<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15055

Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 20 82 6194
Email: avdz@live.nl
Website: www.vdzuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 34 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Arda Lankhaar
Zeer betrokken lieve vrouw. Alles tot in de puntjes verzorgd op een hele persoonlijke warme manier


Bianca Nieuwdorp
Zeer betrokken,heeft er een persoonlijke speech van gemaakt Door de corona was bezoek aan huis niet mogelijk,maar met videobellen alles keurig geregeld en de uitvaart was keurig verzorgd Na de uitvaart allemaal foto’s van de bloemen en de kist gehad,dit was heel fijn


Linda Slingerland
Goed persoonlijk contact. No nonsense aanpak, precies dat wat bij ons past. Absoluut niet aandringend op zaken waar je geen behoefte aan hebt. Ze luistert goed naar je wensen en geeft daarna aan wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard was het lastig gezien Corona-tijdperk maar al met al is het een waardig afscheid geworden. Ze is ook prijsbewust en geeft goed aan wat waar kan en wat het her en der kost. Dan kun je zelf een weloverwogen besluit nemen, met daarbij ook het kostenplaatje in het achterhoofd. Wij zijn tevreden en zouden Adrie van der Zwan aanbevelen bij anderen.


ruud noordzij.
alles tot in de puntjes verzorgd.


Hans van der Waal
Adrie heeft goed naar onze wensen geluisterd. Er werd snel gereageerd op onze vragen. Ondanks een verdrietige gebeurtenis hebben wij het contact als zeer fijn ervaren.


Ajm Kwanten
Geeft goede begeleiding. En de nazorg was uitstekend.


Linda jansen van os
Alles was top geregeld


Bram Vliet
zeer betrokken/duidelijk/helpend/sturend/geen onzin/helder /helaas afgelopen jaar adrie en denisse direct en indirect meegemaakt bij een uitvaart , zoals zij dat doen is klasse


BQH Geeve
Uitstekende uityvaartondernemer


Jolande
Adrie en Denise hebben ons enorm goed begeleid en een luisterend oor geboden.Dit heeft in deze verdrietige tijd geleid tot een prachtige uitvaart.De tijd erna is daar dan ook nog even dat telefoontje, dat praatje,de aandacht...Erg fijn!


Corrie Zantman-van rossen
Goede informatie en steun. Prachtig gesproken bij de uitvaart


A. Van Waning
Eerste vraag is in coronatijdniet van toepassing


M de Lange
Prima gedaan door Adrie in deze moeilijke Corona tijd.


Arij Wols
Een zeer aangenaam en meelevend persoon die telkens juist het persoonlijke contact zoekt bij de geringste twijfel en waarschuwt voor overbodige kosten. Ze is bezorgd en adviseert heel effectief en haar ervaring geeft de heerlijke rust dat je niets vergeet. Iemand in wie je vertrouwen hebt.


C.P. Groenendijk
Ik kan/wil deze uitvaartondernemer bij iedereen, indien nodig, aanraden. Doordat je in fase zit waar veel geregeld moet worden neemt zij veel uit handen en weet iedereen, met gepaste afstand, toch persoonlijk te begeleiden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en daardoor kom niet achteraf voor verrassingen te staan.


R van der Stelt
Zeer professioneel en deskundig met een warm hart.


Familie P van den Berg
Dat ze alles tot in de puntjes verzorgd zodat alles naar onze wensen is verlopen.


Nel Dane ,jongerius
Ik heb het ondanks alle beperkingen die er waren als fijn ervaren ,menselijk en betrokken niets was te veel Dank daarvoor


Van Luijk


C Heezen
Zeer perfect geregeld, houd alles in de gaten en komt met oplossingen. Houdt van korte lijntjes. Om alles te regelen met de familie keurig alles online gedaan. Kortom kundig, respectvol, goede communicatie en zeer getalenteerd.


M. Boender
De familie is zeer tevreden op de geweldige wijze waarop Mevr. v.d. Zwan ons heeft bijgestaan in deze moeilijke en door corona lastige periode. De cijfers spreken voor zich denken wij.


