<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15040

Gaia Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-83986565
Email: info@gaia-uitvaart.nl
Website: www.gaia-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Erik de Boer 
Geweldig begeleiding gehad. Contact was ook echt persoonlijk vanaf het eerste telefoongesprek. Zullen de volgende keer zeker weer voor Gaia kiezen. Alle medewerkers bedankt en met name Monique voor de geweldige begeleiding en contact.


Ria van der Laan-Webeling 
Alle mogelijkheden werden ruim besproken zodat ik de juiste keuze kon maken.Ik kijk er met een heel goed en warm gevoel op terug.Proffesioneel, warm, persoonlijk met ook veel aandacht voor de kleinkinderen.


Olaf Jongkind 
Wij zijn heel tevreden. Katia was erg betrokken. Heeft goed naar ons geluisterd naar onze wensen. Zij heeft veel uit handen genomen en ons goed ondersteund.


Jeanne Hinke 
Wij hebben de uitvaartbegeleiding als zeer prettig ervaren. De kundigheid, de accuraatheid, het luisterend oor. Altijd meedenkend en inspelend op onze wensen. Het afscheidshuis was een mooie, fijne aanvulling bij alle geboden begeleiding.


Nico Veldt 
Dat we er samen zijn uit gekomen dat ze goed advies gegeven hebben het was top.


mevr. J. van der Putten en familie 
Bij 'toeval' kwamen wij terecht bij uitvaartonderneming Gaia. De persoonlijke benadering en aanmoediging om ons eigen stempel te drukken op de uitvaart was een grote hulp bij het waardevol afscheid nemen van onze broer. Zelfs met ons bescheiden budget is de uitvaart een groots eerbetoon geworden aan onze broer en hebben wij het afscheid als zeer troostend ervaren. Katia Mulder voelde haarscherp aan wat wij wilden/nodig hadden en heeft ons fantastisch begeleid. Wij bevelen deze uitvaartbegeleiding aan als u een persoonlijke uitvaart wenst waarin u zelf kunt bepalen wat voor het definitieve afscheid van uw naaste nodig is. Zelfs het ophalen van de as werd een persoonlijke ervaring, waarin Katia alle tijd nam om na te praten en wij de gelegenheid hadden om de laatste stap met aandacht te zetten. Heel veel dank hiervoor namens ons allen.


Marjolein V. 
Ik denk dat er geen betere uitvaartonderneming te vinden is. Ze zijn in de eerste plaats zeer professioneel en daarnaast erg betrokken. Ze voelen goed aan wat de wensen zijn waardoor de uitvaart precies zo wordt als dat je wil cq.verwacht. Door je verdiet is het vaak moeilijk om beslissingen te nemen maar hier wordt je door Gaia goed in begeleid. Daarnaast is niks te gek. Ze doen alles om aan je wensen tegemoet te komen zover dat mogelijk is. Wij raden ze dan ook zeker aan.


Frans Gortworst 
De begeleiding van Katia is zeer persoonlijk. Je voelt je meteen op je gemak en dat is belangrijk. Katia is professioneel en al onze wensen waren goed geregeld.


Bert van Houtert 
Helemaal top !! Goede begeleiding.


Nico Hänschen 
De persoonlijke benadering is prima. Er is wel enig eigen initiatief nodig omdat de uitvaartbegeleider niet procesmatig begeleidt met een standaard protocol. Dus ook geen clichéteksten voor rouwkaarten of aan het handje nemen en de uitvaart uiteindelijk uit laten lopen op iets wat de uitvaartondernemer routineus bedacht had. De aanpak van Gaia dwingt je ook na te denken over de overledene en niet alleen de kist en de bloemen. Maar als je dat niet kan en stevige begeleiding nodig hebt, of je niet zoveel om de dode geeft, dan ben je beter af met de routine uitvaartondernemer


Renate Brouwer-Ooijevaar 
Monique hebben wij ervaren als een zeer bekwame en fijne vrouw die praktisch en zeer prettig in de omgang is. Ook is het contact luchtig en met een lach hier en daar geweest, wat de situatie voor iedereen heel fijn en persoonlijk maakte.


