<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15062

Symfonie uitvaarten
Telefoon: 06 37393682
Email: info@symfonie-uitvaarten.nl
Website: www.symfonie-uitvaarten.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Joop Rohner
Het uitstekende en zeer warme contact en begeleiding tijdens en na het overlijden van mijn vrouw heeft ons in deze moeilijke emotionele tijd heel veel steun gegeven. Tijdens de thuisopbaring, kwam Carla elke dag kijken hoe het ging en mijn vrouw indien nodig nog een beetje verzorgen. Dit was zeer prettig en gaf ons rust. Door de corona toestand kwam Carla met een oplossing zodat we de uitvaart toch op onze manier en met iedereen die we er bij wilde hebben konden laten plaats vinden. Heel fijn dat er zo met je meegedacht werd en we een prima uitvaart hebben gehad, ondanks het grote verlies. Ik kan iedereen aanraden om Symfonie Uitvaarten de laatste wensen en uitvaart van je dierbare te laten begeleiden. Hulde aan Carla Bleesing-van der Hulst en Fleur tijdens de uitvaart. Joop Rohner, kinderen en kleinkind.


Mariska Zanders - Cramer
Fleur en Carla jullie hebben de dagen na het overlijden van mijn vader ons op een heel warme rustige manier geholpen. Door er met ons een mooi afscheid van te maken. En betrokken mee te leven en te adviseren maar ons ook zelf te laten invullen en op de achtergrond te zijn als het nodig was. Het voelde goed om met jullie dit verdriet om te zetten in iets wat past bij ons en bij Co. Dank daarvoor! Groet Lize en Mariska


Ria Brands Agterberg
liefdevolle begeleiding,luisterend oor,geen wens onuitvoerbaar maar vooral meedenken en met verschillende opties komen .discreet en heel respectvol naar mijn man toe en met volle overgave weten wat ze doen .dat is wat ik ervaren hebt van symfonie uitvaarten zowel van Carla als van Fleur


Wilna Knijn
Stond altijd voor ons klaar en was lief en zorgzaam aanwezig


M.C. Linders-Werner
Ondanks de coronaproblematiek is de ceremonie zeer persoonlijk geworden, mede door de uitvaartbegeleidster.


Gonne Bouma Engelander
Symfonie is een fantastische uitvaartbegeleider,wij zijn door Carla bijgestaan,in deze moeilijke periode heeft zij werkelijk alles voor ons geregeld,niets was haar te veel.Ook voelden wij ons zeer op ons gemak niet opdringerig,en altijd een ondersteuning op het juiste moment.Mijn dochters en mijn man en ikzelf hebben ondanks het verdriet dit alles als zeer fijn ervaren en zijn meer dan tevreden over Symfonie uitvaart wij raden Symfonie dan ook aan aan iedereen die een mooie en volledig verzorgde uitvaart wil met een persoonlijke liefdevolle begeleiding. Bedankt voor alle goede zorgen Gonne Bouma Engelander .


Arkes


Marieke Verhoef-Waaijer
Wij hebben een hele goede begeleiding gehad met de uitvaart. Carla was in alle rust aanwezig en ze gaf ons veel goede adviezen. Een ding tegelijk en gaf goed aan wat we konden doen en liet het ons ook doen. Waar ze ons kon ondersteunen deed ze ook. Mochten haar altijd bellen. Wat ik heel fijn vond is dat we naar de kerk zijn geweest en de uitvaartdienst van Ruud hebben proefgedraaid. Carla gaf ons al het vertrouwen wat nodig is om goed afscheid te nemen van Ruud. Dat bracht bij onszelf ook een rust. En ze is aanwezig, maar toch ook niet en dat is een een bijzondere gave vind ik. Wij hebben heel veel complimenten ontvangen over het afscheid van Ruud, dat het zo mooi was in het geheel. Carla en Fleur nogmaals bedankt voor de mooie en verzorgde uitvaart van Ruud.


RuudK
Terugkoppeling over de tekst die de uitvaartverzorger uitspreekt tijdens de uitvaart/begrafenis is niet gebeurd. Dit had ik me niet gerealiseerd, maar was wel handig geweest. Verder uitstekende samenwerking, goed overleg, ontzorging voor ons en goede voorbereiding voor het soepel laten verlopen van de afscheidsceremonie van onze geliefde.


