<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15016

Limes Uitvaartzorg
Telefoon: 0481354928
Email: contact@limesuitvaartzorg.nl
Website: www.limesuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


C. J. Kroes
Had eerst een andere gevraagd (jacobs in Groesbeek) .Dit was om9.30 U oke. Gemma Jacobs belde om 12.30 U af te druk. Toen op zoek naar een ander .Via neef bij Limes terecht gekomen. Ondanks alles toen een goede uitvaart kunnen regelen. Mijn dank is groot. Tanja de Vries heeft mijn hierin goed geholpen en bijgestaan.


Marjon Best
Fijn dat Tanja er bijna iedere dag was en catheter ging zoals wij graag wilden!


Debbie Campschreur
Wij zijn heel erg tevreden over Sidone. Niks was teveel en ze was er altijd voor ons. Alles op ons eigen tempo en precies zoals wij graag wilden. We kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid.


Hilga De Groot
Er is een zeer persoonlijk contact en aandacht voor de familie geweest. Veel tijd voor een mooi afscheid zoals wij dat graag wilde. Alles was mogelijk dat heeft ons de rust gegeven die we goed konden gebruiken.


Petra van Soest
Wij zijn erg tevreden. Vriendelijk, meedenkend, duidelijk en niets is te veel. Bedankt. We zouden iedereen jullie aanraden.


Katja Rensen
Hoewel het een verdrietige periode was, hebben we ook wel gelachen. Het voelde vertrouwd en ook mijn kinderen konden goed met haar overweg. We konden alles vragen en zeggen. Het nagesprek was ook erg fijn.


C.M. Schneiders
Uitstekend persoonlijke noot. Kaneen ieder aanbevelen.


Hennie Basten - Bartels
Wij zijn zeer tevreden over Tanja. Goede begeleiding. Respectvol en rustig. Ze denkt mee en geeft de rust waar je in die hectische dagen behoefte aan hebt. Alles perfect geregeld ook in deze moeilijke coronatijd.


J. Menting
Sidone, bedankt voor alles, je bent voor ons echt een steun geweest in deze moeilijke tijd.


Wendy Arts
Betrokken, rust, respect, liefdevol. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.


Godfried Beek
Persoonlijk betrokken, oog voor details, dag en nacht bereikbaar. Alles prima geregeld. Uiteindelijk een erg mooi afscheid geworden.


Wendy Vos
Wij als familie hebben de steun en deskundige begeleiding die wij van Sidone(uitvaartondernemer) mochten ontvangen als fijn ervaren. Met zoveel rust en respect heeft zij ons geholpen door deze verdrietige week.


M. Eerden
Fijne nazorg gehad


Bathilde Visschedijk
Zeer tevreden!! Aangenaam contact. Goed aansluittend bij, en meedenkend met, de wensen van de familie. Daarbij ook uitstekend bereikbaar en zeer punctueel in de afspraken. Tevens een prettig gesprek ter afronding.


R. Seegers de haas
Het was een prettige ervaring samen met Sidone en Evelien de uitvaart van mijn man te verzorgen.Ze hebben ons goed begeleid


Mieke Gesthuizen
Wij willen Sidone en Eveline heel hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die ze samen met ons hebben gemaakt en begeleid .hat was precies zoals ons moeder en oma Doortje het had gewild. We hebben de werkwijze van Sidone en Eveline als zeer prettig en fijn ervaren,er werd rekening gehouden met iedereen ,van kinderen tot kleinkinderen. Wij hebben uw steun en luistrerend oog als zeer byzonder en goed ervaren . Sidone en Eveline namens Mieke , Nol , Paul , en Nienke , hartelijk dank voor jullie goede zorgen en liefdevolle steun.


Willy Jansen


Coby van Overbeek van der Rassel
Wij zullen Tanja de Vries zeker bij anderen aanbevelen.


