<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15028

KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-36296953
Email: info@kortesvanderheiden.nl
Website: www.kortesvanderheiden.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Familie Veerman  
Deze uitvaart ondernemers zijn zeer betrokken en ervaren personen. Ze luisteren naar de wensen en geven ook advies. Op een zeer respectvolle en zorgvuldige manier gaan zij niet alleen met de overledene om maar ook met de nabestaanden. Wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren en mede dankzij KortesVanderHeiden uitvaart verzorging kijken wij terug op een hele mooie uitvaart die aan al onze wensen heeft voldaan.


L. Heijnen 
Hele fijne begeleiding van begin tot eind. Wil en Hetty mogen meemaken als heel betrokken en ervaren. Wisten precies wat we nodig hadden, dat voelen ze feilloos aan. We hadden een hele mooie uitvaart ik had niets anders kunnen wensen.


M.C. van de Haar -Koot 
Fijne mensen die je goed begeleiden en met he meeleven.


Ries de Beer 
Hetty Kortes heeft de uitvaart op vakkundige wijze verzorgd en de juiste adviezen gegeven om de uitvaart met een persoonlijke invulling en op een prettige wijze te laten verlopen. Het persoonlijke contact bij de begeleiding is als zeer prettig ervaren.


Theo van der Wart 
Was een fijne medenkende begeleiding, zeker aan te bevelen


Rita Veenman 
Zeer fijne mensen die met Gevoel hun werk uitoefenen. Met een lach en een traan maar altijd respectvol. Een ieder die met deze omstandigheden te maken krijgt, raad ik aan met deze uitvaartonderneming in zee te gaan.


Hellen Plasmans 
De uitvaart wordt helemaal uitgevoerd zoals je het graag zou willen en zoveel als kan wordt uit handen genomen. Alle lof.


Th. van Overbeek 
Het afscheid is in onderling overleg precies geworden zoals we wilden.


Wilma heijmeskamp 
Wordt naar alle wensen goed geluisterd en positief meegedacht. Zeer fijne en ontspannen gesprekken naar grote tevredenheid afscheid afgesloten


Inge Timmerman dochter van de overledene. 
Helemaal top va N begin tot eind en ook nog daarna alles is gegaan zoals mijn moeder had gewild. Super.


F. Sienema 
Persoonlijk, warm en geduldig. Neemt de tijd of maakt desnoods tijd voor je. Professioneel en no nonsense. Voor de duur van de periode tussen overlijden en de uitvaart, maar ook daarna, een steun en toeverlaat.


Els Vedder 
Hetty Kortes en Wil van der Heiden zijn zeer betrokken bij alles. Denken mee en geven heel veel steun aan nabestaande. Het afscheid van onze vader had niet mooier gekund en alles is gegaan zoals mijn vader had gewild. Hij zou trots op ze zijn geweest.


Jan van Maanen 
Perfect


Ettelien en Onno 
Hetty en Wil zijn zeer betrokken, geven de ruimte en tegelijk zeer behulpzaam. In een moeilijke periode waarbij je can alles moet verwerken en regelen zijn zij een baken van rust en raad, stap voor stap begeleiden ze je naar de uitvaart. En ook na de uitvaart beschikbaar voor advies en steun. Fantastisch zoals ze naast je staan, zet ze in je adresboek, want de rollercoaster waarin je bij een overlijden terecht komt is al gek genoeg.. En nee wij zijn best kritisch maar dit was simpelweg perfect.


John Klaverstijn 
Wij zijn op een goede manier begeleid, de dienst en alles er omheen was goed geregeld en is door ons als bijzonder plezierig ervaren.


Bert Kuiter 
Zeer fijne en persoonlijke begeleiding. Hetty Kortes denkt met je mee en heeft ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een mooie afscheidsbijeenkomst van onze (schoon) vader.


Astrid Jansen 
Na het overlijden van mijn moeder gebeld en niet veel later waren ze er al. Er werd direkt meegedacht en er kwamen opties die wij zelf nooit bedacht zouden hebben. mede hierdoor is het een intieme warme uitvaart gevonden.


Margreet Jansen-Schipper 
KortesvanderHeyden uitvaartverzorging regelen alles naar wens. Twee jaar geleden de uitvaart van mijn broer verzorgt. Nu van mijn vader. Beide keren zeer betrokken en zorgvuldig alles tot in de puntjes geregeld. Nemen de tijd, letten op details en door de warme belangstelling en goede tips zijn beide uitvaarten naar volle tevredenheid geregeld. Bedankt voor deze goede zorg!


A.C. van der Bijl 


Fam. A.J. van der Horst - Amersfoort. 
KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging heeft met name door de persoonlijke en warme aanpak van uitvaartverzorger Hetty Kortes de eenvoudige uitvaart van onze zeer bejaarde moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder tot een waardig afscheid gemaakt. Ook hebben wij gewaardeerd, dat zij veel zaken die geregeld moesten worden ons uit handen nam. Kortom, veel waardering voor de zeer persoonlijke aanpak van deze uitvaartonderneming.