Ineke Mewe
Evenals mijn familie kan ik terugkijken op een heel mooi afscheid van mijn vader. Hierbij zijn wij op een fantastische manier begeleid en ondersteund door Carla Bleesing-van der Hulst. Onze eigen ideeen werden direct opgepakt en waar nodig aangevuld met adviezen of alternatieven om het geheel goed vorm te geven. De bereikbaarheid was altijd goed en er was nooit enige vorm van tijdsdruk of gehaastheid, wat ik als erg prettig heb ervaren. De crematieplechtigheid hebben wij heel persoonlijk kunnen maken die optimaal aansloot op het leven van mijn vader. Carla's persoonlijke benadering en voortreffelijke inzet samen met haar collega Fleur van Duin hebben mij en mijn familie veel vertrouwen gegeven. Via mondreclame ben ik bij Carla en Fleur terecht gekomen en daar ben ik terugkijkend heel erg blij mee. Ik zou Symfonie Uitvaarten dan ook zeker aan anderen aanbevelen.


Afra Knap van Baar
Goede begeleiding en adviezen. Door alle corona problemen is alles heel goed opgelost. Ik ben zeer tevreden ede begeleiding en adviezen. Door alle corona problemen, alles goed opgelost.


Sija Versluis
Heel tevreden met de benadering toegespitst op onze situatie, alle mogelijkheden en hulp om de uitvaart van mijn vader te personaliseren. Carla van Symfonie Uitvaart heeft absoluut bewezen dat een mooie uitvaart verdriet kan verzachten.


D. Groefsema
Zeer tevreden over de uitvaartondernemer, de uitvaart kon geheel naar wens van de overledene en nabestaande geregeld worden en dit is tot stand gekomen door de fijne menselijke samenwerking met de uitvaartondernemer dit heeft ons als nabestaande en fijn gevoel gegeven en waarderen dit dan ook met een 10.


Ruud Buren
Zeer persoonlijke adequate steun bij de begrafenis van mijn vader. Alles is mogelijk en wordt voor je geregeld. Begroting vooraf was ook hetzelfde als de eindfactuur. Ik raad Carla van symfonie zeker aan als je in de moeilijke tijd zit en er veel geregeld moet worden.


Mark Koning
heel prettig om met deze mensen de uitvaart geregeld te hebben. Ons zeer goed bevallen met een prima afsluiting


Marjan Molenaar-Stuijt
Fleur en Carla werken vanuit hun hart.


Marjan Molenaar-Stuijt
Alles wat we afgesproken hebben is gebeurd. Het meedenken met ons. Hele lieve , fijne vrouwen die hart voor hun werk hebben.


M. ter Wolbeek
Fleur en Carla zijn er echt voor jou. Ze nemen de tijd en luisteren goed naar alle wensen. Bedankt voor alle goeie zorgen en de mooie uitvaart.


Ursula van Rijn
Carla kwam meteen toen we gebeld hadden. 25 december, en heeft samen met ons bekeken wat de mogelijkheden waren. Kwam met goede ideeën en alles was heel snel geregeld. Vooral de gesprekken waren heel fijn. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van Kees.


Joke Roet - Bakker
Carla van Symphonie uitvaarten is voor mij en mijn kinderen een grote steun geweest. Ze is adequaat warm en liefdevol. De ruimte die zij ons bood en het meedenken, om op eigen wijze de condeolance en uitvaart van mijn man en vader vorm te geven, hebben wij zeer gewaardeerd.


Regine Somsen


Regine Somsen


Carla Blank-Voorthuis / Ellen Voorthuis
We willen Symfonie, en in het bijzonder Carla, nogmaals hartelijk bedanken voor de begeleiding bij het afscheid van onze vader. We hebben er een mooie herinnering aan overgehouden. Met al onze vragen konden wij bij Carla terecht. Carla dacht goed mee en de algehele aanpak was persoonlijk en flexibel. Door deze aanpak konden wij het afscheid geheel naar eigen wens invullen. Doordat we ruim de tijd hadden voor de ceremonie in de Keyserkerk en aansluitend de bijeenkomst in de Keyserin ontstond er een sfeer die bij mijn vader paste, een waardig afscheid met ook nog een mooie rit langs zijn huis waar hij altijd met plezier heeft gewoond.


W.A. Haan-Huiberts
Zeer persoonlijke begeleiding, er werd goed naar de wensen geluisterd en gehandeld. Beide dames zijn prettig in de omgang en daarvoor hartelijk dank. Het is allemaal prettig verlopen, kijken er goed op terug.


Marina Knaap
Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt op een moeilijk moment in het leven!! Bedankt!


Familie Slinkert
Nog nooit zo bewust heb ik erbij stil gestaan dat het regelen van een uitvaart zo intensief zou zijn. Totdat wij, onlangs, met het overlijden van onze vader er helaas wel over na moesten denken. Wat moet er voor een uitvaart toch veel georganiseerd worden! Binnen een zeer korte en emotioneel periode moet er veel worden uitgezocht en vooral veel keuzes gemaakt worden. Carla en Fleur hebben ons heel fijn bijgestaan tijdens dit proces. Ze namen overal de tijd voor en maakte op een integere manier eventjes deel uit van ons verdriet. Ze hebben door hun persoonlijke nauwkeurige werkwijze ervoor gezorgd dat wij op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. Nu de verwerking van ons verlies alleen nog. Dat moeten we helaas alleen doen.


