Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15044

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg
Telefoon: 015-2023075
Email: normen@rotteveelfokkema.nl
Website: www.rotteveelfokkema.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 57 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mevr C van der Klugt 
Zeer betrokken en warme begeleiding van de begrafenis onderneemster


Edward Moeliker 
De beste uit de regio misschien wel van het land


Jules Brugmans Jr. 
Iris Fokkema heeft de crematie van mijn vader fantastisch geregeld. Ik kan haar zeer aanbevelen. MvG J. Brugmans Jr.


M Bazuin 
Iris heeft ons overal mee geholpen en heeft ons heel goed geadviseerd over diversen dingen , en niks was een probleem voor haar . Ze heeft ons ook nog geholpen met het organiseren voor het plaatsen van een herinneringsboom wat eigenlijk helemaal haar werk niet was . Heeft ons ook nog geholpen met het plaatsen van een herinneringsboom .


Sybilla Weissenberg 
Wij hebben de begeleiding door Melanie als zeer prettig ervaren.


Ronald Beijer 
Bijzonder goed en empathisch begeleid, geholpen, geadviseerd door Melanie. Ontzorgen in optima forma!!


Coby Maenen 
Alle lof voor Irene hoe zij dit afscheid vorm heeft weten te geven. Velen genodigden waren er erg van onder de indruk. Ikzelf heb het afscheid op deze manier als erg warm, persoonlijk en liefdevol ervaren. Ik heb die dag als heel erg fijn ervaren. Dat zegt volgens mij genoeg.


Marja de Kramer - van der Hoorn 
Iris Fokkema was mijn contactpersoon gedurende de voorbereidingen en de uitvaart van mijn man. Zij was vanaf het moment van het allereerste contact, mijn steun en toeverlaat, praatpaal en adviseur. Alles op professionele, maar zeer warme en persoonlijke wijze. Een vrouw als Iris aan je zijde in omstandigheden als deze, geeft rust en verlichting op alle vlakken. Altijd bereikbaar, zeer betrokken en alles is bespreekbaar, ook zaken waar je mee zit die bv met afwikkeling na de uitvaart te maken hebben. Ze denkt met je mee op een persoonlijke en tegelijkertijd, zakelijke manier. Alles uitstekend verzorgd van A tot Z, met een gouden randje.


Michel Nap 
Fantastische uitvaartbegeleiding, zeer vriendelijk met alle respect en service die je je maar kan wensen!


Manja Verbaan 
Heel fijne begeleiding en begrip. We wilden een heel kleine en bescheiden uitvaart en door een aantal extra accentjes van Irene is het prachtig geworden Er wordt absoluut niet aangedrongen op het maken van hoge kosten, eerder andersom. Dat is een fijn gevoel op het moment dat je erg kwetsbaar bent.


G.R. Holthaus 
We zijn zeer tevreden over de begrafenis van mijn man en onze vader. Irene was professioneel, betrokken en kwam met goede suggesties. Zij dacht overal aan, waardoor alles perfect verliep en wij met een goed gevoel kunnen terugdenken.


J. ter Steege 


Fam. De Vries 
Beste Normen, heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na het overlijden van onze dochter.


Thea van velzen-wittkamp  
Ik ben zeer tevreden over de uitvaart en de begeleiding van de uitvaartonderneming. De nazorg en de betrokkenheid van alle medewerkers hebben me goed gedaan ondanks alle verdriet. Er wordt met je meegedacht om alles goed te regelen want zelf ben je te emotioneel. Ik ben ze dankbaar dat alles is gegaan zoals ik wilde en niet naderhand te moeten denken had ik het maar anders gedaan of dat ben ik vergeten. Er is aan alles gedacht en daar bedank ik iedereen voor.


George Teunis 
Ik had al eerdere ervaring met uitvaartonderneming Rotteveel en Fokkema, zij hebben twee jaar geleden de uitvaart verzorgd voor mijn moeder. Dus toen mijn partner in juli jl plotseling overleed was het vanzelfsprekend dat ik hun weer de uitvaart liet verzorgen. Wij woonden in Griekenland, wat zij allemaal voor mij hebben geregeld was enorm. Ik had meerdere keren per dag contact met hen en niets was ze teveel. Toen mijn partner en ik in Holland waren aangekomen, ook toen weer gelijk standby. De uitvaart zelf was fantastisch geregeld, precies zoals ik voor ogen had. Heb ook heel veel reacties gehad van vrienden e.d. hoe mooi het was en velen gaven aan dat als zij een uitvaart in de familie zouden hebben zij ook Rotteveel en Fokkema de uitvaart zouden laten verzorgen. Nu een aantal weken na de uitvaart heb ik nog regelmatig contact met ze als ik vragen heb. Ze nemen weer alle tijd voor mij. Het zijn gewoon TOPPERS.


M.H.W. van der Plaats 
De heer Rotteveel was heel betrokken en een grote steub voor, tijdens en na de uitvaart


A.A.J. Tap 
Gelijk bij het eerste contact was er een goede klik en werd mijn vader met respect opgehaald en verzorgd. Er werd ook goed meegedacht over de invulling van de uitvaart ik ben dus zeer tevreden vanaf het begin tot aan de begeleiding na de uitvaart.


