<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15055

Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06 - 20 82 6194
Email: avdz@live.nl
Website: www.vdzuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Caroline Kloeg-Kranenburg  
Uitvaartbegeleiding vdr Zwan heeft van de uitvaart, en alles wat hier mee samenhangt, van onze vader en opa tot een ongelofelijk mooi afscheid gemaakt. Ze reisde er met haar team 2x voor naar de andere kant van het land, was zo één met ons gezin, zo mooi en goed geregeld allemaal, zo ontzettend waardevol en bovenal zo persoonlijk….! Adrie is voor mijn gezin GOUD waard!!


Ton Quak 
Uitstekende uitvaartondernemer. Prima in staat om de familie te ontzorgen en heeft contact met alle instanties om je als familie geen zorgen te maken. Een respectvolle uitvaarondernemer die meedenkt, dus een absolute aanrader.


W. Dijkstra 
Wij hebben de uitvaartbegeleiding van Adrie van der Zwan als zeer persoonlijk ervaren. Al onze wensen heeft zij goed ingevuld.


Diana de Ridder 
Zeer kundig en ervaren, weet waar ze het over heeft en kan de wensen van de familie goed aanvoelen en verwoorden naar een mooie uitvaart.


Leo de Vos 
De menselijke toon was goud waard, wordt als zeer prettig ervaren


Alderliesten 
Het feit dat we elkaar kennen, maakt het samenwerken erg gemakkelijk. Adrie is heel toegankelijk. Ze maakt het heel persoonlijk en dat is fijn. Heeft bijvoorbeeld de foto voor de voorzijde van de rouwkaart ‘s morgens zelf ter plaatse gemaakt, omdat ze wist dat dit een favoriete plek van de overledene was. Hier en daar wel een paar kleine slordigheidjes. Rekent geen exorbitant bedrag en dat is ook fijn.


EA Groshart 
Zeer persoonlijke begeleiding!!!


Corine Koppenol 
Adrie van der Zwan-Groenenboom uitvaartondernemer heeft veel zorg en tijd besteed aan de uitvaart van onze moeder: ze hebben alle aspecten van onze wensen uitgevoerd, en met extra's: zoals langs het graf van onze vader gaan met de kist van onze moeder en bij het graf van vader even stilstaan en gedag zeggen en bloemen leggen; het gedicht wat ze uitlas aan het einde van de uitvaart, dat heel persoonlijk gericht was op onze moeder. De uitstekende zorg en aandacht voor alle details was uitzonderlijk en niks was teveel gevraagd. De communicatie is uitstekend geweest via telefoontjes, emails and persoonlijke bezoeken. Ook de nazorg is ongelooflijk goed en zo zorgzaam en met liefde gedaan. Deze uitvaart ondernemer verdient alle lof en eer en we hele goede en warme herinneringen aan een trieste dag.


Jaco Bijl 
Prettig, betrokken en zeer behulpzaam


Margareth Groenenboom 
Gezien de corona omstandigheden veel telefonisch contact maar wel met persoonlijke noot. Veel aandacht voor details en meedenken met familie.


SG Lucas 
De uitvaart is zeer persoonlijk geworden, mede doordat mevrouw vd Zwam ons de ruimte gaf om zelf invulling te geven, maar wel met raad en daad ons bijstond. Haar begeleiding was zeer prettig.


Rianne van Toorenburg 


L.S. Lie 
Een zeer warme en persoonlijke contacten met Adri. Steeds zeer goed informeren en wat een snelheid van handelen! Zelfs na de gehele uitvaart nog goed informeren hoe het met je gaat. Kortom veel beter dan ooit heb gehad (2 eerdere uitvaarten gehad van ouders). Aanbevelenswaardig.


