<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15068

Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk
Telefoon: 071-3646006
Email: info@barbaranoordwijk.nl
Website: www.barbaranoordwijk.nl

Jaar oprichting: 1912
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 25 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


jolanda plug
ondanks coronacrisis is de crematie van onze moeder prachtig verlopen met de middelen die wij toegereikt kregen in deze moeilijke tijd zeer persoonlijk en zeer professioneel. ieder die heeft meegewerkt aan het voorbereiden van deze crematie alle lof en een dikke tien .


H. van Steijn
Ook in de nazorg heeft mevrouw Van der Plas meer dan voldoende gedaan om deze uitvaart af te handelen


Helena mink
Uitvaart verzorging zeer goed geregeld Areen van der plas heeft het tot in de puntjes verzorgd Ook heeft zij nazorg en polissen geregeld Alles bij elkaar deze uitvaart verzorging zeer goed Barbara is aan te bevelen


Jeannette Verwoerdt
Heel lief, betrokken, meedenkend


Roland van der Voort
Zeer prettige samenwerking geweest met Areen van der Plas.


Henny Wildschut - Otten.
Kan terugkijken op een een week met heel veel verdriet maar met veel warmte en liefde in ons gezin en met een aantal familieleden en goede vrienden. Zowel Areen als Michel hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Het afscheidshuis gaf ons de gelegenheid dagelijks samen te komen om bij mijn man te zijn. De kleinkinderen (3 en 1 jaar) hebben kunnen dansen bij hun opa, een moment om nooit meer te vergeten.


Herman Warmenhoven
Zeer betrokken en super correct.Alles was/is mogelijk en absoluut niets is te veel gevraagd.Een heel fijn persoon in een vreselijke tijd voor mij.


Rudolph en Jacomien
Areen heeft ons op zeer professionele en persoonlijke wijze bijgestaan in een voor ons uiterst verdrietige tijd. Zij was op de juiste momenten warm en betrokken en op andere momenten juist heel fijn daadkrachtig en zakelijk waardoor onze overleden dierbare een passende, waardige uitvaart heeft gekregen. Areen heeft samen met haar team ervoor gezorgd dat we geen omkijken hadden naar praktische zaken en logistiek alles op rolletjes liep. Wij konden ons dus concentreren op het afscheid nemen en ons overgeven aan ons verdriet. Dankzij Areen en haar team hebben we ondanks ons verdriet, toch een fijne dag gehad.


D.N.J. den Haan
Prima gedaan Areen! Top!


J.F.M. van der List
Heel plezierig, betrokken en zeer efficient


A.H.W. van Beelen
Barbara Noordwijk heeft op een uitstekende, zeer waardige manier en met veel oog voor detail, de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij waren door omstandigheden genoodzaakt, hen daarin op een belangrijk moment zelfstandig te laten handelen. Zij hebben daarbij het vertrouwen in hen meer dan waargemaakt.


Margriet Adriaans
Advies en betrokkenheid maakte dat het voor mij en de rest van de familie een mooi gebeuren is geworden. Alles werd tot in de puntjes uitgevoerd.


Mycha
Areen is fantastisch! Met heel veel respect en een warme uitstraling. Je voelt je gehoord en ze denkt goed mee.


g.g.olijerhoek
goed verzorgt


Peter van Kampen
Hartelijk dank aan mevrouw A. van der Plas voor haar liefdevolle zorg en aandacht die wij mochten ervaren.


Frank Lind
We zijn goed geholpen in deze verdrietige periode en hebben de dienstverlening als zeer goed ervaren.


Cees Vermaas
Uitstekende balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zeer professionele benadering en - in relatie tot het verdrietig gebeuren rondom het overlijden - zeer prettig in omgang en organisatie.


Georgia van der Gen
Betrokken en oog voor de persoon vertrouwd en veilig zakelijk en zacht in een Persson verenigd


Nathalie nipper
Zeer tevreden over de goede zorgen van mijn vader


A. J. Grootenboer
Zij was zeer betrokken......


Marthilda Nijholt


Mirjam de Haas


Jan Ridder
Betrokken, met gevoel voor de situatie. Flexible maar ook nauwgezet en toch snel. Op de achtergrond waar het kon, op de voorgrond waar het moest.


Albert Habraken
alle familieleden waren zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart heeft plaatsgevonde, alsmede over de begeleiding vooraf en na afloop


Jan de Ridder
We zijn op een ontspannen manier door dit emotionele proces geholpen. Zonder enige druk te voelen zijn wij correct geadviseerd bij het tijdig maken van noodzakelijke beslissingen. Areen stond altijd voor ons klaar en heeft op een juiste wijze contact met ons gehouden, ook na de crematie zelfs. Een uitvaartondernemer die ontzorgt in moeilijke tijden op een manier zoals jij dat wenst. Wij hebben het contact als buitengewoon plezierig ervaren.


