<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15011

Uitvaartverzorging Dillema
Telefoon: 030-2947242
Email: info@uitvaartdillema.nl
Website: www.uitvaartdillema.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 70 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


L. De Jong 
Astrid is een hele lieve, vriendelijke vrouw die met je meedenkt en 24/7 bereikbaar voor je is. Ook na de uitvaart kan je bij haar terecht met evt. Vragen. Heel erg fijn om zn lieve vrouw te hebben in al zn moeilijke tijd.


Patrick Faas 
Astrid met Dillema is zeer professioneel en heeft ons alle steun en zorg verleend die we nodig hadden. Niet te veel en definitief niet te weinig. Door deze hele moeilijke tijd heeft zij ons ondersteund en het hele proces makkelijker gemaakt.


Liana Cornelisse 
Een zeer vriendelijke, warme vrouw met een luisterend oor die alles in het werk zet om een mooie uitvaart te verzorgen naar de wensen van de familie.


A van der Gun 
Alles netjes overlegd en uitgelegd. Goed contact. Denkt mee en is soepel in oplossingen en bij veranderingen.


Janny de Groodt -Adelaar  
Zeer goed begeleid en was zeer betrokken bij met ons en was altijd aanspreekbaar


J.A.Kabel  
Een vrouw die de situatie op individueel niveau inschat en behandeld. Ze ontzorgt waar mogelijk en geeft je daarmee daadwerkelijk te kunnen rouwen


Anita van de Lustgraaf 
Deze dame is zeer betrokken, en denk ook zeker mee.Alles goed verzorgd .


Walter velthuis 
Een ware verademing, om in zware tijden te mogen worden begeleid door een kundige, warme en zeer persoonlijke uitvaartverzorgster.


Albert Veenhof 
de Uitvaartverzorgster Astrid was zeer betrokken, uiterst informatief over wat hierna allemaal te doen. ze heeft zeer veel stress uit onze handen gehaald.kortom de uitvaart was geheel zoals wij het wilde voor onze Moeder, Astrid heel veel dank hiervoor.


Arie van Surksum  


Bernadet wimmers-kampert 
Ben zeer positief, voelt als familie,Astrid is zeer betrokken bij hele uitvaart.ze regelt alles perfect, incl. Een knuffel als je verdrietig bent..ze staat voor je klaar, en ze weet precies om op de wensen in te spelen.. en dankzij de uitvaart van mijn mams, willen nog meer mensen bij Dillema hun uitvaart doen..zegt genoeg denk ik ❤️


S.J.J de Nijs 
Wij zijn op elke denkbare wijze tot in perfectie bijgestaan en geholpen. We hadden ons geen mooier verloop kunnen voorstellen of wensen in deze moeilijke tijd. We zijn ontzettend dankbaar.


Romy  
weet van aanpakken begeleid je waar nodig zeer bekwaam in haar werkzaamheden, niks is te gek dankjewel voor de lieve en goede zorgen.


Alfons.van.Raam 


Irma Bos 
Astrid is gewoon een enorme lieverd, zij ondersteunt de familie op alle vlakken. Niets is haar te veel, je kunt met alle vragen en opmerkingen bij haar terecht. We zijn ontzettend blij met deze vakvrouw!


Karin Gruters-van Kuik 
En zijn erg tevreden over de uitvaart onderneming van Astrid van Staa ze heeft voor ons helaas al vier uitvaarten begeleid naar alle tevredenheid. Astrid heeft veel kennis van alles wat mogelijk is om er een waardevolle uitvaart van te maken.


R van Vliet 
veel persoonlijke aandacht, ook voor kinderen en heel specifiek voor kleinkinderen. ook heel flexibel in de mogelijkheid om mijn vrouw te bezoeken. hebben alle ruimte en tijd gekregen om in meerdere dagen afscheid van haar te nemen. de condoleance en uitvaart waren heel persoonlijk, en zijn door mw. van Staa op een hele fijne manier verzorgt. zij heeft niet alleen de uitvaart ons uit handen genomen maar ook gezorgd voor voldoende ruimte voor een ontspannen sfeer


Henk Schep 


Hans weerdenburg 


Rob Rietveld 
Wij hebben de no-nonsense instelling van Astrid als zeer prettig ervaren. Daar hadden wij behoefte aan. Afspraken werden keurig nagekomen en er was veel aandacht voor het gevoel van de nabestaanden.


