<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Henk Winter
Wij kijken terug op een fijn afscheid en zijn hierbij prima begeleid door de Simone en Hans. Zowel het afscheidshuis De Poort als het uitvaartcentrum de Piramide zijn bijzondere en stijlvolle ruimte om in een persoonlijke setting afscheid te nemen.


Chris
Geweldige ondersteuning, alles op tijd, zaken kunnen regelen in deze Corona tijd. Wij zijn dik tevreden en tevens goed op het afgesproken budget gebleven. Woorden als klantvriendelijk, begripvol, attent, altijd bereikbaar, enz. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van deze Uitvaartverzorger.


BBR zorgadvies
een hele mooie waardevolle begeleiding gehad waarbij goed oog is gehouden met de uitzonderlijke situatie rondom cliënt en de corona.


Koos Iestra
In deze corona-tijd heeft de samenwerking met Hans Meijerink voor een persoonlijke en waardige uitvaart gezorgd. Er zijn weinig punten die aan zijn aandacht ontsnapt zijn. Het contact is respectvol maar ook dichtbij geweest. Dank!


Ineke westerhout
De betrokkenheid is heel goed , met geduld en veel ruimte voor eigen invulling . Terwijl het tijdspad goed bewaakt blijft , dat is knap! Ruimte scheppen waar harmonie en tegenstellingen binnen familieverbanden op de loer liggen in tijden van afscheid. Wij hebben allen de samenwerking en begeleiding als heel prettig en professioneel ervaren .


Louis en Greet Godschalk
Attent en betrokken ondernemer, met goed gevoel voor de 'klant'. Ondanks de coronamaatregelen verliep alles voor ons naar wens.


Ruud Nieswaag
Onder vreemde omstandigheden, uitstekend verlopen.


Pierre Van Golde
Heel goed gedaan in lastige omstandigheden.


T.mooibroej
Zeer persoonlijke en vertrouwen gevende uitvaartonderneming.


C. Kamermans
vriendelijk, behulpzaam, en deskundig, niets op aan te merken


Patricia Groenestein - Bijl
Hans is een rustige, fijne en zeer betrokken uitvaartondernemer. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Dankzij hem hebben we een warm en waardig afscheid van mijn man en onze meiden van hun papa gehad.


S. Siewe
Hans Meijerink is een geweldige uitvaartondernemer. Heel begripvol, duidelijk maar ook zeker empatisch en meedenkend in het hele proces. Hans heeft zowel de uitvaart van mijn moeder (2013) als die van mijn vader (2019) volledig verzorgd. Ik kan hem niet genoeg bedanken voor zijn steun in die zwarte periode. Als je een écht persoonlijke uitvaart voor jouw geliefde wil realiseren, is Hans dé man die je nodig hebt.


familie van Dolder
Als familie zijn we door zowel Natasja als Hans begeleid en ondersteund bij de uitvaart van onze moeder. Beiden vonden wij zeer betrokken, menselijk en professioneel. Heel veel dank!


Marjet van Baggum
We hebben het persoonlijke contact en ook het nagesprek als heel prettig ervaren. De toon was empathisch en zakelijk, en sloot goed aan op waar wij op dat moment behoefte aan hadden


Mw van Eijkelenburg - v/d Wakker
Respectvol inlevend en persoonlijke benadering. Nauwkeurig en komt zijn afspraken na.


Chratiana Zonnenberg
In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om Hans te mogen samenwerken. Een prettige samenwerking omdat Hans als maatschappelijk betrokken uitvaart ondernemer, buiten het hokje kan denken. Met name bij de uitvaarten waar het financieel krap is, komt hij met kleine ideeën die nagenoeg niets kosten, maar voor de nabestaanden zo belangrijk zijn in het afscheid van hun dierbare. Ik kan Hans van harte aanbevelen, hij maakt dat stapje extra, nog voordat je er van bewust bent dat je die kan nemen. Dat maakt hem als ondernemer en mens uniek.


A. Meijer
Persoonlijk, betrokken en onderscheidend, met oog voor detail.


Marga van Wijngaerde
Natasja was voor ons een rots in de branding. Rustig, warm, flexibel, maar ook kordaat en zakelijk waar er om gevraagd werd. Ze kan heel goed schakelen. Ze kwam op verschillende familieadressen en in het weekend zonder een zucht en al helemaal zonder morren. Het afscheidshuis de Poort was heel fijn om in alle rust en in serene stilte bij mijn vader te kunnen zijn. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.