Han Heijmink
De uitvaart was prima verzorgd precies volgens de wensen zoals onze vader gewild zou hebben. Ook over ons contact met Tanja de Vries, pro-actief, accuraat en meelevend, zijn wij zeer over te spreken. Ik kan Limes Uitvaartzorg iedereen aanbevelen.


Gerard Philipsen
Zeer prettige en deskundige uitvaart zorg .Kende de uitvaart verzorger al .Alles netjes en zorgvuldig besproken ,behandelt en verwerkt .


Herbert Tinnissen
Het was een hele prettige en warme samenwerking met Sidone en Tanja van Limes uitvaartzorg. De rust en kennis waarmee de uitvaart van "ons mam" is opgepakt en (be)geleid was een hele fijne ervaring. Vanaf het eerste contact voelt het goed. Tanja die na een uurtje babbelen een geweldig verhaal in elkaar zet met hele persoonlijk randje. Zeer talentvol hoe ze de juiste woorden in een bijna cryptisch verhaal laat terugkomen... Meedenken, ontzorgen en de rust bewaren, met op z'n tijd ruimte voor humor. Dat is wat wij beleefd hebben met Sidone en Tanja. Bedankt!


peter boezeman
empatisch en toch concreet; zeer zorgvuldig vóór de uitvaart, tijdens en ook daarna.


Erna van den Bosch & Jovita Hartman
Sidone bracht rust in die hectische en zware week. Ze nam ons als het ware mee aan de hand en leidde ons er doorheen, wat bracht dat we geen extra stress ervaarden. Het persoonlijke contact was erg prettig en respectvol. Had oog en oor voor iedereen. Warm, betrokken, doortastend en duidelijk. Alles was tot in de detail geregeld en dat was heel fijn. Nogmaals dank hiervoor.


Gonnie Lamers
Onze familie is zeer content met de wijze waarop we begeleid zijn door Tanja. Ze was altijd liefdevol, zachtaardig en helder in het begeleiden van ons in wat er stap voor stap moest gebeuren. Naast de focus op het proces van afscheid nemen van onze moeder had ze voor iedereen van ons ruimte en heeft ze ook steeds iedereen bij alles betrokken en serieus genomen op een mooie verbindende manier. Ze is creatief in het bedenken van oplossingen of mogelijkheden. Ze stapt naar voren als er actie genomen moest worden en kon ook een stapje terug doen als dat nodig was. Kortom een fijne persoonlijkheid, onmisbaar in zo'n intense periode van ons leven. We zijn allemaal van haar gaan houden.


Jolanda van Mierlo Martens
Betrokken, respectvol, meedenkend, en openstaand tot ideeën maar die zelf ook aandragen! In een woord: Geweldig. De verdrietige tijd die het was werd vergemakkelijkt en wij werden ontzorgt door Tanja. Alles snel en keurig geregeld en direct teruggekoppeld, zodat onze gedachten daar geen zorgen om hadden. Ook het voordragen van de geweldig fijne uitvaart-begeleidster Natascha was n goed idee. Daar ook grote betrokkenheid en aandacht voor onze wensen en ideeën. Alles tot in de kleinste details keurig, netjes en respectvol geregeld. Je hoopt dat het niet snel weer nodig zal zijn, maar een volgende keer komen we absoluut weer bij Limes terug!


Stephan Steeg
Zeer goede persoonlijke begeleiding Nam de tijd voor het bespreken van de uitvaart De voering van de uitvaart en de herdenkingsdienst was zoals de familie het wensde


Anne-Marie Kunst
De dames van Limes hebben ons geheel "ontzorgd". Ze hebben ons overal stap voor stap in begeleid. Van de schrik, het wassen van mijn broer tot de koffietafel. Een echte steun, ruim de tijd om te praten ook! De uitvaart van mijn broer was erg mooi en persoonlijk. Geheel naar onze wensen. Nazorg was/is ook fantastisch. We zijn de dames, in het bijzonder Sidone erg dankbaar.


