<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15055

Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 20 82 6194
Email: avdz@live.nl
Website: www.vdzuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 37 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


R van der Stelt
Zeer professioneel en deskundig met een warm hart.


Familie P van den Berg
Dat ze alles tot in de puntjes verzorgd zodat alles naar onze wensen is verlopen.


Nel Dane ,jongerius
Ik heb het ondanks alle beperkingen die er waren als fijn ervaren ,menselijk en betrokken niets was te veel Dank daarvoor


Van Luijk


C Heezen
Zeer perfect geregeld, houd alles in de gaten en komt met oplossingen. Houdt van korte lijntjes. Om alles te regelen met de familie keurig alles online gedaan. Kortom kundig, respectvol, goede communicatie en zeer getalenteerd.


M. Boender
De familie is zeer tevreden op de geweldige wijze waarop Mevr. v.d. Zwan ons heeft bijgestaan in deze moeilijke en door corona lastige periode. De cijfers spreken voor zich denken wij.


L. Zijderveld
Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Het contact was zeer goed. En alles was super goed geregeld. En alles werd uitgebreid uitgelegd Ondanks de corona maatregelen nergens last van gehad. Volgende keer laten we zeker weer bij hun de uitvaart regelen Het zijn top dames.


Hannie Desjardijn
Uitvaartondernemer was zeer betrokken en attent ,heeft vaak contact gezocht ,ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad, ze was zeer persoonlijk en hartelijk. Kleinschalige ondernemer waardoor we ons geen nummer voelden.


Steven
Adrie heeft de uitvaart van mijn vader keurig verzorgd.


Jan en Tineke
Als alles rond de uitvaart perfect verlopen is, wat kan je dan anders zeggen dan ‘perfect’. Vanaf het eerste contact is Adrie er persoonlijk bij betrokken. Kantoortijden kent zij niet. Ze weet haar adviezen te geven zonder die op te dringen. Iedere keer heeft ze onze vragen, hoeveel ook, onmiddellijk beantwoord. Geen moeite is haar teveel. Nooit gedacht dat een uitvaartbegeleiding zo warm en persoonlijk kon zijn. Ze had oog voor onze kleinkinderen en haar slotwoord bij de uitvaart was ook warm en treffend. Van ons een dikke 10 met een griffel.


H Schutte


Fam Boele
Adrie is erg betrokken , alle communicatie liep via Adrie zelf. Alles Was heel duidelijk en hadden veel contact aan de telefoon. De uitvaart was heel Liefdevol en verzorgd tot op de puntjes.


Arina Huizer
heel persoonlijk en respectvol


Monique van den Tol - van Zanten
Een uitvaartonderneemster die echt betrokken is en mee denkt met de wens van de nabestaanden en als er zich een probleem voordoet, dit meteen bij de horens vat en oplost. Al meerdere keren van haar diensten gebruik gemaakt en geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Is een open en betrouwbaar persoon.


Joke Bijl
Wij zijn vanaf het begin tot het eind top begeleid, en ook er na. Rustig en respectvol, kon altijd met vragen terecht . Ik zou deze onderneming zeker bij vrienden en fam aanbevelen.


Tomas van der Draaij en Helena van der Draaij-Honings
Ik kan niet anders zeggen dat eerdere gemaakte afspraken vanuit een scenarium uitstekend zijn uitgevoerd. Persoonlijk, vertrouwd en respectvol. Het gesprek dat vooraf enige jaren geleden was gehouden, is trouwens ook heel respectvol verlopen. De wensen van onze moeder zijn geheel professioneel uitgevoerd. En net even iets meer. Dankbare nabestaanden.


René van der Stelt
Zeer professioneel en met een warm hart.


Corrie de Vendt
Ik denk dat wij de eerste Corona uitvaart waren Die HEEL GOED PROFESSIONEEL EN MOOI is begeleid door Adrie en Denise van de Swan


Hanneke Meijboom
Voorbereiding:we hadden een goed contact.Alles was bespreekbaar. Uitvaartondernemer stond open voor wensen.Ze was zorgvuldig.(bv in het checken van de muziek) Ze nam de tijd. De uitvaart verliep waardig,ook mede door de woorden die ze sprak.Naar de begraafplaats werd er een binnendoor route gereden,wat toegevoegde waarde voor ons had. Zeer tevreden!Een dikke 9!


