<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15070

De Ruijter Uitvaartverzorging B.V.
Telefoon: 0181645609
Email: info@deruijteruitvaartverzorging.nl
Website: www.deruijteruitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J. van Noort
Dit is mijn tweede ervaring met deze uitvaartondernemer. Alles is wederom heel correct afgehandeld en ik kan ze zeker aanbevelen. In vergelijking met de vorige ervaring was het contact echter dit keer wel gehaaster en daardoor ook iets minder persoonlijk. Wellicht was dit een gevolg van de coronacrisis maar het maakt wel dat de totale beoordeling daarom op een 8 uitkomt en niet op een 10.


Martin Flipse
De Ruijter uitvaartverzekering hebben wij als zeer professioneel en integer ervaren. De communicatie, inlevingsvermogen en persoonlijke begeleiding is uitstekend.


I.M.L. Koopmans
Ik ben tevreden over de begeleiding. Er was voldoende ruimte voor onze eigen ideeën; eigenlijk is het gegaan zoals wij voor ogen hadden en wilden. Enige minpuntje; de kaarsjes die wij aanstaken waren al gebruikt en één kaarsje was voor het einde van de uitvaart al uitgegaan.


Alice Barèl
Een zeer professionele en betrokken uitvaartverzorger die al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd heeft.


adrie voogt
het was heel fijn, heel persoonlijk.het is alles naar wens verlopen.ik kijk er meteen goed gevoel op terug.


Jacqueline van de Langenberg
Wij willen Peter de Ruijter bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Er is aan al onze wensen voldaan. Ondanks dat de uitvaart aangepast moest worden i.v.m. de veiligheidseisen van het Coronavirus, was het een heel mooi en een waardig afscheid.


Martina Oversloot-Kulik
Prettige samenwerking met begrafenisondernemer Dhr. De Ruijter.Er werd goed rekening gehouden met onze wensen. We werden erg betrokken bij het verzorgen en uitgeleide doen van mijn vader uit hospice de waterlelie. Niet anders dan lof. Zeer respectvol.


Jolanda Nikken Horster
De Ruijter uitvaartverzorging scoort bij ons top! De persoonlijke en eerlijke benadering zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is fijn dat dit een familiebedrijf is dit zorgt er mede voor dat er geen ruis op de lijn is wat betreft afspraken. En ook niet onbelangrijk wat betreft hun uiterlijke verzorging:Peter en zijn dochters zien zagen er telkens tiptop verzorgd uit. U zult dus begrijpen dat wij deze onderneming bij iedereen aan zullen raden.


Judith Brock
Wij vonden de uitvaartondernemer professioneel, rustig, ontzorgend, vriendelijk, begripvol en behulpzaam. Hij nam de tijd voor ons, luisterde goed en kwam met nuttige suggesties. De organisatie van de uitvaart verliep vlot en gestructureerd. Het was een mooie, emotionele en gepersonaliseerde uitvaart geworden.


MC.Snijders van Meerkerk
Hele lieve aardige man.


M.v.Strijbos- Ruijgrok
We zijn zéér tevreden over de goede begeleiding en de verzorging bij het afscheid . We hebben veel positieve reacties gekregen. Zeker aan te bevelen !


Gardenier
Zeer betrokken.


Annemarie
Zeer ervaren en persoonlijke uitvaartverzorgers. Zij hebben er aan bijgedragen dat de periode vanaf overlijden, tot en met de crematie een fijne tijd was om op terug te kijken.


Peter Verkaik


Mevr. C. de Wachter-Kras
Heb Peter de Ruijter en zijn 2 dochters vaak genoeg bedankt voor alles. Daarbij wilde ik van mezelf ook iets terug doen om iets leuks te maken voor kerst.


Sylvia de Reus
Peter de Ruijter heb ik leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid en heeft mij echt geholpen zodat het een hele respectvolle uitvaart is geworden voor mijn Aad. Ook alle aanwezigen vonden Peter een uitzonderlijke goede uitvaartbegeleider en hadden dit nog niet eerder meegemaakt. Alleen maar respect voor Peter en zijn naaste medewerkster.


Ed Roubos
Keurig verzorgde uitvaart. Peter de Ruijter straalt rust en waardigheid uit, en is een rustpunt in een roerige tijd na een overlijden..


M. Houtzager
Zo ver ik het gezien en meegemaakt heb is het een familie bedrijf met uitstekende mensen, ik kom er niet graag mee in contact, maar als het daar is dan kan ik het iedereen aanraden. Hen sterkte punten zijn meeleven in de mens. en goede tips geven en je kan ze altijd bellen dag en nacht. Ik heb hel veel bewondering voor deze mensen. Geen dure spullen aansmeren als dit niet nodig is. Ze hebben naar al onze wensen geluisterd en uitgevoerd, diep respect voor deze mensen. Ik kan het iedereen aanraden als het zo ver is. Mijn vrouw is thuis opgebaard ook dat kan ik iedereen aanraden, en de dames en heer zijn elke dag langs geweest om alles te controleren. Mijn dank voor alles Uitvaartverzorging De Ruijter... En als de verzekering nu ook eens mee werkt met uitbetalen zou dit nog beter zijn om het af te sluiten, maar ja dat zijn verzekeringen nu eenmaal, ik wil dit toch even gezegd hebben.


