<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15068

Barbara Uitvaartverzorging
Telefoon: 071-3646006
Email: info@barbara-uitvaartverzorging.nl
Website: www.barbara-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1912
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 36 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Heleen Braakman
Wat een fijne uitvaartondernemer, Zo persoonlijk, betrokken bij je wensen. Areen denkt met je mee, en heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Laat je ook je eigen wensen indien mogelijk uitvoeren.


Tiny Diemel


Tine van der Wiel ev Schalks
De uitvaartverzorger (Michel van der Bent) luistert goed en is heel rustig en bekwaam. Voelt situaties aan en neemt veel uit handen als het nodig is. Gaat respectvol met iedereen om en denkt oplossingsgericht mee. Wij, de nabestaanden, hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.


E. van den Berg
Michel is een innemend persoon op wie we volledig konden vertrouwen tijdens de eerste week toen we nog natrilden van de schok van het plotselinge overlijden


C K Verkerke Leeflang
Dankzij Michel van der Bent is de uitvaart van mijn allerliefste man een onvergetelijk gebeuren geweest.Zijn aanwezigheid is ons tot grote steun geweest in deze verdrietige dagen.


Wim Van Der Zalm
Prima begeleiding,zeer duidelijk zeer vriendelijk en correct.


Ben Zonneveld
Alles ging heel netjes en resectvol zoals we van te voren hadden afgesproken Dat we zelf de kist mochten dragen vonden we heel fijn


G. van Egmond
Ondanks de beperkingen wegens Corona heb ik het afscheid van mijn moeder als zeer persoonlijk ervaren. Uitvaartverzorger Michel was zeer attent en heeft met al onze wensen rekening gehouden. Ook na het afscheid stond hij nog klaar met advies en steun bij de afhandeling van de zaken die daarna geregeld moeten worden. Ik kijk terug op een mooi afscheid dat helemaal paste bij mijn moeder.


Liesbeth Voorham


Joke Verkade
Prima contact, kon zich goed verplaatsen in onze familie


Mary meeuwenoord
Lieve en betrokken begeleiding gehad in een verwarrende moeilijke tijd


A.J. Verkade
Areen is een zeer betrokken en warm persoon. Haar persoonlijke aandacht en vakmanschap heeft ons een goed gevoel gegeven.


Wilma Vink
Michel is een zeer fijn persoon. Hij heeft van het begin tot het eind alles netjes begeleid.


Marlou Versuij
Bedankt voor deuitstekende zorg


René
Bedankt voor de goede zorg!


m.a. poorter-vreeling
ik heb er niet bij stilgestaan dat alles best wel snel geregeld moest worden, omdat wij voor de maandag kozen voor de crematie en wij alles klaar moesten hebben voor het weekend. heeft ook goede kanten gehad, maar was eigenlijk te weinig tijd. mensen moeten de rouwkaart op zaterdag wel in de brievenbus zien en moesten afspraak die zij hadden voor maandag afzeggen, kon pas die maandag. ook was er iemand die zaterdag niks gezien had en dinsdags pas weer keek omdat ´s maandags de post niet wordt bezorgd, dus die was te laat.


Tjeerd Holwerda


J.p.d.kleijn -kempen
Hele fijne persoonlijk contact,heeft mij door de moeilijkste periode heel fijn terzijde gestaan Alle lof voor uw uitvaartonderneming Heel fijn j correct personeel


J.van de Casteel
Hele fijne ervaring ,prettig persoon voelde vertrouwd vanaf de eerste kennismaking


C. Groen
Ondanks een moeilijke tijd , werd het dragelijker door de goede zorgen van Areen . Voor onze kinderen was Areen onmisbaar , ze heeft ze overal bij betrokken . Zo mooi en zo belangrijk want deze tijd kunnen we nooit meer inhalen . We zijn Areen ontzettend dankbaar voor alle hulp en goede zorgen en bovenal voor de prachtige uitvaart voor mijn man, onze vader en opa. Als we het opnieuw mochten doen hadden we precies hetzelfde gedaan. Je was onmisbaar!


Rob Bruins
Stijlvol, persoonlijk zeer betrokken, kon niet beter.


