<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15025

Nanda Nijstad Uitvaartzorg
Telefoon: 06-52889955
Email: info@nandanijstad.nl
Website: www.nandanijstad.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 25 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pascal Meijsen
Zeer professioneel, persoonlijk, begeleidend, adviserend, beschermend voor ons jonge gezin. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.


Roberto Noto
Wij kunnen alleen maar lof uitspreken over hoe wij ondersteund zijn tijdens een moeilijke en emotionele tijd. Ons contact was persoonlijk, warm en hartelijk. Er werd goed geluisterd, meegedacht en advies gegeven hoe de uitvaart vorm te geven. Wat afgesproken was is gedaan. Wellicht raar, maar de uitvaart was bijzonder en erg mooi, al was het zo intens verdrietig. Door de warmte en steun van Annet hebben wij een zeer goed gevoel over hoe de uitvaart is verlopen. Alles met liefde en aandacht! Zeer hartelijk bedankt!


Linda Bos Helmers
Een betrouwbare betrokken uitvaart leidster gemaakt voor het vak


Joost Kuiper
Een zeer betrokken en warme prsoonlijkheid , was er altijd voor iedereen. en was zeer attent, niets dan lof voor Nanda. was een mooie warme persoonlijke uitvaartdienst in deze rare tijd.


Ursula
Een topvrouw! Daar zouden er meer van moeten zijn zoals Nanda. Persoonlijk, met een goed empathisch vermogen. Zakelijk maar zeker niet opdringerig. Goede nazorg, dat is zeker niet bij alle uitvaartondernemingen. Aanrader!!!


Mineke Veen
Een heel lieve, betrokken en warm persoon, zelfs nadat de crematie heeft plaatsgevonden toonde ze belangstelling. Top gewoon


Monique de Haan
wij zijn zeer tevreden met de persoonlijke benadering, geduld voor ieders wensen, ook goede tips die wij nagevolgd hebben waardoor het een bijzondere, zeer persoonlijke uitvaart is geworden. een zeer fijne begeleiding


A.M. Oord
Nanda was zeer betrokken en voldeed aan mijn wens: een persoonlijke en kleinschalig benadering Dit in tegenstelling tot de grote uitvaartondernemingen waar ik en het verleden mee te maken had.


Saskia van Faassen
Ik was zeer onder de indruk van Nanda haar persoonlijke en warme begeleiding. Mede door haar vakkundige inzet en bijdrage is de uitvaart een zeer mooie persoonlijke dienst geworden.


P.Jensch
Liedevol, persoonlijk, inlevend, denkt mee, geeft goed advies en overruled niet de wensen van de familie.


Dennis van der maas
Wij hebben een fijne herinnering aan de manier waarop wij bij de uitvaart zijn begeleid. Ons is enorm veel zorg uit handen genomen, wij zijn hier dan ook erg dankbaar voor. Dit hebben wij als persoonlijk en betrokken ervaren.


Karin de Vries


Aline Dral
Een warme maar ook zakelijke persoonlijkheid in deze moeilijke periode. Ook een persoonlijk welkomstwoord bij de uitvaart. Ik heb een zeer goed contact gehad met Nanda Nijstad. Niets was haar teveel om het afscheid van mijn moeder zo mooi en waardig mogelijk te laten verlopen. Ik zou haar absoluut aanbevelen.


Gerda Rodermond
Zeer betrokken, stelt alles in werking om aan de wensen van de overlevenden te voldoen


M.Rehling
Wij hebben de begeleiding door Nanda Nijstad als heel fijn, begripvol en zeer betrokken ervaren.


Gerard Chr. Knibbe
Zeer persoonlijk betrokken. Wij kenden elkaar al via de kerk. Ook zeer tot in de puntjes verzorgd. Zij had op alle vragen een antwoord en nam ons veel uit handen.


Fam. Vergeer
Nanda is zéér attent, professioneel, meelevend en zorgzaam. Ze regelt alles perfect en ontzorgt, zodat wij als nabestaanden al vlot konden starten met het verwerken van ons verlies. Nanda denkt mee met de wensen van de nabestaanden en heeft oog voor details. Dank zij haar is deze trieste gebeurtenis een mooie en waardevolle herinnering geworden.


Ans Gubbels
Het contact met Nanda was erg prettig. Ze gaf ons de ruimte om de wensen van mijn moeder en van ons aan te geven. Haar persoonlijke betrokkenheid heeft ons heel erg geraakt.