Kees van Dam


E.Middleton
Areen heeft vanaf het begin meegedacht met de invulling van de uitvaart, waarvan we zelf de hoofdlijnen al in gedachten hadden. We waren in de gelegenheid dat we in het afscheidshuis op onze manier de voorbereidingen konden treffen en daar afscheid konden nemen. Met het samenzijn in het afscheidshuis zelf hebben we als familie goed kunnen afsluiten. Met een glimlach kunnen we nu dagelijks langs het huisje rijden.


Kees van Dam


Peter Rolvers
Zeer goed


Mieke van der Plas, echtgenoot van H.C. de Gier
Toen mij man ziek was hebben wij Areen van der Plas van Barbara uitvaartbegeleiding gebeld om de begrafenis te bespreken. Omdat het toen hard achteruit ging kwam zij daags na ons telefoontje op zondag bij ons langs. De dag daarna was mijn man al overleden. Ontzettend fijn dat hij nog heeft kunnen aangeven wat zijn wensen waren. Areen dacht goed mee en betrok ook onze kinderen erin. Heel knap hoe ze dat deed. De week tot de begrafenis zijn wij ontzettend goed en liefdevol door haar begeleid. Alles op een respectvolle en waardige manier. De rouwdienst heeft zij zelf geleid. Dat wilde mijn man graag. Het was zo'n mooie dienst. Ik krijg tot op de dag van vandaag nog complimenten over de rouwdienst. Het was mooi, waardig en persoonlijk. Met respect voor de overledene en de nabestaanden. Ook nu nog neemt Areen regelmatig contact met mij op. Hoe het met ons gaat. Ik kan mij geen betere uitvaartbegeleidster wensen. Dankjewel Areen.


Koos Ras
Alles is volgens wens verlopen. Ik beveel deze uitvaartondernemer danook bij iedereen aan.


Debbie van den Nieuwendijk
Areen van der Plas heeft ons vanaf het eerste contact bijgestaan. Ze geeft zeer goede adviezen en probeert ons op alle manieren van dienst te zijn. Door haar kregen we andere ideeën over de uitvaart en plechtigheid en waren we heel dankbaar voor haar tips. Ze was een fantastische hulp in deze verdrietige periode.


Astrid Oostermeijer
Areen dacht mee met een praktische insteek wat zeer verfrissend was en geheel in de geest van de overledene. Alles was zeer goed geregeld, dit heeft veel zorgen bij ons weggenomen.


J.A. Lelieveld
objectieve voorlichting, voldoende tijd en aandacht.


B.Wijnands
Ik ben zeer te vrede En weinig of niets op aan te merken


TMM van Maris
Dian was van begin tot eind betrokken, meedenkend en meelevend.


Josselin Hoogeveen
Prettige en persoonlijke samenwerking waarin alle ruimte was om te focussen op de verwerking en het organiseren van de uitvaart naar onze wensen. Als zeer fijn ervaren!


Familie Vlek
Areen is duidelijk iemand die met passie en beleving haar vak uitoefent en wij zouden haar dan ook aan iedereen aanraden, echt heel fijn!!


Ton Bierman
Alles tot in de puntjes verzorgd. We werden geheel ontzorgd en hoefden alleen onze wensen in te vullen. Erg goed geregeld. Compliment voor de gehele verzorging.


Willem Zwaan


H.C. Hoek Hoogerdijk
Barbara uitvaartverzorging heeft ons zeer goed begeleid in de week van overlijden tot uitvaart en daarna. Zorgde ervoor dat wij er erg bij betrokken werden en onze manier afscheid konden nemen. Wij willen Areen bedanken voor haar warmte en de manier waarop zij dit gedaan heeft.


MWF Putman
Een zeer betrokken uitvaartondernemer die alles in het werk stelt om er een mooie, persoonlijke en goedlopende uitvaart van te maken. Wij raden deze uitvaartondernemer zeer aan.


J. Bechthum-Zwart
Uitstekend


Henry Gielen
Ondanks het verlies van mijn broer was alles tot in de puntjes geregeld We zijn zeer dankbaar dat uitvaartcentrum Barbara ons heeft geholpen.


V. Wuijster


Hans Nonnekes
Wij kijken terug op een zeer waardig afscheid van mijn (schoon)zus. De suggesties van Areen van der Plas waar doordacht en vulde vlekkeloos onze wensen aan. Op de dag zelf ook nog de laatste puntjes op de I. De opstelling in de woning van de instelling was precies zo uitgevoerd als dat wij dat hebben aangegeven of in gedachten hadden. Kortom Areen heeft precies begrepen waar wij behoefte aan hadden en heeft ook de begeleiders van de instelling ook heel nauw betrokken bij het afscheid. Goed voor hen en zeker ook voor ons om de betrokkenheid te zien van de begeleiders.


Maresca de jong
Luistert goed, is betrokken, handelt snel en in goed overleg


Peter van Rossum
Areen was zeer professioneel en empatisch. De familie is zeer te spreken over haar. Al onze wensen werden door Areen tot in de puntjes verzorgd.


