<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15044

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg
Telefoon: 015-2023075
Email: normen@rotteveelfokkema.nl
Website: www.rotteveelfokkema.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 63 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Tobias Vet


T. Kerkhof
Dit was mijn eerste ervaring met een uitvaartondernemer, dus had ik geen mogelijkheid tot vergelijken. Naar mijn mening kon het niet beter, daarom heb ik de hoogste beoordeling gegeven.


Mieke Erne
Fijne en prettige uitvaartbegeleider. Normen neemt heel veel uit handen, denkt mee en alles is mogelijk. Je mag ook altijd terugkomen op je beslissingen als je toch iets anders wilt.


Hennie Dubbelman Haas
Wat een enorm lieve meelevede vrouw .We waren alle heel blij met Melanie erzijn zelfs mensen die zelf aan geven het door te geven aan de mensen die het nodig hebben zelfs mensen die zelf in de zorg zitten dus jullie kunnen een toeloop varwachtenHeel hartelijk bedankt Onze dank gaat zeker uit naar Melanie


Eric de Waal
Kort maar krachtig........prima geregeld!


Maurice van Ravesteijn
Alles prima geregeld tot in ieder detail. Persoonlijk en professioneel.


Astrid Claassen
Deze uitvaartverzogers waren geweldig. We mochten met hun begeleiding mijn moeder zelf verzogen , aankleden en in de kist leggen. Alles gebeurde met rust en respect. De uitvaart werd met ons samen goed doorgesproken en was perfect geregeld. Niets dan lof voor deze integere mensen!


Ingrid Kleijn
Wij hebben de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren en waren zeer tevreden vanaf het eerste moment tot het laatste moment van het afsluiten van alles afgelopen zaterdag. We zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.


Raymond en Erna van der Hooft
Een zeer warme, betrokken uitvaartondernemer die ik iedereen zou aanbevelen.


Petra Plug-Verbaan
Via een goede vriendin zijn wij naar Iris Fokkema doorverwezen en wat zijn we hier blij mee geweest. Ondanks het verdriet en alle emoties hebben wij de tijd gekregen om over al onze wensen goed na te denken. Stapje voor stapje. Maar ook het vertrouwen wat zij ons gaf om moeilijke dingen met haar te kunnen bespreken. Zij heeft mij, mijn dochter en de rest van de familie heel goed begeleid. Naast Iris hebben wij ook kennis gemaakt met een aantal van haar collega's, met zoveel respect en liefde voor het vak hebben zij gezorgd voor een waardig afscheid.


Peter Bouthoorn
Dank aan Iris Fokkema voor de professionele wijze van begeleiding bij de uitvaart. Accuraat, meedenkend en invoelend. Zo is het een waardig afscheid geworden.


A. Schaap
vanaf het eerste moment zeer betrokken, flexibel, zichtbaar "onzichtbaar" en professioneel


T. Visser
Ik beveel niet graag bedrijven aan of af, meestal geef ik hier dus een (1) of NVT. Hier is een vijf dus erg hoog.


Herman
Wat een lieve, fijne en mooie zorg die wij gehad hebben van Iris Fokkema en haar collega's Bedankt!!


M.Th. Neuerburg-de Kloe
Zie boven. Alles is zeer tot onze tevredenheid uitgevoerd


Paul van Hamersveld
Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt en ontzorgt; van begin tot einde. Met aandacht, compassie en oog voor detail. Hulde!


Marga Snijder
Zorgvuldig, respectvol, creatief en zeer flexibel.


Thijs Rosseboom.
Een zeer goede en persoonlijke benadering van het hele team van de firma Rotteveel&Fokkema van he begin tot het einde. Ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad. Zij hebben ons ondersteund in een zeer moeilijke tijd. Ondanks de moeilijke tijd met Corona toch een heel waardig afscheid geworden met een persoonlijk karakter. Dank voor jullie geweldige inzet.


familie verhoog
de uitvaart is uitmuntend verzorgd, hele persoonlijke aandacht en alles geregeld tot in de kleine details


Peter van Zijp
Normen Rotteveel is een erg kundige uitvaartondernemer. Legt alles goed en duidelijk uit en straalt veel vertrouwen uit.


A. van Dijk
Melanie heeft ons heel goed geholpen. We zijn erg blij dat wij voor Rotteveel & Fokkema hebben gekozen.


rick boeijen
De heer Rotteveel en zijn collega's hebben ons bijgestaan en ontzorgd in deze situatie, op een wijze die wij als zeer warm en betrokken hebben ervaren. Niet alleen als professional maar zeker ook als medemens. Wij kunnen Rotteveel & Fokkema dan ook warm aanbevelen.


sylvia timmers buistop


Joyce van den Maagdenberg - van Hoorn
Wat een mooie uitvaart hebben Normen & Chantal voor mijn vader geregeld! Normen heeft heel veel mee gedacht met ons. Alles mag niets hoeft, er worden geen onnodige kosten gemaakt. Hij gaf ons advies over wat er naast de uitvaart nog meer geregeld moest worden. Je kon altijd contact opnemen, zelfs nu alles achter de rug is. Heel bijzonder dat wij erbij mochten zijn terwijl Normen onze aandenken met as vulden. Wat een fijne uitvaartonderneming!


