<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Tiny Jacobs Knapen 
De begeleiding en aandacht was warm en persoonlijk Zeer tevreden


Lizzy Berben 
Arlene heeft de uitvaart prima en kundig verzorgt. Marion is diverse keren op huisbezoek geweest en dit is als zeer prettig ervaren. Er was veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Arlene gaat erg discreet om met de overleden persoon. Kortom wij zijn uitstekend begeleidt tijdens de voorbereidingen van de uitvaart.


Joep Moonen  


Francien  


JFS Tullemans 


Jos, Ton en Lisette Stultiens 
Marion, Je hebt ons op een zeer prettige, deskundige manier ondersteund en door de voorbereidingen geleid. Met jouw ondersteuning hebben we zelf ons persoonlijk tintje aan de crematie kunnen toevoegen. Samen met jouw inbreng werd het een mooi en waardig afscheid waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken en wat ons mede helpt om het plotselinge verlies een plekje te kunnen geven. Dank je wel daarvoor. Marleen, Ook jij dank je wel voor de ondersteuning en het meedenken om ons te helpen in zaken.


Frank Weekers 
Het was de derde uitvaart met Arlene en hoewel een uitvaard altijd iets droevigs heeft, voelden we ons telkens weer geborgen en begrepen bij elke uitvaard. Het was een erg persoonlijke begeleiding en aan al onze wensen werd tegemoetgekomen. Ook de communicatie liep heel goed. Alhoewel we in Zwitserland wonen, was het geen enkel probleem en werden plaatselijke gesprekken met de kerk voorbereid, wat het voor ons een stuk gemakkelijker maakte onze wensen om te zetten. Een woord van grote dank is op z'n plaats.


J. de Bakker 
Een luisterend oor en begripvol wat onze wensen waren. Erg betrokken bij de situatie. Zeer vriendelijk en professioneel.


Truus van Loon 
Contact met Arlene was zeer persoonlijk. Alles werd er gedaan en afspraken werden nagekomen. Zeer prettig.


Karin Dort van 
Fijn persoonlijk contact afgestemd op wat we zelf graag willen.


René Peeters 
Ondanks de trieste aanleiding hebben we toch fijne herinneringen overgehouden aan zowel de uitvaart als de voorbereiding daarvan. Hartelijk dank daarvoor!


Dorien Boerekamp 
ondanks de corona maatregelen hebben we zeer persoonlijk afscheid kunnen nemen. graag hadden wij vaker met zn allen om de tafel gezeten, maar dit kon niet ivm corona Er werd veel per mail en app geregeld, dit ging prima.


theo goertz 
zou iets alerter zijn op degene die de prentjes verzorgd en de rekeningen. Er liep wat mis of spaak. Uitvaart was verder ok. Koffietafel is een afrader. Bij uitvaartonderneming dit aangekaart en terug gekoppeld.


Mart Janssen 
De familie is tervreden hoe het verlopen is. De regels rondom het Corornavirus maken het het regelen van de uitvaart lastig. Arlene heeft ons daarin goed begeleidt.


Martin Slaats 
Zeer goed verzorgende uitvaart Oog voor details alles is bespreekbaar Helemaal top


Fam. Verstappen 
De persoonlijk gesprekken en de vele extra’s zoals pap die mam mocht begeleiden op haar laatste reis in de rouwauto en de laatste groet in het crematorium tot en met het sluiten van de oven. De herinneringsfoto en sleutelhangers voor de (achter)kleinkinderen. Wij hebben mede dankzij Arlene waardig en vooral persoonlijk afscheid kunnen nemen.


Coolen 
Wij waren erg tevreden over de begeleiding en uitvoering van de uitvaart. Wij werden verrast door allerlei "extraatjes" waar wij zelf niet aan gedacht hadden zoals kleine persoonlijke toevoegingen en een filmopname van de uitvaart. Er was voornamelijk veel persoonlijke positieve aandacht terwijl het een treurige tijd was. Het enige was dat we bij het begin van de uitvaart niet zo goed wisten waar wij verwacht werden, we hebben buiten staan wachten. En bij de overdracht naar Dela Roermond was prima (alleen een miscommunicatie over de tijd). Helaas was bij Dela Roermond was onze ervaring niet zo positief.


M.A. Kurpershoek 
Begeleiding als uitermate plezierig ervaren


Fam. Moors 
Wij hebben Arlene Uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Ondanks de coronacrisis hebben wij met onze uitvaartbegeleidster Marion Linssen een heel goed contact gehad. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en was op elk moment bereikbaar voor app- of telefonisch verkeer. Ook de nazorg is prima, we kunnen nog steeds met vragen terecht en regelmatig krijgen we een appje waarin ze vraagt hoe het met ons gaat. Wij zijn haar heel dankbaar voor haar steun. Fam. Moors


Y. Kessels 
Alles was tot in de puntjes verzorgd en aan al onze wensen werd voldaan. Daarnaast zorgde Arlene uitvaart voor accessoires die het geheel nog persoonlijker en compleet maakten. Marion, bedankt voor je steun en begeleiding, zodat we ondanks de Corona situatie toch heel mooi afscheid hebben kunnen nemen.


Wim van Houten 
heb een zeer goede ervaring opgedaan met arléne alles was goed verzorgd en bespreekbaar.heel sociale mensen goed op de hoogte van alle zaken. persoonlijk moet ik Marion Linsen bedanken voor de steun en begeleiden vanaf het begin tot nazorg van mijn maatje. ik zal jullie overal aanbevelen.


Karin Ramaekers 
Top begeleiding en verzorging. Ondanks de Corona periode toch een fijn en intiem afscheid gehad


J. Hoeben zoon overledenen 
Goed en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen


<<< Terug