<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15003

Uitvaartstudio
Telefoon: 06 - 412 860 44
Email: info@uitvaartstudio.com
Website: www.uitvaartstudio.com

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 39 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Prickaerts


Olga Stevens-Kwakkernaat
Alles in overleg en tot in de puntjes verzorgd.


Phil Bekkers-Pluymaekers en familie.
Zeer persoonlijke en bijzondere prettige samenwerking met Marc Moors, zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Marc heeft ons alle regel dingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep, niet makkelijk in de corona tijd.


Gabriëlle de Sain
Ondanks de beperkende omstandigheden als gevolg van het coronavirus werd er uitstekend meegedacht en voelde ik me ongelooflijk gesteund. Het maakt het gemis niet minder maar het afscheid was in elk geval waardevol, we kijken er met een goed gevoel op terug.


H.E.R. Coolen
Unieke ervaring.


Tiny Hendriks-Troisfontaine
We zijn zeer tevreden. Over de uitstekende begeleiding, het advies en de openheid. Marc heeft ervoor gezorgd dat Mam een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. Vooral in deze Coronatijd met alle beperkte middelen. Marc nogmaals dank hiervoor.


Jolanda Bosten- Koolen
We stellen de bijzondere persoonlijke begeleiding zeker in de coronatijd erg op prijs. Kleis was geen vraag te veel. We voelden ons gesteund , kregen snel en correct antwoord op onze vragen. Kleis straalt rust uit en toont oprechte belangstelling. We zeggen dan ook oprecht bedankt!


Magda Hameleers
Niks als lof. Zo persoonlijk en respectvol.dit was de uitvaart zoals ie gewenst was. De uitvaartondernemer zorgt dat je je er ondanks t verdriet goed bij voelt. Er is genoeg aandacht voor de nabestaande. Geen moeite is teveel. Echte toppers


Mw. Y. Derkx
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mw. Y. Derkx
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mw. Y. Derkx
Een ontzettend fijne persoonlijke begeleiding. Een betere hadden we niet kunnen krijgen. En daarbij ook heel professioneel.


Mieke van Gemerden
Zeer betrokken,rustig,geen stress, tijd nemend,vertrouwd,prettig,betrouwbaar,goede organisatie ,fijn uitvaartcentrum, goede plek voor opbaren en afscheid nemen


Monique Hardij
Wij zijn zeer tevreden...zullen Marc Moors zeker aan bevelen bij andere mens3n.


R Blom
Marc begeleide ons rustig om juiste keuzes te maken. Hij voelt goed aan wat bij moeder paste . Ook keuzes presentatie , de rit door het heuvelland etc. In deze Corona tijd toch het gevoel gehad dat moeder een waardig Afscheid heeft gehad. Zeer prettige en rustige begeleiding.


Tineke 't Lam-Rey
Zeer persoonlijk en professioneel. Mijn moeder heeft een mooie uitvaart gehad, kon niet beter.


Ludo Thehu
Marc Moors is in staat om vanaf het eerste begin mee te werken aan de rouwverwerking. Doet daarin uitstekende handreikingen en geeft goede adviezen. Marc luistert heel goed. Doet voorstellen die geheel aansloten bij de wensen die ik had voor het afscheid. Tijdens het afscheid had Marc oog en aandacht voor alles en iedereen.Afscheid was tot in de kleinste details uitgevoerd. Dit ondanks de beperkingen ten gevolge van de corona-crisis. De wijze waarop Marc het afscheid begeleidde heeft een positieve invloed op het verwerken van het verdriet. De professionaliteit van Marc en zijn medewerkers maakte op mij en de genodigden diepe indruk.


Erica van Wunnik
een zeer betrokken uitvaartondernemer op alle fronten, ook in deze moeilijke tijd! Marc chapeau!! en bedankt voor alle begrip, geduld en ondersteuning. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad ondanks de beperkingen door het corona virus. Nogmaals bedankt!


