Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15029

Uitvaartverzorging Janson&Bolland
Telefoon: 071 5 12 21 12
Email: info@uitvaartcentrumlevendaal.nl
Website: www.uitvaartcentrumlevendaal.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 47 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jl van loon  
Prima georganiseerd


Ria de Keiser 
Leon is een prima professionele uitvaartverzorger die goed luisterd naar de wensen, tips geeft. Wij zijn blij dat we zo,n mooie uitvaart voor mijn echtgenoot hebben mogen regelen met Leon. Super !!!


Mariska smit  


Leijgraaff 
Zeer fijn begeleid, goed advies gegeven. Had goed oog voor persoonlijke details. Alles was mogelijk en je had voldoende tijd om over dingen na te denken, er werd geen druk opgevoerd.


Louise van der Ham 
het was een uitvaart zoals onze moeder het bedoeld had. Dat is goed voor ons kinderen om op terug te kijken. Het is goed zo.


Irma Burgmeijer 
Rene Heijnen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Hij legt alles goed en duidelijk uit en informeert ook altijd even naar hoe het met de nabestaanden is. Hij heeft ons heel goed geholpen en dat was heel fijn in zo'n moeilijke tijd. Ondanks dat een uitvaart ook een hele formele kant heeft hebben wij toch een mooi en persoonlijk afscheid gehad.


Mijndert 
Een informele sfeer, kleinschalige ondernemer waar je absoluut geen nummer bent. Goede klik met de uitvaartbegeleider en de anderen binnen de onderneming


René Leibbrand 
Alle medewerkers en Alex in het bijzonder hebben het perfect gedaan met respect en ook af en toe met humor.


Tjeerda Everstijn 
Zeer fijn ervaren dankzij André is deze moeilijke ervaring toch heel fijn afgesloten


J johannes montanje 
Zeer vriendelijk neemt de tijd voor zeer tevreden


Martin Hogervorst 
Bedankt voor alle ruimtereis geboden is.


Ria Schuchhard 
Netjes en met respect is de crematie gegaan…. Ook met enige humor op zijn juiste plek…nooit haast wat ze hadden..


Hennie Noest 
Alex van de uitvaartverzorging toonde begrip,daadkracht, respect, en empathie. Daarnaast een goed georganiseerde uitvaart aan de dag gelegd. Kortom een heel goed uitvaart bedrijf.


Laura Star 
Kan niet anders zeggen, maar wat een fijne mensen… je ziet ze liever niet maar ik kan ze aanbevelen aan een ieder die zijn of haar dierbare is verloren


Cees Juffermans 
Rene, dankzij jou en je collega's heeft mijn vader de persoonlijkste en mooiste uitvaart gekregen die hij zich kon wensen. Heelo hartelijk bedankt voor jullie steun en begeleding bij de uitvaart van mijn vader, niets was jullie teveel en ik kon met alle vragen bij jou en je collega's terrecht. En aan de door jullie verzorgde uitvaart met koetsen en friese paarden, heb ik een heel mooie herinnering aan het afscheid van mijn lieve vader van wie ik veel te vroeg afscheid moest nemen. Mijn hartelijke dank daarvoor, Cees Juffermans


Johan Hogendoorn partner overledene 
Mooie samenwerking (van ons en de uitvaartverzorger) voor een mooie, persoonlijke en waardevolle uitvaart


Ingrid van Wezel dochter 
Heel goed geregeld, en veel steun gehad. In mijn beleving kan niet beter.


Monique Plugge 
U heeft ons geweldig begeleid bij de uitvaard van onze vader, wij hebben hier een heel goed gevoel aan overgehouden, nogmaal bedankt voor alles


Angelique Douidi- Vermeulen  
Een zeer gewaardeerde begeleiding zowel voor-, tijdensden na de uitvaart.


Albert Vermeulen 
Uitstekend verzorgde uitvaart naar tevredenheid van ons allemaal. Bedankt.


