<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15002

Uitvaartverzorging Robert van Haren
Telefoon: 06-15531035
Email: robertvanharen@hetnet.nl
Website: www.robertvanharen.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 29 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
8.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.1 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


John van Zandvoort
Ik heb deze uitvaartonderneming als zeer prettig ervaren , heel fijn persoonlijk contact en ze hebben aan alle persoonlijke wensen voldaan . Kortom alles prima geregeld .


j keppels
Beste Anne Wieb, Nogmaals bedankt voor de juiste service. Jullie aanpak sluit perfect aan bij de wensen van wijlen mij tante. Groeten, Jeroen


Michael Kroon
Zeer vakkundige begeleiding. Zeer vriendelijk en niet opdringerig, om er zoveel mogelijk geld uit te halen. Met zulke mensen word afscheid nemen een stukje dragelijker Bedankt voor de goede zorgen


Gilbert van Gulik
Ik ben in alles gerust gesteld en alles is naar wens uitgevoerd en zelfs boven verwachting. Robbert heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd en nam er de tijd voor. Een 10 met griffel !Dank je wel voor de prachtige uitvaart !


Maarten Pennings
Robert van Haren is een betrokken persoon, zoekt naar mooie en goede oplossingen om een waardig afscheid te organiseren


m jacobs
zeer meedenkend en zeer vriendelijk ben er zeer te spreken over


Frank en Joan Sleutelberg - Schilder
Lof voor de uitvaartverzorging van Robert van Haren Alle afspraken keurig verzorgd nagekomen tot aan huis aan toe


Frank en Joan Sleutelberg - Schilder
Lof voor de uitvaartverzorging van Robert van Haren Alle afspraken keurig verzorgd nagekomen tot aan huis aan toe


m.zeebregts


Marianne
Als goede vrienden van JD hebben we gekozen voor een budget uitvaart. Hij was alleenstaand zonder familie in Nederland. De korte afscheids ceremonie in het hospice was zeer waardevol. Door de mensen van de uitvaartonderneming werd er respectvol met hem omgegaan. Vanwege corona was het contact met de uitvaartondernemer alleen telefonisch en per email, maar dat was prima. Ik kreeg een foto van hoe JD in zijn kist lag en het tijdstip van de crematie. De akte van overlijden kreeg ik digitaal en per post. Alles bij elkaar genomen ben ik heel tevreden hoe alles geregeld werd.


Robert
Fijn en professioneel geregeld.


Hana Veenman-Kourilova


W Dijk van
Crematie - Direct heeft zich heel correcdt aan de afspraken gehouden ook wat betreft de kosten. De heer Robert van Haren was iedere dag zelf aanwezig en heeft de wensen voor wat betreft de dia serie, en de door mij aangeleverde muziek uitmuntend geregeld met het crematorium. De Heer Robert van Haren was voor mij en de kinderen een goede en sociale man en heeft ons veel ondersteuning gegeven. (dit bedrijf is een aanrader)


Cliff Evers
Nette correcte afhandeling. Geen addertjes onder het gras. Alles keurig volgens afspraak gedaan.


Bep Stuij-Naglé
De uitvaart heeft aan onze verwachtingen voldaan. Ondanks het beperkte budget, is het toch een waardig afscheid geworden. Ook het persoonlijk contact met Robert hebben wij als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik Robert bij een bekende van mij al aanbevolen.


Carmen Bakker van den Berg
Beste Robert en zijn team. Uit de grond van mijn hart, hartelijk dank voor de goede, fijne en bovenal persoonlijke begeleiding die wij van jou mochten ontvangen na overlijden van mijn man en onze vader. Ondanks het beperkte budget hebben we voor Richard een hele mooie persoonlijke uitvaart kunnen regelen en dat is zeker aan jou te danken. Lieve groet van Carmen Bakker van den Berg


Gerard Nass


Gea Tuhusula
Wij zijn zeer dankbaar voor wat Robert voor ons gedaan heeft. Peter heeft zeer goed gesproken tijdens de dienst. Natuurlijk hoop ik ze voorlopig niet te hoeven te bellen, maar mocht er toch iets gebeuren , dan bel ik Robert meteen. Ik zou geen andere uitvaartondernemer willen hebben. Robert en Peter, dank jullie wel.


Hetty Stokking -van Seijen
De uitvaarwas eenvoudig, doch netjes


Hetty Stokking -van Seijen
De uitvaarwas eenvoudig, doch netjes


Monika


R.Latten
Ben heel erg tevreden over de gang van zaken met deze uitvaartondernemer. Alles gaat in een goede, ontspannen sfeer. Geeft direct antwoord op mails in begrijpende taal. Niets is hun teveel. Super ervaring!!!!


Nelly
Ik heb het contact met Robert als heel prettig en persoonlijk ervaren, hij was zeer betrokken bij ons, zowel Robert als de medewerkers waren zeer respectvol. Alles Wat we besproken hebben is volgens plan verlopen. Ik beveel hem graag bij anderen aan, en mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan neem is weer contact met Robert op.


Peter van wendel
Het was zeer aangenaam en goed verzorgd


Teun Verbaan
Uitstekend, telefonisch goed bereikbaar, duidelijk, vriendelijk, zeer attent gezien de voor ons moeilijke omstandigheden. Ik zou deze begrafenisnemer zeker aanbevelen


Alois Franz Gallusz
Ik vind dat al mijn wensen zijn vervuld. En dat alles keurig is afgewerkt. Bij deze dank ik U hartelijk.