Fam Dillmann
Ondanks deze Corona-periode is de uitvaart professioneel, zeer persoonlijk en warm. Geheel naar onze wens verlopen. Aanbevelend waardig voor anderen. Vooral in deze tijd hadden wij het niet beter kunnen treffen. Een hartelijke dank aan Uitvaartstudio Berg&Terblijt en vooral aan Femke.


roman nulens
Ik vond de begeleiding en de rust die Femke geeft uniek, ook de manier van respect voor zowel de overledene als de famieleden vond ik zeer waardevol ook verliep de hele uitvaart op rolletjes ik wil femke dan ook heel erg bedanken voor haar persoonlijke inzet ik zal femke zeer zeker nogmaals vragen indien nodig.


Familie Schurgers
in deze tijd met het coronabeleid zijn we zeker tevreden over de wensen die door uitvaartstudio zijn ingewilligd. Een zeer persoonlijke benadering en begeleiding. Oog voor detail en een heel empathisch vermogen van de persoonlijke begeleider, dit heeft veel rust gebracht bij onze vader en de rest van de familie.


Mirjam van Ree-Debie
In deze toch al bizarre tijd van geen persoonlijk contact met elkaar heeft Marc toch ervoor gezorgd dat we het als zeer persoonlijk hebben ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat gaf een heel goed gevoel in deze moeilijke periode. Vooral zijn rustige en warme persoonlijkheid, zijn advies en steun waren voor mijn moeder en mij zeer waardevol. De uitvaart van mijn vader was voor mij bijzonder, met name omdat ik rust had omdat ik wist dat alles perfect verzorgd was en ik het geheel als een mooi afscheid heb mogen ervaren. Marc, heel veel dank hiervoor!


Adrie Luijten
Voor een uitvaart naar wens moet men bij Uitvaartstudio zijn. Voor de tweede maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de heer Marc Moors, Uitvaartstudio. Zeer professionele en klantvriendelijke benadering. Aan de uitvaart van een dierbare kan in zijn geheel naar eigen wens vorm worden gegeven. Ook het geheel nieuwe Uitvaartcentrum kan gebruikt worden naar wens van de nabestaanden. Top bedrijf waar de klant centraal staat.


Jean Feij
de beoordeling van deze uitvaart is, dat deze 100% goed verzorgd is geweest. De persoonlijke inzet was optimaal en heel invoelend voor ons. Ik geef de heer Adema van uitvaartstudio een 10.


Monique Haane
Marc is zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en geeft goede adviezen, waardoor onze uitvaart zeer mooi is geweest.


Fleur Peeters
Vanaf het eerste moment dat Femke bij ons binnenstapte, voelde ik direct dat we bij haar in goede handen waren. Femke heeft een bepaalde uitstraling waardoor je voelt dat ze zeer betrouwbaar is. Dit is heel belangrijk, omdat het verlies van iemand die je zeer dierbaar is (in dit geval onze moeder), maakt dat je je door al het verdriet zeer kwetsbaar voelt. Daarbij toonde ze eveneens een grote professionaliteit en vakkennis, wat maakte dat alles goed geregeld was, maar ook dat ze ons ideeën en mogelijkheden aanreikte, waardoor het afscheid van onze moeder zeer mooi en persoonlijk is geworden. We hebben achteraf ook veel positieve reacties ontvangen van familie, vrienden en kennissen die bij het afscheid van mijn moeder aanwezig waren. Dit zegt natuurlijk ook veel over haar niveau van werken. Femke, heel erg bedankt voor alles.


Jacques Rokx
Ik ben zeer tevreden met door Kleis Adema verzorgde uitvaart zeer indrukvol heel attentente aandacht en verzorging.


Marianne van Reijmersdal-Vleugels


Peeters An
Het was gewoon gelijk het moet. Met de nodige zorg en vriendelijkheid gedaan. Gedaan hoe wij het wilde, zelfs nog beter. Ik beveel jullie dan ook graag aan. Femke heeft dat gewoon fantastisch gedaan. Waar voor ook onze dank.


Wim Beeren
Een bijzonder mooie wijze van begeleiding, hulpvaardigheid, opvang,nazorg.