Suze Scheepmaker 
Ik heb gelukkig nooit eerder van de diensten van een uitvaartondernemer gebruik hoeven maken, maar Alex en zijn collega's hebben ons echt ontzorgd. Op de achtergrond werd alles snel en keurig geregeld en goed gecommuniceerd. Het grote verschil zijn de kleine dingen zoals de persoonlijke aandacht voor ons kleine neefje en de verzorging van de foto's bij de muziek. We hopen voorlopig deze diensten niet meer nodig te hebben maar als het zover is dan zullen we hen zeker bellen en aanbevelen bij anderen.


N. C. Devilee 
Wij zijn zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Ook in de toekomst zullen wij zeker weer voor deze uitvaartondernemer kiezen.


Heidi de pree-kramer 
We zijn op en top begeleid met alles. Ook zullen we hun zeker overal aanraden. Bedankt voor alles.


M. Giel-Hoogduyn 
Janson en Bolland hebben de uitvaart van onze man en vader prima verzorgd. Precies zoals hij had gewild. Het heeft zelfs bijgedragen dat wij zelf beter zijn nagaan denken over hoe wij dit later geregeld willen hebben en dan graag bij Janson en Bolland….


M.J.Lankhout 
Klasse,het kon niet beter. Maar dat wisten we al uit ervaring.


joke schouten 
hele goede uitvaart


Carolien van Noort 


Demi Veeren 
Toen mijn vader op 30 mei 2023 onverwachts kwam te overlijden hebben mijn moeder en ik voor Janson&Bolland gekozen i.v.m. de afstand. Uiteindelijk bleek dit de beste keuze te zijn die we hadden kunnen maken. Alex heeft de hele ervaring, hoe verdrietig dan ook, voor ons zo mooi en intiem gemaakt dat we hem nooit zullen vergeten. Hij stond dag en nacht voor ons klaar en ging echt tot het uiterste om ons bij te staan. Vanaf de eerste afspraak tot aan weken na het overlijden konden we bij hem terecht met onze vragen. De uitvaart was bijzonder, anders dan anders en iedereen was in het wit. Bij het begin van de dienst heeft Alex zijn colbert uit gedaan zodat ook hij in het wit was. Wij vonden dit erg bijzonder en zijn hem dankbaar voor de steun die hij ons, zeker op dat moment, bood. Mijn moeder en ik hopen hem heel lang niet te hoeven zien, maar, mocht het noodlot wederom toeslaan.. Zullen we zonder na te denken weer bij hem aanbellen.


Sander overdijk 
Top werk verricht voelde de situatie prima aan en heeft ons zeer goed begleid


J. V.d. Pluijm-schimmel 
De persoonlijke begeleiding en nazorg is naar volle tevredenheid verlopen, voor mijzelf weet ik dat dat ik deze uitvaartzorg zal nemen


A van der Zwart 
De condoleance en de crematie zijn tot in de puntjes goed geregeld. De wensen die wij hadden werden precies gedaan als hoe wij het wilde. Lief, vriendelijk, meelevend en netjes.


Ch verver 


Marian van den Burg  
Prima uitvaartonderneming


Kimberley Tak-Koogje  
Was erg prettig. Contact was fijn. Er was voldoende persoonlijke aandacht.


Miranda Bodrij 


M.G.K. Starre Janssen 
Was allemaal prima geregeld onze complimenten


mevrouw C.A.M.Kops en mevrouw P.Kops 
hartelijke tegemoettreding en advisering bij de niet traditionele uitvaart van onze zus.


Aloys Goossen  
De uitvaartondernemer is een geweldig persoon die precies aanvoelt wat wij voelen en van hem kunnen verwachten Het is gewoon een Topper


Joop moesman  
Zeer te vrede over deze uitvaart


Hans Ekker 
Een betere begeleiding van ons verlies konden wij niet wensen. Geweldig zoals alle medewerkers ons geholpen hebben.


