Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15003

Uitvaartstudio
Telefoon: 06 - 412 860 44
Email: info@uitvaartstudio.com
Website: www.uitvaartstudio.com

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 39 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Yvonne Hendriks 
Heel fijn rustig persoon,regelt alles zoals je het wilt hebben.Zou zeker deze uitvaartondernemer adviseren aan iedereen.


Jos Brouwers 


Frans Huynen 
Zeer goed en persoonlijk


Mitch Spronck 
Marc is een geweldige uitvaartondernemer die echt snapt wat mensen nodig hebben. We hebben dan ook samen met hem geëvalueerd en hebben geen enkele klacht. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, vanaf het eerste moment dat ik hem gecontracteerd heb tot de nazorg, een periode van ruim een maand. Hij heeft ons alle ruimte gegeven om de uitvaart persoonlijk te maken, maar gaf zeer duidelijke en goede tips op het moment dat we die nodig hadden omdat we vastliepen of daarom vroegen.


Erik Rokx 
De samenwerking was zeer prettig, waar ook alles bespreekbaar was. Hierdoor hebben we een uitvaart gehad die naar grote tevredenheid was.


Daisy Houben-Meenhorst  
Goede begeleiding en advies met een vertrouwde en persoonlijke benadering


Bert de Veen  
Zéér betrokken, zonder op de voorgrond te treden. Kundig en veel ruimte latend voor een persoonlijke invulling van het afscheid. Goed reagerend op een onverwachte wending. Kortom: een rots in de branding in moeilijke tijden.


Marianne van Kan 
Namens mam en mij wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc. Het was een prachtig en zeer persoonlijk afscheid, zoals pap wenste. Marc is een rustig persoon met een luisterend oor, goede tips. Marc, nogmaals dank!


M.Ackermans-Verstegen  
Perfect!!!!! Zeer tevreden


P Cuijpers 
Zeer prettige persoon. Helpt waar het kan. Reagert snel, discreet en vertrouwelijk, ik had meteen een prettige gevoel ondanks alle verdriet. Zeker een aanrader. Ik merkte dat Mark zeer betrokken was bij de uitvaart en met het regelen. Omdat hij veel zorg van je weg neemt, is de uitvaart lichter.


Esther Klein Overmeen  
De heer Moors is zeer betrokken. Hij weet op de juiste momenten de goede dingen te zeggen. Hij is respectvol naar iedereen en laat iedereen in zijn waarde. Dat zorgt ervoor dat het afscheid zeer persoonlijk wordt.


S van Eijsden  


Jo Hermans 
Zeer deskundig, persoonlijk en uitermate meelevend in deze omstandigheden.


A Claessens-Braeken 
Uitstekende begeleiding in alles.


Inigo Janssen 
Zeer respectvolle, persoonlijke en professionele aanpak! Ik zal de Uitvaartstudio zeker aanbevelen bij familie/kennissen.


R. van der Voort  
Door de afstand en de situatie was huisbezoek niet mogelijk. Alles is per telefoon en mail geregeld. Onze dank gaat uit naar dhr. Marc Moors, die ons uitstekend heeft geholpen en goede adviezen heeft gegeven. Wij kijken terug op een mooie, respectvolle uitvaart.


Pascal 
Is een persoonlijke uitvaart geworden met perfecte begeleiding van de uitvaart/crematie. Ook het regelen van de koffietafel was goed geregeld. Helemaal ontzorgd. Top.


Janssen Bert 
Prima geholpen met alles wat er nodig is bij een uitvaart. Staat altijd klaar voor je wanneer je vragen hebt inzake overlijden dierbare. Persoonlijke benadering is uitstekend.


MC Voncken 
Marc heeft een heel goede balans tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke voorlichting, een echte steun in deze moeilijke periode.Hij heeft echt meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


Mw. B. Benincasa 
Een prettig persoonlijk contact. Eigen inbreng als ook tips van deze ondernemer


Suzanne Vollema-Gordijn  
Persoonlijk, deskundig. Neemt ruim voldoende de tijd en is meedenkend en informatief. Laat iedereen nadenken en meedenken. Is aanwezig daar waar nodig maar weet zeker ook even afstand te nemen als dat nodig mocht zijn.


M. Coumans 
Goede en rustige begeleiding, men wordt niet opgejaagd. Men denkt mee en heeft goede voorstellen, men kan goed luisteren. Kortom in een verdrietige periode als je een uitvaart moet regelen heb je deze uitvaartstudio nodig. De afscheidsruimte is erg mooi.