Anneke Cornelissen
Echt een topper denkt goed mee en was een perfecte match Samen zijn we heel goed door deze tijd gekomen Ik zou er zeker aan andere aanbevelen


mevr. Mary Welter
Eem heel betrokken vrouw die mij geweldig goed heeft bijgestaan bij de uitvaart van mijn man.


S.SMIT
een geweldige goed oprechte mevrouw die alles heeft geregeld tot in de puntjes .


Mevr. A. Keereweer-de Waal
Ze heeft ons geweldig bij gestaan. Kwam heel vriendelijk en persoonlijk over. Heeft alles tot volle tevredenheid uitgevoerd. Heeft er echt veel tijd voor genomen.


Nelleke Vet-den Rooijen
Als iemand overlijdt dan wil je het liefst dat diegene een uitvaart krijgt die past bij de manier waarop hij of zij geleefd heeft. Door Nanda Nijstad in de arm te nemen toen mijn vader overleed, is dit meer dan gelukt, het werd warm en liefdevol. Nanda is menselijk, klantgericht, ze denkt mee en is flexibel. Ze nam voldoende tijd om alles met ons door te spreken, gaf de mogelijkheden aan en liet daarnaast ook alle ruimte voor onze eigen ideeën en wensen. De gesprekken die wij als familie met Nanda hebben gevoerd in de periode van het overlijden van mijn vader tot aan de uitvaart hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij hoefden nergens aan te denken, Nanda zorgde overal voor en deed dat op een integere, warme en vakkundige manier. Ook de familie die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn werden tijdens de plechtigheid niet vergeten en konden met behulp van de livestream verbinding meekijken. Wij kunnen Nanda Nijstad Uitvaartzorg dan ook van harte aanbevelen.


mw. andrea vlietstra-van straten
zij geeft er een persoonlijke touch aan alles en is bereid hier ook veel energie in te steken,je mag haar ook altijd benaderen met vragen of anders,zeer aanbevelingd waardig,kan dan ook met een goed gevoel op de uitvaart terug kijken


Sandra Feijen-Entrop
Bij Nanda is niks te veel, heel veel is mogelijk. Ze straalt een enorme rust uit wat ik als heel fijn heb ervaren. Mijn vader overleed tijdens de coronacrisis, gelukkig niet in het begin. Er kon nu toch nog best wel veel. Nanda heeft veel meegedacht om de uitvaart van mijn vader tot een mooi afscheid te maken. Maar ook na de uitvaart heeft ze nog alle aandacht Ik vond het jammer dat ik haar nog niet kon toen mijn moeder overleed. Was ook een mooi afscheid, maar die van mijn vader was heel speciaal. Dank je wel Nanda!!! Sandra, Bob, Dennis, Daan en Ruben


Gerard Stroo
Afgelopen mei is onze moeder overleden en heeft Nanda Nijstad de uitvaart verzorgd. Zij heeft dit echt fantastisch gedaan, niets dan lof voor de uitstekende organisatie en afstemming! Nanda weet als geen ander op welk moment te handelen en te communiseren. Ook moet haar wamte en empathie genoemd worden. Vier jaar hiervoor heeft zij ook de uitvaart van onze vader op perfekte wijze gedaan. Wij zouden oprecht niemand anders willen aanbevelen!


H. Jongenelen
betrokken, aanwezig , zelfs voor precaire zaken. Zeer plezierig


P Onink Patruno
Nanda is een uitzonderlijk lieve vrouw ,die heel erg begaan is met de nabestaande. Ondanks de Corona beperkingen was het een mooie "grootse" uitvaart .


marja visser
Ik kan Nanda iedereen aanbevelen, zij is integer , inlevend, lief en zeer betrokken . Ze dringt niets op, houdt zich aan de afspraken die gemaakt zijn , ik had mij voor de uitvaart van mijn moeder geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Ik zal haar met harte aanbevelen aan andere mensen.


