<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15025

Nanda Nijstad Uitvaartzorg
Telefoon: 06-52889955
Email: info@nandanijstad.nl
Website: www.nandanijstad.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Petra van Zaanen-luberti 
Wat een goede begeleiding hebben wij gehad! Zo warm! Op een hele goede manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder!


Petra van Zaanen-luberti 
Wat een goede begeleiding hebben wij gehad! Zo warm! Op een hele goede manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder!


Rob Nuijten 
Ik beveel Nanda Nijstad Uitvaartzorg zeker aan,de uitvaart was subliem geregeld en naar wens volbracht. Hulde voor deze uitvaartonderneming o.l.v. Annet Peetoom die ons bijgestaan heeft. Mochten wij weer voor een geval komen te staan, dan vallen wij zeker terug op deze uitvaartonderneming.


Greetje de Jong 
Nanda Nijstad Uitvaartzorg heb ik met mijn man leren kennen als lokaal, kleinschalig uitvaartondernemer tijdens het bijwonen van door haar georganiseerde uitvaarten. Mijn man was destijds ongeneeslijk ziek en wij hebben op basis van de uitvaarten die zij had verzorgd samen de keuze gemaakt om haar de uitvaart van mijn man te laten verzorgen. Toen mijn man bijna kwam te overlijden heb ik met haar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart uitgebreid besproken via telefoon en mail, tot ons beider tevredenheid. Haar heldere en duidelijke communicatie en haar inzicht in de branche heeft ons enorm geholpen, bijvoorbeeld: keuze van de kist en begeleiding drukwerk. Door omstandigheden kon zij de uitvaart niet persoonlijk begeleiden. Binnen een paar uur na de dood van mijn man heeft ze gezorgd dat er namens haar bedrijf en in de geest van haar bedrijf een uitvaartbegeleider beschikbaar was om het gehele afscheidsproces van begin tot eind te verzorgen. De uitvaartbegeleider, Sieto de Vos, heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Sieto was een betrokken, zorgvuldige uitvaartleider en voor ons een baken in deze roerige tijd. De drukker en Sieto hebben ons voor onzorgvuldigheden behoed, constructief meegedacht en al met al goed werk geleverd. De uitvaart, het afleggen, het opbaren etc. is onder zijn leiding waardig en zorgvuldig verlopen. De conceptbegroting en de rekening waren keurig en transparant. Bijzonder was dat de korting, die hij had bedongen door onzorgvuldige versterking aan het graf, ook aan ons werd doorberekend. Kortom Nanda Nijstad Uitvaartzorg verdient het keurmerk persoonlijke uitvaart en weet in haar groeiende bedrijf uitvaartleiders te verbinden, die in haar geest handelen. Sieto de Vos verdient hetzelfde keurmerk : persoonlijke uitvaart.


Sjouke Rijper 
Persoonlijk, warm, meelevend en initiatief nemende dame als dit nodig is. Let wel deze vragenlijst kwam in de postbus ongewenste reclame terecht in mijn Macbookpro en dit lijkt me niet handig,ivm de response! wie is daar nu in geinteresseerd. Vandaar de uiterst late reactie.


Maurice Bakker 
Nanda is een warme en betrokken uitvaartondernemer, waarmee we heel prettig hebben samengewerkt. Tijdens de dagen richting begrafenis zijn we echt ontzorgd. Nanda laat niks aan het toeval over. Alles wordt tot in de puntjes georganiseerd.


Maaike Stutterheim 


JM Cornelisse -Oostendorp 
Ik ben zeer tevreden zoveel respect en warmte.en zoveel mooie en goede reactie'sgehad over de uitvaart en dat zegt genoeg!


Anky Faber 
Wij hadden ook al van te voren onze wensen uitgesproken, wat de mogelijkheden waren. Zeer persoonlijk en niets was te veel. Alles was mogelijk en goed advies met een luisterend oor. Heel erg fijn, om mee samen te werken. Ook de kleinkinderen, konden hun wensen uitspreken. Zodat het voor ons allemaal, een mooi betrokken afscheid is geweest.


