<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15042

Uitvaartzorg Kremer
Telefoon: 0621927749
Email: info@uitvaartzorgkremer.nl
Website: www.uitvaartzorgkremer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 16 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


G.P. de Neef
Heel goede prijs/kwaliteit verhouding en goede, efficiente en prettige begeleiding.


yasin engwer
Uitvaartzorg Kremer is uitstekend, heb mij zeer fijn gevoeld met deze begeleiding en had een prettige samenwerking. Ik kan deze uitvaartzorg ook alleen maar aanbevelen aan anderen.


Aart Rondon
Wij zijn uiterst tevreden met de uitvaartzorg van Dennis Kremer. Hij heeft de uitvaart van onze moeder en oma van begin tot einde tot in de puntjes goed verzorgd. Wij werden door hem gehoord en serieus genomen. Kortom onze wel gemeende complimenten voor deze uitvaartzorg.


S.R. Kuipers
Na 2 jaar geleden ook al de uitvaart van mijn vader verzorgd te hebben, was het vanzelfsprekend ze nu ook de uitvaart van mijn moeder te laten verzorgen. Ik kan na beide uitvaarten in volle overtuiging zeggen, dat ze fantastisch zijn. Beide keren is alles tot in de puntjes verzorgd en is alles van begin tot eind, vlekkeloos verlopen. Lieve, warme mensen, die meedenken, praktisch zijn en gedurende de gehele periode, 24 uur per dag voor je klaar staan indien nodig.


C. Roffel
Uitvaartverzorger Kremer (15042) Heeft ons de afgelopen week zeer goed begeleidt. Na het verlies van mijn vrouw, moeder en oma, heeft Ingrid ons op een bijzonder liefdevolle manier bijgestaan van de eerste afspraak tot einde van de uitvaart. Wij zijn enorm dankbaar dat de uitvaartverzorger ons zo goed heeft geholpen door deze droeve dagen.


An Giesen-Greven


Martine
De uitvaart van mijn oma was perfect georganiseerd. Alle wensen die oma had waren mogelijk. Daarnaast voldoende ruimte voor eigen inbreng zodat het een hele persoonlijke warme dienst werd. Verzoeken werden altijd door Dennis meegenomen en helder teruggekoppeld. Hierdoor had je het gevoel dat er altijd een stapje meer werd gezet.


Ines Kortbeek
Een correcte uitvaartondernemer, zonder bla bla, overlegt en denkt mee zodat het een uitvaart naar onze wensen werd. De nabestaanden wordt zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen genomen maar met alle respect. Een aan te bevelen uitvaartverzorger.


Marnix de Man
Wij zijn zeer tevreden over de zorg die Dennis Kremer besteedde aan de uitvaart van onze vader. Betrokken en ter zake kundig hielp hij ons een afscheid te verzorgen dat recht deed aan onze wensen. Wij kunnen zijn diensten van harte aanbevelen. Familie De Man


Jan Bruntink
Deze onderneming is vriendelijk, accuraat, duidelijk en meelevend. Topper vergeleken met andere aanbieders in duidelijk communiceren en offreren. Laten iedereen in zijn waarde en hebben oog voor situaties en mogelijkheden. Hoewel de aanleiding treurig was hebben zij er samen met ons een geweldige gebeurtenis van gemaakt.


Ronald Lamers
Persoonlijk, vriendelijk, open, betrokken zonder dat het overdreven, gemaakt of opdringerig is. Fijn contact. Eerlijk ook en duidelijk. Houden we van. Het is een mooie, persoonlijke uitvaart geworden. Hebben er veel complimenten over gekregen.


T Kuijvenhoven
Dennis en Ingrid fijne mensen en hebben heel veel verstand van zaken zijn erg betrokken voelen alles perfect aan en het allerfijnste was dat we zelf de rouwauto mochten besturen dat alles maakt het zo uniek en een fijn gevoel om aan terug te denken in zo een moeilijke en zeer pijnlijke tijd die je als nabestaande moet mee maken


freddy van zeggeren
buitengewoon goede persoonlijke begeleiding van tamara bij het vreselijke verlies van mijn vrouw en een perfect geregelde begrafenis


Familie Rijkse
In een moeilijke tijd, een fijne warme begeleiding waar we veel van ons zelf in kwijt konden. Super team. Lief en warm.


fam. Boss
Wij zijn zeer tevreden over uitvaartondernemer Kremer uit Doetinchem. In het bijzonder over de deskundige verzorging en het persoonlijke contact door Tamara.


Stef van Keulen
Professioneel en persoonlijk. Zeer prettig, ook de manier van benaderen van de kinderen.


D. Kunz
Ingrid is erg betrokken en bied veel steun. Mijn zusje wilde graag mee om onze moeder naar de oven te brengen, mijn vader en ik wilde en konden dit absoluut niet. Daarom heeft Ingrid mijn zusje daar in begeleid, echt niks is haar te veel.