Jennie Nolting
Een warme persoonlijke begeleiding.


babs Van Geemen Veen
Nanda is een zeer betrokken persoon, die aan de uitvaart nog een persoonlijke touch gaf, in de zin van kaarsjes aan, kleine vaasjes met bloemen.De kaart van mijn man in een mooi lijstje om mee te nemen. Een mooi hart meegeven met de gedachte, een hart onder de riem steken.Een mooie bloem meegeven uit het rouwboeket. IN een woord top. Daarna nog nagebeld hoe het met me ging. Alles bij elkaar is dit een perfecte uitvaartverzorster die weet waar mensen behoefte aan hebben.


Rob en Bep Buis
Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Nanda Nijstad.


Peter Honigh.
zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk. Groetjes Peter Honigh.


Peter Honigh.
zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk. Groetjes Peter Honigh.


Mary Baars
Met Nanda was het een fijn en zeer persoonlijk contact. Ze dacht mee kwam met hele goede suggesties en op de vraag of er live stream geregeld kon worden, vanwege het Coronavirus dat net was uitgebroken, had ze dat heel snel en nog wel op zondag geregeld. Nanda is een kundige maar ook hele fijne persoonlijkheid. Fijn om zo iemand naast je te hebben als je verdriet hebt!


Peter Nolting
Nanda Nijstad heeft zich niet alleen perfect van haar taak gekweten maar was voor, tijdens en na de uitvaart ook een lieve vriendin. In een woord: geweldig! Zij was een grote troost voor ons...


Regina admiraal
Heel warm en professioneel geen enkele minpuntje op aan te merken!!!


Hannie Been-Smallegange
Nanda Nijstad is voor mij een grote steun geweest in deze zware tijd met het grote verdriet en alle beperkingen die er waren door de corona crisis. Ze heeft mij en mijn kinderen liefdevol bijgestaan en goede adviezen gegeven. De uitvaart van Evert was in al zijn eenvoud prachtig, mede door Nanda


Rob Schepers
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar mogelijk. Prettig professioneel.


Monique
Zeer betrokken, persoonlijk en liefdevol begeleid. Staat open voor de wensen van de nabestaanden. Goede nazorg.


F. Weidema
Nanda heeft een zeer professionele en persoonlijke begeleiding gegeven met respect voor ons als familie en ook voor mijn vader. Hoe zij contact had met de locatie waar de uitvaart plaatsvond gaf ook aan dat zij er alles aan doet om het voor alle partijen het op een zo mooi mogelijke en waardige manier te laten verlopen. Wij zijn Nanda heel dankbaar.


Familie Taams
Wij hebben Nanda ervaren als zeer professioneel, liefdevol en betrokken. Het voelde alsof ze bij de familie hoorde. Ze nam steeds alle tijd voor ons en bood een luisterend oor. We hebben veel steun ervaren, ze kwam met goede adviezen, liet niets aan het toeval over. Ze betrok de hele familie erbij. Het regelen van de uitvaart ging steeds in stapjes, ze gaf ons de tijd om rustig over zaken na te denken. Het draaiboek hielp ons om ons goed voor te bereiden op de dag van de uitvaart. Mede dankzij Nanda was het afscheid zeer persoonlijk en mooi. Ook de nazorg hebben we als zeer waardevol ervaren.Nanda is een warm persoon met het hart op de juiste plaats.


M kooistra
Nanda was een topper , zeer meelevend liefdevol en geïnteresseerd. Voelde zeer vertrouwd en fijn en gaf ons een voor zover dat kan een goed gevoel.


Nasja Stokvis- kohlberg
Uitvaart was helemaal naar mijn wensen ....prima begeleiding


Tom Roeleveld
Prima persoonlijke begeleiding van de gehele uitvaart.


Onno Witte
Wij hebben Nanda bedankt voor de zeer warme begeleiding, goede zorg en na-zorg met een zeer persoonlijke benadering welke de verwerking van ons verdriet tot grote steun is .


M Van leeuwen
Met heel veel zorg betrokkenheid en een goed contact was het fijn om de totale uitvaart met Nanda te regelen . Alles werd zorgvuldig voorbereid en ook mogelijk gemaakt.De crematie was goed verzorgd. En er waren veel complimenten voor Nanda nadien. Het gaf ons de famlie een goed en warm gevoel.


Annemarie Admiraal
Prima uitvaartondernemer. Heel betrokken, veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Goed advies bij het doorspreken van de uitvaart. Alles naar behoren geregeld.


