Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15055

Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 20 82 6194
Email: avdz@live.nl
Website: www.vdzuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Edwin Snitselaar  
en zeer prettig omgang geeft ook rust en vertouwen om uit handen te geven


Franca Van Zoest-deZeeuw  
Adri is een liefdevolle vrouw die goed meedenkt en meeleeft. Ze regelt alles precies zoals je het wilt. Ze denkt mee en is er voor 100 procent voor je om je te steunen en begeleiden.


Helga van Boxel 
Zeer persoonlijk


Patrick 


Jan van der Hauw 
De ondernemer voert afspraken nauwkeurig uit, heeft oog voor persoonlijke omstandigheden en straalt echte betrokkenheid uit.


Eije Beukema 
Wij hebben de uitvaartbegeleiding door Adrie als zeer plezierig en professioneel ervaren. De crematie bijeenkomst was mooi en geheel volgens de afspraken. Ook een persoonlijke inbreng van Adrie ontbrak niet en werd zeer gewaardeerd.


Sylvia Vader 
De gehele uitvaart van mijn vader was tot in de puntjes verzorgd, de begeleiding en verzorging was erg goed ook de nazorg wordt niet vergeten.


Cora Nauta  
Wij hebben op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van onze vader door de zeer persoonlijke en goede begeleiding van Adrie van der Zwan. Er moet zoveel worden geregeld onder emotionele omstandigheden. Adrie heeft ons daar heel zorgvuldig in begeleid. Alles was heel goed geregeld. De hele familie kijkt terug op een mooi afscheid, daarvoor aan Adri onze dank.


A. Zevenbergen 
Top geregeld! Superblij met Adrie en dochter.


L Konings 
Adri is zeer betrokken geweest bij de uitvaart en de voorbereidingen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren! Alles is gegaan zoals wij dat wilde. Mede dankzij haar hebben wij op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen.


A de Lange 
Zeer ervaren . Op de hoogte van alles. Doet zelfs meer dan besproken.Aanbevolen.


Ellen Kamman 
Fijne begeleiding, zeer persoonlijk. Precies wat je nodig hebt in moeilijke tijden. Bedankt


Anita van Boxel 
Betrokken, meedenkend en warm persoon.


Familie Fransen  
Wij als familie zijn uiterst tevreden geweest over de verzorging van de uitvaart.


Marjo Gouwen van Bokkem 


JH van den Broek . (Echtgenoot) 
Mijn kinderen en ik hebben de verzorging en uitvaart als heel persoonlijk ervaren als of adrie zelf bij de familie hoorde


F. de Vos 
Zeer liefdevol en persoonlijke benadering van de uitvaartonderneemster en een goede nazorg.


Rita Nijman- van Zomeren 
Alles is naar wens gegaan! We zijn zeer tevreden!


Cisca van Nielen van Holten 


Paul en Gonnie Roobol 
Adri van der Zwan is zeer betrokken en oefent haar beroep uit vanuit haar hart. Daarnaast is ze zeer professioneel en toegankelijk. Samen met haar dochter Denise hebben zij een mooi bedrijf. Onze ervaring is warm en meelevend. Wij hebben het als zeer fijn ervaren dat bij Adri en Denise de mogelijkheid is om de overleden dierbare op ieder gewenst moment te bezoeken.


Jan van der Hauw 
Adrie heeft ons bijgestaan alsof ze familie was, heel persoonlijk en alles wat afgesproken was werd keurig uitgevoerd.


Lia Wolters - van der Ent 
Keurig verzorgd en alles met respect gedaan Zij denkt mee en geeft goede adviezen wat rust geeft Wij kennen elkaar ook persoonlijk, dus dat maakt het nog mooier


Wim Broekzitter 
Adrie is zeer betrokken en neemt alle zorg uit handen. Ze denkt mee en vult aan, waardoor de uitvaart voor onze familie een mooie herinnering is geworden


Caroline Kloeg-Kranenburg  
Uitvaartbegeleiding vdr Zwan heeft van de uitvaart, en alles wat hier mee samenhangt, van onze vader en opa tot een ongelofelijk mooi afscheid gemaakt. Ze reisde er met haar team 2x voor naar de andere kant van het land, was zo één met ons gezin, zo mooi en goed geregeld allemaal, zo ontzettend waardevol en bovenal zo persoonlijk….! Adrie is voor mijn gezin GOUD waard!!