PS Mazurel-winkels 
mijn persoonlijke uitvaartondernemer ws uitmuntend geen klachten alles is gegaan zoals wij dat wilde erg persoonlijk en aardig en goed begeleid wij waren allemaal heel erg tevreden erover.


F. van Schaik 
Een persoonlijke en warme aanpak waarin flexibiliteit en meedenken centraal staan resulterend in een prachtig afscheid.


A.K. de Vries 
competent, zachtaardig, vlug zonder te haasten, smaakvol, luisterenden met een zweem van humor als dat gepast is.


Anja Jager  
Astrid Dillema is de beste!!!! Zo meelevend lief alles was mogenlijk. Ik ben blij dat ze een eigen uitvaartcentrum heeft hier in mieuwegein.


Hans Emont 
Goede uitvaardonderneemster die meevoert en optimale ondersteuning bied het gehele proces van overlijden tot aan de crematie. Zeker een aanrader.


Pauline van Duuren  
Wij vonden het rouwcentrum een prettige sfeer uitstralen en de begeleiding en persoonlijke aandacht fijn om te ervaren. Alles is volgens onze wensen gegaan


Jos Hulskemper 
Heb inmiddels al 2 uitvaarten bij Astrid van Staa gedaan en deze zijn altijd prima geregeld en ook naar alle tevredenheid verlopen daarom zal ik haar ook graag aan anderen aanbevelen.


Evert Kraaikamp 
Wordt op een fijne manier bijgestaan om de uitvaart naar persoonlijke wensen uit te voeren. Zeer persoonlijke benadering.


Dorus Perquin 
Astrid is een geboren uitvaartleider,ze denkt mee en voelt precies aan hoe wij het als familie wilden.als zeer prettig ervaren en voor iedereen die in deze moeilijke periode komt een aanrader.


Mandy mesu  
Hele lieve mensen vriendelijk en heel behulpzaam niks was te veel alles tot op de puntjes verzorgt Prachtige uitvaart mede dankzij uitvaart verzorging Dillema


Jeffry van Ede 
Zeer vriendelijk en meegaande vrouw. Die echt voor alles zorgt. Uitvaart heel mooi verzorgd van ons moeder. Uitvaartcentrum ook heel erg mooi.


Sophia Kalkhoven 
Liefdevol en met veel respect


De rooij 
Fantastische begeleiding alle afspraken zijn keurig nagekomen. Astrid heeft aan alle verwachtingen voldaan


Jolanda van de Kamer 
Astrid, Je bent een vakvrouw.. Ontzettend geduldig en secuur, flexibel en toegankelijk. Dat je aangaf dat zelfs onze honden afscheid konden nemen is absoluut uniek.. en voor ons helemaal super.. Bedankt voor het meedenken aan dingen waar we anders niet aan gedacht zouden hebben en dat je alle tijd voor ons nam, voor het afscheid nemen. Het heeft het afscheid voor ons draaglijker en onvergetelijk gemaakt. Je bent uniek. Alle respect van ons allemaal. Hele dikke knuffels en tot gauw, de Snellenbergjes


A.H. Leistra-Kraan 
Dit is de derde uitvaart in mijn familiekring, die verzorgd werd door Uitvaartcentrum Dillema. Niets dan lof voor de persoonlijke begeleiding en invulling van alle wensen.


W.E. Bernadina 
Astrid is zeer betrokken, heel benaderbaar en heeft enorm bijgestaan en begeleidt bij het afscheid van mijn vrouw en onze moeder.


Nico Plomp 
Astrid heeft ons van begin tot eind op een persoonlijke en inlevende manier begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Ze neemt ruim de tijd en is, indien gewenst, altijd beschikbaar. Ze zegt wat ze doet en doet vervolgens wat ze zegt. Daarbij waren wij aangenaam verrast over de waardige en persoonlijke handelwijze van Astrid op de dag van de crematie. Absoluut een vakvrouw en een mooi mens bovendien.


Annemarie Ottenkamp 
Ze wist de juiste snaar te raken. En door (bijna) alles in eigen beheer te doen is er niets verkeerd gegaan. Door de uitvaart op een plek te houden creëer je een "huislijke" sfeer, wat zeker gelukt is.


H .Verweij 
Open eerlijk duidelijk. Kortom een fijn contact.


G.H. de Kruijf 
Het contact met Astrid was persoonlijk en warm. Geen vraag was te veel. Zelf kwam ze ook met mooie suggesties,die er toe geleid hebben, dat de uitvaartplechtigheid tot volle tevredenheid is verlopen.


