<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15060

Alfine Uitvaarten
Telefoon: 06-83449386
Email: info@alfineuitvaarten.nl
Website: www.alfineuitvaarten.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Petra Termorshuizen
Moniek was op een prettige manier altijd aanwezig, nam zaken uit handen, regelde zaken die bijzonder waren vanwege Corona en adviseerde met kennis van zaken en goede ideeen, wij hielden tegelijk altijd alle vrijheid. Ze schatte heel goed in welke wensen er waren. Het was fijn om te merken dat ze alle afspraken nakwam maar daarnaast ook oog had voor ons als familie. De persoonelijke aandacht was ons zeer tot steun


F.Raadsheer
Prima gedaan


B. Wijnen


Maaike
Na het heel plotselinge overlijden van mijn man kwam ik eigenlijk toevallig terecht bij Alfine Uitvaarten. De website sprak me aan, vooral ook omdat er expliciet aandacht was voor het betrekken van kinderen bij een afscheid. Vanaf het eerste bezoek van Moniek was er een fijne klik, met mij, én met de kinderen (9 en 15 jaar). Er was veel aandacht voor ons verhaal. En bij elke stap en bij elke keuze die we moesten maken, nam Moniek de tijd om de kinderen erbij te betrekken en hun vragen te beantwoorden. Zo ontzettend fijn! Want op deze manier konden we er een mooi en persoonlijk afscheid van maken. Ook regelde Moniek dat we een rondleiding konden krijgen in het crematorium, zodat de kinderen een beetje wisten wat ze konden verwachten bij de uitvaart. Heel waardevol! Moniek nam dus de tijd voor ons, maar zorgde er ook rustig en kundig voor dat de dingen die gedaan moesten worden wel op tijd gebeurden. Tijdens de uitvaart zelf was Moniek er op een prettige manier voor ons. Tot slot hebben de kinderen en ik het enorm gewaardeerd dat Moniek na een paar weken nog even bij ons op bezoek is geweest om nog even na te praten over alles. Ik kan oprecht zeggen dat ik dankbaar ben dat we als gezin en familie, dankzij de hulp en steun van Moniek, terug kunnen kijken op een mooi afscheid.


Jacqueline Koedijker
Marion kwam voor de eerste kennismaking toen mijn man nog leefde en dat hebben wij allemaal als waardevol ervaren , mijn dochters en ik hebben het contact na het overlijden van mijn man / onze vader met Marion ook als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze kwam met mooie suggesties / ideeen maar liet ons helemaal vrij in wat wij wilden.


Mineke Roks
Een betere uitvaartondernemer kunnen wij ons niet voorstellen.


J.P. Scivoletto
Marion is een vriendelijke, vlotte vrouw en is zeer ter zake kundig. Er was bij ons al snel een band. Ze neemt je heel veel werk uit handen. Enkele dagen na de crematie kwam Marion langs om te horen hoe wij de crematie hadden ervaren. Wij hadden niet beter kunnen wensen.


Paulien Legemaat- Petersen
Er werd goed geluisterd naar wat wij wilde. En het overleg was goed, kon altijd bellen. Ook de kleinkinderen werden erbij betrokken. Erg fijn.


Fam. van Leeuwen
Het was voor ons de 1e uitvaart die we zelf moesten regelen we zijn hierin zeer goed begeleid en ondersteund door Marion van Alfine Uitvaarten. Fijne en prettige communicatie. Marion neemt de tijd en regelt alles perfect. We kijken mede door Marion met een goed gevoel terug op deze moeilijke tijd.


Arjan Zoodsma
Marion heeft ons uitstekend begeleid in een moeilijke tijd. De tijd was uiteraard moeilijk vanwege het overlijden van mijn vader, maar nog eens extra moeilijk vanwege Lockdown-maatregelen i.v.m. COVID. Marion heeft met aandacht, rust en oog voor detail het hele proces naar de uitvaart begeleid. Tot een met een afgewaaide takje verwijderen voor de uitvaartstoet in de gang naar de uitvaartdienst.


Marianne Schenk
Alfine uitvaarten is voor mij een goede begeleider met alle ruimte en aandacht voor je persoonlijke wensen.


Marja Koopal
Moniek van Mens is erg meelevend, warm en professioneel. Zij begeleidt op zeer deskundige wijze, richtinggevend op het juiste moment. Wij hebben het als familie ervaren als een mooi afscheid, mede dankzij haar bescheiden opstelling.


Jim Smith
We hebben de persoonlijke begeleiding van mevrouw Mens als bijzonder prettig ervaren.


Hermann Zenner
Ondanks de beperkingen m.b.t. Covid19 zijn de voorbereidingen en de uitvaart stijlvol naar wens verlopen. Heel veel dank aan Monique van Mens van Alfine uitvaartverzorging voor de professionele begeleiding.


Pim
Alfine Uitvaarten heeft ons prima begeleid in het voor ons plotselinge afscheid dat we moesten nemen van onze moeder. Marion heeft heel erg met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Dat is zeker een moeilijke opgave met meerdere nabestaanden die tegelijkertijd door het overlijden overvallen worden. De communicatie was ook uiterst prettig, vaak was ze zelfs tot laat in de avond bereikbaar. We bevelen Alfine Uitvaarten zeker aan.