Peter


Rick Schifferstein
Veel vrijheid om de uitvaart naar eigen inzicht vorm te geven. De contacten met de uitvaartonderneming zijn prettig en professioneel.


Emmy Waltje
Dhr.Marc Moors heeft ons geweldig begeleid,en had steeds een luisterend oor,hij heeft alles mooi geregeld,wij waren heel blij met hem,kan hem bij andere mensen aanbevelen.


Mieke van Gemerden
Zeer prettig persoonlijk contact,invoelend,betrokken,professioneel!


Nicole Funcken
Heel prettige samenwerking ervaren bij deze uitvaartondernemer. Alles naar wens verlopen.


Renate Kessen
Het was een heel mooi en liefdevol afscheid waar we met een goed gevoel naar terug kijken, dit is voornamelijk te danken aan de goede zorg en praktische tips van Marc Moors!


Jolanda Ramakers-Klein
Door een tegenvallende ervaring met een andere uitvaartmaatschappij, laat op de avond (na dik 4 uur tijdstip overlijden van onze vader ) deze uitvaartmaatschappij gebeld. Binnen het half uur was het geregeld en een super goede communicatie en helderheid. Het heeft zo moeten zijn dat wij met deze uitvaartondernemer onze vader zijn laatste weg begeleid hebben :alleen maar lof!


Natasja luijten
Ondanks deze kei moeilijke tijd is de uitvaar5 van mijn vader zeer goed verlopen mijn dank is groot


Natasja Luijten
Ondanks deze zeer moeilijke tijd zijn we kei goed begeleid mijn dank is groot


familie de Jong


Peter Brouwers
We hebben het contact met Femke als zeer prettig ervaren. Ze gaf ons alle ruimte en inzicht in de mogelijkheden om de uitvaart van mijn vader zo persoonlijk mogelijk te maken. Mijn moeder voelde zich meteen gerust gesteld na de eerste ontmoeting dat het helemaal goed ging komen. En dat was ook zo. Een prachtige uitvaart op een schitterende lokatie bij Maastricht; Het koetshuis van Kasteel Rijckholt. Een absolute aanrader. Hartelijk dank, Femke, voor alle goede zorgen en fijne begeleiding.


.A Essers
We waren zeer tevreden met deze uitvaartondernemer.


Lilian Zeegers-Nix
We vonden het allemaal een warme en persoonlijke man die de persoonlijke wensen deed uitkomen. We zijn heel goed begeleid en hebben een mooi afscheid met de wensen van mam gekregen. Alles was top geregeld.


Marco De bie
Goed advies. niet erop uit om aleen geld te verdienen. Zeker een aanrader


Yvo Kesler
Professioneel heb ik de Uitvaartstudio vaker aangeraden omdat ik altijd goede verhalen hoorde. Helaas heb ik vroegtijdig gebruik moeten maken van de diensten van de Uitvaartstudio toen mijn moeder overleed. Ik kan heel kort zijn: fantastische begeleiding, persoonlijke aandacht. Alles kan, niks moet en niks is te gek. Het uitgebreid meedenken en de vele ervaring die Marc en Kleis (en Femke) hebben is uiterst prettig. Het is een moeilijke periode waar je door moet maar het is fijn dat er mensen zijn die je tijdens deze moeilijke periode helpen, waarbij je de gedrevenheid en passie merkt. Het draait om de persoon die er ligt en de familie die het al zo moeilijk heeft! Mocht je uiteindelijk terechtkomen in deze moeilijke fase van het leven...dan zijn er mensen die je ontzorgen en die zelfs voor je klaarstaan na de uitvaart! Een aanrader dus!


Yvo Kesler
Professioneel heb ik de Uitvaartstudio vaker aangeraden omdat ik altijd goede verhalen hoorde. Helaas heb ik vroegtijdig gebruik moeten maken van de diensten van de Uitvaartstudio toen mijn moeder overleed. Ik kan heel kort zijn: fantastische begeleiding, persoonlijke aandacht. Alles kan, niks moet en niks is te gek. Het uitgebreid meedenken en de vele ervaring die Marc en Kleis (en Femke) hebben is uiterst prettig. Het is een moeilijke periode waar je door moet maar het is fijn dat er mensen zijn die je tijdens deze moeilijke periode helpen, waarbij je de gedrevenheid en passie merkt. Het draait om de persoon die er ligt en de familie die het al zo moeilijk heeft! Mocht je uiteindelijk terechtkomen in deze moeilijke fase van het leven...dan zijn er mensen die je ontzorgen en die zelfs voor je klaarstaan na de uitvaart! Een aanrader dus!


