<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 34 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Anna Van vliet 
Aanvankelijk nam ik contact op met de collega van Suzanne. De collega was echter niet beschikbaar en Suzanne wel. Wij zijn achteraf heel blij dat dit zo gelopen is, want Suzanne is hartelijk, inlevend, betrokken en bovendien een goede organisator. Ook gaf zij mij alle ruimte voor eigen inbreng. We kunnen haar ook dan van harte aanbevelen!


H.G. Jansen en T. Jansen- Hulstein 


L. Visser 
Specifiek heeft de uitvaartonderneming op de volgende punten uitgeblonken: A. Gepaste benadering van de familie in elke fase van het proces B. Meedenken met de familie over de de inrichting van de plechtigheid C. Het aandragen van ideeen voor de plechtigheid. De ideeen zijn overgenomen en vonden bij familie en aanwezigen een warm onthaal D. Stipte nakoming van afspraken voor tijd en inhoud.


JP Groot 
Fijn geholpen, niet te weinig, niet te opdringerig, precies wat nodig was. Alle keuzes werden gerespecteerd.


Ruud Jansen 
Suzanne, je bent lief,warm en cordaat. We hadden het niet beter kunnen treffen met jou in het proces van de uitvaart van onze lieve papa en man.


Monique van Peski 
Simone is een zeer betrokken uitvaartonderneemster die haar vak verstaat. Ze luisterde goed naar onze wensen, liet ons de voorbereidingen in ons eigen tempo doen maar hield ons welzijn daarbij goed in de gaten. Mede dankzij Simone kijken we met veel warmte en liefde terug op het afscheid.


Corleen Knieriem 
Fijne begeleiding met oog voor persoonlijke details en passende sfeer.


Albertine van Ruitenbeek 
Het was een waardig, respectvol afscheid. Zeer persoonlijk contact gehad met de uitvaartondernemer die ook oog had voor de familie en wat zich daar afspeelde.


E.Mostermans 
Fijn om op terug te kijken.


Jantien Meedendorp-Teerling 
Uitstekende en warme uitvaartverzorging


Ruti Schwartzenberg 
We waren heel erg tevreden. De heer Meyerink was zeer behulpzaam. Alles, in de omstandigheden, naar wens.


Jeroen Sammels 
Vriendelijk, luisteren naar de wensen en zoeken samen naar de juiste oplossing


Meine van der Graaf 
We zijn als familie zeer tevreden over het geheel.


H.W. van Doorn 
Professioneel, betrokken, creatief, zorgvuldig. Een voorbeeld voor de branche!


Anoniem 
Zeer persoonlijk contact. Meer dan tevreden


Marga Stoof - van den Heuvel. 
Zeer prettig en persoonlijk contact. We kijken met een goed gevoel op de uitvaart terug.


Jolanda Groenevelt 
Goede begeleiding bij alle keuzes die er in korte tijd gemaakt moeten worden. Er is heel fijn meegedacht en geadviseerd bij alle mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk en volgens wens te laten verlopen. Goede bereikbaarheid en snelle reactie op al onze vragen. Een persoonlijke en betrokken inzet met voldoende tijd voor een luisterend oor.


Eveline Prinsze 
Ik ben zeer onder de indruk van de persoonlijke benadering en toch de rationaliteit in de gaten houdend. Fijne betrokken en begripvolle begeleiding. Prachtige ambiance bij de Pyramide.


Tryke 
We hebben de begeleiding als zeer persoonlijk en aangenaam ervaren!


Nellie van Essen Bosscha 
Vanaf het eerste contact (voorgesprek) met Hans tot en met de nazorg ben ik uiterst tevreden over de begeleiding van Hans in dit hele proces. Meedenkend en adviserend, bescheiden en integer. Juist in zo'n heftige periode is het heel fijn om zó ontzorgd te worden; HEEL VEEL DANK!!