L. Zijderveld
Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Het contact was zeer goed. En alles was super goed geregeld. En alles werd uitgebreid uitgelegd Ondanks de corona maatregelen nergens last van gehad. Volgende keer laten we zeker weer bij hun de uitvaart regelen Het zijn top dames.


Hannie Desjardijn
Uitvaartondernemer was zeer betrokken en attent ,heeft vaak contact gezocht ,ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad, ze was zeer persoonlijk en hartelijk. Kleinschalige ondernemer waardoor we ons geen nummer voelden.


Steven
Adrie heeft de uitvaart van mijn vader keurig verzorgd.


Jan en Tineke
Als alles rond de uitvaart perfect verlopen is, wat kan je dan anders zeggen dan ‘perfect’. Vanaf het eerste contact is Adrie er persoonlijk bij betrokken. Kantoortijden kent zij niet. Ze weet haar adviezen te geven zonder die op te dringen. Iedere keer heeft ze onze vragen, hoeveel ook, onmiddellijk beantwoord. Geen moeite is haar teveel. Nooit gedacht dat een uitvaartbegeleiding zo warm en persoonlijk kon zijn. Ze had oog voor onze kleinkinderen en haar slotwoord bij de uitvaart was ook warm en treffend. Van ons een dikke 10 met een griffel.


H Schutte


Fam Boele
Adrie is erg betrokken , alle communicatie liep via Adrie zelf. Alles Was heel duidelijk en hadden veel contact aan de telefoon. De uitvaart was heel Liefdevol en verzorgd tot op de puntjes.


Arina Huizer
heel persoonlijk en respectvol


Monique van den Tol - van Zanten
Een uitvaartonderneemster die echt betrokken is en mee denkt met de wens van de nabestaanden en als er zich een probleem voordoet, dit meteen bij de horens vat en oplost. Al meerdere keren van haar diensten gebruik gemaakt en geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Is een open en betrouwbaar persoon.


Joke Bijl
Wij zijn vanaf het begin tot het eind top begeleid, en ook er na. Rustig en respectvol, kon altijd met vragen terecht . Ik zou deze onderneming zeker bij vrienden en fam aanbevelen.


Tomas van der Draaij en Helena van der Draaij-Honings
Ik kan niet anders zeggen dat eerdere gemaakte afspraken vanuit een scenarium uitstekend zijn uitgevoerd. Persoonlijk, vertrouwd en respectvol. Het gesprek dat vooraf enige jaren geleden was gehouden, is trouwens ook heel respectvol verlopen. De wensen van onze moeder zijn geheel professioneel uitgevoerd. En net even iets meer. Dankbare nabestaanden.


René van der Stelt
Zeer professioneel en met een warm hart.


Corrie de Vendt
Ik denk dat wij de eerste Corona uitvaart waren Die HEEL GOED PROFESSIONEEL EN MOOI is begeleid door Adrie en Denise van de Swan


Hanneke Meijboom
Voorbereiding:we hadden een goed contact.Alles was bespreekbaar. Uitvaartondernemer stond open voor wensen.Ze was zorgvuldig.(bv in het checken van de muziek) Ze nam de tijd. De uitvaart verliep waardig,ook mede door de woorden die ze sprak.Naar de begraafplaats werd er een binnendoor route gereden,wat toegevoegde waarde voor ons had. Zeer tevreden!Een dikke 9!


Arj Heijman
Ondanks de coronabeperkingen heeft me Groenenboom er alles aan gedaan om alles in goede banen te lijden Heeft zelfs (kosteloos) voor een fotoreportage gezorgd.


M. van der Stelt
Adrie is een zeer betrokken persoon. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor elke suggestie. Niets is haar teveel. Erg fijn is dat de opbaarruimte dag en nacht bereikbaar is evenals Adrie zelf overigens. We zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


Fam van der Stelt
Adrie vd Zwan weet waar ze voor staat.. we kijken met warme gevoelens terug naar afscheid van ons vader en schoonvader. Ze verdient samen met haar dochter Denise een dikke 10. Heel veel respect voor alle 2.


