<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15044

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg
Telefoon: 015-2023075
Email: normen@rotteveelfokkema.nl
Website: www.rotteveelfokkema.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 80 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


John Koens
Eigenlijk moet het cijfer 10+ zijn.


ED.Daniels.Rutjes
deze mensen leven echt met je mee en doen alles op een rustige en persoonlijke manier en nemen voor alles de tijd heel fijn


Fam. Vollebregt
Betrokken, duidelijk, aanspreekbaar, alles in overleg en goede adviezen als er naar gevraagd wordt. Alles bespreekbaar. Zeer goede ervaring en nazorg. Zeker aan te raden


BRH Zwaal
Melanie heeft er met totale inzet voor gezorgd dat de uitvaart van mijn vrouw onvergetelijk is geworden. Zij dacht mee op een betrokken, warme wijze. Al mijn wensen en die van mijn familie zijn ten volle gerealiseerd. In deze moeilijke tijden ben ik haar daarvoor zeer dankbaar.


Lia van der laan


Rob Pasqua
De heer Rotteveel en zijn team is vanaf ons allereerste contact meelevend, rustgevend, begrijpend, vriendelijk, meedenkend, respectvol en uitermate behulpzaam geweest. Kortom: professioneel met de hoofdletter M van Menselijk


I.D. verhoev
Nemen zorgen weg, passen zich helemaal aan aan de wensen van de nabestaanden, komen afspraken na, denken mee en komen met oplossingen, heel flexibel, meelevend. Ik niet echt een minpunt vinden.


Augusta Nikolov
De ervaring met Rotteveel & Fokkema is vanaf het eerste telefonisch contact buitengewoon prettig geweest. Melanie heeft vanaf het begin betrokkenheid getoond, naar onze wensen geluisterd, deze vertaald en meegenomen in keuzes. Dit heeft gezorgd voor een bijzonder persoonlijk afscheid. De fijne manier van omgang, ook van haar collega Chantal, heeft ons goed gedaan. Wij zijn heel dankbaar voor de persoonlijke aandacht.


Mary
In 1 woord, top. Naast het regelen van de uitvaart zeer goede voorlichting over diversen zaken gekregen. Trefwoorden; deskundig, ervaren, sociaal en service gericht.


Matteo Zocchi
Hierbij wil ik de team Rotteveel en Fokkema en ik graag Melanie bedanken voor de uitstekende zorg rondom de crematie van mijn vrouw Simona Saltarin. Wat een prachtig mooi mens is zij. Zo ontzettend liefdevol hoe zij haar heeft verzorgd maar ook ons heeft opgevangen. Er moet zoveel geregeld worden, maar overal wordt de tijd voor gepakt, alles wordt uitgelegd, soms even goed doorgepakt en veel geduld voor alle woorden en verhalen die er telkens weer worden verteld. Kwam Melanie regelmatig langs om onze wensen betreffende de rouwkaart en de dienst voor crematie te bespreken. Hij nam dan alle tijd. Al onze ideeen en muziekwensen werden door haar verwerkt in een prachtige presentatie. Wij kregen dan steeds de mogelijkheid om nog een en ander aan te passen. De kaarten waren heel mooi geworden, de uitvaart was precies wat we gedacht hadden. Namens mij en mijn kinderen bedanken we Melanie en de uitvaart team voor alle goede zorgen. Matteo Zocchi


Theo van der Ark
Vanaf de eerste dag van het overlijden is het contact met Melanie uitstekend geweest. De verzorging van onze moeder door haar en haar collega was tactvol en mooi. Ook gedurende de opbaring bleef de zorg erg goed en werden we op de hoogte gehouden van de situatie. De uitvoering van de uitvaart werd uitstekend in overleg met ons voorbereid en uitgevoerd. Met haar voorstellen werd het voor ons een heel persoonlijke ervaring en daar zijn we dankbaar voor.


Alphons
Perfect verzorgt Ondanks de omstandigheden


Irma van Diessen
Melanie was er altijd Dan en nacht kon je haar bellen Ze dacht mee met de familie Zeer vriendelijk


Francoise
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding, de verzorging en de persoonlijke benadering van de uitvaartverzorger Melanie. Daarom denken wij, ondanks de verdrietige gebeurtenis, met een fijn gevoel terug aan het afscheid van mijn moeder. Niets was teveel voor Melanie en haar collega's. "Ontzorgen" stond boven aan haar lijstje!! Nogmaals dank.


Ria van der Meer
Een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid een mooie ervaring die ik bij vele zal aanbevelen


Liesbeth Wessel
Een bedrijf dat de zorgen van je overneemt. Dat is zeker in een periode als deze, zeer welkom.


K.R.Heinen
Op een prettige, eerbiedige wijze wordt je begeleid met de uitvaart. Ook enige nazorg ontbreekt niet. Mijn respect voor deze mensen.


Ellen Paauwe
Fantastische begeleiding op een zeer prettige en behulpzame manier. Normen, veel dank!


Chantal rot
Wij zijn zo tevreden. Alle lof gaat naar Melanie. Wat een warme en liefdevolle vrouw. Alles goed uitgelegd en naar ons geluisterd. Ondanks de corona is de uitvaart van mijn vader uitgevoerd zoals hij het wilde. Echt respect voor jullie


M.C.P. Bottemanne
De persoonlijke benadering is top. Ze zijn heel erg persoonlijk en sociaal. De eindafwikkeling en alles is perfekt geregeld.


