<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15003

Uitvaartstudio
Telefoon: 06 - 412 860 44
Email: info@uitvaartstudio.com
Website: www.uitvaartstudio.com

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 39 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Chris van den Ende 
Zeer betrokken bij de gevoelens van de nabestaanden en spant zich maximaal in om wensen te vervullen.


Sylvia Sour-Meessen 
Marc heeft ons vanaf het begin begeleid, en het is een mooi afscheid geweest.


Ton van Knippenberg 
Prima persoonlijke begeleiding.


Lilian geelen crutsen 
Een zeer persoonlijk en met veel respect behandeld zowel de overleden als de nabestanden complimenten hier voor een fijn gevoel dat er met de nabestanden zo wordt mee gevoeld


Helga Ruijters - Kusters 
We zijn zeer tevreden over de verzorging en begeleiding, waardoor de uitvaart naar onze wens is vervult.


Erik kleijnen 


Marie-Louisa Gillissen Schreurs 
Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn rustig persoon met een luisterend oor, goede tips niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam,alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.


H. Kools 
Alles mag, niets hoeft. Niets is te gek, je moet alleen durven te vragen. Tijdens onze gesprekken werden goed alternatieve aangeboden en meegedacht in het geheel om de uitvaart persoonlijk en onvergetelijk te maken.


Plusquin 
Wat een persoonlijke en professionele benadering. We zijn ontzettend blij met de benadering en aanpak


M.L.J.J. van der Spoel-Bovens 
Marc Moors luisterde heel goed naar de wensen, die wij hadden m.b.t. het afscheid van onze moeder en oma. Marc was bereid om zelfs op zondag tijd vrij te maken om zaken te regelen. Marc neemt later nog de tijd om een evaluatiegesprek te houden. Kortom, wij zijn heel tevreden.


J.j.m.vogelaar 
Prima uitvaart ondernemer zeer tevreden


LAH Hardy 
Zeer goed georganiseerd. Tevens persoonlijke benadering enzeer betrokken bij de uitvaart van mijn moeder. Ook daarna nog veel contact gehad over de verdere verloop van het verlies van onze vrouw en moeder.


Malou Rompen 
We hebben een prachtige uitvaart van onze vader gehad mede door de inzet van Kleis Adema van Uitvaartstudio. Onze vader wilde een Bourgondisch afscheid in het Heuvelland en zijn wensen zijn overtroffen geworden. We kijken met warme gevoelens terug op deze bijzondere dag. Dank je wel.


Familie Brouwers 
Bij het regelen van de uitvaart nam Marc alle tijd en werd er proactief meegedacht. Keuzes werden helder toegelicht zonder iets op te dringen. In de uitvaartstudio werd het rouwbezoek passend begeleid. Met de begeleiding van Marc is het een persoonlijke uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel op terug kijken. Marc bedankt!


Ron Essers 
Uitstekende en zeer persoonlijke begeleiding.


Carla kools en Jean simons 
Marc moors is een topper 👍👍👍👍👍


Gaby Daelmans 


Anny Damoiseaux 
Vakkundig, persoonlijk,attent En een fijne steun in deze moeilijke Dagen


M stassen 


Bert Stoffels 
Femke heeft ons op zeer warme en professionele geholpen bij de uitvaart van mijn vrouw, onze dochter en zus. Van de thuisopbaring tot en met de crematie op een prachtige locatie heeft zij ons met goede adviezen begeleid. Ook kregen we veel positieve en warme reacties op de livestream die door heel veel mensen is bekeken. De koffietafel was perfect verzorgd. Fijn vond ik ook de nazorg in de vorm van het boekje, dat heeft mij goed geholpen. Femke, nogmaals bedankt, wij hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen. Warme groet, Bert


Lucebert Wijnands 
Wij zijn zeer te spreken over Marc Moors. Hij is zeer toegankelijk en behulpzaam en heeft een goed gevoel voor humor wat belangrijk is, ook bij een uitvaart.


