<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15040

Gaia Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-83986565
Email: info@gaia-uitvaart.nl
Website: www.gaia-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ronald Bielsma
Zeer betrokken en meedenkend om de uitvaart te laten verlopen volgens de wensen van de overledene en ná bestaanden en nemen alle tijd voor de bespreking waar de wensen aanbod komen. En persoonlijke contact en niet via beeld bellen wat gezien COVID -19 helaas steeds vaker voor komt. Ik kan Gaia uitvaart zorg van harte aanbevelen indien u uitvaart zorg nodig heeft.


Nancy Winkelman
Katia is een zeer goede uitvaarrondernemer met het hart op de juiste plek... Ook heeft zij hart voor haar werk. Zij heeft de uitvaart van mijn ome Cor echt perfect geregeld,echt top. Ik zal haar zeker aanbevelen bij andere mensen


Nancy Winkelman
Katia is een zeer goede uitvaarrondernemer met het hart op de juiste plek... Ook heeft zij hart voor haar werk. Zij heeft de uitvaart van mijn ome Cor echt perfect geregeld,echt top. Ik zal haar zeker aanbevelen bij andere mensen


Tineke Hurkmans
Katia is een fijn persoon om mee te mogen maken in zo'n verdrietige tijd. Er was een hele goede klik en ook voor mijn kleinkinderen was zij een goede steun en kon zij de kinderen goed begeleiden in hun verdriet. Wij waren heel blij met Katia.


P. de Wit
goede begeleiding en op het juiste moment een voortreffelijke suggestie.


Marianne Regeer-de Ruijter
zeer betrokken en lieve begripvolle ondersteuning


Romy
Ik heb het als een hele persoonlijke begeleiding ervaren.


Rob van Laar
Mede door de visie, inzet, ervaring en persoonlijkheid van Katia is de begrafenis van mijn broer een bijzondere gebeurtenis geworden die op alle betrokkenen indruk heeft gemaakt.


Corine hoek
Zeer respectvolle omgang met de overledene. Luister goed naar de wensen van de nabestaande geeft op een liefdevolle manier adviezen aan de nabestaande. Niets is Katia en in dit geval Monique te veel. Ik dochter van de overledene kijk met een heel goed gevoel terug op de crematie van mijn moedertje(voor zover dit kan in deze periode van verwerking en verdriet) Nogmaals dankje wel.


Familie Ralf Purmerend/Amsterdam
Ik heb deze uitvaartondernemer ontzettend prettig en professioneel ervaren.Alles was heel goed geregeld..Zou zeker deze aan ieder aanrader.Mede Met dank aan Monique.in het bijzonder..


Yvonne Breuk
Ken deze uitvaartondernemer aantal jaar ook mijn moeder hebben we met haar gedaan .Ze werken snel , liefdevol en denken mee met wat je wil en met wat er kan . Het was precies zoal wij wilden en ook mijn vader gewild zou hebben . Ivm met vakantie met 2 mensen contact gehad maar dat was prima daarom 8 ipv 10. Gun iedereen een uitvaart begeleid door de vrouwen van Gaia.


Debbie van Erp
Wij zijn fijn begeleid door Gaia. Het was tot in de puntjes geregeld. Wij bevelen Gaia zeker aan. Debbie


HDF Sijpkens
Vanaf haar eerste bezoek aan ons heeft mevr. Mulder ons het vertrouwen gegeven, dat de uitvaart van mijn echtgenote bij haar in goede handen is, zij heeft alles tot in de puntjes geregeld, zoals wij dit gaarne zouden wensen. Kortom Gaia uitvaart van harte aanbevolen.


ROB Raaijmakers
Heel goed geregeld tot in de puntjes goede betrokkenheid en goede prijs


John van Lent


Ans
Katia van Gaia uitvaartverzorging heeft hele moeilijke dagen minder moeilijk gemaakt voor ons. Ze bracht een goede structuur in de begeleiding en kon zich goed in onze persoonlijke wensen verplaatsen zonder ons te vermoeien met te veel onnodige keuzes. Wij zijn heel tevreden.


Debby Göbbels
Een betrokken en inlevend mens met levenservaring en mooi dat ze ervaring heeft met rouwverwerking voor kinderen


Ella
Katia was zeer meelevend en betrokken. Maakte onmogelijkheden toch mogelijk zodat het een heel mooi, liefdevol en persoonlijk afscheid werd zoals de overledene het ook gewild zou hebben. Mijn kinderen en ik hebben er, ondanks ons verdriet, mooie herinneringen aan. Mocht het 'mijn tijd' zijn dan kiezen mijn kinderen wederom voor Katia van Gaia.