Rogier Boot
De heer Rotteveel en collega’s denken heel goed mee, proberen de nabestaanden zoveel mogelijk te ontzorgen. Zij nemen alle tijd om alle vragen te beantwoorden. De uitvaart was heel goed verzorgd en de begeleiding was uitstekend. Een zeer prettige en persoonlijke benadering. Wij hebben dankzij de heer Rotteveel, zijn collega mevrouw Fokkema en collega’s een prachtig afscheid voor mijn vader kunnen realiseren. Wij zullen, indien nodig, in de toekomst zeker opnieuw van de diensten van Rotteveel en Fokkema Uitvaarten gebruik willen maken. Van harte aanbevolen.


Corine Batenburg
Van begin tot eind heeft Melanie de uitvaart tot in de puntjes voor ons geregeld en begeleid, zelfs tot 's avonds laat is ze nog voor ons bezig geweest. Niets was te veel en alles was mogelijk. Zelfs de nazorg dmv app/telefoon, en persoonlijk brengen van de factuur met uitleg. We kijken ondanks de rare coronatijd, terug op een voor ons mooie uitvaart. Bedankt voor alles Melanie.


Maria Pavan Rorai
Mijn kinderen en ik zijn uitermate tevreden hoe alles is verlopen,vooral in deze dubbele moeilijke tijd ,het Verlies en met de Corona maatregelen ,hebben ze ons ontzettend goed begeleid. Hiervoor onze dank. M Pavan Rorai en Fam


Bep winkelman
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Bep winkelman
Zo fijn en goed verzorgt heb er geen woorden voor nog maals bedankt


Tanja van der Heijden
Wij zijn Chantal en Normen heel dankbaar voor alle inspanningen rondom de uitvaart van Jan Kwaaitaal. Chantal kwam iedere dag voor uitleg, overleg en begeleiding, ze had engelengeduld met ons. Ze was onze houvast en bracht orde in onze chaos en hectiek. Dankjewel dat de uitvaartplechtigheid zo liefdevol en persoonlijk is geworden zoals we voor ogen hadden !


B. Boon-Wustenveld
Als gevolg van Corona is de uitvaart niet goed te beoordelen. Dat ligt natuurlijk niet aan de uitvaartverzorger


Mitzy Kwaaitaal
Ik vond de begeleiding uiterst professioneel! Chantal was heel invoelend, voelde aan wat we nodig hadden. Was er als ze er moest zijn, kwam met goede adviezen en toonde daadkracht. Ze dacht met ons mee en nam de tijd voor alles. Ik zal haar -jullie- zeker aanbevelen! Ik vond ook de soepele en relaxte houding in deze rare tijd heel prettig! Veel dank hiervoor!!


E van Rijsingen van der Toorn
Behalve de zakelijke kant, is er ook de persoonlijke kant. Wat ik zeer fijn ervaren heb.


Paul de Vreede
Persoonlijke aandacht en praktisch handelen, Rotteveel & Fokkema weet de balans te vinden. Iris verstaat haar vak heel goed en weet waar het om draait bij begeleiding van een uitvaart: zorg uit handen nemen en tegelijk altijd aandacht voor de gevoelens en emoties van de nabestaanden. Onder moeilijke omstandigheden door de Corona maatregelen gaf de expertise van Iris ons veel vertrouwen en rust. Van eerste kennismaking tot nazorg na de uitvaart stralen Iris en Normen respect en rust uit.


Corine van Wijk-Rip
Onze vader is 31 maart overleden aan Corona, dus alles was anders en we hadden te maken met alle strenge regelgeving.. Maar in plaats van problemen en onmogelijkheden dacht Iris in oplossingen en mogelijkheden. Overal werd in meegedacht en niets was teveel. Zij gaf als tip om een fotograaf en videocamera in te huren, aangezien onze moeder vanwege Corona niet bij de uitvaart kon zijn. We zijn nu heel blij met de foto’s en de film. Uiteindelijk hebben we een heel waardevol afscheid gehad met een prachtige erehaag van 3 km lang waarbij Iris voor de rouwauto liep en wij als dochters erachter. Het had niet mooier kunnen zijn, mede door het meedenken van Iris. Elk moment van de dag staat zij voor je klaar en neemt de tijd die er nodig is, ook gewoon voor een luisterend oor, want het was een heftige tijd voor ons als hechte familie. We zijn Iris en haar collega’s heel erg dankbaar en kijken terug op een mooi en waardevol afscheid van onze lieve vader.


Joop Ottes
Een goed ondernemend en attent reagerend bedrijf, niets is ze teveel! Gemaakte afspraken waren stipt op tijd, een begroting en factuur zonder verrassingen. Stukje nazorg met leidraad en afwikkeling. Top!


