Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15045

Catrien Coolsma Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-25120120
Email: contact@catriencoolsma.nl
Website: www.catriencoolsma.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Peet Stienstra en Lente Schreuder 
Zeer prettig, persoonlijk en steunend contact gehad. Onze eigen invulling aan het afscheid kunnen geven waarbij mevr. Coolsma flexibel en zorgvuldig inspeelde op de gebeurtenissen en snel kon schakelen. Wij kijken terug op een waardevol afscheid.


Marlies Bodewes 
We zijn heel tevreden over de communicatie met Catrien. Ze straalt rust uit en geeft de ruimte, waarbij ze wel op de goede momenten stuurt. Het contact is persoonlijk en niet gebonden aan kantoortijden, heel fijn!


Hendrik Sauer 
Erg fijn en persoonlijk contact. Veel inlevingsvermogen. Goed bereikbaar. Mede door Catrien was het een goed georganiseerde en mooie uitvaart.


De Waal 
Alle lof voor Catrien! We hebben de begeleiding door Catrien (en haar collega Jolanda) als zeer prettig ervaren. We werden door Catrien echt gehoord en begrepen. Ook de nazorg hebben we als zeer liefdevol en meelevend ervaren. We zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


Martine van Lier 
Catrien Coolsma is sensitief en voelt goed aan wat passend is bij de persoonlijke levensstijl van de overledene en de nabestaanden. Catrien is creatief in het verzinnen van mogelijkheden om wensen en ideeën van nabestaanden te realiseren. Zij is onnadrukkelijk aanwezig, laat desgewenst veel over aan de nabestaanden en regelt gevraagd en ongevraagd precies dat wat nodig is. Ze staat steeds voor je klaar en is een geweldige steun in een onverwachte en moeilijke periode van ons leven.


Tineke Tillema 
Prettige, goede begeleiding met alle ruimte voor persoonlijke inbreng.


Emiel Venema 
We zijn zeer tevreden met hoe Catrien Coolsma de uitvaart verzorgde. Ze luisterde naar de wensen, probeerde hier zo goed mogelijk aan te voldoen en zorgde voor een duidelijke communicatie. Beter konden we ons niet wensen. Ook de nazorg was erg fijn. Kernwoorden: persoonlijk, empathisch, inlevend,


Olaf Boersma 
Oprechte betrokkenheid, meedenkend, erg prettig in de omgang/communicatie, doet net dat stapje extra.


D.J. Wiersma  
Bij de eerste kennismaking bleek dat mevrouw onze wensen goed inschatte. Zij gag ons nuttige adviezen en heeft ons keurig en behulpzaam terzijde gestaan.


gerda wessel 
Ondanks de droeve gebeurtenis ben ik blij met Catrien als uitvaartbegeleider. Ze zorgde voor rust en had een goede kijk op hoe wij als nabestaanden de uitvaart wilden. Zonder de overleden persoon gekend te hebben klopte het helemaal. Het is een goede keuze geweest.


Tineke Blom 
Bedankt Catrien, jouw persoonlijke benadering was een enorme steun bij het afscheid nemen van onze moeder. Je was meelevend als het nodig was, zakelijk als het nodig was, plechtig als het nodig was, maar ook luchtig als het nodig was en kon.


Yvonne Jongsma-Boonstra 
Catrien is erg betrokken en professioneel. Ze liet speciaal de kist op de grond plaatsen, zodat de honden ook afscheid konden nemen. De uitvaart is precies gegaan zoals we gewild hebben.


Corien  
Het was heel fijn dat Catrien er was in de dagen na het overlijden van onze vader. Ze voelde de sfeer binnen onze familie perfect aan, nam alle tijd voor ons, en nam ons alle praktische zorgen uit handen. Je merkt aan alles dat Catrien houdt van haar werk, ze straalt liefde en respect uit. Ze regelt alles rondom de verzorging en de uitvaart, geeft je alle vrijheid om die in te vullen zoals je wilt, en houdt in de gaten dat alles blijft verlopen zoals je zelf als familie wilt. Het gaf ons allemaal rust dat Catrien er bij was, overzicht hield en alles regelde, zodat wij echt toe konden komen aan het afscheid.


Hermie Monster-Hooijer 
Een rustpunt in een emotionele tijd!


G. Koetje 
Zij is een fijn mens. Wij zijn dankbaar dat zij ons begeleid heeft in deze onverwachte en verdrietige periode na het overlijden van onze prachtige en bijzondere zoon, broer en oom. Naast haar uitleg en tijdens onze gesprekken was er alle ruimte en een goede afstemming. Zij zorgde voor een fijne uitvaart, passend bij overledene en nabestaanden.


E.H. Viswat-Vossema 
Wij ervaarden Cathrien Coolsma als een zeer prettige persoonlijkheid die het afscheid op een warm en professionele wijze heeft begeleid. Ook de voorbereidingen en afwikkeling van de uitvaart heeft ze geweldig gedaan. Konden met al onze vragen bij haar terecht.


Doede de Vries 
Catrien is een plezierige, meedenkende uitvaartondernemer. Zonder meer aan te bevelen.


Hanneke Kweksilber-van der Velde 
Zeer tevreden, het afscheid is gegaan zoals ik wilde en dat dankzij Catrien.


Diana Kooijinga 
Heel fijn allemaal. Een grote steun voor ons.