A.G. van der Plas
Uitvaart is naar tevredenheid gegaan. Tip: van tevoren aangeven dat lopen naar begraafplaats vanaf kerk ook mogelijk is; ondersteuning bij opstellen overlijdenskaart en dankbetuiging is voor verbetering vatbaar.


E. Zonneveld
Goed geregeld


E.S.M. Braun Ruigrok
Het werd een zeer goed contact met de dames daar ze een 5 maanden eerder ook al de uitvaart van mijn moeder en ook een maand ervoor de moeder van mijn man zijn kinderen verzorgd hadden dus zeer goed en persoonlijk contact en liefdevol.


Danielle Molenaar-de Waal
Ik kijk met zo'n warm en goed gevoel terug op de uitvaart. Areen heeft me zo goed begeleid hoefde me nergens zorgen over te maken. Kinderen zijn overal bij betrokken en voelden zich ook prettig. Had het me niet beter kunnen wensen. Daar zijn we erg dankbaar voor.


Bianca, namens ons allemaal
Wij, de kinderen willen nogmaals uitvaartverzorging Barbara, en in het bijzonder Dian bedanken voor alle goede zorgen. Ondanks onze situatie en een paar punten die niet verliepen zoals gedacht ( dit lag absoluut niet aan Dian maar aan de medewerkers van het crematorium zelf) is alles uiteindelijk naar wens verlopen. Dian als persoon hebben wij als zeer positief ervaren, gaf ons alle ruimte om de beslissingen te nemen en gaf ons advies daar waar nodig. Altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Dian, dank voor alles wij waarderen jouw betrokkenheid enorm!


yvonne van der zalm
hed Areen van der Plas al eerder bij een begrafenis nodig gehad en ik zal haar zeker weer bij een volgende begrafenis vragen .


WIM SCHONEVELD


Margreet landman
Toen mijn moeder op 30-11-2016 overleed, heeft Areen v.d. Plas van de Barbara haar afscheid tot onze volle tevredenheid (en meer dan dat) verzorgd. Zonder aarzelen heb ik haar ook gevraagd om het afscheid van mijn vader te verzorgen, en hoewel zij eigenlijk vrij was wilde ze dat met alle liefde doen. En ze heeft het ook weer met alle liefde gedaan. Areen is een heel fijn en warm persoon, met het hart op de juiste plaats, en bovendien een vakvrouw. Alles was weer perfect geregeld, en we kijken met een warm gevoel op het afscheid van mijn vader terug.


Annette Alders-van den Berg
Vanaf het moment van overlijden hebben wij zeer nauw contact gehad met Dian. Ze heeft ons zeer goed begeleid het was prettig met haar kennis te hebben gemaakt. Ook de nazorg van Dian stelde wij zeer op prijs. Niets was voor haar teveel en heeft alles goed geregeld.


Leo van der Zwan
Zeer vakkundig en betrokken


Annet bakker
Wij zijn zeer goed begeleid in het hele proces door Dian alles heeft ze tot in de puntjes verzorgd het gaf ons een vertrouwd gevoel


Joke Dieben
Gevoelig meegaand en heel erg fijn. Erg persoonlijk en meedenkend. Mocht zelfs de laatste rit met mijn man meerijden hoe mooi kan dat zijn. Geweldig.


Gerda van Dinter
Een goed luisterend oor. Meedenken met de cliënten.Alles tot in de puntjes verzorgd.


Jan Tooms
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment werden wij meer dan goed begeleid. Je hebt al zoveel te regelen als er een gezinslid overlijd. De uitvaart werd voor ons door Areen geregeld maar wel zoals wij dit voor ogen hadden en meer. Weinig woorden waren vanuit ons nodig om alles tot een mooi einde te brengen. Dank Areen !


G.D.H. Schelvis
Geruisloos werden veel zaken voor ons geregeld, terwijl er goed naar de familie werd geluisterd. De ondernemer stond geheel open voor onze wensen, zodat we naar volle tevredenheid een eigen invulling hebben kunnen geven aan het afscheid van onze moeder.


Debbie de Ridder-Steenvoorden


EPlug van Sprang
Alles is precies gegaan zoals gewnst . We kregen van de belangstellende allen maar lovende woorden dat ze het een mooie uitvaart vonden


L.P.W. van der Zalm
uitvaartverzorging Barbara Noordwijk heeft de uitvaart uitgevoerd zoals door overledene en familie was aangegeven. De begeleiding door Annemarie Hazenoot was meer dan goed.


Leonard van Utrecht
Wij, en ik persoonlijk enorm, hebben het als heel fijn en prettig ervaren hoe Annemarie ons heeft begeleid door deze moeilijke tijd. Heel persoonlijk en warm. Precies de leiding nemend waarneer nodig. Ook de jongens die onze papa hebben thuisgebracht en weer hebben opgehaald verdoenen ook een dikke pluim. Dank voor alles!


J.H.Stevens
prachtig verzorgd.


A. Van bunnik


Ton Zonneveld
Alles gewoon goed geregeld