Familie De Glopper
Areen van der Plas heeft er in alle opzichten voor gezorgd dat de uitvaart heel persoonlijk was. Daarbij hebben we ons heel ontzorgd gevoeld. Al onze wensen konden moeiteloos uitgevoerd worden. Ze dacht met ons mee, anticipeerde op onze wensen en ideeen en kwam met goede aanvullingen vanuit haar ervaring. Areen had een luisterend oor, was betrokken en is ons in de dagen rondom de uitvaart tot steun geweest. We zouden haar aan iedereen aanraden.


Patty Hermans
We hadden helaas een jaar eerder ook een uitvaart. Deze is ook door de mensen van Barbara Noordwijk verzorgt en deze was ook heel goed. Het contact is heel fijn maar zeker niet te veel. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er wordt heel goed meegedacht. Hun ervaring laten ze goed zien en horen. We zijn echt heel erg tevreden met deze fantastische mensen.


Carla Salman- Augustinus
Areen, was in één woord Fantastisch! Behulpzaam, erg aardig, meedenkend, meelevend enz.... Kortom, zij heeft de uitvaart van mijn man tot een mooi en waardevol afscheid gemaakt!


JOHN BROUWER
Betrokken en flexibel


jolanda plug
ondanks coronacrisis is de crematie van onze moeder prachtig verlopen met de middelen die wij toegereikt kregen in deze moeilijke tijd zeer persoonlijk en zeer professioneel. ieder die heeft meegewerkt aan het voorbereiden van deze crematie alle lof en een dikke tien .


H. van Steijn
Ook in de nazorg heeft mevrouw Van der Plas meer dan voldoende gedaan om deze uitvaart af te handelen


Helena mink
Uitvaart verzorging zeer goed geregeld Areen van der plas heeft het tot in de puntjes verzorgd Ook heeft zij nazorg en polissen geregeld Alles bij elkaar deze uitvaart verzorging zeer goed Barbara is aan te bevelen


Jeannette Verwoerdt
Heel lief, betrokken, meedenkend


Roland van der Voort
Zeer prettige samenwerking geweest met Areen van der Plas.


Henny Wildschut - Otten.
Kan terugkijken op een een week met heel veel verdriet maar met veel warmte en liefde in ons gezin en met een aantal familieleden en goede vrienden. Zowel Areen als Michel hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Het afscheidshuis gaf ons de gelegenheid dagelijks samen te komen om bij mijn man te zijn. De kleinkinderen (3 en 1 jaar) hebben kunnen dansen bij hun opa, een moment om nooit meer te vergeten.


Herman Warmenhoven
Zeer betrokken en super correct.Alles was/is mogelijk en absoluut niets is te veel gevraagd.Een heel fijn persoon in een vreselijke tijd voor mij.


Rudolph en Jacomien
Areen heeft ons op zeer professionele en persoonlijke wijze bijgestaan in een voor ons uiterst verdrietige tijd. Zij was op de juiste momenten warm en betrokken en op andere momenten juist heel fijn daadkrachtig en zakelijk waardoor onze overleden dierbare een passende, waardige uitvaart heeft gekregen. Areen heeft samen met haar team ervoor gezorgd dat we geen omkijken hadden naar praktische zaken en logistiek alles op rolletjes liep. Wij konden ons dus concentreren op het afscheid nemen en ons overgeven aan ons verdriet. Dankzij Areen en haar team hebben we ondanks ons verdriet, toch een fijne dag gehad.


D.N.J. den Haan
Prima gedaan Areen! Top!


J.F.M. van der List
Heel plezierig, betrokken en zeer efficient


A.H.W. van Beelen
Barbara Noordwijk heeft op een uitstekende, zeer waardige manier en met veel oog voor detail, de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij waren door omstandigheden genoodzaakt, hen daarin op een belangrijk moment zelfstandig te laten handelen. Zij hebben daarbij het vertrouwen in hen meer dan waargemaakt.


Margriet Adriaans
Advies en betrokkenheid maakte dat het voor mij en de rest van de familie een mooi gebeuren is geworden. Alles werd tot in de puntjes uitgevoerd.


Mycha
Areen is fantastisch! Met heel veel respect en een warme uitstraling. Je voelt je gehoord en ze denkt goed mee.


g.g.olijerhoek
goed verzorgt


Peter van Kampen
Hartelijk dank aan mevrouw A. van der Plas voor haar liefdevolle zorg en aandacht die wij mochten ervaren.