Jo Van Geenen 
Het was perfect verzorgd


Patrick Laheije 
Professioneel, persoonlijk, meedenkend en altijd bereikbaar! Zeker in deze tijden met allerlei beperkingen en lastige keuzes werd er toch steeds in oplossingen en mogelijkheden gedacht met veel geduld en begrip! Ook de volledige vrijheid die we hebben ervaren om de kerkdienst alsook crematiedienst vorm te geven is als zeer prettig ervaren. Ondanks alle beperkingen heeft Pa een zeer waardige en respectvolle uitvaart gekregen.


Fam. Lambrix 
De manier waarop Marc Moors alles voor ons geregeld heeft was echt super, niets was hem te veel! Toen we wisten dat onze oom ging sterven heb ik Marc gebeld en hij is dezelfde ochtend nog op bezoek gekomen. Samen met mijn vader hebben we toen al e.e.a. kunnen regelen hoe mijn oom en wij het zouden willen. Dit hebben wij heel erg fijn gevonden. Toen mijn oom stierf wisten wij, meteen wat we nog moesten regelen en samen met Marc is dat ook snel en goed gebeurd. Onze ouders hebben we hierdoor helemaal kunnen ontlasten en het gaf ze ook rust omdat ze wisten dat alles al goed geregeld was. Onze oom is opgebaard geworden bij de uitvaartstudio en dit was werkelijk perfect geregeld. Hele mooie ruimte en zeer goede zorg naar de familie. Dankzij Marc heeft Pierre een prachtige uitvaart gehad, ondanks de corona.


Bernadette Dautzenberg-van Unen 
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Marc had snel door wat onze wensen waren en dacht daar constructief in mee. Ik kan deze uitvaartverzorger van harte bij iedereen aanbevelen.


Frans Hout van 


Peggy Didden 
Marc ( uitvaartstudio)is een betrokken persoon die goed naar de wensen luistert en heel betrokken is. Hij geeft tips maar dringt niet op, je bent vrij in je eigen keuze. Ook heel fijn dat er nog een evaluatie was. Kortom een prettige en accurate uitvaartonderneming waarbij de persoon echt centraal staat.


L. Vliegen 
Marc Moors van Uitvaartstudio heeft ons veel zorg uit handen genomen met de organisatie van de uitvaart. De Coronasituatie bracht met zich mee dat we aan beperkingen waren gehouden, maar daar draaide Marc zijn hand niet voor om. Hij kwam vervolgens met goede adviezen. Daarnaast is zijn rouwkamer een mooie en rustige plek om samen te zijn en kun je er zo vaak als je wilt afspreken om de overledene te bezoeken. Wij kunnen Marc ten zeerste aanbevelen.


Anja Defauwes 
Namens mijn familie wil ik Marc bedanken voor de fijne en goede begeleiding van voor, tijdens en na de uitvaart van mijn moeder. Marc bedankt! Anja Defauwes


Harold Wilders 


Wendy Roijen-Herben 


Math Beaujean 
super goed advies was van alles op de hoogte gewoon goed geregeld !!!


Monique Curfs 
Prima verzorgde uitvaart naar alle wenssen geluisterd en goed meegedacht.


M.Jorissen 
Marc Moors heeft met zijn betrokken en professionele aanpak bijgedragen aan een warm en waardig afscheid van Jean. Marc is -ook ’s avonds en in het weekend- goed bereikbaar voor vragen en hulp, reageert snel en denkt mee in oplossingen en mogelijkheden, hetgeen heel waardevol is, zeker in deze tijd van Corona met alle beperkingen. De Uitvaartstudio is een kleinschalige organisatie met een warme bezoekruimte met woonkamergevoel, waardoor de opbaring voelde als een thuisopbaring. Marc, je hebt ons in een moeilijke en verdrietige periode heel goed bijgestaan, daarom namens ons allemaal: heel erg bedankt voor je goede zorgen. Familie Jorissen


