<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15034

Kloeg Uitvaartzorg
Telefoon: 010-2017165
Email: kloeguitvaart@gmail.com
Website: www.kloeguitvaart.nl

Jaar oprichting: 1989
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 49 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


H. van der Linden
Wij zijn tijdens de gesprekken op ons gemak gesteld en konden altijd met vragen even telefonisch contact opnemen, dat vonden wij heel prettig.


Hans van Pelt


E. Hovenga
Vanaf de voorbesprekingen waar alle wensen werden vastgelegd tot de begrafenis hebben we als zeer positief ervaren. Zeker het persoonlijke contact voor, tijdens en na de begrafenis was prettig.


Marion den Bakker
Henk van der Gaarden was altijd te bereiken en dacht ook mee. Reageerde direct op vragen.


Conny van den Heuvel - Cunes
Heel betrouwbaar en betrokken


Jeannette Maus
Wij hebben Mandy bij ons thuis meerdere malen ontvangen voor de uitvaart van mijn moeder. Ik kan niet anders zeggen dat alles heel fijn geregeld is en wij gaan uitvaart Kloeg zeker aan bevelen.


Bert Schreuder
Prima, ondank Corona bij naaste familie is alles verder perfect geregeld. Zeer tevreden over bijdrage van Henk van der Gaarden, die speech moest overnemen en improviseren met bijdragen uit Frankrijk en Guatemala.


Roy Uding
Henk heeft mij en mijn familie vanaf het eerste moment goed ondersteunt en handvatten gegeven, zeer warme en meedenkende man. Mijn speech heeft hij zo warm opgedragen alsof hij zelf onderdeel was van alle uitjes en de familie. Zelfs een stukje nazorg, twee keer nagebeld was erg netjes en voelde gemeend. Zou hem zeker aanraden! Henk bedankt, heb er een heel goed gevoel aan overgehouden!


Marijke
Zeer betrokken en hulpvaardig, voor ons een vaste keus.


M. Van Beek
Duidelijke en respectvolle behandeling.


Marina van de Velde-Vendeloo
Geweldige ervaring, heel persoonlijke benadering, prima begeleiding blij de uitvaart en uitstekende verzorging. Ook na de uitvaart alles heel goed geregeld. Zeker aan te bevelen.


n de visser


Im bak
Prima geregeld een aanrader in deze moeilijke tijd


N.J. Kappel


j.vielvoije
prima geregeld alleen jammer dat de kist te laat bezorgd werd om afscheid te nemen niet de uitvaart verzorger zijn fout maar de transporteur waren een dag abuis.zodoende korter afscheid kunnen nemen klacht uitgebracht en die is naar tevredenheid opgelost.


ja oudenes


M van der sluijs


Peter Monhemius
Het is misschien ongeloofwaardig dat ik alleen maar 10en heeft gegeven. Maar ben zo enorm professioneel en zeer prettig begeleid door de heer Van der Gaarden. Uitvaart was helemaal naar wens en keurig en snel geregeld. Ik zou iedereen dit aanbevelen. Dus zeker vanaf deze kant enorm bedankt voor de fijne en goede uitvaart. Bedankt Henk.


M.Rubio


P.E.Swart
Zeer ervaren en meedenkent met bepaalde wensen.


Fred Burnet
Prettige uitvaartondernemer. Alles zeer verzorgd en goed contact.


R Metaal


Joke Verkaik
Zorgvuldige en persoonlijke begeleiding


Rob Van der cingel


Jacqueline Roelse
Ik heb het contact met de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren. Aanwezig op de momenten dat het nodig was en op de achtergrond tijdens de uitvaart.


M.C. den Ouden
Wij hebben verschillende malen gebruik gemaakt van deze uitvaart ondernemer en altijd tot tevredenheid.


