<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15064

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold
Telefoon: 06-206 327 21
Email: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl
Website: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 30 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A. Manenschijn
Een uitvaartondernemer die zeer bijzonder is! Zijn kracht is dat hij je alle tijd geeft waar kan, stimuleert en suggesties doet waar nodig, betrouwbaar is, zorgzaam, en transparant in de kosten. Bevlogen en doortastend om een passend uniek afscheid te bewerkstelligen, een afscheid op maat. In dit hele proces van afscheid nemen, neemt hij je mee door alle stappen en observeert, geeft ruimte, bevraagt en vraagt door, doet suggesties en neemt de benodigde tijd om te vragen hoe het met je is. Het is daardoor niet alleen dat hij je helpt bij het regelen en veel uit handen neemt, maar ook dat hij je helpt bij het emotioneel afscheid nemen. Het eerste wat hij zei toen we belden om het overlijden door te geven was neem alle tijd en ik kom eraan als jullie zover zijn. Je hoort veel verhalen over zo’n week na overlijden “Je wordt geleefd”. Deze heb ik heel anders ervaren, omdat elke stap in het proces zorgvuldig genomen wordt en er tijd en aandacht is voor de verwerking. Een man met passie voor het werk wat hij doet en zeker aan te bevelen bij anderen!


Jeltje Nijhuis-Kosters
Alleen maar lof! We hadden er in 2012 ook al goede ervaringen mee en het is nog steeds perfect!


Leoni
Hendrie nam mij alle zorg uit handen en heeft ALLES tot in de puntjes geregeld. Ook voor de dames uit zijn team een dikke 10!


Mark Van Keulen
Zeer goede begeleiding gehad. Alles in goed overleg en zeer vriendelijk. Zal hem zeker aanbevelen bij anderen.


M de Ruiter
Hele fijne/prettige manier van meedenken en ontzorgen ,om de uitvaart van een dierbaar persoon te regelen / en te maken tot een liefdevol en dierbare herinnering.


Namens de familie Poortier
De familie was meer als tevreden hoe de uitvaart van de broer, zwager en ook was geregeld. De uitvaart is in het geheel begeleid zoals zij het hadden verwacht en meer als dat. De verzorging, met zoveel liefde, de begeleiding van de afscheidsdienst, zo mooi gesproken, de uitvaartbegeleiding, we waren overal bij betrokken.


Ina Weelink
Wij hebben dhr. Arnold als een warme meedenkende en aardig persoon ervaren.


HJ roeberts
Megade man zeer zochzaam bedangkt


Ingrid Scholten


Familie Eshuis


Erik Kampman
Fijne en rustige man, met een luisterend oor en oog voor detail. Weet in deze moeilijke dagen met zijn persoonlijke inbreng en aandacht warmte en rust te creëren.


Edwin Bosch
Wij hebben Hendrie als een zeer warm en meelevend persoon ervaren. Hij had ook alle tijd voor de overige familie leden om van alles uit te leggen hoe een crematie in zijn werk gaat. En Hendrie kwam met erg mooie ideeën voor de condeleance en een heel persoonlijke benadering met van alles. Zoals een cd-tje gemaakt met de muziek die gedraaid werd tijdens de crematie...


Fam. de Lange
Wij hebben Hendrie Arnold als een prettig en betrokken persoon ervaren die meedenkt in een voor ons moeilijke tijd. Hij heeft er alles aan gedaan om aan onze persoonlijke wensen tegemoet te komen.


Jan Holsappel
Alles is bijzonder respectvol en naar tevredenheid geregeld door deze uitvaartondernemer. Wij hadden al ervaring met deze uitvaartondernemer en zullen ook voor een volgende uitvaart kiezen voor deze uitvaartondernemer. Erg tevreden.


K holsappel
Fijn geholpen op allerlei gebieden rondom het overlijden. Hartelijk bedankt namens ons allemaal!