W. Weenink
De bereikbaarheid per telefoon liep perfect. Meteen contact met dezelfde persoon of ingeval van in gesprek zeer snel tereuggebeld. Een persoonlijke, maar ook respectvolle benadering. Er werd goed geluisterd naar de wensen.


A. de Vos - Russchenberg
We hebben de verzorging thuis als erg fijn en persoonlijk ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen. Elke dag kwam Hans thuis even langs en daarnaast was hij altijd telefonisch voor ons bereikbaar. Er werden veel zaken, in overleg, uit handen genomen waar wij soms nog niet aan dachten. Onze vader heeft ondanks zijn verdriet dit als een waardig afscheid ervaren. Ook de nazorg werd alle tijd voor genomen.


g.nomen heegers
ik ben zeer tevreden en alles was prima geregeld ik zou deze uitvaarder zeer zeker bij iedereen aanbevelen deze mensen zijn zeer menselijk leven mee en helpen je overal bij ik ben ze nog steeds dankbaar ze hebben het voor mij in die moeilijke tijd heel makkelijk gemaakt om mijn verlies te aan vaarden


Hanneke Knijf
We hebben Hans Meijerink speciaal gevraagd vanwege eerdere goede ervaringen en onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt.


GH Hunink
In een periode van verlies is het fijn wanneer je bij de zorgen rondom het overlijden en het regelen van allerlei praktische zaken zo persoonlijk ondersteund wordt.


Joke Mollema
De heer Meijerink heeft ons uitstekend begeleid voor, tijdens en na de uitvaart. Alles werd geregeld in goed overleg zoals wij het graag wilden. Al onze wensen werden, waar mogelijk, ingewilligd en onze vragen goed en deskundig beantwoord. Tenslotte nog een apart woord van dank voor Wolter Strijker bloemsierkunst in Amersfoort die een schitterend boemstuk heeft gemaakt,passend bij het seizoen.Wij waren hier erg blij mee.


joop Oversteegen
Ongekend goede begeleiding gedurende de gehele periode tot ver na de uitvaart.De wensen van de overledene zijn prima geinterpenteerd.


M. Kramers
Hans Meijerink werd aangeraden door ons netwerk. We hadden te maken met een plotseling overlijden waarbij niets was voorbereid. Hans heeft ons direct goed begeleid om de wezenlijke aspecten goed voor ogen te houden, met name ons geloof in Jezus. We maakten een plan met een taakverdeling en hebben dit in enkele dagen uitgewerkt tot een begrafenis die eer bracht aan de overledene en aan God, met inbreng van verschillende familieleden en een teamwork met Hans die niets over het hoofd zag. Er kwamen ruim twee keer zoveel mensen als verwacht; dat ging allemaal goed met de faciliteiten die Hans had voorgesteld en voorbereid, ook op het gebied van hulp inhuren bij catering enz. Ik heb daarin zijn adviezen gevolgd en vond dit niet teveel en niet te weinig, met een inzichtelijke begroting van de verschillende posten. Er was geen hectiek in de voorbereidingsweek; alles kwam op zijn plaats en de communicatie was snel en adequaat op elk moment van de dag. Twee trefwoorden: betrouwbaar en betrokken.


M. Smeels
Alle onderstaande kwalificaties waren ook van toepassing op het afscheid van onze (schoon)moeder. Een verademing, na het meemaken van andere uitvaarten die onpersoonlijk, volkomen rimpelloos en daarmee volstrekt steriel werden afgehandeld. Was alles perfect? Zeker niet. Was er ruimte om op- en aanmerkingen en suggesties over te brengen? Absoluut!Ik kijk daarom terug op een geslaagd proces, waarin respect, grote betrokkenheid en empathie de boventoon voerden. Ik had het niet anders willen doen.


J.F. Weststrate
Een zeer correcte , vriendelijke, respectvolle , begripvol, meedenkende uitvaartondernemer die nog een oprecht hart voor zijn client heeft in deze moeilijke tijden.