Jan van Goolen
Carla bedankt voor 100% meedenken kan niet beter in deze moeilijke periode Dank.


John Baarens
Vanaf het allereerste prettige contact met Symfonie Uitvaarten t/m de nazorg en het afhandelen van het financiële aspect hebben wij een enorme persoonlijke betrokkenheid, professionaliteit en zeer goede begeleiding ervaren.


Nel Kranstauber
Bedankt voor de goede zorg bij het overlijden van John.Niet alleen bij het begeleiden van de eerste dag maar ook de dagen erna.Zowel ik als de kinderen vonden dit erg prettig.Zij was erg rustig en voelde alles goed aan.Dit was juist zo als John het wilde.Ook het gesprek en de afronding er na waren prettig.Nog maals bedankt Carla voor de goede zorg.


Dedy Postmus
Wij hebben Carla ervaren als een uitermate fijn mens om alles mee te regelen. Persoonlijk en betrokken. Staat voor wat ze doet en voor de manier waarop ze het doet.


Annemieke Lindeman


Familie van der Jagt
Mede dankzij Symfonie Uitvaarten kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder. Fleur was steeds prima bereikbaar en heeft ons alle ondersteuning gegeven die je maar kunt wensen. Ons gezin bestaat uit 5 kinderen plus aanhang en bij de besprekingen buitelden de meningen en ideeën soms over elkaar heen. Fleur wist altijd de rust te bewaren. Ze luisterde naar ons allemaal en kwam met goede suggesties zonder iets op te dringen. We hebben Fleur ervaren als betrokken, no-nonsens en niet overdreven formeel. En dat past goed bij onze familie!


Wil


Marijke van der Hulst-Stroet
Symfonie uitvaarten met als contactpersoon Carla Bleesing-van der Hulst hebben wij als familie zeer positief ervaren. Transparant in handelingen, zoals bij de verzorging van het lichaam. Vrijheid in de organisatie van de uitvaartdienst en de crematie ondersteund door goede adviezen. Door de dagen heen zijn we op een fantastische wijze begeleid, zodat we onze man en vader een zeer mooi afscheid hebben kunnen geven. Alle lof.


M.W. van de Dijk
Persoonlijk, betrokken en luisterend oor met goede adviezen!!


Ada en Piet van Toorenenburg
Wij vroegen een heel 'kleine' uitvaart. Geheel in de lijn zoals onze ouders dat wilden. Daar hebben Fleur en Carla prima mee geholpen en voor gezorgd. Wij zijn heel tevreden.


Melanie Voetel Bovenkerk
We hebben het contact met Carla en Fleur als heel fijn en meedenkend ervaren. We hadden het niet anders gewilt. We werden volledig begeleid in dit moeilijke proces, wat ondanks dat, geheel stressloos verliep.


Ido, Marieke en Minke van Gelderen
Wij hebben het persoonlijke contact als zeer prettig en professioneel ervaren. Er werd goed geluisterd, goede suggesties gedaan en meegedacht. De kosten begroot op de offerte waren helder en het totaalbedrag op de uiteindelijke nota bleek precies zo te zijn als vooraf was ingeschat en gecommuniceerd. De communicatie was duidelijk en prettig. Carla was 24/7 te bereiken en heeft de organisatie tot in de puntjes geregeld van het eerste gesprek tot alle nazorg na de uitvaart. Ze heeft ons compleet ontzorgd, zodat wij alle ruimte hadden om onszelf voor te bereiden op de uitvaart. Daarbij was Carla zelf ook een zeer integer en prettig persoon. Wij kijken, dankzij Carla, terug op een geslaagde dag en zouden haar (Symfonie uitvaarten) aan iedereen aanraden.


Marjan Molenaar-Stuijt
Fleur en Carla kijken, overleggen, heel goed wat bij de overledene past. Mijn tante was een kleine warme dame. In overleg hebben we een mooie wade voor haar gekozen, wat heel goed bij haar en de sfeer van haar leven hoorde.


s.j.m.knook
Ja zij waren voortreffelijk heb voor het overlijden al contact gehad hoe wij het wilde en dat is ook gebeurt we hadden een goede band met elkaar gaf een warm gevoel top


Marc Kelderman
Met Carla hebben wij een uitstekend contact gehad. Ze heeft ons het persoonlijke en vertrouwde gevoel gegeven die wij in deze moeilijke tijd nodig hadden. Wij zullen haar dus ook zeker bij iedereen aanbevelen.


