<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20008

A-Z uitvaart
Telefoon: 045-8501021
Email: info@a-z-uitvaart.nl
Website: www.a-z-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Truus Linssen-Huibers 
Bedankt voor alle goede zorgen, alles was prima geregeld. hij was altijd bereikbaar.


W.W. Holtmann, Hulsberg 
Door een rekenfout van de ondernemer is de offerte 193€ goedkoper gebleken. Dat kan wel bepalend voor mijn keuze toen geweest zijn !! Verders was ik erg tevreden.


Mieke Simons 
Wij zijn vol lof over deze kleinschalige uitvaartondernemer. Toen de situatie met mijn vader zodanig werd dat overlijden nabij was ben ik op zoek gegaan en heb meteen een prettig persoonlijk gesprek met Anton KLeintjes gehad. Op de dag van overlijden werd ik zo snel mogelijk geholpen en vond er een uitgebreid gesprek plaats om de uitvaart helemaal naar onze wensen te kunnen vormgeven. Ervaring en deskundigheid van Anton KLeintjes werden ingezet, niet opgedrongen. Alle ruimte voor persoonlijke wensen en gedurende de hele periode een fijne communicatie, zelfs nazorg die uitgebreid kan worden met praktische vragen. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs.


C. Wierts-Geilen 
We hadden ons geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Iemand die met je meedenkt . Bedankt voor de goede zorgen.


M.I.C Koumans 
Heel medelevend vriendelijk en nam zijn tijd voor alles uit te leggen begripvol heel veel steun van gehad Ook de crematie was prefect Geen klachten. Meneer A Kleintjes heel veel Dank Familie Koumans


Pierre Vroemen 
De heer Kleintjens is zeer begripvol en neemt ruim de tijd om alles rondom de uitvaart van jouw dierbare te regelen en op een perfecte manier uit te voeren. Hij controleert zelf, ook op de dag van de uitvaart, of alles verloopt zoals afgesproken. Bij vragen is hij ofwel zelf telefonisch bereikbaar ofwel hij belt zelf zo spoedig mogelijk terug. De heer Kleintjens is uitermate geknipt voor het beroep dat hij uitoefent.


Natasja Paffen 


Marco 
Zeer persoonlijke, warme en professionele begeleiding. Zeer fijne en open communicatie.


IJda Streicher 
Wij hadden in eerste instantie een andere uitvaartondernemer. Wegens vakantie heeft ze ons in contact gebracht met Anton. Een warme overdracht, goed en persoonlijk contact, snelle reactie op vragen,meedenken. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen A-Z uitvaart zeker aan.


H. Frissen 
Zeer empathische, geduldige, flexibele uitvaartondernemer. Staat dicht bij de klant. Prettig persoon. Luistert naar wensen en denkt mee om het geheel samen tot een goed einde te brengen.


Christiaan Theunissen 


JPM van den Heuvel 
Anton Kleintjens is een zeer betrokken, empathische en aimabele uitvaartondernemer. In een tijd waar de sociale contacten tot een minimum zijn beperkt, heeft hij er voor zorggedragen dat alles in overeenstemming met de wens van ons werd uitgevoerd. Niets is hem teveel om er een zeer persoonlijk afscheid van te maken. Dank daarvoor!


Dewi meers schmeits 
De uitvaart was super geregeld, wij werden super fijn begeleid . En alle tijd werd er voor ons genomen . Het was echt super fijn , en echt de complimenten hoe alles is geregeld


A.Veit 


T.F. Pelzers 
De begeleiding naar de diverse handelingen voor de uitvaart was compleet en uitstekend verzorgd. De uitvaart zowel in de kerk alsook in het crematorium was lovenswaardig. Ook de nazorg was prima.


Yvor Wald 
Het was vanaf het begin meteen een prettig gesprek waarbij je je vrij voelde om op onderdelen wat behouden keuzes te maken en op andere onderdelen wensen in vervulling te laten gaan. Er wordt echt met je meegedacht en inzet getoond om er een mooi en waardig afscheid van te maken. Bij het maken van de muziekkeuzes waarvan wij de nummers niet bij de hand hadden of niet de naam wisten, wist de heer Kleintjens dit wel. En met zijn muziekverzameling kon hij ons direct laten horen wat wij bedoelden. Hiermee heeft hij ons enorm geholpen. Hoewel er veel op je af komt wist de heer Kleintjens veel zorgen uit handen te nemen en verliep alles -op rolletjes- na grote tevredenheid.


Cor en Ceciel Froijen 
Super persoonlijke man heel begrijpend en begripvol SUPER


V. Sadykov 
Wij hebben voor A-Z Uitvaart gekozen omdat de kosten aspect een belangrijke rol speelde. De diensten van de ondernemer waren aanzienlijk goedkoper dan bij andere uitvaart ondernemingen. Tijdens de overleggen hebben we meerdere malen gezegd dat wij weinig uitgenodigden hebben. Jammer genoeg is pas achteraf duidelijk gewordendatt het dienst in het crematiecentrum overbodig was. Is pas op de dag van crematie verteld dat meeste mensen deze optie laten liegen. Dus wij zaten daar met zijn achten in een zaal waar 80 man in past. We konden het bij een rouwbezoek laten als wij het van te voren wisten. Dat ter zijde zijn we wel tevreden met de diensten van dhr. Kleintjes.


Demi Kleintjens 
Wij zijn goed begeleid geworden en de crematie en de weg erna toe waren netjes verzorgd.


<<< Terug