<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15029

Uitvaartverzorging Janson&Bolland
Telefoon: 071 5 12 21 12
Email: info@uitvaartcentrumlevendaal.nl
Website: www.uitvaartcentrumlevendaal.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 54 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Yvonne van Polanen
In 1 woord perfect, komt afspraken goed na, begeleidt zo netjes en subtiel echt klasse. Ook de nazorg is ontzettend betrokken vriendelijk en accuraat. Dus ik zou deze uitvaartonderneming absoluut aanraden, daarom hebben wij ze wederom benaderd toen mijn vader is overleden omdat ze de begrafenis van mijn moeder destijds ook zo keurig hadden geregeld.


Yvonne Kaatee
Prima begeleiding. Er werd goed meegedacht met onze wensen in combinatie met de mogelijkheden.


Lucia
Prima service. De samenwerking was echt super.


Familie van der Lee
In deze moeilijk tijd zijn we zeer goed geholpen. We kijken met een goed gevoel terug naar het afscheid van onze dierbare. Het uitvaartcentrum verdient een groot compliment over de begeleiding van de uitvaart en de persoonlijke aandacht. Veel dank!!


J. van Leeuwen


anouska straathof arentsen
Super mooie uitvaart gehad van onze lieve vader. heel persoonlijk en met heel veel gevoel begeleid door Leon Janson.


C. Raijmakers
Erg betrokken, hulp waar nodig, een beter afscheid hadden wij niet kunnen wensen


C.L. Schenk: echtgenote mijn vrouw overledene.06-51342929
Vak mensen, aardig, correct. Ook notitieblokjes, balpennen. Hulp bij garderobe. Eerder voor begrafenis schoonzoon uitgekozen.


H.J. Teske
Persoonlijk en paste zich goed aan bij onze omstandigheden en wensen. Vertrouwd en betrokken.


Odette de Ridder
Deze uitvaartondernemer denkt met je mee over de mogelijkheden, checkt regelmatig of alles nog goed gaat en bieden goede ondersteuning, als het gaat om verzekeringen. Ook na afloop is er contact over het verloop en of hoe hun diensten ervaren zijn. Zeer tevreden!!


Wderogee
Alles is uitstekend en maar wens geregeld


Robert Jongbloed
Geweldig persoonlijk contact. Alles tot in de puntjes geregeld. Het is een prachtige uitvaart geworden ondanks de huidig geldende corona maatregelen.


Sharona Heijnen
De uitvaart van mijn vader was prachtig. We zijn er goed geholpen en het voelde heel erg persoonlijk. Een dikke tien!


Kelly roest
Helemaal super


Thea Buis
Vriendelijk, adequaat en behulpzaam. Het werd voor ons een andere uitvaart dan wij dachten omdat wij door covid-19 verhinderd waren. Uitvaartbegeleider heeft veel overgenomen wat wij zelf zouden doen. Na afloop direct telefonisch contact met ons opgenomen. Het enige min punt was dat de lifestream niet goed door kwam, uitvaartondernemer was hier niet debet aan.


G.G. Lovink
Zeer goed contact naar mij, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Alles voelde heel vertrouwd ook de fijne gesprekken. Het geheel heeft ons, ondanks het enorme verlies, een goede voldoening gegeven. Ik ben dan ook blij, dat ik voor deze uitvaartonderneming heb gekozen.


Carin en Evert Schreuder
Persoonlijk, warm en meedenkend. Van tevoren verteld wat wij konden verwachten. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.


Femke Kokke
Ondanks de hele moeilijke periode zijn wij heel blij geweest met de hulp, ondersteuning en begeleiding vanuit Janson&Bolland! Hans heeft ons fantastisch gesteund en daar zijn we heel dankbaar voor! We zijn meer dan tevreden <3


Mw. P Oudshoorn- Querreveld
Zeer persoonlijk, met een lach en een traan. Veel belangstelling en erg correct. Ook de nazorg erg goed.