J. Delrock 
Het bezoek van de uitvaartondernemer was beperkt ivm Coronabesmetting.


Mariëlle Hamelers 
Nooit had ik verwacht mijn liefste al zo jong te verliezen. Zo onverwacht, zo midden in het leven. Afscheid nemen was niet iets waar we ooit bij stil hadden gestaan, we hadden nog zoveel om voor te leven. Maar toen op die verdrietige dag dat afscheid er plots wél kwam heeft Femke me geholpen om er een heel intieme, heel persoonlijke en heel bijzondere herinnering van te maken. Ze heeft alle tijd genomen, al onze wensen verwezenlijkt en met haar warme en lieve persoontje mij veel troost gegeven. Fem, meis, bedankt! Namens Ray, onze kids en mij.


Hay Meertens 
Was al op de hoogte van de zeer goede afhandeling van de begrafenis van mijn zuster en zwager,maar was toch verbaast hoe alles door Femke geregeld werd Geen bezoek of telefoon was haar teveel.zou daarom willen voorstellen een tien met een griffel. , mijn zwager en mijn zuster


L. Vievermanns 
Naast de goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart, zijn we ook zeer tevreden over de nazorg.


Hans van Montfort 
Alle hulde voor de persoonlijke begeleiding in de toch zo intieme momenten. Femke zorgde ervoor dat we alle ruimte kregen om afscheid te nemen. Ze regisseerde de afscheidsdienst volledig naar onze wensen. Ook van onze naasten hebben we veel complimenten gekregen, mede gericht aan haar.


Jacqueline Hoever-Ackermans 
Dankzij Femke is het afscheid van onze lieve moeder een afscheid geworden waar wij als fam. met een warm gevoel aan terug denken. Femke gaf gehoor aan al onze wensen niet alleen aan ons samen als gezin, maar ook individueel. Mede dankzij haar inzet en betrokkenheid heeft onze lieve mam, oma en omaake een indrukwekkend, liefdevol afscheid gekregen.....Femke heel hartelijk bedankt hiervoor, lieve grtjs kinderen Ackermans.


Nick 
Al mijn vader zijn wensen zijn uitgevoerd en dat is wat voor ons belangrijk was. Zijn laatste wensen. Daar hebben ze ons heel goed bij geholpen.


Monique Smeets 
Heel persoonlijk, rustig en duidelijk. Alle tijd voor alles, zelfs de kleinste details. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling. Ook de verzorging van onze moeder, haar kleding, make-up, sieraden etc. allemaal tot in de puntjes geregeld. Het laatste afscheid in de studio perfect geregeld met muziek, foto's etc.. En de uitvaartstudio zelf is een oase van rust en persoonlijk. De uitvaart zelf was mooi, rustig en weer met oog voor detail en onze participatie.


Prickaerts 


Olga Stevens-Kwakkernaat 
Alles in overleg en tot in de puntjes verzorgd.


Phil Bekkers-Pluymaekers en familie. 
Zeer persoonlijke en bijzondere prettige samenwerking met Marc Moors, zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Marc heeft ons alle regel dingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep, niet makkelijk in de corona tijd.


Gabriëlle de Sain 
Ondanks de beperkende omstandigheden als gevolg van het coronavirus werd er uitstekend meegedacht en voelde ik me ongelooflijk gesteund. Het maakt het gemis niet minder maar het afscheid was in elk geval waardevol, we kijken er met een goed gevoel op terug.


H.E.R. Coolen 
Unieke ervaring.


Tiny Hendriks-Troisfontaine 
We zijn zeer tevreden. Over de uitstekende begeleiding, het advies en de openheid. Marc heeft ervoor gezorgd dat Mam een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. Vooral in deze Coronatijd met alle beperkte middelen. Marc nogmaals dank hiervoor.


Jolanda Bosten- Koolen 
We stellen de bijzondere persoonlijke begeleiding zeker in de coronatijd erg op prijs. Kleis was geen vraag te veel. We voelden ons gesteund , kregen snel en correct antwoord op onze vragen. Kleis straalt rust uit en toont oprechte belangstelling. We zeggen dan ook oprecht bedankt!