Marijke Jansen en Karel Lippe 
Na een kort ziekbed is onze tante van 91 jaar overleden in het verzorgingstehuis waar zij met haar zuster woonde. In het verleden hadden de zusters bij Rotteveel&Fokkema een wensen codicil ingevuld. Daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Samen met Melanie hebben we de uitvaart vormgegeven. De ideeën van onze overleden tante en ons kregen vorm. Sleutelwoorden voor Melanie zijn ontzorgen, betrokkenheid, respectvol, vriendelijk, meedenkend en meelevend. Op de dag van de crematie heeft zij alles, samen met Iris, goed en op een zeer persoonlijke manier begeleid. Mede daardoor is het voor ons een warm en mooi afscheid geworden, precies zoals onze tante en haar zuster het wilden. Hiervoor onze hartelijke dank.


E.P. Beekveldt-Biesboer 
Mevrouw Iris Fokkema is een vakvrouw. Zeer professioneel, klantgericht, innemend en een hoog inlevingsvermogen naar de klant. Zoals de gehele uitvaart, van voorbesprekingen en voorbereidingen t/m de nazorg, is wat je verwacht en wil na het overlijden van je man en vader en ons verdriet dan groot is. Ik heb haar ook al aanbevolen aan familie en vrienden. Je bent bij haar van A tot Z in goede handen. Chapeau!


Trees Oostendorp-Halapiry 
Prettige kennismaking met hr. N. Rotteveel: zeer deskundig, klantgericht en vriendelijk. Persoonlijke begeleiding door mw. I. Kranendonk-Bouwens: lieve vrouw met wie we direct een goede klik hadden, mede door haar warme, zorgzame, hartelijke en ook deskundige aanpak. Ondanks de verdrietige omstandigheid kijk ik met veel plezier terug op fijne en sympathieke uitvaartzorg van Rotteveel & Fokkema.


Annemarie Vink 
Chantal Janssen heeft er een onvergetelijke mooie dag van gemaakt met compassie, warmte, empathie en betrokkenheid


J.C. van der Mark 
Zeer goede, persoonlijke begeleiding. Irene dacht goed met ons mee. De uitvaart was tot in de puntjes uitstekend verzorgd.


Marianne van Breugel 
Vertrouwd,goed verzorgd, empathie, meelevend, persoonlijk, overal oplossing voor, geduldig. Dus om kort te gaan: helemaal prima.


Irene van Loon 
Liefdevol en met zoveel respekt. Van begin tot eind verzorgd tot in de kleinste details. Iris was er altijd om ons te helpen en bij te staan in deze verdrietige tijd. Vooral de persoonlijke aandacht voor de overledene en zijn naaste familie hebben wij zeer gewaardeerd. Wij als familie zullen daar met veel fijne herinneringen aan terug denken.


Ellen Driessen 
Wat een geweldige lieve mensen, niets is teveel en alles wordt je uit handen genomen. Ik kan niet anders zeggen dan een hele dikke 10 en als er 11 zou zijn dan een dikke 11. Bedankt Iris en Norman voor jullie betrokkenheid en hulp.


J.H. Pronk 
Wij als nabestaanden zijn totaal ontzorgd. Het voelde voor ons als een warm bad in deze moeilijke tijd om op deze manier begeleid te worden. Niets was te veel.


Willy Linders-Bergeman  
Melanie was ( en is nog steeds) zeer betrokken, vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar en heeft ons goed geïnformeerd en op de dag van de crematie alles , samen met Chantal , goed en op een zeer persoonlijke manier begeleid. Mede daardoor is het voor ons een warm en mooi afscheid geworden, precies zoals wij het wilden. Hiervoor onze dank


Pim Beijer  
Jammer dat ik de uitvaartverzorgster ergens geen 9 kan geven en dus een op of aanmerking kan maken.


Piet en Marian Vrolijk 
Nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van Rotteveel en Fokkema en wij zijn uiterst tevreden. Heel persoonlijk, meedenkend en zeer voorkomend begeleid door Chantal en Iris.


Bernard Adam 
Alles rond de uitvaart was uitstekend verzorgd, het contact met de uitvaartondernemer was warm en persoonlijk. Ik had voor mijn moeder geen betere uitvaart kunnen wensen.


Joke Brussatto 
Topvrouw, hele goede begeleiding gehad, dingen evt. aangevuld waar nodig. Vriendelijk, meelevend. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.


Sandra Pool 
Ik heb werkelijk geen enkele negatieve opmerking te maken. Echt niets was teveel gevraagd. De begeleiding en steun die wij als familie kregen van Yvonne was boven alle verwachtingen. Zij heeft deze moeilijke periode voor mij dragelijk gemaakt en ik ben haar dan ook zeer dankbaar.


Dhr. P. Baptist 


N van der Kooij 


Peter Jagt 
Zeer betrokken uitvaartondernemer en neemt alle tijd voor een zeer persoonlijke uitvaart. Geen vraag is teveel en heeft aandacht voor details die jezelf op dat moment voor en na de uitvaart over het hoofd ziet.


Familie Koot 
Melanie heeft onze familie heel fijn begeleid in deze periode. Ze was er altijd voor ons. Lief en begripvol. Melanie had goede ideeën die bij ons erg gewaardeerd werden. Van het voorbereiden van onze moeder t/m de crematie is heel vriendelijk en begripvol verlopen. Onze wensen paste goed in het geheel. Niets was Melanie teveel, ze stond altijd voor ons klaar. Ook de laatste afspraak verliep zoals vrienden elkaar gedag zeggen. Een mooi mens 🙏🏻💖


Peter Buschgens 
Mijn vrouw wilde graag dat jij ( Normen ) de uitvaart regelde. Jullie hebben dit samen nog kunnen bespreken. Dit heb je tot in de puntjes geregeld voor ons allemaal. Wij hebben geen op of aanmerkingen. Zeer persoonlijk en professioneel afgehandeld.