C van Duijn 
Komt afspraken na Doet wat ze beloofd Zeer prettig persoon Is er voor het hele gezin


Samantha van de laan 
Astrid is een betrokken en een meedenkend/meelevend persoon. En zij zorgt ervoor, zodat jij je, op je gemak voelt. Mooie locatie in warmer sfeer. Zou haar iedereen aanraden.


Bertus van Mildert ( De Zoon ) 
Ik had ervaring met de uitvaartverzorging van Dillema Ik ben zeker heel tevreden Het word heel goed verzorgd En de nasleep van het verwerktproces houd ze goed in de gaten en regelmatig neemt ze contact op top


Anita Broekman 
Wat een fijne vrouw is Astrid van Staa (Dillema Uitvaartverzorging). Zij heeft alles voor mij en mijn zoon uit handen genomen en belde me regelmatig hoe het met me ging! De condoleance was ook super mooi geregeld! Er waren ontzettend veel mensen op het afscheid van mijn grote liefde Hans en zij zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. De muziek wat wij hadden aangedragen was ook zo goed geregeld. Aan drankjes kwamen de mensen ook echt niets te kort! Astrid zal ik zéker aanbevelen bij andere mensen en zal ook zéker contact blijven houden met deze lieve schat!


Angela Gabriels  
Astrid is een schat van een vrouw en heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld ,ze is niet zakelijk , maar heel warm en hartelijk ! Ik beveel haar en haar team zeker aan als je je dierbare een warme, persoonlijke en mooie uitvaart en laatste afschscheid wil geven , want het laatste mom. Met je dierbare is zo belangrijk ! En nog is ze er voor mij , echt een vrouw met een harte op de juiste plaats gr angela


Fred Lindemann 
Klant bij een uitvaartondernemer is iets dat niemand wil zijn, maar we toch allemaal ooit mee te maken krijgen. Als het zover is, kan ik mij geen betere persoon bedenken dan Astrid om dit mee door te maken. Zij voelt goed de stemming van de ander aan, is lief en toch duidelijk als zakelijke aspecten aan bod komen en laat het tempo zakken als je je door de omstandigheden gehaast voelt. En natuurlijk is alles goed en volgens afpraak geregeld. Dank je wel Astrid. Met vriendelijke groet, Fred


Rob de Vries 
Onze ervaring met deze uitvaartondernemer zijn zeer positief. Astrid van Staa (van Dillema Uitvaartverzorging) heeft een hele persoonlijke benadering, is meelevend, denkt mee in oplossingen en is een houvast in een moeilijke periode. Zij staat ten allen tijde voor je klaar. De uitvaart zelf werd verzorgd in haar eigen uitvaartcentrum en wij kregen hiervoor alle tijd en gelegenheid met na afloop een prima verzorgde broodjesmaaltijd. Ook de nazorg is zeer goed geregeld. Ik kan Dillema Uitvaartverzorging van harte aanbevelen.


Maurice Bijleveld 
Astrid stond gedurende de uitvaart en de voorbereiding daarop altijd voor mij klaar met raad en daar. Ook kon ik blind vertrouwen op haar advies.


T Gallusz 


Mireille Karlas 
Astrid is een top uitvaartondernemer. Bereid om mee te denken. Je kan haar voor alles benaderen. Heel toegankelijk. Een fijn mens!


Martien Lamers 


M. Van Oostrom 
Zeer prettig contact met uitvaartonderneemster. De uitvaart was precies zoals door ons bedoeld.


Anita de Bie Nijhoff 
Het was erg mooi en intieme crematie


cardinaal w.a 
Wij hebben de uitvaartondernemer als zeer betrokken mogen ervaren, waarbij oog was voor persoonlijke begeleiding en detail. We hebben hier een warm gevoel aan overgehouden, en heeft ons tevens kracht gegeven om dit verlies te verwerken.


Peter Kruis 
Door de kleinschaligheid van dit bedrijf is ons de mogelijkheid geboden om al onze persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan. Hiermee is de uitvaart een fraai afscheid geworden van onze moeder, schoonmoeder en zus.


H.G.A van der Weijden 
Nog geen eindnota gehad maar verwacht geen verassingen.


Simona Kaaijk 
Dankzij Astrid hebben wij op zo'n mooie en liefdevolle manier afscheid kunnen nemen. Zij stond ten alle tijde voor ons klaar, was zo ontzettend lief, dacht in alles op een hele fijne manier met ons mee en heeft ons een hoop regelwerk uit handen genomen. Wij zijn heel erg dankbaar dat zij op ons pad kwam en dit voor ons heeft kunnen doen.


rina 
geweldig gedaan! we zijn blij met jou.


