<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. Moors
Wij hebben Arlene Uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Ondanks de coronacrisis hebben wij met onze uitvaartbegeleidster Marion Linssen een heel goed contact gehad. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en was op elk moment bereikbaar voor app- of telefonisch verkeer. Ook de nazorg is prima, we kunnen nog steeds met vragen terecht en regelmatig krijgen we een appje waarin ze vraagt hoe het met ons gaat. Wij zijn haar heel dankbaar voor haar steun. Fam. Moors


Y. Kessels
Alles was tot in de puntjes verzorgd en aan al onze wensen werd voldaan. Daarnaast zorgde Arlene uitvaart voor accessoires die het geheel nog persoonlijker en compleet maakten. Marion, bedankt voor je steun en begeleiding, zodat we ondanks de Corona situatie toch heel mooi afscheid hebben kunnen nemen.


Wim van Houten
heb een zeer goede ervaring opgedaan met arléne alles was goed verzorgd en bespreekbaar.heel sociale mensen goed op de hoogte van alle zaken. persoonlijk moet ik Marion Linsen bedanken voor de steun en begeleiden vanaf het begin tot nazorg van mijn maatje. ik zal jullie overal aanbevelen.


Karin Ramaekers
Top begeleiding en verzorging. Ondanks de Corona periode toch een fijn en intiem afscheid gehad


J. Hoeben zoon overledenen
Goed en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen


Nelly
Zij had veel begrip voor de extra moeilijke situatie waarmee wij te maken hadden. Heeft met veel geduld en begrip gehandeld.


Michael Steuten
Hele goede en persoonlijke begeleiding gehad. Zeer tevreden. Alles was heel goed geregeld en verzorgd. Niets was te veel en zeker niet opdringerig. Zou hun zeker aanbevelen.


Mevr Becker - Salimin
Zee tevreden met een persoonlijk contact


Eddy Nijsen
In ons geval heeft Marion de totale begeleiding verzorgd. Ondanks het grote verdriet, kon zij structuur aanbrengen in zaken die gedaan moesten worden. Stap voor stap is er een fijne respectvolle uitvaartdienst samengesteld en vertaald naar ieders wens. Haar waardevolle tips zijn echt een ondersteuning en aanvulling. Wij kijken als familie terug op een respectvolle uitvaart van onze man,pap,schoonvader en opa.


Fam. Kuijpers


T. Moris-Coumans
Heel fijn persoonlijk contact, Marleen kwam vaak even langs om iets te verduidelijken i.p.v. te bellen. Het is een heel mooie uitvaart geworden, precies op de manier waarop wij dat wensten. Wij wisten al van de uitvaart van onze moeder 13 jaar geleden, dat zij alles heel fijn regelde en dat werd dit keer opnieuw bevestigd.


angela Beckers-Litjens
Arlene is/was de beste die wij hadden zeer persoonlijk en alles werd geregeld. heel professioneel. wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. 100% aan beveling.


Léon Wijers
Steeds oprechte betrokkenheid gevoeld, optimale nabijheid waar nodig, professionele houding steeds aanwezig. Persoonlijke begeleiding, heel "dichtbij"


Angela Rigtering-van Berlo
We zijn in deze verdrietige periode erg goed begeleid. Het contact was telkens persoonlijk, warm en begripvol. Op momenten dat we het even niet meer wisten, zijn we erg geholpen met een duwtje in de juiste richting. Niets was teveel, alles was mogelijk. Naar onze wensen is geluisterd waardoor we het afscheid van onze moeder en mijn vrouw als fijn hebben ervaren.


Annemiek Sijben
Ik kan iedereen Arlene aanbevelen.Voor ons met name Marion waar we 3x een heel goede ervaring mee hebben gehad. Rustig/een luisterend oor/als het kan wil ze graag aan alle wensen voldoen en gaat er ook voor/de 24 uur rouwkamer gewoon TOP/je voelt er je thuis wat heel belangrijk is. Dus een en al complimenten met een dikke 10 als beoordeling.


K Nouws
De uitvaart van oma was goed geregeld, Marleen neemt echt de tijd voor de nabestaanden en is heel erg vriendelijk. Laat de keuze bij de familie, maar geeft ook handige tips waar je op zo'n momenten zelf niet over na had gedacht. Legt bij vragen alles rustig, netjes en duidelijk uit.


Geraldine Bouwmans
Arlene heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd in het waardig afscheid van mijn vader. Ze zijn zeer professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen in deze verdrietige tijd.


