<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-25120120
Email: contact@catriencoolsma.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Michiel Klep 
Zeer betrokken en goed sturend op de juiste momenten. Goede adviezen waar nodig. Helder in de communicatie.


Bianca vd meijden  
Catrien is een topper, sociaal en denkt met de familie mee Zeer prettig ervaren Ik beveel haar zeker aan


Lideke Daggers-Stoffers 
Bij de eerste kennismaking met Catrien kreeg ik al een goed gevoel van vertrouwen en dat vertrouwen is nooit geschaad. Door haar empatisch vermogen,rust, het overzicht houden,je meenemen en meedenken tijdens het proces,zorgvuldigheid en het leveren van kwaliteit heeft ze licht gebracht in hele donkere en verdrietige dagen.. Haar grote netwerk zorgde ervoor,dat bij problemen er altijd in goed overleg een alternatief kwam. Alle afspraken waren altijd keurig op schrift, ook de begroting en de uiteindelijke afrekening .


Sharon Schut 
Catrien is alles wat je nodig hebt in de donkere tijden. Ze denkt mee, ontzorgt, regelt en niets lijkt haar te veel.


Pieter van Dijk 
De persoonlijke begeleiding, elke dag langskomen om even zorg te besteden aan mijn overleden vrouw. Goeie adviezen betreft advertenties en het verzorgen van de rouwkaarten. Goed luisteren naar de wensen van mij en mijn familie, respectvol en bescheiden op de achtergrond aanwezig zijn. Alles volgens afspraak afgehandeld.


Steven Kompier 
Catrien liep voor de auto uit, langs het huis van Mo, en stapte daarna in. Prachtig, helemaal als je weet dat het een drukke weg is.


Wietske van Luipen 
Catrien Coolsma heeft onlangs de uitvaart van onze moeder begeleid en 3 jaar hiervoor ook van onze vader. Catrien is een warme persoonlijkheid, erg betrokken, empathisch en integer en met een luisterend oor. Hierdoor hebben we beide uitvaarten als erg persoonlijk ervaren. Ze denkt mee en neemt echt heel veel zorg uit handen. Ook heeft ze buiten het regelen oog voor het grote persoonlijke verdriet. Buiten het grote verdriet geeft dit veel troost.


KA van de Velde - Pluygers 
Met aandacht en gevoel heeft Katrien een droevige dag in zeer goede banen geleid zodat we op een hele fijne en waardige manier afscheid nemen van Hans. Zij heeft deze dag voor ons ‘licht’ gemaakt.


Maritza Wortmann-Tielbeek 
catrien is een betrokken, rustige en vriendelijke vrouw, die laat merken veel ervaring te hebben en goed kan omgaan met de verschillende mensen die ze ontmoet rondom de overledene. We kijken met positieve gevoelens terug op het reilen en zeilen rondom de uitvaart


Daniël Albering 
Ik belde Catrien omdat het overlijden van mijn vader er aan zat te komen. Ik had haar telefoonnummer van goede vrienden. Een belangrijke hulp bij de keuze van een uitvaartbegeleider. Het eerste telefoongesprek was meteen heel warm meelevend informatief en ondersteunend. Mijn moeder had gevraagd om een begeleidster “met bloementjesjurk”. Een paar uur na het telefoongesprek overleed mijn vader en kwam Catrien meteen in actie. In de dagen daarna hebben we er samen voor gezorgd dat er een heel bijzondere en zeer persoonlijke uitvaart van gemaakt. Al waren onze wensen op veel terrein anders dan doorsnee ging Catrien daar in mee en ondersteunde ons daar waar nodig was. Op de dag zelf was ze in bloementjesjurk op de juiste manier aanwezig zodat wij de tijd hadden om samen met familie en vrienden het leven te vieren van mijn vader. Dank Catrien.


BC Bosma Kruidhof 
Heel betrokken en meelevend. Heel content.


C. Sinnema 
Wij vonden de begeleiding getuigen van veel empathie. De manier van organiseren was ook zeer begripvol. Daarvoor zijn we heel dankbaar en erkentelijk.


Karen 
Warm, respectvol,vakkundig meedenkend


Gerda Sanders 
Goede begeleiding tijdens de hele week. Alles ging in goed overleg. Veelvuldig contact. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid van onze moeder.


Derk Jan 
Keurige en snelle zorg op maat. Catrien en Otto zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prettige mensen ine droeve tijd.


Linda Wierenga 
Zeer prettig contact, persoonlijk, respectvol maar niet te stijf. Er is veel ruimte voor persoonlijke ideeën.


sebes zevenhuizen 
communicatie liep prima. onvoorziene last minute aanpassingen gebeurden naadloos en flexibel.


Dineke Zwerwer 
Zeer betrokken. Ook in de voorbespreking. Liet onszelf geheel vrij in alles. We hebben haar en Otto als zeer vertrouwd ervaren. Deskundig en meelevend


Mevrouw R Schulenklopper 


Meindert Schriemer 
We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. Top zoals ze ons hebben geholpen. Zou catrien en haar collega bij iedereen kunnen aanraden.


marjovdkamp@hotmail.com 
Een heel fijn en nauw contact gehad met Catrien. We kijken met een warm gevoel terug aan de mooie uitvaart en de verzorging van onze schat.. Beter had niet gekund. Echt heel erg fijne mensen.


Harmina Kloosterman 
Het voorgesprek met mijn zus en mij als zeer prettig ervaren. Mijn zus heeft hierdoor zelf al haar wensen voor haar eigen uitvaart kunnen aangeven. De uitvaart en manier van werken was voor mij passend bij hoe wij als familie de periode van overlijden t/m de uitvaart graag wilden hebben.