Dirk Wever
Hans, heeft voor een uitstekende uitvaart gezorgd, die naar mijn beste weten volledig voldeed aan de wensen van mijn overleden zus. Mijn zus had voor haar overlijden reeds contact gehad met Hans over haar uitvaart zodat niets voor Hans een verrassing was. Het uitvaartcentrum de Piramide, heeft een huiselijke en ongedwongen sfeer en was voor de familie en vrienden een prachtige plek voor het nemen van afscheid.


Christa Eigenraam
Fijne, persoonlijke benadering. Ongedwongen sfeer. Af en toe wat chaotisch. Maar daar is over te praten.


Astrid van der Laarse
Veel waardering voor de opbaring: tante lag er mooi en met een tevreden uitdrukking op haar gezicht bij. De afscheidsbijeenkomst met een klein gezelschap vond plaats in een ruimte " op maat" in het uitvaartcentrum van de uitvaartverzorger. Prettig en informeel.


Ton Spoel
Hans Meijerink is een heel sympathieke man. Vriendelijk, niet afstandelijk, behulpzaam. Voor alle handelingen een 10.


H van Randen
Deskundige en persoonlijke begeleiding. Fijne samenwerking alles goed geregeld, bedankt!


J. van Dam


Kees Storm
Mooi persoonlijk contact en goede adviezen. Hans heeft alternatieven achter de hand. Zeker aan te bevelen.


Ingrid de Graaff
Hans Meijerink is duidelijk een expert in zijn vak als uitvaartbegeleider. Ik vond het heel prettig te merken dat ik met mijn verdriet vanwege het overlijden van mijn moeder, mij geen zorgen hoefde te maken over de "uitvaart logistiek". Open, eerlijk en persoonlijk zijn de woorden die zeker op Hans (en trouwens ook zijn collega Natasja) van toepassing zijn. Ik ben dankbaar dat we een mooi afscheid hebben gehad dankzij de begeleiding van Hans.


H.A. HOORN
uiterst correct en niet teveel op de voorgrond heel goed georganiseerd gedeeltelijk samen met crematorium


Cor Schaaij
Hans heeft zowel oog voor de grote lijn als voor kleinere details. Hans voelde goed aan op welke manier we vorm wilden geven aan de uitvaart en kwam met waardevolle suggesties. Dank je wel Hans. Het was goed.


R.Reijne
Alles goed en snel/persoonlijk geregeld, laatste plotselinge veranderingen goed en snel uitgevoerd!


Johan Vonk
Gedreven en persoonlijke zorg leverde deze uitvaartverzorger. De empathie die hij meebracht was voor ons allemaal heel belangrijk. Bovendien werd er zeer professioneel gewerkt en alle organisatorische zorg werd uit handen genomen door hem, voor zover dat mogelijk was.


Jannes Munneke
heel verzorgd. bij de uitvaartdienst heel bescheiden en op de achtergrond aanwezig, maar heeft alles wel in de gaten


Hans Duits
Tijdens het voorgesprek tussen Hans Meijerink, mijn moeder en ik was er een goede interactie: er was volop ruimte voor eigen inbreng en hij dacht creatief met ons mee. Ook tijdens de uitvaart bleef hij de familie met raad en daad bijstaan. Het was fijn dat hij ons actief liet deelnemen. Twee voorbeelden: 1. Mijn vrouw mocht meehelpen bij het afleggen van mijn moeder. 2. Onze zoon en ik mochten meehelpen om de kist dicht te schroeven. Dat heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Hans Meijerink was telefonisch altijd goed bereikbaar; ook dat stelde gerust.


M. Kramer
schep rust kom niet gejaagd / gestrest over


W. van Beek
Professioneel, deskundig, warme persoonlijkheid: alle lof.


Margaret Mei - de Jong
Het is een goede beslissing geweest om voor Meijerink Uitvaartzorg te kiezen. Op ons verzoek om met ons de uitvaart van onze 86-jarige moeder te verzorgen, kwam Hans naar ons toe en na een korte kennismaking kwam hij direct in actie. Hoewel het intussen wat later op de avond was geworden, zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten om onze wensen m.b.t. de uitvaart te bespreken. Daar nam hij de tijd voor. Hij had aandacht voor ons, hij was bezig met de dingen die voorafgaand en tijdens de uitvaart gedaan moesten worden en hij heeft ons vooraf geïnformeerd over de kosten die de uitvaart met zich mee zal brengen. Hans heeft dat alles op een prettige manier aangepakt en geregeld. Wij bedanken Hans en zijn team, want mede door hun inzet en betrokkenheid kijken wij met een goed gevoel op (de voorbereiding van) de uitvaart terug.


