<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15036

Uitvaartverzorging Dick Koster
Telefoon: 0503095674
Email: koster-uitvaartverzorging@kpnmail.nl
Website: www.begrafenis-crematieverzorging.nl

Jaar oprichting: 1994
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 4 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J.Pare-Langeloo.
Wij zij meer dan tevreden , dankzij Dhr Koster heeft mijn moeder een prachtige uitvaart gekregen die zij verdiende. Hij heeft ons zeer goed bijgestaan, dat heeft ons geholpen. Ik had zelf een fout in de kaart gemaakt, Dhr Koster heeft dit direct opgelost, ik dank hem hier voor. Wij zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.


Mattie Mulder-Landemeter
Aan te bevelen


Miranda de Jong
Dick en Claudia zijn zeer bekwame en betrokken uitvaartondernemers. Dick weet waar hij over praat en heeft zijn zaken goed op orde wat betreft de organisatie, offerte, communicatie en alle regelwerkzaamheden. Ze staan ten alle tijde direct voor je klaar. Wij hebben de samenwerking en de uitvoering van de plechtigheid (wat in ons geval buiten een aula plaats heeft gevonden)dan ook als zeer deskundig, betrokken, prettig en informeel ervaren. Ik kan ze dan ook aan iedereen van harte aanbevelen. Groeten familie de Jong uit Groningen


J.K. ter Voorde
Goed, en voldoende ruimte en ondersteuning voor inbreng naaste betrokkenen


W.Setz Eilandweg 55. 9932HD DELFZIJL
De uitvaartverzorger Dick Koster durf ik ieder van harte aan te bevelen. Hij was letterlijk tot middernacht nog in touw om de zaken te regelen. Hij attendeerde mij op zaken waar ik tot op dat moment niet verdacht was. Was constant bereikbaar en steeds op de juiste momenten persoonlijk aanwezig.


H.J.E. Nijhuis
De heer Koster is een zeer vriendelijke man, toegewijd en zeer begaan met het lot van de ander. Hij geeft je steun en is er als je hem nodig hebt.


J.K. ter Voorde
De heer Koster heeft op een zeer goede manier vorm gegeven aan de plechtigheid rond de crematie van mijn vrouw Martha Lieuwen. Samen met mijn dochters en kleinkinderen heeft hij gezorgd voor een plechtigheid waarbij mijn vrouw op waardige wijze herdacht is en de eigen inbreng van de familie volledig tot zijn recht is gekomen. Ook de regeling van de administratieve en formele aspecten van dit overlijden was bij hem in goede handen.


Harm J.Slot
Dhr D.Koster is zeer deskundig en prettig in de omgang zonder commercieel te zijn.


Anja Ellens
Dick Koster denkt mee met de wensen van de overledene en nabestaanden. We kijken als familie met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze tante.


Gienus Wanders
Na mijn melding van het overlijden van mijn vrouw aan Dick Koster is alles naar mijn volle tevredenheid verlopen en dat geeft mij, ondanks al het verdriet, een goed gevoel. De persoonlijke begeleiding, het voelbare medegevoel en de samenwerking met de familie en mij. Het geeft achteraf troost dat aan al de eenvoudige wensen van mijn overleden vrouw is voldaan. Mijn laatste persoonlijke wensen wist Dick harmonieus in te passen. Zo zou mijn vrouw het gewild hebben. Waardig en respectvol


Eline Krottje
In goed onderling overleg is de uitvaart van mijn man een zeer persoonlijk en waardig afscheid geworden.


S. Dilling - de Wit
Nadat onze vader in maart was overleden, moesten we helaas te snel ook afscheid nemen van onze moeder. Uitvaartverzorging Dick Koster heeft wederom de uitvaart op een persoonlijke en integere manier begeleid. Daar zijn wij als familie heel blij mee.


menze postema
prima verzorgd en bijgestaan ,


Diny Veger-Tammens
Met Dick Koster als onze uitvaartverzorger kunnen wij als familie terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid, en zullen Dick zeker in volle vertrouwen aanbevelen.


S. Dilling - de Wit
Mijn ouders kenden Dick al langer tijd. Ze waren al 10 jaar relatie lid. Moeder en wijzelf zijn zeer tevreden over de manier waarop de uitvaart heeft plaatsgevonden. Het was precies zoals wij het in gedachten hadden.


alfred drenth
Uitvaartverzorger Dick Koster denkt goed mee met de wensen van de overledene en nabestaanden. voert deze ook als zodanig uit.


F. Adema
Bedankt voor uw begeleiding. Ik waardeer met name uw inzet, het meedenken / meebewegen met de wensen. Ook de korte lijn was prettig zodat ik steeds goed op de hoogte was en er altijd ruimte was voor snel overleg over details.


<<< Terug