C.Gerlach-Barendregt
De uitvaart is helemaal volgens onze wens verlopen. Heel fijn dat zij onze kleinkinderen tijdens de uitvaart zo goed begeleidde.


Jan van Toledo
Adrie v d Zwan heeft de crematie perfect en liefdevol begeleid. Zeer zeker aan te bevelen.


Nicole Jelderda
Heel erg betrokken,behulpzaam,denkt mee. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan en nog doet. Op het moment kan ik de juiste woorden niet vinden. Maar zonder haar was de uitvaart heel anders verlopen. Ik kan haar echt aanbevelen,bij haar ben je zeker geen nummer. Altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar.


Mevr.Els van Hilten
Mevr.vd Zwan is na het overlijden van mijn man een hele grote steun geweest omdat je zelf in een rollercoaster zit en zij daardoor ons met raad en daad heeft bijgestaan tot het eind.


Arjan van Winden
Adrie en Denise hebben de uitvaart van mijn vader van begin tot eind zeer goed begeleid. Ze gaven goede adviezen, en waren zeer betrokken en meelevend. Niets was hen te veel. Ik kan ze mede namens mijn familie van harte aanbevelen. Ga zo door dames van der Zwan!


Phyllis Romijn
De uitvaartonderneming heeft alle mogelijke zorg over deze uitvaart op zich genomen, ik hoefde enkel aanwezig te zijn. Perfect verzorgt, alles. Zoiets is onbetaalbaar Daarvoor mijn dank.


Astrid van Rosmalen
Adrie is een zeer betrokken, professionele uitvaartondernemer. Zij stond ons bij op de momenten dat het nodig was, hielp ons met dingen die niet duidelijk waren en liet ons vrij wanneer we dat wilden.


Lijnie Van Veelen
alles was goed geregeld en netjes. de familie was zeer tevreden over de goede zorg van adrie.


Ron van der Kruit
Ondanks het verdriet hebben we de liefdevolle begeleiding als zeer prettig ervaren.


Pieter Roos
Meelevend en uitermate behulpzaam. Het is keurige, goed verzorgde uitvaart geworden. Een uitvaart die wij als kinderen voor onze moeder hebben gewild.


C.Breure
Zeer respect vol, en hele goede informatie en communicatie! Echt heel goed geholpen.


A. van Houten
Mevr. v.d. Zwan heeft mij door een zeer moeilijke periode heen geholpen. van het begin tot nu de begeleiding was optimaal. De crematie plechtigheid was zeer goed verzorgt, het gevoel was ook betrokken te zijn. Dit zowel van mijn kinderen,kleinkinderen en familie hadden allen de zelfde indruk. Mevrouw van der Zwan ga door op deze manier


Peter Bastemeijer
Grote persoonlijke betrokkenheid. Doet echt alles wacht mogelijk is. Geeft zeer goed en deskundig advies. Eén groot compliment.


Mw M.E.Braber-Koudstaal
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartondernemer Adrie van der Zwan -Groenenboom. Zie hierboven!


Frans en Elly Raaijmakers Vermeij
Er is een enorme betrokkenheid voor en tijdens de uitvaart en een zeer goede en prettige nazorg


Tineke Jongenelen Nolte
Het fijne was dat de begroting al klaar was voor dat de polissen bekend waren.


Marjolein van Eekeren
Een zeer meelevende en meedenkende uitvaartonderneemster. Ik beveel ze iedereen aan.


I. Den Broeder-Rijkers
We waren zeer te spreken over de persoonlijke benadering en de extra aandacht rondom de plechtigheid. Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Het warme ontvangst en de mooie woorden deden ons goed. Alles was perfect geregeld.


Michel Stooker
Bedankt Adri voor de fijne begeleiding van de afscheidsceremonie van wijlen Arie Stooker.