Silvia Hess 
Vriendelijke,meedenkende en liefdevolle steun. Echt een aanrader.


Monique Westzaan 
Zeer persoonlijke begeleiding en was er echt om te ontzorgen. Leefde zich goed in in de wensen en dacht mee. Qua budget werd alles goed besproken wat het kost en wat je daarvoor krijgt, maar ook wat alternatieven zijn. De initiatieven op basis van de wensen, waren bijzonder en erg toepasselijk. Zo werd er ipv een bedank kaartje lavendelzakjes gemaakt met een kaartje om uit te delen. Ook de kaart was een echt persoonlijke kaart. We kunnen terugkijken op een erg mooi afscheid.


Priscilla Mulder 
Van het eerste tot het laatste moment door dezelfde uitvaart verzorgster Melanie Korver geholpen Welke een hele fijne en warme vrouw is die een grote steun voor ons is geweest Een zeer bekwame uitvaart verzorgster die steeds tussen het verdriet de juiste samenvatting maakt en alle wensen voor elkaar krijgt. Alles is tot in de puntjes verzorgt en met haar persoonlijke inbreng voel je de warmte voor de familie. Dit is wat je nodig hebt tijdens deze moeilijke tijd, iemand die bekwaam is die alles voor tijdens en na de uitvaart voor je regelt. Beste Melanie bedankt voor jou steun hulp en inbreng tijdens deze uitvaart Familie Mulder vind jou fantastisch


Tonny Kouer-Eichhorn 
De uitvaart is perfect uitgevoerd volgens onze persoonlijke wensen, waarbij ook heel goed door de uitvaartondernemer is meegedacht over alle mogelijkheden die er waren. Wij zijn heel erg tevreden hoe het is verlopen en kunnen hier goed op terugkijken en dat geeft ondanks ons verdriet een heel goed gevoel.


E Meijer- vd Leeden 
Hele fijne begeleiding. Aan alle wensen is voldaan


Desiree Hodes 
Melanie heeft ons heel prettig en secuur terzijde gestaan. Fijn om dit samen met haar te hebben kunnen doen.


Miguel Courtois 
Rotteveel en Fokkema is een zeer betrokken uitvaartondernemer. Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel.


R.J. van der Bolt 
Wij hebben de inzet en persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren. Bruikbare adviezen en meedenken waardoor het de uitvaart is geworden die we wilden. De juiste balans tussen ruimte en betrokkenheid.


Rob Fens 
normen is een uiterst vriendelijke man en zeer deskundig en zeer begaan met de mensen die hij begeleid en de uitvaart die hij heeft verzorgd verdient een 10 ben heel blij dat normen de uitvaart van mijn dochter en mijn vrouw heb gedaan was van grote klasse en hij vergeet je niet na de uitvaart je kan hem altijd bellen als je ergens mee zit hij helpt je altijd gr RobFens


Frank van der Heijden 


P De Korte 
Zeer professioneel, één relaxe sfeer, zeer duidelijk en veel moeite doen als je nog een vraag of verzoek heb ze leven met je verdriet mee (en dat is zeer prettig)


Ramon Schimmel  
Zeer betrokken, doet goede suggesties en schetst opties, legt goed uit, laat de keuzes aan de klant, is begripvol en empathisch maar tegelijk ook praktisch en prettig zakelijk. Vergeet niets en pakt de zaken voortvarend op. Is niet te beroerd om een meter extra te lopen en is flexibel gedurende het proces. Neemt je veel werk uit handen, helpt je op een aangename manier door het proces van keuzes maken, zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen en is een prima ceremoniemeester. Maakt het in haar gestelde vertrouwen meer dan waar. Levert maatwerk. Een topper in haar vak!


E.L. Von Byern-Slegt 
De uitvaart was uitmuntend verzorgd, mevr Fokkema was heel meelevend en betrokken. Alles was goed verzorgd.


Anuschka Groot 
Zeer persoonlijk, met veel aandacht voor de overledenen en mijn wensen. Warm contact en altijd beschikbaar voor vragen. Goede en persoonlijke aanvullende suggesties voor de kaarten en de dienst en de nazorg!


Paulina 
Persoonlijke aandacht is uitermate belangrijk, dat is wat de uitvaartondernemer heel goed begrijpt en daar handelen zij ook naar.


Angeline Hellwig 
We zijn zeer tevreden! Contact verliep heel soepel. Ze waren altijd bereikbaar. Alles werd heel goed vooraf uitgelegd, alles gebeurde respectvol en we betaalden een eerlijke niet te hoge prijs.


Lenny van Rosmalen 
De uitvaartbegeleiding was zo goed dat ik oprecht niet wist dat dit mogelijk was. Melanie dacht mee, kwam zelf met goede ideeën, was zeer empatisch en leek bijna een goede kennis / vriendin / familielid. Ga vooral zo door, ik denk dat veel mensen dit als een enorme steun ervaren in een verwarrende en/of verdrietige tijd.


