<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15078

Duijf van Kreij Uitvaarten
Telefoon: 0478-571442
Email: info@duijfvankreij.nl
Website: www.duijfuitvaartonderneming.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.2 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marianne van Beek 
onze ervaring was zeer positief en waren erg blij met hun.


Ber Poels 
prettig contact met uitvaartondernemer


Tiny de Rijk 
eerste contact was al zo goed . We werden helemaal bij het afscheid betrokken. Ook waren er vragen waar mijn broer van hield zodat het met hem mee kon gaan Ook het vervolgcontact was heel goed en zo betrokken. Zo ook de vraag wat we wilden . Vanuit het woonhuis vertrekken of naar het Rouwcentrum komen. We waren zeer tevreden,ook de lieve kaart na de crematie.Heel bijzonder. Een afscheid zoals mijn broer het gewenst zou hebben. Wij zouden jullie aanbevelen


Wim Peeters 
Heel fijne begeleiding door Glenn, hij heeft veel werk uit handen genomen en ons ontzorgt.


J.Versteegen 
Prima begeleiding en ondersteuning


Glenn van Kreij 
De uitvaart van pap was fantastisch. Het was pap. Een feestje! We kijken er heel fijn op terug. Ik dank Els, Dré en mijn team voor de liefdevolle begeleiding.


Marcel van Kuijck 
We kunnen alleen maar zeggen dat ze ons geweldig geholpen en gesteund hebben. Alles was perfect geregeld en verzorgd. Het was in één woord een geweldig, verdiend en vooral bijzonder afscheid en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor!!


Theo Gijsberts 
goed bereikbaar, meedenkend, persoonlijke wensen vervullen


Rien Francken 
Bedankt voor alle steun en goede zorg.


Patty Bovens-Duijkers 
Een uitvaart persoonlijk en zoals onze moeder altijd heeft gewild en wij het voor ogen hadden. Bij ons thuis opgebaard en op advies van hun onze moeder laten balsemen. Wat een goede keuze! We hebben veel zelf geregeld en werden daarin zeer goed ondersteund. Het afscheid was ook bij ons thuis in 2 groepen met de mogelijkheid om persoonlijk afscheid van moeder te nemen zodat we tussen overlijden en uitvaart niet steeds mensen hoefden te ontvangen en alles rustig konden regelen en verwerken. Na dit afscheid hebben we met onze twee gezinnen moeder naar het crematorium begeleid en daar in kleine kring definitief afscheid genomen... Dit was de derde keer voor ons met Duijf (inmiddels & van Kreij), en je wil natuurlijk niet te vaak van hun diensten gebruik maken, maar voor ons geen ander!


Yvonne Maessen 
Glenn, jij bent een zeer betrokken man. Je hebt een luisterend oor en denkt met ons mee om samen de wensen van pap te behartigen en tot uitvoer te brengen. Wat ik vooral heel erg kon waarderen is dat je naar mijn overleden vader toe liep, hem over zijn wang streek en bij zijn voornaam aansprak en een goede reis wenste. Pap hoorde erbij !!!! Je hebt er echt alles aan gedaan om het voor ons allemaal zo fijn mogelijk te laten verlopen, zodat we daar met een fijn en goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik zeg overal waar ik het over mijn overleden vader heb, hoe fijn jullie als begrafenisondernemer zijn. We zijn geen nummer maar mensen !!!


Annie Nabben en kinderen 
Zeer persoonlijke en respectvolle begeleiding. Goede suggesties over alles wat met de uitvaart te maken heeft onder andere goed advies over locatie van de dienst en uitvaartspreker. Ze hebben heel goed meegedacht over mogelijkheden ondanks corona en ook een goede suggestie gedaan voor een afscheidsmoment bij het huis waar de overledene heel lang gewoond heeft. We waarderen ook het huisbezoek enige weken na de uitvaart bijzonder.


Conny Steeghs 
Het was hartverwarmend en liefdevol behandeld.


J.Leenders- de Haas 
Een erg fijne uitvaartondernemer. Invoelend en meelevend en een prima begeleiding...alles klopte gewoon. Het voelde vertrouwd en we hebben een goed gevoel overgehouden aan het hele proces


G.Jenniskens 


Frank Arts 


Marjo Koppes 
Geweldige uitvaart ondernemer. Staan er echt voor jou en begeleiden jou met alles. Top ondernemer met zeer persoonlijke zorg en warmte


Marieke van Schijndel 
We waren zeer tevreden. We zijn professioneel en met zeer veel begrip en respect behandeld. En dat terwijl het heel persoonlijk voelden.


Cris Reijnders 
Goede persoonlijke begeleiding en persoonlijk contact.


Anja hqnssens 
Voor Jacqueline zelf, partner,dochters,ouders enbroer en zussen een waardevol, persoonlijk afscheid wat zeker zal helpen om het grote verlies te verwerken


Fien De Neef 
Het was een hele mooie uitvaart ondanks het corona


A.W.A. Achten 
Uiterst correct en professioneel


Kitty van den Bekerom 
Ondanks dat we in het begin van de corona lock down zaten zijn we zeer tevreden op de manier hoe alles is verlopen. Ik raad ze zeker bij andere mensen aan.


Marian van Rijt 
We vonden het bij het overlijden van mijn moeder (aan de gevolgen van Corona)een hele fijne liefdevol, en betrokken persoon. Professioneel ,een goed luistert oor en alles was in de puntjes geregeld. We hebben bijna alles naar de wens van mijn moeder uit kunnen voeren dit was voor ons allen een goed gevoel.Zou deze ondernemer/ uitvaartverzorger iedereen aanraden.


Jeu Jeurninck 
geen enkel negatief punt om op te noemen over het allemaal vanaf het beginnen zeer goed en zal ze zeker aanraden bij andere mensen


Kimm van Oijen 
Zeer fijne uitvaartondernemer, warm gevoel, begripvol en mooi persoonlijk contact. Zeer zeker aanbevolen aan andere mensen.


<<< Terug