<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15060

Alfine Uitvaarten
Telefoon: 06-83449386
Email: info@alfineuitvaarten.nl
Website: www.alfineuitvaarten.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Joke van Dokkum 
Vanaf het eerste telefoontje, gedurende de voorbereidingen tot en met de uitvaart en ook daarna hebben wij een fijn en warm contact gehad met Moniek van Alfine. Het hele proces verliep op een vloeiende, organische en ontspannen manier. Aanwezig waar nodig met tips en ondersteuning. Goed bereikbaar. Samen met Moniek is het een hele mooie uitvaart geworden waar we met een goed gevoel aan terugdenken. Zelfs het weer was mooi die dag. Joke van Dokkum


Gerard van de Watering 


Henrietta van Dolderen 
Marion is de fijnste uitvaartondernemer die je je zou kunnen wensen. Ze heeft zowel de uitvaart van onze moeder als vader verzorgd. De communicatie en ondersteuning was zeer goed. We hadden veel houvast aan de structuur die ze bood, en hielp ons alles tot in de puntjes te organiseren. Op de uitvaarten kregen we een draaiboek van de dagindeling zodat alles overzichtelijk was. Marion heeft een hele fijne persoonlijke en warme benadering. Tevens was ze respectvol en geduldig tegenover de (oudere) nabestaanden. Samen met onze wensen, ideeen en haar suggesties werden de uitvaarten een mooi en waardig geheel waar we met een fijn en aangenaam gevoel op terugkijken.


C.Pijlman 
Werkelijk een persoonlijke begeleiding. Marion nam alle tijd, luisterde goed, bewaarde de rust, dacht mee en nam de regie. Met name voor mijn demente moeder werd een draaiboek gemaakt om op alle situaties in te spelen al naar gelang haar gemoedstoestand. Marion was rustig aanwezig en lette op de ceremonie maar ook op mijn moeder zodat ze op een teken van mij zou kunnen handelen. Hierdoor werd het een waardige en harmonieuze uitvaart.


Ilse Panis 
Alfine neemt de touwtjes in handen in de verdrietige tijd waarin allerlei zaken moeten worden geregeld. Heel fijn om het aan deze professionele partij over te kunnen laten en goed en rustig begeleid te worden in de dingen die nou eenmaal moeten gebeuren.


Familie Verheijen, Doorn 
Wat zijn wij blij dat we Moniek van Mens van Alfine Uitvaarten hebben gevraagd de uitvaart van onze moeder te begeleiden. Moniek heeft ons zorgzaam, betrokken en professioneel begeleid zodat wij, onder toch wel moeilijke omstandigheden, onze moeder een waardig en liefdevol afscheid hebben kunnen geven.Wij hebben ons in alle opzichten veilig en gesteund gevoeld met Moniek. Moniek heeft een hele lieve, open en warme manier van communiceren, aanwezig zijn en attent zijn, die recht uit haar hart komt. Ze voelde ons goed aan. Moniek gaf ons bij alle beslismomenten alle ruimte, en heeft ons aangemoedigd om het afscheid, in alle details, zo in te vullen dat het voor ons goed voelde. Moniek gaf ons daarvoor alle tijd. We kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid van moeder. We wensen iedereen een uitvaart onder begeleiding van Moniek.


K. van Verseveld 
Betrokken, behulpzaam en toch ook aangenaam op de achtergrond, zoals wij het fijn vonden.


Petra Termorshuizen 
Moniek was op een prettige manier altijd aanwezig, nam zaken uit handen, regelde zaken die bijzonder waren vanwege Corona en adviseerde met kennis van zaken en goede ideeen, wij hielden tegelijk altijd alle vrijheid. Ze schatte heel goed in welke wensen er waren. Het was fijn om te merken dat ze alle afspraken nakwam maar daarnaast ook oog had voor ons als familie. De persoonelijke aandacht was ons zeer tot steun


F.Raadsheer 
Prima gedaan


B. Wijnen 


Maaike 
Na het heel plotselinge overlijden van mijn man kwam ik eigenlijk toevallig terecht bij Alfine Uitvaarten. De website sprak me aan, vooral ook omdat er expliciet aandacht was voor het betrekken van kinderen bij een afscheid. Vanaf het eerste bezoek van Moniek was er een fijne klik, met mij, én met de kinderen (9 en 15 jaar). Er was veel aandacht voor ons verhaal. En bij elke stap en bij elke keuze die we moesten maken, nam Moniek de tijd om de kinderen erbij te betrekken en hun vragen te beantwoorden. Zo ontzettend fijn! Want op deze manier konden we er een mooi en persoonlijk afscheid van maken. Ook regelde Moniek dat we een rondleiding konden krijgen in het crematorium, zodat de kinderen een beetje wisten wat ze konden verwachten bij de uitvaart. Heel waardevol! Moniek nam dus de tijd voor ons, maar zorgde er ook rustig en kundig voor dat de dingen die gedaan moesten worden wel op tijd gebeurden. Tijdens de uitvaart zelf was Moniek er op een prettige manier voor ons. Tot slot hebben de kinderen en ik het enorm gewaardeerd dat Moniek na een paar weken nog even bij ons op bezoek is geweest om nog even na te praten over alles. Ik kan oprecht zeggen dat ik dankbaar ben dat we als gezin en familie, dankzij de hulp en steun van Moniek, terug kunnen kijken op een mooi afscheid.


Jacqueline Koedijker 
Marion kwam voor de eerste kennismaking toen mijn man nog leefde en dat hebben wij allemaal als waardevol ervaren , mijn dochters en ik hebben het contact na het overlijden van mijn man / onze vader met Marion ook als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze kwam met mooie suggesties / ideeen maar liet ons helemaal vrij in wat wij wilden.