Gonnie van den Heuvel
Niet alleen ik maar ook familieleden, vrienden en bekenden waren zeer te spreken over deze uitvaartondernemer. Mocht ik ooit zelf komen te overlijden dan wil ik deze uitvaartondernemer.


Ria van den Berg - Zwanenburg
Heer de Ruijter voelt alles perfect aan. Met de uitvaart van mijn vader in 2000 heeft hij gezegd dit kan maar 1 keer dus doe het zoals de overledene en u het wil en heb geen spijt. Dat heb ik altijd onthouden.


f.j.den biggelaar
is een mooie en verzorgde uitvaart geworden van het begin tot het einde.


Jacques van Hout
Zeer tevreden en zal hen zeker de volgende keer weer vragen.


G. Zonneveld
Zeer tevreden over de gepaste wijze waarop de uitvaart georganiseerd is door deze uitvaartondernemer.


Conny Kweekel


W Kesting groenendijk
Een inemend persoon. Goed begeleid


R van Delft.
Helemaal volgens wens gegaan, met veel persoonlijke begeleiding. Samen met hen de overledene verzorgd.


brenda zandijk-van Rijn
Fijne mensen met zeer veel ervaring. inlevingsgevoel erg groot!! en op alle fronten met ons meegedacht als we het toch een beetje anders wilde dan normaal.


Wilma Stahlie
De crematie van onze moeder was uitstekend verzorgd, warm meelevend en alles volgens afspraak geregeld. Wij zullen Peter de Ruijter en zijn team dan ook van harte aanbevelen.


J.Komejan
Goede en fijne warme contacten. Informatie en afhandelingen perfect.


C.J.A. Bruijs de Man
Zoveel begrip en zoveel aandacht was heel fijn om door deze familie geholpen te worden bij de uitvaart van mij man


Mirjam Vosselman
Als nabestaanden zijn wij zeer te spreken over de begeleiding, de persoonlijke benadering, het contact en de rust en ruimte aan ons als familie waarmee de uitvaart plaats heeft kunnen vinden. Voor ons geen betere uitvaartverzorging. Wij bevelen de Ruijter uitvaartverzorging van harte aan.


Ria van Doodewaard
Goed en vriendelijk


P Boekestein
Hr de Ruijter doet er alles aan om de verwachtingen waar te maken, hij is zeer betrokken en hij is een steun voor ons geweest in een verdrietige tijd.Ik zal hem aan iedereen aanbevelen


B van der meulen , heleen van wingerden
dat het allemaal heel netjes is voorlopen. we zijn hier heel blij mee.


Ingrid smeelen


Ans van der Gaag
Prima begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn moeder. Zeer respectvol.


M.van Herk-Eberwijn


C overheul vuijk
Deze uitvaartondernemer En ook de mensen waar hij mee samen werkt zijn mensen die in moeilijke dagen een stukje met je mee lopen ,met warmte en begrip .die respectvol met je verdriet omgaan .onze kleinzoons een handvat wisten te geven waar zr mee verder konden .ben blij dat ik deze mensen ons begeleid hebben ,en kan hem zeker aanbevelen.


Rob Hoogland
De heer Peter de Ruijter en zijn medewerkers is een goed team die voldoet en meedenkt aan de wensen van de nabestaanden.


Leo van Kruining


A van Doorn
Op een heel nette en rustige manier begeleid daarom wens ik hem ook bij een ieder aan


P.J.M. Wibier
Duidelijk, klantvriendelijk en oplossingsgericht.


Sylvia Roest
mede door Peter en Sanne is het geheel een waardig afscheid geworden.


Rob Hoogland
Wij danken dhr. Peter de Ruijter voor het verzorgen van de uitvaart, alles was tot in de puntjjes geregeld, conform de vooraf gemaakte afspraken Wij zullen hem altijd aanbevelen bij anderen.


Coby van vuvt
Ondanks het verlies van onze vader was dit een mooie dienst


DeRuyter Uitvaardverzorging
Zeer goed, alles wat ik gezien heb en heb besproken, werd geregeld


Jessica en familie Slof
Hele fijne en betrokken mensen. Van tevoren een afspraak gemaakt om alle uitleg te krijgen en het meeste al kunnen regelen. We konden ze altijd bellen wanneer het nodig was. Ze hebben ons goed begeleid vanaf het begin tot het eind. De toespraak die de uitvaartverzorger hield was heel mooi en hij gebruikte de juiste woorden.


G. van Beekom-Geenen
Heel goed verzorgd.