Marike Fokker
Hele fijne begeleiding gehad bij het organiseren van de uitvaart. Ik heb alle ruimte gehad om het echt persoonlijk te maken. Hans heeft mij hierbij zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Echt heel fijn contact gehad.


Mevr. Gerda.I.M. Zuer
Het was boven verwachtingen. Zo persoonlijk begeleid door Hans Meijerink en de crematie zo respect en liefdevol geregeld. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld, maar eerder blij dat het zo perfect geregeld was en verliep. Er werd zo goed geluisterd naar mijn wensen en die van de overledene. Ik heb hem al aanbevolen bij anderen en zou hem zeker weer vragen, wat er in de nabije toekomst inzit. Ik ben ontzettend blij met deze uitvaart verzorger ,hij heeft alles tot in de puntjes perfect geregeld en straalde zoveel rust uit, wat mij hielp om alles te kunnen overzien. Dus voor mij meer dan een 10 wel al klinkt het overdreven, voor mij is en was het 100%,. Ook de na hulp.


Anneke Lettink
Mijn ervaring is dat deze uitvaartondernemer integer en betrokken is tijdens het gehele traject. Voelde mij daadwerkelijk begrepen en gesteund. Ik ben zeer tevreden. Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Precies zoals ik het graag wilde als nabestaande t.b.v. mijn overleden partner.


A.G van Wegen
Het is super duidelijk waardig en conform de afspraken. Bij veranderingen onzerzijds is dit ook mogelijk. Zelfs op het laatst.


Corien Sleeswijk
Persoonlijk, informeel, precies wat wij prettig vinden. Hans voelde feilloos aan wat nodig was, zoals een grapje tussendoor, maar hij zorgde ook dat lastige knopen doorgehakt werden.


Marcel
De ondernemer heeft een professionele houding, is duidelijk in communicatie en komt de afspraken na. Begeleiding is voor en na de uitvaart ook prima.


Pieter Eigenraam, samen met moeder Bep Eigenraam
Omdat het overlijden van man en vader 's avond laat -en in het weekend- plaatsvond, werd de procedure gestart door Natasja de Groot, die dienst had. Vanaf het moment dat de zon weer opkwam was Hans Meijerink de vast begeleider. Correct, overtuigend en met autoriteit begeleidde hij de procedure en leidde hij de uitvaart. Chapeau!


Renate van der Bas-Vonkeman
Mede dankzij de persoonlijke, professionele en hartelijke begeleiding van Natasja en Hans werd een moeilijke tijd ook een bijzonder goede tijd, met veel mooie en onvergetelijke momenten. We hadden ons rondom het overlijden van mijn vader geen betere partners kunnen wensen en zijn hen oprecht dankbaar dat het samen is gelukt om van zijn uitvaart een eigen, persoonlijk afscheid te maken.


H.L. Satter
De heer Meijerink heeft op respectvolle en behulpzame wijze de crematie van mijn vrouw uitgevoerd. Zeer dankbaar ben ik hierover. In mijn testament zal ik opnemen dat mijn crematie t.z.t. door hem uitgevoerd zal worden.


Erna Dekker.
Kan niet beter! Een warme,lieve meedenkende persoonlijkheid. Dank je wel Hans.


Jacqueline ter Haar
Ik heb de contacten en het samen regelen van de crematie van mijn vader als uitermate plezierig ervaren. Dat is natuurlijk eigenlijk gek om zo te zeggen maar het geeft wel aan hoeveel Hans aan zorgen uit je handen neemt en dat op een rustige, vriendelijke en integere manier. We hebben Hans al ongeveer 6 maanden voor het overlijden van mijn vader 'uitgezocht'. We wilden graag te maken hebben met iemand die een plechtigheid op persoonlijke wijze kon regelen en daarin heeft Hans meer dan voldaan. Na 6 maanden wist hij nog wie we waren (en dat na slechts 1 bezoek vooraf), het afscheid nemen in de 'huiskamer' was vriendelijk en persoonlijk en er was ruimte voor de invulling van persoonlijke wensen. Ik kan alleen maar zeggen...als er dan toch een plechtigheid geregeld moet worden omdat een dierbare is overleden...laat het dan door Hans doen.