Marcel Bavelaar


T. Offerman
Heel goed. Persoonlijk, warm in een moeilijke tijd.


M. van Eeten
Ik vond het allemaal uitstekend verzorgd en we werden goed begeleid


Mevr. A.W.J.Leenhouts Hofman
Zeer correct en attent naar ons toe en ook persoonlijke bijdrage van de uitvaartondernemer in overleg. Zeer tevreden.


Christine van Dijke


R.Dekkers
Zeer netjes en met respect


R.Dekkers
Zeer netjes en met respect


Karola Ravenstijn
We zijn zeer vriendelijk en met medeleven begeleid door alle zaken die op je af komen. Elke vraag die er was werd professioneel en begripvol afgehandeld. De uitvaartondernemer had erg goede contacten op het gebied van alle bijkomende zaken, vooral het bloemstuk heeft onze verwachtingen ook overtroffen. Aan elk verzoek van ons gezin is voldaan, zoals de route van de rouwauto, extra langs ons huisadres. Wij zijn erg dankbaar voor de steun die wij gevoeld hebben gedurende deze dagen van rouw.


Janny Multem
Ik heb op alle vragen met een 10 geantwoord en dat is meer dan terecht. Fijn dat ik mijn man zo mooi afscheid heb kunnen geven en dat allemaal zo goed geregeld door Mandy. Ik zou ze zeker bij anderen aanbevelen.


Max v.d. Graaf
Persoonlijke en vakkundige begeleiding. Goed verzorgd.


Peter van Zanen
Mede dankzij de buitengewone warme en persoonlijke zorg van deze uitvaartverzorger is de uitvaart van mijn echtgenote in elk opzicht een heel mooie en warme dienst geworden, waarmee er terecht eer is gedaan aan wat mijn vrouw voor haar omgeving heeft betekend.


Jan Hessel
De service en begeleiding waren bovengemiddeld, vriendelijk empatisch en sociaal begeleidend in een moeilijke situatie waarin stress een factor is. Zeer gewaardeerd is ook het begrip tijdens deze covid crisis waarin alles extra moeilijk is om het een ieder naar zijn zin te krijgen.


Willem Zuyderwijk
Henk van gaarden wereld vent. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Bedankt voor alles Henk namens mij.


V. Hoogwerf
Professionele en rustige begeleiding zeer prettig 👍


Purdy Arnold
Super!


Rob, Sylvia en Stephanie Bieshaar
We hebben in juli 2020 de uitvaart van onze lieve dochter/zus samen met Mandy Kloeg mogen organiseren. In het hele proces heeft Mandy ons met haar collega's op een prettige manier begeleid. Vanaf het eerste moment tot en met de nabespreking hebben wij als zeer prettig ervaren. Kenmerkend waren de alertheid om ons in alles te betrekken, de creativiteit om spreker en videograaf te regelen en de unieke locatie. Kloeg uitvaart kunnen wij dan ook iedereen van harte aanbevelen.


Martine John
Iemand verliezen was voor mij het moeilijkste proces wat ik ooit heb moeten doormaken, gelukkig is mij in deze moeilijke tijd veel uithanden genomen. Kloeguitvaart vertegenwoordigt door Mandy heeft dit proces voor mij dragelijk gemaakt. Al mijn wensen, ik wilde namelijk heel graag mijn partner zijn leven vieren bij de uitvaart. Deze wensen zijn zo mooi vervult, iedereen die ik na de uitvaart sprak zei dat ze zelden zo mooie uitvaart hadden meegemaakt. De nazorg die ik mocht ontvangen door Mandy was al even warm, en de verhalen die de ronde doen over uitvaartbegeleiding zijn zo niet waar, de offerte was gelijk aan de eindafrekening, er werd op alle fronten mee gedacht met zoveel liefde en respect. Ik wil nogmaals mijn oprechte dank uitspreken aan Mandy. Dank voor alles.


Werne
Nette en lieve mensen en niets is te veel.


Brant Stutvoet
Het is iemand die niet op de voorgrond gaat staan en dat is exact wat we wilden!


Cindy
Hele fijne persoonlijke begeleiding en word heel fijn en juist meegedacht.