Joke en Debora
Rotteveel (Normen) & Fokkema (Iris) zijn echte vakmensen en hebben liefde en passie voor hun werk. Vlak voordat mijn vader kwam te overlijden heeft hij zijn wensen voor zijn uitvaart samen met Normen besproken. Alles wat hij wilde was (bijna) mogelijk. Normen heeft er zelfs nog voor gezorgd dat mijn vader 's avonds een proefdruk van de rouwbrief kon zien, zodat hij zelf nog kon zien hoe Normen het persoonlijke tintje, van wat mijn vader in de rouwbrief wilde, had verwerkt. De momenten dat we hem (of Iris) nodig hadden was hij altijd bereikbaar en niets was teveel. Op de dag van de uitvaart zijn wij ook goed begeleid door hem (en Iris) en is alles van A tot Z heel netjes en rustig verlopen. Ook de nazorg hebben wij zeer op prijs gesteld. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg!


Dennis Oudshoorn
Iris is vrouw die haar werk serieus neemt. En zich helemaal verdiept in de nabestaanden. Ik raad haar iedereen aan.


Marco
Een persoonlijke en betrokken benadering..


A.P.M. Schmitz
Wij zijn fantastisch begeleid: er werd volledig meegedacht en rekening gehouden met onze wensen.


John Koens
Buitengewoon prettig contact, zeker ook de nazorg. Combinatie van professionaliteit, menselijk inlevingsvermogen en correcte afhandeling.


corrie fens-sandifort.
Nij is zeer respectvol naar de overlevende en nabestaanden toe. Zeer meelevend en empatisch. Hij biedt verschillende mogelijkheden aan en geeft ook tips.


Marco
Iris is buiten haar enorme vakbekwaamheid enorm betrokken bij ons geweest (en nog steeds). Wij hebben het niet alleen als zeer prettig maar zelfs als bijzonder ervaren! Het is enorm fijn als iemand je in een dergelijke moeilijke periode je op deze manier kan bijstaan en zich voor 100% inzet! Wij kunnen haar iedereen aanbevelen!


John van Beelen
Iris heeft ervoor gezorgd dat het een zeer mooie uitvaart was van mijn moeder. Ze zorgde er ook voor dat de gehele uitvaart, de kaart en dergelijke een persoonlijk tintje had. We waren zeer tevreden over Iris en zouden haar ( hoe raar het ook klinkt ) zeer aanbevelen bij anderen mocht het zover zijn.


J


Tonny Kors
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


Tonny Kors
Zij werken met liefde en passie en geven veel aandacht aan hun werk.


H.E. van Egmond
Met name de persoonlijke, betrokken en rustige aandacht heeft voor ons veel betekent. Daarnaast heeft de onderneming naar ons toe goede ontzorging gedaan met betrekking tot de schouwing van mijn moeder, juist op het moment dat we dat ook echt nodig hadden.


Paul van Hamersveld
Iris en collega Melanie zijn zeer prettig in de omgang en accuraat in hun werk. Echte professionals; denken mee en vooruit,komen afspraken na, reageren snel en adequaat op vragen. Kortom, hulde!


Bianca Van der elst
Super geregeld! Erg fijn .


P.de Liefde
Heel persoonlijke aanpak. Erg prettig en op elk moment te benaderen voor vragen of wat dan ook. Super!


H.C.Kegge-Martens
Zeer persoonlijke en uiterst verzorgd


W.R. van den Burg
Het was een mooie uitvaart voor ons, als is precies zo gaan zoals afgesproken. Er is veel persoonlijk contact geweest, wat wij op ook op prijs stelde. In de eind afrekening zaten voor ons geen verrassingen.


R.den Hertog
Toppers


R.den Hertog
Toppers


Fam van zundert
Wij vonden de warmte en persoonlijke begeleiding heel erg prettig. Ook achteraf is er veel begeleiding en een luisterend oor! Wij zijn ze dan ook heel erg dankbaar!


John Tuijt
Het is fijn om te ervaren dat er mensen zijn zoals Melanie Korver onze uitvaartverzorgster; toegankelijk en zorgzaam.


Hanneke de Bruijn
Zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid - er werd door ons geen tijdsdruk ervaren; sterk inlevend vermogen. Komt alle afspraken na, duidelijke offerte met persoonlijke toelichting. Denkt met je mee, hulpvaardig, was altijd - met haar medewerkers - op de achtergrond aanwezig hetgeen rust geeft. Warme persoonlijkheid met een hele goede medewerkers die goed op elkaar ingespeeld zijn achter zich. Niets is te veel.


bas timmers
zeer betrokken en zeer goed contact en info voor, tijdens en erna


Tiny Kuppen
Bijzonder lieve mensen, die deze moeilijke tijd door onder andere meedenken wat draaglijker hebben gemaakt.


Ida van den Broek.
nadat onze neef was overleden, hebben wij via zijn begeleiding te horen gekregen dat deze uitvaartondernemer vaak de uitvaart regelt voor hun cliënten. We hebben dit inderdaad als heel prettig ervaren en de begeleiding was heel persoonlijk gezamenlijk met de medebewoners. Zo liefdevol en op de persoon. Heel veel dank daarvoor!!!


G. Voskuilen
De uitvaart is geheel volgens mijn wensen geweest.Er zijn geen standaard-oplossingen gebruikt, alles was mogelijk. Ook de "nazorg" -de aandacht voor mij- is bewonderenswaardig en troostend.


