<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15044

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg
Telefoon: 015-2023075
Email: normen@rotteveelfokkema.nl
Website: www.rotteveelfokkema.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 47 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


M.M. Slootmaker-den Dulk 
De uitvaartondernemer heeft ons op een heel moeilijk moment heel persoonlijk terzijde gestaan. Het was fijn om de zorg voor de uitvaart aan de uitvaartondernemer over te kunnen laten. Dit gaf ons veel vertrouwen.


Dick Timmer 
De persoonlijke begeleiding was een grote steun voor mij en de familie. Veranderingen op het bijna laatste moment werden zonder problemen uitgevoerd.


Marlo Magan 
Als nabestaande ben je ontvankelijk voor mensen die vriendelijk tegen je doen. Het is heel makkelijk omdat je kwetsbaar en verdrietig bent. Bij Normen van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg is het anders. Hij is een steun en toeverlaat en hij doet dat vanuit zijn hart. Dat merk je aan alles. Zorgvuldig, warm, begripvol. Hij heeft de kinderen en mij, als weduwnaar, liefdevol en pragmatisch begeleid. Hij integreerde de dood in het leven. Iedere dag is hij bij mijn vrouw komen kijken, met het grootste respect. voor haar en voor ons. Hij kende de behoeftes en heeft daar steeds naar gehandeld. Ik zou hem zelf ook graag als uitvaartleider hebben, al is het alleen maar als troost voor de achterblijvers. Een dikke pluim voor deze man en zijn bedrijf.


M v d Reijden 
Geweldige begeleiding en persoonlijk contact.


Yvonne van Nunspeet 
Melanie is zeer begaan met de nabestaanden. Ze denkt ook mee inzake de wensen ivm de uitvaart. Ik ben supertevreden. Het was precies zoals ik het wilde.


Berend van Yperen 
Zeer persoonlijke en fijne begeleiding.


Wouter van der Tol 
persoonlijk gedreven team, aardige mensen. uitstekende service in een periode die als wervelstorm over je heen komt.


Wilske Kujawski 
Wij danken Melanie voor haar betrokkenheid, tips en persoonlijke aandacht voor, tijdens en na het overlijden van mijn man en onze vader. Wat is ze een enorme steun voor ons geweest!


M.J.Turfboer  
Prettig contact,niets ging gehaast.Er werd rekening gehouden met mijn wensen en er werd meegedacht.De bespreking van de dienst ging goed in overleg en er was vrijheid hoe het ingevuld werd.De mensen zagen er netjes gekleed uit.Dus daar was ook aandacht aan besteed. in


flippo-Keislair 
was verbaast dat de uitvaart verzorger zoveel moeite deed om voor de wensen van ons mogelijk te maken, niets was hem te veel. tevens zeer goede begeleiding bij dit grote verlies zo ook na de begrafenis ,dat heeft ons zeer veel gesteund dank voor. vriendelijk groet de nabestaanden Fam. Flippo-Keislair.


Helen Van Der Caaij 
Wij hebben Melanie ervaren als betrokken en empathisch. Ze heeft ons verrast met kiezen van de juiste personal touch d.m.v. fotocollage en engeltjes. We waren heel blij met haar als persoon en haar werkwijze.


Patricia Donck  
Uitvaart begeleiding ,als zeer prettig ervaren. Luisterend oor, meedenkend ,rustig en respectvol. Samen hebben we een liefdevolle, mooie Uitvaart verzorgd.


Michiel Steffelaar 
Zowel de uitvaart zelf als de begeleiding er voor en er na was zeer goed. Er zaten qua afhandeling nog behoorlijk lastige aspecten aan, maar daarin heeft Normen Rotteveel ons zowel zeer goed in geadviseerd als ondersteund. Hij zet duidelijk graag niet één stapje extra, maar zoveel stapjes extra als nodig.


Erica van den Hoonaard 
Wij zijn de medewerkers van Rotteveel & Fokkema, en in het bijzonder Chantal Janssen en Melanie Korver, ontzettend dankbaar voor de manier waarop zij de uitvaart van onze vader georganiseerd en begeleid hebben. Vanaf het eerste tot het laatste moment hebben zij aan alles gedacht, en onze wensen en ideeën perfect uitgevoerd. Warm, bevlogen en persoonlijk, en tegelijkertijd professioneel en met veel oog voor detail. Wij kijken terug op een prachtig afscheid.


Ellen van der Hooft 
Alles ontzettend goed geregeld. Veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. Neemt in moeilijke tijden de zorg uit handen.


Familie F. de Boer  
Rotteveel-Fokkema is het sprekend voorbeeld hoe ‘het’ moet. Inleving, beleving, meedenken en vooral veel persoonlijke attentie en begeleiding. Goede voorlichting, relativering en veel persoonlijke betrokkenheid sieren dit bedrijf. Op ingetogen familiaire wijze, en waar nodig met sturende advisering worden wensen hier realiteit. Hier kunnen menige collega’s veel van leren.


Maaike Nieuwenburg 
Wij zijn meer dan zeer te spreken over Normen! Alles is bespreekbaar, hij neemt uitgebreid de tijd en regelt alles tot in de puntjes! Ook na de uitvaart konden we voor alles vij hek terecht! Wij als familie bevelen Rotteveel en Fokkema zeer aan!