Jacqueline Waij 
Beste Hetty, ik wil toch graag een positieve reactie geven. Ik vind het nog steeds heel erg dat zoiets persoonlijks als een uitbaart van een ouder beoordeeld moet worden. Zoiets persoonlijks en verdrietigs mag gewoon niet beoordeeld worden, want dit roept namelijk heel veel verdriet en emoties op. Het is geen aankoop van bijvoorbeeld een stofzuiger of een contact met een klantenservice van Ziggo. De begrafenis en uitvaartbegeleiding is een enorm emotionele gebeurtenis. Na de uitvaart zijn de achtergebleven familielieden bezig met de rouwverwerking en doen hun best om het verlies een plekje te geven. En dat is al moeilijk genoeg. Door de uitvaart te reduceren als 'een product dat geleverd wordt' geeft een heel naar gevoel. Dat is zeker geen verwijt naar jou toem want ik begrijp waarom een dergelijke vragenlijst wordt gestuurd, maar het roept wel heel veel emoties op. Ik heb alsnog besloten om deze lijst in te vullen, met op alle fronten een dikke 10. Maar ik mag hopen dat andere mensen mijn commentaar ook lezen en even heel goed gaan nadenken dat sommige diensten gewoon niet mogen vragen om een beoordeling. Uit menselijke overwegingen en de emoties die daarmee gepaard gaan. Ik weet ook niet wie heeft bedacht dat een uitvaart zou moeten worden beoordeeld, maar dat was vast iemand die nog nooit een zeer zwaar verlies heeft geleden. Mijn bericht is dus ook niet zozeer aan jou gericht, maar aan de organisatie die denkt dat een uitvaart 'ook maar een product' is... Dank dat je me hebt gebeld vandaag en voor het fijne gesprek. Nogmaals, ik neem je niets kwalijk, integendeel, want de uitvaart was prima verzorgd. Hartelijke groet, Jacqueline Waij


Familie Helmerhorst 
We kijken terug op een mooi en waardig afscheid. KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging is zeer persoonlijk en betrokken. Deze onderneming is zeer aan te bevelen.


Hans van Dijkuizen 
Erg goede service en begeleiding alle zorgen worden uit handen genomen zowel voor als na de crematie zeer goed


Hjpater 
Goede begeleiding en verzorging


Astrid Stoffer 
Dit was helaas onze derde uitvaart. We zijn begeleid door Kortes - van der Heiden. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de gesprekken waren zeer persoonlijk, en ze waren zeer betrokken met ons. Zeer goede zorg voor de overledenen en zeer respect vol.


Paulo Termaat 
Hetty heeft ons uitstekend begeleid en ontzorgd. Dat voelde vertrouwd en bood ons steun.


Fam. G. W. Zeijderveld 
Absoluut goed verzorgt en inmiddels al aanbevolen aan vrienden van ons.


Pim Kruithof 
een uitvaartverzorger met veel empathie, en zij waren zeer alert op details, dankzij dit duo is het een mooi en waardig afscheid geweest. We hebben er bijzondere "goede" en warme herinneringen aan overgehouden.


Fred 
Met warmte en liefde verzorgd. Absoluut top


Hans Kraak 
Will en Hetty Kortes/van der Heiden zijn erg betrokken deskundig en alles werd naar onze wens geregeld.


J.W. Dirkx 
Warm en begripvol zijn woorden die in mij opkomen bij de begeleiding van de uitvaart, ook de bezoekers van de uitvaart vonden de uitvaart, zowel de kerkdienst als op de begraafplaats, heel prettig verlopen en vertelden hier goede herinneringen aan te hebben. Ook de catering in de aula was keurig verzorgd. Ondanks de beperkingen door de corona verliep alles uitstekend.


Ton en Jolanda van Nijkerk 
Zeer tevreden kon met alle vragen bij Hetty terecht. Zij reageerde heel snel er was een hele goede communicatie. Heeft de hele uitvaart super geregeld ook haar man Wil was zeer professioneel. ze waren een grote steun voor ons in deze moeilijke tijd. Veel uit handen genomen.


Ismail Miara 


W.H. Kortes 
Dit uitvaartcentrum is zeer aan te bevelen aan andere, denkt mee en ontzorgt


Evelien Rijn 
Hetty heeft ons na een verkeerde start met een ander begrafenisondernemer enorm goed opgevangen en alles voor ons verder geregeld zoals je verwacht bij een begrafenisondernemer voor het verzorgen van een uitvaart. Het is ondanks de omstandigheden van de Corona een ontzettende mooie en persoonlijke dienst geweest waarbij zij ons zowel in de voorbereiding, tijdens en zeker ook na de begrafenis liefdevol heeft bijgestaan en haar werk uitmuntend heeft verzorgd.


Bea Van Esveld 
Zeer persoonlijke aanpak. Luisteren goed naar de wensen en zorgen ervoor dat dit ook precies gaat zoals je hebt aangegeven. Erg prettig samengewerkt om er, ondanks de Corona, toch een hele mooie uitvaart van te maken.


Lilian Wiekamp 
Ze hebben ons fijn geholpen. Niets was raar. Het was een mooie uitvaart. Ze waren ervoor ons. En konden goed begeleiden in wat de een of de ander wou. Kortom zeer goed.


Adrie Hagebeuk 
Keurig netjes alles verzorgd, en bij vragen die we tussentijds hadden waren ze altijd bereikbaar om ons te woord te staan. Alles wat de nabestaanden willlen, kunnen door hun gerealiseerd worden. Niks moet alles kan.


Jos Traa 
De persoonlijke, zorgzame, warme benadering door deze mensen maakt dat het proces overzichtelijk en draaglijk wordt in een periode dat er van alles op je afkomt. Fijne mensen.


Rina Zwanenburg 
Wat een verademing! De begeleiding en verzorging die wij hebben ontvangen na het overlijden van mijn vader was zo persoonlijk,warm en er was zoveel mogelijk! wat een geweldige uitvaartonderneming! Dat maakt het rouwproces een stuk lichter. Ik zou iedereen aanraden voor deze lieve mensen van te kiezen wanneer men te maken krijgt met een sterfgeval. Hetty en Wil zijn toppers!


<<< Terug