Jacqueline Chapel van der Lugt
Melanie, was heel meelevend en heeft ons Veel zorg gegeven De uitvaart was ook perfect, waardoor wij een mooie herrinering hebben an onze Vader


Ron van Uitert
Voor de uitvaart van mijn moeder heb ik Rotteveel & Fokkema ingeschakeld. De keuze voor hen is een keuze geweest waarvan ik vooraf niet had kunnen inschatten hoe goed die zou zijn. Direct vanaf het eerste contact met Normen Rotteveel kreeg ik een gevoel van iemand die mij steunt, die ontzorgt. Werkelijk niets is voor hen teveel. Ze zijn ook echt altijd bereikbaar. Alles wat zij doen gebeurt met heel veel respect voor de overledene, en met heel veel aandacht en gevoel voor de nabestaanden. Ook nazorg is bij hen geen loze belofte, maar iets wat voor hen heel normaal is. Ik heb door de zorgen van Normen Rotteveel een heel goed gevoel aan de uitvaart overgehouden, en daarmee ook op een goede manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder.


Marijke Koster-Zaal
Iris en haar collega's stonden direct voor ons klaar en hebben het afscheid van onze moeder heel goed begeleid. We zijn als familie onder de indruk van het waardige afscheid en de warme betrokkenheid van Iris en haar collega's op een persoonlijke en professionele manier.


Cor Vink
Zeer prettig om mee te werken. Veel persoonlijke aandacht. Voldoetaan de wensen en alles is in principe mogelijk. Ik heb niets anders dan lof over deze uitvaartondernemer. Overigens heb ik deze uitvaartondernemer al 2 keer eerder bij kennissen ontmoet en gezien hoe een en ander ging, vandaar ook duidelijk mijn keuze.


Ton van der Pol
Wat een super mensen bij Rotteveel. Heel dankbaar voor de manier waarop zij ons ook nu bij het overlijden van mijn moeder zorgen uit handen genomen, zoals ze dat eerder deden bij het overlijden van mijn vader. Super fijn hun persoonlijke aanpak. Dank team Rotteveel ga zo door. Hartelijke groet van Fam. van der Pol


Linda Zuur
Ik had best wel veel voorbereid, maar met Iris klikte het gelijk toen ze de eerste keer bij mijn thuis kwam. Het voelde gelijk vertrouwd, alles was bespreekbaar. Ze denkt met je mee en alles was tot de puntjes geregeld. Als ze denkt dat iets te emotioneel voor je is, dan zegt ze dat ook. Zelfs de rekening viel lager uit dan gedacht, er werd ook rekening gehouden met mijn budget. Het was een prachtige en emotionele plechtigheid en ik ben Iris en Normen erg DANKBAAR. Voor dit mooie afscheid van mijn lieve man, zou haar zeker aan bevelen!!!


Cees Paauw
Nooit gedacht dat ik zo veel steun zou hebben aan een uitvaartondernemer, de branche heeft een zwarte kraaien karakter welke hier absoluut niet opgaat. Onze begeleidster Iris is echt een kanjer.


Willem Vink
Wij zijn heel erg tevreden over de uitvaart, niets is te veel om alles in goede banen te leiden. Ze zijn professioneel en betrokken.


Maudy Lohaus
Normen Rotteveel is een sociale en zeer betrokken uitvaartondernemer met oog voor de persoon(lijke wensen). Hij heeft de uitvaart van onze tante naar grote tevredenheid verzorgd.


P.C. Janssen-Pico
Zeer betrokken en respectvolle uitvaart ondernemer. Zeer goede en persoonlijke begeleiding van Normen Rotteveel.


Margretdeniet@gmail.com
Bekommert zich goed om de nabestaanden. En gaan met respect om met overledene.


Reiny van Schie
Prettige persoonlijke empathische benadering door Rotteveel Fokkema Uitvaartzorg met respect voor de nabestaanden en de overledene.


José
Als heel fijn ervaren. Werd goed geluisterd naar persoonlijke wensen. Gaven ook heel goed advies. Prettige mensen


Anita en René den Hertog
Deze uitvaartondernemer zou ik echt aan bevelen. Zo persoonlijk, meelevend, meedenkend en voor alles de tijd nemend. Wij vonden het erg fijn dat jullie ons nogmaals hebben bijgestaan in ons verdriet. Waar wij niet aan dachten daar kwamen jullie dan wel mee. Zo fijn! Ook de gesprekken die we hadden deden ons zo goed. Door jullie weten we dat eigenlijk niets raar is en alles mogelijk is. Dank daarvoor. Iris en Norman Rotteveel (en jullie team) jullie zijn toppers!!!!!


C. den Dulk
Wat verstaan deze mensen hun vak goed. Ze nemen echt alle zorgen uit handen, zijn zeer correct en beleefd, kundig (en daardoor snel met regelen), altijd bereikbaar en direct reactie. Ook achteraf. Transparant en geen verborgen kosten, goede begeleiding en suggesties, maar dringen vooral niks op. En zo kan ik nog wel doorgaan, kortom alleen lof over Rotteveel & Fokkema.


Miep van Gilst


J.W.. Adriani
zeer persoonlijk en betrokken, en kwam met goede tips en info met deze steun en betrokkenheid konden wij het verlies dragen


Han Dieke
Uitermate tevreden over de begeleiding en uitvoering door Iris.


M.stauthamer- Molenkamp
Het was geweldig wat ze voor ons hebben gedaan We zijn erg enthousiast over uitvaart onderneming.


C A S Zonneveld schermer
Het was door Corona heel klein maar erg sfeer vol Hoort zeg het voort ,


C A S Zonneveld schermer
Het was door Corona heel klein maar erg sfeer vol Hoort zeg het voort ,


Nico Visser
Iris Fokkema heeft de uitvaart van mijn moeder bijzonder prettig en heel betrokken begeleid. Met veel keuzevrijheid: niets moest, alles kon. De uitvaart was prima geregeld en verzorgd, Iris heeft alles in beeld zodat er niets vergeten wordt. We ontvingen van diverse kanten complimenten hoe goed alles liep. Iris is bovendien persoonlijk geïnteresseerd in het wel en wee van de nabestaanden. We ontvingen vooraf een duidelijke offerte, zodat de eindafrekening helemaal volgens verwachting was. Wij waren bijzonder tevreden. Van harte aanbevolen!