Gabrielle de Sain
Als controlefreak geef ik weinig uit handen maar in Marc Moors alle vertrouwen en terecht. We hebben ons volledig kunnen richten op het afscheid van mijn vader. Marcs inbreng, organisatie en snel schakelen hebben zonder enige twijfel bijgedragen aan een mooi afscheid waar we met warmte aan kunnen terugdenken.


Mw. Hardy - Boot
Zeer kundig, zeer tot steun in deze voor ons moeilijke periode, kunt met al je vragen terecht, denkt mee en geeft advies waar jezelf niet aan denkt, zeer waardevol. Hebben daarom onze uitvaart ook al bij Marc Moors geregeld, waarderen hem zeer.


Tessa Meester
Dé persoonlijke uitvaart vormgeven en je ala mens nabij zijn,dat kan Marc bijzonder goed.


Ronald Piters
Uitstekende uitvaartbegeleiding gehad door Dhr. Marc Moors. Voor de tweede maal gekozen voor Uitvaartstudio vanwege het persoonlijke en toch formele karakter. Marc weet hier een goede balans in aan te brengen. Ook de opbaring bij Uitvaartstudio was een goede keuze. De ruimte is mooi ingericht en ruim met voldoende privacy.


R. Haanen
Marc luisterde heel goed naar onze wensen, en kwam met de suggestie om het afscheid op een andere locatie dan het crematorium te doen. Een gouden greep. Het werd een intiem en persoonlijk afscheid in een losse en ongedwongen sfeer op een mooie locatie. Daardoor was het niet alleen een verdrietige, maar ook een hele mooie dag. Dat hebben we aan Marc te danken.


Tiny Feij
Onze contactpersoon bij de uitvaart, Femke Ramaekers, was de juiste vrouw op de juiste plaatsl. Zij was zeer begripvol en deed alle mogelijke moeite om de wensen, die wij hadden ten aanzien van de uitvaart van onze zoon, te vervullen.


Daniela
Er wordt met veel begrip en respect met de overledene en nabestaanden omgegaan. Er is veel aandacht voor persoonlijke wensen. Er wordt meegedacht zonder te sturen. Ze zorgen ervoor dat je denkt aan de dingen waar je op dat moment niet bij stilstaat, maar wel waardevolle momenten opleveren. Ze geven je de tijd die je nodig hebt en nemen de tijd voor de nabestaanden. Heel prettige ervaring


Fam Blom
Hartelijk dank voor de goede zorgen en verzorging van pap en de prachtige mis. Alles was heel goed en fijn geregeld .


J geijselaers


Martha
Wij hebben een zeer persoonlijke uitvaart mogen verzorgen, die heel warm aanvoelde en bij ons en onze dierbare overledene hoorde. Daar heeft de uitvaartverzorger een zeer groot deel aan bijgedragen. Dankzij hem kunnen wij een mooie herinnering bewaren en helpt het bij het verwerkingsproces. En dat hebben niet alleen wij ervaren, maar ook onze familie en vrienden, die bij de uitvaart aanwezig waren. Voor velen was die een eyeopener en een mogelijke wijze voor hun eigen uitvaart of hun dierbare. Dank!


Marc Schroder
Marc Moors heeft ons uitstekend begeleid ! Marc koppelt professionaliteit aan een uitstekende persoonlijke inbreng waarbij wij ons heel erg prettig gevoeld hebben. Kortom, chapeau en nogmaals heel erg bedankt !


