<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-47224744
Email: contact@catriencoolsma.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Meindert Schriemer
We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. Top zoals ze ons hebben geholpen. Zou catrien en haar collega bij iedereen kunnen aanraden.


marjovdkamp@hotmail.com
Een heel fijn en nauw contact gehad met Catrien. We kijken met een warm gevoel terug aan de mooie uitvaart en de verzorging van onze schat.. Beter had niet gekund. Echt heel erg fijne mensen.


Harmina Kloosterman
Het voorgesprek met mijn zus en mij als zeer prettig ervaren. Mijn zus heeft hierdoor zelf al haar wensen voor haar eigen uitvaart kunnen aangeven. De uitvaart en manier van werken was voor mij passend bij hoe wij als familie de periode van overlijden t/m de uitvaart graag wilden hebben.


Nathalie Hielkema
Wij zijn heel dankbaar hoe wij samen met Catrien en Otto de uitvaart hebben kunnen regelen op de manier zoals wij het in ons hoofd hadden. De begeleiding en opvang is in perfecte harmonie geregeld!


Selma van der Leest
Zeer deskundig, je bent geen nummer zoals bij velen. Alle eigen wensen zijn mogelijk niks is te gek. Goede communicatie betreft alles en transparant inzicht in alles. Ik zou Catrien Coolsma echt aanraden .


N. Huizinga
Erg tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader. Niets op aan te merken.


Guido Kroon
Gevonden via google, maar het contact dar daarop volgde en de begeleiding tot aan de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren. Warm, betrokken, persoonlijk en altijd oor voor onze wensen, Wij hopen dat nog vele mensen de begeleiding van ondersteuning van Catrien en Otto, in een moeilijke periode in het leven, mogen ervaren,


Doede de Vries
Een uitermate plezierige samenwerking. Flexibel aan onze wensen. Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden, ondanks de trieste omstandigheden.


Bert Lubberink
Het voelde zeer vertrouwd om ons in de zorg na het overlijden en de voorbereiding op de begrafenis te laten ondersteunen door Catrien Coolsma en haar collega Otto. Omdat het overlijden van mijn man niet onverwacht kwam was het mogelijk om al een kennismaking vooraf te hebben met Catrien en dan is het goed te weten dat er een klik is.


Anna Veldhuis
Zeer tevreden


PM van Duuren Serra.
Hele fijne samenwerking, met veel zorg, begrip en aandacht. Alles ging in rust, dat is belangrijk in alle hectiek.


Arjan Waterman
Zeer fijne en betrokken mensen!


A.J van der Veen
Catrien en Otto waren bij ons bekend en we hebben een zeer goede band met hen. We hebben het contact en de hele gang van zaken als zeer prettig ervaren. Zijn meedenkend en geven de ruimte aan de wensen van de familie.


H.R.W. ter Hofstede
Zij heeft door zoveel zorg, respect, adviezen en medeleven tot en met het afscheid er aan bijgedragen dat we altijd met een warm hart aan deze periode terug zullen denken. Chapeau!


Sandra Hoogenberg
Goede uitvaartverzorging met fijn contact


L.Beekman
De persoonlijke benadering ervaren wij als heel prettig.


Gerhard Barendsen
Catrien en haar collega Otto hebben het afgelopen jaar de uitvaart van onze beide ouders gedaan. Ze sloten helemaal aan bij onze ideeën en wensen. De uitvaarten zelf verliepen vlekkeloos en heel prettig. Wij zouden hen zeker aanraden.


Egbert Bakker
De uitvaart en het hele proces er omheen had niet beter kunnen verlopen. Catrien en Otto zijn erg goed in hun werk. Alles verliep beter en mooier dan gehoopt.


P.M. Delea
Fantastische combinatie van gedegen professioneel en gevoelsmatig betrokken regel- en organisatiewerk.


Linda Robertus
Mijn ervaring met Catrien Coolsma is buitengewoon positief. Ze was extreem behulpzaam, efficient, vriendelijk en meelevend. Ze reageerde zeer snel op vragen en opmerkingen, had goede suggesties voor de pleachtigheid en stond open voor mijn ideeen. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die een uitvaartondernemer zoekt.


Mieke Cieremans
Uiterst plezierig persoonlijk contact; goede organisatie; vanaf de eerste gesprekken tot en met het afscheid ben ik zeer tevreden.


Albert Hoekstra
Ik heb geweldig samengewerkt met Otto en Catrien.Zij hebben hun expertise volledig ingezet en mij de juiste beslissingen laten nemen.Zo is de uitvaart precies zo uitgekomen zoals mijn vrouw en ik het bedoeld hebben.Daarom hulde.


