<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15070

De Ruijter Uitvaartverzorging B.V.
Telefoon: 0181645609
Email: info@deruijteruitvaartverzorging.nl
Website: www.deruijteruitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


G.M.A. van den Brand da Graça (zoon).  
De personen zijn zo rustig en beheerst en houden er rekening mee dat jij niet rustig en beheerst bent i.v.m. het overlijden van een dierbare. Dit hebben wij als heel erg prettig ervaren. Tevens hebben zij ons tips gegeven hoe een en ander af te handelen. Hierdoor is onze ervaring boven verwachting geweest.


Nederlof  


Frank Kapogiannis 
zeer persoonlijk en alles naar wens goed begeleid


B. Heymann 
De gehele uitvaart was zeer goed, een mooi en goed verzorgde dienst. Wij zijn als familie zeer tevreden en hadden het niet anders willen doen.


Gerard van Houwelingen 
Uitstekende dienstverlening. Zorgvuldig. Doortastend zonder gehaast te zijn. Op de dag van overlijden heeft het ons verbaasd hoe snel alles geregeld was. We zijn uitermate tevreden over de totale dienstverlening vanaf het eerste contact tot en met het indienen van de factuur.


G. Van der waal 
Deze uitvaartondernemer heeft diverse malen een uitvaart voor ons geregeld. Het was iedere keer uitmuntend geregeld. Heel tevreden.


Plantinga E. 
zeer goed!!


Annemarie Voogd 
Prettig, persoonlijk en professioneel contact


M. Andressen-Pouw 
Het team de Ruijter heeft ons voor, tijdens en na de uit vaart goed begeleid.


Echtgenoot Ton Valk 
Ik kende Peter van vroeger van mijn werk en hadden gelijk goed contact ik zal hem aan een ieder aanbevelen Ton Valk Oever 42 3232gn Brielle


Carlo Simons ( pleegzoon ) en namens Hil Kruijskamp-Simons 
Waarom ik op alles een 10 heb gegeven is , omdat helaas hoger als een 10 niet mogelijk is. Ik heb eerder een uitvaart moeten regelen , maar nog niet eerder heb ik meegemaakt hoe ontzettend fijn het kan zijn , als er zo meegedacht word. Niets was teveel en zelfs op dag van de uitvaart werd er voor mij iets persoonlijks op het laatste moment geregeld. Wat ik bijzonder mooi vond , was dat de drie kaarsjes o[p de kist mochten aangestoken worden door mijn kinderen en mijn vaders kleinkinderen , ook het verhaal wat de beste man uitsprak voor mijn autistische zoon tijdens de dienst en te aarde laten , vond ik zeer waardevol en emotioneel . Daar uit haal ik dat er goed is geluisterd tijdens de bezoeken aan huis. Ook mijn moeder had op haar 78e nog nooit eerder zoiets ervaren. Ik kan en zal waar mogelijk is , altijd De Ruijter Uitvaartverzorging aanbevelen.


Leo Snel 
Uitermate prettige en mee levende omgang, professioneel en ten tijde van crematie plechtigheid ook een zeer mooi en passend en persoonlijk woordje gedaan , kortom uitermate tevreden over de omgang en afhandeling van De Ruijter Uitvaartverzorging.


Patricia van Someren 
Peter en Sanne hebben de uitvaart van mijn vader uitstekend en helemaal conform onze wensen geregeld. Peter heeft de plechtigheidmooi ingevuld met prachtige woorden, hij is een empathische spreker naar de familie toe en met name mijn moeder.


Ad Reijtenbagh 
Zeer netjes en attent


Jopie Gaasbeek 
Wij waren heel erg tevreden over de uitvaart. Peter de Ruyter was persoonlijk dat geeft een heel goed gevoel.


Peter Temmerman 
Zeer professionele aanpak. Heeft voor ons veel betekend, heeft veel werk uit onze handen genomen.


Joanne Vos 


Ilona Zeegers 


A.Born 
Persoonlijke aandacht,alle ruimte geven voor individuele wensen en een professionele begeleiding. Respectvol! het was een waardig afscheid


Linda Kraaijeveld 
Hele fijne personen met zorg naar de overledenen en naar de familie.


Leny van Heijst-Wijnhorst 
Ondanks de bijzondere omstandigheden vanwege COVID een waardevol afscheid.


Raymond Bothof 
Wij zijn prima begeleid in dit lastige proces. Goede sparringspartner voor belangrijke keuzes voor de plechtigheid en bovendien goede nazorg.


A.J. Drop 
Een prettige rustige man, die de tijd neemt om alles door te nemen. Houdt afstand waar het kan en komt wanneer het nodig is. Hij heeft ons eerder begeleid en ook nu was het weer fijn samen te werken. We hebben weer een zeer fijn moment gehad om afscheid te kunnen nemen.


E. Pronin 


Jan Vermaat 
Meneer de Ruijter, Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg! U heeft ons écht geholpen in een moeilijke tijd. Mvg, Fam Vermaat


J. van Noort 
Dit is mijn tweede ervaring met deze uitvaartondernemer. Alles is wederom heel correct afgehandeld en ik kan ze zeker aanbevelen. In vergelijking met de vorige ervaring was het contact echter dit keer wel gehaaster en daardoor ook iets minder persoonlijk. Wellicht was dit een gevolg van de coronacrisis maar het maakt wel dat de totale beoordeling daarom op een 8 uitkomt en niet op een 10.


