<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.3 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.3 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dorien Boerekamp
ondanks de corona maatregelen hebben we zeer persoonlijk afscheid kunnen nemen. graag hadden wij vaker met zn allen om de tafel gezeten, maar dit kon niet ivm corona Er werd veel per mail en app geregeld, dit ging prima.


theo goertz
zou iets alerter zijn op degene die de prentjes verzorgd en de rekeningen. Er liep wat mis of spaak. Uitvaart was verder ok. Koffietafel is een afrader. Bij uitvaartonderneming dit aangekaart en terug gekoppeld.


Mart Janssen
De familie is tervreden hoe het verlopen is. De regels rondom het Corornavirus maken het het regelen van de uitvaart lastig. Arlene heeft ons daarin goed begeleidt.


Martin Slaats
Zeer goed verzorgende uitvaart Oog voor details alles is bespreekbaar Helemaal top


Fam. Verstappen
De persoonlijk gesprekken en de vele extra’s zoals pap die mam mocht begeleiden op haar laatste reis in de rouwauto en de laatste groet in het crematorium tot en met het sluiten van de oven. De herinneringsfoto en sleutelhangers voor de (achter)kleinkinderen. Wij hebben mede dankzij Arlene waardig en vooral persoonlijk afscheid kunnen nemen.


Coolen
Wij waren erg tevreden over de begeleiding en uitvoering van de uitvaart. Wij werden verrast door allerlei "extraatjes" waar wij zelf niet aan gedacht hadden zoals kleine persoonlijke toevoegingen en een filmopname van de uitvaart. Er was voornamelijk veel persoonlijke positieve aandacht terwijl het een treurige tijd was. Het enige was dat we bij het begin van de uitvaart niet zo goed wisten waar wij verwacht werden, we hebben buiten staan wachten. En bij de overdracht naar Dela Roermond was prima (alleen een miscommunicatie over de tijd). Helaas was bij Dela Roermond was onze ervaring niet zo positief.


M.A. Kurpershoek
Begeleiding als uitermate plezierig ervaren


Fam. Moors
Wij hebben Arlene Uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Ondanks de coronacrisis hebben wij met onze uitvaartbegeleidster Marion Linssen een heel goed contact gehad. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en was op elk moment bereikbaar voor app- of telefonisch verkeer. Ook de nazorg is prima, we kunnen nog steeds met vragen terecht en regelmatig krijgen we een appje waarin ze vraagt hoe het met ons gaat. Wij zijn haar heel dankbaar voor haar steun. Fam. Moors


Y. Kessels
Alles was tot in de puntjes verzorgd en aan al onze wensen werd voldaan. Daarnaast zorgde Arlene uitvaart voor accessoires die het geheel nog persoonlijker en compleet maakten. Marion, bedankt voor je steun en begeleiding, zodat we ondanks de Corona situatie toch heel mooi afscheid hebben kunnen nemen.


Wim van Houten
heb een zeer goede ervaring opgedaan met arléne alles was goed verzorgd en bespreekbaar.heel sociale mensen goed op de hoogte van alle zaken. persoonlijk moet ik Marion Linsen bedanken voor de steun en begeleiden vanaf het begin tot nazorg van mijn maatje. ik zal jullie overal aanbevelen.


Karin Ramaekers
Top begeleiding en verzorging. Ondanks de Corona periode toch een fijn en intiem afscheid gehad


J. Hoeben zoon overledenen
Goed en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen


Nelly
Zij had veel begrip voor de extra moeilijke situatie waarmee wij te maken hadden. Heeft met veel geduld en begrip gehandeld.


Michael Steuten
Hele goede en persoonlijke begeleiding gehad. Zeer tevreden. Alles was heel goed geregeld en verzorgd. Niets was te veel en zeker niet opdringerig. Zou hun zeker aanbevelen.


Mevr Becker - Salimin
Zee tevreden met een persoonlijk contact


Eddy Nijsen
In ons geval heeft Marion de totale begeleiding verzorgd. Ondanks het grote verdriet, kon zij structuur aanbrengen in zaken die gedaan moesten worden. Stap voor stap is er een fijne respectvolle uitvaartdienst samengesteld en vertaald naar ieders wens. Haar waardevolle tips zijn echt een ondersteuning en aanvulling. Wij kijken als familie terug op een respectvolle uitvaart van onze man,pap,schoonvader en opa.


Fam. Kuijpers


T. Moris-Coumans
Heel fijn persoonlijk contact, Marleen kwam vaak even langs om iets te verduidelijken i.p.v. te bellen. Het is een heel mooie uitvaart geworden, precies op de manier waarop wij dat wensten. Wij wisten al van de uitvaart van onze moeder 13 jaar geleden, dat zij alles heel fijn regelde en dat werd dit keer opnieuw bevestigd.


angela Beckers-Litjens
Arlene is/was de beste die wij hadden zeer persoonlijk en alles werd geregeld. heel professioneel. wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. 100% aan beveling.


Léon Wijers
Steeds oprechte betrokkenheid gevoeld, optimale nabijheid waar nodig, professionele houding steeds aanwezig. Persoonlijke begeleiding, heel "dichtbij"


Angela Rigtering-van Berlo
We zijn in deze verdrietige periode erg goed begeleid. Het contact was telkens persoonlijk, warm en begripvol. Op momenten dat we het even niet meer wisten, zijn we erg geholpen met een duwtje in de juiste richting. Niets was teveel, alles was mogelijk. Naar onze wensen is geluisterd waardoor we het afscheid van onze moeder en mijn vrouw als fijn hebben ervaren.


Annemiek Sijben
Ik kan iedereen Arlene aanbevelen.Voor ons met name Marion waar we 3x een heel goede ervaring mee hebben gehad. Rustig/een luisterend oor/als het kan wil ze graag aan alle wensen voldoen en gaat er ook voor/de 24 uur rouwkamer gewoon TOP/je voelt er je thuis wat heel belangrijk is. Dus een en al complimenten met een dikke 10 als beoordeling.


K Nouws
De uitvaart van oma was goed geregeld, Marleen neemt echt de tijd voor de nabestaanden en is heel erg vriendelijk. Laat de keuze bij de familie, maar geeft ook handige tips waar je op zo'n momenten zelf niet over na had gedacht. Legt bij vragen alles rustig, netjes en duidelijk uit.


Geraldine Bouwmans
Arlene heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd in het waardig afscheid van mijn vader. Ze zijn zeer professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen in deze verdrietige tijd.


Truus van Vliet
Mijn onuitsprekelijke dank voor marion en haar team.


Marij van den Kerkhof Ramakers
Arlene heeft de intieme uitvaart die we voor onze lieve Moeder wensten gestalte gegeven. Er was plek om onze wensen kenbaar te maken..er was ruimte om de laatste weg van onze Moeder op gepaste manier te laten verlopen.


<<< Terug