Arj Heijman
Ondanks de coronabeperkingen heeft me Groenenboom er alles aan gedaan om alles in goede banen te lijden Heeft zelfs (kosteloos) voor een fotoreportage gezorgd.


M. van der Stelt
Adrie is een zeer betrokken persoon. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor elke suggestie. Niets is haar teveel. Erg fijn is dat de opbaarruimte dag en nacht bereikbaar is evenals Adrie zelf overigens. We zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


Fam van der Stelt
Adrie vd Zwan weet waar ze voor staat.. we kijken met warme gevoelens terug naar afscheid van ons vader en schoonvader. Ze verdient samen met haar dochter Denise een dikke 10. Heel veel respect voor alle 2.


C.Gerlach-Barendregt
De uitvaart is helemaal volgens onze wens verlopen. Heel fijn dat zij onze kleinkinderen tijdens de uitvaart zo goed begeleidde.


Jan van Toledo
Adrie v d Zwan heeft de crematie perfect en liefdevol begeleid. Zeer zeker aan te bevelen.


Nicole Jelderda
Heel erg betrokken,behulpzaam,denkt mee. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan en nog doet. Op het moment kan ik de juiste woorden niet vinden. Maar zonder haar was de uitvaart heel anders verlopen. Ik kan haar echt aanbevelen,bij haar ben je zeker geen nummer. Altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar.


Mevr.Els van Hilten
Mevr.vd Zwan is na het overlijden van mijn man een hele grote steun geweest omdat je zelf in een rollercoaster zit en zij daardoor ons met raad en daad heeft bijgestaan tot het eind.


Arjan van Winden
Adrie en Denise hebben de uitvaart van mijn vader van begin tot eind zeer goed begeleid. Ze gaven goede adviezen, en waren zeer betrokken en meelevend. Niets was hen te veel. Ik kan ze mede namens mijn familie van harte aanbevelen. Ga zo door dames van der Zwan!


Phyllis Romijn
De uitvaartonderneming heeft alle mogelijke zorg over deze uitvaart op zich genomen, ik hoefde enkel aanwezig te zijn. Perfect verzorgt, alles. Zoiets is onbetaalbaar Daarvoor mijn dank.


Astrid van Rosmalen
Adrie is een zeer betrokken, professionele uitvaartondernemer. Zij stond ons bij op de momenten dat het nodig was, hielp ons met dingen die niet duidelijk waren en liet ons vrij wanneer we dat wilden.


Lijnie Van Veelen
alles was goed geregeld en netjes. de familie was zeer tevreden over de goede zorg van adrie.


Ron van der Kruit
Ondanks het verdriet hebben we de liefdevolle begeleiding als zeer prettig ervaren.


Pieter Roos
Meelevend en uitermate behulpzaam. Het is keurige, goed verzorgde uitvaart geworden. Een uitvaart die wij als kinderen voor onze moeder hebben gewild.


C.Breure
Zeer respect vol, en hele goede informatie en communicatie! Echt heel goed geholpen.


A. van Houten
Mevr. v.d. Zwan heeft mij door een zeer moeilijke periode heen geholpen. van het begin tot nu de begeleiding was optimaal. De crematie plechtigheid was zeer goed verzorgt, het gevoel was ook betrokken te zijn. Dit zowel van mijn kinderen,kleinkinderen en familie hadden allen de zelfde indruk. Mevrouw van der Zwan ga door op deze manier


Peter Bastemeijer
Grote persoonlijke betrokkenheid. Doet echt alles wacht mogelijk is. Geeft zeer goed en deskundig advies. Eén groot compliment.


Mw M.E.Braber-Koudstaal
Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartondernemer Adrie van der Zwan -Groenenboom. Zie hierboven!