Sandra Mullekes
We zijn ontzettend goed begeleid tijdens deze periode. Het zijn de kleine dingen waar het toe doet een extra belletje om te vragen of alles naar wens is. De kaarten die we zelf mochten ontwerpen zonder extra kosten, en dat alle zorgen uit handen worden genomen. Het is een kleine Uitvaartzorg met echt persoonlijke aandacht. Wij kunnen Kremer Uitvaartzorg zeker aanbevelen. Onze dank is zeer groot namens Dennis Kremer.


D. van Hal-Krielen
Zeer betrokken uitvaartondernemer. Afspraken werden netjes nagekomen.


Looman.J.T.E.
Uitvaartzorg Kremer heeft voor een goede begeleiding en een zeer waardig afscheid gezorgd. Alle complimenten voor Dennis , Ingrid , Mandy en bij het afscheid Tamara.


Marina Xanthakis
Wij zouden Uitvaartzorg Kremer zeker aanraden. Wij zijn begeleidt door Ingrid, ontzettend lief mens! Alles tot in de puntjes samen uitgewerkt, altijd bereikbaar voor vragen en zeer begripvol. Alles is gelopen zoals we het graag wilden. Heel erg bedankt voor alle goede en lieve zorgen!


Aaa hermsen
Bedankt voor de persoonlijke en fijne samen komst voor en tijdens de uitvaart . We zijn zeer tevreden hoe het is verlopen . Bedankt voor de mooie warmte en liefde die jullie (zeker Susan) die ons gegeven is . Tijdens de waardevolle uitvaart van mevr Hermsen . Onze hartelijke dank Alex & Simone Bo& Gijs Sterre xxx


Gerard Steehouder en Ron Steehouder
Wij hebben Dennis leren kennen als een zeer sympathieke man, die heel goed de situatie kan inschatten, met heel veel respect en een juiste houding, precies dat regelde waarom we verzochten en dat is tijdens die eerste moeilijke dagen een heel goed gevoel in een emotionele tijd. Zo hebben we zelf kunnen helpen in de laatste momenten voorafgaand aan de weg naar het crematorium. Bij het crematorium aangekomen verliep ook alles zoals we besproken hebben en was er de mogelijkheid om onze moeder tot aan de crematieoven te begeleiden zodat we echt afscheid hebben kunnen nemen. Mede door alle bovenstaande, als ook het offerte traject met een eerlijke prijs en alle mogelijkheden daarin, en de duidelijk financiële hulp met verzekeringen en de afhandeling daarvan, willen wij Dennis Kramer en collegae heel graag aanbevelen en bedanken voor het ontzorgen van ons en ging alles zoals onze overleden moeder gewenst heeft.


Lidia
De uitvaart van mijn overleden echtgenoot was verzorgd door Tamara en Dennis. Het was perfect georganiseerd van het begin tot de einde.Tamara verzorgde onze uitvaart professioneel, rustig, met het begrip voor onze emoties en verdriet.Wij hebben genoeg tijd voor alles gekregen; ook onze hond kon van zijn baasje afscheid nemen. Tamara gaf ons voldoende ruimte om naar wens te regelen: zij adviseerde en begeleidde ons perfect.Zij heeft alles met ons besproken tot de kleine details( soms in de late avonduren). De uitvaart was perfect georganiseerd en verliep boven mijn verwachtingen. Tamara en Dennis werken uitstekend en professioneel, ook met "hart en ziel".Ik zal Kremer Uitvaartzorg aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen. Met enorme dank Lidia


N. Berens
Deze uitvaartondernemer luistert heel goed naar de wensen. Alles is gegaan zoals wij het als familie wilden.


Clémence Ross en familie.
De persoonlijke benadering hebben wij als heel warm en deskundig ervaren. Dat heeft de uitvaart van Jos en de voorbereiding daarvan voor ons echt bijzonder gemaakt. De muziek, de sfeer bij de condoleance met fakkels bij de oprit en de ontvangst van vrienden en bekenden bij ons thuis, alles was erg fijn. Mooi ook dat alles samen gedaan kon worden met de buurt. Naast het verdriet kijken we met dankbaarheid terug op het goede afscheid dat Dennis en zijn team mogelijk hebben gemaakt.


Ingrid Griffioen
Tamara is erg betrokken bij haar werk, het voelt als familie. Ook op Eerste en Tweede Kerstdag, niks is haar te veel!


R.ten Brinke
Aardige prettige man in de omgang.


Liset van Berkel,Stefan zijn moeder
Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal heel erg goed is verlopen, aan al onze wensen is meer dan voldaan. Een zeer persoonlijk en warm contact gehad en dat heeft ons zeker geholpen in onze moeilijke tijd. Ook de nazorg is perfect geweest. Ik zou Uitvaartzorg Kremer aan iedereen die het helaas nodig heeft aanbevelen


Angelie Renting
Wij zijn door Suzan super begeleid in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Zo respectvol en waardig. Heel bijzonder dat wij zelf in hun rouwauto het laatste ritje mochten verzorgen. Tamara heeft ons begeleid m.b.t. muziekkeuze en teksten, tevens heeft zij op de dag van de uitvaart gesproken met haar mooie gedichten/woorden. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren, hierdoor konden wij ons richten op het persoonlijke levensverhaal en was zij als dat nodig was onze back-up.


