<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15016

Limes Uitvaartzorg
Telefoon: 0481354928
Email: contact@limesuitvaartzorg.nl
Website: www.limesuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Godfried Beek
Persoonlijk betrokken, oog voor details, dag en nacht bereikbaar. Alles prima geregeld. Uiteindelijk een erg mooi afscheid geworden.


Wendy Vos
Wij als familie hebben de steun en deskundige begeleiding die wij van Sidone(uitvaartondernemer) mochten ontvangen als fijn ervaren. Met zoveel rust en respect heeft zij ons geholpen door deze verdrietige week.


M. Eerden
Fijne nazorg gehad


Bathilde Visschedijk
Zeer tevreden!! Aangenaam contact. Goed aansluittend bij, en meedenkend met, de wensen van de familie. Daarbij ook uitstekend bereikbaar en zeer punctueel in de afspraken. Tevens een prettig gesprek ter afronding.


R. Seegers de haas
Het was een prettige ervaring samen met Sidone en Evelien de uitvaart van mijn man te verzorgen.Ze hebben ons goed begeleid


Mieke Gesthuizen
Wij willen Sidone en Eveline heel hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die ze samen met ons hebben gemaakt en begeleid .hat was precies zoals ons moeder en oma Doortje het had gewild. We hebben de werkwijze van Sidone en Eveline als zeer prettig en fijn ervaren,er werd rekening gehouden met iedereen ,van kinderen tot kleinkinderen. Wij hebben uw steun en luistrerend oog als zeer byzonder en goed ervaren . Sidone en Eveline namens Mieke , Nol , Paul , en Nienke , hartelijk dank voor jullie goede zorgen en liefdevolle steun.


Willy Jansen


Coby van Overbeek van der Rassel
Wij zullen Tanja de Vries zeker bij anderen aanbevelen.


Han Heijmink
De uitvaart was prima verzorgd precies volgens de wensen zoals onze vader gewild zou hebben. Ook over ons contact met Tanja de Vries, pro-actief, accuraat en meelevend, zijn wij zeer over te spreken. Ik kan Limes Uitvaartzorg iedereen aanbevelen.


Gerard Philipsen
Zeer prettige en deskundige uitvaart zorg .Kende de uitvaart verzorger al .Alles netjes en zorgvuldig besproken ,behandelt en verwerkt .


Herbert Tinnissen
Het was een hele prettige en warme samenwerking met Sidone en Tanja van Limes uitvaartzorg. De rust en kennis waarmee de uitvaart van "ons mam" is opgepakt en (be)geleid was een hele fijne ervaring. Vanaf het eerste contact voelt het goed. Tanja die na een uurtje babbelen een geweldig verhaal in elkaar zet met hele persoonlijk randje. Zeer talentvol hoe ze de juiste woorden in een bijna cryptisch verhaal laat terugkomen... Meedenken, ontzorgen en de rust bewaren, met op z'n tijd ruimte voor humor. Dat is wat wij beleefd hebben met Sidone en Tanja. Bedankt!


peter boezeman
empatisch en toch concreet; zeer zorgvuldig vóór de uitvaart, tijdens en ook daarna.


Erna van den Bosch & Jovita Hartman
Sidone bracht rust in die hectische en zware week. Ze nam ons als het ware mee aan de hand en leidde ons er doorheen, wat bracht dat we geen extra stress ervaarden. Het persoonlijke contact was erg prettig en respectvol. Had oog en oor voor iedereen. Warm, betrokken, doortastend en duidelijk. Alles was tot in de detail geregeld en dat was heel fijn. Nogmaals dank hiervoor.


Gonnie Lamers
Onze familie is zeer content met de wijze waarop we begeleid zijn door Tanja. Ze was altijd liefdevol, zachtaardig en helder in het begeleiden van ons in wat er stap voor stap moest gebeuren. Naast de focus op het proces van afscheid nemen van onze moeder had ze voor iedereen van ons ruimte en heeft ze ook steeds iedereen bij alles betrokken en serieus genomen op een mooie verbindende manier. Ze is creatief in het bedenken van oplossingen of mogelijkheden. Ze stapt naar voren als er actie genomen moest worden en kon ook een stapje terug doen als dat nodig was. Kortom een fijne persoonlijkheid, onmisbaar in zo'n intense periode van ons leven. We zijn allemaal van haar gaan houden.


Jolanda van Mierlo Martens
Betrokken, respectvol, meedenkend, en openstaand tot ideeën maar die zelf ook aandragen! In een woord: Geweldig. De verdrietige tijd die het was werd vergemakkelijkt en wij werden ontzorgt door Tanja. Alles snel en keurig geregeld en direct teruggekoppeld, zodat onze gedachten daar geen zorgen om hadden. Ook het voordragen van de geweldig fijne uitvaart-begeleidster Natascha was n goed idee. Daar ook grote betrokkenheid en aandacht voor onze wensen en ideeën. Alles tot in de kleinste details keurig, netjes en respectvol geregeld. Je hoopt dat het niet snel weer nodig zal zijn, maar een volgende keer komen we absoluut weer bij Limes terug!