G. Vowinkel- Kijk in de Vegte
Bedankt een dikke pluim


Mieke Veltien


Eef KleinHorsman
Denkt heel goed mee. Geeft iedereen een goed gevoel. Staat overal voor open Heeft alles voor ons geregeld We kunnen eigenlijk geen min puntje bedenken


Anja Schoemaker
ik zou eigenlijk een 10 willen geven voor Hendrie Arnold, maar er is echter altijd plaats voor verbetering. ik ben echter zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging na het overlijden van mijn vader en zal hem zeker bij iedereen aanbevelen. hij leek altijd alle tijd en aandacht te hebben, terwijl ik wist dat hij het erg druk had.


fam. vowinkel
Het is jammer dat we in deze beoordeling alleen maar een 10 max. kunnen geven want wat deze man allemaal doet voor/tijdens en na de begrafenis is onvoorstelbaar en niet in woorden te beschrijven. Niets is voor hem onmogelijk, alles kan en vooral het warme menselijke kontakt is onbetaalbaar.


Betsy Ramerman
Fijn contact, alles prima geregeld, op de manier die voor ons passend was in deze bijzondere periode.


T Laarman
We zijn zeer tevreden heel persoonlijk alles goed geregeld reacties van familie ook zeer positief we bevelen deze uitvaartondernemer zeker aan andere families mocht zij dit ons vragen


H. Stoevelaar
+ Gemakkelijk en goed bereikbaar, gedurende de tijd van overlijden en uitvaart. + Meedenkend, allesomvattend verzorgend en vriendelijk in de omgang gedurende deze dagen. + Attente afsluiting.


Dinand Martens
Wij hebben Hendrie wederom ervaren als een zeer betrokken uitvaartleider. Niets is te gek, alles is mogelijk maar het meest belangrijk, je hebt nooit een onzeker gevoel over de vraag: 'is dit of dat wel geregeld'. Oftewel, wij hebben het weer ervaren als een baken van rust in een tijd waarin in een relatief korte tijd veel geregeld moet worden.


Familie Rensink
Zeer kundig warm en persoonlijk contact, tijdens gehele uitvaart. Voelt dingen aan van nabestaanden en speelt er perfect op in, met andere woorden een tien met een griffel . Wij zullen Hendrie Arnolds dan ook bij iedereen gaan aanbevelen.


Jenny zkoppenol-Schottert
We zijn zeer goed begeleid door Hendrie, was erg meedenkende en kwam met zeer goede ideeën. niets was teveel. Nam overal goed de tijd voor.Alles tot in de puntjes verzorgd van het opbaren in de kist tot na de uitvaart. Ondanks de coronatijd is het een uitvaart geworden waar we als familie een heel goed gevoel aan overhouden. Heel veel dank daarvoor. Lieve groet dan Schottert.


Jenny zkoppenol-Schottert
We zijn zeer goed begeleid door Hendrie, was erg meedenkende en kwam met zeer goede ideeën. niets was teveel. Nam overal goed de tijd voor.Alles tot in de puntjes verzorgd van het opbaren in de kist tot na de uitvaart. Ondanks de coronatijd is het een uitvaart geworden waar we als familie een heel goed gevoel aan overhouden. Heel veel dank daarvoor. Lieve groet dan Schottert.


Ronny en Henriëtte Groen
Hendry vanaf eerste contactmoment tot aan uitvaart als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Meedenkend met de familie. Denkt aan elk detail wat uitvaart fijn maakt. Contactmomenten heel goed zowel via mail als app. Ook de nazorg heel positief. Kortom een topper is Henry.


Willy
Betrokken, invoelend, creatief en bereid meer te doen dan afgesproken.


Ynze Klomp
Ik heb de dhr. Arnold als zeer prettig ervaren in de omgang. Hij voelde uitstekend aan hoe te handelen met emoties en wist alle zorgen weg te nemen vwb de organisatie van de begrafenis. Dhr. Arnold is een begrafenisondernemer pur sang en is met zijn jarenlange ervaring een rots in de branding tijdens heftige en emotionele dagen rondom rouw en verdriet.


coen Massier
attent, persoonlijk, open minded inlevend, prettig duidelijk. afspraak is afspraak. Heel mooi de kleinkinderen betrokken


zwanet meilink-boerrigter
wij zijn heel goed bijgestaan door Hendrie Arnold. ondanks dat het voor hem en ons net bij het begin van de coronavoorschriften gebeurde is alles in het werk gesteld om het zo waardig mogelijk te laten verlopen. wij kijken er met een goed gevoel op terug en bedanken hem voor zijn inzet.