Willem van der Hor
Zeer persoonlijk, alle wensen die er waren, waren bespreekbaar en is ook allemaal waargemaakt. Dennis heeft ons niet als klant benaderd maar als mens


Guido Berntsen
persoonlijk erg warme begeleiding, Een begrafenis is altijd erg verdrietig maar door de fijne begeleiding dragelijk gemaakt.


Cecile Terhorst
Voelt situatie goed aan. Persoonlijk,afgestemd op behoefte,correct, empatisch.


Familie Edens
Zeer persoonlijk en prettige contacten en samenwerking. Betrouwbaar.


G A .Minken Muusz


Jolanda van veggel vd meent
Ik kan heel kort zijn. Alleen maar lof voor deze mensen.super super.en mijn moeder hielt nog een leuk centje over. Echt chapoo


E. ten Have
Uitvaartzorg Kremer biedt de juiste en persoonlijke ondersteuning in een verdrietige tijd. Kremer ontzorgt daar waar de familie dat nodig heeft, maar laat ook ruimte voor eigen invulling. Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.


Teunis


Thea Hagelen
De begeleiding was uitstekend. Wij als nabestaanden hebben dat als zeer positief ervaren. Een minpuntje. De lijkauto was niet geheel vlekvrij.


Sjon Slütter
Eerlijke en persooonlijke benadering. Klein minpuntje,dat de vermelding van de collecte voor het longfonds niet op de rouwkaart was vermeld.


Mona Hiddink
Uitvaartzorg Kremer kan ik iedereen aanbevelen. Geen negatief puntje gevonden. Iedereen die op de uitvaart was, zeiden zelfs dat het zo'n mooie en persoonlijke uitvaart was. Niets anders dan complimenten van onze kant! Ook een zéér goede en fijne spreekster!! Ook erg belangrijk. Aanbevolen door Dennis Kremer!


A Groot Wassink
Het was een respectvolle en goed verzorgde uitvaart de HR Kremer was rustig en goed bereikbaar


Willemien Mateman
Dennis luistert goed is rustig en handelt alles op een goede manier af neemt voldoende tijd om je persoonlijke wensen ook uit te voeren binnen de financiële mogelijkheden en is een aardig mens!!!


j.kuper
Zeer nette en persoonlijke verzorging.


Gerda Veltman-Rorije
Wil alles doen om het de nabestaanden zo gemakkelijk mogenlijk te maken.Denkt goed mee,kortom wij vinden dat hij en zijn medewerkster zeer proffesioneel en menselijk zijn.


W.evers van Drumpt.
Alles was perfeckt geregeld.een mooi afscheid waar we goed op terug kijken.gewoon perfeckt geregeld Dennis dank je wel voor alles. Fam van Drumpt.


Loes Hoogsteder
Ondanks ons grote verdriet bij het overlijden van mijn man, kunnen we terugkijken op een mooi, liefdevol, emotioneel en waardig afscheid. Mede door de begeleiding en zorg van Dennis Kremer was alles tot in de puntjes verzorgd. Hij is zeer betrokken en denkt mee met de wensen van de nabestaande. Ook Suzanne toont respect voor de overledene door de manier waarop zij liefdevol omgaat met de verzorging. Door jullie beide is de uitvaart geworden zoals wij het graag zagen. Dank jullie wel voor deze mooie herinnering.


Maurice Böhmer
Dennis heeft alles tot in de puntjes geregeld. We zijn zeer tevreden over alles wat Uitvaartzorg Kremer voor ons heeft gedaan.


Yvonne Arts
Mijn zus was niet verzekerd maar het contact vooraf was heel goed en duidelijk. Na het overlijden zijn we heel goed opgevangen. De familie heeft het als zeer respectvol en persoonlijk ervaren. Ondanks het verdriet konden we geen betere uitvaart kunnen bedenken.


P.J. Harleman
Zeer betrokken, oprecht en eerlijk. Een no-nonsens ondernemer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed in balans. Hanteert reële prijzen !


Jos Ruitenbeek
uitstekend verzorgt geheel rekening gehouden met onze wensen


Ton Buitinga
Dennis Kremer toonde zich een betrokken en ook humoristische begeleider. Ik mocht hem graag en wil zelf door hem begraven worden nu.


F.Vink
Spontane en correcte afhandeling, wij voelden ons bijzonder op ons gemak!


Martha Abels
Naar tevredenheid behandeld


Marian
Zeer betrokken en warme begeleiding gehad, die altijd voor ons klaar stonden wat betreft de verzorging maar ook voor andere vragen. Dit maakte de laatste zorg extra bijzonder en waardig. We zouden Kremer uitvaart zeker aan anderen aanraden.


M.K.H.Gerritsen
Prettige persoonlijke begeleiding.


R.A. van Laarhoven
Voor iemand van zijn leeftijd handelt hij zeer professioneel. Hij was zeer betrokken en sociaal en hield ons op de hoogte van al wat speelde. Maar bovenal: een zeer betrouwbaar persoon en een fijne persoonlijkheid.