Namens fam. Raeven
De persoonlijke, rustige en empathische benadering van de heer Adema zorgt ervoor dat de familie ontzorgd werd in de dagen voor de begrafenis. De heer Adema heeft de afscheidsdienst in de rouwkamer van Uitvaartstudio verzorgd waardoor het een intiem en respectvol afscheid van onze tante was.


Leroy in de braek
Geweldig en zeer persoonlijk!


Fred Lamberikx
Heel persoonlijk begeleid en een heel fijn mens


Jeanine
Bedankt Marc en Kleis voor de professionele en gezellige begeleiding om het een mooi afscheid te laten worden. Dit is zeer zeker gelukt!


Fam Meertens
Bedankt voor alle betrokkenheid en de goede zorgen


Peter Lambrikx
Marc is een zeer prettig en rustig persoon om mee samen te werken. Er wordt je totaal niets opgedrongen en wordt goed naar je geluisterd.


G.Limburg-Schoonbergen
De uitvaartceremonie liep precies zoals wij het wenste. Intiem en zeer goed verzorgd.De aanwezigen hebben er veel troost uit gehaald. Dank!!!


Mia stienen-loozen


Esther Kollen
Marc Moors van de Uitvaartstudio voelt alles perfect aan en houdt uitmuntend rekening met emoties en wensen. Alles lijkt mogelijk te zijn en alles is bespreekbaar! Marc behoort tot het topsegment in de uitvaartbranche en hier kunnen andere organisaties nog veel van leren.


w meijer holzken
een zeer fijne man goede uitleg vind ik zeer belanrijk


Marguerite haanen driessen
Niets was Marc teveel moeite,er waren 3 zonen en ik ieder een eigen mening ,ieder eigen inbreng samen met Marc tot een uitvaart gekomen waarvan diverse kennissen al gezegd hebben ,zo willen wij het ook.we kunnen hem aan ieder aanbevelen.


Sebastiaan Wetzels
Bij deze uitvaart ondernemer krijgt men een oprechte regisseur te maken die alles ervoor doet om een mooie, persoonlijke dienst te organiseren. Femke voelde namelijk goed aan wanneer ze de leiding moest nemen of even pas op de plaats nemen. Ze is 24-7 bereikbaar (ook na de uitvaart). Ze komt na wat ze zegt. Door goede vragen te stellen wist ze een uitvaart te regiseren die perfect aansloot bij de overledene. Kortom ik ben louter positief en ik zou haar bij iedereen aanbevelen.


G. Goijen
Voelt situatie goed aan en geeft nabestaanden het gevoel dat ze ontzorgd worden. Geeft rust aan en biedt een luisterend oor voor degenen die het toch al moeilijk hebben . Daanke Marc


Rick Salden
De persoonlijke begeleiding in de week naar de uitvaart toe, voelde voor ons erg goed. Niets was de uitvaartbegeleidster Femke teveel. Precies zoals wij vinden dat een uitvaart geregeld moet worden.


Jean van den Hurk
We hadden het niet beter kunnen wensen. Dit namens de hele familie.


Pierre Daemen


Sisca Drijver-Rudolph
Het was perfect geregeld en verzorgd, Femke was als één van ons, Vanaf de eerste tot de laatste dag. Chapeau voor Femke


Linda Meulendijks. Heukelstraat 3 6225 AA Maastricht
Mark Moors heeft mij geraakt door zijn overtuiging dat iedereen een keuze heeft wat de dood betreft. Hij heeft mijn dochter eenhele fijne plek gegeven waardoor zij aan haar laatste reis kon beginnen. Hij is heel integer en was erg betrokken bij de familie op een heel bescheiden wijze.Dit is iets wat ik als bijzonder ervaren heb en zal hierdoor Mark niet snel vergeten.


Linda Meulendijks. Heukelstraat 3 6225 AA Maastricht
Mark Moors heeft mij geraakt door zijn overtuiging dat iedereen een keuze heeft wat de dood betreft. Hij heeft mijn dochter eenhele fijne plek gegeven waardoor zij aan haar laatste reis kon beginnen. Hij is heel integer en was erg betrokken bij de familie op een heel bescheiden wijze.Dit is iets wat ik als bijzonder ervaren heb en zal hierdoor Mark niet snel vergeten.