L. Lalieu 


Manita Mortiaux 
Super begeleiding en doen al het mogelijke om de uitvaart naar je eigen wens in te vullen! Wij hebben daardoor een bijzonder mooi afscheid van ons Moeķe gehad!


Etienne heijnen 
Het contact met Marc voelde vanaf eerste contact als vertrouwd en dat heeft voor pa geleid tot een zeer persoonlijk en mooi afscheid. Met een traan maar ook met een lach. Heel prettig begeleid geworden in het afscheid. Chapeau.


Marie-Louise Maes-Crijns 
Denkt goed mee en heeft goede adviezen


Joyce Hardy 
Vanaf moment een hebben wij ons vertrouwd gevoeld bij Femke. Femke stond dag en nacht voor ons klaar. Een kracht van Femke is dat ze echt naar de wensen van de klant luistert en hier mee aan de slag gaat. Femke heeft er mede voor gezorgd dat Koen met een gerust hart afscheid van ons allen heeft kunnen nemen. Hij wist dat het allemaal goed zou komen en dat heeft Femke zeer zeker gerockt. Nova en ik zullen voor altijd met een lach en traan terug kijken richting de uitvaart. Het was een prachtig afscheid die voor veel mensen om ons heen onbeschrijfelijk mooi en speciaal was. Koen zijn laatste wens was een mini festival en dat is meer dan gelukt. Femke zonder jou was het geen feest geweest. Je bent echt een top wijf!


Frans Wilders 
Marc is een uitvaartondernemer die met je meedenkt en aanvoelt wat de wensen zijn. Komt met voorstellen en draagt soms ook zeer uitzonderlijke zaken aan. De "uitvaart" werd een afscheid zoals het bedoeld was, geheel op de manier zoals mijn moeder het gewenst zou hebben, een "feestelijk" afscheid. Als familie vinden wij dat het geheel aan al onze wensen ( en ik denk ook aan die van mijn moeder) heeft voldaan. Beter kan niet.


Françoise van Well Ubags 


Susan Builtjes 
Via een vriendin bij de Uitvaartstudio terecht gekomen. Kleis de uitvaartverzorger heeft ons heel fijn begeleid. Mede door hem heeft mijn papa een mooi en persoonlijk afscheid gekregen


Ben Debetz 
Dankbaarheid overheerst.


Henk Thewissen 
Een perfecte uitvaartverzorger maar ook een luisterend oor in een moeilijke tijd voor ons. We kunnen hem iedereen aanbevelen. Top.


J.F.Guns 
Vriendelijk, betrokken en rekening houdend met "speciale" relaties tussen diverse partijen


stevens hnl 
niet alleen de uitvaart en het administratieve gedeelte zijn naar tevredenheid geregeld, maar vooral de persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de uitvaart verdient een bijzonder woord van dank. Marc dank je wel.


MMA Hijnens 
De persoonlijke begeleiding en betrokkenheid is geweldig.


Corry Franssen-Heije 
Wij waren zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Alles werd op gepaste wijze besproken en uit- gevoerd. Hij gaf een goede uitleg over alle mogelijkheden en stond open voor iedere eigen inbreng. Zonder na te denken zeker aan te bevelen voor anderen,


Th Bessems - Mares dochter 
Ongelooflijk goed geholpen en begeleid.mooier had het nooit kunnen zijn. Alles zeer mooi en voor de hele familie een intiem afscheid van onze papa. Het was zeer huiselijk. Gewoon prachtig


Elfi kleijnen-Martens en Lars Martens 
Marc Moors is een prettig persoon en erg professioneel.Hij neemt het van je over op een prettige natuurlijke manier hij is aanwezig zonder dat je doorhebt.Alles is perfect verlopen,het was een pleister op de wond.Mama kreeg een uitvaart net zo kleurrijk net zo warm als dat ze zelf was!


Bella Mulleneers 
zeer betrokken en erg persoonlijk alles zeer goed geregeld ondanks de coronatijd


Leon Philippens 
Marc zijn inzet om voor een zeer persoonlijk afscheid te zorgen is met geen woorden te beschrijven.


Jo Pieters 
wij zijn persoonlijk begeleid door Femke Ramaekers en deze dame heeft dit , deze trieste gebeurtenis vanaf het allereerste begin heel erg proffesioneel aangepakt , ten eerste moest er een repatriering gebeuren vanuit Frankrijk en dit heeft 2 weken geduurd , de overledene was niet verzekerd , de rekening voor repatriering moest vooraf betaald worden en dit heeft het uitvaartcentrum voor ons in goed vertrouwen gedaan , eenmaal terug in Nederland is alles perfect verlopen zoals het uitzoeken van een locatie en de verdere wensen van de familie . kort samengevat als zoiets ingrijpends gebeurd dan ben je niet meer in staat om logisch na te denken laat staan om belangrijke beslissingen te nemen en door te voeren ,Femke heeft dit heel goed aangevoeld en ons hierin heel goed begeleid , onze dank is groot ondanks het trieste overlijden van onze zoon dank dank dank , de ouders .