Saskia Merkus 
Wat een geweldige begeleiding en persoonlijke zog hebben wij gehad van Iris Fokkema. Alles was zo goed geregeld. De persoonlijke aandacht tijdens deze moeilijke dagen was als een warm bad. De gehele uitvaart van onze moeder had niet beter gekund. Wij zijn Iris van uitvaartverzorging Rotteveel&Fokkema zo ontzettend dankbaar: dit kun je nooit meer overdoen dus wat zijn wij blij dat we door een foldertje in onze moeders administratie bij jullie terecht zijn gekomen. Geweldige nazorg, persoonlijk cadeautje en het thuisbrengen van onze moeder: we hadden het niet beter kunnen wensen. Dank je wel Iris! Lieve groet Mario , Saskia en familie


Ed Jutte 
Wij zijn al meerdere keren begeleid door Melanie Korver van Rotteveel & Fokkema. Haar betrokkenheid en liefde voor het vak maken, dat we haar meer als lid van de familie zien, dan als uitvaartverzorger.


Greet Houweling- van der Voort  
Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben wij de begeleiding van Normen en zijn team als zeer prettig ervaren. Het is een prachtig afscheid geworden en ook van de genodigden tijdens de crematie, hebben wij meerdere complimenten mogen ontvangen over de gehele uitvaart. Onze dank is groot. Ook is er gedacht aan nazorg. Greet Houweling - van der Voort Stephanie Sibma- Houweling


I.H. de Vries 
Een prettige en goede persoonlijke begeleiding. Goed ingespeeld op de acute en complexe familie situatie (groot gezin).


raymond schutte 
Empatisch, flexibel, betrokken, reageert snel op alle vragen, adviseert, niets is te veel, persoonlijk. Kan geen betere wensen! Zeer tevreden en blij dat wij voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen.


familie van der Sluis 
Over de persoonlijke benadering en de inbreng bij de uitvaart waren wij zeer tevreden. Wij raden Iris en haar team dan ook zeker aan.


Mevr. A.Janse 
Super


Yvonne Sandifort 
Persoonlijk, zeer respectvol en met aandacht voor de nabestaanden


Patricia de Rouville  
Helaas in korte tijd twee keer gebruik moeten maken van de services van Normen en Iris. De omstandigheden zijn heel verdrietig maar ik had me geen betere uitvaartverzorgers kunnen wensen. Eigenlijk is bijna niks ze te gek. Ze doen er alles aan om je bij te staan en te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ik hoop ze niet snel weer te moeten bellen maar twijfel geen seconde dat ik dan voor Normen en Iris ga.


Nanna Akkermans  
Dankjewel lieve Yvonne❤


Elly Slooter 
Normen Rotterveel was zeer betrokken bij de familie. Hij heeft alles tot in de puntjes uitgelegd omtrent de uitvaart en alle bij komende zaken. Als er iets nodig is of was mogen/mochten wij hem altijd bellen. Met vriendelijke groet, De familie Slooter


Bianca Van Loenhout 
Wij zijn in deze moeilijke periode enorm goed bijgestaan door Melanie en Iris en willen hun hier enorm voor bedanken . Zijn zeer betrokken mensen en helpen en luisteren naar je waar nodig .


E.M.L. van Leyden 
PERSOONLIJK, DUIDELIJKE UITLEG, SNEL QUA UITVOERING EN BEREIKBAARHEID, ALLES WORDT NAAR WENS UITGEVOERD, GOEDE ADVIEZEN ( OOK I.V.M. DEMENTIE VAN WEDUWE) ACCURAAT, BETROUWBAAR, IN 1 WOORD TOP EEN AANRADER !


P. Blok 
Respectvol en betrokken Een ondernemer met aandacht voor alles, zonder steeds op de voorgrond te staan. Goede, respectvolle en meelevende begeleiding.In een emotionele tijd wordt er meegedacht en worden zaken uit handen genomen. Fijne ervaring! Heel erg bedankt voor alles. P.Blok Vlaardingen


Mw.E.Bekking 
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer warm en meelevend ervaren


Pieter Korving 
Ik, mijn gezin en familie zijn ontzettend tevreden over de vriendelijke en persoonlijke uitvoering van de uitvaart.


R.C.V.P. Ramakers 
Geen vraag of zoeken naar een oplossing was teveel.


Jacqueline van Krugten dochter van Trudy van Krugten Legriep 
De zeer persoonlijke aandacht, het meedenken en vooral ook hoe mooi en liefdevol de uitvaart van mijn moeder is ervaren. Iedereen van kinderen, onze partners, kleinkinderen en vrienden vonden de uitvaart echt prachtig. Ook van iedereen die de uitvaart online heeft mee kunnen maken vonden het heel erg mooi. Ik kan niet anders zeggen dat de manier waarop de gesprekken en daarna de uitvaart heeft plaatsgevonden het verlies van mijn lieve moeder wat draaglijker heeft gemaakt. Echt top uitvaartbegeleidster.


Remy Meijer 
Een uitvaart is altijd beladen, maar Melanie heeft ons enorm geholpen om er een mooie herinnering van te maken. Wij bevelen jullie bedrijf en Melanie in het bijzonder van harte aan. Sterker, dat hebben we al gedaan.


Fam. Sakkee 
Een fijne, persoonlijke begeleiding zonder 'poespas'. Zeg maar back to earth en meedenken in een moeilijke tijd zonder de druk van het moeten nemen van (overhaaste) beslissingen.


Lydia Hensen 
De persoonlijke, warme, betrokken begeleiding maakt het gemis niet minder, maar zorgt er zonder twijfel voor, dat wij de verwerking met heel veel mooie herinneringen kunnen aangaan, precies zoals onze mamma en oma dat gewild zou hebben! Dank Iris en Normen.


Martin Haanappel 
De uitvaartondernemer denkt met ons mee. Hij voelt feilloos aan welke oplossing voor ons het beste is in ons specifieke geval. Zodoende is het een hele persoonlijk, fijne uitvaart geworden.