C. van Staa 
Wij kunnen ons geen betere wensen, betrokkenheid en professionaliteit staan hoog in het vaandel.


Rene van de Graaf 
kan niet anders zeggen dan dat de uitvaartverzorgster zeer goed werk heeft geleverd, en erg meegaand, en een goed luisterend oor was.. we kijken dan ook heel tevreden terug op de begrafenis. Astrid is een fantastische gastvrouw, die zeer goed voor mijn vader heeft gezorgd naar aanleiding van het verlies van mijn moeder.


M. Groenland-Cuylits 
Alles is heel goed verlopen. Hele fijne goede begeleiding. Ook na de uitvaart is er een goede nazorg.


Lya Dage 


Marco Hondeveld 


Menno Kramer 
Zeer betrokken, ervaren en professioneel.


Mireille 
Wij hebben Astrid als een zeer betrokken uitvaartverzorgster ervaren. Bij het 1e bezoek voelde het meteen vertrouwd aan. Zij neemt alle tijd om alles op het gemak door te nemen. En voelt hierdoor goed aan hoe de uitvaart persoonlijk en eigen kan worden. Haar eigen ruimte "Dillema" voelt knus aan. Alles is bespreekbaar met Astrid.


Marco Jansen 
De persoonlijke aanpak, met een lach en een traan. Zeer persoonlijk en toch professionele verzorging


Leo Meijer 
Mede door Astrid heeft mijn moeder een hele fijne mooie en persoonlijke uitvaart gekregen.


Martin 
Dankbaar voor de goede zorgen van Astrid, zowel voor de overledenen, als ons als familie. Astrid is een professional in haar vak; persoonlijk, betrokken, meedenkend en respectvol.


Riet Rotteveel-Agterberg 
De nabestaanden hebben van Astrid veel aandacht gekregen. De afscheidsplechtigheid was door haar tot in de puntjes verzorgd.


Fam. Gruters. 
We zijn erg goed begeleid door uitvaart verzorging Dillema Een vrouw die.het vak met haar hart en ziel aanvoelt wat we nodig hadden En ook werd er erg goed met ons meegedacht om er een warm afscheid van te maken met veel persoonlijke boodschappen naar de belangstellenden


van Staa 


Mario van Emrik 
Met eer en repect voor mijn moeder de uitvaart verzorgt. Meedenkend, actief & lief in behandeling en zorgzaam. Als onze iedeeen en input is rekening mee gehouden en perfect uitgevoerd.


Antonia Schrijvers 
Warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Dankbaar voor Astrid haar inzet om mijn/onze wensen te vervullen.


JW de Vries 
Zeer tevreden!!!!!


Peter Kersbergen 
Uitvaartverzorging Dillema (Astrid) doet alles werkelijk vol toewijding, met persoonlijke begeleiding en met respect. Alles is in de puntjes verzorgd en daadwerkelijk ontzorgd in een tijd van verlies. Ik kan Dillema Uitvaartverzorging dan ook volledig aanraden. Daarom ook een 10 met een griffel!


G.J. van Someren 
Een 10 voor meedenken, inleven, persoonlijke aandacht, zorgzaamheid, waarbij ook de details kloppen.


Van Nes -weerdenburg 
Ik heb de rekening nog niet ontvangen


Fam. Landzaat 
Lieve, hartelijke vrouw, die alles met liefde verzorgd en een persoonlijke touch geeft. Ook na de uitvaart is ze erg belangstellend.


anton van mildert 
in 1 woord Super


C . Zijdenbos 
Betrokken, dacht mee, zeer service gericht en liet alle ruimte voor onze eigen invulling van de uitvaart.


Arianne Meijdam 
Mevrouw Astrid Dillema is een vakvrouw “pur sang”! Ze heeft onze moeder-schoonmoeder zeer kundig edoch zeer persoonlijk begeleid toen deze nog leefde, en op deze wijze is de gehele uitvaart verlopen precies conform de wensen van onze moeder-schoonmoeder! Astrid is een fijne persoon die ook nazorg aan ons gaf. En dat is heel belangrijk, Haar bedrijf staat vooral voor:” een uitvaart zoals gewenst”. Dikke verweidende 10+ van ons.


