begeleiden Bert is zeer betrokken professioneel en kundig . Werkt vanuit het menselijk aspect en is zeer betrokken neemt veel zorgen weg . De uitvaart was warm en waardig. Ik kan Bert Mulder alleen maar aanbevelen.


Gert Klooster 
Voor de familie was de uitvaartondernemer precies de goede persoon op de goede plek, die precies heeft aangevoeld wat wanneer nodig was, van begin tot en met ver na afloop. Ook in de extreem lastige situatie tijdens de uitvaart (waarbij een familielid moest worden weggeroepen vanwege een sterfgeval elders) is hij rustig gebleven en heeft hij goed en vertrouwenwekkend gehandeld.


J. Grave 
We hebben het contact met Bert als zeer prettig ervaren. Hij luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en adviseert wat daar bij past. Ongedwongen, informeel en in zijn handelen uiterst correct.


I. Abeling 
Persoonlijk en warm; goede luisteraar en zoekt naar gepaste oplossingen; is altijd bereikbaar.


SanneSchipper 
Persoonlijk, meedenkend en adviserend. Denkt juist aan de dingen waardoor het persoonlijk wordt en je niet achteraf denkt had ik maar.... Echt een aanrader.


Jacob J Huizenga 
Bovenstaande beoordeling in cijfers zegt al genoeg. De heer Bert Mulder is zeer professioneel en bovendien zeer aangenaam in de omgang. Het scheen ons toe dat niets hem te veel was. Zeer tevreden !


P. van Steeg- van de Beek 
De heer Bert Mulder was zeer betrokken. Hij heeft ons bij alles heel deskundig begeleid. Mede door zijn hulp bij de organisatie van de uitvaartdienst hebben we deze dienst als heel troostrijk ervaren


Erika Hilbolling  
Bert is de meest betrokken maar professionele uitvaart verzorger die ik ken. Zowel voor mijn moeder als mijn zus een naar volle tevredenheid verzorgde uitvaart verzorgd. Ik zou hem dan ook bij iedereen aanraden


Berendina Carboni Meijer  
Zeer vriendelijke man met gevoel en maakt je zelfs aan het lachen. Super ervaring.


L J Meendering Geertsema 
we zijn heel erg goed begeleid na het overlijden van ons moeder alles werd voor ons naar volle tevredenheid geregeld het is heel fijn dat je zoveel steun aan de uitvaartleider hebt het geeft rust .


C mulder 
Bert was een hele fijne persoon. Erg vriendelijk en hulpvaardig. Was ook een gemoedelijke man.


Sjoukje Bolk-soer 
Zeer warm persoon.


Jan Nijboer 
Van het begin af aan geduldig en betrokken bij de familie. Papierwerk wat van toepassing was perfect geregeld. Uitvaart ook naar wens uitgevoerd. Zelfs nog even nachecken na ongeveer een maand hou het ging met de familie en of er nog wensen waren.


H. Kort 
Heb tot mijn spijt deze man voor de 2e keer moeten bellen, maar de begeleiding en verzorging is uitstekend.


wilma van dijk 
Zeer goed en tevreden Goede nette begeleiding Denkt mee Zeer tevreden


Renda Boxen-Aukema 
Bert was voor ons een grote steun. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker aanbevelen!


Alex De Wolf 
Goed en warm contact


F. Broekema-Hensens 


J.Suk van Boven 
Zeer betrokken


Kint Eiten 
Was een correcte, fijne, goede begeleiding


Adri Veldkamp 
De samenwerking met Bert Mulder was hartverwarmend, respectvol, professioneel en zeer betrokken. Bert Mulder, ten zeerste aan te bevelen aan betrokkene die helaas deze moeilijke tijd nog tegemoet moeten (onder)gaan. De gehele uitvaart en de voorbereidingen zijn met recht een dikke 10 waard. Wat een fantastische man!


Familie Veninga 
Bert heeft ons in de moeilijke dagen, waarin enorm veel geregeld moet worden, op een uitstekende en bovenal persoonlijke wijze begeleid en er voor zorg gedragen dat onze wensen m.b.t. de uitvaart ingevuld konden worden. Afspraken worden zeer correct nagekomen en volledig waar gemaakt. Zeer nauwgezet zorgt hij er voor dat alles tot in de details goed verloopt. Daardoor hebben we onze moeder een prachtig afscheid kunnen geven. Een afscheid waar zij zelf trots op geweest zou zijn.


KT Bolhuis 
Op zeer prettige wijze begeleid


Klaas Schepers 
We kregen van Bert Mulder alle ruimte om onze wensen te realiceren. Hij heeft de hele uitvaart met respect gedaan. Dank je wel hiervoor.


BG Steernberg 
Zeer betrokken, alles was bespreekbaar gaf advies en was hulpvaardig waar nodig


C.L. Deuze- Kaman 
Wij hebben het contact met de heer Mulder als zeer persoonlijk en warm ervaren.