Claire Priem 
Op een paar kleinigheidjes na, is het afscheid van onze moeder zeer goed verlopen. Femke is zeer empatisch en voelde goed aan wanneer ze een stapje vooruit of achteruit moest zetten. We hadden ook nooit het gevoel dat ze op haar horloge de tijd in de gaten hield, ze nam overal de tijd voor. Haar suggesties waren zeer waardevol. Hierdoor hebben wij een mooi afscheid kunnen hebben en kunnen we hier met een goed gevoel naar terugkijken. Wij kunnen Femke echt aanbevelen voor eenieder die afscheid moet nemen van iemand die hem/haar lief is.


Stefan Gybels 
Na een overlijden komt er veel op je af. De Uitvaartstudio (Femke Ramaekers) neemt niet alleen alles dat geregeld moet worden perfect uit handen, maar zorgt ook voor een warm en persoonlijk afscheid voor eenieder. Zowel voor de directe familie in het uitvaartcentrum als bij de daadwerkelijke uitvaart is alles mogelijk. Daardoor is de tijd na het overlijden geen tijd van geregel, maar vooral van afscheid en mooie (emotionele) momenten samen beleven. Daarvoor zijn wij de Uitvaartstudio voor altijd dankbaar! Nabestaanden van Harry Gybels (+ 13-11-2021)


M.H.W. Hofman 
De wensen aangaande de overledene en familie is geheel volgens wens verlopen. Alles was mogelijk en de begeleiding was heel fijn. Alles verliep eerbiedig van het eerste gesprek, de verzorging van de overledene, en de plechtigheid. De koffietafel was geweldig verzorgd. Een bijzonder woord van dank aan Marc Moors en zij team. Dank jullie wel!


Mvr essers halmans 
Ik had kleis radema Klikte meteen hij was erg behulpzaam Een man met zijn hard op de goede plaats


annie 
Een prachtige, warme maar ook kwalitatieve uitvaartondernemer met veel empathie, goede adviezen en juiste informaties. Al onze wensen zijn vervuld geworden en kijken met en goed gevoel hierop terug. Respect en chapeau!! Helpt zeker bij het verwerken van ons verlies!


Chris van den Ende 
Zeer betrokken bij de gevoelens van de nabestaanden en spant zich maximaal in om wensen te vervullen.


Sylvia Sour-Meessen 
Marc heeft ons vanaf het begin begeleid, en het is een mooi afscheid geweest.


Ton van Knippenberg 
Prima persoonlijke begeleiding.


Lilian geelen crutsen 
Een zeer persoonlijk en met veel respect behandeld zowel de overleden als de nabestanden complimenten hier voor een fijn gevoel dat er met de nabestanden zo wordt mee gevoeld


Helga Ruijters - Kusters 
We zijn zeer tevreden over de verzorging en begeleiding, waardoor de uitvaart naar onze wens is vervult.


Erik kleijnen 


Marie-Louisa Gillissen Schreurs 
Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn rustig persoon met een luisterend oor, goede tips niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam,alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.


H. Kools 
Alles mag, niets hoeft. Niets is te gek, je moet alleen durven te vragen. Tijdens onze gesprekken werden goed alternatieve aangeboden en meegedacht in het geheel om de uitvaart persoonlijk en onvergetelijk te maken.


Plusquin 
Wat een persoonlijke en professionele benadering. We zijn ontzettend blij met de benadering en aanpak


M.L.J.J. van der Spoel-Bovens 
Marc Moors luisterde heel goed naar de wensen, die wij hadden m.b.t. het afscheid van onze moeder en oma. Marc was bereid om zelfs op zondag tijd vrij te maken om zaken te regelen. Marc neemt later nog de tijd om een evaluatiegesprek te houden. Kortom, wij zijn heel tevreden.


J.j.m.vogelaar 
Prima uitvaart ondernemer zeer tevreden


LAH Hardy 
Zeer goed georganiseerd. Tevens persoonlijke benadering enzeer betrokken bij de uitvaart van mijn moeder. Ook daarna nog veel contact gehad over de verdere verloop van het verlies van onze vrouw en moeder.