M. van de Sande
Alles was prima en volledig naar wens geregeld en uitgevoerd


Wil Krul-Dijkhuizen
Melanie Korver hebben wij als een zeer betrokken en meelevende persoon leren kennen niets was te veel zelfs een appje op zaterdagavond was voor haar normaal zij heeft voor ons verdrietige perioden met heel veel steun en ideen een stuk dragelijker gemaakt ook de reacties van familie en kennisen waren zeer positief over Melanie dat ze spontaan een visitekaartje aan haar vroegen dus conclusie Melanie voorons een dikke 10


Wil Krul-Dijkhuizen
Melanie Korver hebben wij als een zeer betrokken en meelevende persoon leren kennen niets was te veel zelfs een appje op zaterdagavond was voor haar normaal zij heeft voor ons verdrietige perioden met heel veel steun en ideen een stuk dragelijker gemaakt ook de reacties van familie en kennisen waren zeer positief over Melanie dat ze spontaan een visitekaartje aan haar vroegen dus conclusie Melanie voorons een dikke 10


C.J.M. Mesker van Ark
Onze uitvaart verzorger Melanie Korver heeft ons vanaf moment 1 omarmd. Zij heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid en alles tot in de puntjes verzorgd. Zij dacht steeds mee met oplossingen. Alle nabestaanden hebben dit als zeer prettig ervaren. Niets dan lof.


Corine van der Lans
Mede dank zij de inzet van Iris en collega's is de uitvaart van mijn vader geworden zoals wij gedacht hadden. We kunnen terug kijken op een fijne uitvaart. Dank daarvoor.


Sylvia 's Gravendijk
Niets anders dan lof over dhr. Rotteveel. Dhr.Rotteveel staat 24 uur tot je beschikking, niets is teveel. Neemt alle tijd voor je, denkt mee, behulpzaam, ontzorgt. Ik kan geen 11 geven anders deed ik dat. Een echte aanrader in deze moeilijke tijd. Nogmaals dank voor de goede zorgen.


Sylvia 's Gravendijk


Familie Vader
Zeer persoonlijk contact, veel interesse in onze inbreng. En álles kon, we hoefden maar iets te vragen en het werd geregeld, op al onze wensen is ingegaan. Alles werd snel geregeld, we kregen altijd snel antwoord op onze vragen (als iets niet bekend was werd dit meteen uitgezocht).


Rene Alberts
Uitstekende begeleiding en verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Zeer betrokken uitvaartverzorger met oog voor detail. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.


Martin Ruisch


Willem Poot
Helemaal top, kan niemand anders beter.


M. Van Woggelum-Boon
Een bevlogen team, waar niets teveel is, professioneel, maar vooral persoonlijk en sociaal. Mijn dank is groot. Marina van Woggelum


Erica Wasscher-Caro
Ik heb een hekel aan iets te waarderen met cijfers! Ik (wij) zijn heel tevreden met alles wat jullie voor ons gedaan hebben👍 Ik (wij) hebben een heel goed gevoel van uw bedrijf en dat uw medewerkers goed aanvoelen wat en wanneer zij Iets moeten en kunnen doen. Gelukkig heb ik ook geen ervaring met andere uitvaartondernemers. Vriendelijke groet Erica🍀🍀🍀🍀


Y. de Vries


Inger Asselbergs-Claproth
Melanie is een zeer prettig persoon om de uitvaart mee te regelen. Het contact was altijd heel persoonlijk en ze is altijd bereikbaar. Ze heeft goede ideeën en denkt graag met je mee. De hele uitvaart is uitstekend verlopen, het overtrof zelfs onze verwachtingen met name de power point presentatie was zeer geslaagd.


John Koens
Eigenlijk moet het cijfer 10+ zijn.


ED.Daniels.Rutjes
deze mensen leven echt met je mee en doen alles op een rustige en persoonlijke manier en nemen voor alles de tijd heel fijn


Fam. Vollebregt
Betrokken, duidelijk, aanspreekbaar, alles in overleg en goede adviezen als er naar gevraagd wordt. Alles bespreekbaar. Zeer goede ervaring en nazorg. Zeker aan te raden


BRH Zwaal
Melanie heeft er met totale inzet voor gezorgd dat de uitvaart van mijn vrouw onvergetelijk is geworden. Zij dacht mee op een betrokken, warme wijze. Al mijn wensen en die van mijn familie zijn ten volle gerealiseerd. In deze moeilijke tijden ben ik haar daarvoor zeer dankbaar.


Lia van der laan


Rob Pasqua
De heer Rotteveel en zijn team is vanaf ons allereerste contact meelevend, rustgevend, begrijpend, vriendelijk, meedenkend, respectvol en uitermate behulpzaam geweest. Kortom: professioneel met de hoofdletter M van Menselijk


I.D. verhoev
Nemen zorgen weg, passen zich helemaal aan aan de wensen van de nabestaanden, komen afspraken na, denken mee en komen met oplossingen, heel flexibel, meelevend. Ik niet echt een minpunt vinden.


