<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15013

Mastenbroek Uitvaartverzorging vof
Telefoon: 0614515500
Email: info@ericmastenbroek.nl
Website: www.ericmastenbroek.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dhr Booij
Wij hebben Uitvaartverzorger Mastenbroek ervaren als een zeer profesionele partij. Met veel geduld en respect en tevens goede adviezen en begeleiding.


Fam. van Baarlen - Nunes
Ondanks groot verdriet zijn wij goed geholpen en bijgestaan door Matthijs en is het een mooi en persoonlijk afscheid geworden voor onze moeder.


Fabian Brabers
Goede zorg en begeleiding , en een goede nazorg . En een erg persoonlijke aanpak!


Pa plaating
Heb het ondanks als iets zeer ingrijpens in me leven. Erg fijn vol medeleven ervaren,met een goede duidelijke communicatie.


Anja Heiden
Moeder is s,nachts 03.00 uur overleden, gelijk contact gehad met Dhr Mastenbroek, (geen probleem) goede uitleg gegeven, wat te doen, en na dat er was geconstateerd dat moeder echt was overleden. Alles direct in het werk gesteld. Heb zelf aan weinig dingen hoeven te denken. Heeft veel zorg uit handen genomen, alles wat wij als kinderen, bedacht hadden met en tijdens de uitvaart was mogelijk en geregeld.


Bert vd Berg
Zeer tevreden


Frank Blom
De uitvaart is keurig en waardig verlopen, de familie Mastenbroek ( de uitvaartondernemer ) heeft een uitstekende prestatie geleverd. Wij hebben ons erg gesteund gevoelt in de betrokkenheid van de uitvaartondernemer, zeer kundig en oprecht heeft hij ons geadviseerd. Familie Blom-Mastenbroek


Jaap Vis


Sylvia Molendijk Kornet
Een warm en persoonlijk contact


Emmo Tammes.
Keurig en correct geholpen. Alle beloften zijn waargemaakt. Een hele goede band met Dhr. Mastenbroek Is altijd te bereiken voor vragen. Heeft alles tot in de puntjes geregeld.


Familie A. de Jong
Wij hebben Mastenbroek Uitvaartverzorging uit Barendrecht ervaren als een buitengewoon persoonlijk, deskundig en zeer betrokken team. Zij nemen zorg daadwerkelijk uit handen, en denken gevraagd en ongevraagd mee over ieder detail. Zij hebben op meer dan uitmuntende wijze de uitvaart van onze vader georganiseerd en dát heeft een grote positieve bijdrage geleverd aan de rouwverwerking van ons hele gezin. Daarvoor zijn wij Matthijs, Erik, Ciska, Lucas en de andere betrokken medewerkers grote dank verschuldigd.


J.Th.M van Houwelingen-Nieuwstad.
Deze ervaring was naar volle tevredenheid en we zouden bij een volgende uitvaart zeker aan deze Uitvaartonderneming denken.


Ditte Hak
Afscheid nemen is intens en verdrietig. Door de goede zorgen van Erik Mastenbroek en zijn medewerkers is de gehele periode van het overlijden van mijn moeder tot en met de begrafenis een week geworden met vele mooie momenten waar de hele familie met een zeer warm gevoel op terug kijkt.


M. Lindhout
Vanaf het eerste moment direct een heel vertrouwd en warm contact. Zeer persoonlijke en aandachtvolle begeleiding, met name oog voor de kleine details waar je zelf niet aan zou denken, maar die voor de herinnering wel heel waardevol zijn. Alle van belang zijnde keuzes worden duidelijk uiteengezet en er wordt met je meegedacht alsof je familie bent. Ook de niet tot het vaste team behorende begeleiders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Dit geeft als resultaat een mooie, waardevolle afscheidsplechtigheid en zorgt ervoor dat het een hartverwarmend geheel wordt. Meer kun jej je als nabestaande niet wensen.


P. M. Jumelet
Zeer prettig en veelvuldig persoonlijk contact gehad met de heer Eric Mastenbroek. Het opbaren in een van de familiekamers was erg goed geregeld en de uitvaart is geheel naar wens en bijzonder respectvol verlopen. Niets dan lof hiervoor! Ook de nazorg is door ons erg gewaardeerd.


Tj.H. Daane
Alle ruimte voor de nabestaanden. Goede verzorging van mijn overleden moeder. Heel persoonlijk en veel aandacht voor de familie kort na het overlijden, de wensen van de familie. Had ook een goed voorstel om de kist op de schouders van de nabestaanden te laten vervoeren i.p.v. een kar. Was heel stijlvol.


