Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15034

Kloeg Uitvaartzorg
Telefoon: 010-2017165
Email: kloeguitvaart@gmail.com
Website: www.kloeguitvaart.nl

Jaar oprichting: 1989
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
8.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Bep en John van Aaken 
Frans Groenendijk heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft voor ons een passende uitvaart/crematiegelegenheid gevonden. Zoals mijn zoon ook wenste: informeel, niet te druk en geen gedoe. Frans heeft ons met voortdurende zorg bijgestaan ook na de crematie. Een man zonder pretenties en oprecht medelevend. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij nu met een goed gevoel kunnen terugkijken op die dag. Frans, nogmaals hartelijk dank voor alles en ook voor wie en hoe je bent als persoon. Top!


Am stam 
Zeer goede uitvaartondernemer kroeg kon het niet beter doen


Oscar de jong 
Correct kontakt en goede afhandeling.


T van gastel  
Wat een geweldige vrouw is Miranda , ze heeft voor alles gezorgd en daardoor konden wij alleen met onze verwerking bezig zijn . Fam van Gastel


Anja 
Miranda heeft ons op een heel prettige manier bijgestaan in het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Alles was uitstekend verzorgd. Nogmaals dank voor de fijne begeleiding.


Paul Drabbe. 
geweldige nazorg gekregen


Leonor Beekman Barrow 
Alles is precies zo georganiseerd als wij het wilden. We zijn met veel empathie begeleid door Henk. Het hele afscheid is perfect gelope


John Cappon 
we hebben als familie alles naar wens kunnen laten verlopen zeer goed geregeld allemaal


Astrid Bleijenberg 
Kloeg Uitvaartzorg heeft in een periode van vier maanden twee uitvaarten voor ons verzorgd. Miranda is fantastisch, ze heeft ons ook echt alle zorg uit handen genomen. Communicatie verliep heel soepel, ook op afstand want wij wonen in België, de begrafenissen moesten plaatsvinden in/bij Rotterdam. Niks is te gek en voor ieder probeer heeft ze een oplossing. Ook van de aanwezigen op de uitvaart(en) niets dan lof.


Marjolein van kuijk 
Zeer vriendelijk,menselijk,persoonlijk en reageerd altijd op app.


Lucienne Blom  
Miranda is een hele leuke dame die ons goed geholpen heeft, ze had gelijk goede tips voor een klein en intiem afscheid. Het afscheid was mooi zoals het moest wezen. Onze ervaring is erg goed met Kloeg uitvaartzorg en met name natuurlijk met Miranda. Nogmaals dank voor alles.


Hans de Graaff 
Frans Groenendijk is een bevlogen man en kom al ze afspraken na. Frans is zeer vriendelijk naar de gastenten en is erg behulpzaam .


Anneke van vugt  
Is een goed bedrijf word goed naar geluisterd wat je precies wilt is de 2de keet dat ze voor mij een uitvaart hebben geregeld


Rob de Zoete 
Frans Groenendijk is een zeer kundige en erg betrokken uitvaartverzorger, ook na de uitvaart. Alles, maar echt werkelijk alles verliep zoals vooraf besproken was en eigenlijk nog meer. Petje af voor Frans! Chapeau!


Astrid la Rivière  
De uitvaartverzorger dacht goed mee, had een menselijke benadering, niets was moeilijk. Afspraken zijn prima nagekomen. Gaf vertrouwen en heeft het ook waargemaakt.


Astrid Bleijenberg 
Fijne begeleiding, goede adviezen en mooie uitvaart.


Els Vroom-Varossieau 


M.den Otter-Laurman  
Wij als familie hebben het als zeer fijn ervaren. Alles was zoals gepland. Alles kon en alles mag zoals wij het hadden afgesproken voor onze moeder en oma. Dank daarvoor!


A. J. 'm. Van Hoeven Schobben 
Uitstekend begeleid.


E. de Boer 
Goed telefonisch bereikbaar. Komt afspraken na. Zakelijke, doch vriendelijke houding. Niet gekunsteld.


Marcel van Barneveld 


Hans Janse 


C. Werner 
Fijne persoonlijke aandacht , een uitvaartverzorger die meedacht.. En wensen respecteerde. Alleen maar lof


l klootwijk 
verschillende reacties van mensen die op de uitvaart zijn geweest die waren allemaal verrast door de verzorging ook wij als familie zijn tevreden het heeft aan de verwachting voldaan.


J.p.e Dits-Dons 
De uitvaart is keurig verzorgd. Alleen vonden we de rouwkaart iets goedkoop aandoen.


H van Leeuwen  
Hele lieve dame. Zeer deskundig en heeft ons en de uitvaart heel goed begeleid. Zijn zeer tevreden en zullen zeker weer als dat nodig is van haar diensten gebruik maken.