Monica Hoonakker-van Valkenburg 
Astrid van Staa heeft de familie zeer goed en professioneel geholpen in deze moeilijke periode. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en zijn dankbaar voor de wijze waarop zij ons hielp met alle formaliteiten. De wensen die wij hadden zijn allemaal vervuld. Door de fijne gesprekken kwamen wij ook op een passend afscheid cadeau met foto en orchidee. Mijn vader zou dit geweldig hebben gevonden. Het afscheid is daardoor zeer goed verlopen en het verdriet is er natuurlijk niet minder om, maar heeft zeker een belangrijke rol gespeeld. Wij kijken er zeker met prettige herinneringen aan terug en mijn vader heeft hierdoor een prachtig en mooi afscheid gehad.


H. Nikkels 
Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeer zeker aanbevelen. Ook de ruime tijd die zij nam om ons te begeleiden werd door ons ten zeerste op prijs gesteld.


R van der Velden 
Prettige vrouw die ons alle aandacht schonk. Ze had een groot inlevingsvermogen en zag snel zaken die de uitvaart meerwaarde gaven. Zij heeft veel kennis die ons op het financiële vlak helpen.


Ron de Klein 
fijn en inlevend, zonder Astrid was het toch ziel lozer geweest.


Rob Jansen 
zeer prettig met persoonlijke aandacht


Peter Optekamp 
Astrid is heel rustig/ geduldig. Denkt mee, geeft tips. Complimenten hoe het bij ons geregeld is.


Maurice hogervorst 
Zij is echt een schat van een mens


Fa.van kommer 
Alles was perfect geregeld er werd mee gedacht met de wensen die we hadden en aangevuld met de ervaring van de uitvaartverzorging ik wil bij deze Astrid namens ons bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van onze vader en je zeker aanbevelen bij andere mensen wij hebben het in iedergeval super ervaren


Angela Damen 
Astrid is een warm en geweldig persoon. Ze heeft alle zorgen uit handen genomen. Ze legt alles goed uit en is eerlijk. Ze heeft mijn vader een warm en mooie afscheidsdienst gegeven. Al onze wensen heeft ze mogelijk gemaakt. Ze is persoonlijk betrokken en je kan dag en nacht op haar rekenen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.


wilvanbunnik 
zei is geweldig


M. Beeren 


Rita van der Woude 
Astrid is een zeer betrokken vrouw die direct al vertrouwd aanvoelt. Niets was te veel voor haar en zeer ondersteunend. Denkt ook mee om de uitvaart een persoonlijk tintje te geven. Meer dan een 10 voor deze vrouw!


L .Vrijhoeven 
Doet wat ze zegt, en zegt wat ze doet.


mevr. A. Ottenkamp 
Prima!


A.Sommeling-van Harselaar 
Ondanks de coronamaatregelen warm,goed en persoonlijk


Mariëtte VAN VEEN 
EEN FIJNE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR ASTRID, LIEFDEVOL EN MET VEEL WARMTE EN AANDACHT. MBT DE DIGITALE OPNAME DRIE OPMERKINGEN. 1. DE KWALITEIT VAN DE MUZIEK WAS ECHT NIET GOED. 2. TIJDENS HET AFSCHEIDNEMEN BIJ DE KIST WERDEN MENSEN RECHT IN HET GEZICHT GEFILMD. DAT IS NIET DOOR IEDEREEN ALS PRETTIG ERVAREN. 3. IK ZOU DE OPNAME STOPPEN OP HET MOMENT DAT DE LAATSTE PERSOON AFSCHEID HEEFT GENOMEN, ZODAT LIES (EN WIJ) ZONDER CAMERA DE LAATSTE MOMENTEN BIJ DE KIST KONDEN MEEMAKEN.


Arthur Cox 
Contact was prettig en persoonlijk. Veel was mogelijk en bespreekbaar. We hadden ruim de tijd voor het samenzijn na de uitvaartdienst.


E.s.woudt 
Heel netjes en zorgzaam...


Koren 
Met een warme persoonlijke benadering en grote Inzet wordt alles tot in de puntjes geregeld, Rekening houdend met het enorme verlies.


P.H.M van der Ende - Stokman 


Marko nesselaar 
Zeer prettige ervaring altijd bereikbaar voorraad en vragen tussendoor ondanks deze Corona tijd was het een bijzonder prettige uitvaart


P. de Kruijff-Lodder en Alex de Kruijff 
Wij hebben Astrid ervaren als iemand die zeer betrokken is. We hebben alleen met haar contact gehad. Ze gaf aan dat we haar dag en nacht konden bellen als er iets was en dat vonden wij fijn.


Bea Kints-van Binsbergen 
Astrid heeft ons heel goed begeleid en kwam met goede voorstellen. Wij zijn heel blij dat we voor haar gekozen hebben.