Ton Quak 
Uitstekende uitvaartondernemer. Prima in staat om de familie te ontzorgen en heeft contact met alle instanties om je als familie geen zorgen te maken. Een respectvolle uitvaarondernemer die meedenkt, dus een absolute aanrader.


W. Dijkstra 
Wij hebben de uitvaartbegeleiding van Adrie van der Zwan als zeer persoonlijk ervaren. Al onze wensen heeft zij goed ingevuld.


Diana de Ridder 
Zeer kundig en ervaren, weet waar ze het over heeft en kan de wensen van de familie goed aanvoelen en verwoorden naar een mooie uitvaart.


Leo de Vos 
De menselijke toon was goud waard, wordt als zeer prettig ervaren


Alderliesten 
Het feit dat we elkaar kennen, maakt het samenwerken erg gemakkelijk. Adrie is heel toegankelijk. Ze maakt het heel persoonlijk en dat is fijn. Heeft bijvoorbeeld de foto voor de voorzijde van de rouwkaart ‘s morgens zelf ter plaatse gemaakt, omdat ze wist dat dit een favoriete plek van de overledene was. Hier en daar wel een paar kleine slordigheidjes. Rekent geen exorbitant bedrag en dat is ook fijn.


EA Groshart 
Zeer persoonlijke begeleiding!!!


Corine Koppenol 
Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartondernemer heeft veel zorg en tijd besteed aan de uitvaart van onze moeder: ze hebben alle aspecten van onze wensen uitgevoerd, en met extra's: zoals langs het graf van onze vader gaan met de kist van onze moeder en bij het graf van vader even stilstaan en gedag zeggen en bloemen leggen; het gedicht wat ze uitlas aan het einde van de uitvaart, dat heel persoonlijk gericht was op onze moeder. De uitstekende zorg en aandacht voor alle details was uitzonderlijk en niks was teveel gevraagd. De communicatie is uitstekend geweest via telefoontjes, emails and persoonlijke bezoeken. Ook de nazorg is ongelooflijk goed en zo zorgzaam en met liefde gedaan. Deze uitvaart ondernemer verdient alle lof en eer en we hele goede en warme herinneringen aan een trieste dag.


Jaco Bijl 
Prettig, betrokken en zeer behulpzaam


Margareth Groenenboom 
Gezien de corona omstandigheden veel telefonisch contact maar wel met persoonlijke noot. Veel aandacht voor details en meedenken met familie.


SG Lucas 
De uitvaart is zeer persoonlijk geworden, mede doordat mevrouw vd Zwam ons de ruimte gaf om zelf invulling te geven, maar wel met raad en daad ons bijstond. Haar begeleiding was zeer prettig.


Rianne van Toorenburg 


L.S. Lie 
Een zeer warme en persoonlijke contacten met Adri. Steeds zeer goed informeren en wat een snelheid van handelen! Zelfs na de gehele uitvaart nog goed informeren hoe het met je gaat. Kortom veel beter dan ooit heb gehad (2 eerdere uitvaarten gehad van ouders). Aanbevelenswaardig.


Marry Müller-Voogt 
Hartelijk en goed meegeleefd, persoonlijk


J da Luz 
Wij hebben de uitvaart met Adrie als zeer fijn beschouwen, Wanneer ik met vragen zat kon ik haar bellen zowel in de avonden als weekend,en ook na de uitvaart blijft zij zeer begaand.


fam Klein 
Alles perfect naar wens geregeld


Groeneveld 
Professioneel, netjes ,zeer betrokken !


Jos van Luyk 
De uitvaart van mijn moeder werd door de wijze waarop Adri vd Zwan dit heeft uitgevoerd tot een waardig afscheid. De wijze waarop zij werkt straalt warme, troost en empathie uit, die in tijden van rouw als een (welkome) steun zijn. Bij een uitvaart zoals Adri die regelt staat menselijkheid en steun centraal, met asndacht van alle nabestaandën. Chapeau!!


J.A. Bik 
Warme, maar vooral eerlijke ondernemer. Zeer open in communicatie en maakt duidelijke afspraken. Denkt mee in budgettering en komt met verassende oplossing(en) en adviezen. Kortom Adri beveel ik van harte aan voor iedereen die door een moeilijke periode in het leven gaat. Dank je wel Adri en Denise...