Stephan Steeg
Zeer goede persoonlijke begeleiding Nam de tijd voor het bespreken van de uitvaart De voering van de uitvaart en de herdenkingsdienst was zoals de familie het wensde


Anne-Marie Kunst
De dames van Limes hebben ons geheel "ontzorgd". Ze hebben ons overal stap voor stap in begeleid. Van de schrik, het wassen van mijn broer tot de koffietafel. Een echte steun, ruim de tijd om te praten ook! De uitvaart van mijn broer was erg mooi en persoonlijk. Geheel naar onze wensen. Nazorg was/is ook fantastisch. We zijn de dames, in het bijzonder Sidone erg dankbaar.


Nel Ooijman-van Keulen
Ik heb het als heel fijn ervaren om -in die dagen van verwarring en rouw- iemand om je heen te hebben die overal aan denkt, oplossingen vindt, je verschillende mogelijkheden voor schotelt en jezelf de keuzes laat maken. Het overleg met mij en mijn (5) kinderen is in alle opzichten heel fijn verlopen. We konden bij vragen die bij ons opkwamen altijd bellen of appen en Sidone was altijd bereid om te komen - ook buiten de gemaakte afspraken.


Fam. Heemrood
Persoonlijke aandacht vanaf het begin tot het einde. Alle afspraken nagekomen. Duidelijke uitleg omtrent alle handelingen en procedures.


Wilma vd Bosch
De dagen na het overlijden en de uitvaart van onze moeder is Sidone een grote steun geweest. Zeer rustig,duidelijk en respectvol werd precies aan gegeven wat er allemaal mogelijk is en was zij altijd bereikbaar voor eventuele vragen of veranderingen. De reden dat wij voor Limesuitvaartzorg hebben gekozen was ook omdat wij al eerder met Sidone te maken hebben gehad. En dat we toen ook zeer tevreden waren. Wat ons toen ook opviel was de warme benadering.


Familie Liebers
Zeer nette en persoonlijke verzorging volgens onze wensen


Sylvia de Witt
Sidone Korse van Limes Uitvaartzorg is een top uitvaartverzorger. Warm, betrokken, inlevend, persoonlijk, zeer betrokken en out-of-the-box denkend. Ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen! Mede dankzij Sidone heeft onze zoon de uitvaart gekregen die hij verdiende. We hebben ook van anderen veel lof over deze uitvaart mogen ontvangen.


Gerard Grintjes
Zeer kundig, betrokken, zorgvuldig, persoonlijk en vriendelijk persoon. Ze houd alles goed in de gaten en springt overal, stijlvol en met veel respect op in


Mariët Haverkamp
Lieve Tanja, dank je wel dat jij je zo betrokken hebt getoond in de verdrietige en hectische voor en na het overlijden van mijn man. Je hebt geluisterd, meegedacht,zaken geregeld, planningen gemaakt en ons suggesties aangedragen als we er zelf even niet uitkwamen. Alles kon, en als het niet leek te kunnen, zorgde jij dat het toch voor elkaar kwam. Je hebt goed op ons allemaal gelet, je bent er echt voor ons geweest en met jouw hulp en begeleiding - en ook van Sidone en Eveline- hebben we er samen de mooist denkbare uitvaart van gemaakt. Dank je wel daarvoor!


Bertram Grintjes
Sidone heft ons zeer goed bijgestaan, is kritisch op de juiste vlakken, meegaand op persoonlijke aspecten en neemt veel uit handen. Zeer aanbevelingswaardig.


Pauline Janssen
Sidone en Tanja hebben ons uitstekend bijgestaan. Vakvrouwen in een woord.


Maartje de Witt
We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. De uitvaart was erg mooi en heel persoonlijk. Sidone en Eveline zijn altijd heel erg betrokken.


Mariken Sünnen
Zeer prettig betrokken en professionele uitstraling van de uitvaartondernemer. Voelde gelijk goed. Snapte precies wat we bedoelden waardoor in zeer korte tijd (Begrafenis 4 dagen na het overlijden)een begrafenis naar wens uitgevoerd kon worden. We voelden ons gehoord en zijn zeer tevreden over de uitvaartondernemer


Thea
Lieve rustige begeleiders ,die ruimte gaven aan je eigen ideeen


Theo Vermeulen
De uitvaart is uitstekend verzorgd op alle onderdelen; er is helemaal niets verkeerd gegaan en ook de andere familieleden waren helemaal tevreden.


Marco Terwindt
In alle rust werken aan een persoonlijke uitvaart. Dat is heel erg goed gelukt. Ook deze keer waren we weer erg blij met Limes Uitvaartzorg, in dit geval met Tanja en Eveline.


Geert Keukens
Ondanks het grote verlies van mijn moeder hebben de dames van Limes Uitvaartzorg het verdriet doen verzachten en hebben wij er samen een heel mooi afscheid van gemaakt.