Augusta Nikolov
De ervaring met Rotteveel & Fokkema is vanaf het eerste telefonisch contact buitengewoon prettig geweest. Melanie heeft vanaf het begin betrokkenheid getoond, naar onze wensen geluisterd, deze vertaald en meegenomen in keuzes. Dit heeft gezorgd voor een bijzonder persoonlijk afscheid. De fijne manier van omgang, ook van haar collega Chantal, heeft ons goed gedaan. Wij zijn heel dankbaar voor de persoonlijke aandacht.


Mary
In 1 woord, top. Naast het regelen van de uitvaart zeer goede voorlichting over diversen zaken gekregen. Trefwoorden; deskundig, ervaren, sociaal en service gericht.


Matteo Zocchi
Hierbij wil ik de team Rotteveel en Fokkema en ik graag Melanie bedanken voor de uitstekende zorg rondom de crematie van mijn vrouw Simona Saltarin. Wat een prachtig mooi mens is zij. Zo ontzettend liefdevol hoe zij haar heeft verzorgd maar ook ons heeft opgevangen. Er moet zoveel geregeld worden, maar overal wordt de tijd voor gepakt, alles wordt uitgelegd, soms even goed doorgepakt en veel geduld voor alle woorden en verhalen die er telkens weer worden verteld. Kwam Melanie regelmatig langs om onze wensen betreffende de rouwkaart en de dienst voor crematie te bespreken. Hij nam dan alle tijd. Al onze ideeen en muziekwensen werden door haar verwerkt in een prachtige presentatie. Wij kregen dan steeds de mogelijkheid om nog een en ander aan te passen. De kaarten waren heel mooi geworden, de uitvaart was precies wat we gedacht hadden. Namens mij en mijn kinderen bedanken we Melanie en de uitvaart team voor alle goede zorgen. Matteo Zocchi


Theo van der Ark
Vanaf de eerste dag van het overlijden is het contact met Melanie uitstekend geweest. De verzorging van onze moeder door haar en haar collega was tactvol en mooi. Ook gedurende de opbaring bleef de zorg erg goed en werden we op de hoogte gehouden van de situatie. De uitvoering van de uitvaart werd uitstekend in overleg met ons voorbereid en uitgevoerd. Met haar voorstellen werd het voor ons een heel persoonlijke ervaring en daar zijn we dankbaar voor.


Alphons
Perfect verzorgt Ondanks de omstandigheden


Irma van Diessen
Melanie was er altijd Dan en nacht kon je haar bellen Ze dacht mee met de familie Zeer vriendelijk


Francoise
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding, de verzorging en de persoonlijke benadering van de uitvaartverzorger Melanie. Daarom denken wij, ondanks de verdrietige gebeurtenis, met een fijn gevoel terug aan het afscheid van mijn moeder. Niets was teveel voor Melanie en haar collega's. "Ontzorgen" stond boven aan haar lijstje!! Nogmaals dank.


Ria van der Meer
Een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid een mooie ervaring die ik bij vele zal aanbevelen


Liesbeth Wessel
Een bedrijf dat de zorgen van je overneemt. Dat is zeker in een periode als deze, zeer welkom.


K.R.Heinen
Op een prettige, eerbiedige wijze wordt je begeleid met de uitvaart. Ook enige nazorg ontbreekt niet. Mijn respect voor deze mensen.


Ellen Paauwe
Fantastische begeleiding op een zeer prettige en behulpzame manier. Normen, veel dank!


Chantal rot
Wij zijn zo tevreden. Alle lof gaat naar Melanie. Wat een warme en liefdevolle vrouw. Alles goed uitgelegd en naar ons geluisterd. Ondanks de corona is de uitvaart van mijn vader uitgevoerd zoals hij het wilde. Echt respect voor jullie


M.C.P. Bottemanne
De persoonlijke benadering is top. Ze zijn heel erg persoonlijk en sociaal. De eindafwikkeling en alles is perfekt geregeld.


Rogier Boot
De heer Rotteveel en collega’s denken heel goed mee, proberen de nabestaanden zoveel mogelijk te ontzorgen. Zij nemen alle tijd om alle vragen te beantwoorden. De uitvaart was heel goed verzorgd en de begeleiding was uitstekend. Een zeer prettige en persoonlijke benadering. Wij hebben dankzij de heer Rotteveel, zijn collega mevrouw Fokkema en collega’s een prachtig afscheid voor mijn vader kunnen realiseren. Wij zullen, indien nodig, in de toekomst zeker opnieuw van de diensten van Rotteveel en Fokkema Uitvaarten gebruik willen maken. Van harte aanbevolen.


Corine Batenburg
Van begin tot eind heeft Melanie de uitvaart tot in de puntjes voor ons geregeld en begeleid, zelfs tot 's avonds laat is ze nog voor ons bezig geweest. Niets was te veel en alles was mogelijk. Zelfs de nazorg dmv app/telefoon, en persoonlijk brengen van de factuur met uitleg. We kijken ondanks de rare coronatijd, terug op een voor ons mooie uitvaart. Bedankt voor alles Melanie.


Maria Pavan Rorai
Mijn kinderen en ik zijn uitermate tevreden hoe alles is verlopen,vooral in deze dubbele moeilijke tijd ,het Verlies en met de Corona maatregelen ,hebben ze ons ontzettend goed begeleid. Hiervoor onze dank. M Pavan Rorai en Fam


Bep winkelman
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Bep winkelman
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Tanja van der Heijden
Wij zijn Chantal en Normen heel dankbaar voor alle inspanningen rondom de uitvaart van Jan Kwaaitaal. Chantal kwam iedere dag voor uitleg, overleg en begeleiding, ze had engelengeduld met ons. Ze was onze houvast en bracht orde in onze chaos en hectiek. Dankjewel dat de uitvaartplechtigheid zo liefdevol en persoonlijk is geworden zoals we voor ogen hadden !


