<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15068

Barbara Uitvaartverzorging
Telefoon: 071-3646006
Email: info@barbara-uitvaartverzorging.nl
Website: www.barbara-uitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1912
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Chantal Duindam 
Areen van der Plas van Barbara Uitvaartverzorging heeft ons enorm goed begeleidt in een hele droevige periode. Zij en haar team hebben ervoor gezorgd dat het een mooi en zeer persoonlijk afscheid is geworden.


Corina Christiaanse 
Helder, duidelijk en een liefdevolle uitvaartondernemer. Er was ruim de tijd voor ons verhaal en onze wensen. De uitvaartondernemer heeft mij goed geholpen met m’n executeur-testamentair rol! Super fijn!


Steven 
Je merkt aan alles dat Areen een uiterst professionele en zorgvuldige manier van werken heeft. In de moeilijke tijd bewaakt zij het totale traject en houdt de volledige controle over echt alles. Alles is vooraf besproken, bedacht en niets wordt aan het toeval overgelaten. Ze was voor ons en onze dochter een luisterend oor en draaide nergens omheen, ze benoemde alles zo als het was en dat was zo fijn. Grote respect voor Areen en haar team, we zijn ze erg dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan.


P.M. Guijt-Griffioen 
In een tijd van verdriet en afscheid nemen, is een persoonlijke uitvaart als een goede herinnering en extra troost. Areen luisterde, vertaalde onze wensen en verzorgde dat persoonlijke afscheid. Areen, dankjewel voor de denkbeeldige arm die je om ons heen hebt geslagen, voor je lieve woorden en de verzorging van het afscheid.


Saskia Ruigrok-Bol 
Areen van der Plas is zeer betrokken, vakkundig, duidelijk, goed georganiseerd en denkt mee als dat wenselijk is. Wij kunnen Areen van der Plas zeker aanbevelen.


Tjeerd Holwerda 
ze was erg betrokken, ook bel en mail contact gehad na de uitvaart.


Arjan Van Beelen 
Wij hebben de uitvaartzorg als zeer warm en betrokken ervaren.


Marieke Dietz 
Areen heeft met veel respect, zorgvuldigheid en liefde de uitvaart mijn vader begeleid. De begeleiding was heel erg fijn en er is met aandacht geluisterd naar onze wensen en moeiteloos uitgevoerd. Wij kijken terug op een mooie dag.


j.ruigrok 
zeer attent en kundig, leeft mee met de nabestaanden , denkt ook mee, en organiseert alles op een prettige manier


W. Zuidhoek 
Ze zijn ook betrokken geweest bij de begrafenis van mijn vader. Perfecte begeleiding, warm en professioneel


Carla Albers-Goedhart 
Areen is een hele lieve en vakbekwame vrouw. Ze is meedenkend en meelevend. De crematie heeft ze heel mooi gedaan. Ze betrok de kleinkinderen overal bij.Na de crematie heeft ze ook nog vele malen contact gehouden. Zo blij dat zij de crematie heeft gedaan zou haar aan iedereen aanbevelen.


Wilma Vink 
Michel is een hele fijne man om contact mee te hebben, ik heb er goed mee kunnen sparren over echt alles.


Heleen Braakman 
Wat een fijne uitvaartondernemer, Zo persoonlijk, betrokken bij je wensen. Areen denkt met je mee, en heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Laat je ook je eigen wensen indien mogelijk uitvoeren.


Tiny Diemel 


Tine van der Wiel ev Schalks 
De uitvaartverzorger (Michel van der Bent) luistert goed en is heel rustig en bekwaam. Voelt situaties aan en neemt veel uit handen als het nodig is. Gaat respectvol met iedereen om en denkt oplossingsgericht mee. Wij, de nabestaanden, hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.


E. van den Berg 
Michel is een innemend persoon op wie we volledig konden vertrouwen tijdens de eerste week toen we nog natrilden van de schok van het plotselinge overlijden


C K Verkerke Leeflang 
Dankzij Michel van der Bent is de uitvaart van mijn allerliefste man een onvergetelijk gebeuren geweest.Zijn aanwezigheid is ons tot grote steun geweest in deze verdrietige dagen.


Wim Van Der Zalm 
Prima begeleiding,zeer duidelijk zeer vriendelijk en correct.


Ben Zonneveld 
Alles ging heel netjes en resectvol zoals we van te voren hadden afgesproken Dat we zelf de kist mochten dragen vonden we heel fijn


G. van Egmond 
Ondanks de beperkingen wegens Corona heb ik het afscheid van mijn moeder als zeer persoonlijk ervaren. Uitvaartverzorger Michel was zeer attent en heeft met al onze wensen rekening gehouden. Ook na het afscheid stond hij nog klaar met advies en steun bij de afhandeling van de zaken die daarna geregeld moeten worden. Ik kijk terug op een mooi afscheid dat helemaal paste bij mijn moeder.


Liesbeth Voorham 


Joke Verkade 
Prima contact, kon zich goed verplaatsen in onze familie


Mary meeuwenoord 
Lieve en betrokken begeleiding gehad in een verwarrende moeilijke tijd


A.J. Verkade 
Areen is een zeer betrokken en warm persoon. Haar persoonlijke aandacht en vakmanschap heeft ons een goed gevoel gegeven.


