Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15028

KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-36296953
Email: info@kortesvanderheiden.nl
Website: www.kortesvanderheiden.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 6 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Desiree de Haas 
Hetty en haar man Wil hebben mij geweldig begeleid. Al de wensen van mijn vader en mij zijn ingewilligd. Ik heb een handicap en daar werd goed rekening mee gehouden en er werd ook meegedacht. Niets was hun te veel.


G.A. Veenendaal 
Kortes en van der Heijden hebben het net zoals bij de uitvaart van mijn vader weer super gedaan. En ze hebben zeer goed rekening gehouden met de gespannen situatie van de familieleden onderling, door zeer deëscalerend op te treden en alles in goede banen te leiden. Chapeau!


Alexander Rutten 
Fantastische begeleiding. Alles super goed geregeld. Heeft veel tijd uitgetrokken om samen met ons alles uit te werken, zonder tijdsdruk. Ook de bloemen geregeld via bloemist. Factuur nadien direct geregeld met verzekering. Kortom alle zorg uit handen genomen waardoor wij ons konden focussen op het afscheid.


Fam. Nieuwenhuysen- Kremer 
Wij hebben mede door de fijne en kundige begeleiding van Hetty en Wil op een waardevolle en persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder. Alles is naar wens verlopen, heel prettig was het voorgesprek met ons en onze moeder samen ter voorbereiding op haar naderende afscheidsplechtigheid waarin Hetty van grote betekenis is geweest. Met de nazorg en hun persoonlijke benadering rondom het afscheid gmaakte dat wij zeer tevreden zijn over de dienstverlening die zij ons boden.


Annemarie Bos 
Wij hebben Hetty en Wil als zeer prettig ervaren. Mensen waar je je direct op je gemak bij voelt. Meedenkend, adviserend, meelevend, etc . Wij zullen hen bij een ieder aanbevelen.


Jose kok 
Zorgzaam meelevend opmerkzaam. Ik heb haar ervaren als een lieve en betrokken vrouw


B. Gerritse  
Fijne mensen die met je mee denken en alles uit handen nemen als je wil


mw.H.Weijtenburg 
Geen zakelijke instelling . Is niet uit op financieel winst bejag Heeft een luisterend oor en speelt daarop in .


Edith kielder 
Nemen de spanning weg,maken het niet zwaarde dan het is


J Steenbeek 
Wij zijn zeer tevreden over de hulp en begeleiding van de crematie van onze vader door uitvaartorg. Kortes en vd Heijden.


Mariska van Hamersveld-van Laar 
Zeer tevreden met hoe het afscheid verlopen is. Prima contact en begeleiding van Hetty en Wil.


Familie Veerman  
Deze uitvaart ondernemers zijn zeer betrokken en ervaren personen. Ze luisteren naar de wensen en geven ook advies. Op een zeer respectvolle en zorgvuldige manier gaan zij niet alleen met de overledene om maar ook met de nabestaanden. Wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren en mede dankzij KortesVanderHeiden uitvaart verzorging kijken wij terug op een hele mooie uitvaart die aan al onze wensen heeft voldaan.


L. Heijnen 
Hele fijne begeleiding van begin tot eind. Wil en Hetty mogen meemaken als heel betrokken en ervaren. Wisten precies wat we nodig hadden, dat voelen ze feilloos aan. We hadden een hele mooie uitvaart ik had niets anders kunnen wensen.


M.C. van de Haar -Koot 
Fijne mensen die je goed begeleiden en met he meeleven.


Ries de Beer 
Hetty Kortes heeft de uitvaart op vakkundige wijze verzorgd en de juiste adviezen gegeven om de uitvaart met een persoonlijke invulling en op een prettige wijze te laten verlopen. Het persoonlijke contact bij de begeleiding is als zeer prettig ervaren.


Theo van der Wart 
Was een fijne medenkende begeleiding, zeker aan te bevelen


Rita Veenman 
Zeer fijne mensen die met Gevoel hun werk uitoefenen. Met een lach en een traan maar altijd respectvol. Een ieder die met deze omstandigheden te maken krijgt, raad ik aan met deze uitvaartonderneming in zee te gaan.


Hellen Plasmans 
De uitvaart wordt helemaal uitgevoerd zoals je het graag zou willen en zoveel als kan wordt uit handen genomen. Alle lof.


Th. van Overbeek 
Het afscheid is in onderling overleg precies geworden zoals we wilden.


Wilma heijmeskamp 
Wordt naar alle wensen goed geluisterd en positief meegedacht. Zeer fijne en ontspannen gesprekken naar grote tevredenheid afscheid afgesloten


Inge Timmerman dochter van de overledene. 
Helemaal top va N begin tot eind en ook nog daarna alles is gegaan zoals mijn moeder had gewild. Super.


F. Sienema 
Persoonlijk, warm en geduldig. Neemt de tijd of maakt desnoods tijd voor je. Professioneel en no nonsense. Voor de duur van de periode tussen overlijden en de uitvaart, maar ook daarna, een steun en toeverlaat.


Els Vedder 
Hetty Kortes en Wil van der Heiden zijn zeer betrokken bij alles. Denken mee en geven heel veel steun aan nabestaande. Het afscheid van onze vader had niet mooier gekund en alles is gegaan zoals mijn vader had gewild. Hij zou trots op ze zijn geweest.


Jan van Maanen 
Perfect


Ettelien en Onno 
Hetty en Wil zijn zeer betrokken, geven de ruimte en tegelijk zeer behulpzaam. In een moeilijke periode waarbij je can alles moet verwerken en regelen zijn zij een baken van rust en raad, stap voor stap begeleiden ze je naar de uitvaart. En ook na de uitvaart beschikbaar voor advies en steun. Fantastisch zoals ze naast je staan, zet ze in je adresboek, want de rollercoaster waarin je bij een overlijden terecht komt is al gek genoeg.. En nee wij zijn best kritisch maar dit was simpelweg perfect.


John Klaverstijn 
Wij zijn op een goede manier begeleid, de dienst en alles er omheen was goed geregeld en is door ons als bijzonder plezierig ervaren.


Bert Kuiter 
Zeer fijne en persoonlijke begeleiding. Hetty Kortes denkt met je mee en heeft ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een mooie afscheidsbijeenkomst van onze (schoon) vader.


Astrid Jansen 
Na het overlijden van mijn moeder gebeld en niet veel later waren ze er al. Er werd direkt meegedacht en er kwamen opties die wij zelf nooit bedacht zouden hebben. mede hierdoor is het een intieme warme uitvaart gevonden.


Margreet Jansen-Schipper 
KortesvanderHeyden uitvaartverzorging regelen alles naar wens. Twee jaar geleden de uitvaart van mijn broer verzorgt. Nu van mijn vader. Beide keren zeer betrokken en zorgvuldig alles tot in de puntjes geregeld. Nemen de tijd, letten op details en door de warme belangstelling en goede tips zijn beide uitvaarten naar volle tevredenheid geregeld. Bedankt voor deze goede zorg!


A.C. van der Bijl 


Fam. A.J. van der Horst - Amersfoort. 
KortesVanderHeiden Uitvaartverzorging heeft met name door de persoonlijke en warme aanpak van uitvaartverzorger Hetty Kortes de eenvoudige uitvaart van onze zeer bejaarde moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder tot een waardig afscheid gemaakt. Ook hebben wij gewaardeerd, dat zij veel zaken die geregeld moesten worden ons uit handen nam. Kortom, veel waardering voor de zeer persoonlijke aanpak van deze uitvaartonderneming.


<<< Terug