<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15028

KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-36296953
Email: info@kortesvanderheiden.nl
Website: www.kortesvanderheiden.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Margreet Jansen-Schipper
KortesvanderHeyden uitvaartverzorging regelen alles naar wens. Twee jaar geleden de uitvaart van mijn broer verzorgt. Nu van mijn vader. Beide keren zeer betrokken en zorgvuldig alles tot in de puntjes geregeld. Nemen de tijd, letten op details en door de warme belangstelling en goede tips zijn beide uitvaarten naar volle tevredenheid geregeld. Bedankt voor deze goede zorg!


A.C. van der Bijl


Fam. A.J. van der Horst - Amersfoort.
KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging heeft met name door de persoonlijke en warme aanpak van uitvaartverzorger Hetty Kortes de eenvoudige uitvaart van onze zeer bejaarde moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder tot een waardig afscheid gemaakt. Ook hebben wij gewaardeerd, dat zij veel zaken die geregeld moesten worden ons uit handen nam. Kortom, veel waardering voor de zeer persoonlijke aanpak van deze uitvaartonderneming.


Jacqueline Waij
Beste Hetty, ik wil toch graag een positieve reactie geven. Ik vind het nog steeds heel erg dat zoiets persoonlijks als een uitbaart van een ouder beoordeeld moet worden. Zoiets persoonlijks en verdrietigs mag gewoon niet beoordeeld worden, want dit roept namelijk heel veel verdriet en emoties op. Het is geen aankoop van bijvoorbeeld een stofzuiger of een contact met een klantenservice van Ziggo. De begrafenis en uitvaartbegeleiding is een enorm emotionele gebeurtenis. Na de uitvaart zijn de achtergebleven familielieden bezig met de rouwverwerking en doen hun best om het verlies een plekje te geven. En dat is al moeilijk genoeg. Door de uitvaart te reduceren als 'een product dat geleverd wordt' geeft een heel naar gevoel. Dat is zeker geen verwijt naar jou toem want ik begrijp waarom een dergelijke vragenlijst wordt gestuurd, maar het roept wel heel veel emoties op. Ik heb alsnog besloten om deze lijst in te vullen, met op alle fronten een dikke 10. Maar ik mag hopen dat andere mensen mijn commentaar ook lezen en even heel goed gaan nadenken dat sommige diensten gewoon niet mogen vragen om een beoordeling. Uit menselijke overwegingen en de emoties die daarmee gepaard gaan. Ik weet ook niet wie heeft bedacht dat een uitvaart zou moeten worden beoordeeld, maar dat was vast iemand die nog nooit een zeer zwaar verlies heeft geleden. Mijn bericht is dus ook niet zozeer aan jou gericht, maar aan de organisatie die denkt dat een uitvaart 'ook maar een product' is... Dank dat je me hebt gebeld vandaag en voor het fijne gesprek. Nogmaals, ik neem je niets kwalijk, integendeel, want de uitvaart was prima verzorgd. Hartelijke groet, Jacqueline Waij


Familie Helmerhorst
We kijken terug op een mooi en waardig afscheid. KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging is zeer persoonlijk en betrokken. Deze onderneming is zeer aan te bevelen.


Hans van Dijkuizen
Erg goede service en begeleiding alle zorgen worden uit handen genomen zowel voor als na de crematie zeer goed


Hjpater
Goede begeleiding en verzorging


Astrid Stoffer
Dit was helaas onze derde uitvaart. We zijn begeleid door Kortes - van der Heiden. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de gesprekken waren zeer persoonlijk, en ze waren zeer betrokken met ons. Zeer goede zorg voor de overledenen en zeer respect vol.


Paulo Termaat
Hetty heeft ons uitstekend begeleid en ontzorgd. Dat voelde vertrouwd en bood ons steun.


Fam. G. W. Zeijderveld
Absoluut goed verzorgt en inmiddels al aanbevolen aan vrienden van ons.


Pim Kruithof
een uitvaartverzorger met veel empathie, en zij waren zeer alert op details, dankzij dit duo is het een mooi en waardig afscheid geweest. We hebben er bijzondere "goede" en warme herinneringen aan overgehouden.


Fred
Met warmte en liefde verzorgd. Absoluut top


Hans Kraak
Will en Hetty Kortes/van der Heiden zijn erg betrokken deskundig en alles werd naar onze wens geregeld.


J.W. Dirkx
Warm en begripvol zijn woorden die in mij opkomen bij de begeleiding van de uitvaart, ook de bezoekers van de uitvaart vonden de uitvaart, zowel de kerkdienst als op de begraafplaats, heel prettig verlopen en vertelden hier goede herinneringen aan te hebben. Ook de catering in de aula was keurig verzorgd. Ondanks de beperkingen door de corona verliep alles uitstekend.


