Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15011

Uitvaartverzorging Dillema
Telefoon: 030-2947242
Email: info@uitvaartdillema.nl
Website: www.uitvaartdillema.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 61 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Frank van der Linden 


Erwin Huijting 
De begrafenis onderneemster is erg betrokken bij de familie en denkt goed met je mee. Tevens betrekt ze ook kinderen op een goede en positieve manier bij het afscheid nemen


Pauline van Duuren  
Deze uitvaartondernemer maakt een uitvaart zeer persoonlijk en luistert heel goed naar de wensen. Ook de verzorging van de overledene wordt heel respectvol en liefdevol gedaan. Een dikke pluim voor haar@


Frank 
Een zeer persoonlijke uitvaart door een betrokken uitvaartondernemer die de wensen van de familie centraal stelt en waarvoor niets teveel is.


Charissa Wooje 
Nadat Astrid onze eerste uitvaart 6 jaar geleden had geregeld en ons ontzettend goed had geholpen, dachten we er geen seconde te lang over na om haar weer te bellen wanneer het moment aankwam er weer een uitvaart geregeld moest worden ( helaas…maar wel fijn dat we weer op haar konden rekenen). Ze is altijd bereikbaar, heeft een luisterend oor en luistert naar je wensen, erg geduldig ,denkt goed mee en is ook nog is hartstikke lief. We zullen haar zeker aan iedereen aanbevelen en zullen ook zeker weer contact opnemen zodra het moment weer daar is.


Penneweert 
Astrid is zeer betrokken vanaf het moment dat DHR P is overleden. De uitvaart was tot in de puntjes goed geregeld. Heel dankbaar voor je goede zorg.


Ps Mazurel-Winkels 
Wij hebben dit als heel hoed ervaren het was fijn en persoonlijk dus heel tevreden Ik zal het zeker aanbevelen aan anderen


Jan en Ngoc Baas 
Na het onverwachtse overlijden van onze moeder en oma wilden wij geen grote uitvaartonderneming inschakelen, maar kozen voor een plaatselijke onderneming Uitvaart Dillema. Daar hebben we beslist geen spijt van gehad. Mevrouw Astrid van Staa heeft ons op een bijzonder aangename en warme manier begeleid. Zij heeft oma bij ons thuis opgebaard en kwam minimaal een keer per dag even kijken of alles goed ging en of wij nog vragen hadden. Oma is nog acht dagen in ons midden geweest. De begeleiding tijdens de kerkdienst en het crematorium verliep vlekkeloos en zelfs na alle plechtigheden nam zij nog contact op of zij ons nog ergens van dienst moest zijn. Chapeau!!!


Maria T. Recourt 
ik voelde me veilig, steeds weer begrepen en hulpvaardig bij handycaps, zodat ik staande mijn toespraak zonder haperen kon uitspreken. Mijn gaste spraken hun lof uit over de wijze waarop Astrid deze oude moeder begeleidde. Tegen mij echtgenoot heb ik al gezegd, dat ik zelf strak bij Dillema gecremweerd wil worden.


C.A.J. Tims 
Behalve dat deze uitvaartondernemer haar werk doet zoals je mag verwachten, doet zij veel meer. Ze heeft er voor gezorgd dat deze uitvaart (inclusief alles er omheen) een hele mooie, persoonlijke en dierbare herinnering is geworden voor mij, maar ook voor al mijn gasten. Hele goede begeleiding, oog voor persoonlijke behoeften, oog voor detail, respect, goed advies bij twijfel en altijd goed bereikbaar en benaderbaar. Ik heb naderhand ook heel veel positieve reacties terug gekregen van mijn gasten.


W Speksnijder van Dorsten ( de uitvaartdienst was 17 Febr) 
Zeer prettig persoon om mee om te gaan


Tessa Eestermans 
We waren erg blij met Astrid als uitvaarverzorgster. Alles is naar wens van onze moeder gegaan. En waren zeer tevreden hoe het is verlopen. Grote complimenten ook namens onze hele familie.


Fam.dupont 
Het is allemaal top geregeld, en tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanbeveling waard. De uitvaarondernemer met een hart op de juiste plaats


Ursula  
We zijn zeer tevreden met Astrid. Ze heeft het goed verzorgd van A tot Z en heeft ons goed begeleid. Ze heeft haar hart op de juiste plek.