Elly van der Hart 
Nanda Nijstad is een hele lieve warme persoonlijkheid. Zij heeft voor mijn moeder,schoonmoeder en onze oma een hele mooie persoonlijke uitvaart verzorgt. Zo lief als zei mijn moeder heeft verzorgd en de warmte waarmee zij ons heeft omringd heeft ons heel veel steun gegeven. Alles was perfect geregeld. wij zijn zeer tevreden en vonden het heel fijn dat we Nanda hebben leren kennen.


Sander Sneiders 
Ondanks de verdrietige aangelegenheid was het zeer prettig om met Nanda samen te werken. Ze voelt tadeloos aan wat er nodig is en waar de behoefte ligt. Niet teveel en niet te weinig, gewoon goed. Alles was bespreekbaar en werd snel en accuraat geregeld. De uitvaart zelf was prachtig en exact zoals bedacht met elkaar. De uiteindelijke kosten lagen geheel en al binnen de begroting. We spreken er niet graag over, maar ik kan Nanda zeer zeker aanbevelen.


Mevr. A.M.E.Pool Dirven 
Zij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en enorm goed daarin adviezen en ideeën aangedragen. Zeer empatisch in haar handelen en zorg. Ik heb me gesteund en verzorgd gevoelt.


Ellie Wiggemansen 
Wij hebben de uitvaart begeleiding van Nanda als uitermate fijn en persoonlijk ervaren. In alle opzichten was Nanda er voor ons. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor. Dit is precies wat je nodig hebt in deze moeilijke tijden. Ik zou Nanda bij iedereen aanbevelen. Helegrote dank aan Nanda een bijzonder en liefdevol persoon.


Pascal Meijsen 
Zeer professioneel, persoonlijk, begeleidend, adviserend, beschermend voor ons jonge gezin. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.


Roberto Noto 
Wij kunnen alleen maar lof uitspreken over hoe wij ondersteund zijn tijdens een moeilijke en emotionele tijd. Ons contact was persoonlijk, warm en hartelijk. Er werd goed geluisterd, meegedacht en advies gegeven hoe de uitvaart vorm te geven. Wat afgesproken was is gedaan. Wellicht raar, maar de uitvaart was bijzonder en erg mooi, al was het zo intens verdrietig. Door de warmte en steun van Annet hebben wij een zeer goed gevoel over hoe de uitvaart is verlopen. Alles met liefde en aandacht! Zeer hartelijk bedankt!


Linda Bos Helmers 
Een betrouwbare betrokken uitvaart leidster gemaakt voor het vak


Joost Kuiper 
Een zeer betrokken en warme prsoonlijkheid , was er altijd voor iedereen. en was zeer attent, niets dan lof voor Nanda. was een mooie warme persoonlijke uitvaartdienst in deze rare tijd.


Ursula 
Een topvrouw! Daar zouden er meer van moeten zijn zoals Nanda. Persoonlijk, met een goed empathisch vermogen. Zakelijk maar zeker niet opdringerig. Goede nazorg, dat is zeker niet bij alle uitvaartondernemingen. Aanrader!!!


Mineke Veen 
Een heel lieve, betrokken en warm persoon, zelfs nadat de crematie heeft plaatsgevonden toonde ze belangstelling. Top gewoon


Monique de Haan 
wij zijn zeer tevreden met de persoonlijke benadering, geduld voor ieders wensen, ook goede tips die wij nagevolgd hebben waardoor het een bijzondere, zeer persoonlijke uitvaart is geworden. een zeer fijne begeleiding


A.M. Oord 
Nanda was zeer betrokken en voldeed aan mijn wens: een persoonlijke en kleinschalig benadering Dit in tegenstelling tot de grote uitvaartondernemingen waar ik en het verleden mee te maken had.


Saskia van Faassen 
Ik was zeer onder de indruk van Nanda haar persoonlijke en warme begeleiding. Mede door haar vakkundige inzet en bijdrage is de uitvaart een zeer mooie persoonlijke dienst geworden.


P.Jensch 
Liedevol, persoonlijk, inlevend, denkt mee, geeft goed advies en overruled niet de wensen van de familie.


