Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20008

A-Z uitvaart
Telefoon: 045-8501021
Email: info@a-z-uitvaart.nl
Website: www.a-z-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pascalle Bonfrere  
Omdat mijn partner geen grote uitvaart wilde hebben wij ervoor gekozen om het afscheid klein en informeel te houden in het uitvaartcentrum ipv een dienst in het crematorium. Wat een geweldige ervaring. Klein,warm,informeel en niet te zeer beladen. We konden onze eigen muziek doorgeven,een mooie foto erbij.men kon afscheid nemen van Frank en Omdat hij er zo mooi bij lag was dit voor velen een mooi , laatste beeld van hem. Niets was Anton teveel. Alles was mogelijk. Ondanks het verdriet gingen we met een blij gevoel naar huis. Bedankt !


Jos Verhooren  
We hebben de begrafenis van onze moeder gestalte kunnen geven naar haar en onze wensen. Jammer was echter dat Hemelvaart in de voorbereiding van de uitvaart viel . Hierdoor konden we niet alle mensen op de hoogte brengen. De uitvaart was heel persoonlijk en waardig! Dank hiervoor namens de kinderen!


Sylvia Markowski-Senden 
Anton heeft dit (voor de derde keer sinds 19 juni 2020)perfect begeleid en afgehandeld en ik kan hem met een gerust gevoel bij eenieder aanraden!Aangezien wij elkaar al sinds 1977 kennen was het mooi om te zien dat ook hij emotioneel werd tijdens de prachtige ceremonie op een prachtige locatie voor mijn prachtige,krachtige echtgenoot.Dat stukje menselijkheid was voor mij het bewijs dat Anton dit werk met hart en ziel doet en niet op de automatische piloot..want the Sky is de limit als het op wensen aankomt en niets is hem teveel!de puntjes op de i ,met dank !!Sylvia Markowski


Frank Tummers 
Zeer tevreden over hoe Anton ons begeleid heeft en ons door deze moeilijke tijd heen geholpen heeft. Hartstikke bedankt !!


Julia  
Anton is een vriendelijke, rustige man, die ons gelijk op ons gemak heeft gesteld. Hij denkt mee waardoor het regelen van een uitvaart makkelijker wordt want het is al een moeilijke periode. Wij zijn blij dat we voor AZ uitvaart hebben gekozen


Jill 
We zijn heel tevreden. De begeleiding was super, altijd bereikbaar en er wordt echt geluisterd en rekening gehouden met de wensen.


Florus 
Begeleiding was zeer goed. Naast de uitvaartondernemer zeer goede verzorgers, zeer persoonlijk en goede begeleiding. Ook op de locatie van de dienst was alles goed geregeld.


valentina 
van A Tot Z goed begeleid


Robin poutsma  
Een fijne samenwerking. Denkt met je mee, en veel dingen kunnen geregeld worden, ook als je iets unieks wilt. Zeker weten iemand die ik zal aanbevelen.


E van Riet-Custers  
Een sympathieke en empathische, deskundige en slagvaardige uitvaartondernemer


Sandra Laumen 
Van begin tot einde zeer goede persoonlijke begeleiding.


Angelique Lindelauf  
De begeleiding na het overlijden van mijn man was echt heel goed. Het regelen van de uitvaart is geheel naar wens verlopen. Hierdoor werd de dag van de uitvaart persoonlijk en bijzonder. Grote dank aan A-Z uitvaart. Ik zou iedereen deze uitvaartverzorger aanbevelen.


Ben Mijnharr 
Op advies van iemand anders, zijn wij in contact gekomen met dhr Kleintjens van A-Z-uitvaart. Vanaf de 1e dag hebben wij een zeer prettig contact zeer professionele begeleiding van hem gehad bij het regelen van de uitvaart van mijn vader. Zijn eerlijke advies en persoonlijke hulp hebben wij als zéér prettig ervaren. Het voelt voor ons als een goede vriend die mij door deze moeilijke periode heeft begeleid en ondersteund. Helaas kan ik over het begrip, meedenken en ondersteunen van uitvaartverzekering NIET positief zijn en kijk uit naar hun Tevredenheidsenquete. Maar chapeau voor dhr Kleintjens van A-Z-uitvaart. Wij kunnen hem iedereen adviseren.


Monique Pinckaers 
We zijn van begin tot eind op een zeer menselijke en professionele manier begeleidt door deze uitvaartondernemer. We kunnen niets bedenken wat er nog beter zou kunnen. Onze dank is groot.


Edmond Kleintjens 
Anton is een zeer betrokken professionele uitvaartondernemer die met name de persoonlijke inbreng van de nabestaanden weet te gebruiken in de uitvaart. Hij houdt veel rekening met de persoonlijke emoties en wensen en weet dat te combineren met zijn ervaring en kennis.


Dilana Iedema Pappers 
Anton doet er alles aan om het afscheid van een dierbare mooi en persoonlijk te maken. Dit heeft hij gedaan in 2014 voor mijn vader en dit jaar 2022 voor mijn man. Zijn vrouw heeft zelfs geholpen met de rouwkaarten vouwen en zorgde ervoor dat ze nog op tijd op de post gingen. Ik wist het het in goede handen was en zou A-Z uitvaart iedereen aanraden.


R.McGregor 
Zeer betrokken, denkt mee, persoonlijk. Maakt het ondanks alle ellende mooi en onvergetelijk


Saskia Hoogaars 
De service is in ons geval ook letterlijk van "A-Z" in orde bevonden. De wensen van de familie/ ons gezin zijn allemaal ingewilligd. En dat hebben wij als heel bijzonder ervaren in de moeilijke periode vanwege corona en zo vlak voor de kerstmis 2021. Vanwege persoonlijke omstandigheden moest de afscheidsdienst binnen de onmogelijke termijn van 3 dagen gepland worden. En dat is gelukt. We zouden het niet anders gedaan hebben, ook niet als we meer tijd hadden. Het persoonlijk contact is vanaf het eerste moment meteen heel fijn ('spot on'). Anton is prima bereikbaar en iedere vraag mag gesteld worden. Niets is teveel. Al met al een top samenwerking die vlekkeloos verloopt. Het voelt als een warme deken in een verdrietige periode.