Carina Van Diemen 
Bert (en vervanger Hilbrand) zijn fantastische mensen die hun werk op professionele en gepassioneerde wijze doen. We hebben ontzettend veel steun aan ze gehad en konden met al onze vragen bij hun terecht. Ondanks de zware tijd hebben ze ons beide ook veel verlichting gebracht door het vaak niet te zwaar maar juist luchtig te houden. In één zin; Een verademing om zulke mensen om je heen te hebben in zo'n moeilijke tijd.


Jan Koolhof 
Bert koppelt op uitstekende wijze de menselijke maat aan een stuk professionaliteit waarbij hij altijd bereikbaar was en is en ons maximaal heeft ontzorgd. We waren dus, evenals bij de uitvaart van mijn moeder die Bert ook heeft verzorgd, zeer tevreden over zijn dienstverlening.


Thea Louwes 
Bert Mulder is een geweldige uitvaartverzorger, die de wensen van de familie heel goed behartigt. Wij zijn zeer tevreden over Bert en zullen hem zeker aan raden bij andere mensen .


R.S. te Velde 
Ga zo door!


Marcel Kramer 
Fijne uitvaartondernemer. Is echt persoonlijk! Altijd paraat! Goede ideeën over de uitvaart


Mw M. Scholte-Aalbes de Vegt 
Fijn en persoonlijk contact.


Huigen-Alleman, Marjolijn  
Zeer persoonlijk en uiterst correct en empathisch.


Anneke Dijkstra- Godlieb 
Bijzonder tevreden over de uitvaart van mijn moeder.


Marthy van Vliet 
Prettige uitvaartondernemer , rustig vriendelijk . Veel aan gehad .


Judith van Dijk-Terpstra 
Bedankt Bert voor al je goede zorgen!


Bianca Osman -Hekhuis 
Wij hebben het Bert als zeer betrokken ervaren . Een man die gelijk bij de eerste ontmoeting als eigen overkomt . Onze zware verlies was bij hem in goede handen alles is zo perfect geregeld ,wij als familie kunnen niets opnoemen wat beter had gekund.


R Kort 
Zeer goed begeleid en geadviseerd en een goede nazorg.


Jan en Nel Wijk 
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart van onze dierbare tante. De uitvaartondernemer heeft alles zeer netjes en correct verzorgd. Wij zijn begeleid met goede adviezen maar kregen tevens veel ruimte voor onze persoonlijke wensen. Door de uitvaartondernemer is op ons verzoek een spreker geregeld die zowel de Nederlandse als de Groningse taal goed beheerst. Kortom alles tot in de puntjes geregeld zodat wij met een zeer warm en goed gevoel terug kunnen kijken op deze afscheidsdienst. Nogmaals onze dank.


Mieni timmer 
Bert was heel goed


Bert Meems 
Zeer professionele en persoonlijke begeleiding.


Ria Hildebrand 
Fijn en zorgvuldig contact!


S Ottevanger-Johannes 
We hebben de hele begeleiding en voorlichting als heel behulpzaam en steunend ervaren. Na een overlijden moet er zoveel geregeld worden, terwijl wij zelf niet direct aan zakelijk geregel dachten en er toch gehandeld moet worden.


T Koning 
Alles werd goed en naar onze wens geregeld en zonodig tussentijds aangepast zodat wij in alle rust alles konden verwerken . Het contact met de uitvaartondernemer hebben wij als zeer positief ervaren.


Norder 
Bert is een rustige man waar je een fijne gesprek mee kan voeren in deze omstandigheden. Past zich makkelijk aan aan de situatie.


Niesje Visser-Boersma 


Hannah Klompenhouwer 
Persoonlijk, benaderbaar, flexibel en duidelijk. Dat is hoe wij Bert Mulder hebben meegemaakt. Fijn om zo iemand naast je te hebben staan in zulke moeilijke tijden. (Graag wel anoniem of alleen voornaam)


M.Bols 
We hebben voor de tweede keer samen met Bert een uitvaart mogen doen. Bert is een enorm fijne begeleider en hulp in een moeilijke tijd. Iemand die zijn vak verstaat en de persoon/familie ziet en begrijpt. Een topper.


E.Meulman 
Zeer betrokken,op de juiste manier. Een héél goede suggestie gedaan voor de uitvoering van de kaart. Oprecht meer dan tevreden!


Fam. Heijne 
Goede en warme begeleiding. Alles was duidelijk en we zijn goed geholpen op een warme manier.


Marga Vos 
Bert, heel erg bedankt voor de professionele, maar ook persoonlijke wijze waarop je ons begeleid hebt. Dank ook voor je flexibele opstelling en je suggesties. We hebben mede daardoor op een hele mooie, warme manier afscheid genomen van mijn vader. Het was perfect. Ook naderhand hebben we heel veel positieve reacties ontvangen. Dank je wel, ook namens mijn moeder en Ronald, Marga.


Henk Tulp 
Wegens vakantie van Bert is Hilbrand de eerste dagen bij ons geweest. Wij zijn heel dankbaar voor de dienst die Bert ons geleverd heeft. Beter had niet gekund.


<<< Terug