Naomi Hagendijk 
Wij hebben Iris als zeer betrokken ervaren, niets was te veel. Ook was zij erg laagdrempelig te benaderen als we vragen hadden bijvoorbeeld, en als er behoefte aan was kwam zij persoonlijk langs wanneer wij dit wensten. De uitvaart voor onze vader was hierdoor volledig naar wens gegaan en kijken wij er tevreden op terug. Van begin tot eind zijn we goed en professioneel begeleid, wij raden daarom Rotteveel en Fokkema zeker aan.


Mariette Timmermans 
Heel blij geweest met de hulp, begeleiding en steun van Iris. Alles was goed en met zorg geregeld en zeker ook voor de nabestaanden. Het voelde als een warme deken in een emotionele tijd, dank daarvoor!


Cor de Graaf 
Een persoonlijke begeleiding door een vriendelijke en zeer professionele uitvaartverzorger


J.Annema 
Mevrouw Melanie Korver is gewoon Top. Vrouw met kennis van zaken die rustig communiceert en haar werk doet.


Paul van Solm 
Melanie is ons aanbevolen door mijn neef Theo van den Ark en daar zijn blij om, Melanie is bijna direct langsgekomen na ons telefonisch contact. Melanie nam veel zorgen weg en gaf een vertrouwd gevoel.


Maaike van Leur 
Normen was heel zorgzaam, prettig duidelijk en ons steeds een stapje voor waardoor het een geolied systeem was zonder zakelijk te worden. Zeer tevreden. Maaike


Yolanda, Martin en Ruth 
We hebben Melanie als heel prettig ervaren. Ze kan goed luisteren en meedenken betreft de wensen van de uitvaart. Vaak was er al voorwerk gedaan en bleek dat ze precies aan had gevoeld wat de bedoeling was. Er werd ruimschoots de tijd genomen om te overleggen. Tussen door was Melanie altijd te bereiken. Kortom, we zouden iedereen aanraden om Rotteveel & Fokkema in te schakelen! Heel fijn!


George Teunis 
Wij hebben Uitvaartverzorging Rotteveel en Fokkema als zeer deskundig, liefdevol, respectvol ervaren. Niets, maar dan ook niets was hen te veel. Wij hadden nogal specifieke wensen voor de uitvaart van onze moeder en zij hebben alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het begin van de kennismaking voelde het als een warme deken voor ons in hoe zij ons begeleiden in alles. Wij kregen dan ook alleen maar positieve, lieve en mooie reacties van anderen hoe de uitvaart verliep. Voor ons als familie zijn het TOPPERS met hoofdletters.


Nora. de Graad 
Na een gesprek met de overledene is de uitvaart, ondanks alle coronamaatregelen, naar zijn specifieke wensen uitstekend geregeld. Zeer persoonlijke benadering naar de nabestaanden. Zo menselijk.


Anouk 
Zij hebben ons de vrijheid gegeven om te rouwen, te huilen, te praten, te luisteren, te lachen, en ze hebben ons de kans gegeven om afscheid te nemen; letterlijk en figuurlijk. Het leek wel alsof zij tot alles toe in staat waren, zolang het ons maar goed deed. Alles is zo ontzettend prachtig geregeld. Jullie hebben het zelfs mogelijk gemaakt om hem eruit te laten zien als voorheen, voordat hij zo ziek werd en zijn lichaam niet meer kon wat zijn geest nog zo graag wilde. Door jullie hulp, de constante aanwezigheid en bereikbaarheid heeft dit absoluut minder doen laten blijken. We hoefden maar aan te geven wat Ton of onze wensen waren en jullie kregen het voor elkaar. Ik denk niet dat wij genoeg kunnen beschrijven of vertellen hoe dankbaar wij zijn. We zijn Rotteveel & Fokkema, en in het bijzonder Melanie, onwijs dankbaar en we wensen haar en de rest van het team het allerbeste toe.


M. Kuiper 
Zeer betrokken, persoonlijk en creatief. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Normen heeft een trieste gebeurtenis tot een mooie herinnering gemaakt. Dank daarvoor!


E.J.Franken 
Ik ben erg blij met hoe alles gegaan is.


Ron Lelieveld 
Melanie Korver heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Ze is tijdens de gehele periode van het overlijden t/m de uitvaart een enorme steun geweest voor ons. Wat vooral opvalt is haar vakbekwaamheid waarbij ze het persoonlijke aspect nooit uit het oog verliest. Ze heeft met ons meegedacht over hoe we de uitvaart precies voor ogen hadden en uiteindelijk is deze ook geworden zoals we gehoopt hadden. De uitvaart is een mooie herinnering geworden. Bedankt Melanie.


Sigrid van Dijk-Koekoek 
Op 28 mei jl. hebben wij afscheid genomen van onze lieve en dappere moeder tijdens een prachtige en waardige plechtigheid verzorgd door Iris & Normen. Via een goede vriendin zijn wij in contact gekomen met Iris & Normen en daar zijn wij haar zo dankbaar voor. Iris & Normen zijn als ontzettend lieve en integere mensen zo geschikt voor dit bijzondere beroep. Wij gunnen ieder mens zo’n waardig en mooi afscheid als dat van onze moeder. Wij konden Iris & Normen dag en nacht bellen en geen vraag was te gek. De begeleiding voor én na de uitvaart hebben wij als familie als heel intens en warm ervaren. Kortom, alle lof en jullie hebben voor altijd een heel bijzonder plekje in onze harten.


Eugene van Roosmalen 
Melanie Korver heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Zij heeft het met veel begrip en respect voor de overledene en de nabestaanden gedaan.


Tobias Vet 


T. Kerkhof 
Dit was mijn eerste ervaring met een uitvaartondernemer, dus had ik geen mogelijkheid tot vergelijken. Naar mijn mening kon het niet beter, daarom heb ik de hoogste beoordeling gegeven.


Mieke Erne 
Fijne en prettige uitvaartbegeleider. Normen neemt heel veel uit handen, denkt mee en alles is mogelijk. Je mag ook altijd terugkomen op je beslissingen als je toch iets anders wilt.


