<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15011

Uitvaartverzorging Dillema
Telefoon: 030-2947242
Email: info@uitvaartdillema.nl
Website: www.uitvaartdillema.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 75 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marko nesselaar
Zeer prettige ervaring altijd bereikbaar voorraad en vragen tussendoor ondanks deze Corona tijd was het een bijzonder prettige uitvaart


P. de Kruijff-Lodder en Alex de Kruijff
Wij hebben Astrid ervaren als iemand die zeer betrokken is. We hebben alleen met haar contact gehad. Ze gaf aan dat we haar dag en nacht konden bellen als er iets was en dat vonden wij fijn.


Bea Kints-van Binsbergen
Astrid heeft ons heel goed begeleid en kwam met goede voorstellen. Wij zijn heel blij dat we voor haar gekozen hebben.


B.H.W.Segura-van Valkenburg
Astrid heeft ervoor gezorgd dat het, ondanks een zeer verdrietige tijd, voor mij en mijn familie ook een hele mooie tijd is geweest. Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier zoals mijn man dat gewild had en omdat zij ons overal bij betrokken heeft voelde het veilig, persoonlijk en dat geeft ons net iets meer vrede met zijn overlijden.


Hans Bos
Betrokken, vriendelijk en deskundig


Richard Missler
Vriendelijk en warme vrouw en weet wat er speelt en wat er mee leeft bij de mensen


Bianca Keiman-Schmitt
Lieve vrouw met een luisterend oor en een goed hart. Denk mee met de mensen en een top locatie. Ondanks de corona toch een hele mooie uitvaart gehad.


J. van Dopperen
We hebben er een goed gevoel bij hoe het allemaal verlopen is.


R. Woning
Astrid heeft de uitvaart van onze vader (en die van moeder in 2013) op zeer persoonlijke en betrokken manier verzorgd. Ze kwam bij wijze van spreken op een heel bescheiden manier even bij ons in de familie om ons hier doorheen te helpen. Daadkrachtig maar warm. Alles was mogelijk en Astrid stond 7x24 voor ons klaar. Ondanks het verdriet kijken wij met veel voldoening en trots terug op deze dag. Dank je wel Astrid!


N. van der Vlerk / L. van der Vlerk van Wouw
We kijken terug op een goed georganiseerde en begeleide uitvaart ondanks de Coronacrisis. De betrokkenheid en goede adviezen van de uitvaartondernemer waarderen wij enorm. Alle zaken rondom de uitvaart werden adequaat en met respect door haar opgepakt.


De Bruin
Zeer persoonlijk, en hele prachtige uitvaart gehad ondanks de corona maatregelen.


Jan en Margaret
Astrid is er wel maar ook weer niet: Op de achtergrond regelt ze alles perfect. Ze denkt mee en heeft suggesties waar je zelf nooit aan zou denken. Persoonlijk en betrokken.


Kristel van Leersum
Astrid is een topper! Zou haar aan iedereen aanraden. Heel erg betrokken en speelt goed in op de wensen. Wij als familie zijnde zijn heel erg tevreden. Ze denk aan dingen waar wij niet aan dachten .dag en nacht bereikbaar niets was te gek of te veel. Wij hebben zonder zorgen afscheid kunnen nemen van onze vader.


familie de Kruijk
Uitvaartverzorging Dillema neemt veel zorgen uit handen, plus de begeleiding van Astrid is heel vertrouwd en persoonlijk.


tagm van Rijckevorsel
Zeer betrokken met veel aandacht voor persoonlijke invulling. Daarbij goede adviezen en ideeën gevend. Ruime mogelijkheden voor een mooi verzorgd en persoonlijk afscheid, zowel voor als na de plechtigheid.Veel dank.


J.Hooymayers
Zeer behulpzaam en betrokken uitvaartCentrum.Laagdrempelig en zeer liefdevol naar iedereen. Je voelt je gelijk op je gemak. Heel proffesioneel.