B.H.W.Segura-van Valkenburg 
Astrid heeft ervoor gezorgd dat het, ondanks een zeer verdrietige tijd, voor mij en mijn familie ook een hele mooie tijd is geweest. Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier zoals mijn man dat gewild had en omdat zij ons overal bij betrokken heeft voelde het veilig, persoonlijk en dat geeft ons net iets meer vrede met zijn overlijden.


Hans Bos 
Betrokken, vriendelijk en deskundig


Richard Missler 
Vriendelijk en warme vrouw en weet wat er speelt en wat er mee leeft bij de mensen


Bianca Keiman-Schmitt 
Lieve vrouw met een luisterend oor en een goed hart. Denk mee met de mensen en een top locatie. Ondanks de corona toch een hele mooie uitvaart gehad.


J. van Dopperen 
We hebben er een goed gevoel bij hoe het allemaal verlopen is.


R. Woning 
Astrid heeft de uitvaart van onze vader (en die van moeder in 2013) op zeer persoonlijke en betrokken manier verzorgd. Ze kwam bij wijze van spreken op een heel bescheiden manier even bij ons in de familie om ons hier doorheen te helpen. Daadkrachtig maar warm. Alles was mogelijk en Astrid stond 7x24 voor ons klaar. Ondanks het verdriet kijken wij met veel voldoening en trots terug op deze dag. Dank je wel Astrid!


N. van der Vlerk / L. van der Vlerk van Wouw 
We kijken terug op een goed georganiseerde en begeleide uitvaart ondanks de Coronacrisis. De betrokkenheid en goede adviezen van de uitvaartondernemer waarderen wij enorm. Alle zaken rondom de uitvaart werden adequaat en met respect door haar opgepakt.


De Bruin 
Zeer persoonlijk, en hele prachtige uitvaart gehad ondanks de corona maatregelen.


Jan en Margaret 
Astrid is er wel maar ook weer niet: Op de achtergrond regelt ze alles perfect. Ze denkt mee en heeft suggesties waar je zelf nooit aan zou denken. Persoonlijk en betrokken.


Kristel van Leersum 
Astrid is een topper! Zou haar aan iedereen aanraden. Heel erg betrokken en speelt goed in op de wensen. Wij als familie zijnde zijn heel erg tevreden. Ze denk aan dingen waar wij niet aan dachten .dag en nacht bereikbaar niets was te gek of te veel. Wij hebben zonder zorgen afscheid kunnen nemen van onze vader.


familie de Kruijk 
Uitvaartverzorging Dillema neemt veel zorgen uit handen, plus de begeleiding van Astrid is heel vertrouwd en persoonlijk.


tagm van Rijckevorsel 
Zeer betrokken met veel aandacht voor persoonlijke invulling. Daarbij goede adviezen en ideeën gevend. Ruime mogelijkheden voor een mooi verzorgd en persoonlijk afscheid, zowel voor als na de plechtigheid.Veel dank.


J.Hooymayers 
Zeer behulpzaam en betrokken uitvaartCentrum.Laagdrempelig en zeer liefdevol naar iedereen. Je voelt je gelijk op je gemak. Heel proffesioneel.


Rob 


C.J.Otten-Huis 
De uitvaart van onze vader was geheel Corona safe. Alles wat geadviseerd en verplicht was, werd volledig opgevolgd De plechtigheid heeft zelfs op zondag kunnen plaats vinden. Ondanks alle Corona -beperkingen een waardige en mooie uitvaart geworden. Veel dank, Astrid Uitvaartonderneming Dillma is zeker een aanbeveling. Top!


Sylvia van Elk 
Astrid stond steeds klaar voor ons op welk moment dan ook. Ze is een persoon met veel passie en liefde voor haar werk en straalde dit uit. Dit gaf ons een goed gevoel en rust om dit allemaal voor ons een beetje af te sluiten.


Bianca Arts 


Ingrid van der linden 
We zijn super begeleid door deze zware tijd. Mee denkend en heel menselijk.


jac 
zeer tevreden met astrid


Esther Vreman 
Astrid is wereldvrouw, ook nu bij het overlijden van mijn vader stond ze mij/ons bij. Prettige persoonlijke benadering, meedenkend, warm persoon en bijna alles is mogelijk. Een aanrader met eigen bijeenkomstruimte!