Truus van Vliet
Mijn onuitsprekelijke dank voor marion en haar team.


Marij van den Kerkhof Ramakers
Arlene heeft de intieme uitvaart die we voor onze lieve Moeder wensten gestalte gegeven. Er was plek om onze wensen kenbaar te maken..er was ruimte om de laatste weg van onze Moeder op gepaste manier te laten verlopen.


Leo van Gemeren (zoon) namens Nellie van Gemeren (echtgenote)
Zeer betrokken, vriendelijk en deskundig


Theo Smeets
Het voelde meteen goed met deze uitvaartondernemer. We kregen overal uitleg over en dat kwam heel gemoedelijk over


Carla Lemmen-Knapen
Dit was voor de vierde keer dat Arlene uitvaartverzorging een uitvaart voor ons geregeld heeft. Ze hebben dit iedere keer super verzorgd. Ze denken heel goed mee en er is heel veel inbreng wat persoonlijke wensen betreft. Ze doen het super!


Rianne Goldenbeld
Een geweldige uitvaaronderneming en geweldige super bdgeleiding. We hadden ons geen beter afscheid kunnen denken en dit is mede tot stand gekomen door Marion van Arléne. Veel ruimte en vrijheid gekregen om het echt persoonlijk te maken. Echt een aanrader!!!


ria thijs simons
wij hebben arlene als zeer uit stekend ervaren het was prettig dat ze ook de kleine julian overal bij betrokken hebben zo dat hij het op zijn 3 jarige leeftijd ook begrijpt wat er was en dat hij heeft mogen helpen om opa te begelijden voor hij in de kist ging en op de crematie zijn eigen gang mog gaan en hun hem in de gaten hielden ook de nazorg hebben wij als zeer prettig onder vonden.


ria thijs simons
wij hebben arlene als zeer uit stekend ervaren het was prettig dat ze ook de kleine julian overal bij betrokken hebben zo dat hij het op zijn 3 jarige leeftijd ook begrijpt wat er was en dat hij heeft mogen helpen om opa te begelijden voor hij in de kist ging en op de crematie zijn eigen gang mog gaan en hun hem in de gaten hielden ook de nazorg hebben wij als zeer prettig onder vonden.


ria thijs simons
wij hebben arlene als zeer uit stekend ervaren het was prettig dat ze ook de kleine julian overal bij betrokken hebben zo dat hij het op zijn 3 jarige leeftijd ook begrijpt wat er was en dat hij heeft mogen helpen om opa te begelijden voor hij in de kist ging en op de crematie zijn eigen gang mog gaan en hun hem in de gaten hielden ook de nazorg hebben wij als zeer prettig onder vonden.


H.Janssen


Mat van Hoef
Geduldig,meedenkend, veel ruimte voor eigen inbreng, sturend waar nodig, persoonlijk, attent. Mede dank zij Arlene hebben wij een hele mooie en persoonlijke uitvaart gehad.


van Roij
Er is zeer goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen!


J.Berendsen
Marion is een zeer aangenaam, rustig en kundig persoon die de gehele familie in deze moeilijke periode begeleid, steunt en zorgen weg neemt. Ook na deze periode vraagt of ze nog ergens mee kan helpen.


Familie Kluijtmans
Het meedenken en het opperen van de mogelijkheden aan de hand van de verhalen. Daardoor is het een heel persoonlijk afscheid geworden. Op een manier en plaats waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Team van Arlene en Marion, bedankt voor de wijze waardoor het een afscheid is geworden waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.


D. Gerard
zeer betrokken en inspirerende uitvaartondernemer die met je mee wil denken en doen als je buiten de geijkte paden wil gaan.


Jerney


J van Dael
Aandacht, warme begeleiding, fijn in contact


Peter Kuppens
Sandra heeft ons gestimuleerd om al onze persoonlijke wensen ook uit te voeren. Verder heeft ze op het juiste moment de onderwerpen / activiteiten naar voren gebracht. Daarbij heeft ze ook zaken aan de orde gesteld die mogelijk gevoelig zouden kunnen liggen. Sandra was top en voelde aan als een zus of broer.


Maria van Eerd - Verdonschot
Prettige omgang, correcte communicatie en benadering. Ik mis op deze beoordelingslijst de ruimte om extra opmerkingen / aandachtspunten te kunnen plaatsen. Onze aandachtspunten zijn: *Af en toe een iets te formele benadering. *Na de uitvaart op het kerkhof is het niet prettig dat wordt besloten met de tekst: "we komen ... met de rekening".