Rob


C.J.Otten-Huis
De uitvaart van onze vader was geheel Corona safe. Alles wat geadviseerd en verplicht was, werd volledig opgevolgd De plechtigheid heeft zelfs op zondag kunnen plaats vinden. Ondanks alle Corona -beperkingen een waardige en mooie uitvaart geworden. Veel dank, Astrid Uitvaartonderneming Dillma is zeker een aanbeveling. Top!


Sylvia van Elk
Astrid stond steeds klaar voor ons op welk moment dan ook. Ze is een persoon met veel passie en liefde voor haar werk en straalde dit uit. Dit gaf ons een goed gevoel en rust om dit allemaal voor ons een beetje af te sluiten.


Bianca Arts


Ingrid van der linden
We zijn super begeleid door deze zware tijd. Mee denkend en heel menselijk.


jac
zeer tevreden met astrid


Esther Vreman
Astrid is wereldvrouw, ook nu bij het overlijden van mijn vader stond ze mij/ons bij. Prettige persoonlijke benadering, meedenkend, warm persoon en bijna alles is mogelijk. Een aanrader met eigen bijeenkomstruimte!


Anja van dompzelaar
Duidelijk .liefde vol. mee denken. Eerlijk.de tijd nemen voor iemand Niks is te gek.respect. Rustig .perfect.huiselijk en warm gevoel. Alles kan


Carolien Jongmans
Mevr Dillema is heel erg betrokken, alles kan en mag, ze denk in oplossingen. Hoe zij me zoontje van 4 jaar heeft begeleid bij het overlijden van zijn oma, is meer als dat we hadden kunnen wensen! Alles tot in de puntjes geregeld! wij raden haar iedereen aan in deze verdrietige tijd!!


Marjan van der Mark
Astrid we willen je bedanken voor de mooie uitvaart en de tijd die we konden nemen, je heb een prachtige zaal waar je alle tijd krijg. We hebben echt positieve reacties gehad iedereen vond het heel mooi.


Tjoukje Wijnstra
Astrid is een prettige warme persoonlijkheid met waardevolle ideeën en tips die de uitvaart net iets extra’s geven . Bij het organiseren is zij heel precies en heeft en goed oog voor kwaliteit. Zij is heel duidelijk in haar communicatie en geeft goed aan wat kan en wat niet. Kan het niet dan komt zij met een alternatief. Het rouwcentrum ziet er warm en netjes verzorgd uit. Door haar inzet heeft de uitvaart een heel persoonlijk tintje gekregen. Veel meer dan we hadden gedacht en voor mogelijk gehouden.


E. van Baggem
Uitvaartondernemer was zeer empathisch en behulpzaam. Dacht met ons mee .


Kristel Fillerup
Zowel de uitvaart van onze vader, als van onze moeder, is door Uitvaart Dillema geregeld. Wij hebben gekozen voor een kleine uitvaart, wat volledig werd begrepen en aan werd gehouden. Astrid Dillema was mij aanbevolen door iemand die juist een hele uitgebreide uitvaart had laten regelen. Ook naar volle tevredenheid. Dus klein of groot is allemaal mogelijk. Astrid is flexibel, denkt mee, geeft duidelijke informatie, is goed bereikbaar via app, sms, mail en telefoon, of belt direct terug. Ik hoop Astrid voorlopig niet meer te zien ;-), maar beveel haar zeker aan.


jp.rindisbacher
astrid is een heele vijne dame.ze heeft mij zeer goed begeleid. door haar persoonlijkheid en inzet heeft ze mij een hoop verdriet weg genomen. ik ben meer dan tevreden.


Miranda Heijmans
Wij hebben de mooiste uitvaart gehad.


Peter van den Breul
Zeer goed begeleid tijdens de corona crisis. Begripvol en zeer meedenkend. Kortom erg goed. Sterk aan te bevelen.


