<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marie-Louise van Berlo 
Zeer persoonlijke en meelevende uitvaartverzorger die heel goed met onze gevoelens en wensen heeft rekening gehouden. Een TOPPER!


Maurice van Lit 
Prachtig afscheid waar we allemaal met hele warme gevoelens op terug kunnen kijken, Jos heel hartelijk bedank voor de organisatie van ons vaders afscheid


Mw. F. van de Watering 
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen. Goed meegedacht en geen moeite was teveel.


Edwin Pastoor 
De uitvaart van mijn moeder was dankzij Jos Buitelaar heel mooi en persoonlijk, net zoals hij dat een paar geleden ook bij mijn vader heeft gedaan. Respect voor de overledene en persoonlijke benadering staan centraal bij Jos. Tevens weet hij heel goed hoe hij kinderen kan betrekken rondom de uitvaart. Bij onze kinderen heeft hij dit geweldig gedaan. Hij kon ze af en toe hun verdriet doen vergeten door ze bepaalde taakjes te geven. Ik zou Buitenlaar & Verlaek iedereen van harte aanbevelen!


Marc Kreuger 
Zeer prettige ervaring ondanks het slechte moment


Karen Obi 
Jos was an excellent support for my stepdaughter and myself. He "dosed" us with the correct information at the right level at the right time so that we were not overloaded with the amount of tasks and choices that we had to make. He correctly balanced our big picture view with the details. The service at the crematorium was absolutely beautiful. Everything was perfectly in order and went off without any hurdles. His support during this nightmare was superb. We were so glad that Jos was our undertaker.


Ria Arts 
Wij zijn ontzettend en liefdevol geholpen. Persoonlijk zou ik het iedereen aanraden om de uitvaart bij hun te laten verzorgen. Met vriendelijke groet Ria Arts en kinderen


Joyce Sanusi 
Jos heeft ons op een geweldige manier begeleid en waar mogelijk ontzorgd tijdens dit verdrietig proces. Zijn inzet & service waarderen wij ten zeerste. De uitvaart was precies zoals wij die gewenst hadden. Kortom onze complimenten! Wij bevelen de firma Buitelaar & Verlaek zeker aan.


Helene Wolfers 
Meedenkend, ervaren en zeer persoonlijke begeleiding.


N. ten Have 
Wat wij vooral heel prettig hebben gevonden is dat we de uitvaart in stappen konden voorbereiden. Dus eerst de kaart en een tweede bezoek voor het plannen van de plechtigheid. Bovendien was Marion goed bereikbaar en reageerde snel op vragen.


P.L. Cheng 
Buitelaar & Verlaek is zelfs tijdens de drukte van de Coronacrisis zeer persoonlijk ingesteld en gaan niet voor geldelijk gewin. Zij zijn zeer respectvol naar de nabestaanden toe, denken met je mee en houden rekening met de persoonlijke wensen en niet wat hun uitkomt. Als het mogelijk is (ivm uitvaartverzekeringen etc) ga voor Buitelaar & Verlaek en niet voor de grote jongens in uitvaartland die alleen aan het grote geld denken. Sterkte!


Johan van den Hoofdakker 
We zijn heel blij met de persoonlijke begeleiding die we hebben gehad. Samen met hun hebben we er ondanks de Corona een mooi afscheid van kunnen maken. Persoonlijk en goed geregeld.


C.Spruijt-Bulten 


Angelique Berends-Termeer 
Het was allemaal heel goed geregeld. Voor ons de 2de keer bij buitelaar en verlaek en we waren zeer tevreden. Vooral de persoonlijke toon die zij zetten. Jos Buitelaar heeft ons een heel fijn geholpen. Een dikke 10 met een griffel. We kunnen hen zeer aanbevelen. Ook dank aan Marion v/d Biggelaar die er ook bij was,wat voor ons heel speciaal was.


Marco de Wert 
was gezien de omstandigheden perfect geregeld. ook veel persoonlijke aandacht gehad van hun. Marco de Wert


Will Plugers 
Zeer prettige begeleiding. Erg meedenkend.


Giel van Zantvoort 


Miranda Scheepers 


Annemarie Joosten 
Heel fijn dat je de uitvaart van Willem hebt willen begeleiden Jos. Extra moeilijk in de coronatijd om afscheid te nemen op de manier die je zou willen met alle veiligheidsmaatregelen. Het is dan extra fijn als een vertrouwd iemand je helpt. Bedankt!


Anneke Knopper 
Jos Buitelaar was zeer betrokken en had oog voor de kleinste details ook het meedenken aan de vormgeving hebben we zeer op prijs gesteld


a.lathouwers 
uitvaart zeer goed geregeld goede begleiding doen wat ze zeggen fijne persoonlijke aandacht waardig en respect vol jegens overledene kortom buitelaar & verlaek verstaan hun vak en daarom zeker aan te bevelen.


I vd M 
Uitvaartleider Jos Buitelaar willen we graag van harte bedanken voor de uitstekende begeleiding. Persoonlijk en hartelijk, vlot, to the point, tot in detail uitgewerkt, zodanig dat we in volle vertrouwen naar de uitvaart konden toewerken en een prachtige afscheidsdag beleefden.


Grace Barten 
Wij zijn zeer tevreden over Buitelaar & Verlaak. Els heeft ons zeer professioneel begeleid en ondersteund, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn. In deze moeilijke periode heb je iemand nodig die je begeleidt, ondersteunt en adviseert.


Vera de Groot 
Alles was buitengewoon geweldig. De begeleiding, hulp, accommodatie en verzorgen waren boven verwachting. Ron, hartelijk dank hiervoor!


Sarah Snep 
We hebben het contact als zeer persoonlijk ervaren. Ron heeft goed meegedacht vanuit ons, wat het beste bij ons past. Hij was zeker niet bezig met de verkoop van producten uit eigen belang, niet commercieel maar maatwerk! Met veel respect voor onze overleden oma en transparant over alle stappen en verwachtingen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor deze uitvaartondernemer.


Henk Sluiter 
Bijzonder prettig contact met Jos. Hebben waardevolle adviezen en tips ontvangen voor onze persoonlijke uitvaart. We werden zeer goed begeleid en alles was tot in de puntjes geregeld. Mooie condoleance map ontvangen met foto's. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Maartje Quint 
Echt een fijne begeleiding gehad van Jos in deze moeilijke periode. Alles werd heel helder en geduldig uitgelegd (de weduwnaar is 70% doof) ook vonden we de uitvaart heel erg mooi. Mijn complimenten!


Johan Beckers 
De persoonlijke benadering en betrokkenheid van Jos hebben er voor gezorgd dat wij stap voor stap de beslissingen hebben genomen. Niks was hem teveel en hij was altijd bereikbaar voor ons. Samen hebben wij er een heel persoonlijke uitvaart van gemaakt die zonder de begeleiding van Jos zeker niet zo mooi was geworden. Ondanks al het verdriet kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd traject naar de uitvaart en een heel mooi en persoonlijk afscheid op de dag van de uitvaart. Beter konden wij niet wensen.


Annelies Steinhage 
Wij hebben het als nabestaanden bijzonder goed getroffen met deze voor ons onbekende uitvaartonderneming. Wij wonen namelijk niet in de regio. Van aanvang af was een het een prettig contact. Alles hebben we goed kunnen regelen. De uitvaart was geheel in orde.


Fam. Versteegt 
Wij zijn zeer tevreden over Jos en Els. De begeleiding was prima en alles op een tempo dat op ons aansloot. Jos heeft een luisterend oor en onze wensen werden goed meegenomen.


<<< Terug