Arthur van der Linden
Een zeer professionele uitvaartverzekering Jason&Bolland. Leon, heel erg bedankt voor de professionele ondersteuning en ruimte die wij hebben gekregen bij de uitvaart van mijn geliefde Ria, de moeder van onze kinderen, de schoonmoeder van onze schoonzoons en de lieve oma van onze kleinkinderen. Ria heeft een prachtig en zeer waardevol afscheid gehad. Nogmaals dank hiervoor.


Mevr. FMW van Leeuwen van Zijp


A. Wijnand-Bavelaar
De begeleiding was heel goed


A Onderwater
Ik ben zo goed ontvangen en behandeld, voor iedereen die twijfelt aan een plek zou ik deze uitvaart onderneming aanbevelen. Alles was naar wens gegaan, al mijn vragen en zorgen werden serieus genomen. Ik ben zo blij dat ik deze steun heb kunnen krijgen, het heeft mij door een moeilijke tijd heen geholpen. Hierbij bedank ik jullie allemaal voor de steun en opvang wat wij hebben gekregen.


H.Glasbergen
Alles was perfect geregeld


Familie Diersman
Wij zijn ontzettend blij geweest met de uitvaart ondernemer. Alle wensen zijn vervuld. Contact persoonlijk en zo vaak je wilt. Ik kan geen minpunten benoemen alleen maar lof.


La Lau de la Rie
Zeer betrokken en denkt mee. Vooral de empathie is erg fijn.


Dijkstra
Het kon echo niet better het was perfektzeer te vreden


Bert Mieloo
Ondanks de corona crisis toch een heel mooi uitvaart gehad.


Fransine Boeff
Ik ben heel lief en verzorgd ontvangen. Het regelen en de afhandeling van de begrafenis waren precies zoals gevraagd. Ondanks de corona heel goed verzorgd.


Fam. Riethoven
Prima. Goed contact en goed verzorgd.


Irma van Weelde
Vriendelijk en staat open voor specifieke wensen. Ook in deze moeilijke tijd werd er alles aan gedaan om het zo mooi mogelijk te doen.


J L van Rij
Perfect geregeld. Geeft troost


JJ Schuitmaker
Zeer prettig in de omgang, alle wensen waren bespreekbaar en uitvoerbaar kortom een aanbevelenswaardige uitvaartondernemer


Fam Paardekooper
Zeer betrokken ondernemer die luisterde naar de wensen en meedacht met onze ideeën. Voelde de stemming goed aan en kon meevoelen met de wat luchtigere en de droevige momenten.


aad neuteboom
uitstekende persoonlijke benadering en begeleiding. waarbij rustig de tijd wordt genomen om aan de familie wensen te voldoen.


Hans de Vries
Wij vonden het contact en de verzorging van alle personen die met de uitvaart te maken hebben gehad als zeer warm en betrokken. Daarnaast mogen wij de heer Alblas als uiterst kundig en punctueel, zeer ervaren en fijn in omgang beschouwen. Alles was erg goed georganiseerd en gecommuniceerd. Top ! Met vriendelijke groet. Namens de familie


Cornet.
we zijn heel goed geholpen


A.C. Korpershoek


H. W. Koster
Zeer goede begeleiding. Prettig persoonlijk contact.


Manon Visser Pagnier
De begeleiding en het meedenken heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van mijn man echt zo gegaan is als ik wilde. Alleen maar Lof voor Leon hij dacht overal aan en op de dag van het afscheid was hij echt onze steun en toeverlaat !


D. van der Blom
alles was tot in de puntjes geregeld. Het was een goede uitvaart,


Mieke Vos
Bijzonder tevreden over de afhandeling. Veel complimenten van de bezoekers. Over de mooie uitvaart


Camelya Ouwehand-Udjang
Een goede uitvaartondernemer. Zeer vriendelijk, zo persoonlijk en echt boven verwachting. Aanrader!


Jos van Velzen


Jos van Velzen


Fred Beerenfenger
In eerste aangegeven aan Léon, een persoonlijk/informeel afscheid naar de wens van de overledene, onze moeder. Dat is het ook in alle opzichten geworden, waarvoor onze dank en waardering.