Marry Müller-Voogt 
Hartelijk en goed meegeleefd, persoonlijk


J da Luz 
Wij hebben de uitvaart met Adrie als zeer fijn beschouwen, Wanneer ik met vragen zat kon ik haar bellen zowel in de avonden als weekend,en ook na de uitvaart blijft zij zeer begaand.


fam Klein 
Alles perfect naar wens geregeld


Groeneveld 
Professioneel, netjes ,zeer betrokken !


Jos van Luyk 
De uitvaart van mijn moeder werd door de wijze waarop Adri vd Zwan dit heeft uitgevoerd tot een waardig afscheid. De wijze waarop zij werkt straalt warme, troost en empathie uit, die in tijden van rouw als een (welkome) steun zijn. Bij een uitvaart zoals Adri die regelt staat menselijkheid en steun centraal, met asndacht van alle nabestaandën. Chapeau!!


J.A. Bik 
Warme, maar vooral eerlijke ondernemer. Zeer open in communicatie en maakt duidelijke afspraken. Denkt mee in budgettering en komt met verassende oplossing(en) en adviezen. Kortom Adri beveel ik van harte aan voor iedereen die door een moeilijke periode in het leven gaat. Dank je wel Adri en Denise...


Regina Spijk-Mons 
Heel fijn om persoonlijk contact te hebben met uitvaartbegeleiding Adrie van der Zwan. Mede door hun betrokkenheid een mooie uitvaart gehad. De nazorg wordt ook zeer gewaardeerd.


P. Lubking 
Ik heb de begeleiding als zeer positief ervaren.


Ellen van Boven 
Adrie van der Zwan houdt rekening met ieders wensen. Geeft goede persoonlijke begeleiding op verschillende gebieden. Ook na de uitvaart houdt Adrie contact met haar clienten om ook dan nog haar goede zorg te verlenen. Wij zijn dankbaar voor haar inzet en persoonlijke touch.


D de heer 


Justin Reinders 


Jenny 
Een hartverwarmend persoon,die alles tot in de puntjes geregeld heeft.


Arda Lankhaar 
Zeer betrokken lieve vrouw. Alles tot in de puntjes verzorgd op een hele persoonlijke warme manier


Bianca Nieuwdorp 
Zeer betrokken,heeft er een persoonlijke speech van gemaakt Door de corona was bezoek aan huis niet mogelijk,maar met videobellen alles keurig geregeld en de uitvaart was keurig verzorgd Na de uitvaart allemaal foto’s van de bloemen en de kist gehad,dit was heel fijn


Linda Slingerland 
Goed persoonlijk contact. No nonsense aanpak, precies dat wat bij ons past. Absoluut niet aandringend op zaken waar je geen behoefte aan hebt. Ze luistert goed naar je wensen en geeft daarna aan wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard was het lastig gezien Corona-tijdperk maar al met al is het een waardig afscheid geworden. Ze is ook prijsbewust en geeft goed aan wat waar kan en wat het her en der kost. Dan kun je zelf een weloverwogen besluit nemen, met daarbij ook het kostenplaatje in het achterhoofd. Wij zijn tevreden en zouden Adrie van der Zwan aanbevelen bij anderen.


ruud noordzij. 
alles tot in de puntjes verzorgd.


Hans van der Waal 
Adrie heeft goed naar onze wensen geluisterd. Er werd snel gereageerd op onze vragen. Ondanks een verdrietige gebeurtenis hebben wij het contact als zeer fijn ervaren.


Ajm Kwanten 
Geeft goede begeleiding. En de nazorg was uitstekend.


Linda jansen van os 
Alles was top geregeld


Bram Vliet 
zeer betrokken/duidelijk/helpend/sturend/geen onzin/helder /helaas afgelopen jaar adrie en denisse direct en indirect meegemaakt bij een uitvaart , zoals zij dat doen is klasse


BQH Geeve 
Uitstekende uityvaartondernemer


Jolande 
Adrie en Denise hebben ons enorm goed begeleid en een luisterend oor geboden.Dit heeft in deze verdrietige tijd geleid tot een prachtige uitvaart.De tijd erna is daar dan ook nog even dat telefoontje, dat praatje,de aandacht...Erg fijn!