Anneke Bovendeert
Wij zijn ontzettend tevreden met de gang van zaken! Normen was/is betrokken en goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Mijn moeder had Normen eerder ontmoet en heeft hem gekozen om haar uitvaart te leiden. Mijn moeder had helemaal gelijk. Wat een top service!!!


Barbara Roosen - de Ruck van der Gracht
Verdrietig genoeg heb ik dit jaar drie uitvaarten gehad en alledrie verzorgd door Rotteveel en Fokkema. Ales is ons uit handen genomen en we zijn werkelijk fantastisch begeleid. Eerlijk, betrokken en zeer professioneel!


Paulien Kegge
Chantal heeft de uitvaart uitstekend verzorgd en alles heel mooi aan elkaar gepraat. De bloemstukken waren mooi gerangschikt. Chantal was mooi gekleed op de uitvaart en omdat mijn moeder ook van mooie kleding hield gaf ik de voorkeur aan een mooi jurkje i.p.v het kostuum. Het was fijn dat mijn moeder ook nog kennis heeft kunnen maken met Chantal en mijn moeder vond haar ook een hele prettige persoonlijkheid.Alles is precies zo gegaan zoals mijn moeder gewild zou hebben. Ik was op en top tevreden. Wat ook fijn was, is dat Chantal en haar collega de gasten opvingen op de locatie waar we na afloop gingen lunchen.


Ed Vingerhoets
Heb Iris ervaren als een zeer betrokken maar ook doortastende vrouw die ook oog heeft voor de kleinste details.


M. Schutte
Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding voor, tijdens en na de crematie. Jullie persoonlijke aandacht, betrokkenheid, 24/7 benaderbaarheid en adviezen waren een grote steun voor ons. Door jullie hulp kunnen we terugkijken op een zeer bijzondere en mooie uitvaart.


Annemieke van Dusseldorp
Melanie heeft ons geweldig bijgestaan na het overlijden van onze vader en niet lang daarvoor na het overlijden van onze moeder. Dit heeft heel veel voor onze familie betekend. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Melanie, je bent een topper, bedankt voor al je lieve zorgen ook en je steun!


Fam. van der Ende
Wij zijn Melanie (en Chantal en Norman die haar af en toe bijstonden) heel dankbaar voor de liefdevolle, zorgzame en respectvolle begeleiding bij het onverwachte overlijden van mijn dierbare man/vader/opa. Er was absoluut geen 8-5 mentaliteit en niets was teveel. Dagelijks bezoek, een luisterend oor voor iedereen en alle tijd om onze verhalen aan te horen, fijne ideeën en adviezen ook nu nog steeds. We kijken ondanks ons verdriet terug op een fijn, mooi en waardig afscheid. Wat een lieve mensen dank jullie wel.


Marian Vrolijk
Zeer betrokken, rustig, meedenkend en goed luisterend naar al onze wensen. Alles tot in de puntjes verzorgd.


Kees Wezenaar
De volgende termen zijn bij deze onderneming van toepassing: Veel aandacht,grote mate van empathie,goed luisteren,prettig in omgang. Na het intake gesprek heeft Iris het vermogen zich in te leven in de situatie van de betrokkenen. Aan de hand van uitgebreide toegelichte mogelijkheden zijn wij samen gekomen tot een "mooi" afscheid geheel naar wens van de overledene en de nabestaanden. Ook de verdere afhandeling is zeer prettig verlopen.


J.Mooren
Zeer persoonlijke begeleiding en zeer kundig. Kan niet beter!


M.van Westenbrugge
De professionele en empatische werkwijze en hulp hebben ons goed gedaan. Het was een mooie uitvaart!


Eline
Het is jammer dat er geen hoger cijfer bestaat dan een 10 anders had Rotteveel & Fokkema deze gekregen!!! Vanaf het eerste contact wat je met deze uitvaartondernemer legt is al heel persoonlijk wat fijn is! Er wordt gelijk mee gedacht en alle zorgen rondom alles regelen wordt uit handen genomen. Er wordt met veel zorg, liefde en respect met met de overledene omgegaan. Dat voelde voor ons heel fijn dat onze vader in vertrouwde handen was. Bij alles wat ze doen wordt ook goede uitleg gegeven. Bij het regelen van de crematie wordt goed mee gedacht en persoonlijke wensen worden meegenomen. Wat wij ook als zeer fijn hebben ervaren was dat we 24/7 Normen konden appen of bellen als we toch nog een vraag hadden. Ook de uitvaartdag was perfect geregeld. Wij kunnen iedereen Rotteveel & Fokkema aanraden. Wil ze dan ook hartelijk bedanken ook voor de begeleiding na de crematie.


M.C. van Westenbrugge
Aan al onze wensen is voldaan. We kijken terug op een prachtige uitvaart en voelen ons zeer gesteund door deze professionele en empathische begrafenisondernemer.


Ingrid IJdo-Trousset
Warm zorgzaam oprecht betrokken professioneel 24/7 bereikbaar en respectvol zijn slechts enkele woorden welke zeker op Rotteveel & Fokkema van toepassing zijn. Je persoonlijke benadering op een spontane en natuurlijke wijze, je energie, je liefde en toewijding waarmee jij voor mij klaar stond heeft mij en ook mijn familie geraakt. Je hebt ons bijgestaan tijdens een verdrietige periode, afscheid broer, zijn uitvaart was mooi en uitstekend geregeld, ook de nazorg is bijzonder en goed. Waardering en lof voor wie je bent en wat je doet, nogmaals intens bedankt Iris ook het gehele team BEDANKT!