Linda Meulendijks. Heukelstraat 3 6225 AA Maastricht
Mark Moors heeft mij geraakt door zijn overtuiging dat iedereen een keuze heeft wat de dood betreft. Hij heeft mijn dochter eenhele fijne plek gegeven waardoor zij aan haar laatste reis kon beginnen. Hij is heel integer en was erg betrokken bij de familie op een heel bescheiden wijze.Dit is iets wat ik als bijzonder ervaren heb en zal hierdoor Mark niet snel vergeten.


iet steijvers
Marc gaf veel ruimte voor eigen inbreng en al zoekende kwamen we tot creatieve ideeën. Dit heeft geleid tot een zeer persoonlijke herdenking van mijn man. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook heb ik ervaren dat Marc alle moeite deed om oplossingen te zoeken voor knelpunten en wensen. Ook het afrondend gesprek heb ik als zeer prettig ervaren.


Matty Jordans
Femke heeft goed naar ons geluisterd. Ze heeft ons heel fijn ondersteund. Ze gaf ons alle mogelijkheden aan , je merkte dat ze zeer ervaren was en ook een groot invoelend vermogen heeft. Het is de de meest verdrietige gebeurtenis in mijn leven, maar zij heeft ons geholpen om te overleven. Je kunt maar een keer afscheid nemen van je lieve man en vader en het troost op de een of andere manier als je het op een persoonlijke goed afgestemde manier kunt doen. Haar begeleiding hierin was uitermate zorgvuldig.


Peter Meenhorst
Snelle reactie na het overlijden, goed begeleid en een zeer mooie crematie en dat alles voor een zeer goede prijs.


Jos van Kan
Marc heeft ons in deze moeilijke dagen met raad en daad bijgestaan. Gevraagd en ongevraagd gaf hij ons adviezen op een subtiele wijze waardoor wij het afscheid van mam en oma als heel persoonlijk hebben ervaren. Daarnaast was het bezoek aan mam en oma in de uitvaartstudio alsof we haar thuis bezochten. Doordat Marc ons vele bijkomende zaken uit handen heeft genomen hebben wij ons op het afscheid kunnen concentreren. De dag van de uitvaart hebben wij met veel vertrouwen in zijn handen gegeven en hij heeft de regie op de achtergrond voortreffelijk uitgevoerd. Marc bedankt.


Ingrid Gulikers Noben
Dhr. Peter van Eert heeft ons heel goed begeleid, bij alle vragen goed uitleg gegeven, vaak bezocht, fijne man. De uitvaartstudio is heel, heel mooi, je kunt in huiselijke sfeer heel mooi afscheid nemen, ik zou het zeker bij andere aanbevelen.


Bernardine Quaaden
Als ik een ander punt kon geven was het zeker het dubbel aantal punten


A N H Mulkens (zoon)
Uitermate professioneel. Voelt zeer Goed aan hetgeen de nabestaanden van hem verwachten.


Mvr.M.Felix
Wij hebben de ondersteuning van Marc Moors als zeer prettig ervaren, zeer bekwaam, hij gaf tips waar nodig En duwde ons op een prettige manier de goede righting in. Wij hebben voor een niet allerdaagse begrafenis gekozen voor mijn man en daar hebben wij alles steun in gekregen. Ik kan Marc Moors meer als aanbevelen!


M. Stevens-Lipsch


Claudia van der Waart
Wij hebben op onze manier afscheid mogen en kunnen nemen van onze moeder. Dank voor de fijne begeleiding hierbij.


Ruth Ewald Archer
Ons contact was altijd zeer prettig en vriendelijk. Een aantal aanwezigen vertelde ons aangenaam verrast te zijn door deze manier van afscheidnemen.