Marjolein Vermeend 
Astrid Dillema heeft mij ondersteund, geluisterd en begeleid tijdens het afscheid van mijn moeder. Zij heeft gezorgd dat ik het afscheid op mijn manier kon vormgeven.


Debby 
Wat een lieve zorgzame vrouw. Niets is haar te veel. Heeft echt alle tijd voor ons genomen


Roy Verheggen 
Ik ken Astrid al best lang en had geen andere uitvaartondernemer liever willen hebben dan Astrid.


Luc de Jong 
Astrid is heel erg betrokken bij de nabestaanden


bert Spelt 
hartverwarmend persoon in doen en laten,ook na de uitvaart nog steeds contact met me over hoe het gaat met me gaat


Familie Oldewarris-Redmeijer 
Ondanks het enorme verdriet heeft Astrid ons zeer goed bijgestaan. Eerlijk en echt betrokken! Superfijn!


Magda Evers-Westhoff  
De persoonlijke aandacht die Astrid van Staa voor ons had heeft er voor gezorgd dat wij mama een mooi afscheid hebben kunnen geven. Een afscheid die past bij mama en bij ons.


Carla Verveer 
De persoonlijke begeleiding is oké geweest


Rob van Viegen 
Zeer persoonlijke en respectvolle begeleiding.


Larisa 
Wederom hartelijk dank voor de persoonlijke noot.


Marco Van de graaf 
We zijn zo goed behandeld door Astrid van staa,het voelde net of ze familie was van ons. Door haar zorgzaamheid heeft mijn vader de uitvaart gehad die hij verdiende. Dit was onze 3e uitvaart bij Astrid, en zal haar ook aan andere personen aanbevelen die een dierbare verliezen of gaan verliezen. Astrid is zeer betrokken en liefdevol,begripvol en niets is haar te veel. Zij is een fantastische vrouw.


Ans Redmeijer 
We zijn al de dagen zo warm en hartelijk begeleid konden altijd terecht wanneer we daar behoefte aan hadden, dit was een grote troost voor ons! We hadden t niet beter kunnen wensen! Dank daar voor!


R.A.C. van Soest 
zeer empatisch op zo'n moeilijk moment


jan van Herden 
Zij heeft van de 6 familieleden die sinds 2017 zijn overleden bij 4 de uitvaart verzorgd dat zeg genoeg hoe wij over haar denken.


Marcel van der Linden 
Lieve zorgzame vrouw. Goed meegedacht met alles. Niets was te gek. Astrid nogmaals bedankt. Het was een warme en mooie uitvaart.


Yvonne van Viegen 
Zeer persoonlijk en prettig contact. Astrid is meer dan betrokken bij alles wat nodig is voor een mooi en passend afscheid. Ook de zorg voor de overledene was heel goed. Ze begeleidde heel goed de kleine kinderen, nam uitgebreid de tijd. Ze is altijd bereikbaar, behalve als er een uitvaart is. Kijken met een goed en vooral warm gevoel terug op de uitvaart waarin wij alle ruimte en tijd kregen.


Astrid Scheidt 
Hoe verdrietig ook, had me geen betere uitvaart kunnen wensen als was tip top geregeld. Alles volgens wens !!


P van boom 
Heel goede begeleiding.heel Professioneel en vol medeleven. Hadden het gevoel of het een familielid was.


Jacqueline imperatori 
Vindt dit de beste uitvaart ondernemer. Ze is begaan met de na bestaanden. Ze denkt mee om alles op een fijne manier te doen en ook de nazorg is fijn. Ze is altijd bereikbaar als je vragen hebt. Wij hebben dit moeilijke moment prettig door gemaakt door de goede zorg van deze uitvaart


Mirjam van Tellingen-de Groot  


I dorresteijn van der linden  
Deze vrouw werk met haar hart. Ze is altijd te bereiken als je vragen hebt. Ze denkt met de familie mee. Staat ook voor de familie klaar. Wij willen haar ook harte bedanken voor de goede zorgen.


J. C. Elbersen-de Groot  
Erg professioneel en zeer behulpzaam tot de kleinste dingen.


Co Viezee 


Larisa Looman 
Fijne en betrokken dame. Ontzorgt, heel fijn.