Inge Zwiers--Arkenbout 
De begeleiding als bijzonder prettig ervaren. Dankjewel Simone


C. maas- van Heiningen 
Fijne uitvaartonderneming die kijkt en luistert naar de mensen om te bepalen wat nodig is. Dit in het stadium voorafgaand aan het overlijden en na het overlijden richting de uitvaart.


Eric F 


jorita schaap 
fijne persoonlijke begeleiding en altijd bereikbaar


M. de Veer 
Natasja de Groot was vriendelijk, ondersteunend en behulpzaam. Op het juiste moment aanwezig. Ze leidde soepel een sfeervol een intieme uitvaart


Wijnie Sonneveld de Wit. 
Een betrokken en inlevende persoonlijkheid! Een mensen mens, invoelend en waardig dichtbij ons gestaan! Veel respect voor de manier waarop hij ons vanaf de sterfdag tot en met de begrafenis en de nazorg heeft bijgestaan!


Tamara van Dam 
Wij hebben de uitvaart begeleiding als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Er werd goed meegedacht en passende oplossingen geboden. Bereikbaarheid was zeer goed. Het is een mooie uitvaart geworden.


D van der Plas 
Wat een geweldige wijze van ontzorgen, begeleiden, respecteren en uiterst professioneel personeel. Alles wordt met de grootste zorg geregeld. Daarbij ook doortastend. Met hun transparante factuur weet je, dat je een eerlijk bedrag betaald.


Yfke Gerritsma 
Wij hadden helaas dit jaar binnen nog geen vijf maanden tijd twee uitvaarten te regelen. In april overleed onze broer en in september overleed onze moeder. Dat was heel heftig allemaal. Beide keren zijn we heel fijn begeleid door Hans en Natasja. Het zijn twee hele mooie en persoonlijke uitvaarten geworden. Wij hebben het contact als heel prettig ervaren. Onze moeder had nog een recensie zullen plaatsen n.a.v. de uitvaart van onze broer, maar daar heeft ze niet meer aan gedacht, omdat het met haarzelf niet goed ging. Wat mij betreft telt deze recensie dus voor twee!


Fam Hunink 
Ondanks de coronamaatregelen een mooi, waardig afscheid kunnen hebben van onze (groot)moeder. Het was ook prettig om gebruik te maken van Afscheidshuis De Poort.


Henk Winter 
Wij kijken terug op een fijn afscheid en zijn hierbij prima begeleid door de Simone en Hans. Zowel het afscheidshuis De Poort als het uitvaartcentrum de Piramide zijn bijzondere en stijlvolle ruimte om in een persoonlijke setting afscheid te nemen.


Chris 
Geweldige ondersteuning, alles op tijd, zaken kunnen regelen in deze Corona tijd. Wij zijn dik tevreden en tevens goed op het afgesproken budget gebleven. Woorden als klantvriendelijk, begripvol, attent, altijd bereikbaar, enz. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van deze Uitvaartverzorger.


BBR zorgadvies 
een hele mooie waardevolle begeleiding gehad waarbij goed oog is gehouden met de uitzonderlijke situatie rondom cliënt en de corona.


Koos Iestra 
In deze corona-tijd heeft de samenwerking met Hans Meijerink voor een persoonlijke en waardige uitvaart gezorgd. Er zijn weinig punten die aan zijn aandacht ontsnapt zijn. Het contact is respectvol maar ook dichtbij geweest. Dank!


Ineke westerhout 
De betrokkenheid is heel goed , met geduld en veel ruimte voor eigen invulling . Terwijl het tijdspad goed bewaakt blijft , dat is knap! Ruimte scheppen waar harmonie en tegenstellingen binnen familieverbanden op de loer liggen in tijden van afscheid. Wij hebben allen de samenwerking en begeleiding als heel prettig en professioneel ervaren .


Louis en Greet Godschalk 
Attent en betrokken ondernemer, met goed gevoel voor de 'klant'. Ondanks de coronamaatregelen verliep alles voor ons naar wens.


Ruud Nieswaag 
Onder vreemde omstandigheden, uitstekend verlopen.