H. Doornwaard
De familie waardeert bijzonder zijn betrokkenheid, expertise en warmte. Hendrie weet ook dat een lach in moeilijke tijden soms meer betekend dan een traan.


Fam. van der Linde
Hendrie was in alles een positieve verrassing voor ons. Hij had de antwoorden al voordat wij met de vragen konden komen en wist op ieder moment de juiste toon te vinden. Hij hielp ons met alles, zelfs met 's avonds postzegels plakken zodat de rouwkaarten weg konden. We kunnen werkelijk niets bedenken dat beter had gekund. Alle lof voor Hendrie!


Daphne
Hendrie heeft (helaas) al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd en we zijn altijd erg tevreden. Hij heeft een persoonlijke benadering, veel ervaring en komt zelf met passende voorstellen, hij past zich aan de situatie aan, gebruikt gepaste humor en niets is teveel voor hem.


Familie Berkhof
Hendrie Arnold is erg betrokken bij het hele proces. Hij stuurt waar nodig, geeft advies als je zelf iets aandraagt. Ook kijkt hij goed wat een naastbetrokkene aankan. Ruim voor het overlijden hebben wij als gezin al kennis gemaakt met Hendrie en veel besproken met elkaar. Op deze manier is het een persoonlijk afscheid geworden.


Ina Huizinga
Hendrie heeft liefde voor zijn vak. Hij adviseert zonder ook maar iets op te dringen. Betrokken en vakkundig. Zeker aan te bevelen.


Ineke Postma- van Walsum
Hendrie Arnold heeft de wensen van de familie onderzocht en heeft daar met zijn eigen ideeën en vakmanschap een surplus weten te creëren en daardoor een afscheid verzorgd dat onze verwachtingen overtrof. Hij is gedurende het hele proces zeer pro-actief geweest en heeft ons daarmee enorm geholpen. Tijdens de dag was Hendrie met veel rust en respect aanwezig, hij wist ongemerkt alles in goede banen te leiden. We kijken heel goed terug op de uitvaart.


R. Harmsen
Hendrie Arnold heeft al eerder een uitvaart voor ons verzorgd. Hij doet het met veel passie en respect en probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen. Ook heeft hij zelf goede ideeën en denkt actief mee om de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Hij is erg meelevend. Wij zijn zeer content met hem en willen hem bij iedereen aanbevelen.


Ben Beumkes
Vanaf het begin van het contact een zeer prettig en tactvolle begeleiding. Ook doordat de kerstdagen ertussen zaten een aparte ervaring. Mede door de extra inspanningen voor het IM filmpje tijdens de uitvaartdienst was het zeer persoonlijk. Al met al kijken wij terug op een uitstekend afscheid van onze moeder.


Freek Hesselink
Hij had het niet beter kunnen doen. Hij heeft ons geweldig begeleid, meer dan dat.


ria arts
Alleen maar lof voor deze uitvaartondernemer. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen. Het had niet beter gekund, waardig en met respect gaat hij met de overledene. en zijn naasten om. Deze man heeft een grot hart!


Aly Schuurman


Familie de Haan
Henrie voelt goed aan wanneer en wát hij kan zeggen. Hij maakt van elk moment een waardevolle herinnering. We hebben zijn begeleiding en hem als persoon als zeer prettig ervaren. Het werk als uitvaartbegeleider is hem op het lijf geschreven, zo respectvol... complimenten.


Rafe Aarents
Zeer betrokken. Vakkundig. Respectvol.


Lies Bruitzman-Cents


Diana Wassing
Hendrie Arnold heeft ons in alle opzichten uitmuntend begeleid in het hele proces rond ziekte en overlijden van onze vader. Hij heeft veel voor ons als nabestaanden kunnen betekenen. Daarom zullen wij hem volledig overtuigd bij anderen aanbevelen.


Harry Douwes
De heer Arnold heeft een zeer warme en persoonlijke wijze waarop hij met de nabestaanden contact heeft. In deze heftige periode neemt hij de tijd om met de familie de wensen en het verdriet te bespreken en neemt de zorg voor het regelen volledig over. Alles volgens de wensen van onze vader en ons. Ook bij de crematie ondervonden wij de rust en de tijd die de heer Arnold hiervoor neemt. Het loslaten van een geliefde is moeilijk. Hij heeft ons de mogelijkheid aangegeven om onze vader tot aan de crematie zelf te begeleiden. Daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar. Ook nadien neemt de heer Arnold nog frequent contact op en hebben wij onlangs met hem de bedankkaarten geregeld. Precies zoals wij dat graag wilden.