Johan Rijnbergen-Straathof 
Astrid is een schat van een mens die de tijd voor je neemt en je enorm ondersteund en met jou mee denk in wat jij fijn vind en wil Alles is mogelijk Super lieve vrouw.


Björn Kool 
De uitvaart was zeer mooi en persoonlijk. Deze heeft zeker onze verwachtingen overtroffen. Astrid was zeer zorgzaam en begripvol en probeerde ons niks onzinnigs aan te smeren, zodat de kosten niet extreem hoog waren. Er was voldoende tijd om rustig te rouwen en na te praten. Er is ook een speelhoekje aanwezig voor de allerkleinste onder ons. Ze had ook een ruim assortiment aan kisten en rouwkaarten om uit te kiezen.


Rien van der Heijden 
Astrid is een absolute topper. Heel veel persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de uitvaart. Een mensenmens pur sang. Zeer aan te raden!


Monique Baas-de Hoogt 
Astrid: Ervaren, warm en persoonlijk, zakelijk en to the point, van onze kant heel erg gewaardeerd. Staat open voor ideeën en is voor ons een hele fijne steun geweest.


Jolanda koning 
Op de dag van afscheid nemen en de kist staat al in de ruimte waar de plechtigheid plaatsvind was er bij ons geen muziek bij binnenkomst van de genodigde. Dat leidde voor verwarring.


Cootje van den Heuvel 
Een warme betrokken vrouw.Zeer professioneel.Ze weet iedereen erbij te betrekken en is ook goed met kleine kinderen.Absoluut stressbestendig. Ze geeft je een persoonlijk gevoel en neemt de tijd voor je.


CORNELIA. Rijnbergen 
Het contact en de uitvaartdienst waren zeer goed.


Laar 
Liefdevol eerlijk, oprechte en betrokken


H W de Kruijf.  
Astrid is een liefdevolle vrouw waar ik veel steun aan had en alles goed geregeld had. Astrid dank daarvoor. Henny.


Sandra 
In alle aspecten zijn wij zeer tevreden. De uitvaartverzorgster was zeer betrokken, gaf ons goed advies.


W.J. van Dijk 
Astrid van Staa van uitvaartcentrum Dillema is meedenkend, compassievol en neemt alle tijd voor al je wensen


Lenie Scherpenzeel van Weverwijk 
Het is niet onder woorden te brengen hoe Astrid ons begeleid heeft in rouw en verdriet. Geweldig gewoon ook voor de kleinkinderen en achterkleinkinderen een geweldig persoon.


E Hoogeboom  
De persoonlijke aandacht van Astrid is fantastisch. Haar improvisatie talent is boven verwachting. Echt een heel goed gevoel aan overgehouden. Bedankt Astrid.


Alex Monissen 
Zeer meelevend en meedenkend. Alles keurig op tijd in orde en enorm behulpzaam


J.Troost 
Doet haar werk uitstekend.


John Tukker 
Zeer persoonlijk, vriendelijk en erg flexibel.


P. Van der Vliet 
Helaas hebben we da laatste jaren te veel uitvaarten in de familie gehad. We hebben dus best wat vergelijkingsmateriaal. Ik kan namens mezelf en de rest van de familie zeggen dat wij Astrid in ons hart hebben gesloten. Een hele lieve, betrokken en meedenkende vrouw met het hart op de juiste plaats. Wij kunnen iedereen aanbevelen om Astrid te benaderen.


fam den boer 
LIEVE BEGRIP VOLLE DAME DIE ERG BETROKKEN WAS, GAF ONS ADVIES TOP WIJF


Perry Spronk 
Dame was zeer begaan , met ons


Sylvia Wesselink 
Zeer persoonlijk en empathisch. Ze is er helemaal voor de klant. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Haar begeleiding en regelen ( met veel kennis van zaken) van de uitvaart heeft ons in deze moeilijke tijd echt ontlast. Gaf ons als familie rust en ruimte.


Sylvia  
In al ons verdriet was Astrid onze houvast. Te gelijkertijd leek het alsof ze ons al jaren kende, en heeft zij haar uiterste best gedaan om aan al onze wensen te voldoen. Wat haar meer dan goed gelukt is . In 1 woord geweldig .