Joukje Wientjes
Warm, persoonlijk en betrokken. Catrien en Otto hebben vanaf het eerste contact fantastisch met ons meegedacht zodat wij, ondanks Corona, kunnen terugkijken op een mooie uitvaart.


dini de vries
persoonlijk, rustig, ondersteunend en zeer vertrouwelijk


Arend Feenstra
Persoonlijk uiterst prettig in de omgang en uiterst professioneel in het verstrekken van informatie en in de uitvoering en afhandeling, maakten Catrien en Otto niet alleen onze persoonlijke wensen waar, ze dachten ook met ons mee en kwamen met bruikbare voorstellen en praktische tips. Van de keuze voor het crematorium tot aan de bediening aan de bar na afloop hebben ze echt in alles positief bijgedragen aan deze memorabele dagen. Respect.


Everhard Niemeijer c.s.
Catrien Coolsma en Otto van den Bosch hebben zich uiterst nauwkeurig,zorgvuldig en respectvol van hun taak gekweten. Wij zijn zeer tevreden zoals uit de bovenstaande waardering blijkt.


J.i.poelman
Een zeer goede uitvaart. Deze uitvaartbegeleider kan ik iedereen aanbevelen in de zeer moeilijke tijd die nabestaanden ondervinden.


Tet Collet-Smitskamp
Heel blij, dat we deze uitvaartondernemer gevonden hebben in het hoge noorden, terwijl we er niet woonden. Begripvol, zorgvuldig, namen de tijd, goed contact, goed ideeen.


Dan.Ritsema
Vanaf het eerste contact tot met nu is alles boven verwachting geregeld door Catrien Coolsma uitvaarverzoring.


Familie Polman
Onze tweede ervaring met uitvaartverzorging Catrien Coolsma was weer uitstekend. Zeer begripvol naar onze persoonlijke wensen. Uitstekend contact, snelle reacties. Als familie zijn wij super tevreden!


Bart Ruijgrok
Bij de voorbereiding van de uitvaart van mijn moeder bijna twee jaar geleden zocht ik iemand "uit de buurt", dat voelde goed. Na de samenwerking toen was de keuze snel gemaakt toen mijn vader overleed. Catrien heeft samen met Otto er een zeer persoonlijke uitvaart van gemaakt. Het contact was zeer helder, goed en warm. Catrien en Otto leveren geen kunstje, zij leveren vakwerk. Dit betekent dat er ruimte is voor een eigen invloed en wensen worden uitgevoerd. Wat mijn daarnaast opviel was de samenwerking die Catrien en Otto wisten te bereiken met anderen zoals het crematorium en het hospice waar mijn vader verbleef. Ik kan niets bedenken waar ik me ongemakkelijk bij gevoeld heb. Echt alles met vakmanschap en inleving en realiteitszin geregeld en gedaan. Catrien en Otto zijn een maatstaf in hun vak!


Ria Hoving
Catrien is zeer betrokken respectvol. Zeer aanbevelingswaardig.


Fam. Reilman
Persoonlijk en betrokken. Zeer prettige begeleiding.


N. Huizinga
Catrien en Otto hebben de zaken van begin tot einde uitstekend geregeld. Het was erg persoonlijk en alles was mogelijk. Er werd ruim de tijd genomen om alles door te nemen en te begeleiden. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


Familie Renkema-Hollevoet
Catrien en Otto hebben heel veel voor ons betekend, na het overlijden van onze moeder en oma. Hun begeleiding is persoonlijk, empathisch en professioneel. Wij kunnen ons dan ook helemaal vinden in alle onderstaande prachtige beoordelingen. Bij alles wat Catrien en Otto doen, stralen zij een natuurlijke rust en vertrouwen uit en zij hebben een feilloos gevoel voor onderlinge verhoudingen binnen een familie en de verschillende wensen die leven. Humor, tact en een kritisch oog waren voor ons hierbij onmisbaar. Hierdoor is het een ongedwongen en persoonlijk afscheid geworden waar iedereen warme herinneringen aan heeft. Onze moeder en oma werd omringd door haar dierbare spulletjes, kaarsjes en bloemen en de allerkleinsten mochten tijdens de dienst tekenen op de kist. Nadien was er een borreltje en een hapje. Een afscheid, geheel in de geest van onze moeder en oma, informeel en liefdevol.