Martin Flipse 
De Ruijter uitvaartverzekering hebben wij als zeer professioneel en integer ervaren. De communicatie, inlevingsvermogen en persoonlijke begeleiding is uitstekend.


I.M.L. Koopmans 
Ik ben tevreden over de begeleiding. Er was voldoende ruimte voor onze eigen ideeën; eigenlijk is het gegaan zoals wij voor ogen hadden en wilden. Enige minpuntje; de kaarsjes die wij aanstaken waren al gebruikt en één kaarsje was voor het einde van de uitvaart al uitgegaan.


Alice Barèl 
Een zeer professionele en betrokken uitvaartverzorger die al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd heeft.


adrie voogt 
het was heel fijn, heel persoonlijk.het is alles naar wens verlopen.ik kijk er meteen goed gevoel op terug.


Jacqueline van de Langenberg 
Wij willen Peter de Ruijter bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Er is aan al onze wensen voldaan. Ondanks dat de uitvaart aangepast moest worden i.v.m. de veiligheidseisen van het Coronavirus, was het een heel mooi en een waardig afscheid.


Martina Oversloot-Kulik 
Prettige samenwerking met begrafenisondernemer Dhr. De Ruijter.Er werd goed rekening gehouden met onze wensen. We werden erg betrokken bij het verzorgen en uitgeleide doen van mijn vader uit hospice de waterlelie. Niet anders dan lof. Zeer respectvol.


Jolanda Nikken Horster 
De Ruijter uitvaartverzorging scoort bij ons top! De persoonlijke en eerlijke benadering zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is fijn dat dit een familiebedrijf is dit zorgt er mede voor dat er geen ruis op de lijn is wat betreft afspraken. En ook niet onbelangrijk wat betreft hun uiterlijke verzorging:Peter en zijn dochters zien zagen er telkens tiptop verzorgd uit. U zult dus begrijpen dat wij deze onderneming bij iedereen aan zullen raden.


Judith Brock 
Wij vonden de uitvaartondernemer professioneel, rustig, ontzorgend, vriendelijk, begripvol en behulpzaam. Hij nam de tijd voor ons, luisterde goed en kwam met nuttige suggesties. De organisatie van de uitvaart verliep vlot en gestructureerd. Het was een mooie, emotionele en gepersonaliseerde uitvaart geworden.


MC.Snijders van Meerkerk 
Hele lieve aardige man.


M.v.Strijbos- Ruijgrok 
We zijn zéér tevreden over de goede begeleiding en de verzorging bij het afscheid . We hebben veel positieve reacties gekregen. Zeker aan te bevelen !


Gardenier 
Zeer betrokken.


Annemarie 
Zeer ervaren en persoonlijke uitvaartverzorgers. Zij hebben er aan bijgedragen dat de periode vanaf overlijden, tot en met de crematie een fijne tijd was om op terug te kijken.


Peter Verkaik 


Mevr. C. de Wachter-Kras 
Heb Peter de Ruijter en zijn 2 dochters vaak genoeg bedankt voor alles. Daarbij wilde ik van mezelf ook iets terug doen om iets leuks te maken voor kerst.


Sylvia de Reus 
Peter de Ruijter heb ik leren kennen als een zeer warme persoonlijkheid en heeft mij echt geholpen zodat het een hele respectvolle uitvaart is geworden voor mijn Aad. Ook alle aanwezigen vonden Peter een uitzonderlijke goede uitvaartbegeleider en hadden dit nog niet eerder meegemaakt. Alleen maar respect voor Peter en zijn naaste medewerkster.


Ed Roubos 
Keurig verzorgde uitvaart. Peter de Ruijter straalt rust en waardigheid uit, en is een rustpunt in een roerige tijd na een overlijden..


M. Houtzager 
Zo ver ik het gezien en meegemaakt heb is het een familie bedrijf met uitstekende mensen, ik kom er niet graag mee in contact, maar als het daar is dan kan ik het iedereen aanraden. Hen sterkte punten zijn meeleven in de mens. en goede tips geven en je kan ze altijd bellen dag en nacht. Ik heb hel veel bewondering voor deze mensen. Geen dure spullen aansmeren als dit niet nodig is. Ze hebben naar al onze wensen geluisterd en uitgevoerd, diep respect voor deze mensen. Ik kan het iedereen aanraden als het zo ver is. Mijn vrouw is thuis opgebaard ook dat kan ik iedereen aanraden, en de dames en heer zijn elke dag langs geweest om alles te controleren. Mijn dank voor alles Uitvaartverzorging De Ruijter... En als de verzekering nu ook eens mee werkt met uitbetalen zou dit nog beter zijn om het af te sluiten, maar ja dat zijn verzekeringen nu eenmaal, ik wil dit toch even gezegd hebben.


Gonnie van den Heuvel 
Niet alleen ik maar ook familieleden, vrienden en bekenden waren zeer te spreken over deze uitvaartondernemer. Mocht ik ooit zelf komen te overlijden dan wil ik deze uitvaartondernemer.


Ria van den Berg - Zwanenburg 
Heer de Ruijter voelt alles perfect aan. Met de uitvaart van mijn vader in 2000 heeft hij gezegd dit kan maar 1 keer dus doe het zoals de overledene en u het wil en heb geen spijt. Dat heb ik altijd onthouden.


f.j.den biggelaar 
is een mooie en verzorgde uitvaart geworden van het begin tot het einde.


<<< Terug