Elly Bakker 
Astrid heeft een snaar om moeilijke situatie goed in te schatten en op te lossen


Alex Cabo 
Astrid is een zeer prettig persoon en heeft veel aandacht voor de persoonlijke wensen Verder wordt alle tijd genomen voor de uitvaart Veel complimenten ontvangen van familie en vrienden voor keuze en uitvoering


J. C. Elbersen-de Groot  
Zij is erg betrokken en een vakvrouw zij let op de kleinste dingen erg fijn.


Josette kuiper 
De factuur heb ik nog niet ontvangen, wat ik zeer netjes vind, niet gelijk de rekening in de bus. Astrid van Dillema,is een geweldig fijn en lief persoon, heel erg betrokken en zo menselijk.


Rien van der Heijden 
Persoonlijk, betrokken, inlevend. We hadden het niet beter kunnen treffen. Alles zeer goed en conform onze wensen geregeld.


Dave van Oostveen  
Volle 100% tevreden met alles


Sylvia dussenbroek  


C.m van Veenendaal-Nebbeling 
Voor ons gevoel persoonlijk bij betrokken en een zeer warm persoonlijkheid


L. De Jong 
Astrid is een hele lieve, vriendelijke vrouw die met je meedenkt en 24/7 bereikbaar voor je is. Ook na de uitvaart kan je bij haar terecht met evt. Vragen. Heel erg fijn om zn lieve vrouw te hebben in al zn moeilijke tijd.


Patrick Faas 
Astrid met Dillema is zeer professioneel en heeft ons alle steun en zorg verleend die we nodig hadden. Niet te veel en definitief niet te weinig. Door deze hele moeilijke tijd heeft zij ons ondersteund en het hele proces makkelijker gemaakt.


Liana Cornelisse 
Een zeer vriendelijke, warme vrouw met een luisterend oor die alles in het werk zet om een mooie uitvaart te verzorgen naar de wensen van de familie.


A van der Gun 
Alles netjes overlegd en uitgelegd. Goed contact. Denkt mee en is soepel in oplossingen en bij veranderingen.


Janny de Groodt -Adelaar  
Zeer goed begeleid en was zeer betrokken bij met ons en was altijd aanspreekbaar


J.A.Kabel  
Een vrouw die de situatie op individueel niveau inschat en behandeld. Ze ontzorgt waar mogelijk en geeft je daarmee daadwerkelijk te kunnen rouwen


Anita van de Lustgraaf 
Deze dame is zeer betrokken, en denk ook zeker mee.Alles goed verzorgd .


Walter velthuis 
Een ware verademing, om in zware tijden te mogen worden begeleid door een kundige, warme en zeer persoonlijke uitvaartverzorgster.


Albert Veenhof 
de Uitvaartverzorgster Astrid was zeer betrokken, uiterst informatief over wat hierna allemaal te doen. ze heeft zeer veel stress uit onze handen gehaald.kortom de uitvaart was geheel zoals wij het wilde voor onze Moeder, Astrid heel veel dank hiervoor.


Arie van Surksum  


Bernadet wimmers-kampert 
Ben zeer positief, voelt als familie,Astrid is zeer betrokken bij hele uitvaart.ze regelt alles perfect, incl. Een knuffel als je verdrietig bent..ze staat voor je klaar, en ze weet precies om op de wensen in te spelen.. en dankzij de uitvaart van mijn mams, willen nog meer mensen bij Dillema hun uitvaart doen..zegt genoeg denk ik ❤️


S.J.J de Nijs 
Wij zijn op elke denkbare wijze tot in perfectie bijgestaan en geholpen. We hadden ons geen mooier verloop kunnen voorstellen of wensen in deze moeilijke tijd. We zijn ontzettend dankbaar.


Romy  
weet van aanpakken begeleid je waar nodig zeer bekwaam in haar werkzaamheden, niks is te gek dankjewel voor de lieve en goede zorgen.


Alfons.van.Raam 


Irma Bos 
Astrid is gewoon een enorme lieverd, zij ondersteunt de familie op alle vlakken. Niets is haar te veel, je kunt met alle vragen en opmerkingen bij haar terecht. We zijn ontzettend blij met deze vakvrouw!


