<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15058

Alcuon Uitvaartzorg
Telefoon: 030-6911457
Email: info@alcuon.nl
Website: www.alcuon.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 3 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Elly en Monique Weldink
Ondanks deze moeilijke periode met heel veel beperkingen door de Corona pandemie is het afscheid heel waardig door dhr van Bennekom verzorgd.Een heel fijn vriendelijk persoon waar we ons erg vertrouwd mee voelden. Elke vraag van ons via telefoon, mail of whatsapp werd zo spoedig mogelijk als zo niet direct beantwoordt. Al onze wensen zijn uitgevoerd. Ook het nabezoekje thuis heeft ons goed gedaan. Wij denken met veel verdriet maar met een goed gevoel aan het afscheid terug.


Berry Wezendonk
Gert-Jan v. Bennekom is een erg innemend en inlevende persoonlijkheid. Hij heeft mijn zussen en ik ook deze keer weer erg fijn begeleid in een toch wel moeilijke periode van ons leven. Heeft tijdens het proces voldoende tijd voor een lach en een traan. Was erg goed in staat om ons eerst werkzaamheden uit te leggen en daarna te laten uitvoeren c.q. zelf te doen, daar waar het toch wel erg delicate werkzaamheden waren. Terwijl wij er met zijn vijven bovenop stonden te kijken. Ook hier weer alle rust. Na afloop van de gehele periode hebben wij afgesloten met de woorden het waren toch fijne dagen ook al om dit zo met allen te mogen doen. Ik zal Gert-Jan zeker aanraden als dat ter sprake komt. Nogmaals G-J heel hartelijk dank


W.M. Stenfert
Gert-Jan, de eigenaar van Alcuon Uitvaartzorg, heeft ons op een persoonlijke integere wijze geholpen in de dagen na het overlijden. Tot en met de uitvaart en daarna. Hij gaf waardevolle adviezen zonder een eigen mening op te leggen. Zijn begeleiding bij de begrafenis was persoonlijk en gaf ons een warm gevoel. Heel bijzonder was de schitterende oldtimer rouwwagen en we hoefden er niet eens extra voor te betalen. Gert-Jan enorm bedankt! Dankzij jou kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid van onze moeder.


Mirjam van den Essenburg - van den Hoek
Gert-Jan van Bennekom is vanaf moment 1 oprecht betrokken bij een uitvaart, is iemand die tot in de kleinste details er voor zorgt dat het persoonlijk is. Gert-Jan heeft ons bij verschillende uitvaarten bijgestaan, uitvaarten die heel divers waren, maar altijd hebben wij kunnen terugkijken op een mooie persoonlijke uitvaart. Dit alles geldt niet alleen voor Gert-Jan maar zeer zeker ook voor zijn medewerkers.


A.T willemsen
Het was een waarden vol afscheid. Mijn echtgenoot had alles duidelijk op papier gezet hoe hij het wilde hebben en meneer van Bennekom heeft hier duidelijk op in gespeeld. Ik had nog nooit te maken gehad met een uitvaart regelen maar meneer heeft alle touwtjes uit handen genomen zodat wij als gezin alles rustig konden verwerken. Ook was het erg fijn dat meneer van Bennekom met ons mee dacht zodat wij het tot een mooie persoonlijke uitvaart konden maken. Het leuke was mijn man was gek op frikandellen en de heer van Bennekom kwam dan ook met het idee om geen natte cake te geven maar om iedereen een frikandel te geven en iedereen haalde door deze frikandel mooie herinneringen op van mijn man. En ik beveel de heer van Bennekom van harte bij mijn vrienden aan


Dhr. J.E. van Overbeek
Het gezicht van Alcuon Uitvaartzorg is de heer Gert-Jan van Bennekom (eigenaar) waarbij ik niet anders kan zeggen dat in alles Alcuon mijn verwachtingen heeft overtroffen. Professioneel, uitmuntende service, stijlvol, warm en zeer persoonlijk. Ik kan Alcon Uitvaartzorg van harte aanbevelen indien een dierbare overleden is en een uitvaart tot in detail verzorgt dient te worden.


Jorrit en Irene Ederveen
Alcuon (Gertjan van Bennekom) is een betrokken uitvaartondernemer, die de tijd neemt om te luisteren en daardoor de uitvaart zo te regelen dat het helemaal past bij de persoon. Ook kleine kinderen een ''rol'' geven en betrekken bij de uitvaart was super!! Niets anders dan lof!


Ben Lubbers - broer van A. van eijkelenburg -Lubbers
Warme persoonlijkheid - helder in zijn afspraken - doet wat hij zegt en wat er is afgesproken.


Henk Nieboer
Zeer betrokken uitvaartondernemer. Geeft uitstekend advies en laat de familie beslissen. Zonder meer erg tevreden.


L. Kruiswijk-Versluisi
Goede persoonlijke kwaliteiten; ruime ervaring, goede luisteraar en vakkundig. Open en oprecht bereid te luisteren naar feed back om oorzaken te vinden bij verbeterpunten. Heeft kwaliteit hoog in 't vaandel.


Hans Tromp
Bedankt voor de wijze hoe de uitvaart van Imelda tot een zeer persoonlijk gebeuren is geworden voor mij, de kinderen en kleinkinderen. Evenzo voor de broers en zussen. De zeer grote belangstelling heeft mij goed gedaan en toch is het zeer persoonlijk gebleven, Gert Jan, bedankt hiervoor.


Wanda van Engelen-van Ravenswaaij
Van begin tot eind en nog na de uitvaart goede persoonlijke begeleiding. Echt zeer klantvriendelijk. Alles is bespreekbaar. Goede advies. Echt een aanrader!!


Gerda Drost-Beukhof
Een uitvaartondernemer die erg mee denkt met de nabestaanden en aan al hun wensen in dien mogelijk wil voldoen op een zeer respectvolle wijze!


Jolanda Jonker


Familie van Nimwegen
Bijzondere persoonlijke begeleiding. Met mooie ideeen en een hele mooie uitvoering. Vol respect, heel mooi om op terug te kijken. Fijn voor de verwerking.


Mevrouw G.M.G. van den Ent-van Suijlekom
De uitvaart van mijn man was een bijzondere en een veel omvattende uitvaart. Vanaf het begin heeft Gert-Jan intens meegedacht en zich ingezet om deze uitvaart tot onze tevredenheid te regelen. Niets was teveel voor hem. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar en blij dat wij voor Alcuon gekozen hebben.


Y. C. Stadt
Alcuon is een pro-actieve uitvaartverzorger die ons zeer goed begeleid heeft. Wij bevelen Alcuon van harte aan.


Mirjam van den Essenburg
Gert-Jan is een zeer bevlogen man met een heel fijn gevoel voor emotie en persoonlijkheid.


<<< Terug