<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15077

Uitvaartzorg Bijlsma
Telefoon: 0511-521336
Email: anna@uitvaartzorgbijlsma.nl
Website: www.uitvaartzorgbijlsma.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.2 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Renske van der Meer
Zakelijk Te dwingend advies inzake coronamaatregelen Te vroeg op afspraak Laat met dingen regelen (koffie + broodjes)


S.Dijkstra-Bakker
Anna heeft bijna alles naar volle tevredenheid geregeld en veel zorgen over hoe het gaat komen weggenomen. Heel goed bevallen.


M. Hoekstra
Anna is zeer betrokken, bescheiden, maar ook optredend indien nodig. Wij hebben een uitvaart beleefd die geheel naar wens is geregeld en waar we met een goed en warm gevoel op terugkijken.


Welmoed Veenje
Anna Bijlsma was rustig en zeer correct en heeft e.e.a. uitstekend geregeld.


Sigrid Folkers
Anna is zeer betrokken en voelt goed aan wat de behoeftes van de nabestaanden zijn.


Binne Oosterbaan
Prima begeleiding van begin tot eind


L de Boer- Jansma
Anna Bijlsma is een geweldige vrouw, blijft rustig ,maar pakt goed door. Het valt voor dit beroep niet mee deze coronatijd ,maar ze heeft alles uitstekend gedaan. Ze krijgt een dikke 10 van ons.


Anneke Meijer-Hoekstra
Fijn persoonlijk contact, meelevend, invoelend, goed luisterend, heel gestructureerd. We zouden haar zeker aanbevelen aan anderen.


S Reitsma
Goed contact en begeleiding


Eddy Riemersma


Petronella
Persoonlijk, Bijzondere aandacht voor de achterkleinkinderen, en hen ook de ruimte geven om zelf invulling te geven aan het afscheid. Anna had vlinders verzorgd voor op de kist die de achterkleinkinderen hebben geschilderd. En ze zelf op de kist mochten draaien. Dat was voor de achterkleinkinderen erg fijn om te doen


Tom Kamsma


Bouke Haspels
Anne is een fijne vrouw die de uitvaart van onze zus heel goed in banen heeft geleid. Zonder druk of drang met elkaar gekomen tot een goed gevoel. Bouke.


Erven Wierd de Boer tnv. J.S.Rozema Molenstraat 39 9843HEGrijpskerk
Alles naar volle tevredenheid verlopen.


Tonny Hollander
Anna voelt echt aan wat nodig is, en was echt zo warm en waarachtig betrokken!! Niets dan lof over haar. Heb haar als enorme steun en bedding ervaren waarin het hele verwerkingsproces super waardevol is geworden. Ze liet me echt vrij om het helemaal in te vullen hoe ik het zelf wilde, en was daarin precies op de juiste momenten steunend... Geweldig!


Jacobus de Jong
Mevrouw Bijlsma heeft meer gedaan dan strikt noodzakelijk, kwam daarnaast met goede idee├źn. Als familie zijn wij zeer tevreden!


HBoersma
Zeer bijzondere begeleiding


Anke Haanstra Kloosterman
Wij hebben de begeleiding van de uitvaart van onze vader op alle vlakken als zeer professioneel en goed ervaren. Mevr. Bijlsma geeft alle ruimte voor eigen inbreng en waar we ondersteuning wilden, gaf zij die, waarbij ze luisterde naar onze mening. Sterk punt van Mevr. Bijlsma is dat er steeds benoemd wordt waarom ze bepaalde dingen doet. Daardoor wordt je betrokken bij het hele proces van afscheid nemen.


Ankie Hindriks-Bonnema
Anna heeft op een bescheiden manier zeer goed met ons meegedacht over alle zaken die bij het overlijden en de uitvaart van onze moeder geregeld moesten worden. Ik vind haar zeer professioneel en kan haar bij iedereen aanbevelen.


Loes Bangma-Vellinga
Anna was geweldig. Ze voelde als een engel om ons heen. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ze weet ook kleine kinderen zeer goed te begeleiden.


Gryt Scholten-Hofstra
Zij straalde een enorme rust uit en daardoor kreeg ik het gevoel dat ik helemaal op haar kon vertrouwen.Bovendien kwam zij met heel goede ideeen en stond zij open voor mijn ideeen.Ik ben dan ook zeer tevreden over haar eigenlijk heb ik bewondering voorhaar.Het waren natuurlijk heel verdrietige dagen maar zij gaf zoveel rust.Heel fijn vond ik het ook dat zij de Friese taal goed beheerste en altijd Fries sprak.


Hillie Jilderda Weima
Anna is iemand die de tijd voor alles neemt. niet op de voorgrond. bedankt voor het ontzorgen


<<< Terug