Karin Gruters-van Kuik 
En zijn erg tevreden over de uitvaart onderneming van Astrid van Staa ze heeft voor ons helaas al vier uitvaarten begeleid naar alle tevredenheid. Astrid heeft veel kennis van alles wat mogelijk is om er een waardevolle uitvaart van te maken.


R van Vliet 
veel persoonlijke aandacht, ook voor kinderen en heel specifiek voor kleinkinderen. ook heel flexibel in de mogelijkheid om mijn vrouw te bezoeken. hebben alle ruimte en tijd gekregen om in meerdere dagen afscheid van haar te nemen. de condoleance en uitvaart waren heel persoonlijk, en zijn door mw. van Staa op een hele fijne manier verzorgt. zij heeft niet alleen de uitvaart ons uit handen genomen maar ook gezorgd voor voldoende ruimte voor een ontspannen sfeer


Henk Schep 


Hans weerdenburg 


Rob Rietveld 
Wij hebben de no-nonsense instelling van Astrid als zeer prettig ervaren. Daar hadden wij behoefte aan. Afspraken werden keurig nagekomen en er was veel aandacht voor het gevoel van de nabestaanden.


PS Mazurel-winkels 
mijn persoonlijke uitvaartondernemer ws uitmuntend geen klachten alles is gegaan zoals wij dat wilde erg persoonlijk en aardig en goed begeleid wij waren allemaal heel erg tevreden erover.


F. van Schaik 
Een persoonlijke en warme aanpak waarin flexibiliteit en meedenken centraal staan resulterend in een prachtig afscheid.


A.K. de Vries 
competent, zachtaardig, vlug zonder te haasten, smaakvol, luisterenden met een zweem van humor als dat gepast is.


Anja Jager  
Astrid Dillema is de beste!!!! Zo meelevend lief alles was mogenlijk. Ik ben blij dat ze een eigen uitvaartcentrum heeft hier in mieuwegein.


Hans Emont 
Goede uitvaardonderneemster die meevoert en optimale ondersteuning bied het gehele proces van overlijden tot aan de crematie. Zeker een aanrader.


Pauline van Duuren  
Wij vonden het rouwcentrum een prettige sfeer uitstralen en de begeleiding en persoonlijke aandacht fijn om te ervaren. Alles is volgens onze wensen gegaan


Jos Hulskemper 
Heb inmiddels al 2 uitvaarten bij Astrid van Staa gedaan en deze zijn altijd prima geregeld en ook naar alle tevredenheid verlopen daarom zal ik haar ook graag aan anderen aanbevelen.


Evert Kraaikamp 
Wordt op een fijne manier bijgestaan om de uitvaart naar persoonlijke wensen uit te voeren. Zeer persoonlijke benadering.


Dorus Perquin 
Astrid is een geboren uitvaartleider,ze denkt mee en voelt precies aan hoe wij het als familie wilden.als zeer prettig ervaren en voor iedereen die in deze moeilijke periode komt een aanrader.


Mandy mesu  
Hele lieve mensen vriendelijk en heel behulpzaam niks was te veel alles tot op de puntjes verzorgt Prachtige uitvaart mede dankzij uitvaart verzorging Dillema


Jeffry van Ede 
Zeer vriendelijk en meegaande vrouw. Die echt voor alles zorgt. Uitvaart heel mooi verzorgd van ons moeder. Uitvaartcentrum ook heel erg mooi.


Sophia Kalkhoven 
Liefdevol en met veel respect


De rooij 
Fantastische begeleiding alle afspraken zijn keurig nagekomen. Astrid heeft aan alle verwachtingen voldaan


Jolanda van de Kamer 
Astrid, Je bent een vakvrouw.. Ontzettend geduldig en secuur, flexibel en toegankelijk. Dat je aangaf dat zelfs onze honden afscheid konden nemen is absoluut uniek.. en voor ons helemaal super.. Bedankt voor het meedenken aan dingen waar we anders niet aan gedacht zouden hebben en dat je alle tijd voor ons nam, voor het afscheid nemen. Het heeft het afscheid voor ons draaglijker en onvergetelijk gemaakt. Je bent uniek. Alle respect van ons allemaal. Hele dikke knuffels en tot gauw, de Snellenbergjes


A.H. Leistra-Kraan 
Dit is de derde uitvaart in mijn familiekring, die verzorgd werd door Uitvaartcentrum Dillema. Niets dan lof voor de persoonlijke begeleiding en invulling van alle wensen.