Corrie Zantman-van rossen 
Goede informatie en steun. Prachtig gesproken bij de uitvaart


A. Van Waning 
Eerste vraag is in coronatijdniet van toepassing


M de Lange 
Prima gedaan door Adrie in deze moeilijke Corona tijd.


Arij Wols 
Een zeer aangenaam en meelevend persoon die telkens juist het persoonlijke contact zoekt bij de geringste twijfel en waarschuwt voor overbodige kosten. Ze is bezorgd en adviseert heel effectief en haar ervaring geeft de heerlijke rust dat je niets vergeet. Iemand in wie je vertrouwen hebt.


C.P. Groenendijk 
Ik kan/wil deze uitvaartondernemer bij iedereen, indien nodig, aanraden. Doordat je in fase zit waar veel geregeld moet worden neemt zij veel uit handen en weet iedereen, met gepaste afstand, toch persoonlijk te begeleiden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en daardoor kom niet achteraf voor verrassingen te staan.


R van der Stelt 
Zeer professioneel en deskundig met een warm hart.


Familie P van den Berg 
Dat ze alles tot in de puntjes verzorgd zodat alles naar onze wensen is verlopen.


Nel Dane ,jongerius 
Ik heb het ondanks alle beperkingen die er waren als fijn ervaren ,menselijk en betrokken niets was te veel Dank daarvoor


Van Luijk 


C Heezen 
Zeer perfect geregeld, houd alles in de gaten en komt met oplossingen. Houdt van korte lijntjes. Om alles te regelen met de familie keurig alles online gedaan. Kortom kundig, respectvol, goede communicatie en zeer getalenteerd.


M. Boender 
De familie is zeer tevreden op de geweldige wijze waarop Mevr. v.d. Zwan ons heeft bijgestaan in deze moeilijke en door corona lastige periode. De cijfers spreken voor zich denken wij.


L. Zijderveld 
Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Het contact was zeer goed. En alles was super goed geregeld. En alles werd uitgebreid uitgelegd Ondanks de corona maatregelen nergens last van gehad. Volgende keer laten we zeker weer bij hun de uitvaart regelen Het zijn top dames.


Hannie Desjardijn 
Uitvaartondernemer was zeer betrokken en attent ,heeft vaak contact gezocht ,ook na de uitvaart nog regelmatig contact gehad, ze was zeer persoonlijk en hartelijk. Kleinschalige ondernemer waardoor we ons geen nummer voelden.


Steven 
Adrie heeft de uitvaart van mijn vader keurig verzorgd.


Jan en Tineke 
Als alles rond de uitvaart perfect verlopen is, wat kan je dan anders zeggen dan ‘perfect’. Vanaf het eerste contact is Adrie er persoonlijk bij betrokken. Kantoortijden kent zij niet. Ze weet haar adviezen te geven zonder die op te dringen. Iedere keer heeft ze onze vragen, hoeveel ook, onmiddellijk beantwoord. Geen moeite is haar teveel. Nooit gedacht dat een uitvaartbegeleiding zo warm en persoonlijk kon zijn. Ze had oog voor onze kleinkinderen en haar slotwoord bij de uitvaart was ook warm en treffend. Van ons een dikke 10 met een griffel.


H Schutte 


Fam Boele 
Adrie is erg betrokken , alle communicatie liep via Adrie zelf. Alles Was heel duidelijk en hadden veel contact aan de telefoon. De uitvaart was heel Liefdevol en verzorgd tot op de puntjes.


Arina Huizer 
heel persoonlijk en respectvol


Monique van den Tol - van Zanten 
Een uitvaartonderneemster die echt betrokken is en mee denkt met de wens van de nabestaanden en als er zich een probleem voordoet, dit meteen bij de horens vat en oplost. Al meerdere keren van haar diensten gebruik gemaakt en geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Is een open en betrouwbaar persoon.