B. Boon-Wustenveld
Als gevolg van Corona is de uitvaart niet goed te beoordelen. Dat ligt natuurlijk niet aan de uitvaartverzorger


Mitzy Kwaaitaal
Ik vond de begeleiding uiterst professioneel! Chantal was heel invoelend, voelde aan wat we nodig hadden. Was er als ze er moest zijn, kwam met goede adviezen en toonde daadkracht. Ze dacht met ons mee en nam de tijd voor alles. Ik zal haar -jullie- zeker aanbevelen! Ik vond ook de soepele en relaxte houding in deze rare tijd heel prettig! Veel dank hiervoor!!


E van Rijsingen van der Toorn
Behalve de zakelijke kant, is er ook de persoonlijke kant. Wat ik zeer fijn ervaren heb.


Paul de Vreede
Persoonlijke aandacht en praktisch handelen, Rotteveel & Fokkema weet de balans te vinden. Iris verstaat haar vak heel goed en weet waar het om draait bij begeleiding van een uitvaart: zorg uit handen nemen en tegelijk altijd aandacht voor de gevoelens en emoties van de nabestaanden. Onder moeilijke omstandigheden door de Corona maatregelen gaf de expertise van Iris ons veel vertrouwen en rust. Van eerste kennismaking tot nazorg na de uitvaart stralen Iris en Normen respect en rust uit.


Corine van Wijk-Rip
Onze vader is 31 maart overleden aan Corona, dus alles was anders en we hadden te maken met alle strenge regelgeving.. Maar in plaats van problemen en onmogelijkheden dacht Iris in oplossingen en mogelijkheden. Overal werd in meegedacht en niets was teveel. Zij gaf als tip om een fotograaf en videocamera in te huren, aangezien onze moeder vanwege Corona niet bij de uitvaart kon zijn. We zijn nu heel blij met de foto’s en de film. Uiteindelijk hebben we een heel waardevol afscheid gehad met een prachtige erehaag van 3 km lang waarbij Iris voor de rouwauto liep en wij als dochters erachter. Het had niet mooier kunnen zijn, mede door het meedenken van Iris. Elk moment van de dag staat zij voor je klaar en neemt de tijd die er nodig is, ook gewoon voor een luisterend oor, want het was een heftige tijd voor ons als hechte familie. We zijn Iris en haar collega’s heel erg dankbaar en kijken terug op een mooi en waardevol afscheid van onze lieve vader.


Joop Ottes
Een goed ondernemend en attent reagerend bedrijf, niets is ze teveel! Gemaakte afspraken waren stipt op tijd, een begroting en factuur zonder verrassingen. Stukje nazorg met leidraad en afwikkeling. Top!


Joke en Debora
Rotteveel (Normen) & Fokkema (Iris) zijn echte vakmensen en hebben liefde en passie voor hun werk. Vlak voordat mijn vader kwam te overlijden heeft hij zijn wensen voor zijn uitvaart samen met Normen besproken. Alles wat hij wilde was (bijna) mogelijk. Normen heeft er zelfs nog voor gezorgd dat mijn vader 's avonds een proefdruk van de rouwbrief kon zien, zodat hij zelf nog kon zien hoe Normen het persoonlijke tintje, van wat mijn vader in de rouwbrief wilde, had verwerkt. De momenten dat we hem (of Iris) nodig hadden was hij altijd bereikbaar en niets was teveel. Op de dag van de uitvaart zijn wij ook goed begeleid door hem (en Iris) en is alles van A tot Z heel netjes en rustig verlopen. Ook de nazorg hebben wij zeer op prijs gesteld. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg!


Dennis Oudshoorn
Iris is vrouw die haar werk serieus neemt. En zich helemaal verdiept in de nabestaanden. Ik raad haar iedereen aan.


Marco
Een persoonlijke en betrokken benadering..


A.P.M. Schmitz
Wij zijn fantastisch begeleid: er werd volledig meegedacht en rekening gehouden met onze wensen.


John Koens
Buitengewoon prettig contact, zeker ook de nazorg. Combinatie van professionaliteit, menselijk inlevingsvermogen en correcte afhandeling.


corrie fens-sandifort.
Nij is zeer respectvol naar de overlevende en nabestaanden toe. Zeer meelevend en empatisch. Hij biedt verschillende mogelijkheden aan en geeft ook tips.


Marco
Iris is buiten haar enorme vakbekwaamheid enorm betrokken bij ons geweest (en nog steeds). Wij hebben het niet alleen als zeer prettig maar zelfs als bijzonder ervaren! Het is enorm fijn als iemand je in een dergelijke moeilijke periode je op deze manier kan bijstaan en zich voor 100% inzet! Wij kunnen haar iedereen aanbevelen!


John van Beelen
Iris heeft ervoor gezorgd dat het een zeer mooie uitvaart was van mijn moeder. Ze zorgde er ook voor dat de gehele uitvaart, de kaart en dergelijke een persoonlijk tintje had. We waren zeer tevreden over Iris en zouden haar ( hoe raar het ook klinkt ) zeer aanbevelen bij anderen mocht het zover zijn.


J


Tonny Kors
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


Tonny Kors
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


H.E. van Egmond
Met name de persoonlijke, betrokken en rustige aandacht heeft voor ons veel betekent. Daarnaast heeft de onderneming naar ons toe goede ontzorging gedaan met betrekking tot de schouwing van mijn moeder, juist op het moment dat we dat ook echt nodig hadden.