Malou Rompen 
We hebben een prachtige uitvaart van onze vader gehad mede door de inzet van Kleis Adema van Uitvaartstudio. Onze vader wilde een Bourgondisch afscheid in het Heuvelland en zijn wensen zijn overtroffen geworden. We kijken met warme gevoelens terug op deze bijzondere dag. Dank je wel.


Familie Brouwers 
Bij het regelen van de uitvaart nam Marc alle tijd en werd er proactief meegedacht. Keuzes werden helder toegelicht zonder iets op te dringen. In de uitvaartstudio werd het rouwbezoek passend begeleid. Met de begeleiding van Marc is het een persoonlijke uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel op terug kijken. Marc bedankt!


Ron Essers 
Uitstekende en zeer persoonlijke begeleiding.


Carla kools en Jean simons 
Marc moors is een topper 👍👍👍👍👍


Gaby Daelmans 


Anny Damoiseaux 
Vakkundig, persoonlijk,attent En een fijne steun in deze moeilijke Dagen


M stassen 


Bert Stoffels 
Femke heeft ons op zeer warme en professionele geholpen bij de uitvaart van mijn vrouw, onze dochter en zus. Van de thuisopbaring tot en met de crematie op een prachtige locatie heeft zij ons met goede adviezen begeleid. Ook kregen we veel positieve en warme reacties op de livestream die door heel veel mensen is bekeken. De koffietafel was perfect verzorgd. Fijn vond ik ook de nazorg in de vorm van het boekje, dat heeft mij goed geholpen. Femke, nogmaals bedankt, wij hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen. Warme groet, Bert


Lucebert Wijnands 
Wij zijn zeer te spreken over Marc Moors. Hij is zeer toegankelijk en behulpzaam en heeft een goed gevoel voor humor wat belangrijk is, ook bij een uitvaart.


Jo Van Geenen 
Het was perfect verzorgd


Patrick Laheije 
Professioneel, persoonlijk, meedenkend en altijd bereikbaar! Zeker in deze tijden met allerlei beperkingen en lastige keuzes werd er toch steeds in oplossingen en mogelijkheden gedacht met veel geduld en begrip! Ook de volledige vrijheid die we hebben ervaren om de kerkdienst alsook crematiedienst vorm te geven is als zeer prettig ervaren. Ondanks alle beperkingen heeft Pa een zeer waardige en respectvolle uitvaart gekregen.


Fam. Lambrix 
De manier waarop Marc Moors alles voor ons geregeld heeft was echt super, niets was hem te veel! Toen we wisten dat onze oom ging sterven heb ik Marc gebeld en hij is dezelfde ochtend nog op bezoek gekomen. Samen met mijn vader hebben we toen al e.e.a. kunnen regelen hoe mijn oom en wij het zouden willen. Dit hebben wij heel erg fijn gevonden. Toen mijn oom stierf wisten wij, meteen wat we nog moesten regelen en samen met Marc is dat ook snel en goed gebeurd. Onze ouders hebben we hierdoor helemaal kunnen ontlasten en het gaf ze ook rust omdat ze wisten dat alles al goed geregeld was. Onze oom is opgebaard geworden bij de uitvaartstudio en dit was werkelijk perfect geregeld. Hele mooie ruimte en zeer goede zorg naar de familie. Dankzij Marc heeft Pierre een prachtige uitvaart gehad, ondanks de corona.


Bernadette Dautzenberg-van Unen 
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Marc had snel door wat onze wensen waren en dacht daar constructief in mee. Ik kan deze uitvaartverzorger van harte bij iedereen aanbevelen.


Frans Hout van 


Peggy Didden 
Marc ( uitvaartstudio)is een betrokken persoon die goed naar de wensen luistert en heel betrokken is. Hij geeft tips maar dringt niet op, je bent vrij in je eigen keuze. Ook heel fijn dat er nog een evaluatie was. Kortom een prettige en accurate uitvaartonderneming waarbij de persoon echt centraal staat.


L. Vliegen 
Marc Moors van Uitvaartstudio heeft ons veel zorg uit handen genomen met de organisatie van de uitvaart. De Coronasituatie bracht met zich mee dat we aan beperkingen waren gehouden, maar daar draaide Marc zijn hand niet voor om. Hij kwam vervolgens met goede adviezen. Daarnaast is zijn rouwkamer een mooie en rustige plek om samen te zijn en kun je er zo vaak als je wilt afspreken om de overledene te bezoeken. Wij kunnen Marc ten zeerste aanbevelen.