Daan van Dam 
De manier waarop deze uitvaartondernemer omgaat met de overledene als ook met de nabestaanden is ongekend persoonlijk respectvol bijna zelfs liefdevol. Ik kan deze ondernemer aan iedereen aanbevelen


JM 
Deze mensen zijn zo ontzettend meedenkend en lief, geven je de juiste steun en begeleiding! Een persoonlijk dank je wel aan Alex!


J.W. Wagterveld van der Laken 
Zeer betrokken en duidelijk met wat er allemaal mogelijk is. Geen opgedrongen keuzes maar een vrijheid in de keuzes. Daarnaast was het contact erg prettig en kundig.


Henk van der Pluijm 
We zijn vol lof over deze uitvaartondernemer. Alles was goed geregeld, en de familie werd goed bijgestaan.


MARTIEN Weijers 


Truus en Wim Crama 
de Uitvaart was zeer professioneel en persoonlijk. Alle lof voor André die de uitvaart verzorgde zoals wij het graag wilde. Ook alle lof voor de administratie. Als we vragen hadden konden we altijd bellen. Niets was teveel. Reactie op vragen was altijd adequaat en snel


Renzo Dettingmeijer 
Zeer respectvol en persoonlijk


J a brouwer-ijsselstein  
Alex heeft het bijzonder goed en menselijk geregeld .namens mij en de kinderen Heel hartelijk bedankt .


Annemieke Jongmans Griffioen 
We hebben al diverse uitvaarten door Janson en Bolland laten verzorgen. We zijn allemaal zeer te vrede over hoe het allemaal gegaan is. De knelpunten heeft André Beij heel "charmant" opgelost. Inmiddels heb ik het gevoel dat ik een warme band heb met dit bedrijf. Toch hoop ik dat een volgende uitvaart voorlopig niet aan de orde is!


Lode Busch  
Vriendelijk , warm , luisterend en waar nodig het juiste advies.


Fam. Vlasveld 
Uitstekende zorg en professionele ondersteuning. En zeer goed bereikbaar als we vragen hadden.


Christine  
De schok van het plotselinge overlijden van mijn moeder was groot. Dhr. Heijnen en collega's waren vriendelijk, servicegericht en persoonlijk. Ik kon altijd bij ze terecht. En het afscheid was mooi, persoonlijk en waardig. Dank daarvoor.


Ben Hulsbos  
Een zeer goede en persoonlijke uitvaart en bovendien veel reacties gehad van genodigde. Reacties als mooi, prachtig en goed verzord


Ingrid de la Rie  
Wij hebben een persoonlijke en warme begeleiding ervaren van het begin tot het eind. Super fijn.


C.beij  
Perfect, goed en open eerlijk behandeld Denken altijd mee .


Tineke en Rene  
Wij kunnen alleen maar complimenten geven aan deze geweldige uitvaartondernemer,vooral bedankt Andre, voor je steun en hulp, wij kijken er met een enorm goed gevoel op terug,


Dick Lut 
Een prettig overleg en de hele uitvaart is erg goed verzorgd.


J. van Arcken-van Haarlem 
Wij als familie zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Er is meegedacht, er werdt tijd genomen om alles door te nemen en de nazorg van Corrie was ook erg fijn. Tot in de puntjes hebben jullie alles perfect geregeld.


de prado jtw 
wij zijn zeer tevreden met de menselijke en wenselijke behandeling


Jacqueline Huner 
Op een respectvolle wijze zijn wij begeleid door Alex en zijn collega’s. Ze waren benaderbaar en hebben ons alle ruimte gegeven om onze eigen wensen te kunnen aangeven en uitvoeren.


Sylvia Brandt 
Bedankt voor de goede zorgen en service


I.P.A. van Veen  
Alle zorgen werden ons ontnomen. Alles prima verzorgd en volgens afspraak.


