<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-47224744
Email: contact@catriencoolsma.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


BC Bosma Kruidhof 
Heel betrokken en meelevend. Heel content.


C. Sinnema 
Wij vonden de begeleiding getuigen van veel empathie. De manier van organiseren was ook zeer begripvol. Daarvoor zijn we heel dankbaar en erkentelijk.


Karen 
Warm, respectvol,vakkundig meedenkend


Gerda Sanders 
Goede begeleiding tijdens de hele week. Alles ging in goed overleg. Veelvuldig contact. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid van onze moeder.


Derk Jan 
Keurige en snelle zorg op maat. Catrien en Otto zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prettige mensen ine droeve tijd.


Linda Wierenga 
Zeer prettig contact, persoonlijk, respectvol maar niet te stijf. Er is veel ruimte voor persoonlijke ideeën.


sebes zevenhuizen 
communicatie liep prima. onvoorziene last minute aanpassingen gebeurden naadloos en flexibel.


Dineke Zwerwer 
Zeer betrokken. Ook in de voorbespreking. Liet onszelf geheel vrij in alles. We hebben haar en Otto als zeer vertrouwd ervaren. Deskundig en meelevend


Mevrouw R Schulenklopper 


Meindert Schriemer 
We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. Top zoals ze ons hebben geholpen. Zou catrien en haar collega bij iedereen kunnen aanraden.


marjovdkamp@hotmail.com 
Een heel fijn en nauw contact gehad met Catrien. We kijken met een warm gevoel terug aan de mooie uitvaart en de verzorging van onze schat.. Beter had niet gekund. Echt heel erg fijne mensen.


Harmina Kloosterman 
Het voorgesprek met mijn zus en mij als zeer prettig ervaren. Mijn zus heeft hierdoor zelf al haar wensen voor haar eigen uitvaart kunnen aangeven. De uitvaart en manier van werken was voor mij passend bij hoe wij als familie de periode van overlijden t/m de uitvaart graag wilden hebben.


Nathalie Hielkema 
Wij zijn heel dankbaar hoe wij samen met Catrien en Otto de uitvaart hebben kunnen regelen op de manier zoals wij het in ons hoofd hadden. De begeleiding en opvang is in perfecte harmonie geregeld!


Selma van der Leest 
Zeer deskundig, je bent geen nummer zoals bij velen. Alle eigen wensen zijn mogelijk niks is te gek. Goede communicatie betreft alles en transparant inzicht in alles. Ik zou Catrien Coolsma echt aanraden .


N. Huizinga 
Erg tevreden over de verzorging van de uitvaart van mijn vader. Niets op aan te merken.


Guido Kroon 
Gevonden via google, maar het contact dar daarop volgde en de begeleiding tot aan de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren. Warm, betrokken, persoonlijk en altijd oor voor onze wensen, Wij hopen dat nog vele mensen de begeleiding van ondersteuning van Catrien en Otto, in een moeilijke periode in het leven, mogen ervaren,


Doede de Vries 
Een uitermate plezierige samenwerking. Flexibel aan onze wensen. Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden, ondanks de trieste omstandigheden.


Bert Lubberink 
Het voelde zeer vertrouwd om ons in de zorg na het overlijden en de voorbereiding op de begrafenis te laten ondersteunen door Catrien Coolsma en haar collega Otto. Omdat het overlijden van mijn man niet onverwacht kwam was het mogelijk om al een kennismaking vooraf te hebben met Catrien en dan is het goed te weten dat er een klik is.


Anna Veldhuis 
Zeer tevreden


PM van Duuren Serra. 
Hele fijne samenwerking, met veel zorg, begrip en aandacht. Alles ging in rust, dat is belangrijk in alle hectiek.


Arjan Waterman 
Zeer fijne en betrokken mensen!


A.J van der Veen 
Catrien en Otto waren bij ons bekend en we hebben een zeer goede band met hen. We hebben het contact en de hele gang van zaken als zeer prettig ervaren. Zijn meedenkend en geven de ruimte aan de wensen van de familie.


