<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Karin Dort van 
Fijn persoonlijk contact afgestemd op wat we zelf graag willen.


René Peeters 
Ondanks de trieste aanleiding hebben we toch fijne herinneringen overgehouden aan zowel de uitvaart als de voorbereiding daarvan. Hartelijk dank daarvoor!


Dorien Boerekamp 
ondanks de corona maatregelen hebben we zeer persoonlijk afscheid kunnen nemen. graag hadden wij vaker met zn allen om de tafel gezeten, maar dit kon niet ivm corona Er werd veel per mail en app geregeld, dit ging prima.


theo goertz 
zou iets alerter zijn op degene die de prentjes verzorgd en de rekeningen. Er liep wat mis of spaak. Uitvaart was verder ok. Koffietafel is een afrader. Bij uitvaartonderneming dit aangekaart en terug gekoppeld.


Mart Janssen 
De familie is tervreden hoe het verlopen is. De regels rondom het Corornavirus maken het het regelen van de uitvaart lastig. Arlene heeft ons daarin goed begeleidt.


Martin Slaats 
Zeer goed verzorgende uitvaart Oog voor details alles is bespreekbaar Helemaal top


Fam. Verstappen 
De persoonlijk gesprekken en de vele extra’s zoals pap die mam mocht begeleiden op haar laatste reis in de rouwauto en de laatste groet in het crematorium tot en met het sluiten van de oven. De herinneringsfoto en sleutelhangers voor de (achter)kleinkinderen. Wij hebben mede dankzij Arlene waardig en vooral persoonlijk afscheid kunnen nemen.


Coolen 
Wij waren erg tevreden over de begeleiding en uitvoering van de uitvaart. Wij werden verrast door allerlei "extraatjes" waar wij zelf niet aan gedacht hadden zoals kleine persoonlijke toevoegingen en een filmopname van de uitvaart. Er was voornamelijk veel persoonlijke positieve aandacht terwijl het een treurige tijd was. Het enige was dat we bij het begin van de uitvaart niet zo goed wisten waar wij verwacht werden, we hebben buiten staan wachten. En bij de overdracht naar Dela Roermond was prima (alleen een miscommunicatie over de tijd). Helaas was bij Dela Roermond was onze ervaring niet zo positief.


M.A. Kurpershoek 
Begeleiding als uitermate plezierig ervaren


Fam. Moors 
Wij hebben Arlene Uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Ondanks de coronacrisis hebben wij met onze uitvaartbegeleidster Marion Linssen een heel goed contact gehad. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en was op elk moment bereikbaar voor app- of telefonisch verkeer. Ook de nazorg is prima, we kunnen nog steeds met vragen terecht en regelmatig krijgen we een appje waarin ze vraagt hoe het met ons gaat. Wij zijn haar heel dankbaar voor haar steun. Fam. Moors


Y. Kessels 
Alles was tot in de puntjes verzorgd en aan al onze wensen werd voldaan. Daarnaast zorgde Arlene uitvaart voor accessoires die het geheel nog persoonlijker en compleet maakten. Marion, bedankt voor je steun en begeleiding, zodat we ondanks de Corona situatie toch heel mooi afscheid hebben kunnen nemen.


Wim van Houten 
heb een zeer goede ervaring opgedaan met arléne alles was goed verzorgd en bespreekbaar.heel sociale mensen goed op de hoogte van alle zaken. persoonlijk moet ik Marion Linsen bedanken voor de steun en begeleiden vanaf het begin tot nazorg van mijn maatje. ik zal jullie overal aanbevelen.


Karin Ramaekers 
Top begeleiding en verzorging. Ondanks de Corona periode toch een fijn en intiem afscheid gehad


J. Hoeben zoon overledenen 
Goed en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen


Nelly 
Zij had veel begrip voor de extra moeilijke situatie waarmee wij te maken hadden. Heeft met veel geduld en begrip gehandeld.


Michael Steuten 
Hele goede en persoonlijke begeleiding gehad. Zeer tevreden. Alles was heel goed geregeld en verzorgd. Niets was te veel en zeker niet opdringerig. Zou hun zeker aanbevelen.


Mevr Becker - Salimin 
Zee tevreden met een persoonlijk contact


Eddy Nijsen 
In ons geval heeft Marion de totale begeleiding verzorgd. Ondanks het grote verdriet, kon zij structuur aanbrengen in zaken die gedaan moesten worden. Stap voor stap is er een fijne respectvolle uitvaartdienst samengesteld en vertaald naar ieders wens. Haar waardevolle tips zijn echt een ondersteuning en aanvulling. Wij kijken als familie terug op een respectvolle uitvaart van onze man,pap,schoonvader en opa.


Fam. Kuijpers 


T. Moris-Coumans 
Heel fijn persoonlijk contact, Marleen kwam vaak even langs om iets te verduidelijken i.p.v. te bellen. Het is een heel mooie uitvaart geworden, precies op de manier waarop wij dat wensten. Wij wisten al van de uitvaart van onze moeder 13 jaar geleden, dat zij alles heel fijn regelde en dat werd dit keer opnieuw bevestigd.


angela Beckers-Litjens 
Arlene is/was de beste die wij hadden zeer persoonlijk en alles werd geregeld. heel professioneel. wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. 100% aan beveling.


Léon Wijers 
Steeds oprechte betrokkenheid gevoeld, optimale nabijheid waar nodig, professionele houding steeds aanwezig. Persoonlijke begeleiding, heel "dichtbij"


Angela Rigtering-van Berlo 
We zijn in deze verdrietige periode erg goed begeleid. Het contact was telkens persoonlijk, warm en begripvol. Op momenten dat we het even niet meer wisten, zijn we erg geholpen met een duwtje in de juiste richting. Niets was teveel, alles was mogelijk. Naar onze wensen is geluisterd waardoor we het afscheid van onze moeder en mijn vrouw als fijn hebben ervaren.


<<< Terug