Janneke Janssen-Sloos 
De uitvaart van onze moeder was tot in de puntjes goed verzorgd en is gegaan zoals wij wilden. Leon was zeer betrokken en kwam elke langs om te kijken of onze moeder er nog netjes bijlag. Alle wensen zijn besproken en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Doordat alles uit onze handen is genomen konden wij ons volledig focussen op het afscheid van onze moeder. Als wij enkele steekwoorden kunnen noemen zijn dat o.a. attent, meelevend, zorgzaam, ontzorgend, verrassend door een bos rode rozen aan onze vader te geven bij het afscheidslied bij de begrafenis. Wij kunnen met een heel goed gevoel terugkijken op een tot in de puntjes verzorgde verzorging van onze moeder van zowel voor, tijdens en na de begrafenis. Super bedankt Leon, de 2 jongste zusjes Jans en Janneke


R.Stroethoff 


richard boot 
Zeer vriendelijk ervaren , was erg meegaand.


A.leemans 
Zeer liefdevol,respect en uitstekende uitvaart.


Peter , Wilma - Ed en Truus Paardekooper  
De uitvaart is door ons als zeer begaan , meelevend en persoonlijk ervaren. Alex Kevelam en zijn team voelden ons goed aan en wisten onze wensen om te zetten in een mooie en waardige uitvaart. Geen verzoek of vraag was te veel. Mede daardoor is de uitvaart een droevige maar ook mooie herinnering geworden.


C.G.J. Cornelisse 
Perfect en heel geduldig gedaan.


Brigitte planjer 
Alex hoorde een beetje bij de familie, heel fijn. Nogmaals dank je wel


i.j.l. Bleichrodt-Snieder 
de heer Alex, heeft ons op een hele goede wijze begeleid tijdens de uitvaart. voelde goed aan, hoe wij het wilden hebben.


Ditty suvaal 
Alles in de puntjes verzorgd!


Brigitte van Engelen-de Bruijn 
De begeleiding was zeer betrokken, warm en zorgvuldig. En met veel aandacht voor de wensen die ik als partner had.


Ans Van Zelst 
Mooi en respectvol verzorgd.


A Gijsman 
Zeer vriendelijke man leeft met je mee een man die zijn vak verstaat


Van den Berg Holswilder 
Warm en attend meedenkend en vooral empathie ook andere collega,s.


Marianne Heijnen Hoppe 
Professional in een betrokken jasje.


Sonja Snik Kukler Fam.Snik en Fam .Kukler  
Goede Avond . Wij zijn heel goed geholpen en begeleid. Met een lach en een traan ,hebben ze ons geholpen om afscheid te nemen. Van onze lieve vrolijke Moeder ,Oma en Omi.Annie J.Kukler Nagtegeller


Mira Pracht  
Wij zijn heel blij geweest met Alex. Alex bewaarde de rust en kalmte over ons. Een zeer prettige samenwerking, hij was er als we hem nodig hadden.


Bertie Stoop 
Een prettig contact, goed aanvoelend wat de nabestaanden willen en daarna handelen.


Colinda Bal-Turenhout  
Fantastisch!!!!!!! Super vriendelijke mensen. Alles wordt naar wens georganiseerd


Andréa Kouwenhoven-Beerman 
Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact met de uitvaartbegeleider René Heijnen was erg prettig. Héél bijzonder was het dat hij bij zijn afscheidswoorden memoreerde aan dingen die door mij en mijn kinderen tijdens onze speech waren gezegd. Het was een mooi en waardig afscheid van mevr. M. Mulstege.


M.Rotteveel  
Met 1 word top! Heel liefde vol ik kon je altijd bellen waren altijd behulpzaam. En René heeft me echt goed geholpen met alles zonder hem had ik het niet zo mooi kunnen doen


Fam.Vermont 


Marcel Bruin 
Bedankt voor het perfect organiseren van de uitvaart van onze ouders, welke respectievelijk in sept 2021 en juni 2022 overleden zijn. Jullie hebben juist en ook fijn geholpen. Waren er vragen dan werden deze snel beantwoord. Ook een aantal weken na de begrafenis over bank zaken o.a. ontving ik een snelle reactie. Uw medewerker had ook het juiste gevoel, er was ruimte om serieus, maar ook met een lach de uitvaart te organiseren. Bedankt voor alles.


rob kulsen 
ze hebben het zeer bijzonder goed gedaan nogmaals complimenten


Ronald Den hartog 
Luistert goed naar specifieke wensen en zorgt dan voor de gewenste uitvaart. Geeft persoonlijk advies wanneer er om gevraagd wordt.