Laura Peters
We zijn uitermate tevreden met de manier waarop Marion de uitvaart heeft verzorgd. Vanaf het begin heeft ze alle rust ent tijd genomen om onze wensen door te spreken en ze heeft enorm met ons meegedacht, o.a. over de omgang met de coronamaatregelen. Ze wist zich tijdens de voorbereiding erg goed te voegen naar onze familie en het was altijd prettig overleggen. Door de fijne begeleiding konden we de uitvaart vormgeven op een manier die goed bij de overledene en onze familie paste. Ook tijdens de uitvaart zelf was Marions begeleiding heel fijn. Ze praatte de dienst mooi aan elkaar en sloot hierbij goed aan bij de persoonlijkheid van de overledene, zorgde ervoor dat het organisatorisch goed liep en had oog voor de behoeften van ons als familie. Al met al zijn we dus erg tevreden en zouden we Marion/Alfine Uitvaarten aan iedereen aanraden.


Esmeralda Termaten
ondanks een raar en moeilijk afscheid in tijden van corona, heeft Moniek ervoor gezorgd dat het toch een mooi en persoonlijk afscheid werd ondanks dat we er maar met 4 personen bij waren.


Helma Sturkenboom
Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten) heeft ons geweldig ondersteund en geholpen. Ze denkt in oplossingen i.p.v. problemen. Ze is zeer betrokken bij de totale uitvaartzorg. Dankzij Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten)kunnen we terugzien op een hele mooi en persoonlijk afscheid van mijn zusje.


Mees van Krimpen
Zowel de uitvaart van mijn moeder in 2016 en nu, recent ook van mijn vader zijn door Alfine Uitvaarten verzorgd waarover wij, mijn broers en ik zeer tevreden waren. Joost en Moniek hebben een unieke mix van een warme, persoonlijke maar ook praktische benadering met volledig in acht nemen van de wensen van de familie. Zeer aan te bevelen.


Fred Vanmaris
Top service!


Carolien Kuitenbrouwer
Voor de 2e keer in 2,5 jaar tijd, hebben wij gebruik gemaakt van Alfine (Moniek). Wij hebben het contact als een zeer prettige en fijn ervaren, ook al was het een verdrietige tijd.


Lia Dekker
Plezierig, goed begrepen wat bij ons paste, en toen we er eenmaal 'uit' waren, gepast terughoudend/bescheiden.


Ubbens
Zeer prettige, persoonlijke en professionele begeleiding. Uitstekend advies voor een prachtige locatie, snel en zorgvuldig regelen van alle praktische zaken en fijn & creatief meedenken voor oplossingen binnen de Corona beperkingen. Marion was op de achtergrond, rustig en bescheiden maar gaf waar nodig ook leiding bij de uitvaart. We kunnen Marion van Alfine uitvaarten van harte aanbevelen. Ze heeft bijgedragen aan een mooie herinnering van onze uitvaart.


MW van Veen
Maatwerk en alles wordt ontzorgd


spijker van schaik
Ze was zeer attent en begaan. Het was een zeer persoonlijke en fijne begeleiding met daarin alle ruimte om invulling te geven zoals wij dat als familie wilden doen. Wij als familie hebben het heel aangenaam ervaren om door deze uitvaartzorg te worden begeleid. Ook alle aanwezigen hebben het als heel bijzonder ervaren.


Diny de Vries- Mastwijk
Een zeer fijn persoonlijk contact, ruimte latend voor eigen invulling Een fijne ondersteuning en mogelijkheden biedend wanneer wij vast dreigden te lopen. Niet uit op winstbejag en ontzorgend, met respect voor alle familieleden.


marijke van Basten de Vries
De slogan van" mens tot mens hebben" wij zeker als goed ervaren. Moniek hield veel rekening ,met de wensen van de familie. Eind conclusie: prachtig afscheid ,waar we als kinderen met een dankbaar gevoel op terug kunnen kijken ! Moniek bedankt daar voor!


Remko Jager
Uitstekende regie vanaf eerste kennismaking tot en met de laatste nazorg en gaf alle ruimte voor onze eigen inbreng en beleving.


Lelia Oosterhuis
Zeer goede, zeer persoonlijke begeleiding.


C.M.F.L. Bergmans
Een uitstekende mix van een uiterst persoonlijke benadering, en een zakelijke inslag precies waar nodig.


Monique
Moniek heeft ons met haar professionele maar ook warme en zorgzame ondersteuning door een moeilijke tijd heen geholpen. Door een fijne samenwerking is het een mooi en waardevol afscheid geworden dat we voor altijd bij ons zullen dragen.


Jacqueline Reimerink
De benadering van Alfine, in dit geval Moniek Mens, was een verademing. Professioneel en toch heel persoonlijk, steun gevend en betrokken. Menselijk is het woord dat hier het beste past.


Hannie van den Berg van de Grift
Zeer betrokken , goede communicatie. Prima alles geregeld.


ernst Quispel


Carine Roos
We hebben niet anders dan lof in onze mond voor de wijze waarop Moniek ons heeft begeleid in het afscheid van onze vader en echtgenoot. Ze was heel persoonlijk, warm en aansluitend op onze wensen. We zijn dankbaar dat er mensen zijn zoals zij in een tijd waarin je zelf in een verdrietige en verwarrende fase van je leven bent.


Gerard van Dorp


Rien van Steen
Moniek van Mens is een baken van rust in voor nabestaanden hectische dagen.


fam Versteeg
kon zich inleven in de situatie , nam alle tijd , niets was teveel


Rob
Marion heeft ons bijgestaan op een van de verdrietigste momenten van ons leven. Op een betrokken en warme wijze, steeds nabij en wist onze wensen stijlvol te realiseren. Bedankt Marion, voor je goede zorgen.


<<< Terug