W.E. Bernadina 
Astrid is zeer betrokken, heel benaderbaar en heeft enorm bijgestaan en begeleidt bij het afscheid van mijn vrouw en onze moeder.


Nico Plomp 
Astrid heeft ons van begin tot eind op een persoonlijke en inlevende manier begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Ze neemt ruim de tijd en is, indien gewenst, altijd beschikbaar. Ze zegt wat ze doet en doet vervolgens wat ze zegt. Daarbij waren wij aangenaam verrast over de waardige en persoonlijke handelwijze van Astrid op de dag van de crematie. Absoluut een vakvrouw en een mooi mens bovendien.


Annemarie Ottenkamp 
Ze wist de juiste snaar te raken. En door (bijna) alles in eigen beheer te doen is er niets verkeerd gegaan. Door de uitvaart op een plek te houden creëer je een "huislijke" sfeer, wat zeker gelukt is.


H .Verweij 
Open eerlijk duidelijk. Kortom een fijn contact.


G.H. de Kruijf 
Het contact met Astrid was persoonlijk en warm. Geen vraag was te veel. Zelf kwam ze ook met mooie suggesties,die er toe geleid hebben, dat de uitvaartplechtigheid tot volle tevredenheid is verlopen.


C van Duijn 
Komt afspraken na Doet wat ze beloofd Zeer prettig persoon Is er voor het hele gezin


Samantha van de laan 
Astrid is een betrokken en een meedenkend/meelevend persoon. En zij zorgt ervoor, zodat jij je, op je gemak voelt. Mooie locatie in warmer sfeer. Zou haar iedereen aanraden.


Bertus van Mildert ( De Zoon ) 
Ik had ervaring met de uitvaartverzorging van Dillema Ik ben zeker heel tevreden Het word heel goed verzorgd En de nasleep van het verwerktproces houd ze goed in de gaten en regelmatig neemt ze contact op top


Anita Broekman 
Wat een fijne vrouw is Astrid van Staa (Dillema Uitvaartverzorging). Zij heeft alles voor mij en mijn zoon uit handen genomen en belde me regelmatig hoe het met me ging! De condoleance was ook super mooi geregeld! Er waren ontzettend veel mensen op het afscheid van mijn grote liefde Hans en zij zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. De muziek wat wij hadden aangedragen was ook zo goed geregeld. Aan drankjes kwamen de mensen ook echt niets te kort! Astrid zal ik zéker aanbevelen bij andere mensen en zal ook zéker contact blijven houden met deze lieve schat!


Angela Gabriels  
Astrid is een schat van een vrouw en heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld ,ze is niet zakelijk , maar heel warm en hartelijk ! Ik beveel haar en haar team zeker aan als je je dierbare een warme, persoonlijke en mooie uitvaart en laatste afschscheid wil geven , want het laatste mom. Met je dierbare is zo belangrijk ! En nog is ze er voor mij , echt een vrouw met een harte op de juiste plaats gr angela


Fred Lindemann 
Klant bij een uitvaartondernemer is iets dat niemand wil zijn, maar we toch allemaal ooit mee te maken krijgen. Als het zover is, kan ik mij geen betere persoon bedenken dan Astrid om dit mee door te maken. Zij voelt goed de stemming van de ander aan, is lief en toch duidelijk als zakelijke aspecten aan bod komen en laat het tempo zakken als je je door de omstandigheden gehaast voelt. En natuurlijk is alles goed en volgens afpraak geregeld. Dank je wel Astrid. Met vriendelijke groet, Fred


Rob de Vries 
Onze ervaring met deze uitvaartondernemer zijn zeer positief. Astrid van Staa (van Dillema Uitvaartverzorging) heeft een hele persoonlijke benadering, is meelevend, denkt mee in oplossingen en is een houvast in een moeilijke periode. Zij staat ten allen tijde voor je klaar. De uitvaart zelf werd verzorgd in haar eigen uitvaartcentrum en wij kregen hiervoor alle tijd en gelegenheid met na afloop een prima verzorgde broodjesmaaltijd. Ook de nazorg is zeer goed geregeld. Ik kan Dillema Uitvaartverzorging van harte aanbevelen.