A.L. van Nimwegen
Uitstekende kwaliteit. Adequaat, met aandacht voor onze persoonlijke wensen. Snel reagerend op onze vragen.


E.J. van der Spoel
Geeft steun en medeleven in een moeilijke tijd. Geef goed advies en houd rekening met de wensen voor de uitvaart.


Gerda Pents


Inge de Witte
Was een heel fijn contact met Frans Ik kon hem elk moment van de dag bellen dat was heel prettig, omdat je toch altijd weer vragen hebt.


JMW Croes
Goede adviezen en ruimschoots mogelijkheid voor eigen invulling. Zeker aan te bevelen.


P.a.van buuren
De vriendelijkheid en het begrip dat getoond werd en ook dat er niets opgedrongen werd mbt bv. Bloemen e.d.er werd echt naar me geluisterd en alles was precies zoals ik het voor ogen had.


Ine & Jan Piet den Ouden
Mandy is behulpzaam, geduldig, rustig, respectvol , zorgvuldig en zeer vriendelijk. Onze ervaringen (ook bij een eerdere uitvaart) zijn zeer positief en wij zouden haar van harte aanbevelen.


Karin v.d. Tillart Arends
Meelevend en meedenkend


G.Lems-van de Laars
Ondanks de coronamaatregelen zijn we zeer tevreden


M Boer
zeer professioneel erg behulpzaam goed contact en alles goed geregeld


W.F. Donker
De begroting klopte niet (totaal bedrag was niet goed opgeteld). Op email verzoek is niet gereageerd (verzoek afrekening). Aantal fouten qua adressering kaarten (2 van de 13) en opsturen van de rekening niet correct (mogelijk probleem post nl). Resumerend: goed gevoel afhandeling crematie, zijn nog wel verbeterpunten mogelijk.


Louisa Bussink
Zelfs in de hoogste piek van de Corona. Staan jullie toch nog klaar voor de nabestaanden en verzorgen een mooie uitvaart. Heel veel respect.


nico vuijk
Voldeed aan de verwachtingen ondanks de corona crisis,


Hans Netten
Alles keurig geregeld!


Lenie de Groot
Wij als naaste familie zijn zeer te vrede met de uitvaart. Het is gegaan zoals de overledenen en de familie het wenste. De uitvaart werd ervaren door familie als intiem,treurig maar ook prachtig tegelijk. Onze dank gaat uit naar Kloeg uitvaartzorg en natuurlijk naar Frans Groenedijk. Frans heeft vanaf het overlijden tot erna ons bijgestaan.Onze dank is groot naar Frans


Me. Luiten - Bemer
Zeer tevreden kon niet beter.


C. Korfker
Wij waren zeer tevreden over de persoonlijke wijze waarop de ondernemer het contact onderhield. Op alle wensen die wij hadden werd er snel en adequaat gereageerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden.


Monique klaucke
Met een fijn gevoel tot het laatste moment voor ons klaar gestaan...een overlijden is niet altijd prettig en brengt een hoop geregel met zich mee...maar met Frans werd dat alles uit ons handen genomen...een hele fijne ervaring ....en zeker aan te raden


Danny van der Stok


Bekelaar
Mandy is een fijne persoonlijkheid en leeft zich erg goed in. Alles verliep perfect. mijn dank.


Caroline
Ik vond het een fijne samenwerking, en ze gaf me het gevoel dat ze erbij betrokken was. En was verrast hoe ze naar mijn verhaal en wensen geluisterd had om het tot een mooi geheel te maken.


Marcel Smits
Kloeg Uitvaartzorg is een fantastisch kleinschalig uitvaartbedrijf. Mandy Kloeg was onze begeleider. Ze deed dit zeer empathisch, voorkomend en attent. Alle afspraken en factuur waren zoals vooraf overeengekomen. Ook blinkt Mandy uit in communicatie en nazorg. Zonder meer een aanrader bij een moeilijke situatie.


<<< Terug