H.R.W. ter Hofstede 
Zij heeft door zoveel zorg, respect, adviezen en medeleven tot en met het afscheid er aan bijgedragen dat we altijd met een warm hart aan deze periode terug zullen denken. Chapeau!


Sandra Hoogenberg 
Goede uitvaartverzorging met fijn contact


L.Beekman 
De persoonlijke benadering ervaren wij als heel prettig.


Gerhard Barendsen 
Catrien en haar collega Otto hebben het afgelopen jaar de uitvaart van onze beide ouders gedaan. Ze sloten helemaal aan bij onze ideeën en wensen. De uitvaarten zelf verliepen vlekkeloos en heel prettig. Wij zouden hen zeker aanraden.


Egbert Bakker 
De uitvaart en het hele proces er omheen had niet beter kunnen verlopen. Catrien en Otto zijn erg goed in hun werk. Alles verliep beter en mooier dan gehoopt.


P.M. Delea 
Fantastische combinatie van gedegen professioneel en gevoelsmatig betrokken regel- en organisatiewerk.


Linda Robertus 
Mijn ervaring met Catrien Coolsma is buitengewoon positief. Ze was extreem behulpzaam, efficient, vriendelijk en meelevend. Ze reageerde zeer snel op vragen en opmerkingen, had goede suggesties voor de pleachtigheid en stond open voor mijn ideeen. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die een uitvaartondernemer zoekt.


Mieke Cieremans 
Uiterst plezierig persoonlijk contact; goede organisatie; vanaf de eerste gesprekken tot en met het afscheid ben ik zeer tevreden.


Albert Hoekstra 
Ik heb geweldig samengewerkt met Otto en Catrien.Zij hebben hun expertise volledig ingezet en mij de juiste beslissingen laten nemen.Zo is de uitvaart precies zo uitgekomen zoals mijn vrouw en ik het bedoeld hebben.Daarom hulde.


Joukje Wientjes 
Warm, persoonlijk en betrokken. Catrien en Otto hebben vanaf het eerste contact fantastisch met ons meegedacht zodat wij, ondanks Corona, kunnen terugkijken op een mooie uitvaart.


dini de vries 
persoonlijk, rustig, ondersteunend en zeer vertrouwelijk


Arend Feenstra 
Persoonlijk uiterst prettig in de omgang en uiterst professioneel in het verstrekken van informatie en in de uitvoering en afhandeling, maakten Catrien en Otto niet alleen onze persoonlijke wensen waar, ze dachten ook met ons mee en kwamen met bruikbare voorstellen en praktische tips. Van de keuze voor het crematorium tot aan de bediening aan de bar na afloop hebben ze echt in alles positief bijgedragen aan deze memorabele dagen. Respect.


Everhard Niemeijer c.s. 
Catrien Coolsma en Otto van den Bosch hebben zich uiterst nauwkeurig,zorgvuldig en respectvol van hun taak gekweten. Wij zijn zeer tevreden zoals uit de bovenstaande waardering blijkt.


J.i.poelman 
Een zeer goede uitvaart. Deze uitvaartbegeleider kan ik iedereen aanbevelen in de zeer moeilijke tijd die nabestaanden ondervinden.


Tet Collet-Smitskamp 
Heel blij, dat we deze uitvaartondernemer gevonden hebben in het hoge noorden, terwijl we er niet woonden. Begripvol, zorgvuldig, namen de tijd, goed contact, goed ideeen.


Dan.Ritsema 
Vanaf het eerste contact tot met nu is alles boven verwachting geregeld door Catrien Coolsma uitvaarverzoring.


Familie Polman 
Onze tweede ervaring met uitvaartverzorging Catrien Coolsma was weer uitstekend. Zeer begripvol naar onze persoonlijke wensen. Uitstekend contact, snelle reacties. Als familie zijn wij super tevreden!