Dennis van der maas 
Wij hebben een fijne herinnering aan de manier waarop wij bij de uitvaart zijn begeleid. Ons is enorm veel zorg uit handen genomen, wij zijn hier dan ook erg dankbaar voor. Dit hebben wij als persoonlijk en betrokken ervaren.


Karin de Vries 


Aline Dral 
Een warme maar ook zakelijke persoonlijkheid in deze moeilijke periode. Ook een persoonlijk welkomstwoord bij de uitvaart. Ik heb een zeer goed contact gehad met Nanda Nijstad. Niets was haar teveel om het afscheid van mijn moeder zo mooi en waardig mogelijk te laten verlopen. Ik zou haar absoluut aanbevelen.


Gerda Rodermond 
Zeer betrokken, stelt alles in werking om aan de wensen van de overlevenden te voldoen


M.Rehling 
Wij hebben de begeleiding door Nanda Nijstad als heel fijn, begripvol en zeer betrokken ervaren.


Gerard Chr. Knibbe 
Zeer persoonlijk betrokken. Wij kenden elkaar al via de kerk. Ook zeer tot in de puntjes verzorgd. Zij had op alle vragen een antwoord en nam ons veel uit handen.


Fam. Vergeer 
Nanda is zéér attent, professioneel, meelevend en zorgzaam. Ze regelt alles perfect en ontzorgt, zodat wij als nabestaanden al vlot konden starten met het verwerken van ons verlies. Nanda denkt mee met de wensen van de nabestaanden en heeft oog voor details. Dank zij haar is deze trieste gebeurtenis een mooie en waardevolle herinnering geworden.


Ans Gubbels 
Het contact met Nanda was erg prettig. Ze gaf ons de ruimte om de wensen van mijn moeder en van ons aan te geven. Haar persoonlijke betrokkenheid heeft ons heel erg geraakt.


Anneke Cornelissen 
Echt een topper denkt goed mee en was een perfecte match Samen zijn we heel goed door deze tijd gekomen Ik zou er zeker aan andere aanbevelen


mevr. Mary Welter 
Eem heel betrokken vrouw die mij geweldig goed heeft bijgestaan bij de uitvaart van mijn man.


S.SMIT 
een geweldige goed oprechte mevrouw die alles heeft geregeld tot in de puntjes .


Mevr. A. Keereweer-de Waal 
Ze heeft ons geweldig bij gestaan. Kwam heel vriendelijk en persoonlijk over. Heeft alles tot volle tevredenheid uitgevoerd. Heeft er echt veel tijd voor genomen.


Nelleke Vet-den Rooijen 
Als iemand overlijdt dan wil je het liefst dat diegene een uitvaart krijgt die past bij de manier waarop hij of zij geleefd heeft. Door Nanda Nijstad in de arm te nemen toen mijn vader overleed, is dit meer dan gelukt, het werd warm en liefdevol. Nanda is menselijk, klantgericht, ze denkt mee en is flexibel. Ze nam voldoende tijd om alles met ons door te spreken, gaf de mogelijkheden aan en liet daarnaast ook alle ruimte voor onze eigen ideeën en wensen. De gesprekken die wij als familie met Nanda hebben gevoerd in de periode van het overlijden van mijn vader tot aan de uitvaart hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij hoefden nergens aan te denken, Nanda zorgde overal voor en deed dat op een integere, warme en vakkundige manier. Ook de familie die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn werden tijdens de plechtigheid niet vergeten en konden met behulp van de livestream verbinding meekijken. Wij kunnen Nanda Nijstad Uitvaartzorg dan ook van harte aanbevelen.


mw. andrea vlietstra-van straten 
zij geeft er een persoonlijke touch aan alles en is bereid hier ook veel energie in te steken,je mag haar ook altijd benaderen met vragen of anders,zeer aanbevelingd waardig,kan dan ook met een goed gevoel op de uitvaart terug kijken


Sandra Feijen-Entrop 
Bij Nanda is niks te veel, heel veel is mogelijk. Ze straalt een enorme rust uit wat ik als heel fijn heb ervaren. Mijn vader overleed tijdens de coronacrisis, gelukkig niet in het begin. Er kon nu toch nog best wel veel. Nanda heeft veel meegedacht om de uitvaart van mijn vader tot een mooi afscheid te maken. Maar ook na de uitvaart heeft ze nog alle aandacht Ik vond het jammer dat ik haar nog niet kon toen mijn moeder overleed. Was ook een mooi afscheid, maar die van mijn vader was heel speciaal. Dank je wel Nanda!!! Sandra, Bob, Dennis, Daan en Ruben