M. Verhoef
Astrid verzorgde de uitvaart met veel persoonlijke inzet en betrokkenheid. Direct na ons eerste telefonische contact is ze bij ons langsgereden en tot en met de uitvaart heeft ze aan onze zijde gestaan. Vanwege Corona-maatregelen waren er helaas wel beperkingen in de mogelijkheden maar hiermee kon zij goed rekening houden en zo konden we met 30 mensen op gepaste afstand bij haar in Nieuwegein plaatsnemen. Zij gaf een goed voorbeeld hierin en zorgde dat ons samenzijn niet onwennig aanvoelde ondanks de na te leven regels.


Paula Brouwer
Astrid is een super lieve vrouw, die aan alle wensen probeert te voldoen en met je meedenkt in deze moeilijke tijd!!! Zou haar aan iedereen aanraden. Ze heeft het voor ons Super gedaan.


Paula Brouwer
Astrid is een super lieve vrouw, die aan alle wensen probeert te voldoen en met je meedenkt in deze moeilijke tijd!!! Zou haar aan iedereen aanraden. Ze heeft het voor ons Super gedaan.


Fam. van Stralendorff
Wij vonden uitvaartverzorgster Astrid Dillema van rouwcentrum Drilleveld Zeer warm en persoonlijk . De hele plechtigheid was zeer waardig. En beveel haar zeker aan. Met vriendelijke groet , Fam H. van Stralendorff.


Mevr G.J.E Masseur -Boterman
Heb grote waardering voor de manier waarop alles geregeld werd en voor de persoonlijke begeleiding. Niets dan lof voor Astrid Dillema. en haar medewerkers uiteraard.


Jacco en Bea Gerards
Als we een 11 mochten geven kreeg Astrid Dillema een 11 van ons.......of en 12....of een 13.....etc. Wat een lief, medelevend fantastisch mens!!


bea gerards-grashuis
een aanbeveling voor anderen....zeer betrokken, geeft steun en vertrouwen...ongekend goed......alle lofwoorden zijn te weinig voor Astrid Dillema.....


Saskia
Astrid Dillema is heel erg betrokken waardoor afscheid nemen van een geliefde iets makkelijker wordt gemaakt. Niets is haar te gek of te moeilijk. Ze heeft ook de uitvaart van onze vader verzorgt. En ook daar kijken wij met dankbaarheid op terug!


Saskia
Astrid Dillema is heel erg betrokken waardoor afscheid nemen van een geliefde iets makkelijker wordt gemaakt. Niets is haar te gek of te moeilijk. Ze heeft ook de uitvaart van onze vader verzorgt. En ook daar kijken wij met dankbaarheid op terug!


Maria Hessing
Astrid verstaat haar vak goed. Tevens heeft zij zeker een persoonlijke tats met de mensen van de overledene. Ik beveel Astrid zeker aan in mijn omgeving.


Mm de laat van wijk
Alles was boven verwachting. Er is veel aandacht en liefde aan besteed. En ik zou zeker bij iedereen deze begravenis onder neemster bij iedereen Aanbevelen


Miranda heijmans
Zeer goed. Wij raden haar zeker aan.


A.Landzaat
Zeer vriendelijk en meelevend en professional !


Familie Torronteras
Astrid is een uitvaartverzorger welke weet waar het over gaat en de wensen van de familie meer dan goed heeft uitgevoerd. Astrid je bent een topper :-) mvrgr. Familie Torronteras


RH van der Schoot
Familie en anderen waren vol lof betreffende het mooie afscheid van Corrie mijn vrouw.


Kitty van der Wal
Zoals te zien is, heb ik alleen de tien ingevuld, zegt genoeg denk ik, het voelt bij haar warm, alsof dat al zou kunnen als je een dierbare verliest ( in mijn geval mijn vader ) ik weet verder niets meer te zeggen dan dat Astrid dit allemaal regelt, en voor mijn gevoel heel goed ook.


