Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15003

Uitvaartstudio
Telefoon: 06 - 412 860 44
Email: info@uitvaartstudio.com
Website: www.uitvaartstudio.com

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Ackermans 
Kleis Adema. heeft veel persoonlijke aandacht gegeven aan de familie, en iedereen in zijn eigenwaarde begeleid en respect getoond, hij heeft veel tijd en in alle rust alles wat mogelijk was goed besproken en uitgevoerd, onze welgemeende dank hiervoor.


C.J.L. Dijk-D’Elfant 
Fantastische begeleiding op alle gebied. Heb de uitvaartondernemer nu al aanbevolen bij mijn contacten.Super.


Bas van de Ven 
Marc Moors heeft ons begeleid bij de uitvaart van onze moeder op 10 juli 2023. Niets dan lof. In alle rust en met al zijn ervaring heeft Marc ons op zijn eigen persoonlijke en aangename wijze door dat gehele proces geloodst. Ondanks de tijdsdruk die er was en er toch wat zaken waren die toch nog best wel wat spannend werden, hebben we geen moment getwijfeld aan een goede afloop. Marc straalt de nodige zekerheid uit en dat is waar je als nabestaande juist op dat moment behoefte aan hebt. Ook de rouwkamer in de uitvaartstudio sprak ons erg aan. Fijn in ons eigen dorp, een sfeervolle ambiance, een mooie foto van mijn moeder in een zachte tint afgebeeld op een wand in de ruimte waar je binnenkomt en waar wij nog andere bezoekers hebben ontmoet en gesproken. Mijn moeder, mooi opgebaard, net iets gescheiden in de nabije ruimte. Op het juiste moment streken de zonnestralen van buiten op haar neer. Just perfect! Kortom een uitvaart die in alle opzichten naar wens is verlopen. Marc, onze oprechte dank daarvoor.


Marlie 
Heel fijne begeleiding


Bregje van Helmond 
Alleen maar lof en volkomen tevreden over de aandachtige, ruimhartige en persoonlijke manier waarop we vanaf het eerste moment van contact werden begeleid. Dit maakte deze voor ons verdrietige periode zoveel draaglijker en gaf vertrouwen om in relatief korte tijd de uitvaart echt goed voor te bereiden. Onze dank is groot en we kijken hier met een warm gevoel op terug.


Esther Raeven 
Kleis Adema heeft de uitvaart van onze moeder uitstekend verzorgd. Zijn begeleiding in de dagen tot de uitvaart was een grote ondersteuning voor ons heeft uiteindelijk bijgedragen aan een mooie, warme en persoonlijke uitvaart. Ook zijn collega Marc heeft ons uitstekend bijgestaan. Wij willen uitvaartstudio zeker aanbevelen aan families die in eenzelfde situatie verkeren. Dank!


Henry van der Spoel 
Bij Marc Moors is de uitvaartverzorging perfect geregeld. Ook nu weer heeft hij alle moeite gedaan om het afscheid van mijn moeder, J.A. van der Spoel-Emons tot een persoonlijk afscheid te maken.


Lidwien Soutberg 
Marc Moors is de beste uitvaartbegeleider die je je kunt wensen. Goed luisterend, meedenkend, snel handelend en dat alles met een rustige en vertrouwenwekkende uitstraling. De uitvaart van onze zus is geheel naar haar wens ingericht en verlopen. We waren er gelukkig mee, dank Marc!


R. Meijers 
Marc, enorm bedankt voor je professionele én persoonlijke begeleiding en ondersteuning rondom het afscheid van Math Meijers. Een afscheid dat ons mooie en warme herinneringen gegeven heeft. En dat is zeker alle complimenten waard. Namens de directe nabestaanden van Math Meijers, Roger Meijers.


Joke Chaudron 
Marc is zeer betrokken. Alles kan geregeld worden,wat je maar wenst.


Yvonne Hendriks 
Heel fijn rustig persoon,regelt alles zoals je het wilt hebben.Zou zeker deze uitvaartondernemer adviseren aan iedereen.


Jos Brouwers 


Frans Huynen 
Zeer goed en persoonlijk


Mitch Spronck 
Marc is een geweldige uitvaartondernemer die echt snapt wat mensen nodig hebben. We hebben dan ook samen met hem geëvalueerd en hebben geen enkele klacht. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, vanaf het eerste moment dat ik hem gecontracteerd heb tot de nazorg, een periode van ruim een maand. Hij heeft ons alle ruimte gegeven om de uitvaart persoonlijk te maken, maar gaf zeer duidelijke en goede tips op het moment dat we die nodig hadden omdat we vastliepen of daarom vroegen.


