<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15034

Kloeg Uitvaartzorg
Telefoon: 010-2017165
Email: kloeguitvaart@gmail.com
Website: www.kloeguitvaart.nl

Jaar oprichting: 1989
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 26 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Rob, Sylvia en Stephanie Bieshaar
We hebben in juli 2020 de uitvaart van onze lieve dochter/zus samen met Mandy Kloeg mogen organiseren. In het hele proces heeft Mandy ons met haar collega's op een prettige manier begeleid. Vanaf het eerste moment tot en met de nabespreking hebben wij als zeer prettig ervaren. Kenmerkend waren de alertheid om ons in alles te betrekken, de creativiteit om spreker en videograaf te regelen en de unieke locatie. Kloeg uitvaart kunnen wij dan ook iedereen van harte aanbevelen.


Martine John
Iemand verliezen was voor mij het moeilijkste proces wat ik ooit heb moeten doormaken, gelukkig is mij in deze moeilijke tijd veel uithanden genomen. Kloeguitvaart vertegenwoordigt door Mandy heeft dit proces voor mij dragelijk gemaakt. Al mijn wensen, ik wilde namelijk heel graag mijn partner zijn leven vieren bij de uitvaart. Deze wensen zijn zo mooi vervult, iedereen die ik na de uitvaart sprak zei dat ze zelden zo mooie uitvaart hadden meegemaakt. De nazorg die ik mocht ontvangen door Mandy was al even warm, en de verhalen die de ronde doen over uitvaartbegeleiding zijn zo niet waar, de offerte was gelijk aan de eindafrekening, er werd op alle fronten mee gedacht met zoveel liefde en respect. Ik wil nogmaals mijn oprechte dank uitspreken aan Mandy. Dank voor alles.


Werne
Nette en lieve mensen en niets is te veel.


Brant Stutvoet
Het is iemand die niet op de voorgrond gaat staan en dat is exact wat we wilden!


Cindy
Hele fijne persoonlijke begeleiding en word heel fijn en juist meegedacht.


A.L. van Nimwegen
Uitstekende kwaliteit. Adequaat, met aandacht voor onze persoonlijke wensen. Snel reagerend op onze vragen.


E.J. van der Spoel
Geeft steun en medeleven in een moeilijke tijd. Geef goed advies en houd rekening met de wensen voor de uitvaart.


Gerda Pents


Inge de Witte
Was een heel fijn contact met Frans Ik kon hem elk moment van de dag bellen dat was heel prettig, omdat je toch altijd weer vragen hebt.


JMW Croes
Goede adviezen en ruimschoots mogelijkheid voor eigen invulling. Zeker aan te bevelen.


P.a.van buuren
De vriendelijkheid en het begrip dat getoond werd en ook dat er niets opgedrongen werd mbt bv. Bloemen e.d.er werd echt naar me geluisterd en alles was precies zoals ik het voor ogen had.


Ine & Jan Piet den Ouden
Mandy is behulpzaam, geduldig, rustig, respectvol , zorgvuldig en zeer vriendelijk. Onze ervaringen (ook bij een eerdere uitvaart) zijn zeer positief en wij zouden haar van harte aanbevelen.


Karin v.d. Tillart Arends
Meelevend en meedenkend


G.Lems-van de Laars
Ondanks de coronamaatregelen zijn we zeer tevreden


M Boer
zeer professioneel erg behulpzaam goed contact en alles goed geregeld


W.F. Donker
De begroting klopte niet (totaal bedrag was niet goed opgeteld). Op email verzoek is niet gereageerd (verzoek afrekening). Aantal fouten qua adressering kaarten (2 van de 13) en opsturen van de rekening niet correct (mogelijk probleem post nl). Resumerend: goed gevoel afhandeling crematie, zijn nog wel verbeterpunten mogelijk.


Louisa Bussink
Zelfs in de hoogste piek van de Corona. Staan jullie toch nog klaar voor de nabestaanden en verzorgen een mooie uitvaart. Heel veel respect.


nico vuijk
Voldeed aan de verwachtingen ondanks de corona crisis,


Hans Netten
Alles keurig geregeld!


Lenie de Groot
Wij als naaste familie zijn zeer te vrede met de uitvaart. Het is gegaan zoals de overledenen en de familie het wenste. De uitvaart werd ervaren door familie als intiem,treurig maar ook prachtig tegelijk. Onze dank gaat uit naar Kloeg uitvaartzorg en natuurlijk naar Frans Groenedijk. Frans heeft vanaf het overlijden tot erna ons bijgestaan.Onze dank is groot naar Frans


Me. Luiten - Bemer
Zeer tevreden kon niet beter.