Anja van dompzelaar 
Duidelijk .liefde vol. mee denken. Eerlijk.de tijd nemen voor iemand Niks is te gek.respect. Rustig .perfect.huiselijk en warm gevoel. Alles kan


Carolien Jongmans 
Mevr Dillema is heel erg betrokken, alles kan en mag, ze denk in oplossingen. Hoe zij me zoontje van 4 jaar heeft begeleid bij het overlijden van zijn oma, is meer als dat we hadden kunnen wensen! Alles tot in de puntjes geregeld! wij raden haar iedereen aan in deze verdrietige tijd!!


Marjan van der Mark 
Astrid we willen je bedanken voor de mooie uitvaart en de tijd die we konden nemen, je heb een prachtige zaal waar je alle tijd krijg. We hebben echt positieve reacties gehad iedereen vond het heel mooi.


Tjoukje Wijnstra 
Astrid is een prettige warme persoonlijkheid met waardevolle ideeën en tips die de uitvaart net iets extra’s geven . Bij het organiseren is zij heel precies en heeft en goed oog voor kwaliteit. Zij is heel duidelijk in haar communicatie en geeft goed aan wat kan en wat niet. Kan het niet dan komt zij met een alternatief. Het rouwcentrum ziet er warm en netjes verzorgd uit. Door haar inzet heeft de uitvaart een heel persoonlijk tintje gekregen. Veel meer dan we hadden gedacht en voor mogelijk gehouden.


E. van Baggem 
Uitvaartondernemer was zeer empathisch en behulpzaam. Dacht met ons mee .


Kristel Fillerup 
Zowel de uitvaart van onze vader, als van onze moeder, is door Uitvaart Dillema geregeld. Wij hebben gekozen voor een kleine uitvaart, wat volledig werd begrepen en aan werd gehouden. Astrid Dillema was mij aanbevolen door iemand die juist een hele uitgebreide uitvaart had laten regelen. Ook naar volle tevredenheid. Dus klein of groot is allemaal mogelijk. Astrid is flexibel, denkt mee, geeft duidelijke informatie, is goed bereikbaar via app, sms, mail en telefoon, of belt direct terug. Ik hoop Astrid voorlopig niet meer te zien ;-), maar beveel haar zeker aan.


jp.rindisbacher 
astrid is een heele vijne dame.ze heeft mij zeer goed begeleid. door haar persoonlijkheid en inzet heeft ze mij een hoop verdriet weg genomen. ik ben meer dan tevreden.


Miranda Heijmans 
Wij hebben de mooiste uitvaart gehad.


Peter van den Breul 
Zeer goed begeleid tijdens de corona crisis. Begripvol en zeer meedenkend. Kortom erg goed. Sterk aan te bevelen.


M. Verhoef 
Astrid verzorgde de uitvaart met veel persoonlijke inzet en betrokkenheid. Direct na ons eerste telefonische contact is ze bij ons langsgereden en tot en met de uitvaart heeft ze aan onze zijde gestaan. Vanwege Corona-maatregelen waren er helaas wel beperkingen in de mogelijkheden maar hiermee kon zij goed rekening houden en zo konden we met 30 mensen op gepaste afstand bij haar in Nieuwegein plaatsnemen. Zij gaf een goed voorbeeld hierin en zorgde dat ons samenzijn niet onwennig aanvoelde ondanks de na te leven regels.


Paula Brouwer 
Astrid is een super lieve vrouw, die aan alle wensen probeert te voldoen en met je meedenkt in deze moeilijke tijd!!! Zou haar aan iedereen aanraden. Ze heeft het voor ons Super gedaan.


Paula Brouwer 
Astrid is een super lieve vrouw, die aan alle wensen probeert te voldoen en met je meedenkt in deze moeilijke tijd!!! Zou haar aan iedereen aanraden. Ze heeft het voor ons Super gedaan.


Fam. van Stralendorff 
Wij vonden uitvaartverzorgster Astrid Dillema van rouwcentrum Drilleveld Zeer warm en persoonlijk . De hele plechtigheid was zeer waardig. En beveel haar zeker aan. Met vriendelijke groet , Fam H. van Stralendorff.


Mevr G.J.E Masseur -Boterman 
Heb grote waardering voor de manier waarop alles geregeld werd en voor de persoonlijke begeleiding. Niets dan lof voor Astrid Dillema. en haar medewerkers uiteraard.


Jacco en Bea Gerards 
Als we een 11 mochten geven kreeg Astrid Dillema een 11 van ons.......of en 12....of een 13.....etc. Wat een lief, medelevend fantastisch mens!!


bea gerards-grashuis 
een aanbeveling voor anderen....zeer betrokken, geeft steun en vertrouwen...ongekend goed......alle lofwoorden zijn te weinig voor Astrid Dillema.....