Peter Leunissen 


Schmeits 
Voor Anton is niks teveel. Hij begeleid je bij alles en is ook altijd bereikbaar. Anton bedankt voor alles.


Marleen Diederen 


Ingrid van Tilburg 
Anton is zeer betrokken bij de uitvaart en heeft ook oog voor de nabestaanden. Hij draagt goede ideeën aan en er zeker niet op uit om geld te verdienen, hij geeft een eerlijk advies.


Petra Konings-Vootz 
A-Z Uitvaart en Dhr. Anton Kleintjens heeft de uitvaart van onze vader perfect verzorgt. De uitvaart was zeer professioneel, vriendelijk, goed verzorgd en toch ook persoonlijk. Wij zijn hem zeer dankbaar voor een gedenkwaardige uitvaart.


Peter Leunissen 


Thea Dijkstra 
Zeer positief echt een aanrader


Cannea P 
zeer oprecht en medelevend


Truus Linssen-Huibers 
Bedankt voor alle goede zorgen, alles was prima geregeld. hij was altijd bereikbaar.


W.W. Holtmann, Hulsberg 
Door een rekenfout van de ondernemer is de offerte 193€ goedkoper gebleken. Dat kan wel bepalend voor mijn keuze toen geweest zijn !! Verders was ik erg tevreden.


Mieke Simons 
Wij zijn vol lof over deze kleinschalige uitvaartondernemer. Toen de situatie met mijn vader zodanig werd dat overlijden nabij was ben ik op zoek gegaan en heb meteen een prettig persoonlijk gesprek met Anton KLeintjes gehad. Op de dag van overlijden werd ik zo snel mogelijk geholpen en vond er een uitgebreid gesprek plaats om de uitvaart helemaal naar onze wensen te kunnen vormgeven. Ervaring en deskundigheid van Anton KLeintjes werden ingezet, niet opgedrongen. Alle ruimte voor persoonlijke wensen en gedurende de hele periode een fijne communicatie, zelfs nazorg die uitgebreid kan worden met praktische vragen. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs.


C. Wierts-Geilen 
We hadden ons geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Iemand die met je meedenkt . Bedankt voor de goede zorgen.


M.I.C Koumans 
Heel medelevend vriendelijk en nam zijn tijd voor alles uit te leggen begripvol heel veel steun van gehad Ook de crematie was prefect Geen klachten. Meneer A Kleintjes heel veel Dank Familie Koumans


Pierre Vroemen 
De heer Kleintjens is zeer begripvol en neemt ruim de tijd om alles rondom de uitvaart van jouw dierbare te regelen en op een perfecte manier uit te voeren. Hij controleert zelf, ook op de dag van de uitvaart, of alles verloopt zoals afgesproken. Bij vragen is hij ofwel zelf telefonisch bereikbaar ofwel hij belt zelf zo spoedig mogelijk terug. De heer Kleintjens is uitermate geknipt voor het beroep dat hij uitoefent.


Natasja Paffen 


Marco 
Zeer persoonlijke, warme en professionele begeleiding. Zeer fijne en open communicatie.


IJda Streicher 
Wij hadden in eerste instantie een andere uitvaartondernemer. Wegens vakantie heeft ze ons in contact gebracht met Anton. Een warme overdracht, goed en persoonlijk contact, snelle reactie op vragen,meedenken. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen A-Z uitvaart zeker aan.


H. Frissen 
Zeer empathische, geduldige, flexibele uitvaartondernemer. Staat dicht bij de klant. Prettig persoon. Luistert naar wensen en denkt mee om het geheel samen tot een goed einde te brengen.


Christiaan Theunissen 


JPM van den Heuvel 
Anton Kleintjens is een zeer betrokken, empathische en aimabele uitvaartondernemer. In een tijd waar de sociale contacten tot een minimum zijn beperkt, heeft hij er voor zorggedragen dat alles in overeenstemming met de wens van ons werd uitgevoerd. Niets is hem teveel om er een zeer persoonlijk afscheid van te maken. Dank daarvoor!


Dewi meers schmeits 
De uitvaart was super geregeld, wij werden super fijn begeleid . En alle tijd werd er voor ons genomen . Het was echt super fijn , en echt de complimenten hoe alles is geregeld


A.Veit 


T.F. Pelzers 
De begeleiding naar de diverse handelingen voor de uitvaart was compleet en uitstekend verzorgd. De uitvaart zowel in de kerk alsook in het crematorium was lovenswaardig. Ook de nazorg was prima.


Yvor Wald 
Het was vanaf het begin meteen een prettig gesprek waarbij je je vrij voelde om op onderdelen wat behouden keuzes te maken en op andere onderdelen wensen in vervulling te laten gaan. Er wordt echt met je meegedacht en inzet getoond om er een mooi en waardig afscheid van te maken. Bij het maken van de muziekkeuzes waarvan wij de nummers niet bij de hand hadden of niet de naam wisten, wist de heer Kleintjens dit wel. En met zijn muziekverzameling kon hij ons direct laten horen wat wij bedoelden. Hiermee heeft hij ons enorm geholpen. Hoewel er veel op je af komt wist de heer Kleintjens veel zorgen uit handen te nemen en verliep alles -op rolletjes- na grote tevredenheid.


<<< Terug