<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15078

Duijf & van Kreij Uitvaarten
Telefoon: 0478-571442
Email: uitvaart.duijf@home.nl
Website: www.duijfuitvaartonderneming.nl

Jaar oprichting: 2008
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J.Leenders- de Haas
Een erg fijne uitvaartondernemer. Invoelend en meelevend en een prima begeleiding...alles klopte gewoon. Het voelde vertrouwd en we hebben een goed gevoel overgehouden aan het hele proces


G.Jenniskens


Frank Arts


Marjo Koppes
Geweldige uitvaart ondernemer. Staan er echt voor jou en begeleiden jou met alles. Top ondernemer met zeer persoonlijke zorg en warmte


Marieke van Schijndel
We waren zeer tevreden. We zijn professioneel en met zeer veel begrip en respect behandeld. En dat terwijl het heel persoonlijk voelden.


Cris Reijnders
Goede persoonlijke begeleiding en persoonlijk contact.


Anja hqnssens
Voor Jacqueline zelf, partner,dochters,ouders enbroer en zussen een waardevol, persoonlijk afscheid wat zeker zal helpen om het grote verlies te verwerken


Fien De Neef
Het was een hele mooie uitvaart ondanks het corona


A.W.A. Achten
Uiterst correct en professioneel


Kitty van den Bekerom
Ondanks dat we in het begin van de corona lock down zaten zijn we zeer tevreden op de manier hoe alles is verlopen. Ik raad ze zeker bij andere mensen aan.


Marian van Rijt
We vonden het bij het overlijden van mijn moeder (aan de gevolgen van Corona)een hele fijne liefdevol, en betrokken persoon. Professioneel ,een goed luistert oor en alles was in de puntjes geregeld. We hebben bijna alles naar de wens van mijn moeder uit kunnen voeren dit was voor ons allen een goed gevoel.Zou deze ondernemer/ uitvaartverzorger iedereen aanraden.


Jeu Jeurninck
geen enkel negatief punt om op te noemen over het allemaal vanaf het beginnen zeer goed en zal ze zeker aanraden bij andere mensen


Kimm van Oijen
Zeer fijne uitvaartondernemer, warm gevoel, begripvol en mooi persoonlijk contact. Zeer zeker aanbevolen aan andere mensen.


Karina Hendriks
Na een hele goede ervaring bij de uitvaart van onze vader twee jaar geleden, twijfelden we geen seconde over de keuze voor de uitvaart voor onze moeder. Glenn is geboren voor zijn vak met een mooie mix van empathie, zorgvuldigheid, bewustzijn over het geheel. Wij kijken in volle tevredenheid terug op het afscheid van onze moeder. Dank daarvoor!


Fam. Poels-Francken
Begrafenisondernemer (Glenn van Kreij) toont zeer betrokkenheid bij de overleden personen. Helaas binnen 3 weken 2 begrafenissen gehad (Moeder en schoonmoeder) Komt helemaal niet afstandelijk en zakelijk over. Gewoon en normaal, maar toch discreet. Oppert ideeën, bij wat wel en niet kan (o.a. bij rouwkaart, dienst in crematorium)


Ria leisiwal-geurts
Geweldige eerlijke en betrouwbare mensen, die alles voor je doen, zoal jij het wil. Alle afspraken top! Betrokken en zorgzaam. Een rots voor ons in deze moeilijke tijd.


Kathleen van de Ligt
Voor mij de eerste x een uitvaart regelen waar we wel vrede mee hadden, Het is super verlopen, een fijne ervaring om dit samen met de uitvaart en mijn familie te mogen doen. Marion heeft zich super aangepast aan onze erg drukke familie die van de hak op de tak springen.


Elise
Het was een zeer persoonlijk afscheid. Uitvaartondernemer Glenn kwam met mooie en originele ideeën. Wij hebben er samen iets moois van gemaakt. We kijken terug op een mooi afscheid.


Fam. Beeks


Cris Reijnders
Zeer betrokken, behulpzaam waar nodig, goed adviserend.


Jose leenders rouwhof
Warm en zeer betrokken met ons


paula bardoel tijssen
dank je wel voor de goede verzorging van mijn moeders uitvaart


paula bardoel tijssen
dank je wel voor de goede zorgen


John Kemmelings
In 1 zin : fantastische begeleiding en goed advies en


Lilian Zanders


Truus Wennekers
Goede begeleiding, vooral zo door gaan!!!!


Toos Voermans


KH Jonen
Het was beter dan verwacht. Er is heel goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze waren er altijd op het juiste moment en namen de tijd voor mij. Ook na de uitvaart nog een controlebezoek geweest om te kijken of alles bevallen had. Een heel prettig contact.


Jeanne Spreeuwenberg Deters


carla Bouwman


Dave Thielen
Uitvaartonderneming Duijf denkt en leeft erg mee! Wij zijn erg tevreden over het verloop van de uitvaart en willen Duijf nogmaals bedanken.


L. Verberkt
Wij zijn zeer tevreden over zijn dienstverlening.


marielle Janssen
Namens de hele familie Heldens kan ik wel zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de uitvaart van (ome) Jo Heldens. Het was een mooie dienst en precies zoals hij het gewild zou hebben. We zijn hierin erg goed begeleidt door Els en Dre. Ook de nazorg was erg mooi!! Heel erg bedankt daarvoor.


W.G.M. Claessens
Het is een Hube waardig afscheid geworden. Zeer warme en begripvolle begeleiding van Glenn mogen ontvangen.


ben wismans


ben wismans


Martijn Arts
Een persoonlijke benadering die met alle zorg werd omgeven.


F.J.M. Verstappen
Flexibel, persoonlijk, goed aanvoelend op de juiste momenten. Oprecht. Uitstekende verzorging en adviezen.


Tiny Camps Hendrix


David de Wolff
Het is een geweldige uitvaart geweest. Zelfs de kleinste dingen waar je niet aan denk zijn benoemd, waardoor de uitvaart nog mooier en persoonlijker is geworden.


Ans Bastiaans
We kunnen terug kijken op een persoonlijke en warme uitvaart die aan al onze wensen heeft voldaan. Zowel Dre en Els en het hele team waren in een woord geweldig, van het begin tot aan de nazorg. Bedankt voor de geweldige begeleiding kon niet beter.


Familie van Rijswijck
We zijn als familie zeer tevreden over uitvaartonderneming Duijf, je krijgt alle aandacht van Dré en Els.


<<< Terug