Magda Hameleers 
Niks als lof. Zo persoonlijk en respectvol.dit was de uitvaart zoals ie gewenst was. De uitvaartondernemer zorgt dat je je er ondanks t verdriet goed bij voelt. Er is genoeg aandacht voor de nabestaande. Geen moeite is teveel. Echte toppers


Mw. Y. Derkx 
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mw. Y. Derkx 
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mw. Y. Derkx 
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mieke van Gemerden 
Zeer betrokken,rustig,geen stress, tijd nemend,vertrouwd,prettig,betrouwbaar,goede organisatie ,fijn uitvaartcentrum, goede plek voor opbaren en afscheid nemen


Monique Hardij 
Wij zijn zeer tevreden...zullen Marc Moors zeker aan bevelen bij andere mens3n.


R Blom 
Marc begeleide ons rustig om juiste keuzes te maken. Hij voelt goed aan wat bij moeder paste . Ook keuzes presentatie , de rit door het heuvelland etc. In deze Corona tijd toch het gevoel gehad dat moeder een waardig Afscheid heeft gehad. Zeer prettige en rustige begeleiding.


Tineke 't Lam-Rey 
Zeer persoonlijk en professioneel. Mijn moeder heeft een mooie uitvaart gehad, kon niet beter.


Ludo Thehu 
Marc Moors is in staat om vanaf het eerste begin mee te werken aan de rouwverwerking. Doet daarin uitstekende handreikingen en geeft goede adviezen. Marc luistert heel goed. Doet voorstellen die geheel aansloten bij de wensen die ik had voor het afscheid. Tijdens het afscheid had Marc oog en aandacht voor alles en iedereen.Afscheid was tot in de kleinste details uitgevoerd. Dit ondanks de beperkingen ten gevolge van de corona-crisis. De wijze waarop Marc het afscheid begeleidde heeft een positieve invloed op het verwerken van het verdriet. De professionaliteit van Marc en zijn medewerkers maakte op mij en de genodigden diepe indruk.


Erica van Wunnik 
een zeer betrokken uitvaartondernemer op alle fronten, ook in deze moeilijke tijd! Marc chapeau!! en bedankt voor alle begrip, geduld en ondersteuning. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad ondanks de beperkingen door het corona virus. Nogmaals bedankt!


Fam Dillmann 
Ondanks deze Corona-periode is de uitvaart professioneel, zeer persoonlijk en warm. Geheel naar onze wens verlopen. Aanbevelend waardig voor anderen. Vooral in deze tijd hadden wij het niet beter kunnen treffen. Een hartelijke dank aan Uitvaartstudio Berg&Terblijt en vooral aan Femke.


roman nulens 
Ik vond de begeleiding en de rust die Femke geeft uniek, ook de manier van respect voor zowel de overledene als de famieleden vond ik zeer waardevol ook verliep de hele uitvaart op rolletjes ik wil femke dan ook heel erg bedanken voor haar persoonlijke inzet ik zal femke zeer zeker nogmaals vragen indien nodig.


Familie Schurgers 
in deze tijd met het coronabeleid zijn we zeker tevreden over de wensen die door uitvaartstudio zijn ingewilligd. Een zeer persoonlijke benadering en begeleiding. Oog voor detail en een heel empathisch vermogen van de persoonlijke begeleider, dit heeft veel rust gebracht bij onze vader en de rest van de familie.


Mirjam van Ree-Debie 
In deze toch al bizarre tijd van geen persoonlijk contact met elkaar heeft Marc toch ervoor gezorgd dat we het als zeer persoonlijk hebben ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat gaf een heel goed gevoel in deze moeilijke periode. Vooral zijn rustige en warme persoonlijkheid, zijn advies en steun waren voor mijn moeder en mij zeer waardevol. De uitvaart van mijn vader was voor mij bijzonder, met name omdat ik rust had omdat ik wist dat alles perfect verzorgd was en ik het geheel als een mooi afscheid heb mogen ervaren. Marc, heel veel dank hiervoor!