Jolanda Klein-de Boer
Met 2 ouders op leeftijd en beide ouders niet meer in topconditie, hadden we al lang voor de uitvaart van mijn vader contact met Gaia Uitvaartbegeleiding. Hierdoor was het merendeel van de wensen al duidelijk. We hebben goed contact gehad op de dag van overlijden. Ook werd mijn demente moeder zo goed als mogelijk betrokken bij de uitvaart. Mijn vader kan het niet meer zeggen, maar zijn goedkeuring zouden we zeker hebben gehad voor deze zeer persoonlijke en intieme uitvaart.


Sonja Romy en Yvonne Geene
Op 5 januari is onze lieve moeder overleden. Katia kwam gelijk toen wij haar belde en wat hebben wij een enorme steun aan haar gehad. Katia heeft zoveel liefde voor haar werk dat voel je gelijk als je met haar spreekt. Ik kan iedereen die een liefdevol afscheid wil regelen voor zijn/haar dierbaren Gaia Uitvaart aanbevelen. Katia nogmaals dank voor alles


Sandra Croese
Katia heeft met veel zorg en liefde de uitvaart van mijn moeder geregeld. Heel betrokken en rekening houdend met ons gevoel heeft ze alles in goede banen weten te leiden. Dank je wel voor alles!


Familie van der Molen
De dames gingen direct op in de familie. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Vanaf het overlijden tot na de uitvaart konden we dag en nacht bij ze terecht. Met een fijne dosis humor maar ook een intense betrokkenheid en een groot respect voor de overledene en de naasten (waaronder de huisdieren), hebben zij ons door deze moeilijke periode heen begeleid. De uitvaart was volledig in de geest van onze vrouw/moeder/oma en overgrootmoeder en had niet mooier gekund.


Walther
Buitengewoon goede begeleiding zowel bij mijn vader die ruim twee jaar geleden overleden is als nu bij mijn moeder die op 15 januari ons ontvallen is konden we op Katia en Petra rekenen. Zorgeloos regelen ze de uitvaart van begin tot einde op zeer gepaste wijze.


Tessa
Vriendelijk, meegaand en konden goed omgaan met alle verwachtingen van mijn oma en haar familie. Stelde zich open voor alle ideeën en kwam met zonodige aanvullingen.


Sandra van Tol
Persoonlijk, betrokken, warm, creatief, maar wel duidelijk in mogelijkheden en onmogelijkheden


Marjan Oud


marjos rinders
Katia Mulder heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat een vakvrouw met enorme passie voor haar vak. Zij heeft er met al haar ideeen en inzet voor gezorgd dat we terug kunnen kijken op eem prachtig en warm afscheid. Ik zou iedereen Gaia Uitvaarverzorging aanbevelen.


Linda Beele
Katia is geweldig. Zij heeft ons door de meest enerverende week van ons leven begeleid nadat de liefde van mijn leven Kees, de vader van mijn kinderen en de opa van onze kleinkinderen plotseling uit ons leven verdween. Wij maken allemaal een heel diepe buiging voor deze fantastische vrouw. Katia, nogmaals dank, dank, dank Linda Beele


Linda Beele
Katia is geweldig. Zij heeft ons door de meest enerverende week van ons leven begeleid nadat de liefde van mijn leven Kees, de vader van mijn kinderen en de opa van onze kleinkinderen plotseling uit ons leven verdween. Wij maken allemaal een heel diepe buiging voor deze fantastische vrouw. Katia, nogmaals dank, dank, dank Linda Beele


Didi en Demi van Heijninge
Ondanks het verdriet, een bijzonder warme uitvaart van mijn man,vader. Alles was perfect geregeld en er werd veel uit handen genomen. Er werd meegedacht hoe we de uitvaart zo persoonlijk mogelijk konden doen. Echt een gouden team. Hiervoor onze grote dank.Didi en Demi.


Carla Schaap Heijn
Uitvaart was goedgeregeld


MIKE DE JONG
Ik zou iedereen willen adviseren die iemand is verloren de uitvaard over te laten aan gaia uitvaard. Je hoeft nergens naar om te kijken en ze stopt er heel veel tijd en liefde in!


<<< Terug