A van oijen 
Alleen plaatsen zonder naam dus anoniem.


yvonne Bastiaan 
Heel vriendelijk en betrokken zou het iedereen aanraden 👍👍


André Nieuwenhuijsen 


M. Stoof 
Leon is een topper


Patrick van der Waard 
Persoonlijke hulp en begeleiding is erg fijn, het betrekken van het achterkleinkind in de dag maakt het bijzonder en laagdrempelig.


Annette Straathof 
De uitvaart was van het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd. Geen enkel minpunt naar de uitvaart en de uitvaartverzorgers. Zeer tevreden.


p.j. verhaar 
De heer Heijnen van Janson en Bolland was uiterst correct. Deed alles rustig aan en gaf je de ruimte als je iets eerst moest overdenken. Er werd geen computer gebruikt, maar keurig met de pen en vis à vis. Correct gekleed en zeer beleefd. Het gesprek gaf vertrouwen en de uitvaart verliep conform. Waar nodig werd goed geadviseerd


Marieke van Haastert 
André heeft ons in deze zware dagen heel goed begeleid. Voor hem ook iets persoonlijks. Het voelde heel goed!


Femke Janssen 
Vriendelijk, meedenkend, betrokken en kordaat


Thea Kuipers - de Waal 
Een empatisch meedenkende begrafenisondernemer die probeert het jouw uitvaart te laten worden en zijn. Op de dag zelf achter de schermen de touwtjes in handen blijven houden zodat het een mooi en waardig afscheid is geworden. Chapeau!


Loes Moen Meerbeek 
Heel blij met het snelle schakelen en mee denken. Zodat ondanks de plotselinge lockdown toch nog een passende oplossing is gevonden door Hans Ablas. Het meedenken, maar ook de persoonlijke manier waarmee er gewerkt wordt is als uitermate plezierig en persoonlijk ervaren.


B. Breebaart 
Zeer prettig en ontspannen contact. Ruim de tijd voor alle onderwerpen en gesprekken. Hulpvaardig en oplossend gericht. Het voelde als een persoonlijke benadering.


Annemieke Nobels 
Ik ben iedere keer heel vriendelijk geholpen, en tonen altijd veel interesse, hoe het met me gaat. Tijdens het bespreken van de Crematie, hebben ze altijd meegedacht, om er een mooie uitvaart van te maken. Kortom een fijne begrafenisondernemer, die weten waar het om gaat.


R.R de Wit 
Zeer goed en zeer betrokken


N homborg 


Toos Jansen 
Vriendelijke en respectvolle ontvangst. We werden op een persoonlijke manier begeleid en ondersteund.


Andre Hollebeek 
Voor het regelen van de uitvaart van onze (schoon)-moeder kwamen we bij toeval bij Janson & Bolland terecht en daar hebben wij geen moment spijt van gekregen. De benadering voelde erg warm aan, we voelden ons zeer comfortabel bij deze uitvaartondernemer


C.P. de Vink 
Goede ervaring.


M.T.A. Barendregt 
In korte tijd hebben wij helaas van 2 geliefden afscheid moeten nemen. In beide gevallen is dat gebeurd bij Janson&Bolland. En in beide gevallen kan ik niet anders zeggen dan dat wij zeer te spreken zijn over het gehele traject; respectvol, geduldig, een luisterend oor en alle verzoeken ingewilligd. Het is en blijft altijd een zakelijke overeenkomst in een gevoelige en moeilijke periode, maar wij kijken terug op een respectvolle en waardige uitvaart.