Ton en Jolanda van Nijkerk
Zeer tevreden kon met alle vragen bij Hetty terecht. Zij reageerde heel snel er was een hele goede communicatie. Heeft de hele uitvaart super geregeld ook haar man Wil was zeer professioneel. ze waren een grote steun voor ons in deze moeilijke tijd. Veel uit handen genomen.


Ismail Miara


W.H. Kortes
Dit uitvaartcentrum is zeer aan te bevelen aan andere, denkt mee en ontzorgt


Evelien Rijn
Hetty heeft ons na een verkeerde start met een ander begrafenisondernemer enorm goed opgevangen en alles voor ons verder geregeld zoals je verwacht bij een begrafenisondernemer voor het verzorgen van een uitvaart. Het is ondanks de omstandigheden van de Corona een ontzettende mooie en persoonlijke dienst geweest waarbij zij ons zowel in de voorbereiding, tijdens en zeker ook na de begrafenis liefdevol heeft bijgestaan en haar werk uitmuntend heeft verzorgd.


Bea Van Esveld
Zeer persoonlijke aanpak. Luisteren goed naar de wensen en zorgen ervoor dat dit ook precies gaat zoals je hebt aangegeven. Erg prettig samengewerkt om er, ondanks de Corona, toch een hele mooie uitvaart van te maken.


Lilian Wiekamp
Ze hebben ons fijn geholpen. Niets was raar. Het was een mooie uitvaart. Ze waren ervoor ons. En konden goed begeleiden in wat de een of de ander wou. Kortom zeer goed.


Adrie Hagebeuk
Keurig netjes alles verzorgd, en bij vragen die we tussentijds hadden waren ze altijd bereikbaar om ons te woord te staan. Alles wat de nabestaanden willlen, kunnen door hun gerealiseerd worden. Niks moet alles kan.


Jos Traa
De persoonlijke, zorgzame, warme benadering door deze mensen maakt dat het proces overzichtelijk en draaglijk wordt in een periode dat er van alles op je afkomt. Fijne mensen.


Rina Zwanenburg
Wat een verademing! De begeleiding en verzorging die wij hebben ontvangen na het overlijden van mijn vader was zo persoonlijk,warm en er was zoveel mogelijk! wat een geweldige uitvaartonderneming! Dat maakt het rouwproces een stuk lichter. Ik zou iedereen aanraden voor deze lieve mensen van te kiezen wanneer men te maken krijgt met een sterfgeval. Hetty en Wil zijn toppers!


J. Voorhaar
Uitermate tevreden en indrukwekkend goed verzorgde uitvaart van het begin tot het eind, tot in de kleinste details met de benodigde professionaliteit.


Frank van den Heuvel
lieve eerlijke mensen die doen wat ze beloven


Jeroen
Erg betrokken, luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en geeft tips. Maakt het echt persoonlijk. Zeer aan te bevelen.


Philip ter Wolbeek
Het hele proces werd gekenmerkt door compassie, geduld, duidelijkheid, goede suggesties, deskundigheid, bereikbaarheid, ervaring, geruststelling, het bieden van een overzichtelijk raamwerk voor onze eigen keuzes van muziek met voldoende ruimte voor speeches en een goed nagesprek. Wij kijken met een tevreden gevoel terug op de begeleiding. De wensen van onze moeder zijn gehonoreerd.


Y J Glas


Saskia Brunekreef
Hetty en Wil kenden mijn vader bij leven en dat was heel fijn. Mijn vader is door Wil verzorgd en was voor ons als familie helemaal herkenbaar. De wijze waarop Hetty ons begeleid heeft in de voorbereidingen voor de uitvaart was heel plezierig en persoonlijk. Ze waren samen bij de uitvaart en dat was een hele fijne ondersteuning zonder dat ze ook maar 1 moment teveel op de voorgrond traden. Wij zijn super blij met hun steun in een moeilijke tijd en kunnen hen van harte aanbevelen!


Jan Zieltjes


EAM Hulshof - Pasker
Het was een hele warm prettig en persoonlijk contact.


Sophie van Tamelen-ten Hoven
Als familie hebben wij alle ontmoetingen en overlegmomenten met mw. Kortes en dhr. Van der Heide als zeer warm en toch uiterst professioneel ervaren.


Annet Venhorst
Lieve en betrokken mensen!


Sabine Bloemhof
Wat een lieve meedenkende mensen.Hoe we t in gedachten hadden zo is t ook meer dat geworden. Mijn dank is groot.


Sabine Bloemhof
Wat een lieve meedenkende mensen.Hoe we t in gedachten hadden zo is t ook meer dat geworden. Mijn dank is groot.


<<< Terug