Fabiola Balk
Alles van het begin tot het einde heel goed geregeld. Top


B. van de Geest
Neemt de tijd. Is betrokken. Netjes


Johan Blommestein
De uitvaartondernemer heeft ondanks de maatregelen als gevolg van het corona virus zorg gedragen voor een hele persoonlijke uitvaart.


m. a. c.p van staa - klever.
Zeer correct, persoonlijk, meelevend, vriendelijk, top kwaliteit. Ook door familie zeer gewaardeerd.


Familie. Vizee
Complimenten voor de betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Niets was teveel, en we hebben een mooie uitvaart om op terug te kijken.


Annet van den Hoeven- van Oort
Een woord, oké 3.... Een FANTASTISCHE VROUW + zeer begripvol, een luisterend oor, niet opdringerig en ondanks de voor ons trieste situatie persoonlijk en met respect door haar geholpen.


Rob en Petra
Astrid BEDANKT


Antonette Goedejohan
Een zeer goede begeleiding en zorg, het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden dankzij Astrid! Wij hebben dit als zeer goed ervaren en is het voor ons een stuk dragelijker geworden!


Marcel Overeem namens fam Overeem
Na het overlijden van onze vader hebben we ook bij het overlijden van onze moeder voor Uitvaartverzorging Dillema gekozen. Astrid Dillema is heel persoonlijk en echt tijdens ons rouwproces een steun en toeverlaat. Geeft fijne adviezen en is erg betrokken. Gewoon een heel fijn mens en vakvrouw. Van a tot z Top verzorgd !


Yvonne van Nuland
Astrid is zeer betrokken en voor kinderen heel erg lief. Stelt iedereen op hun gemak. Regelt alles tot in de puntjes. De uitvaartplechtigheid is zeer respectvol en uitstekend verlopen. Alle lof voor Uitvaartverzorging Dillema.


henny brons
Zeer netjes en verzorgd ben zeer tevreden zal ook mijn eigen uitvaart daar plaatsen


Fam v.d Tol
De persoonlijke benadering (even die arm op je schouder), de profesionele instelling,het Advies en hulp die je als familie krijgt is bovenverwachting! Echt super in een zeer moeilijke tijd. Niets is teveel en alles kan!


Familie Wilschut
Dit beroep is op haar lijf geschreven. Ze stelt je op je gemak. En zorgt er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.


W. van den Akker


W. van den Akker


Irna Motshagen
Dillema is super goed alles kan en niks moet top


Frits de gooijer
Fantastisch hoe zij onze ouders heeft begeleid. Zal haar altijd dankbaar voor zijn.


J. Baatje
Ik vond haar zeer betrokken en meelevend. Werkte professioneel.


Carla Prins-Vergeer
L.s., Astrid is fenomenaal. Ze kijkt, observeert en brengt de juiste toon in het geheel. Alles was/is bespreekbaar en zij denkt aan details waar je zelf niet aan denkt. Door de persoonlijke omgeving was het bezoeken van Michiel, in overleg, dagelijks mogelijk. De crematieplechtigheid was correct, het samenzijn nadien was ongedwongen en contact erg persoonlijk, wat ik als prettig ervaren heb. Met vriendelijke groet, Carla Prins-Vergeer.


Carla Prins-Vergeer
L.s., Astrid is fenomenaal. Ze kijkt, observeert en brengt de juiste toon in het geheel. Alles was/is bespreekbaar en zij denkt aan details waar je zelf niet aan denkt. Door de persoonlijke omgeving was het bezoeken van Michiel, in overleg, dagelijks mogelijk. De crematieplechtigheid was correct, het samenzijn nadien was ongedwongen en contact erg persoonlijk, wat ik als prettig ervaren heb. Met vriendelijke groet, Carla Prins-Vergeer.


mirandawillem@hotmail.com
Astrid is een schatje voor iedere betrokkene


Dagmar Pfeiffer
Met Uitvaartverzorging Dillema heb ik een zeer aangenaam ervaring beleeft. Uitvaartverzorging Dillema realiseerde met liefde en warmte het afscheidsdienst bij Uitvaartverzorging Dillema, die ook zeer aangenaam was voor de rouwenden om afscheid te nemen van de overledene. Alles werd vanaf begin tot einde in detail besproken en in overleg georganiseerd. Ik kan Uitvaartverzorging Dillema alleen maar aanbevelen en bedanken voor deze bijzondere uitvaart.