Erik Rokx 
De samenwerking was zeer prettig, waar ook alles bespreekbaar was. Hierdoor hebben we een uitvaart gehad die naar grote tevredenheid was.


Daisy Houben-Meenhorst  
Goede begeleiding en advies met een vertrouwde en persoonlijke benadering


Bert de Veen  
Zéér betrokken, zonder op de voorgrond te treden. Kundig en veel ruimte latend voor een persoonlijke invulling van het afscheid. Goed reagerend op een onverwachte wending. Kortom: een rots in de branding in moeilijke tijden.


Marianne van Kan 
Namens mam en mij wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc. Het was een prachtig en zeer persoonlijk afscheid, zoals pap wenste. Marc is een rustig persoon met een luisterend oor, goede tips. Marc, nogmaals dank!


M.Ackermans-Verstegen  
Perfect!!!!! Zeer tevreden


P Cuijpers 
Zeer prettige persoon. Helpt waar het kan. Reagert snel, discreet en vertrouwelijk, ik had meteen een prettige gevoel ondanks alle verdriet. Zeker een aanrader. Ik merkte dat Mark zeer betrokken was bij de uitvaart en met het regelen. Omdat hij veel zorg van je weg neemt, is de uitvaart lichter.


Esther Klein Overmeen  
De heer Moors is zeer betrokken. Hij weet op de juiste momenten de goede dingen te zeggen. Hij is respectvol naar iedereen en laat iedereen in zijn waarde. Dat zorgt ervoor dat het afscheid zeer persoonlijk wordt.


S van Eijsden  


Jo Hermans 
Zeer deskundig, persoonlijk en uitermate meelevend in deze omstandigheden.


A Claessens-Braeken 
Uitstekende begeleiding in alles.


Inigo Janssen 
Zeer respectvolle, persoonlijke en professionele aanpak! Ik zal de Uitvaartstudio zeker aanbevelen bij familie/kennissen.


R. van der Voort  
Door de afstand en de situatie was huisbezoek niet mogelijk. Alles is per telefoon en mail geregeld. Onze dank gaat uit naar dhr. Marc Moors, die ons uitstekend heeft geholpen en goede adviezen heeft gegeven. Wij kijken terug op een mooie, respectvolle uitvaart.


Pascal 
Is een persoonlijke uitvaart geworden met perfecte begeleiding van de uitvaart/crematie. Ook het regelen van de koffietafel was goed geregeld. Helemaal ontzorgd. Top.


Janssen Bert 
Prima geholpen met alles wat er nodig is bij een uitvaart. Staat altijd klaar voor je wanneer je vragen hebt inzake overlijden dierbare. Persoonlijke benadering is uitstekend.


MC Voncken 
Marc heeft een heel goede balans tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke voorlichting, een echte steun in deze moeilijke periode.Hij heeft echt meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


Mw. B. Benincasa 
Een prettig persoonlijk contact. Eigen inbreng als ook tips van deze ondernemer


Suzanne Vollema-Gordijn  
Persoonlijk, deskundig. Neemt ruim voldoende de tijd en is meedenkend en informatief. Laat iedereen nadenken en meedenken. Is aanwezig daar waar nodig maar weet zeker ook even afstand te nemen als dat nodig mocht zijn.


M. Coumans 
Goede en rustige begeleiding, men wordt niet opgejaagd. Men denkt mee en heeft goede voorstellen, men kan goed luisteren. Kortom in een verdrietige periode als je een uitvaart moet regelen heb je deze uitvaartstudio nodig. De afscheidsruimte is erg mooi.


L. Lalieu 


Manita Mortiaux 
Super begeleiding en doen al het mogelijke om de uitvaart naar je eigen wens in te vullen! Wij hebben daardoor een bijzonder mooi afscheid van ons Moeķe gehad!


Etienne heijnen 
Het contact met Marc voelde vanaf eerste contact als vertrouwd en dat heeft voor pa geleid tot een zeer persoonlijk en mooi afscheid. Met een traan maar ook met een lach. Heel prettig begeleid geworden in het afscheid. Chapeau.