E.A. van Riet 


Michelle Fromberg 
Mijn vader was plotseling overleden en de schok was enorm. Mijn moeder wilde graag dat hij thuis bleef zolang dit mogelijk was. Dankzij het geweldige team dat voor mijn vader zorgde op de dag van overlijden en de dag dat hij werd opgehaald was dit mogelijk en hebben wij dit als heel prettig ervaren. Iris heeft ons daarnaast elke dag tot en met de dag van de uitvaart bezocht om te kijken hoe het met mijn vader ging. Ook konden wij in alle rust met haar mijn vaders en onze wensen bespreken omtrent de uitvaart. Iris luisterde goed en dacht met ons mee en kwam met mooie aanvullingen waar wij het even niet wisten. Op de dag van de uitvaart zijn wij geheel ontzorgd en konden ons richten op het laatste afscheid van onze vader. Na de uitvaart heeft Iris het as bij mijn moeder bezorgd (wat ontzettend prettig was). Ik kan niet anders zeggen dat wij dankzij haar een hele mooie ervaring hebben gekregen waardoor wij met een fijn en warm gevoel naar mijn vaders afscheid kunnen terugkijken. Dit helpt enorm in het verwerken van het verdriet. Ik beveel Rotteveel & Fokkema dan ook warm aan omdat iedereen in deze fase van rouw kleine lichtpuntjes kan gebruiken en dat is wat Rotteveel & Fokkema ons heeft gegeven.


Melanie Schreuder  
Fijne mensen, prettig contact, Iris heeft alles verzorgd en geregeld, niets was teveel.


Marion van Ammelrooij 
Mevrouw Melanie Korver heeft mij uitstekend begeleid. Alles goed uitgelegd en advies gegeven. Denkt met je mee. Geen druk om misschien dure handelingen uit te voeren. Ook de gasten op de crematie waren onder de indruk van haar presentatie en handelen. Efficiente afwikkeling van papierwerk. En heb ook erg fijne gesprekken met haar gevoerd. Ik zou hasr van harte aanbevelen.


Hans Rietveld 
Zeer mooie en respectvolle persoonlijke aandacht voor de overledene en de nabestaanden. Geen moeite is te veel. Snel inspelen op wensen en goed meedenken over de mogelijkheden. Bedankt namens de familie


Danielle 
Normen Rotteveel is een zeer betrokken en deskundig uitvaartondernemer. Hij reageert direct, ontzorgt in alles en geeft waardevol advies. Hij heeft ons letterlijk alles uit handen genomen in een moeilijke tijd. Niets was hem te veel en de uitvaart van onze vader is daardoor perfect verlopen. Wij kunnen iedereen Rotteveel&Fokkema aanraden!


H.M Fennema-Hofman 
Iris was een zeer betrokken persoon, met veel gevoel voor de voor ons verdrietige situatie.


C. lisman 
Normen Rotteveel was ongelooflijk betrokken bij de uitvaart. Ik kende deze uitvaartondernemer niet, maar kan hem met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.


D.L. ten Bosch 
Iris is zeer professioneel en luistert naar alle details die in de gesprekken voorbij komen en gebruikt deze bij de invulling van de uitvaart. Dit maakt de uitvaart heel persoonlijk zonder dat je het gevoel hebt dat je heel veel informatie moet geven.


Bep winkelman  
Zeer prettig menselijk en vriendelijk doorstaan hele lieve en fijne mensen.


R.Leenards 
Prettige uitvaart met goed contact met de uitvaartverzorgster, zeker aan te bevelen mede gelet op de kosten.


JC Zwaan 
Zeer persoonlijk contact gehad. Bij een eventuele volgende uitvaart beveel ik haar aan.


Hans-Maarten Vos  
Iris had steeds precies de goede mix tussen persoonlijkheid en zakelijkheid. Hierdoor werd de uitvaart met aandacht geregeld en hebben we alle ruimte gekregen onze ideeën tot uitvoering te brengen waardoor het een uitvaart naar ons idee is geworden. De persoonlijke aandacht voor Joke was ook precies goed en werd heel erg gewaardeerd. Dank voor alle goede zorgen. Hans-Maarten


Mieke Alma Pottuyt 
In alle opzichten super goed!!!! Normen doet het allemaal met een inzet van 300%.


Mark Drukker  
Iris en Normen hebben ons in een lastige tijd op een persoonlijke en plezierig zakelijke manier ondersteund en belegeid met empathie en kennis van zaken.


Venusil van Dongen 
Vlak voor het overlijden van mijn moeder kwamen wij in contact met Melanie Korver en kon zij de wensen van mijn moeder persoonlijk aanhoren. Na het overlijden, begeleide zij ons stap voor stap met duidelijke uitleg door het uitvaartproces. Tijdens de gehele periode voelden wij ons zeer goed gehoord en gesteund.. Dat gold ook voor de bezoekers van wie wij positieve reacties hebben ontvangen. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.


C.M. Duchenne 
De crematie is perfect verlopen, er werd door deze begrafenisonderneming veel uit handen genomen. De begrafenisondernemer was heel voorkomend, en alle wensen van de familie waren goed bespreekbaar. kortom een goede en een waardig afscheid van mijn moeder.


Nicolette en Robert Teichmann 
Wij hebben Iris gebeld op advies van onze dochter en daar hebben wij beslist geen spijt van gehad heel rustig en vriendelijk overal de tijd voor nemen en een fijn gesprek gehad en dat doet je goed want een zoon op 40 jarige leeftijd verliezen is niet de bedoeling in het leven. Iris belde ons ook een paar keer hoe het met ons ging en ook helpen zoals met de kaarten en bloemen en fijne gesprekken en alles regelen niets was te veel voor haar. Het was een mooi en liefdevol afscheid van onze zoon. Iris bedankt


Raantdew Gadjradj 
heel attent en persoonlijk. Heeft ook goed op ons gelet tijdens de ceremonie. Altijd op zoek naar een gepaste oplossing.