Ronald en Corine van Wijk
Wij hebben twee uitvaarten vlak achter elkaar gehad, wat een moeilijke periode voor ons was. De hulp en begeleiding die we van Iris kregen was zo fijn en welkom. Ze heeft heel veel uit handen genomen en voelde ons heel goed aan. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Mede hierdoor hebben we twee onvergetelijke en waardevolle uitvaarten van onze ouders gehad.


Gerty van Dam
Het geheel was goed geregeld, zeer persoonlijke benadering, er is overal over nagedacht (dezelfde 2e medewerker als 2 jaar geleden bij de uitvaart van mijn vader), wij waren erg tevreden, we kunnen ons geen betere uitvaartonderneming wensen.


Sanne
Iris heeft ons fantastisch geholpen na het overlijden van onze moeder en oma. Met zorgvuldigheid, zorgzaamheid en zeer liefdevol van begin tot eind. Mede dankzij haar professionele begeleiding en het meedenken wat het beste bij ons paste, kijken wij terug op een zeer bijzondere en mooie uitvaart. Dit afscheid heeft ons, ondanks het verdriet, geholpen in het verwerkingsproces. Iris, we kunnen je niet genoeg bedanken voor jouw kundige en liefdevolle zorgen.


Kees de Frankrijker
Zeer lieve en persoonlijke begeleiding.


Saskia Harmsen
Warme en persoonlijke begeleiding. Erg meedenkend in alles. Indien nodig staan ze dag en nacht voor je klaar. Bedankt Normen (en ook Iris en de rest van het team) voor alles wat je voor ons gedaan hebt voor en na het overlijden van mijn broer. En kort erna het overlijden van oma. Alles tot in de puntjes verzorgd en zelfs nu alles achter de rug is sta je nog voor ons klaar. Een 10+ verdienen ze minimaal!


Tilly
We hebben een fijne begeleiding gehad bij het overlijden van mijn man/ onze vader. Iris en ook alle mensen die haar hielpen waren erg betrokken bij de moeilijke periode die voor ons was aangebroken. Ze voegde zich op een heel rustige en natuurlijke manier in ons gezin en begeleide ons goed door het hele proces, waardoor er toch minder druk op onze schouders stond. Achteraf is het een hele fijne stap geweest, dat ik Iris samen met mijn man heb kunnen kiezen uit een selectie van 5 andere uitvaartondernemers. Ze is een erg prettig persoon die alles goed voor elkaar had, dit gaf ons een gerust gevoel en veel steun. Alles was bespreekbaar en ze stond dag en nacht voor ons klaar, op verzoek kwam ze altijd even langs om iets op te lossen of te bespreken. Doordat het een klein bedrijf is, hadden we een fijn en vooral persoonlijk contact. Een overlijden is altijd heel heftig, maar Iris en haar team hebben ons op de meest fijne manier door dat moeilijke proces heen geloodst. We zijn Iris en haar team daar ontzettend dankbaar voor.


Sophie van Vliet
Heel persoonlijk begeleiding


Sander Hesseling
uitstekende begeleiding, prettige omgang, zeer correct. aanbevelenswaardig.


Anita Cleef
In 7 maanden je ouders verliezen valt niet mee. Juist de persoonlijke aandacht en begeleiding helpt bij alle dingen die ook geregeld moeten worden. Het ontzorgen door Rotteveel en Fokkema is fijn en op een hele plezierige manier.


lia Rietveld
In een moeilijk periode werd het een persoonlijke warme begeleiding naar de crematie, alle lof.


R. Herder
Vol lof voor de verkregen informatie en de begeleiding bij het gehele uitvaartproces.


Ed Schrurs
Het persoonlijke karakter van de gesprekken was zeer prettig. Geeft de nabestaanden een goed gevoel.


Patty Vis
Zeer persoonlijk zeer behulpzaam zeer warm


Patty Vis
Zeer persoonlijk zeer behulpzaam zeer warm


Lindsey de nennie
Top team!!!


Paul van der Vet
Een heel warme en meelevende persoonlijke sfeer en zeer goed contact met Iris Rotteveel en haar team. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Wij hebben het in een moeilijke tijd enorm getroffen!!


L de jong
Chantal ik vind het fijn dat ik en mijn vader jou hebben mogen leren kennen 👍


Trudy Houtzamer - de Jonge
Zeer zorgvuldig, kan goed inschatten wat de ander nodig heeft.


Bianca Goudriaan
Rustgevend, vriendelijk, verstand van zaken. Persoonlijk contact is in 1 woord geweldig.


Bianca Goudriaan
Rustgevend, vriendelijk, verstand van zaken. Persoonlijk contact is in 1 woord geweldig.


Maurice Mulkens
Wij zijn als familie enorm tevreden over de uitvaartzorg verleend door dhr. Rotteveel, gewoon geheel compleet en zorgen wegnemend waar dat kan. Dit was de tweede uitvaart in onze familie door hem verzorgd en we kunnen zeker zeggen blijvend van zeer hoog niveau.