Annelies Felthuis 
Zeer vriendelijk, niet opdringerig, meedenkend, warm en fantastische nazorg. Zeer hoog aan te raden.


Herman Wulff 
Het was een prettige samenwerking met Katia en het is een mooi afscheid van mijn moeder geworden. Helemaal naar onze wensen, mede dankzij de deskundige en nuttige inbreng van Katia. Geen "standaard" uitvaart volgens het verzekeringspakket, maar een mooie zeer persoonlijke. We kijken daar met een goed gevoel op terug.


Hanneke van der kwartel 
Super liefdevol en respectvol! Dat zijn de eerste woorden die in mij opkomen. Ik ben echt supergoed geholpen met alles regelen en organiseren. Monique was als een soort vriendin. Ik kreeg zoveel warmte en liefde van haar in deze verdrietige tijd. Het heeft mij echt een goed gevoel gegeven dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn dierbare moeder.


Ronald Bielsma 
Zeer betrokken en meedenkend om de uitvaart te laten verlopen volgens de wensen van de overledene en ná bestaanden en nemen alle tijd voor de bespreking waar de wensen aanbod komen. En persoonlijke contact en niet via beeld bellen wat gezien COVID -19 helaas steeds vaker voor komt. Ik kan Gaia uitvaart zorg van harte aanbevelen indien u uitvaart zorg nodig heeft.


Nancy Winkelman 
Katia is een zeer goede uitvaarrondernemer met het hart op de juiste plek... Ook heeft zij hart voor haar werk. Zij heeft de uitvaart van mijn ome Cor echt perfect geregeld,echt top. Ik zal haar zeker aanbevelen bij andere mensen


Nancy Winkelman 
Katia is een zeer goede uitvaarrondernemer met het hart op de juiste plek... Ook heeft zij hart voor haar werk. Zij heeft de uitvaart van mijn ome Cor echt perfect geregeld,echt top. Ik zal haar zeker aanbevelen bij andere mensen


Tineke Hurkmans 
Katia is een fijn persoon om mee te mogen maken in zo'n verdrietige tijd. Er was een hele goede klik en ook voor mijn kleinkinderen was zij een goede steun en kon zij de kinderen goed begeleiden in hun verdriet. Wij waren heel blij met Katia.


P. de Wit 
goede begeleiding en op het juiste moment een voortreffelijke suggestie.


Marianne Regeer-de Ruijter 
zeer betrokken en lieve begripvolle ondersteuning


Romy 
Ik heb het als een hele persoonlijke begeleiding ervaren.


Rob van Laar 
Mede door de visie, inzet, ervaring en persoonlijkheid van Katia is de begrafenis van mijn broer een bijzondere gebeurtenis geworden die op alle betrokkenen indruk heeft gemaakt.


Corine hoek 
Zeer respectvolle omgang met de overledene. Luister goed naar de wensen van de nabestaande geeft op een liefdevolle manier adviezen aan de nabestaande. Niets is Katia en in dit geval Monique te veel. Ik dochter van de overledene kijk met een heel goed gevoel terug op de crematie van mijn moedertje(voor zover dit kan in deze periode van verwerking en verdriet) Nogmaals dankje wel.


Familie Ralf Purmerend/Amsterdam 
Ik heb deze uitvaartondernemer ontzettend prettig en professioneel ervaren.Alles was heel goed geregeld..Zou zeker deze aan ieder aanrader.Mede Met dank aan Monique.in het bijzonder..


Yvonne Breuk 
Ken deze uitvaartondernemer aantal jaar ook mijn moeder hebben we met haar gedaan .Ze werken snel , liefdevol en denken mee met wat je wil en met wat er kan . Het was precies zoal wij wilden en ook mijn vader gewild zou hebben . Ivm met vakantie met 2 mensen contact gehad maar dat was prima daarom 8 ipv 10. Gun iedereen een uitvaart begeleid door de vrouwen van Gaia.


<<< Terug