Regina Spijk-Mons 
Heel fijn om persoonlijk contact te hebben met uitvaartbegeleiding Adrie van der Zwan. Mede door hun betrokkenheid een mooie uitvaart gehad. De nazorg wordt ook zeer gewaardeerd.


P. Lubking 
Ik heb de begeleiding als zeer positief ervaren.


Ellen van Boven 
Adrie van der Zwan houdt rekening met ieders wensen. Geeft goede persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden. Ook na de uitvaart houdt Adrie contact met haar clienten om ook dan nog haar goede zorg te verlenen. Wij zijn dankbaar voor haar inzet en persoonlijke touch.


D de heer 


Justin Reinders 


Jenny 
Een hartverwarmend persoon,die alles tot in de puntjes geregeld heeft.


Arda Lankhaar 
Zeer betrokken lieve vrouw. Alles tot in de puntjes verzorgd op een hele persoonlijke warme manier


Bianca Nieuwdorp 
Zeer betrokken,heeft er een persoonlijke speech van gemaakt Door de corona was bezoek aan huis niet mogelijk,maar met videobellen alles keurig geregeld en de uitvaart was keurig verzorgd Na de uitvaart allemaal foto’s van de bloemen en de kist gehad,dit was heel fijn


Linda Slingerland 
Goed persoonlijk contact. No nonsense aanpak, precies dat wat bij ons past. Absoluut niet aandringend op zaken waar je geen behoefte aan hebt. Ze luistert goed naar je wensen en geeft daarna aan wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard was het lastig gezien Corona-tijdperk maar al met al is het een waardig afscheid geworden. Ze is ook prijsbewust en geeft goed aan wat waar kan en wat het her en der kost. Dan kun je zelf een weloverwogen besluit nemen, met daarbij ook het kostenplaatje in het achterhoofd. Wij zijn tevreden en zouden Adrie van der Zwan aanbevelen bij anderen.


ruud noordzij. 
alles tot in de puntjes verzorgd.


Hans van der Waal 
Adrie heeft goed naar onze wensen geluisterd. Er werd snel gereageerd op onze vragen. Ondanks een verdrietige gebeurtenis hebben wij het contact als zeer fijn ervaren.


Ajm Kwanten 
Geeft goede begeleiding. En de nazorg was uitstekend.


Linda jansen van os 
Alles was top geregeld


Bram Vliet 
zeer betrokken/duidelijk/helpend/sturend/geen onzin/helder /helaas afgelopen jaar adrie en denisse direct en indirect meegemaakt bij een uitvaart , zoals zij dat doen is klasse


BQH Geeve 
Uitstekende uityvaartondernemer


Jolande 
Adrie en Denise hebben ons enorm goed begeleid en een luisterend oor geboden.Dit heeft in deze verdrietige tijd geleid tot een prachtige uitvaart.De tijd erna is daar dan ook nog even dat telefoontje, dat praatje,de aandacht...Erg fijn!


Corrie Zantman-van rossen 
Goede informatie en steun. Prachtig gesproken bij de uitvaart


A. Van Waning 
Eerste vraag is in coronatijdniet van toepassing


M de Lange 
Prima gedaan door Adrie in deze moeilijke Corona tijd.


Arij Wols 
Een zeer aangenaam en meelevend persoon die telkens juist het persoonlijke contact zoekt bij de geringste twijfel en waarschuwt voor overbodige kosten. Ze is bezorgd en adviseert heel effectief en haar ervaring geeft de heerlijke rust dat je niets vergeet. Iemand in wie je vertrouwen hebt.


C.P. Groenendijk 
Ik kan/wil deze uitvaartondernemer bij iedereen, indien nodig, aanraden. Doordat je in fase zit waar veel geregeld moet worden neemt zij veel uit handen en weet iedereen, met gepaste afstand, toch persoonlijk te begeleiden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en daardoor kom niet achteraf voor verrassingen te staan.


R van der Stelt 
Zeer professioneel en deskundig met een warm hart.


Familie P van den Berg 
Dat ze alles tot in de puntjes verzorgd zodat alles naar onze wensen is verlopen.


Van Luijk 


C Heezen 
Zeer perfect geregeld, houd alles in de gaten en komt met oplossingen. Houdt van korte lijntjes. Om alles te regelen met de familie keurig alles online gedaan. Kortom kundig, respectvol, goede communicatie en zeer getalenteerd.


<<< Terug