<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15076

Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek
Telefoon: 055-8001998
Email: info@afscheidshuisdeoversteek.nl
Website: www.afscheidshuisdeoversteek.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 39 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


G.Sezer
Super betrokken en menselijk.Arthur Brinkman regelde zo veel in een korte tijd. Respect voor hem!!Als familie denken we terug aan de moeilijke tijd met mooie herinneringen dankzij Arthur. Bedankt dat je er voor ons was en zo veel deed.


Th.J. Haitjema
Transparante website; kleinschalig; veel aandacht voor persoonlijke wensen; oplossingsgericht. Zeer tevreden!


Anneke van Rijn
Het meeleven, aandacht en begrip voor onze situatie hebben wij zeer goed ervaren.


Linda Dix
Het contact was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ze dacht goed met ons mee en hielp ons bij alles wat we nodig hadden. Daarnaast was er veel ruimte voor onze eigen wensen en inbrengen. Het hebben van een privé afscheidsruimte was erg fijn, zo konden vrienden die door de corona maatregelen niet op de uitvaart konden komen, toch afscheid nemen


E.Zijlstra
Dhr Arthur Brinkman heeft de uitvaart van mijn broer op een uiterst zorgvuldige manier uitgevoerd. Op de achtergrond maar steeds beschikbaar en bereikbaar om zaken te regelen. Respect voor de overledene en familie bleek uit alles. Indien nodig was snel overleg mogelijk en werden er goede adviezen gegeven. Vooral de persoonlijke benadering heeft ons allen goed gedaan.


J. Tijink-Kaal
Prettige en persoonlijke begeleiding. Alles tot in de puntjes verzorgd. Overigens, de datum van de uitvaart moet zijn 15-05-2020.


G.Van der Scheer- Jellema
Ondanks de Corona tijdperk, heeft de uitvaart begeleider het heel persoonlijk, rustig en zeer zorgvuldig de uitvaart gedaan. Hiervoor mijn en ook namens de kinderen complimenten.


Maudia van Wijhe-Kiezebrink
Liefdevol, persoonlijk en goed georganiseerd.


E.Hansen-van Zijl
een uitvaart is nooit prettig, maar deze uitvaartondernemer gaf onze hele familie, mij en 3 dochters een heel fijn gevoel.


Ardie Disbergen
Heel persoonlijk en betrokken. Doet wat hij zegt. Zeer zorgvuldig en alles volgens de RIVM richtlijnen. Ook de uitvaart verliep, ook qua techniek, perfect. Professioneel en heel persoonlijk.


A.M.Wanders-Verweij
Gewoon zo doorgaan! Wij hebben niets aan te merken. De samenwerking was zo fijn. We konden al onze ideeen verwezenlijken. We konden ondanks Het Corona Virus Of misschien wel daardoor, een fijne warme sfeer neerzetten. heel intens. Ook de live streaming was perfect. Wij houden er een warme herinnering aan over. Met alle plezier mag deze recensie op de website van de uitvaart ondernemer geplaatst worden. Ik gun iedereen een fijn afscheid.


Reint.H. Greven. Echtgenoot van de Overledene.
Deze dag is voor ons als familie geweldig goed verlopen. WAARDIG, WARM,en zeer BETROKKEN.


Joop Beuker
Ruime aandacht gehad voor persoonlijke belangen en voorkeur. De ondernemer heeft voor ons veel werk uit handen genomen, hierdoor konden wij ons goed richten op onze eigen beleving. Mooie accommodatie voor opbaren van overledene en zeer ruime bezoek mogelijkheden. Veel gevoel getoond voor het werken onder corona omstandigheden.


Mevr. Kalkman -Haantjes
Zeer goede vrienden die waargemaakt hebben waar ze voor staan. Zeer betrokken en rustgevend. Duidelijk in afspraken. Met oog voor persoonlijke wensen.


Agnes Mencke Meijerink
In deze corona tijd met de huidige maatregelen om afstand van elkaar te houden heeft uitvaartondernemer Arthur Brinkman ("Afscheidshuis De Oversteek" Apeldoorn) de uitvaart van mijn broer van begin tot eind op een waardige en goede manier begeleid.


H.Vroon
zeer persoonlijke, goed geregelde uitvaart.


R Posthumus
Professioneel en toch ook weer persoonlijk, meedenkend flexibel, Mooie afscheidskamer met div voorzieningen. Weet goed de weg wat uitvaart verzekeringen betreft. Ik kan ieder 'De Oversteek' aanbevelen


R Posthumus
Professioneel en toch ook weer persoonlijk, meedenkend flexibel, Mooie afscheidskamer met div voorzieningen. Weet goed de weg wat uitvaart verzekeringen betreft. Ik kan ieder 'De Oversteek' aanbevelen


Anne-Marie Roerdink
Een warm en betrokken mens met een grote levenservaring en een grote steun in moeilijke tijden.


