Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15002

Uitvaartverzorging Robert van Haren
Telefoon: 06-15531035
Email: robertvanharen@hetnet.nl
Website: www.robertvanharen.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marietje-Eshuis-Wolfs 
Van familie Eshuis uit ’s-Hertogenbosch (9 december 2023) Wij zijn zeer tevreden op de wijze waarop uitvaartverzorging Robert van Haren invulling heeft gegeven aan het afscheid van mijn man, vader en opa. De uitvaart is met grote zorgvuldigheid gedaan. Het inlevingsvermogen van Robert was groots. Wij kijken terug op een waardig en mooi afscheid, waarbij alle aandacht naar ons uitging. Het gedicht dat werd voorgedragen was heel mooi. Dank voor het meeleven, maar vooral ook de nazorg, Robert!


Elsa W. 
Twee jaar geleden heeft Robert de uitvaart van mijn vader verzorgt, nu die van mijn moeder. Het was echt een zorg minder. Alles heel goed geregeld. Wij hebben het afscheid klein gehouden zoals mijn moeder dat wenste, zonder toestanden en met de familie samen in alle rust. We zijn Robert dankbaar voor het respectvolle rustige, goed geregelde afscheid wat hij mogelijk heeft gemaakt.


Maud Kat-van Hek 
Robert was een grote steun voor ons in deze verdrietige periode. Dankzij Robert is het een mooi afscheid geworden.


Mark Demmink 
Robert van Haren heeft zijn best gedaan om de hele uitvaart zo goed mogelijk te doen verlopen. Hij heeft extra tijd besteed aan het bewerken van de PowerPoint-presentatie met foto's en muziek die tijdens de ceremonie werd vertoond. Hij is voortdurend vriendelijk en attent geweest.


H. van Essen 
We zijn zeer tevreden met uitvaartverzorging Robert van Haren. Er wordt met heel veel respect en rust omgegaan met de overledene en ook met de nabestaanden. Vriendelijk, rustig en geduldig, eventueel meedenken en tips geven voor de verdere invulling van het afscheid. Altijd klaar staan om vragen te beantwoorden. Dit hebben we 9 jaar geleden ook mogen ervaren bij het regelen van de uitvaart van onze vader en daarom hebben we nu weer deze keuze gemaakt.


JPJ van Putten 
Bij deze wil ik de heer Robert v. Haren en zijn medewerkers bedanken voor de respectvolle begeleiding en afhandeling van de crematie van mijn echtgenote. Mijn dochter en ik hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Van advies voor de tekst op de rouwkaart tot de financiële afhandeling met de verzekeringsmaatschappij heeft hij ons bijgestaan. Het ophalen bij het hospice en het afscheid nemen aldaar is door ons als zeer prettig ervaren. Ook in het crematorium alles tot in de puntjes verzorgd. Na afloop van de dienst kreeg ik van familie en vrienden veel complimenten over de mooie dienst, welke ik hierbij doorspeel aan het bedrijf. Nogmaals hartelijk dank, John van Putten Melissa Stolte-v. Putten


Margo Sondag 
Hele fijne persoonlijke begeleiding gehad van Robert en Jolanda, ondanks dat we het in besloten kring hebben laten plaats vinden was het een mooi en waardig afscheid Dit is met name ook gelukt door hun warme medeleven, een eigen gemaakt gedicht, troost olie, extra bezoek aan huis om wat veranderingen aan te passen. En echt ook 24/7 bereikbaar voor alle vragen en wensen. Zeker een aanrader!


Danny Verwoerd  
Robert is een fijne vent. Hij is duidelijk en handeld snel. Alle wensen zijn voldaan. Top Robert!


Gerard Nass 
Het vele contact wat we met Robert van Haren Uitvaartzorg hadden na het overlijden van onze tante, mevrouw van Rijn-Nass, verliep opnieuw naar volle tevredenheid. Er werd altijd netjes en snel gereageerd op onze vragen en (extra) wensen. De begrafenis zelf verliep ook goed, het was een waardig afscheid. Robert en zijn medewerkers zijn fijne mensen, wij bevelen hen van harte aan bij nabestaanden die waarde hechten aan een professionele- maar tegelijkertijd persoonlijke ondersteuning.


Diana Melis 
Mijn ervaring is zeer goed. Hij was goed bereikbaar, vriendelijk, meelevend, behulpzaam en hij nam uitgebreid de tijd om alles goed en duidelijk door te spreken en gaf ons alle tijd om keuzes te maken. Zo nodig gaf hij goed en duidelijk advies. Echt een aanrader dus dat zal ik ook zeker doen als ik de kans krijg. De dienst was echt helemaal passend bij de overledene en zeer goed verzorgd.


Bas Angel 
Wij waren heel tevreden hoe alles is verlopen ! En zal zeker als nodig weer in zee gaan met dit bedrijf !


hans geurtjens  
de uitvaart ondernemer heeft conform de afspraken geleverd. was prima !!


Herman lacroix 
Robert is een heel prettig en oprecht mens die uitstekend invoelt wat je doormaakt in deze zware tijd , helaas of misschien gelukkig , heeft hij mij voor de tweede keer hier doorheen geholpen , de uitvaart was mooi , goed begeleid door het hele team en er was niemand aan het einde die er geen goed gevoel aan overgehouden heeft , robert , nogmaals dank


Monica Joosten 
Zeer tevreden, niets aan toe te voegen.