Maurice Bijleveld 
Astrid stond gedurende de uitvaart en de voorbereiding daarop altijd voor mij klaar met raad en daar. Ook kon ik blind vertrouwen op haar advies.


T Gallusz 


Mireille Karlas 
Astrid is een top uitvaartondernemer. Bereid om mee te denken. Je kan haar voor alles benaderen. Heel toegankelijk. Een fijn mens!


Martien Lamers 


M. Van Oostrom 
Zeer prettig contact met uitvaartonderneemster. De uitvaart was precies zoals door ons bedoeld.


Anita de Bie Nijhoff 
Het was erg mooi en intieme crematie


cardinaal w.a 
Wij hebben de uitvaartondernemer als zeer betrokken mogen ervaren, waarbij oog was voor persoonlijke begeleiding en detail. We hebben hier een warm gevoel aan overgehouden, en heeft ons tevens kracht gegeven om dit verlies te verwerken.


Peter Kruis 
Door de kleinschaligheid van dit bedrijf is ons de mogelijkheid geboden om al onze persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan. Hiermee is de uitvaart een fraai afscheid geworden van onze moeder, schoonmoeder en zus.


H.G.A van der Weijden 
Nog geen eindnota gehad maar verwacht geen verassingen.


Simona Kaaijk 
Dankzij Astrid hebben wij op zo'n mooie en liefdevolle manier afscheid kunnen nemen. Zij stond ten alle tijde voor ons klaar, was zo ontzettend lief, dacht in alles op een hele fijne manier met ons mee en heeft ons een hoop regelwerk uit handen genomen. Wij zijn heel erg dankbaar dat zij op ons pad kwam en dit voor ons heeft kunnen doen.


rina 
geweldig gedaan! we zijn blij met jou.


C. van Staa 
Wij kunnen ons geen betere wensen, betrokkenheid en professionaliteit staan hoog in het vaandel.


Rene van de Graaf 
kan niet anders zeggen dan dat de uitvaartverzorgster zeer goed werk heeft geleverd, en erg meegaand, en een goed luisterend oor was.. we kijken dan ook heel tevreden terug op de begrafenis. Astrid is een fantastische gastvrouw, die zeer goed voor mijn vader heeft gezorgd naar aanleiding van het verlies van mijn moeder.


M. Groenland-Cuylits 
Alles is heel goed verlopen. Hele fijne goede begeleiding. Ook na de uitvaart is er een goede nazorg.


Lya Dage 


Marco Hondeveld 


Menno Kramer 
Zeer betrokken, ervaren en professioneel.


Mireille 
Wij hebben Astrid als een zeer betrokken uitvaartverzorgster ervaren. Bij het 1e bezoek voelde het meteen vertrouwd aan. Zij neemt alle tijd om alles op het gemak door te nemen. En voelt hierdoor goed aan hoe de uitvaart persoonlijk en eigen kan worden. Haar eigen ruimte "Dillema" voelt knus aan. Alles is bespreekbaar met Astrid.


Marco Jansen 
De persoonlijke aanpak, met een lach en een traan. Zeer persoonlijk en toch professionele verzorging


Leo Meijer 
Mede door Astrid heeft mijn moeder een hele fijne mooie en persoonlijke uitvaart gekregen.


Martin 
Dankbaar voor de goede zorgen van Astrid, zowel voor de overledenen, als ons als familie. Astrid is een professional in haar vak; persoonlijk, betrokken, meedenkend en respectvol.


Riet Rotteveel-Agterberg 
De nabestaanden hebben van Astrid veel aandacht gekregen. De afscheidsplechtigheid was door haar tot in de puntjes verzorgd.


Fam. Gruters. 
We zijn erg goed begeleid door uitvaart verzorging Dillema Een vrouw die.het vak met haar hart en ziel aanvoelt wat we nodig hadden En ook werd er erg goed met ons meegedacht om er een warm afscheid van te maken met veel persoonlijke boodschappen naar de belangstellenden


van Staa 


Mario van Emrik 
Met eer en repect voor mijn moeder de uitvaart verzorgt. Meedenkend, actief & lief in behandeling en zorgzaam. Als onze iedeeen en input is rekening mee gehouden en perfect uitgevoerd.


