<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15042

Uitvaartzorg Kremer
Telefoon: 0621927749
Email: info@uitvaartzorgkremer.nl
Website: www.uitvaartzorgkremer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Familie Visser 
Persoonlijke, begripvolle en warme begeleiding.


Roos Stokman  
Ingrid is een hele betrokken, lieve vrouw. Ze denkt goed mee en door haar kennis en ervaring hebben we een hele mooie, persoonlijke uitvaart voor onze vader kunnen houden. Enkele weken na de uitvaart kwam ze nog langs voor een evaluatie.


Karin Kemperman 
Alles is door Dennis en Tamara super geregeld ze zijn zeer deskundig en stralen rust en respect uit. De voorbereidingen waren fijn, ze denken goed mee ,maar leggen je geen verplichtingen op. Alles ging zoals mijn moeder wenste, onze dank hiervoor!


A. Ockeloen  
Uiterst prettige en respectvolle begeleiding. Heb mijn kinderen aanbevolen tzt deze uitvaartverzorging te kiezen


Marnix de Man 
We hebben de uitvaart van onze moeder laten verzorgen door Dennis Kremer. Dit gebeurde volledig naar onze wensen en naar volle tevredenheid. Eerder verzorgde hij de uitvaart van onze vader en ook toen waren we tevreden. We kunnen zijn diensten van harte aanbevelen. Familie De Man - Doetinchem


Wanda Andriessen Steinvoort 
Wat een fijn mens is Tamara en denkt echt aan de nabestaanden en dat is heel erg fijn.Heel dankbaar dat zij er was in deze verdrietige periode


Marcel Nijman Jansen 
Onze ervaring was alleen maar positief met uitvaartondernemer Kremer.


Wilma vriesen 
De heer Kramer als een zeer betrokken persoon ervaren. Gaf goede adviezen m.b.t. de uitvaart. Heeft oog voor details en adviezen hoe kinderen te betrekken bij de uitvaart door middel vn uitleen boekjes.We hadden de ruimte om eigen invulling te geven aan de uitvaart en de verzorging van mijn man.Echt heel tevreden hoe alles naar onze wens is verlopen.


Steehouder-manschot 
Als zeer prettig , een kundig , vriendelijk en behulpzaam en meedenkende man. Een dikke 10.


M. Holthausen 
Fijn contact en persoonlijke benadering. Oog voor onze wensen.


Jürgen ter Weel 
Zeer persoonlijke begeleiding en altijd stonden ze klaar voor onze familie, ook werd er geregeld dat een familielid vanuit het buitenland komende nog afscheid kon nemen.


Anton Lenders 
Prettig contact met Dennis en Tamara. Ze hebben alles heel netjes aangepakt en dat binnen het duidelijk afgesproken budget. Het was mede dankzij hen een waardig afscheid. Aardige, leuke mensen. Van harte aanbevolen.


Bea Simons 
Fantastisch erg persoonlijk, gewoon weg geweldig


H.Teunissen 
De uitvaartondernemer was zeer correct,zorgzaam,kwam zijn afspraken goed na,kwam met goede suggustie's Het was een bijzondere uitvaart omdat de afscheidsavond perfect was georganiseerd,precies hoe de overlijdene het graag wilde.


Hanneke Bonser - van der Stoep 
In hele verdrietige omstandigheden werden wij compleet and professioneel begeleid door Dennis. Zijn persoonlijke en daadkrachtige begeleiding was erg indrukwekkend en werd door ons allemaal op prijs gesteld. Dennis en zijn team hebben een sterk oog voor detail.


Anita Franssen 
Dhr. Kremer voelde de situatie prima aan. Hij sprak heel fijn dialect met ons en het voelde heel vertrouwd met hem.


Patricia Kobus. 
Liefdevol en begripvol.


Sjoerd van der Moore 
Wij zijn zeer tevreden over deze uitvaartondernemer. Direct persoonlijk contact met Dennis Kremer. Alles goed geregeld conform afspraak. Een stuk voordeliger dan de grote maatschappijen maar qua dienstverlening net zo goed of beter. Bedankt Dennis.