Esther Bouwens
Ontzettend correct en persoonlijk. Wij waren zeer tevreden.


J Dubbeldeman
Respectvol.


H. Vis
Plichtsgetrouw niet opdringerig zeer persoonlijk


Pieter de Ru


Simone
Heel fijn begeleid en persoonlijk.


J.W. Rijnsburger
De uitvaart en de begeleiding maar ook de nazorg was perfect, Niets was teveel voor het team en ze voelde goed aan wat onze wensen waren.


Edwin Eradus
Professioneel,Uitmuntend,Verzorgd, er zijn voor de na-bestaande. Gewoon TOP!!


Elfried Logger
Ik vond de begeleiding heel erg prettig, er was veel ruimte om alle eigen ideeën uit te voeren en ook werden er goede suggesties gedaan als wij er niet helemaal uitkwamen. Ook was het heel fijn dat er alle tijd was voor de gesprekken, er was geen druk en er was een prettig persoonlijk contact. Toen er een drukfout gemaakt was bij de bedankkaartjes, waren er in een mum van tijd nieuwe kaartjes gedrukt en afgeleverd.


R. Strijker
De begeleiding van de uitvaart was van begin tot eind helemaal goed en telkens volgens afspraak. Geen verrassingen en geheel volgens onze persoonlijke wens. Van harte aanbevolen wanneer de tijd daar is.


M. Jekel van Es
Men heeft hier zeer veel respect voor de overledene en nabestaanden. Er word alle tijd genomen, nergens word op aan gedrongen. Al wil men de overledene iedere dag, zelfs meerdere malen bezoeken word dit mogelijk gemaakt. Er word alleen maar rekening gehouden met de persoonlijke wensen. Het contact met de uitvaartondernemer is uitstekend. Ieder moment van de dag is er iemand aanwezig. Als men wil hoeft men zelf totaal niets te doen. Zeker een uitvaartondernemer die een dikke pluim verdiend. Aanbevelenswaardig .


Mevrouw T Kramers-Merbis
Hartelijk dank voor de persoonlijke begeleiding en goede verzorging.


Jaap Bij
Een hele fijne persoonlijke en respectvolle begeleiding van het hele proces. Veel aandacht voor de persoonlijke wensen, waarbij de uitvaartverzorger niet op de voorgrond trad met ideeën, maar daar waar nodig advies verstrekte.


Lucia
Het contact, de zorg en de nazorg was er prettig. We voelden ons erg op ons gemak. De uitvaart was netjes en persoonlijk. Prima gedaan.


Sabine Quist
We hebben het contact met onze uitvaartverzorger als zeer professioneel en meelevend ervaren. Hij stond open voor onze wensen en (afwijkende) ideeën, en heeft deze ook zo goed als kon ingewilligd. Het afscheid was precies zo als we voor ogen hadden; mede dankzij de hulp, het regelen en het ontzorgen van onze uitvaartondernemer. Ik denk met warme gevoelens terug aan de dag dat we afscheid namen van mijn vader.


j.perquin


Henk Jan de Jonge
De communicatie met de uitvaartverzorger verliep steeds rustig, zorgvuldig en in goede sfeer. Hij verstrekte steeds alle gewenste uitleg, informatie en documenten. Voor afscheid nemen in het rouwcentrum en afgeven aldaar van bloemen bestond alle flexibiliteit. De uitvaart verliep vlekkeloos. De uitvaartverzorger leidde de uitvaartplechtigheid waardig en stijlvol. De rouwkaart en dankbetuiging werden volgens mijn wens vlot gecorrigeerd, gedrukt en geleverd. Het geheel is m.i. onberispelijk verlopen.


C.A. M. Menken- Lourier
Zeer goed, correct ook namens de Familie.


Wim van de Hulst
Het overlijden van onze moeder kwam niet onverwacht, dus wij hadden al nagedacht over de uitvaart. De uitvaartondernemer respecteerde onze ideeën en gaf waar nodig soms extra suggesties of tips. Zo is de uitvaart mooi verlopen, precies zoals wij dat wensten.