René Frissen


beppie knubben kraft
groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man. respect voor de professionele en rustige manier van werken. grote steun in deze moeilijke tijd


J.E.H. Schreurs
Door de prettige samenwerking met, en begeleiding van Femke Ramaekers konden wij de wensen, die moeder eerder aan ons doorgegeven had, samen mooi realiseren. Het huiselijke, warme gevoel in de nieuwe uitvaartstudio, waar we met lichtbeelden een terugblik op haar leven konden tonen, gaf iedereen de mogelijkheid om op zijn eigen manier afscheid te nemen. We kijken terug op een prachtige afscheidsdienst die door veel mensen bijgewoond werd. De uitvaart, de verzorging en de begeleiding door de Uitvaartstudio was er een met een gouden randje. Hiervoor onze hartelijke dank.


FRED LAMBERKX
Mark Moors heeft het perfect gedaan.


Therese Moes
Marc Moors is een zeer betrokken persoon, die er alles aan doet om de uitvaart goed te laten verlopen. Op alle gebied, hij neemt hier ruim de tijd voor. Ook in de uitvaartstudio was de opvang en begeleiding heel warm en persoonlijk. Wij hebben dit als zeer prettig en fijn ervaren. Ik zou deze uitvaartstudio zeker aanraden.


ing. J.H.G. Robroeks
Begrip vol en gaf alle ruimte voor de zeer persoonlijke wensen. Adviseerde, maar liet de beslissingen aan mij en mijn kinderen. Het begeleiden tijdens de crematie was zo als het hoort


mirjam stassen


Marloes & Annemie
Uitvaartstudio is een warme aanbeveling en ontzorging in deze koude verdrietige dagen. Femke doet er alles aan om alles naar wens te laten verlopen. En niet te vergeten, een pluim voor hun nazorg.


Truus Spaans-Voncken


Rene Gijsel
Hele goede begeleiding. Iedereen heeft (voor zover mgelijk) deze uitvaart als zeer prettig en bijzonder mogen ervaren. als er een 11 bij de beoordelingen had gestaan had hij die ook gehad. Marc nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles, ik kan jou bij echt iedereen aanraden. Kenmerken, open, eerlijk, bijzonder mee denkend.


Huub Gossens, oudste zoon overledene.
Marc en zijn team hebben op een integere, respectvolle en rustige wijze ervoor gezorgd dat mam een waardig afscheid heeft gekregen. Marc en zijn team hebben ons als kinderen voortreffelijk begeleid. Zij hadden oor en oog voor onze wensen en gevoelens. Persoonlijke aandacht en respect staat bij dit bedrijf hoog aangeschreven. Namens Miriam, Marie-José, Math en Huub hartelijk dank.


Hans Bosten
Mijn moeder heeft deze uitvaartondernemer gekozen naar aanleiding van goede ervaringen bij een voorgaande begrafenis van mijn oom, de heer Meerveld. Als familie zijn we zeer tevreden en heeft Marc door zijn integere, rustige en toch zeer vriendelijke manier van werken het verlies beter doen verwerken. Ook zijn uitvaartcentrum is bijzonder geschikt om op een zeer persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. Wij hebben goede en dierbare herinneringen aan de laatste dagen van mijn vader na zijn dood tot en met de begrafenis. Complimenten aan Marc voor al zijn werkzaamheden.


Familie mommers
Femke van uitvaartstudio Marc Moors is een lieve vrouw. Heel veel persoonlijke aandacht. Wij moesten helaas in 2017 drie keer gebruik maken van uitvaartstudio. Ik mag wel zeggen: toppie! Familie Mommers Berg en Terblijt


Y.J.van der Grinten-Engels
We waren heel blij met de bescheiden benadering en het enorme begrip voor alles wat wij graag wilden!


Josephine rijkers van der wolde
Een zeer persoonlijke uitvaart en medeleven. Het was ontzettend mooi!


Phil Bekkers
Zeer professionele begeleiding. Fijn meedenkend. Uitvaartstudio een mooie plek voor opbaring.


JG Schürmann


Peter Bardoul
Marc heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een zeer waardig afscheid.


Familie Aspers Sobczak


Marcel van Kasteren
Zeer persoonlijk, stipt, adequaat en organisatorisch sterk, zonder op de voorgrond te treden. Deze ondernemer verstaat zijn vak. Vakwerk dus!


Marielle
Alles was super geregeld! Top