<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15072

Hiltsje van der Brug Uitvaartzorg
Telefoon: 0610542628
Email: info@hiltsjevanderbrug.nl
Website: www.hiltsjevanderbrug.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Hannie Haagsma
Zeer fijn contact gehad. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ze zoekt alles voor je uit en regelt het meteen, komt hier ook op terug. Zeer duidelijk allemaal.


Hannie Haagsma
Zeer fijn contact gehad. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ze zoekt alles voor je uit en regelt het meteen, komt hier ook op terug. Zeer duidelijk allemaal.


R van der Honing
We kijken terug op een goed verzorgde uitvaart. Mevrouw Van der Brug is heel relaxed en plande alles op de juiste momenten. Ook goed overleg met de Dominee vanwege de kerkdienst. Mevrouw denkt goed mee met het opstellen van de rouwkaarten en advertenties. Elke dag controle hoe de staat van de overledene was. De uitvaart was ook goed verlopen, alles klopte met de planning. Daarna weer bij elkaar geweest voor de factuur en hoe we het hadden ervaren, en overleg voor kaartjes en advertentie dankbetuiging, dit word dan weer via de mail uitgewerkt. We zijn heel tevreden met mevrouw Van der Brug.


G.de Vries
We zijn als familie zeer tevreden over de uitvaartzorg die Hiltsje van de Brug ons heeft verleend.


Rieneke Kuperus - Postma
Wij hebben meerdere complimenten ontvangen voor de manier waarop deze uitvaart was verzorgd. Deze complimenten wil ik zeer zeker doorspelen aan onze uitvaartondernemer.


S.postema (schoondochter )
We zijn heel goed geholpen,ook via e-mail en watsapp . Dat is zeer goed op ingespeeld met de veranderingen en aanpassingen


Sjouke Storm
Zeer betrokken en deskundig. Gaf uitstekende tips en was altijd "bereikbaar " Familie unaniem uiterst tevreden.


Familie Rozema
Hiltsje voelt precies de juiste verhouding van afstand/nabijheid aan in het contact met de nabestaanden. Ze geeft veel ruimte voor eigen inbreng en weet daarin structuur aan te brengen of komt met mooie suggesties op het moment dat er even geen idee├źn zijn. Hiltsje is een warm persoon die met haar humor, kundigheid en organisatietalent uitermate geschikt is voor haar taken als uitvaartverzorgster. Door haar begeleiding kunnen wij terugkijken op een waardig, liefdevol en persoonlijk afscheid van onze geliefde. En dat is zo ontzettend waardevol! Bedankt Hiltsje!


Jannie de Graaf
Zeer betrokken bij iedereen. Lieve persoonlijkheid. Kan erg goed met de situatie s omgaan.


Aly van den Berg Hofstra
Ik vond de uitvaartondernemer erg integer,meelevend meedenkend,sympathiek


Sabina en Tamara
Hiltsje heeft ons bijgestaan na het overlijden van onze ouders. In 4 maanden tijd beide ouders verloren, niemand anders had ons zo goed bij kunnen staan als Hiltsje. Vakbekwaam, persoonlijk, goede tips en adviezen. Kortom een vrouw met een gouden hart die haar vak verstaat


S. de Vries- de Haan
Zeer goede uitvaartondernemer, neemt de tijd voor de familie, en zorgt voor goede begeleiding.


Simon Kuipers
Wij zijn onze zoon van 41 plotseling verloren en zijn op een zeer goed wijze begeleid in dit zeer moeilijke proces. Het was een zeer waardevolle plechtigheid.


huizenga


Lyan Combee
Hiltsje is een fijne, zorgzame, lieve bode. Vlak voor het overlijden van onze moeder is ze langs geweest heeft ze samen met ons & onze moeder haar wensen duidelijk op papier gezet. Hierdoor werd het met de juiste begeleiding van Hiltsje een mooie & persoonlijke dienst, zoals onze moeder dat voor ogen had. Wij zijn haar hier erg dankbaar voor!


Lyan Combee
Hiltsje is een fijne, zorgzame, lieve bode. Vlak voor het overlijden van onze moeder is ze langs geweest heeft ze samen met ons & onze moeder haar wensen duidelijk op papier gezet. Hierdoor werd het met de juiste begeleiding van Hiltsje een mooie & persoonlijke dienst, zoals onze moeder dat voor ogen had. Wij zijn haar hier erg dankbaar voor!


j.harmsma
Erg positief ervaren, erg warm en meelevend.


Jannie kalma van veen
Ik kijk terug op een goed en warm contact


Jannie Reinders, namens familie Jagersma
Accuraat, informatief, betrokken, respect, komt afspraken na, denkt mee, oplossingsgericht. Een respectvol afscheid van de overledene.


Dorine
Hiltsje is een vrouw die goed na je luisterd wat je wensen zijn ze geeft je veel steun en bewaard voor jou de rust op de momenten dat je dat zelf door de bomen het bos.niet meer


Reinder de Boer
Warm Liefdevol betrokken en een fijne begeleiding tijdens deze zware dagen. Gaf ons als familie zoveel zoveel zorg uit handen. Kunnen terugkijken op een mooie eervolle begravenis zoals we voor moeder voor ogen hadden. Onze dank.


Lien Couperus
Heel betrokken en professioneel


Familie van der Honing
We zijn goed begeleid door Hiltsje en zullen haar zeker aanbevelen.


Ettie Henstra & Sieta Jans-Henstra
We hebben heel veel steun gehad aan Hiltsje. Ze dacht met ons mee en heeft alles wat we graag wilden geregeld. Ze was steeds op een prettige, rustige manier aanwezig. We konden haar op elk moment bereiken en nam echt de tijd voor ons. Voor ons kijken we daardoor terug op een goed afscheid.


Jelte Lindeboom
Een buitengewoon deskundige, zorgvuldige en betrokken ondernemer die ons nadrukkelijk op een hele prettige wijze heeft bijgestaan en ontzorgt!


Marie Bouma
Een zeer ervaren, vriendelijk, professionele en betrokken persoon. Had me dit niet anders kunnen wensen. Een dikke verdiende 10


janna lietmeijer
hiltsje i een erg lieve vrouw met het hart op de goede plaats neemt overal de tijd voor en legt alles heel goed uit ze is erg geschikt voor dit werk


Fam. de Haan
Mevrouw van der Brug wij hebben het contact tijdens deze dagen en de nazorg als zeer goed ervaren. U was zeer betrokken,rustig en luisterde goed naar wat wij graag wilden. Het afscheid van onze moeder hebben wij hierdoor met een goed en tevreden gevoel kunnen afsluiten.


A Meijer
Prima ruim voldoende


Age Hoekstra
Hiltsje heeft het geweldig gedaan,het kon niet beter


Fokje Weening-van der Bij.
Een zeer warme persoonlijkheid, wij hebben het contact als zeer prettig ervaren met Mevr. Hiltsje van der Brug-Nicolai.