Sonja Verdouw
Astrid is een zeer hartelijke vrouw die op haar geheel eigen en professionele wijze je door deze moeilijke periode helpt met het maken van de juiste keuzes. Een zeer warme en betrokken vrouw, waarbij heel veel mogelijk is.


Ton de Jong
Het geheel was top.


H Kampert
Astrid, je hebt het echt super gedaan. Alsnog heel erg bedankt voor de goede zorg, kan je bij eenieder aanbevelen.


PATRICK JOHN FAAS
Astrid was bijzonder persoonlijk and heeft de uitvaart erg mooi en persoonlijk gemaakt. Zij heeft ons door deze moeilijke en emotionele tijd begeleid met leifde and de grootse zorg! Alle wensen van mijn vader waren tot en met the kleinste detailjes verzorgt - wij zullen het nooit vergeten en waarderen hoe zij met ons mee heeft geleefd - Ongelooflijk!!!


Trudy Elsendoorn
Zeer betrokken en ook aandacht voor de kleine details. De overledene was goed verzorgd. Er was ook oprechte aandacht voor het welzijn van de nabestaanden.


verliefd34@hotmail.com
Astrid Dillema is een mens met hart op de juiste plek voor dit werk, ze leef zo intens mee en ook nog na de uitvaart....die geregeld was zoals hij dat wilde tot in de puntje. Ik zal haar zeker bij andere aanraden. Astrid je verdiend een goude griffel topper


Hans Luiten


D.Verbaan.
sfeervol professioneel prima voorlichting veel aandacht voor de overledene


A van de Lustgraaf
Mevr Dillema-van Staa van uitvaartverzorging Dillema was zeer betrokken bij de uitvaart van mijn moeder.


T.L. de Jong
vanwege de persoonlijke benadering kan ik astrid iedereen aanbevelen


Angela Benschop
Astrid Dillema is een uiterst sympathieke en liefdevolle vrouw. Ze weet wat ze doet, mee bezig is en zegt. Geweldig hoe ze de uitvaart van mijn moeder heeft bijgestaan en geregeld !! S


Henk Broekhuizen
Heel netjes. Het gehele plaatje viel op zijn plaats.


Tilly Bruinsma-van der Sluiszen
Wij hebben binnen 3 weken twee crematies gehad van mijn broer en moeder, beiden geregeld bij Astrid Dillema. Wat vonden wij Astrid Dillema een lief en betrokken vrouw op beiden personen. Dank je wel nogmaals


Angelique Emo
Ontzettend fijne dienst geweest. Tot in de puntjes geregeld. En fijn dat Astrid meedacht aan alle zaken die wij vergeten zouden. Zoals de rouw verwerking van de hond en mijn jonge nichtje van 3 jaar.


Joke Meter
Alles was zo netjes verzorgt we zijn daar heel tevreden over Bedankt .


Bennie Muijen
Astrid heeft op een respectvolle en professionele wijze vorm gegeven aan onze persoonlijke wensen. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd.


Rob Wouters
Ik heb eerder een uitvaart bij Dillema meegemaakt en toen dacht ik, als mijn moeder komt te overlijden wil ik dat Astrid Dillema de uitvaart verzorgt. Astrid Dillema heeft ons vooraf goed geïnformeerd en geadviseerd. Niets was te veel voor haar en ze was zeer behulpzaam. Zeer professioneel maar vooral warm. Bezoek was altijd welkom. De vele positieve reactie van familie en kennissen bevestigen dat nog eens. Astrid, je bent een topper!


