<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15056

Manuela Konings Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0248442552
Email: manuela@manuelakonings.nl
Website: www.manuelakonings.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Menno van Gelder
Zeer persoonlijke en goede begeleiding, zeker aan te bevelen.


Annieke van Ast
Manuela heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd. Dat deed zij op een heel prettige wijze. Mede door haar is het een persoonlijk afscheid geweest.


D. Hendriksen
Manuela doet en regelt wat ze belooft en geeft veel ruimte om een geheel eigen invulling aan het afscheid te geven.


Y. Theunissen
Manuela is een warme persoonlijkheid en staat 24 uur voor je klaar. Ze zoekt naar mogelijkheden in soms onmogelijk lijkende situaties. Achter de schermen is zij geruisloos aan het werk voor je. Haar oprechte betrokkenheid reikt ver, maar is anderzijds gepast daar waar het moment om vraagt. Ze heeft oog voor ieder mens.


Angeli Vermeegen
Manuela is zeer betrokken en daadkrachtig.


D. de Bruijn
Mevrouw Konings was voor mij in deze zeer verdrietige omstandigheden , door het onverwachte en snelle overlijden van mijn man de perfecte uitvaartondernemer. Vriendelijk, deskundig, accuraat, behulpzaam, kort om niets dan lof. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ook de nazorg was buitengewoon prettig. En in zulke droeve omstandigheden is het zo belangrijk dat je zo bejegend en geholpen wordt. Ik kan werkelijk alleen maar tienen geven en mijn nicht die mij ook hielp vindt dit ook.D.


Mariska Laan
Een zeer empathische uitvaartverzorgster.


Anton Meijers


Gerrie van Aalst
Het afscheid was net voor de corona crisis. Er zijn ruim voldoende contactmomenten geweest met Manuela die ook aandacht had voor de verschillende emoties in de familie. De uitvaart was volledig maatwerk en is naar onze wensen uitgevoerd. Bij moeilijke vraagstukken rond het afscheid heeft ze geholpen de juiste keuze te maken. Hoewel we zorgen hadden over het afscheid, omdat we daarin geen ervaring hadden, heeft Manuela ons vertrouwen gegeven en is de uitvaart goed verlopen.


Roos Boeschoten
Loes laat ruimte voor de persoonlijke wens. Ze luistert met aandacht. Alles is mogelijk en ze kwam met veel eigen ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. Contact was erg prettig en persoonlijk. Ze is een open en warm persoon.


Sylvia Revet
Manuela helpt je met de uitvaart als een goede vriendin! ❤️


J. v. Aalst Gloudemans
Zeer betrokke en lief en geduldig met ideen en aanwijzigingen die je zeker in de eerste uren en dagen nodig hebt. Alles kundig en met respect naar de overledene verzorgd.


Marga van Beek
Manuela was zakelijk en tevens begaan met ons. Ze dacht goed mee om alles naar wens te laten verlopen en gaf goede aanwijzingen om ons te helpen met wat wij wilden. Ze bleef vriendelijk en behulpzaam toen wij steeds bepaalde zaken wilden veranderen. Ook op het laatst, toen de dienst al begonnen was en er iets niet bezorgt was, regelde ze achter de schermen dat dit toch voor elkaar kwam. Ze was aanwezig op een prettige manier, zodat we ons ook erg gesteund voelden en ons alles uit handen nam. We hebben daardoor, ook omdat alles anders was door corona voorschriften, toch een mooie uitvaart gehad, waar we goed op terug kunnen kijken. We zijn erg dankbaar dat ze de crematie van onze vader heeft verzorgt.


Miriam Berends
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Loes de uitvaart van ons schatje heeft verzorgd. Ze was zeer betrokken in de voor ons zeer emotionele dagen. Ze gaf ons de ruimte, maar dacht tegelijk ook met ons mee. Ze was eerlijk, open, oprecht, rustig, lief en zeer betrokken. Mede door haar betrokkenheid en meedenken kijken wij terug op een mooi afscheid. De vele mooie positieve reacties die wij achteraf ontvingen van de mensen die op de crematie aanwezig waren, bevestigen ons daar nog eens in. Maar zeker ook in de dagen voorafgaand aan de crematie was Loes er echt voor ons. Dit zullen wij nooit vergeten. En wij zullen iedereen Manuela Konings Uitvaartbegeleiding aanbevelen. Loes bedankt voor alles, je hebt een hart van goud, en we zeggen tot slot “het komt goed schatje” Namens de familie Berends nogmaals bedankt Loes en ook Manuela.


Evelien Wikkers
Het eerste contact met Manuela was direct warm en betrokken. Manuela is een professional met een persoonlijk tintje. Zij weet goed aan te voelen wat de nabestaanden nodig hebben en speelt hier perfect op in. Humor waar kan en met een goed oog voor detail. Manuela heeft deze zware week dragelijker gemaakt en samen met ons gezorgd voor een mooi, persoonlijk en warm afscheid.