Gerard Stroo 
Afgelopen mei is onze moeder overleden en heeft Nanda Nijstad de uitvaart verzorgd. Zij heeft dit echt fantastisch gedaan, niets dan lof voor de uitstekende organisatie en afstemming! Nanda weet als geen ander op welk moment te handelen en te communiseren. Ook moet haar wamte en empathie genoemd worden. Vier jaar hiervoor heeft zij ook de uitvaart van onze vader op perfekte wijze gedaan. Wij zouden oprecht niemand anders willen aanbevelen!


H. Jongenelen 
betrokken, aanwezig , zelfs voor precaire zaken. Zeer plezierig


P Onink Patruno 
Nanda is een uitzonderlijk lieve vrouw ,die heel erg begaan is met de nabestaande. Ondanks de Corona beperkingen was het een mooie "grootse" uitvaart .


marja visser 
Ik kan Nanda iedereen aanbevelen, zij is integer , inlevend, lief en zeer betrokken . Ze dringt niets op, houdt zich aan de afspraken die gemaakt zijn , ik had mij voor de uitvaart van mijn moeder geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Ik zal haar met harte aanbevelen aan andere mensen.


Jennie Nolting 
Een warme persoonlijke begeleiding.


babs Van Geemen Veen 
Nanda is een zeer betrokken persoon, die aan de uitvaart nog een persoonlijke touch gaf, in de zin van kaarsjes aan, kleine vaasjes met bloemen.De kaart van mijn man in een mooi lijstje om mee te nemen. Een mooi hart meegeven met de gedachte, een hart onder de riem steken.Een mooie bloem meegeven uit het rouwboeket. IN een woord top. Daarna nog nagebeld hoe het met me ging. Alles bij elkaar is dit een perfecte uitvaartverzorster die weet waar mensen behoefte aan hebben.


Rob en Bep Buis 
Wij hadden het niet beter kunnen treffen met Nanda Nijstad.


Peter Honigh. 
zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk. Groetjes Peter Honigh.


Peter Honigh. 
zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk. Groetjes Peter Honigh.


Mary Baars 
Met Nanda was het een fijn en zeer persoonlijk contact. Ze dacht mee kwam met hele goede suggesties en op de vraag of er live stream geregeld kon worden, vanwege het Coronavirus dat net was uitgebroken, had ze dat heel snel en nog wel op zondag geregeld. Nanda is een kundige maar ook hele fijne persoonlijkheid. Fijn om zo iemand naast je te hebben als je verdriet hebt!


Peter Nolting 
Nanda Nijstad heeft zich niet alleen perfect van haar taak gekweten maar was voor, tijdens en na de uitvaart ook een lieve vriendin. In een woord: geweldig! Zij was een grote troost voor ons...


Regina admiraal 
Heel warm en professioneel geen enkele minpuntje op aan te merken!!!


Hannie Been-Smallegange 
Nanda Nijstad is voor mij een grote steun geweest in deze zware tijd met het grote verdriet en alle beperkingen die er waren door de corona crisis. Ze heeft mij en mijn kinderen liefdevol bijgestaan en goede adviezen gegeven. De uitvaart van Evert was in al zijn eenvoud prachtig, mede door Nanda


Rob Schepers 
Zakelijk waar nodig, persoonlijk waar mogelijk. Prettig professioneel.


Monique 
Zeer betrokken, persoonlijk en liefdevol begeleid. Staat open voor de wensen van de nabestaanden. Goede nazorg.


F. Weidema 
Nanda heeft een zeer professionele en persoonlijke begeleiding gegeven met respect voor ons als familie en ook voor mijn vader. Hoe zij contact had met de locatie waar de uitvaart plaatsvond gaf ook aan dat zij er alles aan doet om het voor alle partijen het op een zo mooi mogelijke en waardige manier te laten verlopen. Wij zijn Nanda heel dankbaar.


<<< Terug