Mineke Roks 
Een betere uitvaartondernemer kunnen wij ons niet voorstellen.


J.P. Scivoletto 
Marion is een vriendelijke, vlotte vrouw en is zeer ter zake kundig. Er was bij ons al snel een band. Ze neemt je heel veel werk uit handen. Enkele dagen na de crematie kwam Marion langs om te horen hoe wij de crematie hadden ervaren. Wij hadden niet beter kunnen wensen.


Paulien Legemaat- Petersen 
Er werd goed geluisterd naar wat wij wilde. En het overleg was goed, kon altijd bellen. Ook de kleinkinderen werden erbij betrokken. Erg fijn.


Fam. van Leeuwen 
Het was voor ons de 1e uitvaart die we zelf moesten regelen we zijn hierin zeer goed begeleid en ondersteund door Marion van Alfine Uitvaarten. Fijne en prettige communicatie. Marion neemt de tijd en regelt alles perfect. We kijken mede door Marion met een goed gevoel terug op deze moeilijke tijd.


Arjan Zoodsma 
Marion heeft ons uitstekend begeleid in een moeilijke tijd. De tijd was uiteraard moeilijk vanwege het overlijden van mijn vader, maar nog eens extra moeilijk vanwege Lockdown-maatregelen i.v.m. COVID. Marion heeft met aandacht, rust en oog voor detail het hele proces naar de uitvaart begeleid. Tot een met een afgewaaide takje verwijderen voor de uitvaartstoet in de gang naar de uitvaartdienst.


Marianne Schenk 
Alfine uitvaarten is voor mij een goede begeleider met alle ruimte en aandacht voor je persoonlijke wensen.


Marja Koopal 
Moniek van Mens is erg meelevend, warm en professioneel. Zij begeleidt op zeer deskundige wijze, richtinggevend op het juiste moment. Wij hebben het als familie ervaren als een mooi afscheid, mede dankzij haar bescheiden opstelling.


Jim Smith 
We hebben de persoonlijke begeleiding van mevrouw Mens als bijzonder prettig ervaren.


Hermann Zenner 
Ondanks de beperkingen m.b.t. Covid19 zijn de voorbereidingen en de uitvaart stijlvol naar wens verlopen. Heel veel dank aan Monique van Mens van Alfine uitvaartverzorging voor de professionele begeleiding.


Pim 
Alfine Uitvaarten heeft ons prima begeleid in het voor ons plotselinge afscheid dat we moesten nemen van onze moeder. Marion heeft heel erg met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Dat is zeker een moeilijke opgave met meerdere nabestaanden die tegelijkertijd door het overlijden overvallen worden. De communicatie was ook uiterst prettig, vaak was ze zelfs tot laat in de avond bereikbaar. We bevelen Alfine Uitvaarten zeker aan.


Laura Peters 
We zijn uitermate tevreden met de manier waarop Marion de uitvaart heeft verzorgd. Vanaf het begin heeft ze alle rust ent tijd genomen om onze wensen door te spreken en ze heeft enorm met ons meegedacht, o.a. over de omgang met de coronamaatregelen. Ze wist zich tijdens de voorbereiding erg goed te voegen naar onze familie en het was altijd prettig overleggen. Door de fijne begeleiding konden we de uitvaart vormgeven op een manier die goed bij de overledene en onze familie paste. Ook tijdens de uitvaart zelf was Marions begeleiding heel fijn. Ze praatte de dienst mooi aan elkaar en sloot hierbij goed aan bij de persoonlijkheid van de overledene, zorgde ervoor dat het organisatorisch goed liep en had oog voor de behoeften van ons als familie. Al met al zijn we dus erg tevreden en zouden we Marion/Alfine Uitvaarten aan iedereen aanraden.


Esmeralda Termaten 
ondanks een raar en moeilijk afscheid in tijden van corona, heeft Moniek ervoor gezorgd dat het toch een mooi en persoonlijk afscheid werd ondanks dat we er maar met 4 personen bij waren.


Helma Sturkenboom 
Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten) heeft ons geweldig ondersteund en geholpen. Ze denkt in oplossingen i.p.v. problemen. Ze is zeer betrokken bij de totale uitvaartzorg. Dankzij Moniek van Mens (Alfine Uitvaarten)kunnen we terugzien op een hele mooi en persoonlijk afscheid van mijn zusje.


Mees van Krimpen 
Zowel de uitvaart van mijn moeder in 2016 en nu, recent ook van mijn vader zijn door Alfine Uitvaarten verzorgd waarover wij, mijn broers en ik zeer tevreden waren. Joost en Moniek hebben een unieke mix van een warme, persoonlijke maar ook praktische benadering met volledig in acht nemen van de wensen van de familie. Zeer aan te bevelen.


Fred Vanmaris 
Top service!


Carolien Kuitenbrouwer 
Voor de 2e keer in 2,5 jaar tijd, hebben wij gebruik gemaakt van Alfine (Moniek). Wij hebben het contact als een zeer prettige en fijn ervaren, ook al was het een verdrietige tijd.


Lia Dekker 
Plezierig, goed begrepen wat bij ons paste, en toen we er eenmaal 'uit' waren, gepast terughoudend/bescheiden.


Ubbens 
Zeer prettige, persoonlijke en professionele begeleiding. Uitstekend advies voor een prachtige locatie, snel en zorgvuldig regelen van alle praktische zaken en fijn & creatief meedenken voor oplossingen binnen de Corona beperkingen. Marion was op de achtergrond, rustig en bescheiden maar gaf waar nodig ook leiding bij de uitvaart. We kunnen Marion van Alfine uitvaarten van harte aanbevelen. Ze heeft bijgedragen aan een mooie herinnering van onze uitvaart.


MW van Veen 
Maatwerk en alles wordt ontzorgd


<<< Terug