Fam van der Heijden
Manuela heeft het talent om op een zeer ontspannen, professionele wijze met persoonlijke aandacht in gesprek te gaan over de voorbereidingen van de uitvaart. Wij hebben ervaren dat we alle tijd kregen voor het proces van overlijden tot en met het begraven. Het verzorgen van onze dierbare als voorbereiding op het thuis opbaren is zeer zorgvuldig en waardig, samen met familie, door haar uitgevoerd. Manuela heeft op een duidelijke en vriendelijke manier geholpen alles goed voor te bereiden en ook op de dag zelf tijdens de uitvaart alles goed laten verlopen. Alle benodigdheden zoals rouwkaarten, uitvaartboekjes voor de mis en bidprentjes waren tijdig en helemaal in orde beschikbaar. Ondanks het verdriet kijken wij nu terug op een bijzondere, warme week met een prachtig persoonlijk afscheid. Manuela is een echte vakvrouw en wij zijn meer dan tevreden.


Ton Weijmans
De deskundigheid, de persoonlijke benadering, oog voor de kleinste details, het begeleiden tijdens de dienst, het afsluitende gesprek, wij als familie hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Manuele en Loes, een gouden team!


Monique en Marco
De uitvaart van mijn zusje voldeed precies aan onze wensen... alles klopte, met dank o.a. aan Manuela en Loes. Wij kijken terug op een dag met een gouden randje, ondanks het verdriet.


Lilian kokke meeussen
Manuela is een vriendelijke, rustige beschaafde dame.Ze luistert goed naar je wensen en is goed telefonisch bereikbaar. Ze houdt zich goed aan de afspraken en was tijdens de afscheidsbijeenkomst op een onopvallende manier aanwezig , wist het geheel goed te coördineren en had nog inbreng met een mooi gedicht. Ook zeer prettig , dat er een persoon was die ons begeleidde deze week.Dankjewel Manuela, mede dankzij jou kunnen we terugkijken op een liefdevol persoonlijk afscheid van mijn vader.


J Vink
Manuela heeft in overleg met ons de uitvaart geregeld die bij ons paste. Ze was betrokken warm deskundig en snel.


Jacqueline Konings
Loes was zo belangrijk voor ons omdat ze ons alle ruimte gaf om onze wensen te formuleren en vorm te geven. Ze sloot uitmuntend aan bij de sfeer in ons huis. En mijn (overleden) man was erg blij met haar persoonlijke manier van contact maken. Dat hielp ons ook erg na zijn dood. Ook veel bij de uitvaart aanwezigen complimenteerden ons met Loes vanwege haar heel prettige begeleiding tijdens de uitvaartbijeenkomst (en ze wilden Loes alvast reserveren voor later).


Paul en Rianne Vonken
Alle hulde voor de warme begeleiding, empathische benadering, uitstekende organisatie en prettige afwikkeling van de uitvaart van onze vader/opa.


Mariêtte Peters en Carmen van Dijkhuizen
Van het begin tot en met de crematie hebben wij Manuela Konings als zeer prettig, deskundig, persoonlijk, betrokken kortom als vakvrouw ervaren. We raden deze dame aan iedereen aan, zelfs midden in de nacht bereikbaar!


Peer Visser
super goed gedaan. Iedereen was erg tevreden. Je voelt de situatie heel goed aan. Bedankt!


Mariella Schellings-Gijsbers
Wij hebben de samenwerking met Manuela als bijzonder prettig ervaren. Zij en Loes hebben ons ook bijgestaan bij het overlijden van mijn tante vorig jaar en daarom hebben wij ze ook weer gevraagd voor het afscheid van mijn moeder. Ze zijn heel ervaren en hebben een persoonlijke benadering. Loes heeft ons goed geholpen zodat wij ieder op onze eigen manier het afscheid van mijn moeder en oma vorm hebben kunnen geven. Daardoor is het een mooie en persoonlijke afscheidsdienst geworden.


B. Schappin
Wij hebben voor de rouwplechtigheid van mijn dochter gekozen voor een bijeenkomst die afwijkt van wat gangbaar is. Daar is zonder aarzeling door de uitvaartondernemer met overtuiging aan meegewerkt. Alle nabestaanden hebben de wijze waarop dat gestalte heeft gekregen als zeer prettig ervaren.


Frank van Helvert
Zeer natuurlijk, positief en warm persoon met een uitstekend gevoel voor momentum. Steun, toeverlaat en regisseur. Wat wil je nog meer onder moeilijke omstandigheden.


M Hagemans
Fantastische, duidelijke,warme,meelevende begeleiding.Met ons volle vertrouwen alles laten regelen. Alleen maar lof.


<<< Terug