Hennie Dubbelman Haas 
Wat een enorm lieve meelevede vrouw .We waren alle heel blij met Melanie erzijn zelfs mensen die zelf aan geven het door te geven aan de mensen die het nodig hebben zelfs mensen die zelf in de zorg zitten dus jullie kunnen een toeloop varwachtenHeel hartelijk bedankt Onze dank gaat zeker uit naar Melanie


Eric de Waal 
Kort maar krachtig........prima geregeld!


Maurice van Ravesteijn 
Alles prima geregeld tot in ieder detail. Persoonlijk en professioneel.


Astrid Claassen 
Deze uitvaartverzogers waren geweldig. We mochten met hun begeleiding mijn moeder zelf verzogen , aankleden en in de kist leggen. Alles gebeurde met rust en respect. De uitvaart werd met ons samen goed doorgesproken en was perfect geregeld. Niets dan lof voor deze integere mensen!


Ingrid Kleijn 
Wij hebben de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren en waren zeer tevreden vanaf het eerste moment tot het laatste moment van het afsluiten van alles afgelopen zaterdag. We zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.


Raymond en Erna van der Hooft 
Een zeer warme, betrokken uitvaartondernemer die ik iedereen zou aanbevelen.


Petra Plug-Verbaan 
Via een goede vriendin zijn wij naar Iris Fokkema doorverwezen en wat zijn we hier blij mee geweest. Ondanks het verdriet en alle emoties hebben wij de tijd gekregen om over al onze wensen goed na te denken. Stapje voor stapje. Maar ook het vertrouwen wat zij ons gaf om moeilijke dingen met haar te kunnen bespreken. Zij heeft mij, mijn dochter en de rest van de familie heel goed begeleid. Naast Iris hebben wij ook kennis gemaakt met een aantal van haar collega's, met zoveel respect en liefde voor het vak hebben zij gezorgd voor een waardig afscheid.


Peter Bouthoorn 
Dank aan Iris Fokkema voor de professionele wijze van begeleiding bij de uitvaart. Accuraat, meedenkend en invoelend. Zo is het een waardig afscheid geworden.


A. Schaap 
vanaf het eerste moment zeer betrokken, flexibel, zichtbaar "onzichtbaar" en professioneel


T. Visser 
Ik beveel niet graag bedrijven aan of af, meestal geef ik hier dus een (1) of NVT. Hier is een vijf dus erg hoog.


Herman 
Wat een lieve, fijne en mooie zorg die wij gehad hebben van Iris Fokkema en haar collega's Bedankt!!


M.Th. Neuerburg-de Kloe 
Zie boven. Alles is zeer tot onze tevredenheid uitgevoerd


Paul van Hamersveld 
Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt en ontzorgt; van begin tot einde. Met aandacht, compassie en oog voor detail. Hulde!


Marga Snijder 
Zorgvuldig, respectvol, creatief en zeer flexibel.


Thijs Rosseboom. 
Een zeer goede en persoonlijke benadering van het hele team van de firma Rotteveel&Fokkema van he begin tot het einde. Ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad. Zij hebben ons ondersteund in een zeer moeilijke tijd. Ondanks de moeilijke tijd met Corona toch een heel waardig afscheid geworden met een persoonlijk karakter. Dank voor jullie geweldige inzet.


familie verhoog 
de uitvaart is uitmuntend verzorgd, hele persoonlijke aandacht en alles geregeld tot in de kleine details


Peter van Zijp 
Normen Rotteveel is een erg kundige uitvaartondernemer. Legt alles goed en duidelijk uit en straalt veel vertrouwen uit.


A. van Dijk 
Melanie heeft ons heel goed geholpen. We zijn erg blij dat wij voor Rotteveel & Fokkema hebben gekozen.


rick boeijen 
De heer Rotteveel en zijn collega's hebben ons bijgestaan en ontzorgd in deze situatie, op een wijze die wij als zeer warm en betrokken hebben ervaren. Niet alleen als professional maar zeker ook als medemens. Wij kunnen Rotteveel & Fokkema dan ook warm aanbevelen.


sylvia timmers buis top


Joyce van den Maagdenberg - van Hoorn 
Wat een mooie uitvaart hebben Normen & Chantal voor mijn vader geregeld! Normen heeft heel veel mee gedacht met ons. Alles mag niets hoeft, er worden geen onnodige kosten gemaakt. Hij gaf ons advies over wat er naast de uitvaart nog meer geregeld moest worden. Je kon altijd contact opnemen, zelfs nu alles achter de rug is. Heel bijzonder dat wij erbij mochten zijn terwijl Normen onze aandenken met as vulden. Wat een fijne uitvaartonderneming!


Jacqueline Chapel van der Lugt 
Melanie, was heel meelevend en heeft ons Veel zorg gegeven De uitvaart was ook perfect, waardoor wij een mooie herrinering hebben an onze Vader


Ron van Uitert 
Voor de uitvaart van mijn moeder heb ik Rotteveel & Fokkema ingeschakeld. De keuze voor hen is een keuze geweest waarvan ik vooraf niet had kunnen inschatten hoe goed die zou zijn. Direct vanaf het eerste contact met Normen Rotteveel kreeg ik een gevoel van iemand die mij steunt, die ontzorgt. Werkelijk niets is voor hen teveel. Ze zijn ook echt altijd bereikbaar. Alles wat zij doen gebeurt met heel veel respect voor de overledene, en met heel veel aandacht en gevoel voor de nabestaanden. Ook nazorg is bij hen geen loze belofte, maar iets wat voor hen heel normaal is. Ik heb door de zorgen van Normen Rotteveel een heel goed gevoel aan de uitvaart overgehouden, en daarmee ook op een goede manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder.


