<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15028

KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-36296953
Email: info@kortesvanderheiden.nl
Website: www.kortesvanderheiden.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fam. G. W. Zeijderveld
Absoluut goed verzorgt en inmiddels al aanbevolen aan vrienden van ons.


Pim Kruithof
een uitvaartverzorger met veel empathie, en zij waren zeer alert op details, dankzij dit duo is het een mooi en waardig afscheid geweest. We hebben er bijzondere "goede" en warme herinneringen aan overgehouden.


Fred
Met warmte en liefde verzorgd. Absoluut top


Hans Kraak
Will en Hetty Kortes/van der Heiden zijn erg betrokken deskundig en alles werd naar onze wens geregeld.


J.W. Dirkx
Warm en begripvol zijn woorden die in mij opkomen bij de begeleiding van de uitvaart, ook de bezoekers van de uitvaart vonden de uitvaart, zowel de kerkdienst als op de begraafplaats, heel prettig verlopen en vertelden hier goede herinneringen aan te hebben. Ook de catering in de aula was keurig verzorgd. Ondanks de beperkingen door de corona verliep alles uitstekend.


Ton en Jolanda van Nijkerk
Zeer tevreden kon met alle vragen bij Hetty terecht. Zij reageerde heel snel er was een hele goede communicatie. Heeft de hele uitvaart super geregeld ook haar man Wil was zeer professioneel. ze waren een grote steun voor ons in deze moeilijke tijd. Veel uit handen genomen.


Ismail Miara


W.H. Kortes
Dit uitvaartcentrum is zeer aan te bevelen aan andere, denkt mee en ontzorgt


Evelien Rijn
Hetty heeft ons na een verkeerde start met een ander begrafenisondernemer enorm goed opgevangen en alles voor ons verder geregeld zoals je verwacht bij een begrafenisondernemer voor het verzorgen van een uitvaart. Het is ondanks de omstandigheden van de Corona een ontzettende mooie en persoonlijke dienst geweest waarbij zij ons zowel in de voorbereiding, tijdens en zeker ook na de begrafenis liefdevol heeft bijgestaan en haar werk uitmuntend heeft verzorgd.


Bea Van Esveld
Zeer persoonlijke aanpak. Luisteren goed naar de wensen en zorgen ervoor dat dit ook precies gaat zoals je hebt aangegeven. Erg prettig samengewerkt om er, ondanks de Corona, toch een hele mooie uitvaart van te maken.


Lilian Wiekamp
Ze hebben ons fijn geholpen. Niets was raar. Het was een mooie uitvaart. Ze waren ervoor ons. En konden goed begeleiden in wat de een of de ander wou. Kortom zeer goed.


Adrie Hagebeuk
Keurig netjes alles verzorgd, en bij vragen die we tussentijds hadden waren ze altijd bereikbaar om ons te woord te staan. Alles wat de nabestaanden willlen, kunnen door hun gerealiseerd worden. Niks moet alles kan.


Jos Traa
De persoonlijke, zorgzame, warme benadering door deze mensen maakt dat het proces overzichtelijk en draaglijk wordt in een periode dat er van alles op je afkomt. Fijne mensen.


Rina Zwanenburg
Wat een verademing! De begeleiding en verzorging die wij hebben ontvangen na het overlijden van mijn vader was zo persoonlijk,warm en er was zoveel mogelijk! wat een geweldige uitvaartonderneming! Dat maakt het rouwproces een stuk lichter. Ik zou iedereen aanraden voor deze lieve mensen van te kiezen wanneer men te maken krijgt met een sterfgeval. Hetty en Wil zijn toppers!


J. Voorhaar
Uitermate tevreden en indrukwekkend goed verzorgde uitvaart van het begin tot het eind, tot in de kleinste details met de benodigde professionaliteit.


Frank van den Heuvel
lieve eerlijke mensen die doen wat ze beloven


Jeroen
Erg betrokken, luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en geeft tips. Maakt het echt persoonlijk. Zeer aan te bevelen.


Philip ter Wolbeek
Het hele proces werd gekenmerkt door compassie, geduld, duidelijkheid, goede suggesties, deskundigheid, bereikbaarheid, ervaring, geruststelling, het bieden van een overzichtelijk raamwerk voor onze eigen keuzes van muziek met voldoende ruimte voor speeches en een goed nagesprek. Wij kijken met een tevreden gevoel terug op de begeleiding. De wensen van onze moeder zijn gehonoreerd.