Heerco Walinga
Zeer betrokken, ter zake kundig, scherp gevoel voor afstand of nabijheid.


Ariena Janzen
Tot een paar weken geleden heb ik gelukkig nooit zelf een begrafenis hoeven 'regelen". Opeens sta je toch voor die taak. Wat komen er dan veel nieuwe dingen op je af en wat moet er veel geregeld worden. Samen met een paar vriendinnen, met onze pastor, èn samen met Hans Meijerink van Meijerink Uitvaartzorg, hebben we alles gedaan om de uitvaart van onze vriendin tot een mooie uitvaart te maken die echt bij haar paste. En zo kijk ik ook op de uitvaart terug, als een warm en liefdevol afscheid. Dankbaar zijn we voor de professionele èn persoonlijke hulp en zorg van Hans Meijerink! Ik zou als het nodig was weer voor Meijerink Uitvaartzorg kiezen.


Ben Dee
Hans Meijerink heeft ons van het moment van het overlijden van mijn moeder tot en moment na begrafenis en de nazorg voortreffelijk begeleid.


Karenvanhameren@gmail.com
Als een dierbare overlijdt is er behoefte aan iemand die eenvoudigweg weet waar hij het over heeft, overzicht heeft en houdt, de juiste vragen stelt en goede suggesties doet. Hans stond binnen tien minuten op de stoep en regelde direct de eerste formele zaken om daarna ruim de tijd te nemen om met ons te overleggen hoe we de uitvaartdagen wilden inrichten. Hoewel onze wensen niet standaard waren, kon Hans er prima mee uit de voeten, maar schroomde ook niet om kritische vragen stellen. Dit was fijn en hielp ons verder in het vormgeven van onze ideeen. Hans hield ook ons met een schuin oog in de gaten. Hans is warm en weet tegelijkertijd professioneel 'afstand' te houden. Het was fijn om te weten dat we elk moment konden bellen met een aanvullend idee of vraag en dat niets te gek was. Kortom: dankjewel Hans voor de fijne samenwerking!


Liesbeth van Vliet de Wilde
Wij zijn bij de laatste zorg op een goede en prettige manier begeleid.Kunnen deze uitvaartondernemer dan ook zeker aanbevelen.


Versteeg
wensen worden met zorg behandeld, uitstekende coördinatie en de eigen prettige persoonlijkheid van de uitvaartverzorger werden door vele zeer gewaardeerd.


Emmeke Meilof
Wij hebben de hulp en ondersteuning als zeer prettig ervaren, waardoor alles een stuk makkelijker werd. Bepaalde regelzaken waar wij geen of weinig ervaring mee hadden werden heel gemakkelijk over genomen. Wij hadden een bepaald beeld over een natuurbegraafplaats en kwamen met een idee, naar ons verhaal luisterend adviseerde Hans Meijerink om toch ook eens in Arnhem te kijken omdat dit wellicht meer in de richting kwam. We waren heel blij met zijn advies, dit was precies wat we in gedachten hadden en wat wij graag wilde. Ook tijdens het afscheid zelf was de aanwezigheid en begeleiding heel prettig. Begeleidend daar waar nodig. Alle aanwezige hebben het afscheid als heel prettig, mooi en bijzonder ervaren. Hartelijk Dank voor de prettige begeleiding!


C.M. Karssenberg-Nitrauw
Zeer betrokken en zorgvuldig. Prettig contact gehad.


M.W.van Westerlaak-Haspels
Heb de hele periode na het sterven en rondom de uitvaart van mijn echtgenoot als heel gevoel- en respectvol ervaren. Grote bewondering voor de fijne begeleiding van Hans die alles perfect wist te regelen.


Ron Septer
Het contact en de persoonlijke benadering alsmede de totale uitvaartverzorging is door ons als zeer positief ervaren.


Patson
Geweldige team. Top service. Mede namens familie hartelijk dank voor de top service.