Marijke Koster-Zaal 
Iris en haar collega's stonden direct voor ons klaar en hebben het afscheid van onze moeder heel goed begeleid. We zijn als familie onder de indruk van het waardige afscheid en de warme betrokkenheid van Iris en haar collega's op een persoonlijke en professionele manier.


Cor Vink 
Zeer prettig om mee te werken. Veel persoonlijke aandacht. Voldoetaan de wensen en alles is in principe mogelijk. Ik heb niets anders dan lof over deze uitvaartondernemer. Overigens heb ik deze uitvaartondernemer al 2 keer eerder bij kennissen ontmoet en gezien hoe een en ander ging, vandaar ook duidelijk mijn keuze.


Ton van der Pol 
Wat een super mensen bij Rotteveel. Heel dankbaar voor de manier waarop zij ons ook nu bij het overlijden van mijn moeder zorgen uit handen genomen, zoals ze dat eerder deden bij het overlijden van mijn vader. Super fijn hun persoonlijke aanpak. Dank team Rotteveel ga zo door. Hartelijke groet van Fam. van der Pol


Linda Zuur 
Ik had best wel veel voorbereid, maar met Iris klikte het gelijk toen ze de eerste keer bij mijn thuis kwam. Het voelde gelijk vertrouwd, alles was bespreekbaar. Ze denkt met je mee en alles was tot de puntjes geregeld. Als ze denkt dat iets te emotioneel voor je is, dan zegt ze dat ook. Zelfs de rekening viel lager uit dan gedacht, er werd ook rekening gehouden met mijn budget. Het was een prachtige en emotionele plechtigheid en ik ben Iris en Normen erg DANKBAAR. Voor dit mooie afscheid van mijn lieve man, zou haar zeker aan bevelen!!!


Cees Paauw 
Nooit gedacht dat ik zo veel steun zou hebben aan een uitvaartondernemer, de branche heeft een zwarte kraaien karakter welke hier absoluut niet opgaat. Onze begeleidster Iris is echt een kanjer.


Willem Vink 
Wij zijn heel erg tevreden over de uitvaart, niets is te veel om alles in goede banen te leiden. Ze zijn professioneel en betrokken.


Maudy Lohaus 
Normen Rotteveel is een sociale en zeer betrokken uitvaartondernemer met oog voor de persoon(lijke wensen). Hij heeft de uitvaart van onze tante naar grote tevredenheid verzorgd.


P.C. Janssen-Pico 
Zeer betrokken en respectvolle uitvaart ondernemer. Zeer goede en persoonlijke begeleiding van Normen Rotteveel.


Margretdeniet@gmail.com 
Bekommert zich goed om de nabestaanden. En gaan met respect om met overledene.


Reiny van Schie 
Prettige persoonlijke empathische benadering door Rotteveel Fokkema Uitvaartzorg met respect voor de nabestaanden en de overledene.


José 
Als heel fijn ervaren. Werd goed geluisterd naar persoonlijke wensen. Gaven ook heel goed advies. Prettige mensen


Anita en René den Hertog 
Deze uitvaartondernemer zou ik echt aan bevelen. Zo persoonlijk, meelevend, meedenkend en voor alles de tijd nemend. Wij vonden het erg fijn dat jullie ons nogmaals hebben bijgestaan in ons verdriet. Waar wij niet aan dachten daar kwamen jullie dan wel mee. Zo fijn! Ook de gesprekken die we hadden deden ons zo goed. Door jullie weten we dat eigenlijk niets raar is en alles mogelijk is. Dank daarvoor. Iris en Norman Rotteveel (en jullie team) jullie zijn toppers!!!!!


C. den Dulk 
Wat verstaan deze mensen hun vak goed. Ze nemen echt alle zorgen uit handen, zijn zeer correct en beleefd, kundig (en daardoor snel met regelen), altijd bereikbaar en direct reactie. Ook achteraf. Transparant en geen verborgen kosten, goede begeleiding en suggesties, maar dringen vooral niks op. En zo kan ik nog wel doorgaan, kortom alleen lof over Rotteveel & Fokkema.


Miep van Gilst 


J.W.. Adriani 
zeer persoonlijk en betrokken, en kwam met goede tips en info met deze steun en betrokkenheid konden wij het verlies dragen


Han Dieke 
Uitermate tevreden over de begeleiding en uitvoering door Iris.


M.stauthamer- Molenkamp 
Het was geweldig wat ze voor ons hebben gedaan We zijn erg enthousiast over uitvaart onderneming.


C A S Zonneveld schermer 
Het was door Corona heel klein maar erg sfeer vol Hoort zeg het voort ,


C A S Zonneveld schermer 
Het was door Corona heel klein maar erg sfeer vol Hoort zeg het voort ,


Nico Visser 
Iris Fokkema heeft de uitvaart van mijn moeder bijzonder prettig en heel betrokken begeleid. Met veel keuzevrijheid: niets moest, alles kon. De uitvaart was prima geregeld en verzorgd, Iris heeft alles in beeld zodat er niets vergeten wordt. We ontvingen van diverse kanten complimenten hoe goed alles liep. Iris is bovendien persoonlijk geïnteresseerd in het wel en wee van de nabestaanden. We ontvingen vooraf een duidelijke offerte, zodat de eindafrekening helemaal volgens verwachting was. Wij waren bijzonder tevreden. Van harte aanbevolen!