Joke Bijl 
Wij zijn vanaf het begin tot het eind top begeleid, en ook er na. Rustig en respectvol, kon altijd met vragen terecht . Ik zou deze onderneming zeker bij vrienden en fam aanbevelen.


Tomas van der Draaij en Helena van der Draaij-Honings 
Ik kan niet anders zeggen dat eerdere gemaakte afspraken vanuit een scenarium uitstekend zijn uitgevoerd. Persoonlijk, vertrouwd en respectvol. Het gesprek dat vooraf enige jaren geleden was gehouden, is trouwens ook heel respectvol verlopen. De wensen van onze moeder zijn geheel professioneel uitgevoerd. En net even iets meer. Dankbare nabestaanden.


René van der Stelt 
Zeer professioneel en met een warm hart.


Corrie de Vendt 
Ik denk dat wij de eerste Corona uitvaart waren Die HEEL GOED PROFESSIONEEL EN MOOI is begeleid door Adrie en Denise van de Swan


Hanneke Meijboom 
Voorbereiding:we hadden een goed contact.Alles was bespreekbaar. Uitvaartondernemer stond open voor wensen.Ze was zorgvuldig.(bv in het checken van de muziek) Ze nam de tijd. De uitvaart verliep waardig,ook mede door de woorden die ze sprak.Naar de begraafplaats werd er een binnendoor route gereden,wat toegevoegde waarde voor ons had. Zeer tevreden!Een dikke 9!


Arj Heijman 
Ondanks de coronabeperkingen heeft me Groenenboom er alles aan gedaan om alles in goede banen te lijden Heeft zelfs (kosteloos) voor een fotoreportage gezorgd.


M. van der Stelt 
Adrie is een zeer betrokken persoon. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor elke suggestie. Niets is haar teveel. Erg fijn is dat de opbaarruimte dag en nacht bereikbaar is evenals Adrie zelf overigens. We zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


Fam van der Stelt 
Adrie vd Zwan weet waar ze voor staat.. we kijken met warme gevoelens terug naar afscheid van ons vader en schoonvader. Ze verdient samen met haar dochter Denise een dikke 10. Heel veel respect voor alle 2.


C.Gerlach-Barendregt 
De uitvaart is helemaal volgens onze wens verlopen. Heel fijn dat zij onze kleinkinderen tijdens de uitvaart zo goed begeleidde.


Jan van Toledo 
Adrie v d Zwan heeft de crematie perfect en liefdevol begeleid. Zeer zeker aan te bevelen.


Nicole Jelderda 
Heel erg betrokken,behulpzaam,denkt mee. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan en nog doet. Op het moment kan ik de juiste woorden niet vinden. Maar zonder haar was de uitvaart heel anders verlopen. Ik kan haar echt aanbevelen,bij haar ben je zeker geen nummer. Altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar.


Mevr.Els van Hilten 
Mevr.vd Zwan is na het overlijden van mijn man een hele grote steun geweest omdat je zelf in een rollercoaster zit en zij daardoor ons met raad en daad heeft bijgestaan tot het eind.


Arjan van Winden 
Adrie en Denise hebben de uitvaart van mijn vader van begin tot eind zeer goed begeleid. Ze gaven goede adviezen, en waren zeer betrokken en meelevend. Niets was hen te veel. Ik kan ze mede namens mijn familie van harte aanbevelen. Ga zo door dames van der Zwan!


Phyllis Romijn 
De uitvaartonderneming heeft alle mogelijke zorg over deze uitvaart op zich genomen, ik hoefde enkel aanwezig te zijn. Perfect verzorgt, alles. Zoiets is onbetaalbaar Daarvoor mijn dank.


Astrid van Rosmalen 
Adrie is een zeer betrokken, professionele uitvaartondernemer. Zij stond ons bij op de momenten dat het nodig was, hielp ons met dingen die niet duidelijk waren en liet ons vrij wanneer we dat wilden.


<<< Terug