Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15007

Afscheidshuis De Vlindertuin
Telefoon: 0223-861078
Email: info@afscheidshuisdevlindertuin.nl
Website: www.afscheidshuisdevlindertuin.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 9 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Charles O. Leeuw  
Wij hebben zeer veel steun ontvangen van de medewerkers van het Afscheidshuis Vlindertuin. Met name van mevr. Karin Fels. De zeer persoonlijke steun en uitleg over alle aspecten van het hele afscheidsproces werd in alle rust en respect gedaan. De condoleance werd met 2 medewerkers goed geregeld en wij hebben van de vele gasten die op de condoleance aanwezig zijn geweest alleen maar lof gekregen omtrent de gehele ambiance. Ook de uitvaart zelf, is in alle soberheid voltrokken zoals mijn vader nadrukkelijk wenste.


Corrie van der poel  
Wij zijn heel erg tevreden hoe wij geholpen zijn en hoe ze ons begeleid hebben. Overal hadden ze wel een idee over of een oplossing voor.


Corrie van der poel  
Wij zijn heel erg tevreden hoe wij geholpen zijn en hoe ze ons begeleid hebben. Overal hadden ze wel een idee over of een oplossing voor.


Ncoline Letteboer 
Zo'n warm en liefdevol afscheid gun ik iedereen. Dank jullie wel lieve medewerkers van de Vlindertuin. Jullie zijn je gewicht in goud waard.


N.K. Letteboer 
Niets anders dan lof. Zo troostvol en betrokken.


Marina Revers van der Form 
Erg fijn,precies zoals we het wilden en een pluim voor Karin,die ons met alles heel goed begeleid heeft


esa cosman 
het meeleven en meedenken en advies waren buitengewoon,mede daardoor kijken we terug op een bizonder fijne uitvaart.


C.M. Jacobs 
Een zeer fijne, warme en respectvolle begeleiding. Vanaf het begin tot het einde van het gehele proces. De wensen die mijn broer, tijdens zijn leven, had aangegeven voor zijn afscheid werden allen uitgevoerd. Hierdoor werd het een zeer persoonlijke afscheidsplechtigheid.


Sjoerd Hazenberg 
Eervol en met respect. Ook was er ruimte voor wat luchtigere gesprekken. Heb het als zeer persoonlijk ervaren.


Flip Slagter 
Karin en haar collega's hebben ons een zeer goede begeleiding gegeven. Ze zijn met respect en liefdevol met onze moeder omgegaan. Wat ons vooral erg aansprak, de huiselijke sfeer in het appartement.


Albert de Kruijff 
Alles was perfect geregeld en alles werd met groot respect gedaan door Karin. Mijn vriendin en ik houden er een zeer goed gevoel van over.


W.J.P van Wel 
Oplettend, attent, veel persoonlijke aandacht.


J. Visser 
Opm. De officiƫle factuur is nog niet bekend, dus hierover geen be-oordeling en de uitvaartdatum was 3 januari. 2 Jan. was de condoleance. Ik heb een goed gevoel over deze uitvaart: het overleg was prima, alles naar wens uitgevoerd, ook de bereikbaarheid voor vragen naar 1 persoon toe is prettig! Als ik dan toch een paar minpuntjes mag zeggen: een klein schoonheidsfoutje in de kaart en het parkeren bij de Vlindertuin is soms lastig...


S.Noot-saraber 
Het zijn zeer prettige mensen, waarbij je alle wensen die je wil kan en mag uitvoeren. ze zijn zeer correct, maar passen zich aan aan de wensen van de familie. Bijzonder Warm en fijne ervaring en herinnering.


A. Kloos 
Zeer betrokken maar toch professioneel en luistert goed naar de persoonlijke wensen


Chris van Weelderen 
Een zeer waardig en eerbiedige uitvaart welke aan onze wens meer dan voldeed met een fantastisch persoonlijk contact met deze uitvaart verzorger.


Marja Stam 
Wij vonden het als klein gezin alles in orde. Wij vonden het allemaal goed en zijn erg tevreden. Het was een warme plek voor mama en Oma, waar we vaak kwamen.


Marco Jongbloed 
Fijne en professionele mensen


lagerveld 
betrokken bij het geheel, maar het is jammer dat verschillende mensen niet bij de uitvaart konden zijn omdat de rouwkaart niet op tijd bezorgd was


Janneke Bossink  
Persoonlijke, respectvolle en liefdevolle begeleiding En de appartementen zijn knus en toch toegankelijk voor Meerdere personen. Kortom helemaal TOP


P.R. Noorda 
De uitvaart is van begin tot het einde zeer goed verzorgd en voldeed helemaal aan de wensen van mij en mijn familie. Ook de nazorg was uitstekend. Ik heb al verschillende keren deze uitvaartondernemer aanbevolen bij vrienden en kennissen.


Roos Versteeven  
Zeer prettige en warme begeleiding


M.l Poorters 
Aardige Mevrouw Uitvaart geheel naar mijn moeders wens,heel sober goed begeleid en niets opgedrongen .Uitermate prettig.


Els Oldenburg-Zijlema 
Wij hebben de contacten als zeer positief, vriendelijk, warm en betrokken ervaren. Niets dan lof!


C. M Bregman 
Geweldig en warm opgevangen


Ramona Schoorl-Philipsen  
Wij hebben het in de vlindertuin als zeer prettig ervaren. De vriendelijke en betrokken mensen. De huiselijke sfeer in de kamer waar onze man/vader lag. Heel fijn en netjes geregeld Mvg de familie Philipsen


<<< Terug