<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15002

Uitvaartverzorging Robert van Haren
Telefoon: 06-15531035
Email: robertvanharen@hetnet.nl
Website: www.robertvanharen.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Monica Joosten 
Zeer tevreden, niets aan toe te voegen.


Jerry Tuhusula  
Robert heeft ons uitstekend begeleid en uitstekend geholpen.


Gea Tuhusula-Visser 
We hebben Robert inmiddels 3 keer gevraagd om ons te begeleiden na het overlijden van familieleden. Steeds na volle tevredenheid. Mocht er weer een uitvaart komen, dan bel ik Robert weer.


Irene den Oudsten  
Zelf na de uitvaart contact gehad, ben zeer tevreden Kon alles vragen en mocht altijd bellen.


Ravi Sharma 
Zeer tevreden over deze organisatie, contactpersoon, wijze van communiceren, afspraken en afhandeling.


Saskia Maesen 
Bijzonder vriendelijk en ongedwongen. Alles is goed geregeld en volgens afspraak verlopen. Robert van Haren zal ik iedereen aanbevelen als een naaste is overleden. Als wij iemand verliezen in de toekomst bellen we hem zeker weer om alles voor ons te regelen.


Thea Terpstra  
Zeer fijn contact gehad,en er is ontzettend mooi gesproken op de crematie van mijn schoonvader. Alles was goed geregeld.


Brenda Wielders 
Robert, dankjewel voor je geduld, je helderheid, je soepelheid in onze wensen en zorg voor een mooie uitvaart naar onze wens. Namens de hele familie Wielders


M.R. Olthoff 
De uitvaartondernemer heeft zeer professioneel gewerkt!


Yvonne Roefs 
Prettig persoon,vaak langs geweest,niets is te veel,ik heb het als goed ervaren.


M. Massee 
Een bijzonder empatische ondernemer die niet in de markt is om je een poot uit te trekken. Hoofdzaak is dat er een waardige en betaalbare uitvaart komt die je met een goed gevoel achter laat. En dat is bij ons in ieder geval zeer goed gelukt. Alles is tot in de puntjes geregeld tegen een vergoeding die meer dan redelijk is te noemen. Onze dank is dan ook zeer gemeend.


Naomi van der Moolen 
Zeer attent. En begripvol. Zeer aan te bevelen.


A.L.J. Vanberg 
Fijne, warme, respectvolle afhandeling van dit voor ons zeer emotionele moment. Bij deze uitvaartverzorger ben jij en de overledene een mens en geen product. Er werd meegedacht en de 'speciale' wensen van de overledene en onszelf werden mogelijk gemaakt. Mede daardoor is de uitvaart geworden hoe mijn lieve fantastische geliefde het gewild had!


F. Wezel-Ras 
Ik kan niet anders zeggen dan een fantastische uitvaard onderneming.


Ron Sluijter 
Professionele en gemoedelijke service


Ronald Catsburg 
Robert is niet alleen zeer deskundig daarnaast is hij een warme persoonlijkheid die met passie zijn beroep uitoefent. Hij is een steun en toeverlaat voor ons geweest in deze moeilijke periode.


P Plate 
Heldere communicatie, duidelijke uitleg. We gebruikten het goedkoopste 'crematie in stilte' pakket, maar kregen meer dan waar voor ons geld. Waardig ophalen overledene, 1 persoon liep voor het voertuig uit de straat uit, we kregen foto's van overledene in de kist, we kregen bevestiging crematietijdstip, super geregeld. Er valt een last van je schouders zo fijn, prettig en snel dit ging. Aanrader.


Ron Sluijter 
Vriendelijke en zorgzame mensen met hart voor hun werk


Erven José 
deskundig, persoonlijk, betrokken en prettige nazorg.


CA Zwart 


Kitty 
We hadden niet beter kunnen wensen. We zijn ontzorgd, we zijn goed op de hoogte gehouden. Alles is volgens afspraak verlopen. @Robert en team: Bedankt!


Rogier Ossendorp 
Robert heeft ons laten voelen dat onze man en vader met veel respect is verzorgd, waar we zeer dankbaar voor zijn.


Diane Maasland-Polderman 
Hartverwarmend en zo vol medeleven. We zijn nog steeds blij dat we die tip gekregen hadden van iemand. Alles is zó goed verlopen.


Levon van der Veen 
Goed bereikbaar, reageert snel wanneer dan ook. Komt afspraken na. Enige minpuntje was dat de spreker soms onduidelijk niet vloeiend sprak.