M. van de Sande 
Alles was prima en volledig naar wens geregeld en uitgevoerd


Wil Krul-Dijkhuizen 
Melanie Korver hebben wij als een zeer betrokken en meelevende persoon leren kennen niets was te veel zelfs een appje op zaterdagavond was voor haar normaal zij heeft voor ons verdrietige perioden met heel veel steun en ideen een stuk dragelijker gemaakt ook de reacties van familie en kennisen waren zeer positief over Melanie dat ze spontaan een visitekaartje aan haar vroegen dus conclusie Melanie voorons een dikke 10


Wil Krul-Dijkhuizen 
Melanie Korver hebben wij als een zeer betrokken en meelevende persoon leren kennen niets was te veel zelfs een appje op zaterdagavond was voor haar normaal zij heeft voor ons verdrietige perioden met heel veel steun en ideen een stuk dragelijker gemaakt ook de reacties van familie en kennisen waren zeer positief over Melanie dat ze spontaan een visitekaartje aan haar vroegen dus conclusie Melanie voorons een dikke 10


C.J.M. Mesker van Ark 
Onze uitvaart verzorger Melanie Korver heeft ons vanaf moment 1 omarmd. Zij heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid en alles tot in de puntjes verzorgd. Zij dacht steeds mee met oplossingen. Alle nabestaanden hebben dit als zeer prettig ervaren. Niets dan lof.


Corine van der Lans 
Mede dank zij de inzet van Iris en collega's is de uitvaart van mijn vader geworden zoals wij gedacht hadden. We kunnen terug kijken op een fijne uitvaart. Dank daarvoor.


Sylvia 's Gravendijk 
Niets anders dan lof over dhr. Rotteveel. Dhr.Rotteveel staat 24 uur tot je beschikking, niets is teveel. Neemt alle tijd voor je, denkt mee, behulpzaam, ontzorgt. Ik kan geen 11 geven anders deed ik dat. Een echte aanrader in deze moeilijke tijd. Nogmaals dank voor de goede zorgen.


Sylvia 's Gravendijk 


Familie Vader 
Zeer persoonlijk contact, veel interesse in onze inbreng. En álles kon, we hoefden maar iets te vragen en het werd geregeld, op al onze wensen is ingegaan. Alles werd snel geregeld, we kregen altijd snel antwoord op onze vragen (als iets niet bekend was werd dit meteen uitgezocht).


Rene Alberts 
Uitstekende begeleiding en verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Zeer betrokken uitvaartverzorger met oog voor detail. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.


Martin Ruisch 


Willem Poot 
Helemaal top, kan niemand anders beter.


M. Van Woggelum-Boon 
Een bevlogen team, waar niets teveel is, professioneel, maar vooral persoonlijk en sociaal. Mijn dank is groot. Marina van Woggelum


Erica Wasscher-Caro 
Ik heb een hekel aan iets te waarderen met cijfers! Ik (wij) zijn heel tevreden met alles wat jullie voor ons gedaan hebben👍 Ik (wij) hebben een heel goed gevoel van uw bedrijf en dat uw medewerkers goed aanvoelen wat en wanneer zij Iets moeten en kunnen doen. Gelukkig heb ik ook geen ervaring met andere uitvaartondernemers. Vriendelijke groet Erica🍀🍀🍀🍀


Y. de Vries 


Inger Asselbergs-Claproth 
Melanie is een zeer prettig persoon om de uitvaart mee te regelen. Het contact was altijd heel persoonlijk en ze is altijd bereikbaar. Ze heeft goede ideeën en denkt graag met je mee. De hele uitvaart is uitstekend verlopen, het overtrof zelfs onze verwachtingen met name de power point presentatie was zeer geslaagd.


John Koens 
Eigenlijk moet het cijfer 10+ zijn.


ED.Daniels.Rutjes 
deze mensen leven echt met je mee en doen alles op een rustige en persoonlijke manier en nemen voor alles de tijd heel fijn


Fam. Vollebregt 
Betrokken, duidelijk, aanspreekbaar, alles in overleg en goede adviezen als er naar gevraagd wordt. Alles bespreekbaar. Zeer goede ervaring en nazorg. Zeker aan te raden


BRH Zwaal 
Melanie heeft er met totale inzet voor gezorgd dat de uitvaart van mijn vrouw onvergetelijk is geworden. Zij dacht mee op een betrokken, warme wijze. Al mijn wensen en die van mijn familie zijn ten volle gerealiseerd. In deze moeilijke tijden ben ik haar daarvoor zeer dankbaar.


Lia van der laan 


Rob Pasqua 
De heer Rotteveel en zijn team is vanaf ons allereerste contact meelevend, rustgevend, begrijpend, vriendelijk, meedenkend, respectvol en uitermate behulpzaam geweest. Kortom: professioneel met de hoofdletter M van Menselijk


I.D. verhoev 
Nemen zorgen weg, passen zich helemaal aan aan de wensen van de nabestaanden, komen afspraken na, denken mee en komen met oplossingen, heel flexibel, meelevend. Ik niet echt een minpunt vinden.


Augusta Nikolov 
De ervaring met Rotteveel & Fokkema is vanaf het eerste telefonisch contact buitengewoon prettig geweest. Melanie heeft vanaf het begin betrokkenheid getoond, naar onze wensen geluisterd, deze vertaald en meegenomen in keuzes. Dit heeft gezorgd voor een bijzonder persoonlijk afscheid. De fijne manier van omgang, ook van haar collega Chantal, heeft ons goed gedaan. Wij zijn heel dankbaar voor de persoonlijke aandacht.


Mary 
In 1 woord, top. Naast het regelen van de uitvaart zeer goede voorlichting over diversen zaken gekregen. Trefwoorden; deskundig, ervaren, sociaal en service gericht.