Adrie Luijten 
Voor een uitvaart naar wens moet men bij Uitvaartstudio zijn. Voor de tweede maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de heer Marc Moors, Uitvaartstudio. Zeer professionele en klantvriendelijke benadering. Aan de uitvaart van een dierbare kan in zijn geheel naar eigen wens vorm worden gegeven. Ook het geheel nieuwe Uitvaartcentrum kan gebruikt worden naar wens van de nabestaanden. Top bedrijf waar de klant centraal staat.


Jean Feij 
de beoordeling van deze uitvaart is, dat deze 100% goed verzorgd is geweest. De persoonlijke inzet was optimaal en heel invoelend voor ons. Ik geef de heer Adema van uitvaartstudio een 10.


Monique Haane 
Marc is zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en geeft goede adviezen, waardoor onze uitvaart zeer mooi is geweest.


Fleur Peeters 
Vanaf het eerste moment dat Femke bij ons binnenstapte, voelde ik direct dat we bij haar in goede handen waren. Femke heeft een bepaalde uitstraling waardoor je voelt dat ze zeer betrouwbaar is. Dit is heel belangrijk, omdat het verlies van iemand die je zeer dierbaar is (in dit geval onze moeder), maakt dat je je door al het verdriet zeer kwetsbaar voelt. Daarbij toonde ze eveneens een grote professionaliteit en vakkennis, wat maakte dat alles goed geregeld was, maar ook dat ze ons ideeën en mogelijkheden aanreikte, waardoor het afscheid van onze moeder zeer mooi en persoonlijk is geworden. We hebben achteraf ook veel positieve reacties ontvangen van familie, vrienden en kennissen die bij het afscheid van mijn moeder aanwezig waren. Dit zegt natuurlijk ook veel over haar niveau van werken. Femke, heel erg bedankt voor alles.


Jacques Rokx 
Ik ben zeer tevreden met door Kleis Adema verzorgde uitvaart zeer indrukvol heel attentente aandacht en verzorging.


Marianne van Reijmersdal-Vleugels 


Peeters An 
Het was gewoon gelijk het moet. Met de nodige zorg en vriendelijkheid gedaan. Gedaan hoe wij het wilde, zelfs nog beter. Ik beveel jullie dan ook graag aan. Femke heeft dat gewoon fantastisch gedaan. Waar voor ook onze dank.


Wim Beeren 
Een bijzonder mooie wijze van begeleiding, hulpvaardigheid, opvang,nazorg.


Peter 


Rick Schifferstein 
Veel vrijheid om de uitvaart naar eigen inzicht vorm te geven. De contacten met de uitvaartonderneming zijn prettig en professioneel.


Emmy Waltje 
Dhr.Marc Moors heeft ons geweldig begeleid,en had steeds een luisterend oor,hij heeft alles mooi geregeld,wij waren heel blij met hem,kan hem bij andere mensen aanbevelen.


Mieke van Gemerden 
Zeer prettig persoonlijk contact,invoelend,betrokken,professioneel!


Nicole Funcken 
Heel prettige samenwerking ervaren bij deze uitvaartondernemer. Alles naar wens verlopen.


Renate Kessen 
Het was een heel mooi en liefdevol afscheid waar we met een goed gevoel naar terug kijken, dit is voornamelijk te danken aan de goede zorg en praktische tips van Marc Moors!


Jolanda Ramakers-Klein 
Door een tegenvallende ervaring met een andere uitvaartmaatschappij, laat op de avond (na dik 4 uur tijdstip overlijden van onze vader ) deze uitvaartmaatschappij gebeld. Binnen het half uur was het geregeld en een super goede communicatie en helderheid. Het heeft zo moeten zijn dat wij met deze uitvaartondernemer onze vader zijn laatste weg begeleid hebben :alleen maar lof!