Jolanda Harfterkamp-de Meulder 
Melanie is een schat van een vrouw, die ons heel fijn en persoonlijk heeft begeleid en geadviseerd. Zij had aandacht en oog voor iedereen van onze familie. Vragen waren nooit teveel en ze dacht fantastisch en op een gepaste manier met ons mee. Mede dankzij Melanie kijken wij terug op een mooi en warm afscheid.


A.W.Markus  
Fijne en meedenkende begrafenisondernemer die ook meeleeft met de betrokken personen. Niets meer dan lof.


J Middeldorp 
Vakkundig, betrokken, kundig, komt afspraken na.


Margreet Vianen de Rotte 
super gedaan en altijd de afspraken op tijd. zeer tevreden. En is ook nog behulpzaam naar 8 weken. na het overlijden van mijn man. heel fijn gevoe


Annemarie Noordsij-Verdouw 
Een uitvaartondernemer met duidelijk hart voor zijn vak! De heer Rotteveel heeft ons begeleid na het overlijden van mijn moeder. Hij bracht rust, wat heel prettig is in deze dagen... En wat hij beloofde kwam meer dan goed. Iemand die heel veel stappen extra zet met respect voor alle wensen van ons als nabestaanden en voor de overledene. Tekenend is bijvoorbeeld dat hij, toen door geheel onvoorziene omstandigheden wij niet bij het allerlaatste moment van de crematie van mijn moeder konden zijn, hij "geruisloos" terug gegaan is naar het crematorium om daar wel bij te zijn. Hij vertelde ons al eerder "Niemand gaat bij ons alleen". En dat bleek ook echt zo te zijn...


Miranda Bordewijk 
Wij zijn begeleid door normen fokkema, en ik ben hem zeer dankbaar voor alles. Ik adviseer hem zeker aan bij andere. Eerlijk duidelijk vriendelijke man is dat.


Ben Morel 
Zeer meelevende persoon met een heel goede begeleiding


E.P.Tigges 
Hele vriendelijke, persoonlijke, warme begeleiding! Zeker aan te bevelen bij andere mensen. Precies wat men nodig heeft onder verdrietige omstandigheden… ga vooral zo door!


M.M. Slootmaker-den Dulk 
De uitvaartondernemer heeft ons op een heel moeilijk moment heel persoonlijk terzijde gestaan. Het was fijn om de zorg voor de uitvaart aan de uitvaartondernemer over te kunnen laten. Dit gaf ons veel vertrouwen.


Dick Timmer 
De persoonlijke begeleiding was een grote steun voor mij en de familie. Veranderingen op het bijna laatste moment werden zonder problemen uitgevoerd.


Marlo Magan 
Als nabestaande ben je ontvankelijk voor mensen die vriendelijk tegen je doen. Het is heel makkelijk omdat je kwetsbaar en verdrietig bent. Bij Normen van Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg is het anders. Hij is een steun en toeverlaat en hij doet dat vanuit zijn hart. Dat merk je aan alles. Zorgvuldig, warm, begripvol. Hij heeft de kinderen en mij, als weduwnaar, liefdevol en pragmatisch begeleid. Hij integreerde de dood in het leven. Iedere dag is hij bij mijn vrouw komen kijken, met het grootste respect. voor haar en voor ons. Hij kende de behoeftes en heeft daar steeds naar gehandeld. Ik zou hem zelf ook graag als uitvaartleider hebben, al is het alleen maar als troost voor de achterblijvers. Een dikke pluim voor deze man en zijn bedrijf.


M v d Reijden 
Geweldige begeleiding en persoonlijk contact.


Yvonne van Nunspeet 
Melanie is zeer begaan met de nabestaanden. Ze denkt ook mee inzake de wensen ivm de uitvaart. Ik ben supertevreden. Het was precies zoals ik het wilde.


Berend van Yperen 
Zeer persoonlijke en fijne begeleiding.


Wouter van der Tol 
persoonlijk gedreven team, aardige mensen. uitstekende service in een periode die als wervelstorm over je heen komt.


Wilske Kujawski 
Wij danken Melanie voor haar betrokkenheid, tips en persoonlijke aandacht voor, tijdens en na het overlijden van mijn man en onze vader. Wat is ze een enorme steun voor ons geweest!


M.J.Turfboer  
Prettig contact,niets ging gehaast.Er werd rekening gehouden met mijn wensen en er werd meegedacht.De bespreking van de dienst ging goed in overleg en er was vrijheid hoe het ingevuld werd.De mensen zagen er netjes gekleed uit.Dus daar was ook aandacht aan besteed. in


flippo-Keislair 
was verbaast dat de uitvaart verzorger zoveel moeite deed om voor de wensen van ons mogelijk te maken, niets was hem te veel. tevens zeer goede begeleiding bij dit grote verlies zo ook na de begrafenis ,dat heeft ons zeer veel gesteund dank voor. vriendelijk groet de nabestaanden Fam. Flippo-Keislair.


Helen Van Der Caaij 
Wij hebben Melanie ervaren als betrokken en empathisch. Ze heeft ons verrast met kiezen van de juiste personal touch d.m.v. fotocollage en engeltjes. We waren heel blij met haar als persoon en haar werkwijze.


Patricia Donck  
Uitvaart begeleiding ,als zeer prettig ervaren. Luisterend oor, meedenkend ,rustig en respectvol. Samen hebben we een liefdevolle, mooie Uitvaart verzorgd.


Michiel Steffelaar 
Zowel de uitvaart zelf als de begeleiding er voor en er na was zeer goed. Er zaten qua afhandeling nog behoorlijk lastige aspecten aan, maar daarin heeft Normen Rotteveel ons zowel zeer goed in geadviseerd als ondersteund. Hij zet duidelijk graag niet één stapje extra, maar zoveel stapjes extra als nodig.