Paul van Hamersveld
Iris en collega Melanie zijn zeer prettig in de omgang en accuraat in hun werk. Echte professionals; denken mee en vooruit,komen afspraken na, reageren snel en adequaat op vragen. Kortom, hulde!


Bianca Van der elst
Super geregeld! Erg fijn .


P.de Liefde
Heel persoonlijke aanpak. Erg prettig en op elk moment te benaderen voor vragen of wat dan ook. Super!


H.C.Kegge-Martens
Zeer persoonlijke en uiterst verzorgd


W.R. van den Burg
Het was een mooie uitvaart voor ons, als is precies zo gaan zoals afgesproken. Er is veel persoonlijk contact geweest, wat wij op ook op prijs stelde. In de eind afrekening zaten voor ons geen verrassingen.


R.den Hertog
Toppers


R.den Hertog
Toppers


Fam van zundert
Wij vonden de warmte en persoonlijke begeleiding heel erg prettig. Ook achteraf is er veel begeleiding en een luisterend oor! Wij zijn ze dan ook heel erg dankbaar!


John Tuijt
Het is fijn om te ervaren dat er mensen zijn zoals Melanie Korver onze uitvaartverzorgster; toegankelijk en zorgzaam.


Hanneke de Bruijn
Zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid - er werd door ons geen tijdsdruk ervaren; sterk inlevend vermogen. Komt alle afspraken na, duidelijke offerte met persoonlijke toelichting. Denkt met je mee, hulpvaardig, was altijd - met haar medewerkers - op de achtergrond aanwezig hetgeen rust geeft. Warme persoonlijkheid met een hele goede medewerkers die goed op elkaar ingespeeld zijn achter zich. Niets is te veel.


bas timmers
zeer betrokken en zeer goed contact en info voor, tijdens en erna


Tiny Kuppen
Bijzonder lieve mensen, die deze moeilijke tijd door onder andere meedenken wat draaglijker hebben gemaakt.


Ida van den Broek.
nadat onze neef was overleden, hebben wij via zijn begeleiding te horen gekregen dat deze uitvaartondernemer vaak de uitvaart regelt voor hun cliënten. We hebben dit inderdaad als heel prettig ervaren en de begeleiding was heel persoonlijk gezamenlijk met de medebewoners. Zo liefdevol en op de persoon. Heel veel dank daarvoor!!!


G. Voskuilen
De uitvaart is geheel volgens mijn wensen geweest.Er zijn geen standaard-oplossingen gebruikt, alles was mogelijk. Ook de "nazorg" -de aandacht voor mij- is bewonderenswaardig en troostend.


Anneke Bovendeert
Wij zijn ontzettend tevreden met de gang van zaken! Normen was/is betrokken en goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Mijn moeder had Normen eerder ontmoet en heeft hem gekozen om haar uitvaart te leiden. Mijn moeder had helemaal gelijk. Wat een top service!!!


Barbara Roosen - de Ruck van der Gracht
Verdrietig genoeg heb ik dit jaar drie uitvaarten gehad en alledrie verzorgd door Rotteveel en Fokkema. Ales is ons uit handen genomen en we zijn werkelijk fantastisch begeleid. Eerlijk, betrokken en zeer professioneel!


Paulien Kegge
Chantal heeft de uitvaart uitstekend verzorgd en alles heel mooi aan elkaar gepraat. De bloemstukken waren mooi gerangschikt. Chantal was mooi gekleed op de uitvaart en omdat mijn moeder ook van mooie kleding hield gaf ik de voorkeur aan een mooi jurkje i.p.v het kostuum. Het was fijn dat mijn moeder ook nog kennis heeft kunnen maken met Chantal en mijn moeder vond haar ook een hele prettige persoonlijkheid.Alles is precies zo gegaan zoals mijn moeder gewild zou hebben. Ik was op en top tevreden. Wat ook fijn was, is dat Chantal en haar collega de gasten opvingen op de locatie waar we na afloop gingen lunchen.


Ed Vingerhoets
Heb Iris ervaren als een zeer betrokken maar ook doortastende vrouw die ook oog heeft voor de kleinste details.


M. Schutte
Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding voor, tijdens en na de crematie. Jullie persoonlijke aandacht, betrokkenheid, 24/7 benaderbaarheid en adviezen waren een grote steun voor ons. Door jullie hulp kunnen we terugkijken op een zeer bijzondere en mooie uitvaart.


Annemieke van Dusseldorp
Melanie heeft ons geweldig bijgestaan na het overlijden van onze vader en niet lang daarvoor na het overlijden van onze moeder. Dit heeft heel veel voor onze familie betekend. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Melanie, je bent een topper, bedankt voor al je lieve zorgen ook en je steun!


Fam. van der Ende
Wij zijn Melanie (en Chantal en Norman die haar af en toe bijstonden) heel dankbaar voor de liefdevolle, zorgzame en respectvolle begeleiding bij het onverwachte overlijden van mijn dierbare man/vader/opa. Er was absoluut geen 8-5 mentaliteit en niets was teveel. Dagelijks bezoek, een luisterend oor voor iedereen en alle tijd om onze verhalen aan te horen, fijne ideeën en adviezen ook nu nog steeds. We kijken ondanks ons verdriet terug op een fijn, mooi en waardig afscheid. Wat een lieve mensen dank jullie wel.


Marian Vrolijk
Zeer betrokken, rustig, meedenkend en goed luisterend naar al onze wensen. Alles tot in de puntjes verzorgd.