Greetje Barkema
Als gezin wilden we voor onze uitvaart geen logge, commerciële organisatie. Via internet kozen we voor Catrien Coolsma. Voor het overlijden maakten we al kennis en dat voelde goed. Tijdens de gehele periode werden we dagelijks stapsgewijs bijgestaan in het maken van vele keuzes. We hebben dit ervaren als een liefdevolle, warme deken. Catrien straalt warmte uit en voelt haarfijn aan wat iemand nodig heeft. Catrien is de juiste persoon om mensen bij te staan. Ze weet de juiste snaar te raken. Voor ons als gezin was ze heel waardevol. Of het nu weekend was, of niet: ze was er altijd. Ook de periode na de uitvaart was ze er nog. Als gevoelsmens heb ik dit heel erg gewaardeerd.


Fam. Hoogland
Catrien en Otto zijn hartverwarmend betrokken geweest tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart en begrafenis en hebben op een menselijke manier meegeleefd. Ze voeren hun vak op een zeer professionele wijze uit. We konden onze eigen wensen uitvoeren en over alles viel er met hen te overleggen. Vanwege een bijzondere gebeurtenis een dag vóór de begrafenis moest er last minute nog van alles worden geregeld. Ook hier zorgden Catrien en Otto voor deskundige en passende oplossingen. Mede daardoor is de begrafenis een unieke persoonlijke belevenis geworden voor allen die daarbij betrokken waren. Onze hartelijke dank hiervoor.


T. Polman
Het was erg prettig om samen te werken met Catrien en Otto. Altijd bereikbaar, zeer zorgzaam naar de familie. Ze waren betrokken en stonden open voor onze inbreng.


Kim, 32 jaar
Ik geef niet vaak tienen in een vragenlijst, maar in dit geval kan ik niet anders dan alleen maar een 10 uit te delen. Bij het overlijden van mijn moeder heb ik zo ontzettend veel steun ervaren van Catrien en Otto. Vanaf de eerste avond dat ik hen heb ontmoet, gedurende de week waarin zo veel geregeld moest worden, tot de uitvaart zelf en daarna, bij elke stap hebben ze mij meegeholpen. Catrien en Otto zijn niet dwingend, juist rustig en geven je de tijd en laten ook weten dat die tijd er is. Ze kijken samen met je naar de wensen, de mogelijkheden. Het overlijden van mijn moeder was min of meer plotseling, op veel te vroege leeftijd. In de enkele dagen voorafgaand aan haar overlijden heb ik al met Catrien, via heel fijn mailcontact, enige zaken kunnen bespreken en zodoende ook nog samen met mijn moeder het een en ander kunnen bespreken. Het was zo ontzettend waardevol om toch in een heel moeilijke tijd naast elkaar op de bank te kunnen zitten en haar wensen mee te nemen in wat helaas te vroeg zou komen. We zijn door suggesties van Catrien nog op ideeën gebracht die in de uitvaart tot uitvoer zijn gekomen. Dat was een hele fijne, persoonlijke uitvaart, zonder poespas, zonder formele zalen en koffie met cake, maar een intieme bijeenkomst met familie en vrienden, met volwassenen en kinderen die zich konden ontspannen, met lekker eten. Ik wil Catrien en Otto ook middels deze weg nogmaals enorm bedanken voor al hun steun, voor hun aanwezigheid in de moeilijke tijd. Jullie zullen nooit volledig kunnen begrijpen wat jullie voor mij hebben betekend, maar wil jullie meegeven; blijf doen wat jullie doen en hoe jullie het doen. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst, oprecht.


Jaap Bouwman, Annet Bouwman en Eef den Dulk
Wij hebben het contact als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Hierdoor is het zo'n prachtige uitvaart geworden en precies zoals wij graag wilden. Dit helpt enorm bij het verwerken van het verdriet, het idee dat we onze lieve vrouw, (schoon)moeder en oma hebben kunnen eren en haar leven hebben kunnen vieren in zo'n persoonlijke setting met uitvaartbegeleiders die we volledig vertrouwden. We hebben ook veel positieve respons gekregen van onze familie en vrienden die bij de uitvaart waren. Dat de dienst zo mooi begeleid werd en dat de sfeer zo prettig was bij de binnenkomst en het hapje en drankje erna. Dat is voor ons heel fijn om te horen!


Conny Blom
De manier waarop Catrien Coolsma werkt is naar onze mening zeer bevredigend om de volgende redenen: ze is empathisch, denkt mee, benadert verschillende personen op de manier die op dat moment het meest tot tevredenheid stemt, ze blijft nuchter , is geduldig, verliest de hoofdzaken en regeldingen niet uit het oog, vindt altijd oplossingen voor de meest uiteenlopende wensen, betoont oprecht respect voor de overledene, communiceert goed en let ook op de kosten.