Erica van den Hoonaard 
Wij zijn de medewerkers van Rotteveel & Fokkema, en in het bijzonder Chantal Janssen en Melanie Korver, ontzettend dankbaar voor de manier waarop zij de uitvaart van onze vader georganiseerd en begeleid hebben. Vanaf het eerste tot het laatste moment hebben zij aan alles gedacht, en onze wensen en ideeën perfect uitgevoerd. Warm, bevlogen en persoonlijk, en tegelijkertijd professioneel en met veel oog voor detail. Wij kijken terug op een prachtig afscheid.


Ellen van der Hooft 
Alles ontzettend goed geregeld. Veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. Neemt in moeilijke tijden de zorg uit handen.


Familie F. de Boer  
Rotteveel-Fokkema is het sprekend voorbeeld hoe ‘het’ moet. Inleving, beleving, meedenken en vooral veel persoonlijke attentie en begeleiding. Goede voorlichting, relativering en veel persoonlijke betrokkenheid sieren dit bedrijf. Op ingetogen familiaire wijze, en waar nodig met sturende advisering worden wensen hier realiteit. Hier kunnen menige collega’s veel van leren.


Maaike Nieuwenburg 
Wij zijn meer dan zeer te spreken over Normen! Alles is bespreekbaar, hij neemt uitgebreid de tijd en regelt alles tot in de puntjes! Ook na de uitvaart konden we voor alles vij hek terecht! Wij als familie bevelen Rotteveel en Fokkema zeer aan!


Saskia Merkus 
Wat een geweldige begeleiding en persoonlijke zog hebben wij gehad van Iris Fokkema. Alles was zo goed geregeld. De persoonlijke aandacht tijdens deze moeilijke dagen was als een warm bad. De gehele uitvaart van onze moeder had niet beter gekund. Wij zijn Iris van uitvaartverzorging Rotteveel&Fokkema zo ontzettend dankbaar: dit kun je nooit meer overdoen dus wat zijn wij blij dat we door een foldertje in onze moeders administratie bij jullie terecht zijn gekomen. Geweldige nazorg, persoonlijk cadeautje en het thuisbrengen van onze moeder: we hadden het niet beter kunnen wensen. Dank je wel Iris! Lieve groet Mario , Saskia en familie


Ed Jutte 
Wij zijn al meerdere keren begeleid door Melanie Korver van Rotteveel & Fokkema. Haar betrokkenheid en liefde voor het vak maken, dat we haar meer als lid van de familie zien, dan als uitvaartverzorger.


Greet Houweling- van der Voort  
Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben wij de begeleiding van Normen en zijn team als zeer prettig ervaren. Het is een prachtig afscheid geworden en ook van de genodigden tijdens de crematie, hebben wij meerdere complimenten mogen ontvangen over de gehele uitvaart. Onze dank is groot. Ook is er gedacht aan nazorg. Greet Houweling - van der Voort Stephanie Sibma- Houweling


I.H. de Vries 
Een prettige en goede persoonlijke begeleiding. Goed ingespeeld op de acute en complexe familie situatie (groot gezin).


raymond schutte 
Empatisch, flexibel, betrokken, reageert snel op alle vragen, adviseert, niets is te veel, persoonlijk. Kan geen betere wensen! Zeer tevreden en blij dat wij voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen.


familie van der Sluis 
Over de persoonlijke benadering en de inbreng bij de uitvaart waren wij zeer tevreden. Wij raden Iris en haar team dan ook zeker aan.


Mevr. A.Janse 
Super


Yvonne Sandifort 
Persoonlijk, zeer respectvol en met aandacht voor de nabestaanden


Patricia de Rouville  
Helaas in korte tijd twee keer gebruik moeten maken van de services van Normen en Iris. De omstandigheden zijn heel verdrietig maar ik had me geen betere uitvaartverzorgers kunnen wensen. Eigenlijk is bijna niks ze te gek. Ze doen er alles aan om je bij te staan en te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Ik hoop ze niet snel weer te moeten bellen maar twijfel geen seconde dat ik dan voor Normen en Iris ga.


Nanna Akkermans  
Dankjewel lieve Yvonne❤


Elly Slooter 
Normen Rotterveel was zeer betrokken bij de familie. Hij heeft alles tot in de puntjes uitgelegd omtrent de uitvaart en alle bij komende zaken. Als er iets nodig is of was mogen/mochten wij hem altijd bellen. Met vriendelijke groet, De familie Slooter


Bianca Van Loenhout 
Wij zijn in deze moeilijke periode enorm goed bijgestaan door Melanie en Iris en willen hun hier enorm voor bedanken . Zijn zeer betrokken mensen en helpen en luisteren naar je waar nodig .


E.M.L. van Leyden 
PERSOONLIJK, DUIDELIJKE UITLEG, SNEL QUA UITVOERING EN BEREIKBAARHEID, ALLES WORDT NAAR WENS UITGEVOERD, GOEDE ADVIEZEN ( OOK I.V.M. DEMENTIE VAN WEDUWE) ACCURAAT, BETROUWBAAR, IN 1 WOORD TOP EEN AANRADER !


P. Blok 
Respectvol en betrokken Een ondernemer met aandacht voor alles, zonder steeds op de voorgrond te staan. Goede, respectvolle en meelevende begeleiding.In een emotionele tijd wordt er meegedacht en worden zaken uit handen genomen. Fijne ervaring! Heel erg bedankt voor alles. P.Blok Vlaardingen


Mw.E.Bekking 
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer warm en meelevend ervaren


Pieter Korving 
Ik, mijn gezin en familie zijn ontzettend tevreden over de vriendelijke en persoonlijke uitvoering van de uitvaart.