Rob Wouters
Ik heb eerder een uitvaart bij Dillema meegemaakt en toen dacht ik, als mijn moeder komt te overlijden wil ik dat Astrid Dillema de uitvaart verzorgt. Astrid Dillema heeft ons vooraf goed geïnformeerd en geadviseerd. Niets was te veel voor haar en ze was zeer behulpzaam. Zeer professioneel maar vooral warm. Bezoek was altijd welkom. De vele positieve reactie van familie en kennissen bevestigen dat nog eens. Astrid, je bent een topper!


Joke van den Broek
Prima begeleiding, zeer persoonlijk. Op de factuur kan ik niet antwoorden, dit is nog niet afgehandeld. Dus heb ik in het midden gelaten.


Joke Van der Sluiszen-Daalhuizen.
Een warme persoonlijkheid warm en zeer menselijk. Ze heeft helemaal aan al onze wensen voldaan. En vooral ook heel kind vriendelijk. Zij heeft onze kleinkinderen heel goed begeleid bij het verlies van hun opa. Alle lof en waardering voor mevrouw Dillema.


Martine van Dalfsen
Het was heerlijk dat Astrid zo fijn voor ons gezorgd heeft in zo een lastige verdrietige week. super prettig, altijd bereikbaar en super flexibel


Desiree de Jong
Een zeer lieve, fijne en warme vrouw. Ze denkt goed met je mee zodat je niet op extra kosten word gejaagd en dringt je niets op. Ze luisterd oprecht naar je en neemt de tijd. Ook voor de allerkleinste word er tijd genomen, je kunt duidelijk zien dat ze ervaring heeft! Ik heb samen met Astrid mijn moeder de laatste zorg gegeven, dit voelde fijn en er was naderhand tijd om daar over te praten. Een lieve vrouw die ook absoluut van een grapje houd en waarbij je echt jezelf kunt zijn in een al moeilijke periode.!


J. Smorenburg
Persoonlijke begeleiding en heel goed meegedacht.


dillema


Mevr JTM de Vries-Zijdewind
Deze uitvaartondernemer nam alle tijd om alles goeie banen te leiden. Het was een prachtige uitvaart.


Mevr Spaan
10 met een griffel Een top vrouw


Voest


M. Polman


Rob Geldman
Contact is als zeer prettig ervaren


Ton Vlot
Astrid heeft ons uitstekend met de uitvaart van onze vader geholpen. Mijn vaders specifieke heeft wensen heeft ze allemaal vervuld. Ik beveel haar dus van harte aan!


Tonny Maas Van Der Meer
Astrid heeft mijn zoon vreselijk goed begeleid bij De uitvaart van zijn vader alles heeft ze goed uitgelegd en besproken.bij de uitvaart zelf hield ze hem ook goed in de gaten voor het geval ze nodig moest zijn.een fantastische vrouw,ondanks dat ze ook zakelijk moest zijn was ze meer liefdevol en menselijk voor de nabestaande En dan zeer zeker voor mijn zoon Glenn Jacobs.nog heel erg bedankt Astrid jij hebt het mogelijk gemaakt dat mijn zoon zijn vader op een mooi En waardig afscheid.groetje Tonny Maas Van Der Meer(moeder van Glenn Jacobs.


Lana Jacobs
Fantastische vrouw waardoor het voor ons vertrouwt en luefdevol werd ze leeft mee en het voelde alsof zij meer ern vriendin was


J van der Zalm
Heel warm, meegaand en respectvol.