Frank Lind
We zijn goed geholpen in deze verdrietige periode en hebben de dienstverlening als zeer goed ervaren.


Cees Vermaas
Uitstekende balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zeer professionele benadering en - in relatie tot het verdrietig gebeuren rondom het overlijden - zeer prettig in omgang en organisatie.


Georgia van der Gen
Betrokken en oog voor de persoon vertrouwd en veilig zakelijk en zacht in een Persson verenigd


Nathalie nipper
Zeer tevreden over de goede zorgen van mijn vader


A. J. Grootenboer
Zij was zeer betrokken......


Marthilda Nijholt


Mirjam de Haas


Jan Ridder
Betrokken, met gevoel voor de situatie. Flexible maar ook nauwgezet en toch snel. Op de achtergrond waar het kon, op de voorgrond waar het moest.


Albert Habraken
alle familieleden waren zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart heeft plaatsgevonde, alsmede over de begeleiding vooraf en na afloop


Jan de Ridder
We zijn op een ontspannen manier door dit emotionele proces geholpen. Zonder enige druk te voelen zijn wij correct geadviseerd bij het tijdig maken van noodzakelijke beslissingen. Areen stond altijd voor ons klaar en heeft op een juiste wijze contact met ons gehouden, ook na de crematie zelfs. Een uitvaartondernemer die ontzorgt in moeilijke tijden op een manier zoals jij dat wenst. Wij hebben het contact als buitengewoon plezierig ervaren.


Kees van Dam


E.Middleton
Areen heeft vanaf het begin meegedacht met de invulling van de uitvaart, waarvan we zelf de hoofdlijnen al in gedachten hadden. We waren in de gelegenheid dat we in het afscheidshuis op onze manier de voorbereidingen konden treffen en daar afscheid konden nemen. Met het samenzijn in het afscheidshuis zelf hebben we als familie goed kunnen afsluiten. Met een glimlach kunnen we nu dagelijks langs het huisje rijden.


Kees van Dam


Peter Rolvers
Zeer goed


Mieke van der Plas, echtgenoot van H.C. de Gier
Toen mij man ziek was hebben wij Areen van der Plas van Barbara uitvaartbegeleiding gebeld om de begrafenis te bespreken. Omdat het toen hard achteruit ging kwam zij daags na ons telefoontje op zondag bij ons langs. De dag daarna was mijn man al overleden. Ontzettend fijn dat hij nog heeft kunnen aangeven wat zijn wensen waren. Areen dacht goed mee en betrok ook onze kinderen erin. Heel knap hoe ze dat deed. De week tot de begrafenis zijn wij ontzettend goed en liefdevol door haar begeleid. Alles op een respectvolle en waardige manier. De rouwdienst heeft zij zelf geleid. Dat wilde mijn man graag. Het was zo'n mooie dienst. Ik krijg tot op de dag van vandaag nog complimenten over de rouwdienst. Het was mooi, waardig en persoonlijk. Met respect voor de overledene en de nabestaanden. Ook nu nog neemt Areen regelmatig contact met mij op. Hoe het met ons gaat. Ik kan mij geen betere uitvaartbegeleidster wensen. Dankjewel Areen.


Koos Ras
Alles is volgens wens verlopen. Ik beveel deze uitvaartondernemer danook bij iedereen aan.


Debbie van den Nieuwendijk
Areen van der Plas heeft ons vanaf het eerste contact bijgestaan. Ze geeft zeer goede adviezen en probeert ons op alle manieren van dienst te zijn. Door haar kregen we andere ideeën over de uitvaart en plechtigheid en waren we heel dankbaar voor haar tips. Ze was een fantastische hulp in deze verdrietige periode.


Astrid Oostermeijer
Areen dacht mee met een praktische insteek wat zeer verfrissend was en geheel in de geest van de overledene. Alles was zeer goed geregeld, dit heeft veel zorgen bij ons weggenomen.


B.Wijnands
Ik ben zeer te vrede En weinig of niets op aan te merken


Josselin Hoogeveen
Prettige en persoonlijke samenwerking waarin alle ruimte was om te focussen op de verwerking en het organiseren van de uitvaart naar onze wensen. Als zeer fijn ervaren!


<<< Terug