Ina Boezelman
Geweldig, heel erg persoonlijk. Enorme steun geweest de hele week.


Maarten Six Dijkstra
waren zeer tevreden over het geheel exact zoals wij wouden en zeer professioneel alles afgehandeld


Verbeek
Een geweldige uitvaartondernemer. Zo ‘echt’ en uitzonderlijk prettige man. Echt aan te bevelen.


Gerrie Zuiderweg - timmer
Hendrie Arnolds is een echte mensen mens. Hij Staat voor je klaar als het nodig is. Hij is heel rustig en heeft net als zijn collega's Een luisterend oor. Hij regelt alles voor je, en hij denkt echt aan alles..en hij denkt met jouw mee.. Hij maakt supermooie foto herinner gen. En hij zorgt ervoor dat het afscheid loopt zoals het moet lopen.hij kijkt van een afstand mee.. En lost als er iets is het zo voor je op. Ook na het afscheid is hij er nog. En dat is super fijn. Wij zijn erg blij met Hendrie en zijn collega,s Dank zij Hendrie hebben we een goed afscheid gehad.


Harry ten Broeke
een warme, empatische man die de situatie goed aanvoelt en zorgt dat de nodige zaken, met een lach en een traan, tijdig geregeld zijn.


Van den Berg
Fijne, persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor eigen ideeën en invullingen.


Betsy Ramerman
Hij past zich prima aan in de omgeving en de situatie waar hij mee te maken heeft. Het was voor ons een bijzonder afscheid op een manier die de overledene wenste, maar die niet onze eigen manier zou zijn. Samen met Henrie hebben we hier prima invulling aan gegeven, door de wens van de overledene op te volgen maar waar we ook een stukje van ons zelf in kwijt konden. Waardoor het een passend afscheid werd waar iedereen goed op terug kan kijken.


D.W. Bakhuis-sturris
Zeer goed contact en persoonlijke begeleiding. Alles perfect geregeld.


Stefan Koerkamp
Een betrokken en zeer vriendelijk persoonlijkheid! Zeker goed in het werk dat hij doet en zal hem aanbevelen bij anderen.


W Veltmaat Raben


Fam Dogger-Bussinger
Zeer goed geregeld allemaal en ook zeer persoonlijk. hartelijk dank voor de goede zorgen!


Karl kolbe
Ik kan niet anders zeggen als Dhr. Arnold zijn werk erg goed doet veel tijd besteed aan de nabestaanden.


Familie v elburg
Ondanks dat hij 6 begravenissen had die week dachten wij dat hij alleen met ons bezig was. Onze complimenten. Heel meelevend en betrokken.


heveerman@ziggo.nl
warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding. Een echte professional.


E Ramerman
We willen je heel erg bedanken voor hoe je ons hebt geholpen, bijgestaan in deze moeilijke periode.


Herma Willems
Respectvol en een luisterend oor


J. Braakman
Zeer professionele begeleiding en prettig contact. Nabestaanden zijn volledig ontzorgd. Aanbevelingswaardig.


Familie Dankelman


Dineke Mark-Roebertsen
Goede persoonlijke begeleiding.


Jos en Claudia Harmsen
We zijn top begeleid, Er zijn hele mooi idee met onsgedeeld zodat we het een hele mooie ervaring hebben kunnen maken.


Anje Hendriks-Van Lohuizen
Dhr. Arnold is een zeer deskundig, professioneel betrokken en empathisch uitvaartbegeleider. Hij bezit een natuurlijk overwicht zonder dwingend karakter waarmee hij ruimte creëert voor een heel persoonlijk afscheid. Hij denkt mee, geeft advies en neemt alle 'zakelijke' bijkomstigheden uit handen. Hij heeft niet alleen oog voor de overledene maar ook oog voor de nabestaanden. Zowel in de aanloop naar de begrafenis als ook in de tijd daarna. Als familie kijken wij hier met veel dankbaarheid op terug!


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


<<< Terug