David Kasius
Ons contact persoon Mathijs van Os was zeer vriendelijk en betrokken. Hij heeft ons zeer goed bijgestaan.


Fam Wessels


Robert van Zijl


CM Bakker-Goud
Wij zijn zeer tevreden over uitvaartondernemer Mastenbroek. Het afscheid was erg mooi en zoals onze moeder het wilde!


jan huisman
Het meedenken om er een mooie uitvaart van te maken is bijzonder goed. De nazorg ,ook belangrijk, was uitstekend.


A.Steenhoek- Dijkshoorn
Ze hebben ons op een zeer persoonlijke manier begeleid in deze moeilijke periode. Ook vonden we het erg fijn dat we bij wijze van spreken 24/7 zelf in de rouwkaart terecht konden.


G. van Karsbergen
zeer professionele en uitermate kundige, zorgzame en vriendelijke uitvaartondernemer.


Joke Klunder
Het persoonlijke advies,de zorg en begeleiding als grote steun in een moeilijke tijd ervaren.


Henk Vermeer
Eric toonde zich gedurende de hele week zeer betrokken bij de familie en behield op de juiste momenten ook gepaste afstand. Het was zeer prettig samenwerken met hem.


L.Groenenboom


Arie Hoogstad
Eric Mastenbroek is een betrokken uitvaartverzorger die luistert, waar nodig adequaat adviseert, snel handelt en schakelt met alle betrokken partijen (kerk en begraafplaats), bijtijds zaken terugkoppelt en gedegen werk levert (rouwkaart e.d). Ik kan Eric iedereen aanbevelen!!


Ruut Neubauer
Mastenbroek Uitvaartverzorging en Matthijs van Os hebben de uitvaart vakkundig, zorgvuldig en zorgzaam voorbereid, ook voor het overlijden, en uitgevoerd, ook de nazorg, en ons [nabestaanden] uitstekend begeleid.


Harry Schilt
We zijn erg goed begeleid door Matthijs, hij gaf ons goede adviezen en luisterde naar onze wensen.


A Rijsdijk


Peter Kranendonk
Ondanks het verdriet heeft Eric ons geweldig begeleid en gezorgd voor een mooie uitvaart


P. van Engelen-Droogendijk
Ik ben heel tevreden over de correcte verzorging en begeleiding.


D. van Bijnderen
Niks anders dan lof over de heer Mastenbroek. Alles tot in de puntjes geregeld. Hij kwam ook met ideeën voor een nog persoonlijkere uitvaart. We hebben hem als zeer prettig ervaren.


John de Man.
Uitermate tevreden alles tot in de puntjes verzorgd. Had het niet beter kunnen wensen.


R.C. Hulleman
Zeer betrokken en heeft veel zaken uit handen genomen erg prettig


J.A. de Bakker
Alles is precies zo verlopen, zoals wij het wilden. Zij opereerden op de achtergrond en waren er als dat nodig was. Heel begripvol en oplossend!


Carla Klootwijk


Ton Kamermans
Ik ben de echtgenoot van de jongste dochter van Mevrouw Annie Koman-de Bruijn en heb mede namens haar 2 andere dochters en schoonzoons alles samen met Eric Mastenbroek geregeld. Ik heb niets anders dan lof over de manier waarop alles is geregeld, vanaf het eerste contact direct na overlijden tot het laatste persoonlijke bezoek van Eric waarbij hij het concoleance register langs heeft gebracht.


S. Metselar - van Loon
Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze uitvaartondernemer en uitvaartverzorger. Ik ben meer dan tevreden over de wijze waarop de uitvaart is verzorgd en daarbij heeft de uitvaartverzorger hele goede suggesties aangedragen en alles waargemaakt.


Gert de Koning
Ondanks verlies hebben wij de samenwerking als zeer prettig en correct ervaren


L.J van der Burg
Persoonlijk, rustig, netjes, eervol, respectvol.


Fam van Drunen/Bosch
Eric Mastenbroek heeft er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes werd geregeld. Wij hebben zijn inspanningen zeer gewaardeerd. Niets was teveel en alles kon worden geregeld.


D. van der Lee
Flexibele ondernemer; prettig persoonlijk contact.


René de Werk
Oog voor detail, ruimte voor gevoel en betrokken.


Hans Versluis