Antonia Schrijvers 
Warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Dankbaar voor Astrid haar inzet om mijn/onze wensen te vervullen.


JW de Vries 
Zeer tevreden!!!!!


Peter Kersbergen 
Uitvaartverzorging Dillema (Astrid) doet alles werkelijk vol toewijding, met persoonlijke begeleiding en met respect. Alles is in de puntjes verzorgd en daadwerkelijk ontzorgd in een tijd van verlies. Ik kan Dillema Uitvaartverzorging dan ook volledig aanraden. Daarom ook een 10 met een griffel!


G.J. van Someren 
Een 10 voor meedenken, inleven, persoonlijke aandacht, zorgzaamheid, waarbij ook de details kloppen.


Van Nes -weerdenburg 
Ik heb de rekening nog niet ontvangen


Fam. Landzaat 
Lieve, hartelijke vrouw, die alles met liefde verzorgd en een persoonlijke touch geeft. Ook na de uitvaart is ze erg belangstellend.


anton van mildert 
in 1 woord Super


C . Zijdenbos 
Betrokken, dacht mee, zeer service gericht en liet alle ruimte voor onze eigen invulling van de uitvaart.


Arianne Meijdam 
Mevrouw Astrid Dillema is een vakvrouw “pur sang”! Ze heeft onze moeder-schoonmoeder zeer kundig edoch zeer persoonlijk begeleid toen deze nog leefde, en op deze wijze is de gehele uitvaart verlopen precies conform de wensen van onze moeder-schoonmoeder! Astrid is een fijne persoon die ook nazorg aan ons gaf. En dat is heel belangrijk, Haar bedrijf staat vooral voor:” een uitvaart zoals gewenst”. Dikke verweidende 10+ van ons.


Monica Hoonakker-van Valkenburg 
Astrid van Staa heeft de familie zeer goed en professioneel geholpen in deze moeilijke periode. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren en zijn dankbaar voor de wijze waarop zij ons hielp met alle formaliteiten. De wensen die wij hadden zijn allemaal vervuld. Door de fijne gesprekken kwamen wij ook op een passend afscheid cadeau met foto en orchidee. Mijn vader zou dit geweldig hebben gevonden. Het afscheid is daardoor zeer goed verlopen en het verdriet is er natuurlijk niet minder om, maar heeft zeker een belangrijke rol gespeeld. Wij kijken er zeker met prettige herinneringen aan terug en mijn vader heeft hierdoor een prachtig en mooi afscheid gehad.


H. Nikkels 
Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeer zeker aanbevelen. Ook de ruime tijd die zij nam om ons te begeleiden werd door ons ten zeerste op prijs gesteld.


R van der Velden 
Prettige vrouw die ons alle aandacht schonk. Ze had een groot inlevingsvermogen en zag snel zaken die de uitvaart meerwaarde gaven. Zij heeft veel kennis die ons op het financiële vlak helpen.


Ron de Klein 
fijn en inlevend, zonder Astrid was het toch ziel lozer geweest.


Rob Jansen 
zeer prettig met persoonlijke aandacht


Peter Optekamp 
Astrid is heel rustig/ geduldig. Denkt mee, geeft tips. Complimenten hoe het bij ons geregeld is.


Maurice hogervorst 
Zij is echt een schat van een mens


Fa.van kommer 
Alles was perfect geregeld er werd mee gedacht met de wensen die we hadden en aangevuld met de ervaring van de uitvaartverzorging ik wil bij deze Astrid namens ons bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van onze vader en je zeker aanbevelen bij andere mensen wij hebben het in iedergeval super ervaren


Angela Damen 
Astrid is een warm en geweldig persoon. Ze heeft alle zorgen uit handen genomen. Ze legt alles goed uit en is eerlijk. Ze heeft mijn vader een warm en mooie afscheidsdienst gegeven. Al onze wensen heeft ze mogelijk gemaakt. Ze is persoonlijk betrokken en je kan dag en nacht op haar rekenen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.


wilvanbunnik 
zei is geweldig


<<< Terug