Matteo Zocchi 
Hierbij wil ik de team Rotteveel en Fokkema en ik graag Melanie bedanken voor de uitstekende zorg rondom de crematie van mijn vrouw Simona Saltarin. Wat een prachtig mooi mens is zij. Zo ontzettend liefdevol hoe zij haar heeft verzorgd maar ook ons heeft opgevangen. Er moet zoveel geregeld worden, maar overal wordt de tijd voor gepakt, alles wordt uitgelegd, soms even goed doorgepakt en veel geduld voor alle woorden en verhalen die er telkens weer worden verteld. Kwam Melanie regelmatig langs om onze wensen betreffende de rouwkaart en de dienst voor crematie te bespreken. Hij nam dan alle tijd. Al onze ideeen en muziekwensen werden door haar verwerkt in een prachtige presentatie. Wij kregen dan steeds de mogelijkheid om nog een en ander aan te passen. De kaarten waren heel mooi geworden, de uitvaart was precies wat we gedacht hadden. Namens mij en mijn kinderen bedanken we Melanie en de uitvaart team voor alle goede zorgen. Matteo Zocchi


Theo van der Ark 
Vanaf de eerste dag van het overlijden is het contact met Melanie uitstekend geweest. De verzorging van onze moeder door haar en haar collega was tactvol en mooi. Ook gedurende de opbaring bleef de zorg erg goed en werden we op de hoogte gehouden van de situatie. De uitvoering van de uitvaart werd uitstekend in overleg met ons voorbereid en uitgevoerd. Met haar voorstellen werd het voor ons een heel persoonlijke ervaring en daar zijn we dankbaar voor.


Alphons 
Perfect verzorgt Ondanks de omstandigheden


Irma van Diessen 
Melanie was er altijd Dan en nacht kon je haar bellen Ze dacht mee met de familie Zeer vriendelijk


Francoise 
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding, de verzorging en de persoonlijke benadering van de uitvaartverzorger Melanie. Daarom denken wij, ondanks de verdrietige gebeurtenis, met een fijn gevoel terug aan het afscheid van mijn moeder. Niets was teveel voor Melanie en haar collega's. "Ontzorgen" stond boven aan haar lijstje!! Nogmaals dank.


Ria van der Meer 
Een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid een mooie ervaring die ik bij vele zal aanbevelen


Liesbeth Wessel 
Een bedrijf dat de zorgen van je overneemt. Dat is zeker in een periode als deze, zeer welkom.


K.R.Heinen 
Op een prettige, eerbiedige wijze wordt je begeleid met de uitvaart. Ook enige nazorg ontbreekt niet. Mijn respect voor deze mensen.


Ellen Paauwe 
Fantastische begeleiding op een zeer prettige en behulpzame manier. Normen, veel dank!


Chantal rot 
Wij zijn zo tevreden. Alle lof gaat naar Melanie. Wat een warme en liefdevolle vrouw. Alles goed uitgelegd en naar ons geluisterd. Ondanks de corona is de uitvaart van mijn vader uitgevoerd zoals hij het wilde. Echt respect voor jullie


M.C.P. Bottemanne 
De persoonlijke benadering is top. Ze zijn heel erg persoonlijk en sociaal. De eindafwikkeling en alles is perfekt geregeld.


Rogier Boot 
De heer Rotteveel en collega’s denken heel goed mee, proberen de nabestaanden zoveel mogelijk te ontzorgen. Zij nemen alle tijd om alle vragen te beantwoorden. De uitvaart was heel goed verzorgd en de begeleiding was uitstekend. Een zeer prettige en persoonlijke benadering. Wij hebben dankzij de heer Rotteveel, zijn collega mevrouw Fokkema en collega’s een prachtig afscheid voor mijn vader kunnen realiseren. Wij zullen, indien nodig, in de toekomst zeker opnieuw van de diensten van Rotteveel en Fokkema Uitvaarten gebruik willen maken. Van harte aanbevolen.


Corine Batenburg 
Van begin tot eind heeft Melanie de uitvaart tot in de puntjes voor ons geregeld en begeleid, zelfs tot 's avonds laat is ze nog voor ons bezig geweest. Niets was te veel en alles was mogelijk. Zelfs de nazorg dmv app/telefoon, en persoonlijk brengen van de factuur met uitleg. We kijken ondanks de rare coronatijd, terug op een voor ons mooie uitvaart. Bedankt voor alles Melanie.


Maria Pavan Rorai 
Mijn kinderen en ik zijn uitermate tevreden hoe alles is verlopen,vooral in deze dubbele moeilijke tijd ,het Verlies en met de Corona maatregelen ,hebben ze ons ontzettend goed begeleid. Hiervoor onze dank. M Pavan Rorai en Fam


Bep winkelman 
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Bep winkelman 
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Tanja van der Heijden 
Wij zijn Chantal en Normen heel dankbaar voor alle inspanningen rondom de uitvaart van Jan Kwaaitaal. Chantal kwam iedere dag voor uitleg, overleg en begeleiding, ze had engelengeduld met ons. Ze was onze houvast en bracht orde in onze chaos en hectiek. Dankjewel dat de uitvaartplechtigheid zo liefdevol en persoonlijk is geworden zoals we voor ogen hadden !


B. Boon-Wustenveld 
Als gevolg van Corona is de uitvaart niet goed te beoordelen. Dat ligt natuurlijk niet aan de uitvaartverzorger


Mitzy Kwaaitaal 
Ik vond de begeleiding uiterst professioneel! Chantal was heel invoelend, voelde aan wat we nodig hadden. Was er als ze er moest zijn, kwam met goede adviezen en toonde daadkracht. Ze dacht met ons mee en nam de tijd voor alles. Ik zal haar -jullie- zeker aanbevelen! Ik vond ook de soepele en relaxte houding in deze rare tijd heel prettig! Veel dank hiervoor!!


E van Rijsingen van der Toorn 
Behalve de zakelijke kant, is er ook de persoonlijke kant. Wat ik zeer fijn ervaren heb.