Wilma Vink 
Michel is een zeer fijn persoon. Hij heeft van het begin tot het eind alles netjes begeleid.


Marlou Versuij 
Bedankt voor deuitstekende zorg


René 
Bedankt voor de goede zorg!


m.a. poorter-vreeling 
ik heb er niet bij stilgestaan dat alles best wel snel geregeld moest worden, omdat wij voor de maandag kozen voor de crematie en wij alles klaar moesten hebben voor het weekend. heeft ook goede kanten gehad, maar was eigenlijk te weinig tijd. mensen moeten de rouwkaart op zaterdag wel in de brievenbus zien en moesten afspraak die zij hadden voor maandag afzeggen, kon pas die maandag. ook was er iemand die zaterdag niks gezien had en dinsdags pas weer keek omdat ´s maandags de post niet wordt bezorgd, dus die was te laat.


Tjeerd Holwerda 


J.p.d.kleijn -kempen 
Hele fijne persoonlijk contact,heeft mij door de moeilijkste periode heel fijn terzijde gestaan Alle lof voor uw uitvaartonderneming Heel fijn j correct personeel


J.van de Casteel 
Hele fijne ervaring ,prettig persoon voelde vertrouwd vanaf de eerste kennismaking


C. Groen 
Ondanks een moeilijke tijd , werd het dragelijker door de goede zorgen van Areen . Voor onze kinderen was Areen onmisbaar , ze heeft ze overal bij betrokken . Zo mooi en zo belangrijk want deze tijd kunnen we nooit meer inhalen . We zijn Areen ontzettend dankbaar voor alle hulp en goede zorgen en bovenal voor de prachtige uitvaart voor mijn man, onze vader en opa. Als we het opnieuw mochten doen hadden we precies hetzelfde gedaan. Je was onmisbaar!


Rob Bruins 
Stijlvol, persoonlijk zeer betrokken, kon niet beter.


Familie De Glopper 
Areen van der Plas heeft er in alle opzichten voor gezorgd dat de uitvaart heel persoonlijk was. Daarbij hebben we ons heel ontzorgd gevoeld. Al onze wensen konden moeiteloos uitgevoerd worden. Ze dacht met ons mee, anticipeerde op onze wensen en ideeen en kwam met goede aanvullingen vanuit haar ervaring. Areen had een luisterend oor, was betrokken en is ons in de dagen rondom de uitvaart tot steun geweest. We zouden haar aan iedereen aanraden.


Patty Hermans 
We hadden helaas een jaar eerder ook een uitvaart. Deze is ook door de mensen van Barbara Noordwijk verzorgt en deze was ook heel goed. Het contact is heel fijn maar zeker niet te veel. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er wordt heel goed meegedacht. Hun ervaring laten ze goed zien en horen. We zijn echt heel erg tevreden met deze fantastische mensen.


Carla Salman- Augustinus 
Areen, was in één woord Fantastisch! Behulpzaam, erg aardig, meedenkend, meelevend enz.... Kortom, zij heeft de uitvaart van mijn man tot een mooi en waardevol afscheid gemaakt!


JOHN BROUWER 
Betrokken en flexibel


jolanda plug 
ondanks coronacrisis is de crematie van onze moeder prachtig verlopen met de middelen die wij toegereikt kregen in deze moeilijke tijd zeer persoonlijk en zeer professioneel. ieder die heeft meegewerkt aan het voorbereiden van deze crematie alle lof en een dikke tien .


H. van Steijn 
Ook in de nazorg heeft mevrouw Van der Plas meer dan voldoende gedaan om deze uitvaart af te handelen


Helena mink 
Uitvaart verzorging zeer goed geregeld Areen van der plas heeft het tot in de puntjes verzorgd Ook heeft zij nazorg en polissen geregeld Alles bij elkaar deze uitvaart verzorging zeer goed Barbara is aan te bevelen


Jeannette Verwoerdt 
Heel lief, betrokken, meedenkend


Roland van der Voort 
Zeer prettige samenwerking geweest met Areen van der Plas.


Henny Wildschut - Otten. 
Kan terugkijken op een een week met heel veel verdriet maar met veel warmte en liefde in ons gezin en met een aantal familieleden en goede vrienden. Zowel Areen als Michel hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Het afscheidshuis gaf ons de gelegenheid dagelijks samen te komen om bij mijn man te zijn. De kleinkinderen (3 en 1 jaar) hebben kunnen dansen bij hun opa, een moment om nooit meer te vergeten.


Rudolph en Jacomien 
Areen heeft ons op zeer professionele en persoonlijke wijze bijgestaan in een voor ons uiterst verdrietige tijd. Zij was op de juiste momenten warm en betrokken en op andere momenten juist heel fijn daadkrachtig en zakelijk waardoor onze overleden dierbare een passende, waardige uitvaart heeft gekregen. Areen heeft samen met haar team ervoor gezorgd dat we geen omkijken hadden naar praktische zaken en logistiek alles op rolletjes liep. Wij konden ons dus concentreren op het afscheid nemen en ons overgeven aan ons verdriet. Dankzij Areen en haar team hebben we ondanks ons verdriet, toch een fijne dag gehad.


<<< Terug