Bart Ruijgrok 
Bij de voorbereiding van de uitvaart van mijn moeder bijna twee jaar geleden zocht ik iemand "uit de buurt", dat voelde goed. Na de samenwerking toen was de keuze snel gemaakt toen mijn vader overleed. Catrien heeft samen met Otto er een zeer persoonlijke uitvaart van gemaakt. Het contact was zeer helder, goed en warm. Catrien en Otto leveren geen kunstje, zij leveren vakwerk. Dit betekent dat er ruimte is voor een eigen invloed en wensen worden uitgevoerd. Wat mijn daarnaast opviel was de samenwerking die Catrien en Otto wisten te bereiken met anderen zoals het crematorium en het hospice waar mijn vader verbleef. Ik kan niets bedenken waar ik me ongemakkelijk bij gevoeld heb. Echt alles met vakmanschap en inleving en realiteitszin geregeld en gedaan. Catrien en Otto zijn een maatstaf in hun vak!


Ria Hoving 
Catrien is zeer betrokken respectvol. Zeer aanbevelingswaardig.


Fam. Reilman 
Persoonlijk en betrokken. Zeer prettige begeleiding.


N. Huizinga 
Catrien en Otto hebben de zaken van begin tot einde uitstekend geregeld. Het was erg persoonlijk en alles was mogelijk. Er werd ruim de tijd genomen om alles door te nemen en te begeleiden. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


Familie Renkema-Hollevoet 
Catrien en Otto hebben heel veel voor ons betekend, na het overlijden van onze moeder en oma. Hun begeleiding is persoonlijk, empathisch en professioneel. Wij kunnen ons dan ook helemaal vinden in alle onderstaande prachtige beoordelingen. Bij alles wat Catrien en Otto doen, stralen zij een natuurlijke rust en vertrouwen uit en zij hebben een feilloos gevoel voor onderlinge verhoudingen binnen een familie en de verschillende wensen die leven. Humor, tact en een kritisch oog waren voor ons hierbij onmisbaar. Hierdoor is het een ongedwongen en persoonlijk afscheid geworden waar iedereen warme herinneringen aan heeft. Onze moeder en oma werd omringd door haar dierbare spulletjes, kaarsjes en bloemen en de allerkleinsten mochten tijdens de dienst tekenen op de kist. Nadien was er een borreltje en een hapje. Een afscheid, geheel in de geest van onze moeder en oma, informeel en liefdevol.


Greetje Barkema 
Als gezin wilden we voor onze uitvaart geen logge, commerciële organisatie. Via internet kozen we voor Catrien Coolsma. Voor het overlijden maakten we al kennis en dat voelde goed. Tijdens de gehele periode werden we dagelijks stapsgewijs bijgestaan in het maken van vele keuzes. We hebben dit ervaren als een liefdevolle, warme deken. Catrien straalt warmte uit en voelt haarfijn aan wat iemand nodig heeft. Catrien is de juiste persoon om mensen bij te staan. Ze weet de juiste snaar te raken. Voor ons als gezin was ze heel waardevol. Of het nu weekend was, of niet: ze was er altijd. Ook de periode na de uitvaart was ze er nog. Als gevoelsmens heb ik dit heel erg gewaardeerd.


Fam. Hoogland 
Catrien en Otto zijn hartverwarmend betrokken geweest tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart en begrafenis en hebben op een menselijke manier meegeleefd. Ze voeren hun vak op een zeer professionele wijze uit. We konden onze eigen wensen uitvoeren en over alles viel er met hen te overleggen. Vanwege een bijzondere gebeurtenis een dag vóór de begrafenis moest er last minute nog van alles worden geregeld. Ook hier zorgden Catrien en Otto voor deskundige en passende oplossingen. Mede daardoor is de begrafenis een unieke persoonlijke belevenis geworden voor allen die daarbij betrokken waren. Onze hartelijke dank hiervoor.


<<< Terug