Pierre Van Golde 
Heel goed gedaan in lastige omstandigheden.


T.mooibroej 
Zeer persoonlijke en vertrouwen gevende uitvaartonderneming.


C. Kamermans 
vriendelijk, behulpzaam, en deskundig, niets op aan te merken


Patricia Groenestein - Bijl 
Hans is een rustige, fijne en zeer betrokken uitvaartondernemer. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Dankzij hem hebben we een warm en waardig afscheid van mijn man en onze meiden van hun papa gehad.


S. Siewe 
Hans Meijerink is een geweldige uitvaartondernemer. Heel begripvol, duidelijk maar ook zeker empatisch en meedenkend in het hele proces. Hans heeft zowel de uitvaart van mijn moeder (2013) als die van mijn vader (2019) volledig verzorgd. Ik kan hem niet genoeg bedanken voor zijn steun in die zwarte periode. Als je een écht persoonlijke uitvaart voor jouw geliefde wil realiseren, is Hans dé man die je nodig hebt.


familie van Dolder 
Als familie zijn we door zowel Natasja als Hans begeleid en ondersteund bij de uitvaart van onze moeder. Beiden vonden wij zeer betrokken, menselijk en professioneel. Heel veel dank!


Marjet van Baggum 
We hebben het persoonlijke contact en ook het nagesprek als heel prettig ervaren. De toon was empathisch en zakelijk, en sloot goed aan op waar wij op dat moment behoefte aan hadden


Mw van Eijkelenburg - v/d Wakker 
Respectvol inlevend en persoonlijke benadering. Nauwkeurig en komt zijn afspraken na.


Chratiana Zonnenberg 
In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om Hans te mogen samenwerken. Een prettige samenwerking omdat Hans als maatschappelijk betrokken uitvaart ondernemer, buiten het hokje kan denken. Met name bij de uitvaarten waar het financieel krap is, komt hij met kleine ideeën die nagenoeg niets kosten, maar voor de nabestaanden zo belangrijk zijn in het afscheid van hun dierbare. Ik kan Hans van harte aanbevelen, hij maakt dat stapje extra, nog voordat je er van bewust bent dat je die kan nemen. Dat maakt hem als ondernemer en mens uniek.


A. Meijer 
Persoonlijk, betrokken en onderscheidend, met oog voor detail.


Marga van Wijngaerde 
Natasja was voor ons een rots in de branding. Rustig, warm, flexibel, maar ook kordaat en zakelijk waar er om gevraagd werd. Ze kan heel goed schakelen. Ze kwam op verschillende familieadressen en in het weekend zonder een zucht en al helemaal zonder morren. Het afscheidshuis de Poort was heel fijn om in alle rust en in serene stilte bij mijn vader te kunnen zijn. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.


W. Weenink 
De bereikbaarheid per telefoon liep perfect. Meteen contact met dezelfde persoon of ingeval van in gesprek zeer snel tereuggebeld. Een persoonlijke, maar ook respectvolle benadering. Er werd goed geluisterd naar de wensen.


A. de Vos - Russchenberg 
We hebben de verzorging thuis als erg fijn en persoonlijk ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen. Elke dag kwam Hans thuis even langs en daarnaast was hij altijd telefonisch voor ons bereikbaar. Er werden veel zaken, in overleg, uit handen genomen waar wij soms nog niet aan dachten. Onze vader heeft ondanks zijn verdriet dit als een waardig afscheid ervaren. Ook de nazorg werd alle tijd voor genomen.


g.nomen heegers 
ik ben zeer tevreden en alles was prima geregeld ik zou deze uitvaarder zeer zeker bij iedereen aanbevelen deze mensen zijn zeer menselijk leven mee en helpen je overal bij ik ben ze nog steeds dankbaar ze hebben het voor mij in die moeilijke tijd heel makkelijk gemaakt om mijn verlies te aan vaarden


Hanneke Knijf 
We hebben Hans Meijerink speciaal gevraagd vanwege eerdere goede ervaringen en onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt.