Frans en Elly Raaijmakers Vermeij
Er is een enorme betrokkenheid voor en tijdens de uitvaart en een zeer goede en prettige nazorg


Tineke Jongenelen Nolte
Het fijne was dat de begroting al klaar was voor dat de polissen bekend waren.


Marjolein van Eekeren
Een zeer meelevende en meedenkende uitvaartonderneemster. Ik beveel ze iedereen aan.


I. Den Broeder-Rijkers
We waren zeer te spreken over de persoonlijke benadering en de extra aandacht rondom de plechtigheid. Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Het warme ontvangst en de mooie woorden deden ons goed. Alles was perfect geregeld.


Michel Stooker
Bedankt Adri voor de fijne begeleiding van de afscheidsceremonie van wijlen Arie Stooker.


Leen Wols
Het was een mooie ingetogen begrafenis zeer tevreden


C.M. Pardoen-Hoogstad
Adrie heeft al jaren ervaring en dat is te merken in de manier van benaderen en meedenken daar waar je zelf misschien nog even twijfelt. Ze houdt zich aan de gemaakte afspraken en je kunt achteraf ook altijd nog met vragen bij haar terecht. Dochter Denise treedt in de voetsporen van haar moeder en met zo'n achterban gaat dat helemaal goed komen!


P. Bonte
Adrie heeft de uitvaart met gevoel en respect naar de overledene en de familie zeer goed verzorgd . niet meer dan lof en ik zal haar dan ook altijd aanbevelen aan anderen die voor deze moeilijke taak staan , want het is niet niks voor de achterblijvenden.


G.M. Willems
Fijne mensen, waar wij als familie ontzettend veel steun aan hebben gehad! Alles was keurig verzorgd, en niets was teveel. Een 10 is hier zeker op zijn plaats.


G.M. Willems
Fijne mensen, waar wij als familie ontzettend veel steun aan hebben gehad! Alles was keurig verzorgd, en niets was teveel. Een 10 is hier zeker op zijn plaats.


Monique Okkerse
Een fantastische lieve vrouw, vol medeleven,zorgzaam, neemt de tijd voor je, denkt met je mee. Ze heeft de uitvaart heel goed begeleid, zowel voor mij als voor de rest van de familie. Ik heb heel veel steun aan haar gehad en nog steeds. Ook mijn complimenten voor haar dochter, die het allemaal zo goed oppakt. Ik zou haar zeker bij iedereen aanbevelen!


ellen hardenbol
Zij is erg betrokken en persoonlijk. Heeft goed contact met ons gehouden en ons van alles op de hoogte gebracht van alles wat erbij komt kijken. Ik had een zeer goed gevoel bij haar.


M.Visser
Zij is zakelijk op een zorgzame en vakbekwame en attente manier naar ons toe. Opvallend is dat zij in het hele proces vanaf het intake gesprek tot einde begrafenis duidelijk de regie hield. Soms door het woord te nemen soms op een ander moment door een knikje waardoor het proces prima verliep. Met bovenstaande wil ik aangeven dat wij als familie geen zorgen hebben gehad over de organisatie en uitvoering vooraf en tijdens de begrafenis van mijn vrouw.


A Wijntjes Groeneveld
Heel betrokken bij alles, alles wat we wensten is mogelijk gemaakt, zeer veel dank daarvoor


Marijke Bouterse-van Tilburg


N. Alakopsa
Goede dienstverlening.


Diane Schutte en familie
Een lieve meelevende vrouw, die aanvoelde wat voor ons van belang was, vorig jaar Adrie ook gehad bij schoonvader.


Willem de Zanger
Heeft met veel inleving de uitvaart tot volle tevredenheid begeleid, we zijn ook zeer tevreden


Elvira Verheij Dits
Adrie heeft er voor gezorgd dat de uitvaart is geworden zoals wij hem wenste,n mooi en warm persoonlijk afscheid. onze dank daarvoor Adrie xx


Emiel
Zeer persoonlijk en betrokken begeleiding met veel aandacht voor de wensen van de nabestaanden. Geeft ruimte om zelf de begrafenis te organiseren, maar staat altijd klaar voor advies, zorgt voor regelmatig contact en is scherp en kordaat op de momenten dat het nodig is. Wij hebben de begeleiding door Adrie als zeer prettig ervaren en kunnen haar zeker bij anderen aanbevelen.