M. van Appeven
Erg betrokken, praktisch gericht omdat wij dat op dat moment zelf niet waren, dus grote steun. Kwam door naar ons te luisteren met prachtig idee voor bloemstuk. We hebben veel complimenten over de uitvaart bestemd voor Arléne gehad.


R. Simons
Heel erg tevreden gezien de verwachtigingen, de voorbereidingen en het regelen omtrent de uitvaart was goed begeleid. De uitvaart zelf was tot in de puntjes verzorgd.


Familie Truijen
Wij vonden de begeleiding heel goed. Er is aandacht voor de persoonlijke wensen en men denkt mee. Wij bevelen Arlene zeker aan.


Liesbeth op 't Roodt
Zeer goed en ook heel goed dat ze onze kleinzoon er zo mooi bij betrokken heeft.


Peggy M H van den Kerkhof
Hartelijke, warme mensen met oor en oog voor overledene en nabestaanden. De persoonlijke benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben goed mee gedacht om alles te laten verlopen zoals mijn zus en wij het wilden.


M.J. Aerts - va de Kruijs
Zeer prettig begeleid en goed geïnformeerd! De persoon die begeleid heeft "voelde" alles goed aan en pakte het goed aan! Heeft onze wensen zeer goed begrepen en vulde het prima aan. Arlene zullen we zeer zeer aanbevelen bij anderen!!


Merv. Ogier Peeters
zeer goede begeleiding ook voor de achterklein kinderen die door de rust die ervan uitging toch besloten te gaan kijken in het mortuarium naar hun opa. Enkele weken na de uitvaart nog een bezoek en ook toen weer alle aandacht en lekker even kunnen kletsen. Voelt heel warm en we zijn meer dan dik tevreden.


Joyce Vaes
Hele fijne en persoonlijke uitvaartonderneming. Ze nemen de tijd voor je en ondersteunen je waar nodig is. Ook fijne terugkoppeling en nagesprek. Bedankt voor de begeleiding in deze toch moerilijke tijd.


Joyce Vaes
Hele fijne en persoonlijke uitvaartonderneming. Ze nemen de tijd voor je en ondersteunen je waar nodig is. Ook fijne terugkoppeling en nagesprek. Bedankt voor de begeleiding in deze toch moerilijke tijd.


Jos Daniels
Binnen twee jaar 2x de uitvaart laten verzorgen. Het waren emotionele dagen, maar een prachtig afscheid, mede door het warme en persoonlijke advies en ideeën. Kijken met een warm en goed gevoel terug.


Ton Moors
Arlene heeft ons goed geadviseerd, ontzorgd en begeleid. De omgang was correct en betrokken. Het enige wat mis ging werd goed hersteld.


Patrick Lenders
Fijne mensen,helpen je goed stap voor stap door het hele proces heen.ze hebben de kleinkinderen er ook goed bij betrokken en leesboeken uitgereikt over de dood speciaal voor kinderen.


Claudette van de Kruijs
Mijn moeder, en wij ook, zijn vol lof over de begeleiding vanuit Arlene! Mam vindt dat alles zo mooi en prima is verlopen en vertelt dat aan iedereen die dat wil horen. Sandra regelde en zorgde echt voor alles. Nogmaals bedankt!


Joke van der Zwan van Andel
Ik wil graag Sandra Jacobs en haar collega's van Arlene heel hartelijk danken voor alles wat zij na het overlijden van mijn moeder hebben gedaan. De persoonlijke aandacht en het respect, het verzorgen van onze wensen voor de uitvaart hebben diepe indruk op mij gemaakt.Dank jullie wel.


Elly Hendriks
De uitvaart had niet persoonlijker gekund mede door goed advies en de tips van Sandra.


Sjak Ingeveld


Marleen Meulen Sijben
was goed verzorgt hebben een zeer goed gevoel er bij


Marion Botterman
Ik vind Arlene een geweldige, meelevende en creatieve uitvaartondernemig. Daar waar nodig zakelijk wat mij erg hielp om in de moeilijke tijd de goede beslissingen te nemen. Ondanks het grote verdriet over het verlies van mijn dierbare kijk ik terug op een mooie uitvaart.


Berny Driessen-Cox
Zeer attent, zorgzaam naar de nabestaanden toe. Het gevoel van vertrouwen dat het goed gaat in de dagen dat we "geleefd" werden. Altijd bereikbaar indien nodig. Persoonlijk, betrokken, respectvol, meedenkend.