M. Verkleij


J.p.luiten


Astrid Timmer
Astrid Dillema heeft haar belofte om er een waardig afscheid van te maken meer dan waar gemaakt. Haar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en praktische adviezen hebben wij zeer op prijs gesteld. De prachtige opmaak van de rouwkaart waren wij erg blij mee, zoals het paste bij onze moeder. Een verdrietig moment werd zo ook een mooie herinnering.


anneke van barneveld
zeer prettig en zeer persoonlijk. neemt uitgebreid de tijd voor je . geeft een heel prettig gevoel


j.a de boer


A.C.van Zutphen
We hebben een goede begeleiding gehad met vertrouwen,rust en vriendelijkheid.een uitvaartbegeleidster die uitstekend geschikt is voor dit vak.


Chris Abels
Erg veel aandacht voor details, geeft zelfs de bloemen dagelijks water. Heeft bijna dagelijks contact met de nabestaanden om alles in de perfectie te kunnen waarmaken.


Jansen
Ga zo door lieve Astrid. Je bent een kanjer in je vak


Brigitte van den berg
Fantastisch goed geregeld Vriendelijk en mee levend zeker een aanrader


M.A. van Meurs


U. Müller
Astrid Dillema heeft oog voor jouw wensen en situatie. Zij geeft goed tips en de begeleiding is uitstekend.


Angela Tol
Wij zijn bijzonder tevreden over de begeleiding van deze uitvaartverzorging. Erg betjes, behulpzaam, begripvol, geeft goede informatie en staat steeds voor je klaar.


Jan & Petra van Dopperen
Wij zijn echt zo tevreden met deze zeer professionele,liefdesvolle,begripvolle uitvaart verzorging dat wij echt alleen maat 10e kunnen geven. Voor iedereen die te maken krijgt met een uitvaart en op zoek is naar mensen die dit waardig kunnen verzorgen dan kunnen wij alleen maar zeggen, ga zeker in gesprek met Dillema (Astrid) want een betere uitvaartverzorger hebben wij nog nooit mee gemaakt.Na u gesprek weet u meteen waar u aan toe bent. Alle dank voor uitvaartverzorging Dillema (Astrid) Jan & Petra.


Ineke Pouwelse
We waren absoluut blij met de begeleiding en ondersteuning van Astrid. Op een persoonlijke en professionele wijze zocht zij steeds naar wat voor ons als familie het meest passend voelde. Ze was steeds flexibel, accuraat en gericht op onze wensen en behoeftes. Alle wensen waren bespreekbaar en veel kon. We kijken met een warm gevoel terug op de fijne ondersteuning


Willem van de Merkt
Zeer betrokken. Eerlijk. Alles is bespreekbaar. Neemt te tijd en regelt indien nodig alles voor de nabestaande. Een uitvaart waar je tevreden op terug kijn kijken.


S. Mulder
Zeer tevreden met de gehele aanpak en afhandeling!


Dave Emmelkamp
Een geweldige vrouw met een fantastisch karakter! Ze zorgt ervoor dat alles maar dan ook al3les naar wens is van de overledene en nabestaanden en brengt zelf ook nog ideeën in. Ze spreekt vanuit haar gevoel en dat maakt het persoonlijk.


L. Verburgt-Sakkers
Alles was heel goed en mooi geregeld.


Fam Salden
In een heel moeilijke periode in ons leven was Astrid voor ons een grote steun. Warm, hartelijk en een vakvrouw.Ik kan haar dan ook absoluut aanraden. Mijn hartelijk dank voor al je goede zorgen.


Pouwel van de Siepkamp
een prettige en persoonlijke benadering. Alle ruimte om onze eigen wensen te realiseren


C. van Keulen
Hele hartelijke, meelevende vrouw, die precies wist wat moest gebeuren, van wanten wist en ook eigen initiatief toonde.


luc de jong
astrid is zeer betrokken bij de afwikkeling van de uitvaart en staat altijd voor je klaar


Anja Demmers
Zeer persoonlijk en goed.


Anja Demmers


C. Lubberts-Hartmans
De totale rekening moet nog komen dus een correct antwoord kan ik hier nog niet geven. De uitvaartverzorgster heeft voor ons meer dan voldoende tijd genomen en dat voelde heel goed.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59