Marie-Louise Maes-Crijns 
Denkt goed mee en heeft goede adviezen


Joyce Hardy 
Vanaf moment een hebben wij ons vertrouwd gevoeld bij Femke. Femke stond dag en nacht voor ons klaar. Een kracht van Femke is dat ze echt naar de wensen van de klant luistert en hier mee aan de slag gaat. Femke heeft er mede voor gezorgd dat Koen met een gerust hart afscheid van ons allen heeft kunnen nemen. Hij wist dat het allemaal goed zou komen en dat heeft Femke zeer zeker gerockt. Nova en ik zullen voor altijd met een lach en traan terug kijken richting de uitvaart. Het was een prachtig afscheid die voor veel mensen om ons heen onbeschrijfelijk mooi en speciaal was. Koen zijn laatste wens was een mini festival en dat is meer dan gelukt. Femke zonder jou was het geen feest geweest. Je bent echt een top wijf!


Frans Wilders 
Marc is een uitvaartondernemer die met je meedenkt en aanvoelt wat de wensen zijn. Komt met voorstellen en draagt soms ook zeer uitzonderlijke zaken aan. De "uitvaart" werd een afscheid zoals het bedoeld was, geheel op de manier zoals mijn moeder het gewenst zou hebben, een "feestelijk" afscheid. Als familie vinden wij dat het geheel aan al onze wensen ( en ik denk ook aan die van mijn moeder) heeft voldaan. Beter kan niet.


Françoise van Well Ubags 


Susan Builtjes 
Via een vriendin bij de Uitvaartstudio terecht gekomen. Kleis de uitvaartverzorger heeft ons heel fijn begeleid. Mede door hem heeft mijn papa een mooi en persoonlijk afscheid gekregen


Ben Debetz 
Dankbaarheid overheerst.


Henk Thewissen 
Een perfecte uitvaartverzorger maar ook een luisterend oor in een moeilijke tijd voor ons. We kunnen hem iedereen aanbevelen. Top.


J.F.Guns 
Vriendelijk, betrokken en rekening houdend met "speciale" relaties tussen diverse partijen


stevens hnl 
niet alleen de uitvaart en het administratieve gedeelte zijn naar tevredenheid geregeld, maar vooral de persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de uitvaart verdient een bijzonder woord van dank. Marc dank je wel.


MMA Hijnens 
De persoonlijke begeleiding en betrokkenheid is geweldig.


Corry Franssen-Heije 
Wij waren zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Alles werd op gepaste wijze besproken en uit- gevoerd. Hij gaf een goede uitleg over alle mogelijkheden en stond open voor iedere eigen inbreng. Zonder na te denken zeker aan te bevelen voor anderen,


Th Bessems - Mares dochter 
Ongelooflijk goed geholpen en begeleid.mooier had het nooit kunnen zijn. Alles zeer mooi en voor de hele familie een intiem afscheid van onze papa. Het was zeer huiselijk. Gewoon prachtig


Elfi kleijnen-Martens en Lars Martens 
Marc Moors is een prettig persoon en erg professioneel.Hij neemt het van je over op een prettige natuurlijke manier hij is aanwezig zonder dat je doorhebt.Alles is perfect verlopen,het was een pleister op de wond.Mama kreeg een uitvaart net zo kleurrijk net zo warm als dat ze zelf was!


Bella Mulleneers 
zeer betrokken en erg persoonlijk alles zeer goed geregeld ondanks de coronatijd


Leon Philippens 
Marc zijn inzet om voor een zeer persoonlijk afscheid te zorgen is met geen woorden te beschrijven.


Jo Pieters 
wij zijn persoonlijk begeleid door Femke Ramaekers en deze dame heeft dit , deze trieste gebeurtenis vanaf het allereerste begin heel erg proffesioneel aangepakt , ten eerste moest er een repatriering gebeuren vanuit Frankrijk en dit heeft 2 weken geduurd , de overledene was niet verzekerd , de rekening voor repatriering moest vooraf betaald worden en dit heeft het uitvaartcentrum voor ons in goed vertrouwen gedaan , eenmaal terug in Nederland is alles perfect verlopen zoals het uitzoeken van een locatie en de verdere wensen van de familie . kort samengevat als zoiets ingrijpends gebeurd dan ben je niet meer in staat om logisch na te denken laat staan om belangrijke beslissingen te nemen en door te voeren ,Femke heeft dit heel goed aangevoeld en ons hierin heel goed begeleid , onze dank is groot ondanks het trieste overlijden van onze zoon dank dank dank , de ouders .