G. Noorlandt
Indertijd alles al doorgesproken, vastgelegd en beschreven. De contacten na overlijden waren precies volgens afspraak. Met bijzondere wensen is heel goed omgegaan.


Meüs van der Poel
Arthur heeft ons perfect begeleid, het was zeer persoonlijk. Ook goed dat hij pa en ma al kende vanuit de kerk in De Maten (Apeldoorn) en dat hij met hen al over de uitvaart had gesproken. We zijn erg tevreden en heel blij met de manier waarop Arthur en zijn collega's ons hebben geholpen afgelopen jaar. Wij, als nabestaanden, willen de Oversteek van harte aanbevelen. In een moeilijke tijd hebben zij aandacht voor praktische zaken en persoonijke achtergronden en vullen dit op een hele vertrouwde en waardige manier in.


Raymond Joris
Wij hebben continue contact gehad met Arthur van den Brink wat heel vertrouwd aangenaam en duidelijk was. Op tijd op afspraak en heel georganiseerd.


Marieke van Lindenberg


F. Wolters
De Oversteek heeft het perfect gedaan. Met veel gevoel als goed geregeld. Fijn!!


Jolanda Zuithoff
Arthur Brinkman heeft de uitvaart van mijn moeder precies zo geregeld zoals wij wensten en daarvoor een dikke 10.


Diana Toonen-Circkens
Een hele fijne ervaring ondanks de verschrikkelijke periode.Ontzettend goed verzorgd door Arthur Brinkman en Anita,alles was mogelijk en in een zeer prettige relaxte sfeer,ondanks dat ze net in het nieuwe pand zaten en nog niet alles op zijn plek stond.


anita griffioen
Arthur is een bijzondere uitvaartbegeleider. Hij heeft oog voor de nabestaanden en zijn hart op de goede plaats. Hij is betrouwbaar en goed in zijn vak!


Ja.Elferink.
Eenrustige uitleg van wat moet gebeuren,neemt op een waardige manier de leiding,precies zo als wij het wilden hebben.


H. ten Have
Arthur heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


Meüs van der Poel
Een verlies is altijd heel persoonlijk. De wereld staat even stil. Arthur verplaatst zich helemaal in de situatie en neemt veel praktische zorgen weg. Hij is er op elk moment dat je hem nodig hebt en is zeer goed bereikbaar. Hij zet de begeleiding van de uitvaart centraal. Niets is teveel en aan alles wordt gedacht.


Sorayda Maduro
Deze uitvaartondernemer Mr. Arthur is zeer zeker een aanrader- Ik ben van dag 1 tot aan het begravenis van mijn vader zeer goed geholpen. Mr. Arthur is een vakmens en weet zijn werk .Hij heeft mij en familie zeer goed bijgestaan en al onze wensen wat wij hadden heeft hij allemaal weten waar te maken .


Marja


H.Aarsen
Een zeer persoonlijke en betrokken uitvaart verzorging


Rene Nederhof
Echt super tevreden en we zijn enorm blij dat we deze uitvaartondernemer getroffen hebben. Wat een topper.


M. Lindeman
Warme hartelijke persoonlijke waardige professionele uitvaart.


G Blom-Doorlag
Zijn heel erg tevreden over de persoonlijke en zorgvuldige omgang


FW.Ebbeler
Zeer aardig, niet opdringerig, mee levend, naar de wensen volbracht persoon


R.A. Balder
De heer Brinkman heeft de uitvaart van dhr. S.v.d.Heide zeer persoonlijk begeleid; hij was voor ons als mantelzorgers een steun en toeverlaat; hij heeft goed geluisterd naar onze wensen.


Barbara Nijhuis
Uitvaart was goed geregeld en was blij met alle hulp. Er is tijd genomen om alles te regelen.


Johan van den Brink
Zal ze zeker aanbevelen als men er naar vraagt.


H. Wintraaken
Een erg fijne vriendelijke man in omgang die goed meedenkt. Voor de volgende uitvaart zal ik deze uitvaartondernemer weer inschakelen.


Louis Alons
we hebben dit allemaal heel fijn gevonden dat Arthur Brinkman zo kundig en respectvol met onze moeder en met ons is omgegaan. grote klasse.