Nathalie Hielkema 
Wij zijn heel dankbaar hoe wij samen met Catrien en Otto de uitvaart hebben kunnen regelen op de manier zoals wij het in ons hoofd hadden. De begeleiding en opvang is in perfecte harmonie geregeld!


Selma van der Leest 
Zeer deskundig, je bent geen nummer zoals bij velen. Alle eigen wensen zijn mogelijk niks is te gek. Goede communicatie betreft alles en transparant inzicht in alles. Ik zou Catrien Coolsma echt aanraden .


N. Huizinga 
Erg tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader. Niets op aan te merken.


Guido Kroon 
Gevonden via google, maar het contact dar daarop volgde en de begeleiding tot aan de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren. Warm, betrokken, persoonlijk en altijd oor voor onze wensen, Wij hopen dat nog vele mensen de begeleiding van ondersteuning van Catrien en Otto, in een moeilijke periode in het leven, mogen ervaren,


Doede de Vries 
Een uitermate plezierige samenwerking. Flexibel aan onze wensen. Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden, ondanks de trieste omstandigheden.


Bert Lubberink 
Het voelde zeer vertrouwd om ons in de zorg na het overlijden en de voorbereiding op de begrafenis te laten ondersteunen door Catrien Coolsma en haar collega Otto. Omdat het overlijden van mijn man niet onverwacht kwam was het mogelijk om al een kennismaking vooraf te hebben met Catrien en dan is het goed te weten dat er een klik is.


Anna Veldhuis 
Zeer tevreden


PM van Duuren Serra. 
Hele fijne samenwerking, met veel zorg, begrip en aandacht. Alles ging in rust, dat is belangrijk in alle hectiek.


Arjan Waterman 
Zeer fijne en betrokken mensen!


A.J van der Veen 
Catrien en Otto waren bij ons bekend en we hebben een zeer goede band met hen. We hebben het contact en de hele gang van zaken als zeer prettig ervaren. Zijn meedenkend en geven de ruimte aan de wensen van de familie.


H.R.W. ter Hofstede 
Zij heeft door zoveel zorg, respect, adviezen en medeleven tot en met het afscheid er aan bijgedragen dat we altijd met een warm hart aan deze periode terug zullen denken. Chapeau!


Sandra Hoogenberg 
Goede uitvaartverzorging met fijn contact


L.Beekman 
De persoonlijke benadering ervaren wij als heel prettig.


Gerhard Barendsen 
Catrien en haar collega Otto hebben het afgelopen jaar de uitvaart van onze beide ouders gedaan. Ze sloten helemaal aan bij onze ideeën en wensen. De uitvaarten zelf verliepen vlekkeloos en heel prettig. Wij zouden hen zeker aanraden.


Egbert Bakker 
De uitvaart en het hele proces er omheen had niet beter kunnen verlopen. Catrien en Otto zijn erg goed in hun werk. Alles verliep beter en mooier dan gehoopt.


P.M. Delea 
Fantastische combinatie van gedegen professioneel en gevoelsmatig betrokken regel- en organisatiewerk.


Linda Robertus 
Mijn ervaring met Catrien Coolsma is buitengewoon positief. Ze was extreem behulpzaam, efficient, vriendelijk en meelevend. Ze reageerde zeer snel op vragen en opmerkingen, had goede suggesties voor de pleachtigheid en stond open voor mijn ideeen. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die een uitvaartondernemer zoekt.


Mieke Cieremans 
Uiterst plezierig persoonlijk contact; goede organisatie; vanaf de eerste gesprekken tot en met het afscheid ben ik zeer tevreden.


Albert Hoekstra 
Ik heb geweldig samengewerkt met Otto en Catrien.Zij hebben hun expertise volledig ingezet en mij de juiste beslissingen laten nemen.Zo is de uitvaart precies zo uitgekomen zoals mijn vrouw en ik het bedoeld hebben.Daarom hulde.


Joukje Wientjes 
Warm, persoonlijk en betrokken. Catrien en Otto hebben vanaf het eerste contact fantastisch met ons meegedacht zodat wij, ondanks Corona, kunnen terugkijken op een mooie uitvaart.


dini de vries 
persoonlijk, rustig, ondersteunend en zeer vertrouwelijk


Arend Feenstra 
Persoonlijk uiterst prettig in de omgang en uiterst professioneel in het verstrekken van informatie en in de uitvoering en afhandeling, maakten Catrien en Otto niet alleen onze persoonlijke wensen waar, ze dachten ook met ons mee en kwamen met bruikbare voorstellen en praktische tips. Van de keuze voor het crematorium tot aan de bediening aan de bar na afloop hebben ze echt in alles positief bijgedragen aan deze memorabele dagen. Respect.


Everhard Niemeijer c.s. 
Catrien Coolsma en Otto van den Bosch hebben zich uiterst nauwkeurig,zorgvuldig en respectvol van hun taak gekweten. Wij zijn zeer tevreden zoals uit de bovenstaande waardering blijkt.


J.i.poelman 
Een zeer goede uitvaart. Deze uitvaartbegeleider kan ik iedereen aanbevelen in de zeer moeilijke tijd die nabestaanden ondervinden.


Tet Collet-Smitskamp 
Heel blij, dat we deze uitvaartondernemer gevonden hebben in het hoge noorden, terwijl we er niet woonden. Begripvol, zorgvuldig, namen de tijd, goed contact, goed ideeen.


Dan.Ritsema 
Vanaf het eerste contact tot met nu is alles boven verwachting geregeld door Catrien Coolsma uitvaarverzoring.


<<< Terug