Kees Wezenaar
De volgende termen zijn bij deze onderneming van toepassing: Veel aandacht,grote mate van empathie,goed luisteren,prettig in omgang. Na het intake gesprek heeft Iris het vermogen zich in te leven in de situatie van de betrokkenen. Aan de hand van uitgebreide toegelichte mogelijkheden zijn wij samen gekomen tot een "mooi" afscheid geheel naar wens van de overledene en de nabestaanden. Ook de verdere afhandeling is zeer prettig verlopen.


J.Mooren
Zeer persoonlijke begeleiding en zeer kundig. Kan niet beter!


M.van Westenbrugge
De professionele en empatische werkwijze en hulp hebben ons goed gedaan. Het was een mooie uitvaart!


Eline
Het is jammer dat er geen hoger cijfer bestaat dan een 10 anders had Rotteveel & Fokkema deze gekregen!!! Vanaf het eerste contact wat je met deze uitvaartondernemer legt is al heel persoonlijk wat fijn is! Er wordt gelijk mee gedacht en alle zorgen rondom alles regelen wordt uit handen genomen. Er wordt met veel zorg, liefde en respect met met de overledene omgegaan. Dat voelde voor ons heel fijn dat onze vader in vertrouwde handen was. Bij alles wat ze doen wordt ook goede uitleg gegeven. Bij het regelen van de crematie wordt goed mee gedacht en persoonlijke wensen worden meegenomen. Wat wij ook als zeer fijn hebben ervaren was dat we 24/7 Normen konden appen of bellen als we toch nog een vraag hadden. Ook de uitvaartdag was perfect geregeld. Wij kunnen iedereen Rotteveel & Fokkema aanraden. Wil ze dan ook hartelijk bedanken ook voor de begeleiding na de crematie.


M.C. van Westenbrugge
Aan al onze wensen is voldaan. We kijken terug op een prachtige uitvaart en voelen ons zeer gesteund door deze professionele en empathische begrafenisondernemer.


Ingrid IJdo-Trousset
Warm zorgzaam oprecht betrokken professioneel 24/7 bereikbaar en respectvol zijn slechts enkele woorden welke zeker op Rotteveel & Fokkema van toepassing zijn. Je persoonlijke benadering op een spontane en natuurlijke wijze, je energie, je liefde en toewijding waarmee jij voor mij klaar stond heeft mij en ook mijn familie geraakt. Je hebt ons bijgestaan tijdens een verdrietige periode, afscheid broer, zijn uitvaart was mooi en uitstekend geregeld, ook de nazorg is bijzonder en goed. Waardering en lof voor wie je bent en wat je doet, nogmaals intens bedankt Iris ook het gehele team BEDANKT!


Ronald en Corine van Wijk
Wij hebben twee uitvaarten vlak achter elkaar gehad, wat een moeilijke periode voor ons was. De hulp en begeleiding die we van Iris kregen was zo fijn en welkom. Ze heeft heel veel uit handen genomen en voelde ons heel goed aan. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Mede hierdoor hebben we twee onvergetelijke en waardevolle uitvaarten van onze ouders gehad.


Gerty van Dam
Het geheel was goed geregeld, zeer persoonlijke benadering, er is overal over nagedacht (dezelfde 2e medewerker als 2 jaar geleden bij de uitvaart van mijn vader), wij waren erg tevreden, we kunnen ons geen betere uitvaartonderneming wensen.


Sanne
Iris heeft ons fantastisch geholpen na het overlijden van onze moeder en oma. Met zorgvuldigheid, zorgzaamheid en zeer liefdevol van begin tot eind. Mede dankzij haar professionele begeleiding en het meedenken wat het beste bij ons paste, kijken wij terug op een zeer bijzondere en mooie uitvaart. Dit afscheid heeft ons, ondanks het verdriet, geholpen in het verwerkingsproces. Iris, we kunnen je niet genoeg bedanken voor jouw kundige en liefdevolle zorgen.


Kees de Frankrijker
Zeer lieve en persoonlijke begeleiding.


Saskia Harmsen
Warme en persoonlijke begeleiding. Erg meedenkend in alles. Indien nodig staan ze dag en nacht voor je klaar. Bedankt Normen (en ook Iris en de rest van het team) voor alles wat je voor ons gedaan hebt voor en na het overlijden van mijn broer. En kort erna het overlijden van oma. Alles tot in de puntjes verzorgd en zelfs nu alles achter de rug is sta je nog voor ons klaar. Een 10+ verdienen ze minimaal!


Tilly
We hebben een fijne begeleiding gehad bij het overlijden van mijn man/ onze vader. Iris en ook alle mensen die haar hielpen waren erg betrokken bij de moeilijke periode die voor ons was aangebroken. Ze voegde zich op een heel rustige en natuurlijke manier in ons gezin en begeleide ons goed door het hele proces, waardoor er toch minder druk op onze schouders stond. Achteraf is het een hele fijne stap geweest, dat ik Iris samen met mijn man heb kunnen kiezen uit een selectie van 5 andere uitvaartondernemers. Ze is een erg prettig persoon die alles goed voor elkaar had, dit gaf ons een gerust gevoel en veel steun. Alles was bespreekbaar en ze stond dag en nacht voor ons klaar, op verzoek kwam ze altijd even langs om iets op te lossen of te bespreken. Doordat het een klein bedrijf is, hadden we een fijn en vooral persoonlijk contact. Een overlijden is altijd heel heftig, maar Iris en haar team hebben ons op de meest fijne manier door dat moeilijke proces heen geloodst. We zijn Iris en haar team daar ontzettend dankbaar voor.