Monica Lievenstroo


arie stuivenberg
buitengewoon prettig geholpen en zeer verzorgde uitvaart alles was van uitstekende kwaliteit


Ilonka carbaat


Wim Hogeboom
zeer zorgvuldige en persoonlijke begeleiding , niets is teveel gevraagd.


H.Menzel-Wolters
We hebben als familie de uitvaart van mijn man de begeleiding en verzorging daarvan als zeer positief ervaren.Er werd aan alles gedacht,ideeen en adviezen werden waar nodig gegeven,het was een zeer complete,met veel respect en empathie geregelde uitvaart.Ik heb onze uitvaartondernemer al bij anderen aanbevolen,mensen vroegen er na de uitvaart ook zelf naar en dat zegt voldoende.Niet geheel onbelangrijk lette hij ook op het kostenplaatje en gaf goede alternatieve adviezen zodat we met het verzekerde bedrag goed uitkwamen zonder afbreuk te doen aan de uitvaart.Nogmaals dit afscheid is voor ons heel waardevol geweest dank zij de inzet van onze uitvaartondernemer.Complimenten voor hem.


Jan Beijer
uiterst correcte en goed de sfeer aanvoelende uitvaartverzorger.


Patricia Dekker


Sarah de Keijzer
Arthur heeft ons op een fantastische manier bijgestaan en begeleid in de dagen na het overlijden van mijn moeder. Er was alle ruimte voor persoonlijke wensen, hij was altijd bereikbaar, dacht mee en heeft ons veel werk en zorgen uit handen genomen.


Michel jansen


Anneke van de Glind-van den Akker en kinderen.
Heel persoonlijk en professioneel. Er was genoeg tijd, rust en zorg om thuis afscheid te nemen van onze geliefde. Zo mooi. Arthur kwam iedere dag ons bezoeken, wat heel goed voelde. De kleinkinderen zijn ook op een bijzonder mooie manier begeleid en betrokken door Arthur (de troostknuffel, uitleg, kist begeleiden kerk in, enz). De uitvaart was overweldigend. Bij alle drukte was Arthur onze steun, in alle rust en vriendelijkheid. Bij de laatste afwikkeling (bedankkaartje en afrekening) gaf hij goede uitleg en hield zich aan de afspraken. Wij hebben dit alles als zeer bijzonder en fijn ervaren! Een dikke tien! Dank Arthur!


Fam. A vd Glind vd Akker
Persoonlijk en professioneel.Hij steunde ons waar het nodig was en begeleide de kleinkinderen op een bijzonder mooie manier!Dank!!


Maryse Lindeman
Bijzonder prettig om een uitvaart via deze uitvaartondernemer te laten verzorgen. Veel werk uit handen genomen, zeer professioneel, zeer warm en betrokken. Het had niet beter gekund.


Jan de Boer
Fijn om een persoonlijk contact te hebben met een uitvaartverzorger die je kent.


Yvonne Corbee.
Ik en mijn gezin hadden een heel goed gevoel bij Arthur Brinkman. We zijn goed begeleid en kijken terug op een mooie uitvaart.


Mirjam Sloots
We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen dan Arthur Brinkman van uitvaartverzorging en Afscheidshuis de Oversteek. Zijn persoonlijke en zorgvuldige aandacht voor alle details van de uitvaart, zijn flexibiliteit en geduld om dingen die we wilden aanpassen te honoreren, zijn persoonlijke en warme betrokkenheid waardoor we ons als familie echt gezien en gehoord voelden, zijn beschikbaarheid voor alle vragen, de bijzondere verrassing van een houten gedenkplaat met de tekst van de rouwkaart en een paarse gedenkkaars, teveel om op te noemen. Wij zijn hem heel dankbaar voor de waardevolle wijze waarop hij bijdroeg aan het hartverwarmende afscheid van mijn vader.


B. Vink
Perfect!


H.B. Meurs
Zeer goed invoelend in de ontstane situatie. Geduldig en begripvol.


jan jeths
persoonlijk , en zeer menselijk overal mee geholpen en bij gestaan.


CTM Peters
Keurig en met zorg afgehandeld.


Pieper-Schierbeek
Ik zou iedereen deze uitvaartondernemer aanbevelen vanwege het persoonlijke warme en meelevende contact.


D.W. Runhaar
Denk aan alles waar je zelf niet direct aan denkt. Is nooit op de voorgrond maar wel nuttig aanwezig.


evelien nijdeken-bijsterbosch
Arthur Brinkman is een hele fijne man die zijn vak goed verstaat niets is teveel ook die arm op je schouder als je het moeilijk hebt. Het was een fijne mooie uitvaart.