Natasja luijten 
Ondanks deze kei moeilijke tijd is de uitvaar5 van mijn vader zeer goed verlopen mijn dank is groot


Natasja Luijten 
Ondanks deze zeer moeilijke tijd zijn we kei goed begeleid mijn dank is groot


familie de Jong 


Peter Brouwers 
We hebben het contact met Femke als zeer prettig ervaren. Ze gaf ons alle ruimte en inzicht in de mogelijkheden om de uitvaart van mijn vader zo persoonlijk mogelijk te maken. Mijn moeder voelde zich meteen gerust gesteld na de eerste ontmoeting dat het helemaal goed ging komen. En dat was ook zo. Een prachtige uitvaart op een schitterende lokatie bij Maastricht; Het koetshuis van Kasteel Rijckholt. Een absolute aanrader. Hartelijk dank, Femke, voor alle goede zorgen en fijne begeleiding.


.A Essers 
We waren zeer tevreden met deze uitvaartondernemer.


Lilian Zeegers-Nix 
We vonden het allemaal een warme en persoonlijke man die de persoonlijke wensen deed uitkomen. We zijn heel goed begeleid en hebben een mooi afscheid met de wensen van mam gekregen. Alles was top geregeld.


Marco De bie 
Goed advies. niet erop uit om aleen geld te verdienen. Zeker een aanrader


Yvo Kesler 
Professioneel heb ik de Uitvaartstudio vaker aangeraden omdat ik altijd goede verhalen hoorde. Helaas heb ik vroegtijdig gebruik moeten maken van de diensten van de Uitvaartstudio toen mijn moeder overleed. Ik kan heel kort zijn: fantastische begeleiding, persoonlijke aandacht. Alles kan, niks moet en niks is te gek. Het uitgebreid meedenken en de vele ervaring die Marc en Kleis (en Femke) hebben is uiterst prettig. Het is een moeilijke periode waar je door moet maar het is fijn dat er mensen zijn die je tijdens deze moeilijke periode helpen, waarbij je de gedrevenheid en passie merkt. Het draait om de persoon die er ligt en de familie die het al zo moeilijk heeft! Mocht je uiteindelijk terechtkomen in deze moeilijke fase van het leven...dan zijn er mensen die je ontzorgen en die zelfs voor je klaarstaan na de uitvaart! Een aanrader dus!


Yvo Kesler 
Professioneel heb ik de Uitvaartstudio vaker aangeraden omdat ik altijd goede verhalen hoorde. Helaas heb ik vroegtijdig gebruik moeten maken van de diensten van de Uitvaartstudio toen mijn moeder overleed. Ik kan heel kort zijn: fantastische begeleiding, persoonlijke aandacht. Alles kan, niks moet en niks is te gek. Het uitgebreid meedenken en de vele ervaring die Marc en Kleis (en Femke) hebben is uiterst prettig. Het is een moeilijke periode waar je door moet maar het is fijn dat er mensen zijn die je tijdens deze moeilijke periode helpen, waarbij je de gedrevenheid en passie merkt. Het draait om de persoon die er ligt en de familie die het al zo moeilijk heeft! Mocht je uiteindelijk terechtkomen in deze moeilijke fase van het leven...dan zijn er mensen die je ontzorgen en die zelfs voor je klaarstaan na de uitvaart! Een aanrader dus!


Gabrielle de Sain 
Als controlefreak geef ik weinig uit handen maar in Marc Moors alle vertrouwen en terecht. We hebben ons volledig kunnen richten op het afscheid van mijn vader. Marcs inbreng, organisatie en snel schakelen hebben zonder enige twijfel bijgedragen aan een mooi afscheid waar we met warmte aan kunnen terugdenken.


Mw. Hardy - Boot 
Zeer kundig, zeer tot steun in deze voor ons moeilijke periode, kunt met al je vragen terecht, denkt mee en geeft advies waar jezelf niet aan denkt, zeer waardevol. Hebben daarom onze uitvaart ook al bij Marc Moors geregeld, waarderen hem zeer.