Helen Valk 
Uitvaartondernemer was persoonlijk betrokken en nam ruim de tijd. Met Kerst een kaart gehad wat ook erg gewaardeerd is. Ook de andere mensen die ik telefonisch aan de lijn heb gehad, waren erg vriendelijk en betrokken. Wat we niet zo prettig hebben ervaren was dat na de crematie zelf (we zijn erbij geweest tot/ met dat de kist in de oven ging) we nog maar heel kort de tijd hadden om met familie en vrienden bij een te zijn. We kregen wel de tijd om nadat de kist in de oven ging ons even terug te trekken maar dat was de tijd met familie en vrienden nog korter geweest. Was het niet mogelijk geweest om eerst een uur bijeen te zijn met familie/ vrienden en daarna bij de crematie te zijn? Dit is logistiek misschien niet mogelijk maar wel wenselijk.


Karin Koemans 
Ik heb de persoonlijke begeleiding van de uitvaart van mijn moeder enorm gewaardeerd. Met deze persoonlijke begeleiding onderscheidt Janson en Bolland zich van de grotere organisaties. Bij Janson en Bolland voel je je geen nummer. In een verdrietige tijd is dat precies wat je nodig hebt. ❤️❤️❤️


Trudy Smit van Leeuwen. 
Leon,heeft ons tot volle tevredenheid bijgestaan bij de crematie van onze moeder.Daarvoor onze hartelijke dank.


F.J. ten Have 
Zeer betrokken, vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag was te veel en alles was bespreekbaar. Het onderlinge contact was goed en er was ook ruimte voor een “praatje”. De uitvaart was bijzonder goed uitgevoerd en de uitvaartondernemer heeft meerdere malen na de uitvaart nog contact met ons gezocht. Ook het gesprek achteraf was zeer prettig. Je voelt je er op deze manier een stuk meer op je gemak in een vervelende periode.


mevrouw Reenen 
in de tijd van Corona is het niet mogelijk om afscheid te nemen zoals je zou willen. maar door het creatieve brein van de uitvaartverzorger Leon is het een heel bijzonder persoonlijk afscheid geworden waardoor iedereen met een goed gevoel terug kijkt op de uitvaart. Zeker de stop bij het huis waarbij alle mensen die niet bij de uitvaart konden zijn een bloem op de kist konden leggen. heel erg bedankt.


Wendy van Zanten/Rijnaars 


Trudy Staats 
Tot in de puntjes verzorgd! Alles is bespreekbaar.


Hans Flanderhijn 


Sandra Bouma-Alblas 
Ik heb de omgang met deze uitvaart ondernemer als zeer prettig ervaren. Hele lieve mensen die echt met je mee denken. Alles kan en niets is te gek. Zeer fijne mensen.


Jan Klerks 
Erg prettig om steeds met dezelfde persoon te maken te hebben. Er werd veel tijd genomen om alles te bespreken en te begeleiden; ook na afloop.


J sloos 
Zeer respectvol en heeft het heel mooi en waardig afscheid er van gemaakt


H van Veen 


Rene de Graaf 
Andre is een zeer warme man en zijn persoonlijke aanpak is zeer gewaardeerd


T. Molenbeek-de Graaf 
Zeer respectvol, uitstekend geïnformeerd. Alles naar wens verlopen.


Fons Overdijk 
De begeleiding was heel goed en heel persoonlijk. Al onze wensen konden binnen de beperkingen van de coronamaatregelen worden uitgevoerd. Dat voor een enkele activiteit in overleg met mij een collega van de uitvaartbegeleider is ingeschakeld, vond ik geen enkel probleem.


Miranda de Nie-Azier 
Fantastische medewerkers die ons in deze droevige tijd hebben bijgestaan. Vanaf het begin tot het eind.


Jose ten Kroode 


M.A.C. Slewe 
Zo professioneel. Persoonlijk. Zeer correct


K Bouwman 
Zeer vriendelijk en persoonlijk. Netjes contact onderhouden en alles prima geregeld


Marcel Kouters 


Sam Springer 
Goed verzorgd, wordt goed rekening gehouden met de persoonlijke wensen. Zorg op maat en zeer betrokken medewerkers. Conclusie zeer tevreden.


J. van Dissel 
Fijne begeleiding!


<<< Terug