W.C.M. Taal-Ramakers
Een zeer goede uitvaartverzorger. Mijn ervaringen met Normen Rotteveel zijn ontzettend goed. Zeer persoonlijk en betrokken, maar niet overdreven.


Jessica
Geholpen door Chantal. Super lief en heel geduldig. Een echte aanrader in een moeilijke tijd.


Jessica
Geholpen door Chantal. Super lief en heel geduldig. Een echte aanrader in een moeilijke tijd.


Petra de Ryck van der Gracht
In het recente verleden hebben wij te maken gehad met 2 uitvaarten binnen onze familie. De fa. Rotteveel-Fokkema heeft ons daarbij ongelooflijk goed geholpen. De aandacht en hulp voor ons als familie voor en na de uitvaart hebben wij erg gewaardeerd. Alle lof voor Norman en Iris Rotteveel en voor Melanie Korver.


B C V RIJN
Heel meelevend en ook meedenkend met alles.Een schat van een vrouw.Ook de andere mensen van deze uitvaartonderneming waren zeer vriendelijk en meelevend.


danielle wessels
Iris is zeer betrokken geweest en ook heeft persoonlijke interesse getoond, zeer prettig!


Mm de jongh


Tania Samson
We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Iris, we zijn jouw en je team enorm dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en wat jij nu ook nog voor ons doet en bovenal dat je zo’n mooie uitvaart voor ons man en vader hebt geregeld. Bedankt.


M.Mulder
In een periode waar alles om je heen in een razend tempo goed geregeld en uitgezocht moet worden. Ondersteunt en begeleidt Rotteveel & Fokkema je prima. Wij hadden een zeer liefdevolle en zorgzame medewerker mevr. M. Korver. Top kan niet anders zeggen.


ella van der Toorn
Had hele fijne aandacht voor ons allen. En niet alleen beroeps halve.Wij de kinderen en ik hebben het ondanks de droeve tijd het heel warm ervaren. Onze dank hier voor.


Enid Lancee
Rustig, overwogen. Kan goed luisteren. Zeer secuur met alles.


Cjm wilson
Geweldige mensen,geweldige zorg maar ook de nazorg. Kortom een aanrader voor een ieder. top mensen!!


Anita Best
Mijn broer en ik willen Normen ontzettend bedanken voor de zeer persoonlijke en professionele begeleiding! We bevelen hem van harte aan!


Mw. M. Biesheuvel-Hennevelt
Ik kan niet anders zeggen, dan dat wij fantastisch geadviseerd en bijgestaan zijn door Normen Rotteveel. Mede door zijn ervaring en enthousiasme voor zijn werk, is het een hele fijne, mooie, persoonlijke crematie geworden. Met al onze vragen konden wij bij hem terecht. Wij zijn hem hier heel dankbaar voor.


Brenda Oorebeek
Zeer persoonlijk en oprecht, zeer open en behulpzaam, altijd bereikbaar en heeft veel voor onze familie betekent. Financieel zeer deskundig en open.


V.A. Rigutto
De begeleidster was zeer betrokken en alles is naar wens verlopen. Haar advies welke ruimte wij konden gebruiken gezien het aantal personen wij konden verwachten was een groot succes.


Mikie Schmal


Rene Makkinje
Melanie Korver , je bent een topper wij hebben nog nooit zo betrokken uitvaartverzorgster meegemaakt. Wij zullen dit nooit vergeten, ondanks al het verdriet ben jij een geweldige steun voor ons geweest. Nogmaals dank voor al je lieve zorgen.


J. Piet


J. Piet
we zijn heel tevreden over deze uitvaart waar we hulp bij vroegen kregen we en hun advies was was heel fijn. ik hoop het niet maar als ik nog eens iets moet regelen voor een begrafenis zou ik weer naar hun gaan. en als er iemand vraagt of ik iemand weet die je goed kan helpen daarmee zou ik deze adviseren.


Kirstine Berkel
Een super betrokken en creatieve begrafenisondernemer. Iemand die je al je zorgen op deze manier uit handen neemt in zulke trieste dagen is werkelijk hartverwarmend. Ik gun iedereen een man als Normen Rotteveel bij het regelen van een uitvaart. Ik zal hem in ieder geval zeker aanbevelen!


Ria Schreij


Aad smittenaar
Een persoonlijke steun en begeleiding in een moeilijke tijd


Ton van der Pol
Melanie dank voor alles je bent een topper!


an van leeuwen- van Leeuwenberg.
Zeer tevreden bij de crematie en de as verstrooien en het afscheid bij IPSE de Bruggen (zorginstelling ) Ook de persoonlijke aandacht na de crematie


Anita Cleef-Teeling (schoondochter)
Vanaf het eerste telefoontje het gevoel gehad dat de ondernemer heel goed begreep wat wij wilde, waar wij behoefte aan hadden en zeer kundig ook oog had voor de directe familie. Zeer fijn. En veel zorg uit onze handen genomen. En altijd bereikbaar voor vragen en of gewoon even van ons af te praten.


Lies van Staveren
Ik heb al een recensie op de website geschreven.


