<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15078

Kreij Uitvaarten
Telefoon: 0478-571442
Email: info@duijfvankreij.nl
Website: www.duijfvankreij.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marcel van Kuijck
We kunnen alleen maar zeggen dat ze ons geweldig geholpen en gesteund hebben. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Het was in één woord een geweldig, verdiend en vooral bijzonder afscheid en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor!!


Theo Gijsberts
goed bereikbaar, meedenkend, persoonlijke wensen vervullen


Rien Francken
Bedankt voor alle steun en goede zorg.


Patty Bovens-Duijkers
Een uitvaart persoonlijk en zoals onze moeder altijd heeft gewild en wij het voor ogen hadden. Bij ons thuis opgebaard en op advies van hun onze moeder laten balsemen. Wat een goede keuze! We hebben veel zelf geregeld en werden daarin zeer goed ondersteund. Het afscheid was ook bij ons thuis in 2 groepen met de mogelijkheid om persoonlijk afscheid van moeder te nemen zodat we tussen overlijden en uitvaart niet steeds mensen hoefden te ontvangen en alles rustig konden regelen en verwerken. Na dit afscheid hebben we met onze twee gezinnen moeder naar het crematorium begeleid en daar in kleine kring definitief afscheid genomen... Dit was de derde keer voor ons met Duijf (inmiddels & van Kreij), en je wil natuurlijk niet te vaak van hun diensten gebruik maken, maar voor ons geen ander!


Yvonne Maessen
Glenn, jij bent een zeer betrokken man. Je hebt een luisterend oor en denkt met ons mee om samen de wensen van pap te behartigen en tot uitvoer te brengen. Wat ik vooral heel erg kon waarderen is dat je naar mijn overleden vader toe liep, hem over zijn wang streek en bij zijn voornaam aansprak en een goede reis wenste. Pap hoorde erbij !!!! Je hebt er echt alles aan gedaan om het voor ons allemaal zo fijn mogelijk te laten verlopen, zodat we daar met een fijn en goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik zeg overal waar ik het over mijn overleden vader heb, hoe fijn jullie als begrafenisondernemer zijn. We zijn geen nummer maar mensen !!!


Annie Nabben en kinderen
Zeer persoonlijke en respectvolle begeleiding. Goede suggesties over alles wat met de uitvaart te maken heeft onder andere goed advies over locatie van de dienst en uitvaartspreker. Ze hebben heel goed meegedacht over mogelijkheden ondanks corona en ook een goede suggestie gedaan voor een afscheidsmoment bij het huis waar de overledene heel lang gewoond heeft. We waarderen ook het huisbezoek enige weken na de uitvaart bijzonder.


Conny Steeghs
Het was hartverwarmend en liefdevol behandeld.


J.Leenders- de Haas
Een erg fijne uitvaartondernemer. Invoelend en meelevend en een prima begeleiding...alles klopte gewoon. Het voelde vertrouwd en we hebben een goed gevoel overgehouden aan het hele proces


G.Jenniskens


Frank Arts


Marjo Koppes
Geweldige uitvaart ondernemer. Staan er echt voor jou en begeleiden jou met alles. Top ondernemer met zeer persoonlijke zorg en warmte


Marieke van Schijndel
We waren zeer tevreden. We zijn professioneel en met zeer veel begrip en respect behandeld. En dat terwijl het heel persoonlijk voelden.


Cris Reijnders
Goede persoonlijke begeleiding en persoonlijk contact.


Anja hqnssens
Voor Jacqueline zelf, partner,dochters,ouders enbroer en zussen een waardevol, persoonlijk afscheid wat zeker zal helpen om het grote verlies te verwerken


Fien De Neef
Het was een hele mooie uitvaart ondanks het corona


A.W.A. Achten
Uiterst correct en professioneel


Kitty van den Bekerom
Ondanks dat we in het begin van de corona lock down zaten zijn we zeer tevreden op de manier hoe alles is verlopen. Ik raad ze zeker bij andere mensen aan.


Marian van Rijt
We vonden het bij het overlijden van mijn moeder (aan de gevolgen van Corona)een hele fijne liefdevol, en betrokken persoon. Professioneel ,een goed luistert oor en alles was in de puntjes geregeld. We hebben bijna alles naar de wens van mijn moeder uit kunnen voeren dit was voor ons allen een goed gevoel.Zou deze ondernemer/ uitvaartverzorger iedereen aanraden.


Jeu Jeurninck
geen enkel negatief punt om op te noemen over het allemaal vanaf het beginnen zeer goed en zal ze zeker aanraden bij andere mensen


Kimm van Oijen
Zeer fijne uitvaartondernemer, warm gevoel, begripvol en mooi persoonlijk contact. Zeer zeker aanbevolen aan andere mensen.


Karina Hendriks
Na een hele goede ervaring bij de uitvaart van onze vader twee jaar geleden, twijfelden we geen seconde over de keuze voor de uitvaart voor onze moeder. Glenn is geboren voor zijn vak met een mooie mix van empathie, zorgvuldigheid, bewustzijn over het geheel. Wij kijken in volle tevredenheid terug op het afscheid van onze moeder. Dank daarvoor!


Fam. Poels-Francken
Begrafenisondernemer (Glenn van Kreij) toont zeer betrokkenheid bij de overleden personen. Helaas binnen 3 weken 2 begrafenissen gehad (Moeder en schoonmoeder) Komt helemaal niet afstandelijk en zakelijk over. Gewoon en normaal, maar toch discreet. Oppert ideeën, bij wat wel en niet kan (o.a. bij rouwkaart, dienst in crematorium)


Ria leisiwal-geurts
Geweldige eerlijke en betrouwbare mensen, die alles voor je doen, zoal jij het wil. Alle afspraken top! Betrokken en zorgzaam. Een rots voor ons in deze moeilijke tijd.


Kathleen van de Ligt
Voor mij de eerste x een uitvaart regelen waar we wel vrede mee hadden, Het is super verlopen, een fijne ervaring om dit samen met de uitvaart en mijn familie te mogen doen. Marion heeft zich super aangepast aan onze erg drukke familie die van de hak op de tak springen.


Elise
Het was een zeer persoonlijk afscheid. Uitvaartondernemer Glenn kwam met mooie en originele ideeën. Wij hebben er samen iets moois van gemaakt. We kijken terug op een mooi afscheid.


Fam. Beeks


Cris Reijnders
Zeer betrokken, behulpzaam waar nodig, goed adviserend.


Jose leenders rouwhof
Warm en zeer betrokken met ons


paula bardoel tijssen
dank je wel voor de goede verzorging van mijn moeders uitvaart


paula bardoel tijssen
dank je wel voor de goede zorgen


John Kemmelings
In 1 zin : fantastische begeleiding en goed advies en


Lilian Zanders


Truus Wennekers
Goede begeleiding, vooral zo door gaan!!!!


Toos Voermans


KH Jonen
Het was beter dan verwacht. Er is heel goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze waren er altijd op het juiste moment en namen de tijd voor mij. Ook na de uitvaart nog een controlebezoek geweest om te kijken of alles bevallen had. Een heel prettig contact.


Jeanne Spreeuwenberg Deters


<<< Terug