Angelle Mettewie-van Eekelen 
Onze uitvaarttopper was Henk vd Gaarden. Super bedankt voor alles; het was precies zoals mijn vader wenste, en meer...


Johnny Pesselse 
Mooie uitvaart waar alle wensen aan voldeden. Personeel is meegaand. Het was een fijne ervaring in een moeilijke tijd.


Eelco Smedema 
Top geregeld


Jaap van Maaren 
in deze moeilijke periode was zij er altijd voor mij is deze dame een toppertje in haar vak gebied


Cora Sterrenburg 
Zeer persoonlijk, zeer klantvriendelijk, zeer betrokken


Barbara Rietveld-Peruza 
We zijn zeer goed begeleid door de uitvaartverzorgster Fabiola Meydam. Ik heb ook een paar keer telefonisch contact gehad met een andere medewerker die netjes en vriendelijk was en mijn vragen adequaat beantwoordde. De overledene had een goede vriend die de regie teveel naar zich toe wilde trekken en hierin heeft Fabiola tot tevredenheid bemiddeld. Het kan dus ook voor een schappelijke prijs goed geregeld worden. Klasse!


C. van Paridon 
In lastige tijden een goede partner


M.C. van de Steeg 
Prima persoonlijke begeleiding,een prima uitvaartonderneming.


Len de Reuver 


J.v. Mierle 
De professionele benadering, werd door ons ervaren als een prima persoonlijke behandeling en vooral meedenken en ons de vrijheid te laten om te kiezen. Zeer tevreden!


C Stender van Burgel 


H. van der Linden 
Wij zijn tijdens de gesprekken op ons gemak gesteld en konden altijd met vragen even telefonisch contact opnemen, dat vonden wij heel prettig.


Hans van Pelt 


E. Hovenga 
Vanaf de voorbesprekingen waar alle wensen werden vastgelegd tot de begrafenis hebben we als zeer positief ervaren. Zeker het persoonlijke contact voor, tijdens en na de begrafenis was prettig.


Marion den Bakker 
Henk van der Gaarden was altijd te bereiken en dacht ook mee. Reageerde direct op vragen.


Conny van den Heuvel - Cunes 
Heel betrouwbaar en betrokken


Jeannette Maus 
Wij hebben Mandy bij ons thuis meerdere malen ontvangen voor de uitvaart van mijn moeder. Ik kan niet anders zeggen dat alles heel fijn geregeld is en wij gaan uitvaart Kloeg zeker aan bevelen.


Bert Schreuder 
Prima, ondank Corona bij naaste familie is alles verder perfect geregeld. Zeer tevreden over bijdrage van Henk van der Gaarden, die speech moest overnemen en improviseren met bijdragen uit Frankrijk en Guatemala.


Roy Uding 
Henk heeft mij en mijn familie vanaf het eerste moment goed ondersteunt en handvatten gegeven, zeer warme en meedenkende man. Mijn speech heeft hij zo warm opgedragen alsof hij zelf onderdeel was van alle uitjes en de familie. Zelfs een stukje nazorg, twee keer nagebeld was erg netjes en voelde gemeend. Zou hem zeker aanraden! Henk bedankt, heb er een heel goed gevoel aan overgehouden!


Marijke 
Zeer betrokken en hulpvaardig, voor ons een vaste keus.


M. Van Beek 
Duidelijke en respectvolle behandeling.


Marina van de Velde-Vendeloo 
Geweldige ervaring, heel persoonlijke benadering, prima begeleiding blij de uitvaart en uitstekende verzorging. Ook na de uitvaart alles heel goed geregeld. Zeker aan te bevelen.


n de visser 


Im bak 
Prima geregeld een aanrader in deze moeilijke tijd


N.J. Kappel 


j.vielvoije 
prima geregeld alleen jammer dat de kist te laat bezorgd werd om afscheid te nemen niet de uitvaart verzorger zijn fout maar de transporteur waren een dag abuis.zodoende korter afscheid kunnen nemen klacht uitgebracht en die is naar tevredenheid opgelost.


Peter Monhemius 
Het is misschien ongeloofwaardig dat ik alleen maar 10en heeft gegeven. Maar ben zo enorm professioneel en zeer prettig begeleid door de heer Van der Gaarden. Uitvaart was helemaal naar wens en keurig en snel geregeld. Ik zou iedereen dit aanbevelen. Dus zeker vanaf deze kant enorm bedankt voor de fijne en goede uitvaart. Bedankt Henk.


M.Rubio 


P.E.Swart 
Zeer ervaren en meedenkent met bepaalde wensen.


Fred Burnet 
Prettige uitvaartondernemer. Alles zeer verzorgd en goed contact.


R Metaal 


Rob Van der cingel 


<<< Terug