Saskia 
Astrid Dillema is heel erg betrokken waardoor afscheid nemen van een geliefde iets makkelijker wordt gemaakt. Niets is haar te gek of te moeilijk. Ze heeft ook de uitvaart van onze vader verzorgt. En ook daar kijken wij met dankbaarheid op terug!


Saskia 
Astrid Dillema is heel erg betrokken waardoor afscheid nemen van een geliefde iets makkelijker wordt gemaakt. Niets is haar te gek of te moeilijk. Ze heeft ook de uitvaart van onze vader verzorgt. En ook daar kijken wij met dankbaarheid op terug!


Maria Hessing 
Astrid verstaat haar vak goed. Tevens heeft zij zeker een persoonlijke tats met de mensen van de overledene. Ik beveel Astrid zeker aan in mijn omgeving.


Mm de laat van wijk 
Alles was boven verwachting. Er is veel aandacht en liefde aan besteed. En ik zou zeker bij iedereen deze begravenis onder neemster bij iedereen Aanbevelen


Miranda heijmans 
Zeer goed. Wij raden haar zeker aan.


A.Landzaat 
Zeer vriendelijk en meelevend en professional !


Familie Torronteras 
Astrid is een uitvaartverzorger welke weet waar het over gaat en de wensen van de familie meer dan goed heeft uitgevoerd. Astrid je bent een topper :-) mvrgr. Familie Torronteras


RH van der Schoot 
Familie en anderen waren vol lof betreffende het mooie afscheid van Corrie mijn vrouw.


Kitty van der Wal 
Zoals te zien is, heb ik alleen de tien ingevuld, zegt genoeg denk ik, het voelt bij haar warm, alsof dat al zou kunnen als je een dierbare verliest ( in mijn geval mijn vader ) ik weet verder niets meer te zeggen dan dat Astrid dit allemaal regelt, en voor mijn gevoel heel goed ook.


Fabiola Balk 
Alles van het begin tot het einde heel goed geregeld. Top


B. van de Geest 
Neemt de tijd. Is betrokken. Netjes


Johan Blommestein 
De uitvaartondernemer heeft ondanks de maatregelen als gevolg van het corona virus zorg gedragen voor een hele persoonlijke uitvaart.


m. a. c.p van staa - klever. 
Zeer correct, persoonlijk, meelevend, vriendelijk, top kwaliteit. Ook door familie zeer gewaardeerd.


Familie. Vizee 
Complimenten voor de betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Niets was teveel, en we hebben een mooie uitvaart om op terug te kijken.


Annet van den Hoeven- van Oort 
Een woord, oké 3.... Een FANTASTISCHE VROUW + zeer begripvol, een luisterend oor, niet opdringerig en ondanks de voor ons trieste situatie persoonlijk en met respect door haar geholpen.


Rob en Petra 
Astrid BEDANKT


Antonette Goedejohan 
Een zeer goede begeleiding en zorg, het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden dankzij Astrid! Wij hebben dit als zeer goed ervaren en is het voor ons een stuk dragelijker geworden!


Marcel Overeem namens fam Overeem 
Na het overlijden van onze vader hebben we ook bij het overlijden van onze moeder voor Uitvaartverzorging Dillema gekozen. Astrid Dillema is heel persoonlijk en echt tijdens ons rouwproces een steun en toeverlaat. Geeft fijne adviezen en is erg betrokken. Gewoon een heel fijn mens en vakvrouw. Van a tot z Top verzorgd !


Yvonne van Nuland 
Astrid is zeer betrokken en voor kinderen heel erg lief. Stelt iedereen op hun gemak. Regelt alles tot in de puntjes. De uitvaartplechtigheid is zeer respectvol en uitstekend verlopen. Alle lof voor Uitvaartverzorging Dillema.


henny brons 
Zeer netjes en verzorgd ben zeer tevreden zal ook mijn eigen uitvaart daar plaatsen


Fam v.d Tol 
De persoonlijke benadering (even die arm op je schouder), de profesionele instelling,het Advies en hulp die je als familie krijgt is bovenverwachting! Echt super in een zeer moeilijke tijd. Niets is teveel en alles kan!


Familie Wilschut 
Dit beroep is op haar lijf geschreven. Ze stelt je op je gemak. En zorgt er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.


W. van den Akker 


W. van den Akker 


<<< Terug