GH Hunink 
In een periode van verlies is het fijn wanneer je bij de zorgen rondom het overlijden en het regelen van allerlei praktische zaken zo persoonlijk ondersteund wordt.


Joke Mollema 
De heer Meijerink heeft ons uitstekend begeleid voor, tijdens en na de uitvaart. Alles werd geregeld in goed overleg zoals wij het graag wilden. Al onze wensen werden, waar mogelijk, ingewilligd en onze vragen goed en deskundig beantwoord. Tenslotte nog een apart woord van dank voor Wolter Strijker bloemsierkunst in Amersfoort die een schitterend boemstuk heeft gemaakt,passend bij het seizoen.Wij waren hier erg blij mee.


joop Oversteegen 
Ongekend goede begeleiding gedurende de gehele periode tot ver na de uitvaart.De wensen van de overledene zijn prima geinterpenteerd.


M. Kramers 
Hans Meijerink werd aangeraden door ons netwerk. We hadden te maken met een plotseling overlijden waarbij niets was voorbereid. Hans heeft ons direct goed begeleid om de wezenlijke aspecten goed voor ogen te houden, met name ons geloof in Jezus. We maakten een plan met een taakverdeling en hebben dit in enkele dagen uitgewerkt tot een begrafenis die eer bracht aan de overledene en aan God, met inbreng van verschillende familieleden en een teamwork met Hans die niets over het hoofd zag. Er kwamen ruim twee keer zoveel mensen als verwacht; dat ging allemaal goed met de faciliteiten die Hans had voorgesteld en voorbereid, ook op het gebied van hulp inhuren bij catering enz. Ik heb daarin zijn adviezen gevolgd en vond dit niet teveel en niet te weinig, met een inzichtelijke begroting van de verschillende posten. Er was geen hectiek in de voorbereidingsweek; alles kwam op zijn plaats en de communicatie was snel en adequaat op elk moment van de dag. Twee trefwoorden: betrouwbaar en betrokken.


M. Smeels 
Alle onderstaande kwalificaties waren ook van toepassing op het afscheid van onze (schoon)moeder. Een verademing, na het meemaken van andere uitvaarten die onpersoonlijk, volkomen rimpelloos en daarmee volstrekt steriel werden afgehandeld. Was alles perfect? Zeker niet. Was er ruimte om op- en aanmerkingen en suggesties over te brengen? Absoluut!Ik kijk daarom terug op een geslaagd proces, waarin respect, grote betrokkenheid en empathie de boventoon voerden. Ik had het niet anders willen doen.


J.F. Weststrate 
Een zeer correcte , vriendelijke, respectvolle , begripvol, meedenkende uitvaartondernemer die nog een oprecht hart voor zijn client heeft in deze moeilijke tijden.


Dirk Wever 
Hans, heeft voor een uitstekende uitvaart gezorgd, die naar mijn beste weten volledig voldeed aan de wensen van mijn overleden zus. Mijn zus had voor haar overlijden reeds contact gehad met Hans over haar uitvaart zodat niets voor Hans een verrassing was. Het uitvaartcentrum de Piramide, heeft een huiselijke en ongedwongen sfeer en was voor de familie en vrienden een prachtige plek voor het nemen van afscheid.


Christa Eigenraam 
Fijne, persoonlijke benadering. Ongedwongen sfeer. Af en toe wat chaotisch. Maar daar is over te praten.


Astrid van der Laarse 
Veel waardering voor de opbaring: tante lag er mooi en met een tevreden uitdrukking op haar gezicht bij. De afscheidsbijeenkomst met een klein gezelschap vond plaats in een ruimte " op maat" in het uitvaartcentrum van de uitvaartverzorger. Prettig en informeel.


Ton Spoel 
Hans Meijerink is een heel sympathieke man. Vriendelijk, niet afstandelijk, behulpzaam. Voor alle handelingen een 10.


<<< Terug