W. Cordess-Lagendijk
In alle opzichten vooral op de respectvolle wijze waarop, en de zorgzame begeleiding van Iris Fokkema heeft de uitvaart geheel aan onze wensen voldaan. Met een dankbaar gevoel kunnen wij er aan terugdenken.


Mevrouw L. Berkien-van de Brug
Door goed te luisteren naar onze wensen/behoefte m.b.t. de uitvaart werden er mogelijkheden aangeboden die we zelf niet wisten. Zeer betrokken en warme begeleiding voor alles en iedereen.


Marianne de Ruijter
Wat een geweldige zorg hebben wij ervaren van Iris en wat is het ook fijn dat ze echt een luisterend oor is en ook alle tijd voor je neemt. Niets is teveel en dat stellen wij zeer op prijs. Bedankt voor alle goede zorgen Iris! Liefs Marianne


H. Wichern


Gerda Emmerik
Zeer fijne mensen die met je meedenken en je veel werk uit handen nemen. Niets is ze teveel👍We hebben dit nu helaas al tweemaal als heel fijn ervaren.


Mevr Keuzenkamp
Ik ben zeer tevreden over de firma Rotteveel met name de persoonlijke benadering.


Bram IJsenbout
zeer prettige en begripvolle personen


Saskia Waldekker


Jan Looijestijn
Fijne en aardige man. Heel fijn contact gehad. Zowel voor als na de crematie.


René en Thérèse Roessingh-vd Linden
We zijn bijzonder tevreden over de uitvaart die verzorgd is door de heer Rotteveel. Zij hebben het predicaat méér dan verdiend. Snel, kennis van zaken, vriendelijk en zeer klantgericht.


Linda Schouten
Deze uitvaartondernemer is in 1 woord geweldig.. Begeleiding en persoonlijke aandacht en hulpvaardigheid zijn in mijn optiek een PRE. Ik beveel Normen Rotteveel ten zeerste aan. Geweldige man. Altruïst niets is hem teveel. Mijn dank is groot !!! Normen én Chantal niet te vergeten. Linda


Fam van Zeijl
We zijn ontzettend goed begeleid en gesteund bij het overlijden van ons kindje. Niets meer dan lof.


K vd Ridder
Door de inzet van Melanie, die ik zelf niet kende maar die wel een groot deel van de familie kent, werd de uitvaart van mijn moeder heel persoonlijk en fijn. Ze liet ons zelf beslissen en gaf fijn advies wanneer we daarom vroegen. De kleine detaiils - dat ze een sjaaltje maakte van mijn moeders favoriete broek bijvoorbeeld - gaven net dat beetje extra. Ook de nazorg was super! Zo fijn dat er mensen zijn zoals Melanie die in een moeilijke periode voor nabestaanden het hoofd op een attente en persoonlijke manier ‘koel’ houdt en zorgt dat alles in orde komt!!


J. van der Zon
Dhr. Rotteveel is een uitstekende begrafenisondernemer, hart voor zijn vak. Hij heeft ons zeer goed begeleid. Alles heel goed uitgelegd. Kwam met goede ideeen en is ook als mens een zeer aangenaam persoon. De hele uitvaart is met zeer veel zorg en een uitstekende anticipatie op de bezoekers en familie uitgevoerd. Een absolute aanrader.


M.A,Ramsteijn


Rotteveel (geen familie van de ondernemer)
Deze uitvaartondernemer werd ons aangeraden door derden, en we hebben er geen moment spijt van gehad. Zeer betrokken bij alles wat er besproken werd. Ook zeer meedenkend, met hetgeen waar je zelf niet aan denkt, op zulke momenten. Kortom, ik zou Rotteveel en Fokkema bij iedereen aanraden.


Luuc Groot
Op een professionele wijze al onze zorgen uit handen genomen en persoonlijk betrokken bij het gehele proces.


J.P.C.Visser - Schalbroeck
Zeer tevreden over alle service en begeleiding. Kontakten professioneel, met gevoel, zonder zalvend te zijn. Normen voelde de stemming van het gezin zeer goed aan. Gaf nuttige tips, kortom de gehele begeleiding was TOP


Monique Oeldrich
De uitvaartondernemer was tijdens de verdrietige tijd een grote steun voor ons.


Barbara van der Bilt
Geweldig wat een lieve vrouw Melanie Korver alles precies gepast met een lach en een traan. Normaal geef ik nooit allemaal tienen maar hier kan ik niet om heen. In 1 woord geweldig !!! Het helpt je zoveel om dit grote verlies aan te kunnen. Bedankt voor alle liefdevolle zorgen. Liefs Barbara


R. de Bruin
Erg goed. Zeer goede persoonlijke aandacht! Altijd bereikbaar. Zeer veel kennis van zaken. Zeer menselijke benadering.


Piet van Dosselaar
Fantastische begeleiding gedurende het gehele traject: zorgvuldig, professioneel, warm, respectvol, eerlijk, betrouwbaar, persoonlijk. Iris, dankjewel voor alles!


Ruby Huijkman - van Bruggen
Zeer prettig contact ondanks verdrietige situatie. Hij heeft mij geholpen om allerlei zaken af te handelen.