D.Blom-Kanis
Ze is heel lief en betrokken.We hebben heel veel steun aan haar gehad


Geertje van der Klei
Nanda heeft ons bijzonder goed geholpen door de eerste fase van het rouwproces heen te komen. Door veel en goede adviezen, ondersteuning en onvermoeibare inzet op praktisch en emotioneel vlak van haar kant, hebben we met haar hulp in korte tijd een begrafenis kunnen bedenken en organiseren die past bij het niet doorsnee leven dat onze vader heeft gehad. Waardoor er voor ons, maar ook voor de brede variatie aan familie, vrienden en kennissen herkenning en ruimte was om samen te zijn en afscheid te nemen. Nanda is in staat om een gevarieerde groep mensen op haar persoonlijke, bescheiden en professionele wijze te coachen tijdens een heel precaire periode, waarbij onder tijdsdruk een fijne samenwerking mogelijk wordt gemaakt. Doordat Nanda ons steeds op de hoogte hield van verschillende mogelijkheden, keuzes die we namen en de daarbij horende kosten, hadden we een goed beeld over de uiteindelijke begroting. Door dit alles en meer, zouden wij haar zeker aanraden wanneer er behoefte is aan een persoonlijke ondersteuning bij het begeleiden naar en van een persoonlijke begrafenis of crematie.


Antoon Duijnker
De persoonlijke aanpak past perfect bij deze ondernemer. Wij voelden ons steeds ‘zeer gehoord’.


G.M. van der Klei
Nanda heeft ons bijzonder goed geholpen door de eerste fase van het rouwproces heen te komen. Door veel en goede adviezen,ondersteuning en onvermoeibare inzet op praktisch en emotioneel vlak van haar kant, hebben we met haar hulp in korte tijd een begrafenis kunnen bedenken en organiseren die past bij het niet doorsnee leven dat onze vader heeft gehad. Waardoor er voor ons, maar ook voor de brede variatie aan familie, vrienden en kennissen herkenning en ruimte was om samen te zijn en afscheid te nemen. Nanda is in staat om een gevarieerde groep mensen op haar persoonlijke, bescheiden en professionele wijze te coachen tijdens een heel precaire periode, waarbij onder tijdsdruk een fijne samenwerking mogelijk wordt gemaakt. Doordat Nanda ons steeds op de hoogte hield van verschillende mogelijkheden, keuzes die we namen en de daarbij horende kosten, hadden we een goed beeld over de uiteindelijke begroting. Door dit alles en meer, zouden wij haar zeker aanraden wanneer er behoefte is aan een persoonlijke ondersteuning bij het begeleiden naar en van een persoonlijke begrafenis of crematie.


D. Vletter
Wat zijn wij door Annet en Nanda fantastisch, liefdevol, professioneel geholpen en gesteund in de grootste nachtmerrie van ons leven. Wij zijn Annet en Nanda zo ontzettend dankbaar.


J. Vos
Zeer persoonlijk betrokken. Veel tijd genomen om alles goed door te spreken.


Jan Ruijzenaars
Zeer persoonlijk en goed georganiseerd. Het beroep wordt met liefde bedreven.


Sandra de Bruijn
Ik heb Nanda als een heel professionele en betrokken uitvaartondernemer ervaren, Zij is in het moment van verdriet een rots in de branding. Nanda is erg goed voorbereid en heeft ook de tijd voor ons genomen als wij overmand waren van verdriet. Wij hebben gekozen voor een heel persoonlijke uitvaart. Nanda heeft ervoor gezorgt dat alles tot in de puntjes geregeld was. Niets was onmogelijk Ik gun iedereen Nanda bij het verlies van een dierbare


Ger van Putten
Zeer prettige persoonlijkheid, innemend, ieder in zijn waarde latend, goed luisterend en een goede adviseur. Snel en accuraat handelen, oplossingsgericht en een goede organisator. Kortom een geweldig goede uitvaartondernemer die ik hiermee graag aanbeveel.


Ilona Lust-Eggink
Nanda had tijd, aandacht, een luisterend oor en ze was eerlijk en betrokken. De uitvaart was mooi, verdrietig en liefdevol en prima begeleid door Nanda. Voor Nanda een dikke tien.


Petra Wals
Betrokken, goede adviezen en prettige begeleiding. Geeft daarnaast alle ruimte voor persoonlijke invulling.


Jan Ruijzenaars.
Zeer persoonlijk en betrokken en goed meedenkend in oplossingen. Op elk moment bereikbaar en met veel verstand van zaken.. ook de nazorg naar mijn schoonmoeder is zeer op prijs gesteld.