R.C.V.P. Ramakers 
Geen vraag of zoeken naar een oplossing was teveel.


Jacqueline van Krugten dochter van Trudy van Krugten Legriep 
De zeer persoonlijke aandacht, het meedenken en vooral ook hoe mooi en liefdevol de uitvaart van mijn moeder is ervaren. Iedereen van kinderen, onze partners, kleinkinderen en vrienden vonden de uitvaart echt prachtig. Ook van iedereen die de uitvaart online heeft mee kunnen maken vonden het heel erg mooi. Ik kan niet anders zeggen dat de manier waarop de gesprekken en daarna de uitvaart heeft plaatsgevonden het verlies van mijn lieve moeder wat draaglijker heeft gemaakt. Echt top uitvaartbegeleidster.


Remy Meijer 
Een uitvaart is altijd beladen, maar Melanie heeft ons enorm geholpen om er een mooie herinnering van te maken. Wij bevelen jullie bedrijf en Melanie in het bijzonder van harte aan. Sterker, dat hebben we al gedaan.


Fam. Sakkee 
Een fijne, persoonlijke begeleiding zonder 'poespas'. Zeg maar back to earth en meedenken in een moeilijke tijd zonder de druk van het moeten nemen van (overhaaste) beslissingen.


Lydia Hensen 
De persoonlijke, warme, betrokken begeleiding maakt het gemis niet minder, maar zorgt er zonder twijfel voor, dat wij de verwerking met heel veel mooie herinneringen kunnen aangaan, precies zoals onze mamma en oma dat gewild zou hebben! Dank Iris en Normen.


Martin Haanappel 
De uitvaartondernemer denkt met ons mee. Hij voelt feilloos aan welke oplossing voor ons het beste is in ons specifieke geval. Zodoende is het een hele persoonlijk, fijne uitvaart geworden.


Naomi Hagendijk 
Wij hebben Iris als zeer betrokken ervaren, niets was te veel. Ook was zij erg laagdrempelig te benaderen als we vragen hadden bijvoorbeeld, en als er behoefte aan was kwam zij persoonlijk langs wanneer wij dit wensten. De uitvaart voor onze vader was hierdoor volledig naar wens gegaan en kijken wij er tevreden op terug. Van begin tot eind zijn we goed en professioneel begeleid, wij raden daarom Rotteveel en Fokkema zeker aan.


Mariette Timmermans 
Heel blij geweest met de hulp, begeleiding en steun van Iris. Alles was goed en met zorg geregeld en zeker ook voor de nabestaanden. Het voelde als een warme deken in een emotionele tijd, dank daarvoor!


Cor de Graaf 
Een persoonlijke begeleiding door een vriendelijke en zeer professionele uitvaartverzorger


J.Annema 
Mevrouw Melanie Korver is gewoon Top. Vrouw met kennis van zaken die rustig communiceert en haar werk doet.


Paul van Solm 
Melanie is ons aanbevolen door mijn neef Theo van den Ark en daar zijn blij om, Melanie is bijna direct langsgekomen na ons telefonisch contact. Melanie nam veel zorgen weg en gaf een vertrouwd gevoel.


Maaike van Leur 
Normen was heel zorgzaam, prettig duidelijk en ons steeds een stapje voor waardoor het een geolied systeem was zonder zakelijk te worden. Zeer tevreden. Maaike


Yolanda, Martin en Ruth 
We hebben Melanie als heel prettig ervaren. Ze kan goed luisteren en meedenken betreft de wensen van de uitvaart. Vaak was er al voorwerk gedaan en bleek dat ze precies aan had gevoeld wat de bedoeling was. Er werd ruimschoots de tijd genomen om te overleggen. Tussen door was Melanie altijd te bereiken. Kortom, we zouden iedereen aanraden om Rotteveel & Fokkema in te schakelen! Heel fijn!


George Teunis 
Wij hebben Uitvaartverzorging Rotteveel en Fokkema als zeer deskundig, liefdevol, respectvol ervaren. Niets, maar dan ook niets was hen te veel. Wij hadden nogal specifieke wensen voor de uitvaart van onze moeder en zij hebben alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf het begin van de kennismaking voelde het als een warme deken voor ons in hoe zij ons begeleiden in alles. Wij kregen dan ook alleen maar positieve, lieve en mooie reacties van anderen hoe de uitvaart verliep. Voor ons als familie zijn het TOPPERS met hoofdletters.


Nora. de Graad 
Na een gesprek met de overledene is de uitvaart, ondanks alle coronamaatregelen, naar zijn specifieke wensen uitstekend geregeld. Zeer persoonlijke benadering naar de nabestaanden. Zo menselijk.


Anouk 
Zij hebben ons de vrijheid gegeven om te rouwen, te huilen, te praten, te luisteren, te lachen, en ze hebben ons de kans gegeven om afscheid te nemen; letterlijk en figuurlijk. Het leek wel alsof zij tot alles toe in staat waren, zolang het ons maar goed deed. Alles is zo ontzettend prachtig geregeld. Jullie hebben het zelfs mogelijk gemaakt om hem eruit te laten zien als voorheen, voordat hij zo ziek werd en zijn lichaam niet meer kon wat zijn geest nog zo graag wilde. Door jullie hulp, de constante aanwezigheid en bereikbaarheid heeft dit absoluut minder doen laten blijken. We hoefden maar aan te geven wat Ton of onze wensen waren en jullie kregen het voor elkaar. Ik denk niet dat wij genoeg kunnen beschrijven of vertellen hoe dankbaar wij zijn. We zijn Rotteveel & Fokkema, en in het bijzonder Melanie, onwijs dankbaar en we wensen haar en de rest van het team het allerbeste toe.


