Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mia Kuijpers-Janssen 
Er is geen begroting gemaakt, maar het factuurbedrag was naar verwachting. Verder was het een zeer fijne en persoonlijke uitvaart. Alert op kleine details en de balseming op locatie was echt uitmuntend!


Wiek Vaes 
Zeer prettige begeleiding. Duidelijk en daadkrachtig en ondersteunde ons goed bij de te maken keuzes. Speciale aandacht voor kinderen.


Claudette van de Kruijs  
Een prettige, warme en persoonlijke benadering met oog voor details en onze wensen


Caroline Feijen-Bartels 
Een zeer persoonlijke, fijne en warme begeleiding gehad. De Uitvaart is door onze moeder zelf besproken met Marion die zich aan de beloftes heeft gehouden die ze onze moeder heeft gedaan. De nazorg door Arlene in de vorm van een herdenkingsmiddag hebben wij zeer weten te waarderen. Wij hebben door deze begeleiding een fijne en mooie verwerking gekregen van het overlijden van onze moeder.


Peter Govaerts 
De uitvaart is tot in de puntjes georganiseerd zoals we het ons hadden voorgesteld. Geen moeite is hiervoor te veel gebleken. Hartelijk dank namens de nabestaanden.


WGM Thijs 
Wij zijn als familie zeer tevreden. Alles word in stappen uitgevoerd en goed uitgelegd. Op eigen initiatief zijn de foto's tijdens de uitvaart mooi weergegeven. Ook de levensloop van onze moeder is goed samengevat aan de hand van onze verhalen.Het was een mooi afscheid.


Yvonne Smolenaers 
Een zeer persoonlijke uitvaart die goed aansloot bij de persoonlijke wensen.


John Wolters 
Persoonlijke begeleiding, creativiteit en flexibiliteit, zoals door Arlene Uitvaartbegeleiding geboden, werd door de gehele familie als zeer prettig ervaren. Aanrader!


Renate Houweling 
Zeer warme en persoonlijke uitvaartondernemer, die duidelijk de wensen van de klant probeert in te willigen en ook begrijpt. Marion is in staat om een waardig, warme en persoonlijke uitvaart te verzorgen.


Sjaak Stockmans, zoon van overledene. 
Zeer correct en in gewone taal. Betrokken, snelle reacties op vragen. een perfecte begeleiding. Bedankt.


Jacquelien Bakker 
Arlene is prettig in de omgang, goed bereikbaar, adequaat, meedenkend, professioneel, flexibel, rustig, begripvol


H G Verheijen 


Annet 
Een hele positieve ervaring. Dank voor de persoonlijke, prettige, warme en liefdevolle ondersteuning. Vooral het meedenken en het geven van goede tips waren erg waardevol.


Christiaan Bertjens  
Alles top geregeld en op vragen snel gereageerd. Super bedankt


Els Vaes-Jacobs 
Persoonlijk, goede tips (toedienen H. Oliesel na overlijden; eerlijk advies om geen mogelijkheid meer te bieden om overledene nog te zien na al het mogelijke hiervoor gedaan te hebben).


C.W. Janssen Verheijen 
Zeer zorgzaam en hulpvaardig in de begeleiding tot zelfs na de uitvaart. Het was een mis precies zoals we voor ogen hadden en zelfs nog meer.


Marlene Bleiji-Caris 
Persoonlijk, liefdevol, tijd maakt niet uit, enorme steun Marleen. Echt boven verwachting. Zo attent en lief. Persoonlijke dingen zelf gemaakt zoals plaatje met Feyenoord logo en naam van mijn man door mijn zoon op kist laten plakken. In een enorm moeilijke tijd zorgt zij voor de lichtpuntjes❤️


J. Nijskens 
De voorbesprekingen en voorbereidingen op de uitvaart waren persoonlijk en to the point. Er werd ook snel gewerkt aan het drukken van rouwkaarten en het verzenden ervan. Tijdens de diensten in de kerk en in het crematorium was er deskundige en persoonlijke begeleiding. Na de uitvaart vond ik de communicatie echter onvoldoende. Er werd niet gereageerd op berichten, het duurde lang en pas na aandringen voordat er gereageerd werd.


Koos Thiessen 
Gelukkig hoef je zelf niet vaak een uitvaart te organiseren. Daarom is het zeer belangrijk dat je een professional krijgt die medeleven betuigd maar ook de organisatie ter hand neemt om een waardig afscheid te organiseren. Marion heeft dit met haar team naar volle tevredenheid gedaan.


Petra Feijen-Verstappen 
Zeer betrokken, hebben slechts een half woord nodig om te begrijpen hoe je de uitvaart graag wil hebben. Wij zijn uiterst tevreden en kunnen arlene iedereen aanbevelen.


Martie Nijs 
netjes, eerlijk en snelle reacties op vragen. Daarbij ook persoonlijk en open voor vragen of ideeen


Tiny Jacobs Knapen 
De begeleiding en aandacht was warm en persoonlijk Zeer tevreden


Lizzy Berben 
Arlene heeft de uitvaart prima en kundig verzorgt. Marion is diverse keren op huisbezoek geweest en dit is als zeer prettig ervaren. Er was veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Arlene gaat erg discreet om met de overleden persoon. Kortom wij zijn uitstekend begeleidt tijdens de voorbereidingen van de uitvaart.


Joep Moonen  


Francien  


JFS Tullemans 


Jos, Ton en Lisette Stultiens 
Marion, Je hebt ons op een zeer prettige, deskundige manier ondersteund en door de voorbereidingen geleid. Met jouw ondersteuning hebben we zelf ons persoonlijk tintje aan de crematie kunnen toevoegen. Samen met jouw inbreng werd het een mooi en waardig afscheid waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken en wat ons mede helpt om het plotselinge verlies een plekje te kunnen geven. Dank je wel daarvoor. Marleen, Ook jij dank je wel voor de ondersteuning en het meedenken om ons te helpen in zaken.


Frank Weekers 
Het was de derde uitvaart met Arlene en hoewel een uitvaard altijd iets droevigs heeft, voelden we ons telkens weer geborgen en begrepen bij elke uitvaard. Het was een erg persoonlijke begeleiding en aan al onze wensen werd tegemoetgekomen. Ook de communicatie liep heel goed. Alhoewel we in Zwitserland wonen, was het geen enkel probleem en werden plaatselijke gesprekken met de kerk voorbereid, wat het voor ons een stuk gemakkelijker maakte onze wensen om te zetten. Een woord van grote dank is op z'n plaats.


J. de Bakker 
Een luisterend oor en begripvol wat onze wensen waren. Erg betrokken bij de situatie. Zeer vriendelijk en professioneel.


Truus van Loon 
Contact met Arlene was zeer persoonlijk. Alles werd er gedaan en afspraken werden nagekomen. Zeer prettig.


Karin Dort van 
Fijn persoonlijk contact afgestemd op wat we zelf graag willen.


René Peeters 
Ondanks de trieste aanleiding hebben we toch fijne herinneringen overgehouden aan zowel de uitvaart als de voorbereiding daarvan. Hartelijk dank daarvoor!


<<< Terug