Jan Kok
Nanda is zeer betrokken geweest en heeft veel oog voor detail gehad en nam alle tijd voor ons op een liefdevolle manier. Nanda is het ultieme voorbeeld van een tot in de puntjes verzorgde begeleiding van de uitvaart. Ik kan haar zonder twijfel bij iedereen aanbevelen.


M. G. Briganti
Voelt best raar om voor het afscheid van mijn vrouw een tien te geven maar ik had mij, los van het verschrikkelijke proces waar wij doorheen moesten, niet beter kunnen wensen dan dit. We hebben alles heel dicht bij onszelf kunnen houden en Nanda was ieder moment dat we haar nodig hadden nadrukkelijk aanwezig met veel inleving en vakkennis maar ze bleef ook op de juiste momenten netjes op de achtergrond. Alles is echt vlekkeloos verlopen.


Anneke van der klei
Dankzij nanda heeft mijn vader een gedenkwaardige uitvaart gehad. Een zeer vriendelijke professionele vrouw !!!


R.v.Wiltenburg
Wij hebben de persoonlijke, menselijke, betrokken begeleiding tijdens deze droeve dagen als bijzonder prettig ervaren.


E.A. Roele
De wijze waarop Nanda ons heeft begeleid overtrof onze verwachtingen. Ze is zeer betrokken en je voelt je helemaal thuis bij haar. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen. Ik heb inmiddels diverse uitvaarten meegemaakt in mijn familie, echter de begeleiding van begin tot eind heb ik nimmer zo mooi en warm meegemaakt zoals we met Nanda hebben ondervonden


Familie Schouten
Het eerste contact met mevrouw Nijstad voelde meteen al fijn en vertrouwd. Haar aanwezigheid stelde wij zeer op prijs. Ze gaf ons het inzicht dat er naast de vele tranen ook ruimte was om terug kijken naar de herinneringen en dat zorgde ervoor dat er soms ook gelachen werd om die mooie momenten en dat is zo ontzettend fijn! De gehele uitvaart heeft mevrouw Nijstad naar onze wensen ingevuld en volledig in de puntjes verzorgt.


Famke van der Elst
Lieve Nanda, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp. We waren heel blij dat we dit met jou konden doen! Liefs, Tjalling & Famke


Petra Smit
Nanda is zeer betrokken, accuraat,empatisch en alles is bespreekbaar en mogelijk. Als het niet mogelijk is dan maakt ze het mogelijk. Zij is voor ons een grote steun gebleken tijdens de meest verdrietige tijd in ons leven. Ook de nazorg is uitmuntend.


Pieternel Kuiper
Zeer betrokken, professionele en meedenkende uitvaartondernemer


Mar van der weide-duijvis
Wat een ontzettende mooie ervaring om door zo’n liefdevol iemand een uitvaart te laten begeleiden. Nanda is een enorme warme persoonlijkheid, die ons in deze verdrieitge periode enorm goed heeft begeleid en naar onze persoonlijke wensen heeft geluisterd! En er zo ontzettend veel tijd in heeft gestopt Aandacht voor de wensen van een ieder van ons. En ons heel veel mogelijkheden heeft aangeboden en geholpen om een keuze te maken uit de ontzettende vele mogelijkheden die bij een uitvaart komen kijken. Woorden schieten eigenlijk tekort.


anita tump
ze is een mensen mens. Zeer betrokken. Denkt met je mee. Heeft een goed team van medewerkers om zich heen.


Agnes van den Berg
Alles is geheel naar wens verlopen. Zeer persoonlijke benadering. Wordt meegedacht en ook het kostenplaatje wordt in de gaten gehouden. Zeer tevreden hoe condoleance geregeld was in het uitvaarthuis kadoelen. Ook het regelen van de steen konden we uit handen geven. Alles van het begin tot het eind keurig afgehandeld. Duidelijke factuur. Geen enkel minpuntje op te noemen Wij bevelen Nanda Nijstad van harte aan.


marc bos
Top geregeld door Nanda en collega Annet. Goede begeleiding in voor traject, uitvaart en de nazorg. super tevreden en zal Nanda aan iedereen aanbevelen. Een aanwinst voor het keurmerk persoonlijke uitvaart!


<<< Terug