<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15058

Alcuon Uitvaartzorg
Telefoon: 030-6911457
Email: info@alcuon.nl
Website: www.alcuon.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Carola Bliekendaal 
Heel fijn contact gehad, Gert-Jan is een hele prettige persoonlijkheid. Hij voelt goed aan waar behoefte aan is.


van Eijk 
Gert-Jan is een fijne man, denkt goed mee. komt met goede idee├źn en verzorgt alles tot in de puntjes. Mede daardoor een prachtige uitvaart gehad, echt boven verwachting zo mooi. Chapeau!


I. Kok-Van Calck  
Gert-Jan van Bennekom heeft ons namens Alcuon prima begeleid en de uitvaart van mijn man en onze vader een persoonlijke touch gegeven.


D.van Dam-Martens 
Zeer persoonlijk contact, empathisch, geïnteresseerd , goede voorstellen, voorkomend,klasse,.


Alma Hinderink ( partner) 
Ik wil Gert Jan bedanken voor de prettige samenwerking tijdens het plannen en uitvoeren van de uitvaart van Coen. Fijn dat je ook de tijd hebt genomen om met Coen voortijdig te gaan zitten en met hem hebt kunnen doorspreken wat zijn wensen waren aangaande zijn uitvaart. Het voelde goed en wij kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid. Alma


Auke Kuiper 
Gert-Jan ontzorgt je volledig en regelt alles persoonlijk voor je.


Hans Breyer 
Ondanks alle verdriet geweldig begeleid en alles zo goed geregeld en een prachtig afscheid In een woord geweldig


Mariska van den brink 
Uitvaartverzorger gert-jan is een hele vriendelijke en zeer nette man. Hoe wij het wouden zo is het ook gegaan. Zijn begeleiding en aanwezigheid is heel fijn en hij heeft ons heel goed ondersteund in het verlies van onze dochter. Wij raden hem bij iedereen aan deze man is goud waard


Anita Methorst 
Gert-Jan is een zeer betrokken, warm en integer persoon. Gert-Jan heeft mij en de kinderen heel erg goed begeleid en heeft ons allemaal de ruimte gegeven die we nodig hadden. Ondanks de intens verdrietige omstandigheden weet Gert-Jan je een vertrouwd en geborgen gevoel te geven. De uitvaart van Rudi was heel intiem en heel erg mooi. Ook nu na de uitvaart is Gert-Jan nog erg betrokken en staat hij nog altijd voor ons klaar. Lieve Gert-Jan dank je wel!


Jeannetta Groen 
Zowel bij het overlijden van onze vader, en zeer recent het overlijden van onze moeder, is Gert-Jan een grote steun voor ons geweest. We hebben met z'n allen gehuild maar ook gelachen. Gert-Jan gaf ons die ruimte en was zeer respectvol. Hij gaf ons de gelegenheid om er een liefdevol en waardig afscheid van te maken. De kleinzonen wilden graag, met fakkels, een laatste groet brengen aan oma die een fervent Ajax supporter was. Ook dit was voor Gert-Jan geen probleem. Wij hebben ook veel mooie reacties gekregen over het afscheid van onze moeder. Gert-Jan namens onze familie heel veel dank.


Sita Van meenen 
Heel erg vriendelijk en heel erg duidelijk en goede afspraken. Ik raad gert jan aan iedereen aan


Karel de Rijk 
Gert-Jan en Adrie hebben ons heel persoonlijk begeleid met alles. Toen onze moeder overleden was kon hij gelukkig meteen langskomen. We hadden al goede ervaringen met hen bij het overlijden van de ons van mijn vrouw. Daarom waren we zeer blij dat hij ons ook kon begeleiden bij het overlijden van onze moeder. Het klikte meteen. Alles kon en niets was te gek. Top!


Mw Westra-Wissink 
Dankzij Alcuon een prachtig en intiem afscheid gehad waar we met een goed gevoel op terugkijken.


Nicole ter Beek 


Familie Van de Meene 
Het was voor ons erg fijn en aangenaam om met Gert-Jan van Alcuon samen te werken, de manier waarop er geluisterd werd naar de wensen van mijn moeder om afscheid te nemen van haar man, het betrekken van onze kinderen die eervol en op speelse wijze afscheid konden nemen van opa resulteerde in een warm en heel liefdevol afscheid van onze paps. Wij zijn Gert-Jan en zijn team hier enorm dankbaar voor!


Ellen de Wildt-Middelkoop 
Gert-Jan had aan een woord genoeg, schakelde snel en snapte direct hoe ik het afscheid van mijn vader graag zou zien (geen standaard dienst). Een warme en integere persoon. Dank voor de fijne gesprekken, ik had het niet beter kunnen treffen in deze moeilijke tijd!


Fam van de Riet 
Uitvaartondernemer is zeer betrokken voor de nabestaanden.


Elly en Monique Weldink 
Ondanks deze moeilijke periode met heel veel beperkingen door de Corona pandemie is het afscheid heel waardig door dhr van Bennekom verzorgd.Een heel fijn vriendelijk persoon waar we ons erg vertrouwd mee voelden. Elke vraag van ons via telefoon, mail of whatsapp werd zo spoedig mogelijk als zo niet direct beantwoordt. Al onze wensen zijn uitgevoerd. Ook het nabezoekje thuis heeft ons goed gedaan. Wij denken met veel verdriet maar met een goed gevoel aan het afscheid terug.


Berry Wezendonk 
Gert-Jan v. Bennekom is een erg innemend en inlevende persoonlijkheid. Hij heeft mijn zussen en ik ook deze keer weer erg fijn begeleid in een toch wel moeilijke periode van ons leven. Heeft tijdens het proces voldoende tijd voor een lach en een traan. Was erg goed in staat om ons eerst werkzaamheden uit te leggen en daarna te laten uitvoeren c.q. zelf te doen, daar waar het toch wel erg delicate werkzaamheden waren. Terwijl wij er met zijn vijven bovenop stonden te kijken. Ook hier weer alle rust. Na afloop van de gehele periode hebben wij afgesloten met de woorden het waren toch fijne dagen ook al om dit zo met allen te mogen doen. Ik zal Gert-Jan zeker aanraden als dat ter sprake komt. Nogmaals G-J heel hartelijk dank


Mirjam van den Essenburg - van den Hoek 
Gert-Jan van Bennekom is vanaf moment 1 oprecht betrokken bij een uitvaart, is iemand die tot in de kleinste details er voor zorgt dat het persoonlijk is. Gert-Jan heeft ons bij verschillende uitvaarten bijgestaan, uitvaarten die heel divers waren, maar altijd hebben wij kunnen terugkijken op een mooie persoonlijke uitvaart. Dit alles geldt niet alleen voor Gert-Jan maar zeer zeker ook voor zijn medewerkers.


A.T willemsen 
Het was een waarden vol afscheid. Mijn echtgenoot had alles duidelijk op papier gezet hoe hij het wilde hebben en meneer van Bennekom heeft hier duidelijk op in gespeeld. Ik had nog nooit te maken gehad met een uitvaart regelen maar meneer heeft alle touwtjes uit handen genomen zodat wij als gezin alles rustig konden verwerken. Ook was het erg fijn dat meneer van Bennekom met ons mee dacht zodat wij het tot een mooie persoonlijke uitvaart konden maken. Het leuke was mijn man was gek op frikandellen en de heer van Bennekom kwam dan ook met het idee om geen natte cake te geven maar om iedereen een frikandel te geven en iedereen haalde door deze frikandel mooie herinneringen op van mijn man. En ik beveel de heer van Bennekom van harte bij mijn vrienden aan


<<< Terug