Tessa Meester 
Dé persoonlijke uitvaart vormgeven en je ala mens nabij zijn,dat kan Marc bijzonder goed.


Ronald Piters 
Uitstekende uitvaartbegeleiding gehad door Dhr. Marc Moors. Voor de tweede maal gekozen voor Uitvaartstudio vanwege het persoonlijke en toch formele karakter. Marc weet hier een goede balans in aan te brengen. Ook de opbaring bij Uitvaartstudio was een goede keuze. De ruimte is mooi ingericht en ruim met voldoende privacy.


R. Haanen 
Marc luisterde heel goed naar onze wensen, en kwam met de suggestie om het afscheid op een andere locatie dan het crematorium te doen. Een gouden greep. Het werd een intiem en persoonlijk afscheid in een losse en ongedwongen sfeer op een mooie locatie. Daardoor was het niet alleen een verdrietige, maar ook een hele mooie dag. Dat hebben we aan Marc te danken.


Tiny Feij 
Onze contactpersoon bij de uitvaart, Femke Ramaekers, was de juiste vrouw op de juiste plaatsl. Zij was zeer begripvol en deed alle mogelijke moeite om de wensen, die wij hadden ten aanzien van de uitvaart van onze zoon, te vervullen.


Daniela 
Er wordt met veel begrip en respect met de overledene en nabestaanden omgegaan. Er is veel aandacht voor persoonlijke wensen. Er wordt meegedacht zonder te sturen. Ze zorgen ervoor dat je denkt aan de dingen waar je op dat moment niet bij stilstaat, maar wel waardevolle momenten opleveren. Ze geven je de tijd die je nodig hebt en nemen de tijd voor de nabestaanden. Heel prettige ervaring


Fam Blom 
Hartelijk dank voor de goede zorgen en verzorging van pap en de prachtige mis. Alles was heel goed en fijn geregeld .


J geijselaers 


Martha 
Wij hebben een zeer persoonlijke uitvaart mogen verzorgen, die heel warm aanvoelde en bij ons en onze dierbare overledene hoorde. Daar heeft de uitvaartverzorger een zeer groot deel aan bijgedragen. Dankzij hem kunnen wij een mooie herinnering bewaren en helpt het bij het verwerkingsproces. En dat hebben niet alleen wij ervaren, maar ook onze familie en vrienden, die bij de uitvaart aanwezig waren. Voor velen was die een eyeopener en een mogelijke wijze voor hun eigen uitvaart of hun dierbare. Dank!


Marc Schroder 
Marc Moors heeft ons uitstekend begeleid ! Marc koppelt professionaliteit aan een uitstekende persoonlijke inbreng waarbij wij ons heel erg prettig gevoeld hebben. Kortom, chapeau en nogmaals heel erg bedankt !


Namens fam. Raeven 
De persoonlijke, rustige en empathische benadering van de heer Adema zorgt ervoor dat de familie ontzorgd werd in de dagen voor de begrafenis. De heer Adema heeft de afscheidsdienst in de rouwkamer van Uitvaartstudio verzorgd waardoor het een intiem en respectvol afscheid van onze tante was.


Leroy in de braek 
Geweldig en zeer persoonlijk!


Fred Lamberikx 
Heel persoonlijk begeleid en een heel fijn mens


Jeanine 
Bedankt Marc en Kleis voor de professionele en gezellige begeleiding om het een mooi afscheid te laten worden. Dit is zeer zeker gelukt!


Fam Meertens 
Bedankt voor alle betrokkenheid en de goede zorgen


Peter Lambrikx 
Marc is een zeer prettig en rustig persoon om mee samen te werken. Er wordt je totaal niets opgedrongen en wordt goed naar je geluisterd.


G.Limburg-Schoonbergen 
De uitvaartceremonie liep precies zoals wij het wenste. Intiem en zeer goed verzorgd.De aanwezigen hebben er veel troost uit gehaald. Dank!!!


w meijer holzken 
een zeer fijne man goede uitleg vind ik zeer belanrijk


<<< Terug