Sophie van Vliet
Heel persoonlijk begeleiding


Sander Hesseling
uitstekende begeleiding, prettige omgang, zeer correct. aanbevelenswaardig.


Anita Cleef
In 7 maanden je ouders verliezen valt niet mee. Juist de persoonlijke aandacht en begeleiding helpt bij alle dingen die ook geregeld moeten worden. Het ontzorgen door Rotteveel en Fokkema is fijn en op een hele plezierige manier.


lia Rietveld
In een moeilijk periode werd het een persoonlijke warme begeleiding naar de crematie, alle lof.


R. Herder
Vol lof voor de verkregen informatie en de begeleiding bij het gehele uitvaartproces.


Ed Schrurs
Het persoonlijke karakter van de gesprekken was zeer prettig. Geeft de nabestaanden een goed gevoel.


Patty Vis
Zeer persoonlijk zeer behulpzaam zeer warm


Patty Vis
Zeer persoonlijk zeer behulpzaam zeer warm


Lindsey de nennie
Top team!!!


Paul van der Vet
Een heel warme en meelevende persoonlijke sfeer en zeer goed contact met Iris Rotteveel en haar team. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Wij hebben het in een moeilijke tijd enorm getroffen!!


L de jong
Chantal ik vind het fijn dat ik en mijn vader jou hebben mogen leren kennen 👍


Trudy Houtzamer - de Jonge
Zeer zorgvuldig, kan goed inschatten wat de ander nodig heeft.


Bianca Goudriaan
Rustgevend, vriendelijk, verstand van zaken. Persoonlijk contact is in 1 woord geweldig.


Bianca Goudriaan
Rustgevend, vriendelijk, verstand van zaken. Persoonlijk contact is in 1 woord geweldig.


Maurice Mulkens
Wij zijn als familie enorm tevreden over de uitvaartzorg verleend door dhr. Rotteveel, gewoon geheel compleet en zorgen wegnemend waar dat kan. Dit was de tweede uitvaart in onze familie door hem verzorgd en we kunnen zeker zeggen blijvend van zeer hoog niveau.


W.C.M. Taal-Ramakers
Een zeer goede uitvaartverzorger. Mijn ervaringen met Normen Rotteveel zijn ontzettend goed. Zeer persoonlijk en betrokken, maar niet overdreven.


Jessica
Geholpen door Chantal. Super lief en heel geduldig. Een echte aanrader in een moeilijke tijd.


Jessica
Geholpen door Chantal. Super lief en heel geduldig. Een echte aanrader in een moeilijke tijd.


Petra de Ryck van der Gracht
In het recente verleden hebben wij te maken gehad met 2 uitvaarten binnen onze familie. De fa. Rotteveel-Fokkema heeft ons daarbij ongelooflijk goed geholpen. De aandacht en hulp voor ons als familie voor en na de uitvaart hebben wij erg gewaardeerd. Alle lof voor Norman en Iris Rotteveel en voor Melanie Korver.


B C V RIJN
Heel meelevend en ook meedenkend met alles.Een schat van een vrouw.Ook de andere mensen van deze uitvaartonderneming waren zeer vriendelijk en meelevend.


danielle wessels
Iris is zeer betrokken geweest en ook heeft persoonlijke interesse getoond, zeer prettig!


Mm de jongh


Tania Samson
We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Iris, we zijn jouw en je team enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en wat jij nu ook nog voor ons doet en bovenal dat je zo’n mooie uitvaart voor ons man en vader hebt geregeld. Bedankt.


M.Mulder
In een periode waar alles om je heen in een razend tempo goed geregeld en uitgezocht moet worden. Ondersteunt en begeleidt Rotteveel & Fokkema je prima. Wij hadden een zeer liefdevolle en zorgzame medewerker mevr. M. Korver. Top kan niet anders zeggen.


ella van der Toorn
Had hele fijne aandacht voor ons allen. En niet alleen beroeps halve.Wij de kinderen en ik hebben het ondanks de droeve tijd het heel warm ervaren. Onze dank hier voor.


Enid Lancee
Rustig, overwogen. Kan goed luisteren. Zeer secuur met alles.


Cjm wilson
Geweldige mensen,geweldige zorg maar ook de nazorg. Kortom een aanrader voor een ieder. top mensen!!


Anita Best
Mijn broer en ik willen Normen ontzettend bedanken voor de zeer persoonlijke en professionele begeleiding! We bevelen hem van harte aan!


Mw. M. Biesheuvel-Hennevelt
Ik kan niet anders zeggen, dan dat wij fantastisch geadviseerd en bijgestaan zijn door Normen Rotteveel. Mede door zijn ervaring en enthousiasme voor zijn werk, is het een hele fijne, mooie, persoonlijke crematie geworden. Met al onze vragen konden wij bij hem terecht. Wij zijn hem hier heel dankbaar voor.


Brenda Oorebeek
Zeer persoonlijk en oprecht, zeer open en behulpzaam, altijd bereikbaar en heeft veel voor onze familie betekent. Financieel zeer deskundig en open.


V.A. Rigutto
De begeleidster was zeer betrokken en alles is naar wens verlopen. Haar advies welke ruimte wij konden gebruiken gezien het aantal personen wij konden verwachten was een groot succes.


J. Piet


J. Piet
we zijn heel tevreden over deze uitvaart waar we hulp bij vroegen kregen we en hun advies was was heel fijn. ik hoop het niet maar als ik nog eens iets moet regelen voor een begrafenis zou ik weer naar hun gaan. en als er iemand vraagt of ik iemand weet die je goed kan helpen daarmee zou ik deze adviseren.


Paul Schlotter


<<< Terug