Nel Ooijman-van Keulen
Ik heb het als heel fijn ervaren om -in die dagen van verwarring en rouw- iemand om je heen te hebben die overal aan denkt, oplossingen vindt, je verschillende mogelijkheden voor schotelt en jezelf de keuzes laat maken. Het overleg met mij en mijn (5) kinderen is in alle opzichten heel fijn verlopen. We konden bij vragen die bij ons opkwamen altijd bellen of appen en Sidone was altijd bereid om te komen - ook buiten de gemaakte afspraken.


Fam. Heemrood
Persoonlijke aandacht vanaf het begin tot het einde. Alle afspraken nagekomen. Duidelijke uitleg omtrent alle handelingen en procedures.


Wilma vd Bosch
De dagen na het overlijden en de uitvaart van onze moeder is Sidone een grote steun geweest. Zeer rustig,duidelijk en respectvol werd precies aan gegeven wat er allemaal mogelijk is en was zij altijd bereikbaar voor eventuele vragen of veranderingen. De reden dat wij voor Limesuitvaartzorg hebben gekozen was ook omdat wij al eerder met Sidone te maken hebben gehad. En dat we toen ook zeer tevreden waren. Wat ons toen ook opviel was de warme benadering.


Familie Liebers
Zeer nette en persoonlijke verzorging volgens onze wensen


Sylvia de Witt
Sidone Korse van Limes Uitvaartzorg is een top uitvaartverzorger. Warm, betrokken, inlevend, persoonlijk, zeer betrokken en out-of-the-box denkend. Ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen! Mede dankzij Sidone heeft onze zoon de uitvaart gekregen die hij verdiende. We hebben ook van anderen veel lof over deze uitvaart mogen ontvangen.


Gerard Grintjes
Zeer kundig, betrokken, zorgvuldig, persoonlijk en vriendelijk persoon. Ze houd alles goed in de gaten en springt overal, stijlvol en met veel respect op in


Mariët Haverkamp
Lieve Tanja, dank je wel dat jij je zo betrokken hebt getoond in de verdrietige en hectische voor en na het overlijden van mijn man. Je hebt geluisterd, meegedacht,zaken geregeld, planningen gemaakt en ons suggesties aangedragen als we er zelf even niet uitkwamen. Alles kon, en als het niet leek te kunnen, zorgde jij dat het toch voor elkaar kwam. Je hebt goed op ons allemaal gelet, je bent er echt voor ons geweest en met jouw hulp en begeleiding - en ook van Sidone en Eveline- hebben we er samen de mooist denkbare uitvaart van gemaakt. Dank je wel daarvoor!


Bertram Grintjes
Sidone heft ons zeer goed bijgestaan, is kritisch op de juiste vlakken, meegaand op persoonlijke aspecten en neemt veel uit handen. Zeer aanbevelingswaardig.


Pauline Janssen
Sidone en Tanja hebben ons uitstekend bijgestaan. Vakvrouwen in een woord.


Maartje de Witt
We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. De uitvaart was erg mooi en heel persoonlijk. Sidone en Eveline zijn altijd heel erg betrokken.


Mariken Sünnen
Zeer prettig betrokken en professionele uitstraling van de uitvaartondernemer. Voelde gelijk goed. Snapte precies wat we bedoelden waardoor in zeer korte tijd (Begrafenis 4 dagen na het overlijden)een begrafenis naar wens uitgevoerd kon worden. We voelden ons gehoord en zijn zeer tevreden over de uitvaartondernemer


Thea
Lieve rustige begeleiders ,die ruimte gaven aan je eigen ideeen


Theo Vermeulen
De uitvaart is uitstekend verzorgd op alle onderdelen; er is helemaal niets verkeerd gegaan en ook de andere familieleden waren helemaal tevreden.


Marco Terwindt
In alle rust werken aan een persoonlijke uitvaart. Dat is heel erg goed gelukt. Ook deze keer waren we weer erg blij met Limes Uitvaartzorg, in dit geval met Tanja en Eveline.


<<< Terug