H.v. Surksum Hartel.
Vanaf mijn allereerste telefoongesprek, kwam Robert zeer betrouwbaar en meelevend over. En mijn gevoel was juist. Prima uitvaartondernemer. Een man met een warm hart. En die zijn vak verstaat.


Danielle van Veen


Sabrina van Os van den Heuvel
Helaas was de prijs iets meer geworden dat geschat.


Chris Keuken
Uitstekend! Persoonlijk, professioneel, zeer klantgericht. Boven elke verwachting, warm aanbevolen!


Martin Voigt
Erik Verhagen heeft ons gedurende de verdrietige periode uitstekend geholpen. Hij heeft ons continu geinformeerd over de status van de voorbereidingen, was erg meelevend en begripvol. Ik gun iedereen een uitvaartondernemer als Erik Verhagen.


Familie Möllering
Het was een fijne en prettige ervaring met Robert van Haren. Alles is keurig verzorgd naar onze wens. Top!


N Janssen
Super.


Carolien Kruize


M van der Wal


Marie-Christine
Robert heeft zich aan alle afspraken gehouden en was zeer vriendelijk in de omgang.


Peter Ekels
Hartelijk en betrokken.


Hanneke Teunisse
Wij waren heel tevreden over de uitvaart van mijn schoonmoeder. We hebben het op onze eigen manier kunnen doen, maar waren ook heel blij met de professionele ondersteuning bij het verzorgen en in de kist plaatsen van de overledene. Ook het afscheid op haar eigen kamer in het verzorgingshuis was warm en persoonlijk en we konden er rustig de tijd voor nemen. We hebben haar gezamenlijk naar buiten gebracht, de kinderen begeleidden de kist en hebben hem in de auto gezet. Het had niet mooier kunnen verlopen. Bedankt Robert!


Cliff Evers
Alles perfect geregeld. Alle wensen en afspraken volledig nagekomnen.


Gea Tuhusula-Visser


Jose Husban de dochter
Vlotte afhandeling,begreep onze keus,verzorging voor mijn moeder erg netjes,uitvaartondernemer was niet zakelijk wat ik erg belangrijk vindt in een rauw situatie,heeft rekening gehouden met afscheid toen mijn moeder in de kist werd begeleid.


Amandhalia Nasserie
Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Zeer waardigen en intieme afscheid


Nikos Chalias
Boven verwachting goed!


Ben en Erna
De begeleiding van de uitvaart van onze vader was persoonlijk en professioneel. En kon geheel in stijl van de laatste wens vervuld worden.


Step Middelhoff
Vooral het feit dat er steeds werd benadrukt, dat er geen haast was. Neem de tijd werd er gezegd. Robert van Haren maakt waar hetgeen hij belooft


Anna
Wij waren zeer content met Robert. Hij was een grote steun voor Joke.


H.M. van der Paauw
Dhr. van Haren heeft de crematie van mijn moeder prima verzorgd. Het kontakt met dhr. van Haren was heel prettig, alles werd ook snel geregeld, en wij werden op de hoogte gehouden van alles van er ging gebeuren. Wij willen niets anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn.


Gerard Tuin
Zeer professioneel en respectvol. Uitermate tevreden met deze keuze.


Jacqueline van Look
Keurig geregeld. Prettig contact. Zeer persoonlijk. Ook via de mail nog contact over de invulling van de dienst. Geen gedoe over rekeningen, alles op voorhand duidelijk en inzichtelijk. Binnen een week was alles financieel afgehandeld met de uitvaartverzekering en werd het restbedrag naar ons overgemaakt.


p.k.m. van hal
hij heeft zowel mijn moeder als me vader begeleidt, en ik moet zeggen heel professioneel, maar ook heel betrokken. kan alleen maar zeggen een aanrader. Hij is met alles zeer betrokken en heeft oog voor details.


Wim en Marianne Stekelbos
We zijn uiterst tevreden Robert heeft ons netjes geholpen en goed op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen tijdens het regelen van de uitvaart, geen enkel minpuntje echt iemand op wie je kan vertrouwen ,kortom een betrouwbare uitvaartonderneming zonder fratsen! Wim en Marianne Stekelbos


jolanda vuyk
Ik heb Robert als een integer , rustig en professioneel persoon ervaren. Het heeft mij echt steun gegeven in een eenzame week en ook stressvolle week. Had mezelf niet beter kunnen wensen.Eeuwig dankbaar


A.C. van der Stelt


p.k.m. van hal
mijn vader leeft nog maar mocht het zover zijn dan mag hij ook mijn vader begraven.


Rhiannon van de Vorstenbosch
Hele vriendelijke en lieve mannen en ben zeer tevreden!


Jeffrey van Hek
De familie is dankbaar voor het mooie en persoonlijke afscheid wat Robert van Haren en zijn team verzorgd heeft.


Niels Hartgers
Ik ben erg tevreden over de manier waarop Robert van Haren alles begeleid heeft. Hij zocht vanaf het begin telefonisch contact, was zeer goed bereikbaar en dacht met ons mee.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59