Sofia Joosten
Wij willen Sidone Korse, Natascha Prooij en Eveline de Lange een grote dank uitspreken! Na het plotselinge overlijden van onze zoon heeft Sidone ons heel professioneel en hartverwarmend opgevangen. Ze leidde ons stap voor stap door alle procedures. Geen overhaaste beslissingen. Maar vooral gaf zij ons de ruimte om rustig afscheid van onze zoon te kunnen nemen. Zij beschermde ons voor onnodige haast en prikkels. Met haar hulp en de hulp van Natascha Prooij, die de uitvaart leidde en de speech voor ons hield, werd het, als men het zo mag zeggen, een prachtige, persoonlijke en waardige uitvaart. En dan nog Eveline de Lange als rouwbegleidster, die ons ondersteund in het moelijke rouwprocess bij het verwerken van het verlies van een kind. Hartelijk Dank


Minie Jansen, dochter.
Hele fijne persoonlijk begeleiding. Veel aandacht voor de kleinkinderen die erbij aanwezig waren. Aan alles wordt gedacht en zonodig uit handen genomen. Echt klasse.


Familie Heijmen-Spann
We hebben de ondersteuning en aandacht van Sidone als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Elke dag kwam ze even langs, niks werd overhaast, ze zette zich in voor al onze wensen, niets was teveel. Het is een prachtig afscheid geworden. De herinnering aan de uitvaart is voor ons heel dierbaar en waardevol. Lieve Sidone, dankjewel voor alle goede zorgen.


Ria Arntz Geutjes
Ondanks het verdriet waren we erg blij met deze uitvaartondernemer, die ons de ruimte gaf voor eigen inbreng. Het was persoonlijk en voelde vertrouwd.


Marlijn Satink
Een meer zorgvuldige, betrokken en tegelijkertijd professionele en bescheiden uitvaartverzorger als Sidone Korse zult u niet snel vinden. Zij heeft onze zeer persoonlijke afscheidswensen zeer accuraat en tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor.


Helma Janssen Gesthuizen
Ik zou deze uitvaartondernemer zeker iedereen aanraden. Ēen overlijden van een geliefde is op zich al een verdrietige periode. Er valt zoveel te regelen en er zijn zoveel vragen die er op je af komen. Vaak leef je in die beginperiode in een roes zet je alles op de automatische piloot. Je emoties plaats je dan even op de achtergrond. Sidone van begrafenisonderneming Limes heeft ons er in deze periode doorheen gesleept. Wij vonden haar werkwijze erg prettig. Zij gaf ons alle ruimte en tijd . Mede dankzij haar is het afscheid nemen van onze moeder ons minder zwaar gevallen . Kortom, alle lof voor deze lieve, warme vrouw die in onze ogen goud waard is.


Helma Janssen Gesthuizen
Ik zou deze uitvaartondernemer zeker iedereen aanraden. Ēen overlijden van een geliefde is op zich al een verdrietige periode. Er valt zoveel te regelen en er zijn zoveel vragen die er op je af komen. Vaak leef je in die beginperiode in een roes zet je alles op de automatische piloot. Je emoties plaats je dan even op de achtergrond. Sidone van begrafenisonderneming Limes heeft ons er in deze periode doorheen gesleept. Wij vonden haar werkwijze erg prettig. Zij gaf ons alle ruimte en tijd . Mede dankzij haar is het afscheid nemen van onze moeder ons minder zwaar gevallen . Kortom, alle lof voor deze lieve, warme vrouw die in onze ogen goud waard is.


CGJ Gesthuisen
Mw was zeer betrokken, bekwaam, maar vooral geduldig en lief met onze dementerende moeder. Hulde daarvoor.


Renee Schoffelen


Ed van Zelst
Een uitvaart kan je maar eenmaal doen, dus moet alles goed lopen. Door aanbevelingen uit ons dorp is de keuze op Limes gevallen, en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kan Limes iedereen aanbevelen.Prima, correct, persoonlijk en veel respect voor de overledenen.


Geert Kroes
Zeer goed verzorgt en begeleid. Ook heel goed alle aandacht daar waar t zijn moet


Fam Kaldenberg
Limes Uitvaartzorg We hebben de ondersteuning en hulp van Sidone Korse en Natascha Prooij als zeer persoonlijk ervaren. Wat een prachtig afscheid hebben we gekregen. Dit is voor ons heel dierbaar en waardevol. De uitvaart, was herinnering om nooit meer te vergeten, voor altijd in ons hart. Sidone Heeft ons tijdens de moeilijke dagen na het overlijden van onze Moeder begeleid. Een goede persoonlijke begeleiding in een rustig tempo en zeer begripvol. De uitvaart Was Nog Mooier verlopen Dan we voor ogen hadden, Niets was jullie teveel en daar zijn we Sidone en Natascha erg dankbaar voor. Sidone en Natascha Wat een geweldige mensen er zijn geen worden voor. bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Fam. Kaldenberg


Fam. van Bakel
Wij hebben het allemaal in zo'n moeilijke tijd als heel fijn ervaren, heel vertrouw en persoonlijk en wij zouden Sidone (limes uitvaartzorg) dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt!

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59