Johan Swart
Bijzonder integere persoon en ze heeft ons bijzonder goed geholpen


Anna en Sigrid
Wat zijn we blij geweest met onze keuze voor Catrien en Otto als uitvaartbegeleiders bij het overlijden van mijn moeder. Ze waren snel ter plaatse en hebben mijn moeder met ongelooflijk geduld en veel liefde de laatste verzorging gegeven. Wij, als dochters waren hierbij aanwezig en tijdens deze laatste verzorging en een aantal dagen later toen ze in de kist werd gelegd, zijn wij ook door hun met veel geduld begeleid. Ook in het proces van alles regelen, hebben ze ons op een zeer prettige manier alle zorgen uit handen genomen. We hoefden niet op dag één al allerlei beslissingen te nemen, maar dat werd verspreid over een aantal dagen. Ook mijn vader werd hierin goed begeleid. En wat geweldig dat de foto´s zo professioneel op de muziek werden gemonteerd. We hadden verwacht dat we dit zelf moesten doen, maar ook dit werd door Otto vakkundig gedaan. De tact van Catrien en de humor van Otto, zorgden ervoor dat wij en ook mijn vader een fijne herinnering hebben aan het afscheid van onze moeder. We zouden dan ook iedereen met een warm hart de begeleiding van Catrien en Otto aanbevelen.


Frits Groenendijk
Catrien en Otto verzorgen voor u een zeer persoonlijk afscheid van uw dierbare, met een focus op hoe u dat graag ziet. Zij maken uw wensen realiteit, zonder dat u zich daar zorgen over moet maken. Ze voelen perfect aan wat uw wensen zijn en overleggen sereen de details om alles perfect te maken. Ze zijn steeds op de achtergrond aanwezig en staan paraat om alles vlotjes te laten verlopen. Een tof team u gelegenheid geeft om tijd aan uzelf en uw dierbaren te besteden terwijl zij de uitvaart cf. uw wensen inkleden.


Petra en Gerrie
Zeer persoonlijk en betrokken. Geweldig lieve mensen die weten waar ze mee bezig zijn.


Heineman
Buitengewoon goede begeleiding: persoonlijk, discreet, vriendelijk.


Jacqueline Bos
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en het meedenken.


Eef Veenstra
Catrien en haar collega Otto voelen heel goed aan wat gewenst is en wat niet. Ze brachten ongevraagd op precies de juiste momenten hun adviezen uit en respecteerden wat ik wel en niet wilde. Meesters in professionele nabijheid, ik zal ze iedereen die een uitvaartverzorger zoekt warm aanbevelen. Zo’n uitvaart is al een heel gedoe op zich, als daar nog hevige emoties van rouw bijkomen, hetgeen in mijn geval niet zo was omdat mijn vader op 90 jarige leeftijd zelf echt dood wilde, is smooth door zo’n proces heengeleid worden wel erg fijn. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, daar kon ik van opaan en dat was bijzonder prettig.


Auke de Vries
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en vervolgens ook uitgevoerd.


Willa Geertsema
Catrien en Otto zijn niet gewoon uitvaartverzorgers, ze zijn een tijdelijke uitbreiding van de familie op een moment waarop de familie nauwelijks helder kan denken en zowel steun als opbeuring nodig heeft. Hun holistische kijk op dingen lieten ons zelf de ideale uitvaart samenstellen waardoor de dag een viering van onze moeder werd; na jaren van ziekte en strijd kon onze moeder een dag lang stralen in haar volledige kracht en schoonheid. Dit heeft ons verwerkingsproces enorm geholpen en ik denk dat onze moeder het ook wel wist :-) Catrien en Otto brachten elke dag een glimlach, een luisterend oor en af en toe wat grappen, terwijl ze op heel bescheiden wijze ons door het doolhof van regelingen en noodzakelijke taken hielpen. Ze waren ook een grote steun voor onze vader en waren in staat om altijd zijn gevoel van humor te beantwoorden, wat enorm behulpzaam was in dit voor hem onpeilbare verdriet. Wat een geweldige mensen, ik zal ze altijd een heel warm hart toedragen voor wat ze met ons hebben gedeeld gedurende deze weken.


g bazuin schuiten
echt fantastisch


Frans J. Muller
Mijn broers, partners en ik waren unaniem heel erg tevreden met de rol van Catrien, soms geduldig en indien nodig doortastend. Dat voelde ze exact en goed aan.


<<< Terug