Anja Defauwes 
Namens mijn familie wil ik Marc bedanken voor de fijne en goede begeleiding van voor, tijdens en na de uitvaart van mijn moeder. Marc bedankt! Anja Defauwes


Harold Wilders 


Wendy Roijen-Herben 


Math Beaujean 
super goed advies was van alles op de hoogte gewoon goed geregeld !!!


Monique Curfs 
Prima verzorgde uitvaart naar alle wenssen geluisterd en goed meegedacht.


M.Jorissen 
Marc Moors heeft met zijn betrokken en professionele aanpak bijgedragen aan een warm en waardig afscheid van Jean. Marc is -ook ’s avonds en in het weekend- goed bereikbaar voor vragen en hulp, reageert snel en denkt mee in oplossingen en mogelijkheden, hetgeen heel waardevol is, zeker in deze tijd van Corona met alle beperkingen. De Uitvaartstudio is een kleinschalige organisatie met een warme bezoekruimte met woonkamergevoel, waardoor de opbaring voelde als een thuisopbaring. Marc, je hebt ons in een moeilijke en verdrietige periode heel goed bijgestaan, daarom namens ons allemaal: heel erg bedankt voor je goede zorgen. Familie Jorissen


J. Delrock 
Het bezoek van de uitvaartondernemer was beperkt ivm Coronabesmetting.


Mariëlle Hamelers 
Nooit had ik verwacht mijn liefste al zo jong te verliezen. Zo onverwacht, zo midden in het leven. Afscheid nemen was niet iets waar we ooit bij stil hadden gestaan, we hadden nog zoveel om voor te leven. Maar toen op die verdrietige dag dat afscheid er plots wél kwam heeft Femke me geholpen om er een heel intieme, heel persoonlijke en heel bijzondere herinnering van te maken. Ze heeft alle tijd genomen, al onze wensen verwezenlijkt en met haar warme en lieve persoontje mij veel troost gegeven. Fem, meis, bedankt! Namens Ray, onze kids en mij.


Hay Meertens 
Was al op de hoogte van de zeer goede afhandeling van de begrafenis van mijn zuster en zwager,maar was toch verbaast hoe alles door Femke geregeld werd Geen bezoek of telefoon was haar teveel.zou daarom willen voorstellen een tien met een griffel. , mijn zwager en mijn zuster


L. Vievermanns 
Naast de goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart, zijn we ook zeer tevreden over de nazorg.


Hans van Montfort 
Alle hulde voor de persoonlijke begeleiding in de toch zo intieme momenten. Femke zorgde ervoor dat we alle ruimte kregen om afscheid te nemen. Ze regisseerde de afscheidsdienst volledig naar onze wensen. Ook van onze naasten hebben we veel complimenten gekregen, mede gericht aan haar.


Jacqueline Hoever-Ackermans 
Dankzij Femke is het afscheid van onze lieve moeder een afscheid geworden waar wij als fam. met een warm gevoel aan terug denken. Femke gaf gehoor aan al onze wensen niet alleen aan ons samen als gezin, maar ook individueel. Mede dankzij haar inzet en betrokkenheid heeft onze lieve mam, oma en omaake een indrukwekkend, liefdevol afscheid gekregen.....Femke heel hartelijk bedankt hiervoor, lieve grtjs kinderen Ackermans.


Nick 
Al mijn vader zijn wensen zijn uitgevoerd en dat is wat voor ons belangrijk was. Zijn laatste wensen. Daar hebben ze ons heel goed bij geholpen.


Monique Smeets 
Heel persoonlijk, rustig en duidelijk. Alle tijd voor alles, zelfs de kleinste details. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling. Ook de verzorging van onze moeder, haar kleding, make-up, sieraden etc. allemaal tot in de puntjes geregeld. Het laatste afscheid in de studio perfect geregeld met muziek, foto's etc.. En de uitvaartstudio zelf is een oase van rust en persoonlijk. De uitvaart zelf was mooi, rustig en weer met oog voor detail en onze participatie.


Prickaerts 


Olga Stevens-Kwakkernaat 
Alles in overleg en tot in de puntjes verzorgd.


Phil Bekkers-Pluymaekers en familie. 
Zeer persoonlijke en bijzondere prettige samenwerking met Marc Moors, zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Marc heeft ons alle regel dingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep, niet makkelijk in de corona tijd.


Tiny Hendriks-Troisfontaine 
We zijn zeer tevreden. Over de uitstekende begeleiding, het advies en de openheid. Marc heeft ervoor gezorgd dat Mam een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. Vooral in deze Coronatijd met alle beperkte middelen. Marc nogmaals dank hiervoor.


<<< Terug