Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15058

Alcuon Uitvaartzorg
Telefoon: 030-6911457
Email: info@alcuon.nl
Website: www.alcuon.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.2 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


R. Kragten 
GertJan is zeer betrokken en meedenkend, heeft ons goed begeleid en het is een zeer persoonlijke en bijzondere uitvaart geworden.


Paola Ch. Brinkman- van Asselt 
Alcuon Uitvaartzorg van Gert Jan van Bennekom heeft een bijzondere plek in mijn hart vanwege de goed verzorgde uitvaarten die helaas al hebben plaatsgevonden in mijn familie. Iedere keer weet Gert Jan vertrouwen, correctheid, vakkundigheid en respect uit te dragen en is een enorme steun in een moeilijke en verdrietige tijd.


Frank van der Craats  
Onder de omstandigheden als bijzonder prettig ervaren, de persoonlijke manier van omgang haalt de scherpste kantjes van het verdriet


Sandra Balfoort 
Gert-Jan van Bennekom Wil jou hartelijk bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor de familie Balfoort.


Familie van Haren 
Vriendelijk en deskundig. Veel ervaring in het vak en omgang met ons was ook erg prettig. We kijken met een tevreden gevoel terug op het afscheid.


Tineke Zijderveld  


Gonnie van Nieuwenhuizen Teseling 
Mijn moeder is met respect en liefdevol verzorgd. De uitvaart was geheel naar wens.


Gonnie van Nieuwenhuizen Teseling 
Mijn moeder is met respect en liefdevol verzorgd. De uitvaart was geheel naar wens.


Jan Bloemheuvel 
In een verdrietige tijd samen werken aan een mooi afscheid van onze moeder. Gert Jan dacht mee, hielp waar nodig, organiseerde en ontzorgde. Heel fijn om hem aan onze zijde te voelen in een week waarin emotie een grote rol speelde.


Van Vogelpoel 
Alles is keurig verzorgd wij zijn zeer tevreden


Joyce Neijenhuis 
Gert Jan maakt waar hetgeen bij belooft. Zeer betrokken, fijn om toch in alle rust de zaken goed te bespreken. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Hij denkt mee, maar geeft ook meer dan voldoende vrijheid om de uitvaart zo te regelen dat de uitvaart persoonlijk is en een waardig afscheid is geworden van mijn man, onze vader en opa. We zijn dankbaar. En we zullen hem zeker benaderen als we weer een uitvaartondernemen nodig hebben, dus voorlopig hopen we hem in deze hoedanigheid niet te treffen.


Karin Hoek-Deen 
Op een prettige, persoonlijke manier werd alles uitgevoerd zoals afgesproken. Helemaal ontzorgd.


Jaap Haalboom 
De uitvaartondernemer Gert-Jan heeft ons zeer goed en netjes en volwaardig geholpen. Ook, ivm familie onder elkaar, is Gert-Jan zeer neutraal gebleven. Deskundig advies gegeven. Als zelfstandig uitvaartondernemer heel fijn dat het niet zo commercieel is. Stukken goedkoper en je kan en mag zelf alles naar wens bespreken. Alles is bespreekbaar..! Gert-Jan is ook als gewoon persoon een fijn iemand om mee te praten. Hij denkt mee... Heel belangrijk voor ons geweest. Ons moedertje is keurig netjes thuis opgebaard en het was prima in orde. Wij zijn Alcuon, Gert-Jan dan ook zeer dankbaar! Met vriendelijke groet, Jaap&Marcel Haalboom/Ravenshorst. Moeder Annie van Barneveld. Zeist


Wim van der Craats 
Zeer persoonlijke en passende begeleiding vanaf het eerste contact. We voelden ons als nabestaanden echt ontzorgd.


Toethuis EJ. 
Zeer persoonlijke begeleiding Deze ervaring was helaas al 2 keer met dezelfde uitvaartondernemer,maar zeer aan te bevelen. Buitengewoon correct en vriendelijk Lizette Toethuis


Marco Quanjer 
Gert-Jan heeft goed geluisterd naar onze wensen. Samen hebben we er een mooi afscheid van gemaakt! Trots en opgelucht dat alles is gegaan zoals wij dat wilden.


Carola Bliekendaal 
Heel fijn contact gehad, Gert-Jan is een hele prettige persoonlijkheid. Hij voelt goed aan waar behoefte aan is.


van Eijk 
Gert-Jan is een fijne man, denkt goed mee. komt met goede ideeën en verzorgt alles tot in de puntjes. Mede daardoor een prachtige uitvaart gehad, echt boven verwachting zo mooi. Chapeau!


I. Kok-Van Calck  
Gert-Jan van Bennekom heeft ons namens Alcuon prima begeleid en de uitvaart van mijn man en onze vader een persoonlijke touch gegeven.


D.van Dam-Martens 
Zeer persoonlijk contact, empathisch, geïnteresseerd , goede voorstellen, voorkomend,klasse,.


Alma Hinderink ( partner) 
Ik wil Gert Jan bedanken voor de prettige samenwerking tijdens het plannen en uitvoeren van de uitvaart van Coen. Fijn dat je ook de tijd hebt genomen om met Coen voortijdig te gaan zitten en met hem hebt kunnen doorspreken wat zijn wensen waren aangaande zijn uitvaart. Het voelde goed en wij kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid. Alma


Auke Kuiper 
Gert-Jan ontzorgt je volledig en regelt alles persoonlijk voor je.


Hans Breyer 
Ondanks alle verdriet geweldig begeleid en alles zo goed geregeld en een prachtig afscheid In een woord geweldig


Mariska van den brink 
Uitvaartverzorger gert-jan is een hele vriendelijke en zeer nette man. Hoe wij het wouden zo is het ook gegaan. Zijn begeleiding en aanwezigheid is heel fijn en hij heeft ons heel goed ondersteund in het verlies van onze dochter. Wij raden hem bij iedereen aan deze man is goud waard


<<< Terug