Ibe Bongers 
We kunnen Uitvaartzorg Kremer en haar medewerkers aanbevelen. Men denkt mee is duidelijk wanneer er duidelijkheid verschaft moet worden. Alles is bespreekbaar en niets is teveel. Je merkt dat het een kleine persoonlijke organisatie is waar veel (alles) in overleg mogelijk is. En men alles in het werk stelt om er écht een persoonlijke uitvaart van te maken. We kijken als familie met een glimlach terug op deze periode met dank aan Dennis en Suzan. Fam. Huls Silvolde


gwh.van.dijk 
zeer.goed.erg betrokken veel informatie wat er allemaal mogelijk is zeer tevreden


Roel van der Laan 


Patrick oud 
Echt een persoonlijke touch met respect voor alle wensen. Echt aan te bevelen. Veel mensen weten niet dat als je bij de dela of monuta verzekerd bent, je zelf kan beschikken over het budget en een kleinschaligere uitvaartondernemer kan kiezen


Jeanine Huisman 
Een geweldige fijne begeleiding gehad na het overlijden van mijn vader van Uitvaartzorg Kremer. Zeer vriendelijk & correct, laagdrempelig en met heel veel gevoel. Heel blij dat zij op ons pad zijn gekomen na een hele vervelende ervaring met de Monuta. Een 10 met een griffel krijgen zij van ons. Zeer aan te raden.


Chris van Roosmalen 
De afstand bleek geen probleem te zijn. Kostenplaatje was prima, geen verrassingen. Over de begeleiding zijn wij zeer tevreden.


MJ de Graaf-Bakker 
Zeer correct en meelevend


Mike Meeusen 
Dennis en zijn medewerkers waren voor ons een rustpunt. Met vragen konden we altijd bij hun terecht.De uitleg was erg goed en duidelijk. Ze wisten ook wanneer ze op de achtergrond moesten blijven. Echt een aanrader in moeilijke tijden.


Angelie Renting-Tangelder 
wij hebben de contacten met Suzan en Tamara( een vertrouwd team dat prima op elkaar is ingespeeld) als zeer persoonlijk ,zorgzaam, attent, meedenkend ervaren. De lijnen waren kort en alles wat geregeld moest worden werkt hierdoor snel en efficiënt. fijn ook dat wij een beroep konden doen op de spreekster Tamara die alles zo liefdevol heeft verwoord.


J. Maandag 
Contactpersoon uitermate vriendelijk, zeer betrokken zover als het mogelijk is , zeer behulpzaam, oplossend denken en uitvoeren ook ondanks de zeer strenge corona regels en de totale uitvaart was tot in de puntjes verzorgd inclusief de nazorg die nu nog deels van toepassing is


Tiny Palm 
Wat me erg in het bijzonder heeft geraakt is dat een medewerkster van Kremer Uitvaart mijn kleinkinderen meenam om de rouwauto op te wachten en met de kinderen een buiging ging maken voor de auto. Hoe ze zo twee kindjes van 3 en 5 jaar oud die haar niet kenden wist mee te nemen en erbij te betrekken. Dat vond ik zo knap!


Maria Geerdink 
top!


G.P. de Neef 
Heel goede prijs/kwaliteit verhouding en goede, efficiente en prettige begeleiding.


yasin engwer 
Uitvaartzorg Kremer is uitstekend, heb mij zeer fijn gevoeld met deze begeleiding en had een prettige samenwerking. Ik kan deze uitvaartzorg ook alleen maar aanbevelen aan anderen.


Aart Rondon 
Wij zijn uiterst tevreden met de uitvaartzorg van Dennis Kremer. Hij heeft de uitvaart van onze moeder en oma van begin tot einde tot in de puntjes goed verzorgd. Wij werden door hem gehoord en serieus genomen. Kortom onze wel gemeende complimenten voor deze uitvaartzorg.