Paul de Vreede 
Persoonlijke aandacht en praktisch handelen, Rotteveel & Fokkema weet de balans te vinden. Iris verstaat haar vak heel goed en weet waar het om draait bij begeleiding van een uitvaart: zorg uit handen nemen en tegelijk altijd aandacht voor de gevoelens en emoties van de nabestaanden. Onder moeilijke omstandigheden door de Corona maatregelen gaf de expertise van Iris ons veel vertrouwen en rust. Van eerste kennismaking tot nazorg na de uitvaart stralen Iris en Normen respect en rust uit.


Corine van Wijk-Rip 
Onze vader is 31 maart overleden aan Corona, dus alles was anders en we hadden te maken met alle strenge regelgeving.. Maar in plaats van problemen en onmogelijkheden dacht Iris in oplossingen en mogelijkheden. Overal werd in meegedacht en niets was teveel. Zij gaf als tip om een fotograaf en videocamera in te huren, aangezien onze moeder vanwege Corona niet bij de uitvaart kon zijn. We zijn nu heel blij met de foto’s en de film. Uiteindelijk hebben we een heel waardevol afscheid gehad met een prachtige erehaag van 3 km lang waarbij Iris voor de rouwauto liep en wij als dochters erachter. Het had niet mooier kunnen zijn, mede door het meedenken van Iris. Elk moment van de dag staat zij voor je klaar en neemt de tijd die er nodig is, ook gewoon voor een luisterend oor, want het was een heftige tijd voor ons als hechte familie. We zijn Iris en haar collega’s heel erg dankbaar en kijken terug op een mooi en waardevol afscheid van onze lieve vader.


Joop Ottes 
Een goed ondernemend en attent reagerend bedrijf, niets is ze teveel! Gemaakte afspraken waren stipt op tijd, een begroting en factuur zonder verrassingen. Stukje nazorg met leidraad en afwikkeling. Top!


Joke en Debora 
Rotteveel (Normen) & Fokkema (Iris) zijn echte vakmensen en hebben liefde en passie voor hun werk. Vlak voordat mijn vader kwam te overlijden heeft hij zijn wensen voor zijn uitvaart samen met Normen besproken. Alles wat hij wilde was (bijna) mogelijk. Normen heeft er zelfs nog voor gezorgd dat mijn vader 's avonds een proefdruk van de rouwbrief kon zien, zodat hij zelf nog kon zien hoe Normen het persoonlijke tintje, van wat mijn vader in de rouwbrief wilde, had verwerkt. De momenten dat we hem (of Iris) nodig hadden was hij altijd bereikbaar en niets was teveel. Op de dag van de uitvaart zijn wij ook goed begeleid door hem (en Iris) en is alles van A tot Z heel netjes en rustig verlopen. Ook de nazorg hebben wij zeer op prijs gesteld. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg!


Dennis Oudshoorn 
Iris is vrouw die haar werk serieus neemt. En zich helemaal verdiept in de nabestaanden. Ik raad haar iedereen aan.


Marco 
Een persoonlijke en betrokken benadering..


A.P.M. Schmitz 
Wij zijn fantastisch begeleid: er werd volledig meegedacht en rekening gehouden met onze wensen.


John Koens 
Buitengewoon prettig contact, zeker ook de nazorg. Combinatie van professionaliteit, menselijk inlevingsvermogen en correcte afhandeling.


corrie fens-sandifort. 
Nij is zeer respectvol naar de overlevende en nabestaanden toe. Zeer meelevend en empatisch. Hij biedt verschillende mogelijkheden aan en geeft ook tips.


Marco 
Iris is buiten haar enorme vakbekwaamheid enorm betrokken bij ons geweest (en nog steeds). Wij hebben het niet alleen als zeer prettig maar zelfs als bijzonder ervaren! Het is enorm fijn als iemand je in een dergelijke moeilijke periode je op deze manier kan bijstaan en zich voor 100% inzet! Wij kunnen haar iedereen aanbevelen!


John van Beelen 
Iris heeft ervoor gezorgd dat het een zeer mooie uitvaart was van mijn moeder. Ze zorgde er ook voor dat de gehele uitvaart, de kaart en dergelijke een persoonlijk tintje had. We waren zeer tevreden over Iris en zouden haar ( hoe raar het ook klinkt ) zeer aanbevelen bij anderen mocht het zover zijn.


J 


Tonny Kors 
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


Tonny Kors 
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


H.E. van Egmond 
Met name de persoonlijke, betrokken en rustige aandacht heeft voor ons veel betekent. Daarnaast heeft de onderneming naar ons toe goede ontzorging gedaan met betrekking tot de schouwing van mijn moeder, juist op het moment dat we dat ook echt nodig hadden.


Paul van Hamersveld 
Iris en collega Melanie zijn zeer prettig in de omgang en accuraat in hun werk. Echte professionals; denken mee en vooruit,komen afspraken na, reageren snel en adequaat op vragen. Kortom, hulde!


Bianca Van der elst 
Super geregeld! Erg fijn .


P.de Liefde 
Heel persoonlijke aanpak. Erg prettig en op elk moment te benaderen voor vragen of wat dan ook. Super!


H.C.Kegge-Martens 
Zeer persoonlijke en uiterst verzorgd


W.R. van den Burg 
Het was een mooie uitvaart voor ons, als is precies zo gaan zoals afgesproken. Er is veel persoonlijk contact geweest, wat wij op ook op prijs stelde. In de eind afrekening zaten voor ons geen verrassingen.


Fam van zundert 
Wij vonden de warmte en persoonlijke begeleiding heel erg prettig. Ook achteraf is er veel begeleiding en een luisterend oor! Wij zijn ze dan ook heel erg dankbaar!


John Tuijt 
Het is fijn om te ervaren dat er mensen zijn zoals Melanie Korver onze uitvaartverzorgster; toegankelijk en zorgzaam.


<<< Terug