Klaas Fiks 
Wij hebben een fantastische uitvaart gekregen door de inzet van deze mensen. Alles tot in de kleine puntjes geregeld. Wat ook een enorme hoeveelheid stress voorkomt. Deze mensen van crematie-direct zijn zeer vriendelijk, zeer begaan en doen hun uiterste best om er een mooie uitvaart van te maken. Mijn grote complimenten aan het hele team!


Hans J. M. Janssen 
Sympathieke, no nonsense, geduldig en begripvol. Harde werker.


Henk Peters & Tim Brinkman 
Robert van Haren ervaren als een betrokken persoon, denkt mee en komt zijn afspraken na. Aan alle verwachtingen voldaan!


Millvina de Buck-Bazen 
Zee geode uitvaart. Alleen zou ik in Amsterdam "De Nieuwe Ooster" er op attent maken, dat de geluidskwaliteit beneden niveau is. Ik kon de mijnheer die de uitvaart deed, bijna niet verstaan. De microfoon moet beter voor zijn mond geplaatst worden. Dat was mijn enige bemerking.


Ingrid van Leersum 
Een voorbeeld voor velen.


C. Kertoidjojo-Beets 
Je wordt persoonlijk en correct benaderd. En zeer goed door het proces begeleidt.


Lex Rietdijk 
Robert en zijn team zijn zeer professioneel en hebben ons uitstekend geholpen bij de uitvaart van onze vader. Nogmaals zeer bedankt


N blom 
Goede keuze, zeer vriendelijke en empathische verzorging,


John van Zandvoort 
Ik heb deze uitvaartonderneming als zeer prettig ervaren , heel fijn persoonlijk contact en ze hebben aan alle persoonlijke wensen voldaan . Kortom alles prima geregeld .


j keppels 
Beste Anne Wieb, Nogmaals bedankt voor de juiste service. Jullie aanpak sluit perfect aan bij de wensen van wijlen mij tante. Groeten, Jeroen


Michael Kroon 
Zeer vakkundige begeleiding. Zeer vriendelijk en niet opdringerig, om er zoveel mogelijk geld uit te halen. Met zulke mensen word afscheid nemen een stukje dragelijker Bedankt voor de goede zorgen


Gilbert van Gulik 
Ik ben in alles gerust gesteld en alles is naar wens uitgevoerd en zelfs boven verwachting. Robbert heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd en nam er de tijd voor. Een 10 met griffel !Dank je wel voor de prachtige uitvaart !


Maarten Pennings 
Robert van Haren is een betrokken persoon, zoekt naar mooie en goede oplossingen om een waardig afscheid te organiseren


m jacobs 
zeer meedenkend en zeer vriendelijk ben er zeer te spreken over


Frank en Joan Sleutelberg - Schilder 
Lof voor de uitvaartverzorging van Robert van Haren Alle afspraken keurig verzorgd nagekomen tot aan huis aan toe


Frank en Joan Sleutelberg - Schilder 
Lof voor de uitvaartverzorging van Robert van Haren Alle afspraken keurig verzorgd nagekomen tot aan huis aan toe


m.zeebregts 


Marianne 
Als goede vrienden van JD hebben we gekozen voor een budget uitvaart. Hij was alleenstaand zonder familie in Nederland. De korte afscheids ceremonie in het hospice was zeer waardevol. Door de mensen van de uitvaartonderneming werd er respectvol met hem omgegaan. Vanwege corona was het contact met de uitvaartondernemer alleen telefonisch en per email, maar dat was prima. Ik kreeg een foto van hoe JD in zijn kist lag en het tijdstip van de crematie. De akte van overlijden kreeg ik digitaal en per post. Alles bij elkaar genomen ben ik heel tevreden hoe alles geregeld werd.


Robert 
Fijn en professioneel geregeld.


Hana Veenman-Kourilova 


W Dijk van 
Crematie - Direct heeft zich heel correcdt aan de afspraken gehouden ook wat betreft de kosten. De heer Robert van Haren was iedere dag zelf aanwezig en heeft de wensen voor wat betreft de dia serie, en de door mij aangeleverde muziek uitmuntend geregeld met het crematorium. De Heer Robert van Haren was voor mij en de kinderen een goede en sociale man en heeft ons veel ondersteuning gegeven. (dit bedrijf is een aanrader)


Cliff Evers 
Nette correcte afhandeling. Geen addertjes onder het gras. Alles keurig volgens afspraak gedaan.


Bep Stuij-Naglé 
De uitvaart heeft aan onze verwachtingen voldaan. Ondanks het beperkte budget, is het toch een waardig afscheid geworden. Ook het persoonlijk contact met Robert hebben wij als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik Robert bij een bekende van mij al aanbevolen.


<<< Terug