Maël & Jan Paul van der Touw 
Catrien heeft ons geweldig begeleid. Ze heeft ons heel erg goed aangevoeld met de organisatie van de uitvaart van ons 4 jarig zoontje. Door Catrien hebben wij een hele mooie persoonlijke lieve uitvaart gehad. Catrien heeft ons ook geholpen met de begeleiding van ons 2 jarig dochtertje. Zij heeft overal de tijd voorgenomen, is dagelijks langs geweest, heeft alles in stapjes met ons geregeld en besproken. Catrien is heel professioneel maar benaderd je niet zakelijk, wat erg fijn is bij zo’n heftige periode in je leven, zij is heel sociaal, meelevend, heeft een openhouding, en is heel erg lief, ze was alles wat wij op dat moment zo hard nodig hadden.


Michiel Klep 
Zeer betrokken en goed sturend op de juiste momenten. Goede adviezen waar nodig. Helder in de communicatie.


Bianca vd meijden  
Catrien is een topper, sociaal en denkt met de familie mee Zeer prettig ervaren Ik beveel haar zeker aan


Lideke Daggers-Stoffers 
Bij de eerste kennismaking met Catrien kreeg ik al een goed gevoel van vertrouwen en dat vertrouwen is nooit geschaad. Door haar empatisch vermogen,rust, het overzicht houden,je meenemen en meedenken tijdens het proces,zorgvuldigheid en het leveren van kwaliteit heeft ze licht gebracht in hele donkere en verdrietige dagen.. Haar grote netwerk zorgde ervoor,dat bij problemen er altijd in goed overleg een alternatief kwam. Alle afspraken waren altijd keurig op schrift, ook de begroting en de uiteindelijke afrekening .


Sharon Schut 
Catrien is alles wat je nodig hebt in de donkere tijden. Ze denkt mee, ontzorgt, regelt en niets lijkt haar te veel.


Pieter van Dijk 
De persoonlijke begeleiding, elke dag langskomen om even zorg te besteden aan mijn overleden vrouw. Goeie adviezen betreft advertenties en het verzorgen van de rouwkaarten. Goed luisteren naar de wensen van mij en mijn familie, respectvol en bescheiden op de achtergrond aanwezig zijn. Alles volgens afspraak afgehandeld.


Steven Kompier 
Catrien liep voor de auto uit, langs het huis van Mo, en stapte daarna in. Prachtig, helemaal als je weet dat het een drukke weg is.


Wietske van Luipen 
Catrien Coolsma heeft onlangs de uitvaart van onze moeder begeleid en 3 jaar hiervoor ook van onze vader. Catrien is een warme persoonlijkheid, erg betrokken, empathisch en integer en met een luisterend oor. Hierdoor hebben we beide uitvaarten als erg persoonlijk ervaren. Ze denkt mee en neemt echt heel veel zorg uit handen. Ook heeft ze buiten het regelen oog voor het grote persoonlijke verdriet. Buiten het grote verdriet geeft dit veel troost.


KA van de Velde - Pluygers 
Met aandacht en gevoel heeft Katrien een droevige dag in zeer goede banen geleid zodat we op een hele fijne en waardige manier afscheid nemen van Hans. Zij heeft deze dag voor ons ‘licht’ gemaakt.


Maritza Wortmann-Tielbeek 
catrien is een betrokken, rustige en vriendelijke vrouw, die laat merken veel ervaring te hebben en goed kan omgaan met de verschillende mensen die ze ontmoet rondom de overledene. We kijken met positieve gevoelens terug op het reilen en zeilen rondom de uitvaart


Daniël Albering 
Ik belde Catrien omdat het overlijden van mijn vader er aan zat te komen. Ik had haar telefoonnummer van goede vrienden. Een belangrijke hulp bij de keuze van een uitvaartbegeleider. Het eerste telefoongesprek was meteen heel warm meelevend informatief en ondersteunend. Mijn moeder had gevraagd om een begeleidster “met bloementjesjurk”. Een paar uur na het telefoongesprek overleed mijn vader en kwam Catrien meteen in actie. In de dagen daarna hebben we er samen voor gezorgd dat er een heel bijzondere en zeer persoonlijke uitvaart van gemaakt. Al waren onze wensen op veel terrein anders dan doorsnee ging Catrien daar in mee en ondersteunde ons daar waar nodig was. Op de dag zelf was ze in bloementjesjurk op de juiste manier aanwezig zodat wij de tijd hadden om samen met familie en vrienden het leven te vieren van mijn vader. Dank Catrien.


BC Bosma Kruidhof 
Heel betrokken en meelevend. Heel content.


C. Sinnema 
Wij vonden de begeleiding getuigen van veel empathie. De manier van organiseren was ook zeer begripvol. Daarvoor zijn we heel dankbaar en erkentelijk.


Karen 
Warm, respectvol,vakkundig meedenkend


Gerda Sanders 
Goede begeleiding tijdens de hele week. Alles ging in goed overleg. Veelvuldig contact. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid van onze moeder.


Derk Jan 
Keurige en snelle zorg op maat. Catrien en Otto zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prettige mensen ine droeve tijd.


Linda Wierenga 
Zeer prettig contact, persoonlijk, respectvol maar niet te stijf. Er is veel ruimte voor persoonlijke ideeën.


sebes zevenhuizen 
communicatie liep prima. onvoorziene last minute aanpassingen gebeurden naadloos en flexibel.


Dineke Zwerwer 
Zeer betrokken. Ook in de voorbespreking. Liet onszelf geheel vrij in alles. We hebben haar en Otto als zeer vertrouwd ervaren. Deskundig en meelevend


Mevrouw R Schulenklopper 


Meindert Schriemer 
We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden. Top zoals ze ons hebben geholpen. Zou catrien en haar collega bij iedereen kunnen aanraden.


marjovdkamp@hotmail.com 
Een heel fijn en nauw contact gehad met Catrien. We kijken met een warm gevoel terug aan de mooie uitvaart en de verzorging van onze schat.. Beter had niet gekund. Echt heel erg fijne mensen.


<<< Terug