S.R. Kuipers 
Na 2 jaar geleden ook al de uitvaart van mijn vader verzorgd te hebben, was het vanzelfsprekend ze nu ook de uitvaart van mijn moeder te laten verzorgen. Ik kan na beide uitvaarten in volle overtuiging zeggen, dat ze fantastisch zijn. Beide keren is alles tot in de puntjes verzorgd en is alles van begin tot eind, vlekkeloos verlopen. Lieve, warme mensen, die meedenken, praktisch zijn en gedurende de gehele periode, 24 uur per dag voor je klaar staan indien nodig.


C. Roffel 
Uitvaartverzorger Kremer (15042) Heeft ons de afgelopen week zeer goed begeleidt. Na het verlies van mijn vrouw, moeder en oma, heeft Ingrid ons op een bijzonder liefdevolle manier bijgestaan van de eerste afspraak tot einde van de uitvaart. Wij zijn enorm dankbaar dat de uitvaartverzorger ons zo goed heeft geholpen door deze droeve dagen.


An Giesen-Greven 


Martine 
De uitvaart van mijn oma was perfect georganiseerd. Alle wensen die oma had waren mogelijk. Daarnaast voldoende ruimte voor eigen inbreng zodat het een hele persoonlijke warme dienst werd. Verzoeken werden altijd door Dennis meegenomen en helder teruggekoppeld. Hierdoor had je het gevoel dat er altijd een stapje meer werd gezet.


Ines Kortbeek 
Een correcte uitvaartondernemer, zonder bla bla, overlegt en denkt mee zodat het een uitvaart naar onze wensen werd. De nabestaanden wordt zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen genomen maar met alle respect. Een aan te bevelen uitvaartverzorger.


Marnix de Man 
Wij zijn zeer tevreden over de zorg die Dennis Kremer besteedde aan de uitvaart van onze vader. Betrokken en ter zake kundig hielp hij ons een afscheid te verzorgen dat recht deed aan onze wensen. Wij kunnen zijn diensten van harte aanbevelen. Familie De Man


Jan Bruntink 
Deze onderneming is vriendelijk, accuraat, duidelijk en meelevend. Topper vergeleken met andere aanbieders in duidelijk communiceren en offreren. Laten iedereen in zijn waarde en hebben oog voor situaties en mogelijkheden. Hoewel de aanleiding treurig was hebben zij er samen met ons een geweldige gebeurtenis van gemaakt.


Ronald Lamers 
Persoonlijk, vriendelijk, open, betrokken zonder dat het overdreven, gemaakt of opdringerig is. Fijn contact. Eerlijk ook en duidelijk. Houden we van. Het is een mooie, persoonlijke uitvaart geworden. Hebben er veel complimenten over gekregen.


T Kuijvenhoven 
Dennis en Ingrid fijne mensen en hebben heel veel verstand van zaken zijn erg betrokken voelen alles perfect aan en het allerfijnste was dat we zelf de rouwauto mochten besturen dat alles maakt het zo uniek en een fijn gevoel om aan terug te denken in zo een moeilijke en zeer pijnlijke tijd die je als nabestaande moet mee maken


freddy van zeggeren 
buitengewoon goede persoonlijke begeleiding van tamara bij het vreselijke verlies van mijn vrouw en een perfect geregelde begrafenis


Familie Rijkse 
In een moeilijke tijd, een fijne warme begeleiding waar we veel van ons zelf in kwijt konden. Super team. Lief en warm.


fam. Boss 
Wij zijn zeer tevreden over uitvaartondernemer Kremer uit Doetinchem. In het bijzonder over de deskundige verzorging en het persoonlijke contact door Tamara.


Stef van Keulen 
Professioneel en persoonlijk. Zeer prettig, ook de manier van benaderen van de kinderen.


Sandra Mullekes 
We zijn ontzettend goed begeleid tijdens deze periode. Het zijn de kleine dingen waar het toe doet een extra belletje om te vragen of alles naar wens is. De kaarten die we zelf mochten ontwerpen zonder extra kosten, en dat alle zorgen uit handen worden genomen. Het is een kleine Uitvaartzorg met echt persoonlijke aandacht. Wij kunnen Kremer Uitvaartzorg zeker aanbevelen. Onze dank is zeer groot namens Dennis Kremer.


<<< Terug