Y J Glas


Saskia Brunekreef
Hetty en Wil kenden mijn vader bij leven en dat was heel fijn. Mijn vader is door Wil verzorgd en was voor ons als familie helemaal herkenbaar. De wijze waarop Hetty ons begeleid heeft in de voorbereidingen voor de uitvaart was heel plezierig en persoonlijk. Ze waren samen bij de uitvaart en dat was een hele fijne ondersteuning zonder dat ze ook maar 1 moment teveel op de voorgrond traden. Wij zijn super blij met hun steun in een moeilijke tijd en kunnen hen van harte aanbevelen!


Jan Zieltjes


EAM Hulshof - Pasker
Het was een hele warm prettig en persoonlijk contact.


Sophie van Tamelen-ten Hoven
Als familie hebben wij alle ontmoetingen en overlegmomenten met mw. Kortes en dhr. Van der Heide als zeer warm en toch uiterst professioneel ervaren.


Annet Venhorst
Lieve en betrokken mensen!


Sabine Bloemhof
Wat een lieve meedenkende mensen.Hoe we t in gedachten hadden zo is t ook meer dat geworden. Mijn dank is groot.


Sabine Bloemhof
Wat een lieve meedenkende mensen.Hoe we t in gedachten hadden zo is t ook meer dat geworden. Mijn dank is groot.


Aris Ruitenbeek


M de Winter
Het was een zeer warme, fijne en professionele begeleiding. ook omdat onze zoon in het buitenland zat. Hetty en Wil hebben met hun ideeen het mogelijk gemaakt om hem toch aanwezig te laten zijn op de uitvaart, door hem een speech te laten opnemen en een filmpje op de uitvaart te vertonen erg mooi en emotioneel. dagelijks telefoontjes erg warm en persoonlijk .Gewoon top!


E.G. De Vries.
Voor de 2e keer ervaren dat deze uitvaartondernemer professioneel maar vooral zeer betrokken is,de uitvaart was tot in de puntjes verzorgd.we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.


Coby ter Beek-Wouterse


FrankJan de Boone
het was een plezier met ze samen te werken!!


M Boer Rookhuizen- Jongman
Een geweldige persoonlijke ondersteuning.Jullie hebben de kwaliteit in huis om in de verdrietige periode te ondersteunen. Onze complimenten!!! Ik zal jullie ten alle tijden aanbevelen.


A Kraaikamp -Wijnands
Ben byzonder tevreden over de aandacht die besteed is bij de crematie van mijn man .Heel fijn en goede aandacht.


Familie J Horseling
We hadden op geen andere manier begeleid willen worden Alles wat ze deden werd met respect gedaan Je kon ze altijd bellen als je ze nodig had


G.J. L iefferink
Hebben veel ervaring Tactvol, invoelend , flexibel. Kleine organisatie en daardoor sterke persoonlijke benadering.


Gertjan Booms


G.J.W. van Maanen
KortisVanderHeiden Uitvaartverzorging heeft de uitvaart van mijn vrouw op professionele en zeer prettige en menselijke manier verzorgd.


Cor van de Bunt
Meer dan respectvolle behandeling, waardoor nabestaanden zich heel prettig hebben gevoeld tijdens de contacten met deze uitvaartondernemer. Zeer goed inspelen op de onverwachte situaties die soms ineens ontstaan. Met name het geweldig goed omgaan met een kind van 7 jaar tijdens de uitvaart van zijn overgrootvader, werd door vele aanwezigen geprezen. Onze dank is groot aan de mensen van KortesvanderHeiden!


Jan den Hartog
De voortreffelijke zorg die Wil en Hetty hebben gegeven zal zeker bijdragen tot een goede rouwverwerking, zeker van mijn moeder. Eigenlijk was alles wat wij wilden ook mogelijk. Deze beoordeling mag op de website worden geplaats, mits dit anoniem gebeurt.


Petersen
Hetty en Wil zijn twee zeer betrokken en deskundige personen. Zij vormen samen een perfect team en je merkt dat ze ervaring hebben. Wij zijn heel tevreden, zeker in de wetenschap dat je een uitvaart maar 1 x kunt doen en dan moet het goed zijn, zonder vervelende (rand)zaken. En het was goed!


Jack Robert Hommersom (schoonzoon)
Kortes Van der Heiden Uitvaartverzorging hebben de gehele familie bij het overlijden van zowel opa als oma ontzorgd. Wat voor alle betrokkenen geruststellend en prettig was. Chapeau!


<<< Terug