Godijn


John Verhoeckx
Wat een ontzettend lieve vrouw is Adrie. Ze heeft ons vanaf het eerste moment geweldig bijgestaan. Niets was haar te veel. Ze heeft al onze wensen tot in perfectie waargemaakt. Zelfs na de uitvaart houdt ze nog steeds contact met ons om te vragen hoe het met ons gaat.


J verheij


Ben Heezen
een aanrader! Denkt in alles mee.


Wim Bakelaar
De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd. In feite verdient de uitvaartondernemer een grote 10. Zelfs tijdens haar vakantie bleef zij contact met mij houden en heeft voor een deskundige begeleiding tijdens de uitvaart gezorgd,


Troost
mevrouw van der Zwan is een warm en betrokken persoon die heel respectvol te werk gaat.


c.aoosthoek
betrokken, meelevend en zeer kundig.


Koster
Zeer vriendelijke en professionele uitstraling.


N. Roobol


D.C.van der Ent -Beije
Het kon niet beter ,in alle opzichten!,! Bij iedereen aante bevelen ,een enorme steun in een moeilijke tijd.


D.C . Van der Ent-Beije
Bij ieder een aan te bevelen !! Juist in dez e omstandigheden kun je geen betere wensen .


B.C. van der Sel
Heel persoonlijke begeleiding.


Yvonne van Neck


Ted Moelker
Top gedaan Adrie!


JHB ‘t Gilde
correct en respectvol


jan luyten
mevrouw vdZwan is een warme persoonlijkheid die met veel betrokkenheid haar werk uitvoert


jan luyten
mevrouw vdZwan is een warme persoonlijkheid die met veel betrokkenheid haar werk uitvoert


Tsjitske & Irene
Alle lof voor deze uitvaart verzorgster.


Van Rooyen
De ondernemer staat gelijk klaar voor de familie. En heeft gezorgd voor een persoonlijke uitvaart die past bij de overledene. De uitvaartbus was een uitkomst.


a. Fransen
persoonlijker dan persoonlijk, beter kan niet, lieve vrouw die precies weet hoe het allemaal in zijn werk gaat, van harte aanbevolen.


Helma boer


Carla Cordia
Zeer discrete vrouw met een groot inlevingsvermogen heeft alles keurig geregeld Van begin tot het einde ik ben heel erg tevrede en heb een goed gevoel opde manier waarop het allemaal gedaan is Precies zoals de wens van mijn vader was zo precies heeft Mw vd Zwam het geregeld Dank daarvoor👍👍


M.e.Busbroek Ardon
Adrie luisterde goed naar de wensen die wij hadden. En haar inbreng was voor ons van grote waarde daar dit voor ons ook de eerste keer was.Maar met de rust en het tijd nemen voor ons was het een goede samenwerking.


Marina van der Hart


Dirk Jonker
Het is degelijk en betrouwbaar bedrijf die ik zeker zal aanbevelen in mijn familie en kennis en kring.


Familie Visser
Wij hebben het contact met de uitvaartondernemer als zeer prettig en laagdrempelig ervaren


A.S. van der Ent - van der Spek
Adrie is een warme rustige vrouw die op een zeer prettige menselijke manier met je meedenkt en alles tot in de puntjes regelt en verzorgt! Je kunt voor vragen of een gesprek op elk moment bij haar terecht. Dit is heel belangrijk in zo'n moeilijke tijd.


To Walinga-Polak
Zeer persoonlijke benadering. Heel goed contact, ook na de begrafenis.


L.van Veelen -ketting


Elly Steenbruggen Koster
Een fijne vrouw die goed naar je luister je helpt eervol werkt en met respect een vrouw met een hart voor haar werk.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59