Claire Priem 
Op een paar kleinigheidjes na, is het afscheid van onze moeder zeer goed verlopen. Femke is zeer empatisch en voelde goed aan wanneer ze een stapje vooruit of achteruit moest zetten. We hadden ook nooit het gevoel dat ze op haar horloge de tijd in de gaten hield, ze nam overal de tijd voor. Haar suggesties waren zeer waardevol. Hierdoor hebben wij een mooi afscheid kunnen hebben en kunnen we hier met een goed gevoel naar terugkijken. Wij kunnen Femke echt aanbevelen voor eenieder die afscheid moet nemen van iemand die hem/haar lief is.


Stefan Gybels 
Na een overlijden komt er veel op je af. De Uitvaartstudio (Femke Ramaekers) neemt niet alleen alles dat geregeld moet worden perfect uit handen, maar zorgt ook voor een warm en persoonlijk afscheid voor eenieder. Zowel voor de directe familie in het uitvaartcentrum als bij de daadwerkelijke uitvaart is alles mogelijk. Daardoor is de tijd na het overlijden geen tijd van geregel, maar vooral van afscheid en mooie (emotionele) momenten samen beleven. Daarvoor zijn wij de Uitvaartstudio voor altijd dankbaar! Nabestaanden van Harry Gybels (+ 13-11-2021)


M.H.W. Hofman 
De wensen aangaande de overledene en familie is geheel volgens wens verlopen. Alles was mogelijk en de begeleiding was heel fijn. Alles verliep eerbiedig van het eerste gesprek, de verzorging van de overledene, en de plechtigheid. De koffietafel was geweldig verzorgd. Een bijzonder woord van dank aan Marc Moors en zij team. Dank jullie wel!


Mvr essers halmans 
Ik had kleis radema Klikte meteen hij was erg behulpzaam Een man met zijn hard op de goede plaats


annie 
Een prachtige, warme maar ook kwalitatieve uitvaartondernemer met veel empathie, goede adviezen en juiste informaties. Al onze wensen zijn vervuld geworden en kijken met en goed gevoel hierop terug. Respect en chapeau!! Helpt zeker bij het verwerken van ons verlies!


Chris van den Ende 
Zeer betrokken bij de gevoelens van de nabestaanden en spant zich maximaal in om wensen te vervullen.


Sylvia Sour-Meessen 
Marc heeft ons vanaf het begin begeleid, en het is een mooi afscheid geweest.


Ton van Knippenberg 
Prima persoonlijke begeleiding.


Lilian geelen crutsen 
Een zeer persoonlijk en met veel respect behandeld zowel de overleden als de nabestanden complimenten hier voor een fijn gevoel dat er met de nabestanden zo wordt mee gevoeld


Helga Ruijters - Kusters 
We zijn zeer tevreden over de verzorging en begeleiding, waardoor de uitvaart naar onze wens is vervult.


Erik kleijnen 


Marie-Louisa Gillissen Schreurs 
Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn rustig persoon met een luisterend oor, goede tips niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam,alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.


H. Kools 
Alles mag, niets hoeft. Niets is te gek, je moet alleen durven te vragen. Tijdens onze gesprekken werden goed alternatieve aangeboden en meegedacht in het geheel om de uitvaart persoonlijk en onvergetelijk te maken.


Plusquin 
Wat een persoonlijke en professionele benadering. We zijn ontzettend blij met de benadering en aanpak


M.L.J.J. van der Spoel-Bovens 
Marc Moors luisterde heel goed naar de wensen, die wij hadden m.b.t. het afscheid van onze moeder en oma. Marc was bereid om zelfs op zondag tijd vrij te maken om zaken te regelen. Marc neemt later nog de tijd om een evaluatiegesprek te houden. Kortom, wij zijn heel tevreden.


LAH Hardy 
Zeer goed georganiseerd. Tevens persoonlijke benadering enzeer betrokken bij de uitvaart van mijn moeder. Ook daarna nog veel contact gehad over de verdere verloop van het verlies van onze vrouw en moeder.


Malou Rompen 
We hebben een prachtige uitvaart van onze vader gehad mede door de inzet van Kleis Adema van Uitvaartstudio. Onze vader wilde een Bourgondisch afscheid in het Heuvelland en zijn wensen zijn overtroffen geworden. We kijken met warme gevoelens terug op deze bijzondere dag. Dank je wel.


Familie Brouwers 
Bij het regelen van de uitvaart nam Marc alle tijd en werd er proactief meegedacht. Keuzes werden helder toegelicht zonder iets op te dringen. In de uitvaartstudio werd het rouwbezoek passend begeleid. Met de begeleiding van Marc is het een persoonlijke uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel op terug kijken. Marc bedankt!


Math Beaujean 
super goed advies was van alles op de hoogte gewoon goed geregeld !!!


<<< Terug