C. Korfker
Wij waren zeer tevreden over de persoonlijke wijze waarop de ondernemer het contact onderhield. Op alle wensen die wij hadden werd er snel en adequaat gereageerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden.


Monique klaucke
Met een fijn gevoel tot het laatste moment voor ons klaar gestaan...een overlijden is niet altijd prettig en brengt een hoop geregel met zich mee...maar met Frans werd dat alles uit ons handen genomen...een hele fijne ervaring ....en zeker aan te raden


Danny van der Stok


Bekelaar
Mandy is een fijne persoonlijkheid en leeft zich erg goed in. Alles verliep perfect. mijn dank.


Caroline
Ik vond het een fijne samenwerking, en ze gaf me het gevoel dat ze erbij betrokken was. En was verrast hoe ze naar mijn verhaal en wensen geluisterd had om het tot een mooi geheel te maken.


Marcel Smits
Kloeg Uitvaartzorg is een fantastisch kleinschalig uitvaartbedrijf. Mandy Kloeg was onze begeleider. Ze deed dit zeer empathisch, voorkomend en attent. Alle afspraken en factuur waren zoals vooraf overeengekomen. Ook blinkt Mandy uit in communicatie en nazorg. Zonder meer een aanrader bij een moeilijke situatie.


Jeanette van zomeren


E. Kunst
Heel fijn contact gehad, alles is prima geregeld en er is goed meegedacht (en gehandeld) om onze persoonlijke wensen te kunnen realiseren. Hierdoor is de uitvaart en de administratieve afhandeling voor ons naar volle tevredenheid verlopen en kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid.


C.Verbrugge /Lange
Wij zijn bijzonder tevreden met de heer Kloeg Alleen hadden wij na de uitvaart nog wel een gesprek willen hebben.


Evelyn Weijsters
Bij ons is Mandy Kloeg geweest die ons begeleid heeft en alles heeft geregeld, wij hebben dat als zeer prettig ervaren, zij verstaat haar vak heel proffesioneel maar ook persoonlijk! Alles goed verzorgt! Wij zijn heel tevreden en zouden haar ook aanbevelen bij andere mensen.


Verhagen


S.jung
Ik vind dat wij zeer goed geholpen zijn alleen had ik het idee dat de dienst en brief niet goed voorbereid waren kwam er houterig uit. Verder alles top


Vermeulen


M.J. Evertse
Zeer goed


Debbie Pronk (kleindochte van mw haneveer)
Ze waren erg betrokken en lieten ons op de uitvaart ons rustig afscheid nemen zonder het gevoel te hebben dat er haast was, en alles was super geregeld!


P.A.M. van Veldhoven
keurig bedrijf en dito medewerkers. Ze zijn bovendien zeer toegankelijk en altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook.


T. Barendregt-Belder
In plaats van huisbezoek hebben we heel intensief mail/whats ap/bel contact gehad! Doordat wij Henk al langer kende had hij dan ook aan een half woord genoeg om te begrijpen hoe we iets wilde. Oma zou het zelf niet anders gewild hebben dan nu gebeurt is!


K. van Loon
Zo persoonlijk en vol aandacht en begrip. Er wordt meegedacht. Op vragen komt snel antwoord. Alles werd ook zorgvuldig afgehandeld (eerste afspraak, begroting, eindnota), zodat je weet waar je aan toe bent.


C.A. Vrede-Lawson
In een Woord, Hij is Top !!!


Giesela Groothuijzen
Heel erg goed verzorgt, alles werd zeer goed geregeld.


Van der Veer


M.P. Hijmans
De uitvaart van onze vader is heel mooi verlopen. Alles wat ineens op je afkomt werd heel soepel geregeld door Henk. De prettige samenwerking is zeker een troost tijdens deze verdrietige tijd geweest. Mijn vader heeft hierdoor een waardig afscheid gekregen.


DINI GO,ENE
Henk was heel goed


J.C. Morelis / R. Morelis
Zeer tevreden met deze uitvaartonderneming,hartverwarmende begeleiding in moeilijke dagen. Vooral de persoonlijke aanpak van Mandy Kloeg hebben wij zeer gewaardeerd.


mevr den outer
deze is heel goed en netjes verlopen wij waren dan ook heel tevreden prima gedaan en zal haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen


Astrid van den Berg