Annemarie Visscher-Kasteelen
Mijn 2 zusjes en ik hebben de uitvaart van onze vader als mooi ervaren. Hans Alblas deed alles wat in zijn macht lag om het voor ons een onvergetelijke dag te maken. Hij kwam met mooie ideeën die wij ook tot uitvoer hebben laten komen. Verder hebben wij de kans gekregen om ook de laatste zorg aan onze vader te mogen geven. Samen met de heren die dit profecioneel doen is dit voor mijn oudste zus en mijzelf ( ons jongste zusje kon dit niet aan ) een prachtige ervaring geweest en goed voor ons verwerkings proces. Ook de nazorg telefoontjes na 1 september gaven aan dat deze begrafenisonderneming het zeer goed,profesioneel en toch persoonlijk aanpakt. In één woord TOP.


G. van der Stel
Een ontspannen en perfecte begeleiding. Op alle gebied werd er meegedacht.


Sjcm Baak Lepelaar


Fieke Kalkman
Heel prettig contact en alles is vlekkeloos geregeld.


Jolanda Bol-Schouten
Het is uitermate plezierig om in zo'n verdrietige periode op je uitvaartondernemer te kunnen rekenen en vertrouwen. Janson & Bolland jullie hebben ons (weer) op een uiterst plezierige en persoonlijke manier terzijde gestaan bij ons verlies. Dank jullie wel!


A Heruer
Heel maal oke


Ben Bekkering, zoon van overledene
de uitvaart is op een professionele, persoonlijke en prettige wijze begeleid door Hans Alblas. Vooral de ruimte die Hans gaf om de uitvaart in een eigen vorm te gieten, waarbij hij telkens bleef meedenken, hebben wij als een enorme steun ervaren.


Bob de Bruin
Leon is een persoonlijk en betrokken uitvaartondernemer die mee denkt waar sturing nodig is, je het gevoel geeft dat hij er is om te ondersteunen en ook het vertrouwen krijgt om dit te doen. Zonder Leon hebben wij nooit zo'n mooie dienst kunnen neerzetten.


Sandrina


HR Verdonk
Perfecte persoonlijke begeleiding.


M cvan den Hout
Goede persoonlijke uitvaartondernemer die niet stijf is in de omgang en erg toenaderbaar.


Peter de Vries
We zijn ontzettend tevreden over het prettige contact en de uitstekende uitvoering. Prima gedaan Leon.


Karin Moseman
Een uitstekende uitvaartondernemer, die veel tijd en aandacht voor de nabestaanden heeft


V. Versteegen
Leon Janson is zeer betrokken bij zijn werk en klanten. Wij hebben hem nu al een drietal keren meegemaakt en onze ervaringen met hem zijn altijd goed.


A le Febre
Zeer netjes, met veel persoonlijke aandacht.alle wensen werden ingewilligd


Van Kempen
Zeer tevreden


Chermène Poeliejoe


Wim Crama
Een zeer goede uitvaartondernemer met heel veel persoonlijke aandacht. Alles is bespreekbaar.


aad neuteboom
zeer positieve ervaring geweest. Hr gaf ons goed advies maar liet ons volkomen vrij voor onze eigen invulling.


Tom Tates
We zijn zeer tevreden. Uitvaart verliep uitstekend! Beter had het niet kunnen zijn in moeilijke tijd. We zouden deze ondernemer zeker aanbevelen of nog eens inschakelen


Ch leugering
Ik ben meer dan tevreden alles is gegaan zoals afgesproken ik zou deze uitvaartonderne mee aanbevelen bij iedereen helemaal top


Raymon Smit
Vriendelijke mensen, hebben alles duidelijk uitgebreid uitgelegd en alles is perfect geregeld...


Frans Mulder
Zeer persoonlijk en oprecht. Duidelijke uitleg en begeleiding. Fijn contact gehad met Dhr.Beij. Het is 'n mooie uitvaart geweest.


<<< Terug