Leen Wols
Het was een mooie ingetogen begrafenis zeer tevreden


C.M. Pardoen-Hoogstad
Adrie heeft al jaren ervaring en dat is te merken in de manier van benaderen en meedenken daar waar je zelf misschien nog even twijfelt. Ze houdt zich aan de gemaakte afspraken en je kunt achteraf ook altijd nog met vragen bij haar terecht. Dochter Denise treedt in de voetsporen van haar moeder en met zo'n achterban gaat dat helemaal goed komen!


P. Bonte
Adrie heeft de uitvaart met gevoel en respect naar de overledene en de familie zeer goed verzorgd . niet meer dan lof en ik zal haar dan ook altijd aanbevelen aan anderen die voor deze moeilijke taak staan , want het is niet niks voor de achterblijvenden.


G.M. Willems
Fijne mensen, waar wij als familie ontzettend veel steun aan hebben gehad! Alles was keurig verzorgd, en niets was teveel. Een 10 is hier zeker op zijn plaats.


G.M. Willems
Fijne mensen, waar wij als familie ontzettend veel steun aan hebben gehad! Alles was keurig verzorgd, en niets was teveel. Een 10 is hier zeker op zijn plaats.


Monique Okkerse
Een fantastische lieve vrouw, vol medeleven,zorgzaam, neemt de tijd voor je, denkt met je mee. Ze heeft de uitvaart heel goed begeleid, zowel voor mij als voor de rest van de familie. Ik heb heel veel steun aan haar gehad en nog steeds. Ook mijn complimenten voor haar dochter, die het allemaal zo goed oppakt. Ik zou haar zeker bij iedereen aanbevelen!


ellen hardenbol
Zij is erg betrokken en persoonlijk. Heeft goed contact met ons gehouden en ons van alles op de hoogte gebracht van alles wat erbij komt kijken. Ik had een zeer goed gevoel bij haar.


M.Visser
Zij is zakelijk op een zorgzame en vakbekwame en attente manier naar ons toe. Opvallend is dat zij in het hele proces vanaf het intake gesprek tot einde begrafenis duidelijk de regie hield. Soms door het woord te nemen soms op een ander moment door een knikje waardoor het proces prima verliep. Met bovenstaande wil ik aangeven dat wij als familie geen zorgen hebben gehad over de organisatie en uitvoering vooraf en tijdens de begrafenis van mijn vrouw.


A Wijntjes Groeneveld
Heel betrokken bij alles, alles wat we wensten is mogelijk gemaakt, zeer veel dank daarvoor


Marijke Bouterse-van Tilburg


N. Alakopsa
Goede dienstverlening.


Diane Schutte en familie
Een lieve meelevende vrouw, die aanvoelde wat voor ons van belang was, vorig jaar Adrie ook gehad bij schoonvader.


Willem de Zanger
Heeft met veel inleving de uitvaart tot volle tevredenheid begeleid, we zijn ook zeer tevreden


Elvira Verheij Dits
Adrie heeft er voor gezorgd dat de uitvaart is geworden zoals wij hem wenste,n mooi en warm persoonlijk afscheid. onze dank daarvoor Adrie xx


Emiel
Zeer persoonlijk en betrokken begeleiding met veel aandacht voor de wensen van de nabestaanden. Geeft ruimte om zelf de begrafenis te organiseren, maar staat altijd klaar voor advies, zorgt voor regelmatig contact en is scherp en kordaat op de momenten dat het nodig is. Wij hebben de begeleiding door Adrie als zeer prettig ervaren en kunnen haar zeker bij anderen aanbevelen.


Godijn


John Verhoeckx
Wat een ontzettend lieve vrouw is Adrie. Ze heeft ons vanaf het eerste moment geweldig bijgestaan. Niets was haar te veel. Ze heeft al onze wensen tot in perfectie waargemaakt. Zelfs na de uitvaart houdt ze nog steeds contact met ons om te vragen hoe het met ons gaat.


<<< Terug