M. Kuiper 
Zeer betrokken, persoonlijk en creatief. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Normen heeft een trieste gebeurtenis tot een mooie herinnering gemaakt. Dank daarvoor!


E.J.Franken 
Ik ben erg blij met hoe alles gegaan is.


Ron Lelieveld 
Melanie Korver heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Ze is tijdens de gehele periode van het overlijden t/m de uitvaart een enorme steun geweest voor ons. Wat vooral opvalt is haar vakbekwaamheid waarbij ze het persoonlijke aspect nooit uit het oog verliest. Ze heeft met ons meegedacht over hoe we de uitvaart precies voor ogen hadden en uiteindelijk is deze ook geworden zoals we gehoopt hadden. De uitvaart is een mooie herinnering geworden. Bedankt Melanie.


Sigrid van Dijk-Koekoek 
Op 28 mei jl. hebben wij afscheid genomen van onze lieve en dappere moeder tijdens een prachtige en waardige plechtigheid verzorgd door Iris & Normen. Via een goede vriendin zijn wij in contact gekomen met Iris & Normen en daar zijn wij haar zo dankbaar voor. Iris & Normen zijn als ontzettend lieve en integere mensen zo geschikt voor dit bijzondere beroep. Wij gunnen ieder mens zo’n waardig en mooi afscheid als dat van onze moeder. Wij konden Iris & Normen dag en nacht bellen en geen vraag was te gek. De begeleiding voor én na de uitvaart hebben wij als familie als heel intens en warm ervaren. Kortom, alle lof en jullie hebben voor altijd een heel bijzonder plekje in onze harten.


Eugene van Roosmalen 
Melanie Korver heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Zij heeft het met veel begrip en respect voor de overledene en de nabestaanden gedaan.


Tobias Vet 


T. Kerkhof 
Dit was mijn eerste ervaring met een uitvaartondernemer, dus had ik geen mogelijkheid tot vergelijken. Naar mijn mening kon het niet beter, daarom heb ik de hoogste beoordeling gegeven.


Mieke Erne 
Fijne en prettige uitvaartbegeleider. Normen neemt heel veel uit handen, denkt mee en alles is mogelijk. Je mag ook altijd terugkomen op je beslissingen als je toch iets anders wilt.


Hennie Dubbelman Haas 
Wat een enorm lieve meelevede vrouw .We waren alle heel blij met Melanie erzijn zelfs mensen die zelf aan geven het door te geven aan de mensen die het nodig hebben zelfs mensen die zelf in de zorg zitten dus jullie kunnen een toeloop varwachtenHeel hartelijk bedankt Onze dank gaat zeker uit naar Melanie


Eric de Waal 
Kort maar krachtig........prima geregeld!


Maurice van Ravesteijn 
Alles prima geregeld tot in ieder detail. Persoonlijk en professioneel.


Astrid Claassen 
Deze uitvaartverzogers waren geweldig. We mochten met hun begeleiding mijn moeder zelf verzogen , aankleden en in de kist leggen. Alles gebeurde met rust en respect. De uitvaart werd met ons samen goed doorgesproken en was perfect geregeld. Niets dan lof voor deze integere mensen!


Ingrid Kleijn 
Wij hebben de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren en waren zeer tevreden vanaf het eerste moment tot het laatste moment van het afsluiten van alles afgelopen zaterdag. We zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.


Raymond en Erna van der Hooft 
Een zeer warme, betrokken uitvaartondernemer die ik iedereen zou aanbevelen.


Petra Plug-Verbaan 
Via een goede vriendin zijn wij naar Iris Fokkema doorverwezen en wat zijn we hier blij mee geweest. Ondanks het verdriet en alle emoties hebben wij de tijd gekregen om over al onze wensen goed na te denken. Stapje voor stapje. Maar ook het vertrouwen wat zij ons gaf om moeilijke dingen met haar te kunnen bespreken. Zij heeft mij, mijn dochter en de rest van de familie heel goed begeleid. Naast Iris hebben wij ook kennis gemaakt met een aantal van haar collega's, met zoveel respect en liefde voor het vak hebben zij gezorgd voor een waardig afscheid.


Peter Bouthoorn 
Dank aan Iris Fokkema voor de professionele wijze van begeleiding bij de uitvaart. Accuraat, meedenkend en invoelend. Zo is het een waardig afscheid geworden.


A. Schaap 
vanaf het eerste moment zeer betrokken, flexibel, zichtbaar "onzichtbaar" en professioneel


T. Visser 
Ik beveel niet graag bedrijven aan of af, meestal geef ik hier dus een (1) of NVT. Hier is een vijf dus erg hoog.


M.Th. Neuerburg-de Kloe 
Zie boven. Alles is zeer tot onze tevredenheid uitgevoerd


Thijs Rosseboom. 
Een zeer goede en persoonlijke benadering van het hele team van de firma Rotteveel&Fokkema van he begin tot het einde. Ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad. Zij hebben ons ondersteund in een zeer moeilijke tijd. Ondanks de moeilijke tijd met Corona toch een heel waardig afscheid geworden met een persoonlijk karakter. Dank voor jullie geweldige inzet.


<<< Terug