Jerry Tuhusula  
Robert heeft ons uitstekend begeleid en uitstekend geholpen.


Gea Tuhusula-Visser 
We hebben Robert inmiddels 3 keer gevraagd om ons te begeleiden na het overlijden van familieleden. Steeds na volle tevredenheid. Mocht er weer een uitvaart komen, dan bel ik Robert weer.


Irene den Oudsten  
Zelf na de uitvaart contact gehad, ben zeer tevreden Kon alles vragen en mocht altijd bellen.


Ravi Sharma 
Zeer tevreden over deze organisatie, contactpersoon, wijze van communiceren, afspraken en afhandeling.


Saskia Maesen 
Bijzonder vriendelijk en ongedwongen. Alles is goed geregeld en volgens afspraak verlopen. Robert van Haren zal ik iedereen aanbevelen als een naaste is overleden. Als wij iemand verliezen in de toekomst bellen we hem zeker weer om alles voor ons te regelen.


Thea Terpstra  
Zeer fijn contact gehad,en er is ontzettend mooi gesproken op de crematie van mijn schoonvader. Alles was goed geregeld.


Brenda Wielders 
Robert, dankjewel voor je geduld, je helderheid, je soepelheid in onze wensen en zorg voor een mooie uitvaart naar onze wens. Namens de hele familie Wielders


M.R. Olthoff 
De uitvaartondernemer heeft zeer professioneel gewerkt!


Yvonne Roefs 
Prettig persoon,vaak langs geweest,niets is te veel,ik heb het als goed ervaren.


M. Massee 
Een bijzonder empatische ondernemer die niet in de markt is om je een poot uit te trekken. Hoofdzaak is dat er een waardige en betaalbare uitvaart komt die je met een goed gevoel achter laat. En dat is bij ons in ieder geval zeer goed gelukt. Alles is tot in de puntjes geregeld tegen een vergoeding die meer dan redelijk is te noemen. Onze dank is dan ook zeer gemeend.


A.L.J. Vanberg 
Fijne, warme, respectvolle afhandeling van dit voor ons zeer emotionele moment. Bij deze uitvaartverzorger ben jij en de overledene een mens en geen product. Er werd meegedacht en de 'speciale' wensen van de overledene en onszelf werden mogelijk gemaakt. Mede daardoor is de uitvaart geworden hoe mijn lieve fantastische geliefde het gewild had!


F. Wezel-Ras 
Ik kan niet anders zeggen dan een fantastische uitvaard onderneming.


Ron Sluijter 
Professionele en gemoedelijke service


Ronald Catsburg 
Robert is niet alleen zeer deskundig daarnaast is hij een warme persoonlijkheid die met passie zijn beroep uitoefent. Hij is een steun en toeverlaat voor ons geweest in deze moeilijke periode.


P Plate 
Heldere communicatie, duidelijke uitleg. We gebruikten het goedkoopste 'crematie in stilte' pakket, maar kregen meer dan waar voor ons geld. Waardig ophalen overledene, 1 persoon liep voor het voertuig uit de straat uit, we kregen foto's van overledene in de kist, we kregen bevestiging crematietijdstip, super geregeld. Er valt een last van je schouders zo fijn, prettig en snel dit ging. Aanrader.


Ron Sluijter 
Vriendelijke en zorgzame mensen met hart voor hun werk


Erven José 
deskundig, persoonlijk, betrokken en prettige nazorg.


CA Zwart 


Kitty 
We hadden niet beter kunnen wensen. We zijn ontzorgd, we zijn goed op de hoogte gehouden. Alles is volgens afspraak verlopen. @Robert en team: Bedankt!


Rogier Ossendorp 
Robert heeft ons laten voelen dat onze man en vader met veel respect is verzorgd, waar we zeer dankbaar voor zijn.


Diane Maasland-Polderman 
Hartverwarmend en zo vol medeleven. We zijn nog steeds blij dat we die tip gekregen hadden van iemand. Alles is zó goed verlopen.


Levon van der Veen 
Goed bereikbaar, reageert snel wanneer dan ook. Komt afspraken na. Enige minpuntje was dat de spreker soms onduidelijk niet vloeiend sprak.


Klaas Fiks 
Wij hebben een fantastische uitvaart gekregen door de inzet van deze mensen. Alles tot in de kleine puntjes geregeld. Wat ook een enorme hoeveelheid stress voorkomt. Deze mensen van crematie-direct zijn zeer vriendelijk, zeer begaan en doen hun uiterste best om er een mooie uitvaart van te maken. Mijn grote complimenten aan het hele team!


Hans J. M. Janssen 
Sympathieke, no nonsense, geduldig en begripvol. Harde werker.


Henk Peters & Tim Brinkman 
Robert van Haren ervaren als een betrokken persoon, denkt mee en komt zijn afspraken na. Aan alle verwachtingen voldaan!


Millvina de Buck-Bazen 
Zee geode uitvaart. Alleen zou ik in Amsterdam "De Nieuwe Ooster" er op attent maken, dat de geluidskwaliteit beneden niveau is. Ik kon de mijnheer die de uitvaart deed, bijna niet verstaan. De microfoon moet beter voor zijn mond geplaatst worden. Dat was mijn enige bemerking.


<<< Terug