M Kleine
Symfonie uitvaarten heeft ons geholpen het nodige te regelen na het overlijden van mijn broer, en gezorgd voor vele details rond het afscheid. In zo'n bijzonder moeilijke periode kunnen soms verdriet en woede door elkaar lopen. Wij stellen het zeer op prijs, dat Fleur en Carla ons hebben bijgestaan om de uitvaart op gepaste wijze te laten verlopen.


Paul Mobron Risk Managers
Als Familie lid die de begrafenis en financiële zaken regelt voor de Fam. Doets ben ik als financieel adviseur regelmatig betrokken bij uitvaarten. Zoals deze uitvaart geregeld en de factuur opgesteld is top. Alles is in goed overleg gegaan met Mevr. Doets en Carla. Wij als regio kantoor zullen Symfonie uitvaarten zeer zeker bij onze klanten fam. en vrienden aanbevelen.


Berna Uiterwijk-Homan
De dames Carla en Freur waren zeer bekwaam, dachten goed mee en kwamen met geweldige oplossingen. Ook aan nazorg denken zij. Ik heb de uitvaart van mijn man als warm ervaren.


Berna Uiterwijk-Homan
De dames Carla en Freur waren zeer bekwaam, dachten goed mee en kwamen met geweldige oplossingen. Ook aan nazorg denken zij. Ik heb de uitvaart van mijn man als warm ervaren.


Sophie Bennink
Het overlijden van mijn vader kwam totaal onverwacht. We hadden daarom geen idee wat we moesten doen. Maar vanaf het moment dat Fleur bij ons binnenstapte, voelden we ons gerust. In korte tijd hadden we de grote lijnen van het afscheid en de begrafenis uitgezet. We wilden met een boot aankomen bij begraafplaats Zorgvlied en ondanks dat Fleur hier nog geen ervaring mee had, had ze dit snel en zorgvuldig geregeld. Het was een waardig afscheid en alles was tot in de puntjes georganiseerd. Door de uitgebreide bespreking van het draaiboek voorafgaande aan de begrafenis, wisten we precies wat ons te wachten stond waardoor we ons op de dag zelf ‘alleen’ bezig hoefden te houden met het afscheid nemen. Fleur en haar compagnon Carla hebben ons fantastisch begeleid tijdens deze moeilijke periode in ons leven. Wij bevelen Symfonie Uitvaarten dan ook van harte aan.


Hanneke Hovenkamp
De begeleiding en verzorging van de uitvaart zijn als zeer betrokken ervaren. Met groot inlevingsgevoel is naar de wensen van de familie geluisterd. Bij het overleg waren er steeds goede suggesties welke verhelderend waren om tot een juiste keuze te komen. Ook de begeleiding tijdens de ceremonie zelf en daarna bij de ontvangst was zeer professioneel en toch alles op een prettig en persoonlijke wijze.


Hanneke Hovenkamp
De begeleiding en verzorging van de uitvaart zijn als zeer betrokken ervaren. Met groot inlevingsgevoel is naar de wensen van de familie geluisterd. Bij het overleg waren er steeds goede suggesties welke verhelderend waren om tot een juiste keuze te komen. Ook de begeleiding tijdens de ceremonie zelf en daarna bij de ontvangst was zeer professioneel en toch alles op een prettig en persoonlijke wijze.


Hilda Raasing
Zeer goede ervaring met deze uitvaartondernemer. Hulpvaardig en dienstverlenend zijn kernwaarden.


Stella Veenstra
In 2016 hebben Carla en Fleur de uitvaart van onze vader verzorgt. We waren blij dat ze ook in 2018 de uitvaart van onze moeder konden verzorgen. Dit was ten eerste de wens van onze moeder maar zeker ook onze wens. De persoonlijke benadering van Carla en Fleur is erg fijn. Alles verloopt geruisloos en als vanzelf en is goed georganiseerd. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en advies. Verzorgen de overledene erg goed en met veel respect. Duidelijkheid, geduldig, liefdevol en respectvol zijn de woorden die bij Carla en Fleur passen. Een uitvaart zoals wij dat wilden en perfect geregeld en begeleid door Carla en Fleur. Ook de nazorg doen Carla en Fleur heel fijn. Bedankt Carla en Fleur.


W.Pasdeloup-Hakvoort
Het contact was zeer prettig, goede suggesties en persoonlijk


Hanna de Jezus
De wens was alles 'gewoon' te doen. Niet te ingewikkeld. Dat is tot in details gelukt. Jullie professionaliteit en mensenkennis hebben ervoor gezorgd dat alles 'gewoon' is gegaan en dit hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Dit alles bij elkaar geeft niet alleen rust, maar ook in zekere mate troost. Fijn!