Justin Wiechers
Normen weet zcih goed in te leven. Een uitvaart blijft een heftige periode waarin emoties en zaken in een kort tijdbestek oplopen. Normen's advies en juiste dosering, goede timing, heb ik als behulpzaam ervaren. Ik had niet gevoel dat ik er alleen voorstond. Ook waardeer ik dat hij zonder veel poes pas de mogelijk opties aangaf, ook in randzaken die niet direct met de uitvaart te maken hebben. Uiteindelijk is het mooie en waardige uitvaart geworden voor de alle betrokkenen. Veel dank.


Leo Beerden
Rottema & Fokkinga heeft onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Kan niet beter.


Jolanda Arends
Goed geluisterd naar onze wensen en daarin meegedacht. De uitvaart was exact wat wij in gedachten hadden.


Karina Moraes Zarzar
Deze uitvaartondernemer heeft met mij besloten alle detail van de uitvaart.Hij is kundig en verantwoord en kan suggesties geven maar hij laat u altijd met de laatste word. Mijn wensen voor de uitvaart van mijn man waren nog beter uitgekomen door zijn goed zorg.


Karina Moraes Zarzar
Deze uitvaartondernemer heeft met mij besloten alle detail van de uitvaart.Hij is kundig en verantwoord en kan suggesties geven maar hij laat u altijd met de laatste word. Mijn wensen voor de uitvaart van mijn man waren nog beter uitgekomen door zijn goed zorg.


Raymond Privé
Melanie is fantastisch.


Nicolette Alewijn-Weijers
We hopen uiteraard niet dat het nodig is maar mochten we in de toekomst een uitvaartondernemer nodig hebben dan zouden we heel graag weer Melanie bellen of aanraden bij iemand anders. Ze regelt alles, niks is teveel, altijd bereikbaar, ontzettend vriendelijk en attent!


Catja Zwanenburg
Alles is perfect geregeld. De uitvaart van mijn hoogbejaarde moeder leek in eerste instantie simpel, maar niets is minder waar. Iris was er altijd: van het 1e oriënterende gesprek tot nog vele malen later. Zij ondersteunde mij (ja, zelfs letterlijk, toen ik vele dagen en een nacht had doorgebracht aan het sterfbed van mijn moeder) en verzorgde op een heel warme en persoonlijke manier de uitvaart, onder steeds wisselende omstandigheden. Ook regelde zij zoveel mogelijk administratieve zaken. Ik ben haar zo dankbaar, er zijn gewoon (verder) geen woorden voor. Catja Zwanenburg.


K. Louwen
Niets dan lof. Als ik overleden ben, zou ik op mijn laatste reis begeleid willen worden, zoals deze onderneming mijn moeder heeft begeleid. Dit was echt top: de overleden persoon in kwestie zou dit ook zo hebben ervaren.


Danny Molenaar
Wij hebben het enorm gewaardeerd hoe deze uitvaartondernemer de balans weet te vinden tussen professionaliteit, betrokkenheid, rust , helder communiceren, luchtigheid, respect, mogelijkheden vinden en vertrouwen bieden. Dank jullie wel! We kijken terug op een ontroerend mooi afscheid die perfect paste bij wie mijn moeder was.


J.J. de Jong
Melanie is voor ons een deskundig en warm persoon geweest in deze droeve periode na het overlijden van onze dochter Nathalie. Haar advies en betrokkenheid is voor ons zeer waardevol geweest. Zij heeft samen met haar collega de afscheidsdienst voor ons tot een onvergetelijk gebeurtenis gemaakt.


Thea van der Ham
Het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren, evenals de nazorg.


w van kampen
Alles was heel erg mooi, en alles was naar wens.


Th. J. Sinoo
Deze uitvaartondernemer (lees: Iris Fokkema)heeft op ons een hele goede indruk gemaakt. Ze was zeer betrokken en luisterde zeer goed naar onze wensen. Kortom de uitvaart is gegaan zoals wij dat wilde. Absoluut een dikke 10 !!!!!


Joop van Toor
Alles uitmuntend verzorgd!! 100% tevreden!


Cisca Sollet-de Rooij
Normen heeft onze verwachting bij de begeleiding van de uitvaart ruimschoots overtroffen. Een prettig persoon die geruisloos alles regelt wat nodig is met oog voor details. Hij heeft onze wensen vertaald naar een heel mooi afscheid.


R.J.D. Spreksel


Jennifer en Jessamy Drenthe
Iris Fokkema heeft ons heel goed geholpen, gesteund en begeleid van begin tot eind. Was erg betrokken zowel voor als na de uitvaart. Heeft ook veel ondersteuning gegeven met zaken die niet direct met de uitvaart te maken hadden. Als je ergens mee zat kon je haar altijd bereiken voor een luisterend oor, ze dacht goed mee en kwam met suggesties.


Paul Schlotter


Joyce van Oostrum
Helaas 2x in 1 jaar moeten aankloppen bij Normen en Iris. Maar beide keren met een gerust hart! Het is zo bijzonder wanneer het je als uitvaartondernemer lukt om in zo een turbulente tijd er voor te kunnen zorgen dat je als familie geen zorgen hoeft te hebben. Ze stralen vertrouwen uit en weten dit meer dan waar te maken!