<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15079

Arkadya Uitvaartzorg
Telefoon: 0619278014
Email: info@arkadyauitvaartzorg.nl
Website: www.arkadyauitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Diny van der Linden
Warm en betrokken vrouw.Ze neemt alle tijd voor je die je nodig hebt.Niet alleen voor mij als partner,maar ook voor de familie.Liefdevolle verzorging voor mijn overleden man en zeer respectvol.Ondanks de afstand van Gameren naar Utrecht kwam ze elke dag wel even langs.Alles was tot in de puntjes geregeld.


Lucia de Ronde - van Willigen
Wilma is professioneel en toch familiaal, alles wordt keurig netjes geregeld, een persoonlijke uitvaart voor een redelijke prijs. Geen verborgen kosten, alles duidelijk op papier.


P. de Bijl-Robbemondt


R.Terra
Wij hebben het als zeer prettig ervaren en er was voldoende ruimte voor eigen invullen. waar nodig werden wij van goed advies voorzien.


M.C. Mulder
Persoonlijke, zeer prettige en professionele begeleiding.


M.C. Mulder
Persoonlijke, zeer prettige en professionele begeleiding.


Marco Stolk
Wij kunnen Arkadya aan eenieder aanbevelen, Wilma van Steenbergen is een plezierig persoon die meeleeft, meedenkt en dag en nacht voor ons klaar heeft gestaan. Niets is haar te veel en bij alles wat ze doet geeft ze juist nog wat extra's.


E.G van de Werken
Wij zijn geweldig geholpen door deze uitvaart onderneming. Wij zullen deze ook zeker aanraden aan andere mensen.Niets was teveel voor de ondernemer.


Henk en Ans van Zanten


Fam Welbie
Wilma heeft alle kwaliteiten in huis om een goede uitvaartondernemer te zijn. Zij is o.a zeer betrokken, meedenkend, kan goed schakelen, heeft een actieve houding. Er was veel contact met goed overleg en uitleg. Er werd ook een goed stukje nazorg geleverd (afhandeling). Kortom was het een hele fijne samenwerking tijdens een heel belangrijk deel van ons leven.


J. van der Bruggen
Heel aangenaam


N vd Laar
Ondanks de beperkingen vanwege corona, heeft ze alles geprobeerd zo persoonlijk en goed mogelijk te doen. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar ook zeker aanbevelen bij andere. Zeer betrokken en staat altijd klaar.


W.P.L. Verbeek
We zijn begeleid ten tijde van de corona-uitbraak. Binnen de bestaande beperkingen is het toch gelukt om de laatste wensen bijzonder goed in te kunnen vullen. Vooral de door Arkadya gekozen pragmatische manier van werken sprak mij heel erg aan. Zelfs onder tijdsdruk had Wilma steeds een luisterend oor.


J.van Zwieten
We waren met 4 kinderen en Wilma heeft ons alle 4 perfect geholpen in soms lastige beslissingen omdat je toch je eigen voorkeur hebt. Heel fijn!!


Mevr van Aalst van Dijk
Zeer persoonlijk veel idee├źn zorgzaam


Sonja van Zelst
Door Wilma is de uitvaart zorgeloos en respectvol verlope, alles was in de puntjes goed geregeld.


Yolanda Jesse
De ervaring met Arkadya Uitvaartzorg was voor mij een openbaring. Wilma van Steenbergen heeft door haar anticiperende en doortastende instelling vanaf het begin ervoor gezorgd dat alles in de lastige dagen rond en na het overlijden van mijn tante, mevrouw S.W. Boll-Jesse, uitermate soepel verliep. Door haar creatieve manier van meedenken is het mogelijk geweest om mijn tante de heel persoonlijke uitvaart te geven die precies bij haar paste. Obstakels die door het wensenlijstje van mijn tante de kop opstaken bij het gestalte geven aan de uitvoering van de uitvaart werden vakkundig glad gestreken. Ook het voortdurend vinger aan de pols houden heb ik erg gewaardeerd. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken omdat ik wist dat alles prima in orde zou komen. Dat zorgde voor een heerlijk rustig gevoel.


Diane van Eck
Zeer goede en deskundige begeleiding. Kwam iedere dag even kijken hoe het met mijn schoonvader ging wat wij als kinderen als zeer fijn hebben ervaren. Ook nu 2 weken na de uitvaart komt ze nog steeds bij mijn schoonvader langs, niet alleen voor zakelijke zaken maar ook om persoonlijk te kijken hoe het met mijn schoonvader gaat. Ik vindt dit geweldig. Ook de kleine persoonlijke attentie die ze heeft gedaan zoals van de bloemen op de kist een kleine corsage maken vind ik fantastisch. Ze heeft ervoor gezorgd dat we met een fijn gevoel terug kijken op een verdrietige periode.


Randolf de Jong
Het is de 2e uitvaart in een korte periode met Wilma van Steenbergen van Arkadya Uitvaartverzorging. Wij waarderen de ruimte die wij kregen om de uitvaart op een persoonlijke manier te laten plaatsvinden. Vooral in moeilijke tijden is het ontzorgen erg welkom en konden wij ons focussen op andere zaken.


mec steenbergen
super goed en vriendelijk


Nico van de Laar
Zeer lieve en medelevende mevrouw ,die ook overal raad op weet en je met alle moeilijk heden en verdriet je help en ook nog troost bied


K Westerhof - van Lit
Heel fijn persoonlijk kontakt. Ze heeft aandacht voor alle betrokkenen.


nelly barendse van Malsen
Zij heeft de uitvaart geleid en begeleid precies zoals mijn ouders dat voor ogen hadden en het contact was heel warm en de uitvoering zeer professioneel .


Paul van Groenewoud
hartelijke ondernemer met uitstekende vaardigheden


Arie Hopmans
Een heel hartelijke en fijne vrouw. Denk goed mee.


Wilma vd Linden
Mevr van steenbergen is erg betrokken,zij denkt aan dingen waar je zelf niet aan denkt. Ook is zij fantastisch met kinderen als die bij de uitvaart betrokken zijn.


Wilma vd Linden
Mevr van Steenbergen is erg betrokken en denkt aan dingen die je zelf vergeet.Ook met kinderen is zij fantastisch.


ewa


Jeroen Francissen
Wilma was zeer betrokken en heeft alles netjes verzorgd. Ze heeft de begrafenis van mijn vrouw tot in de puntjes goed verzorgd,


G vd Bruggen
Deze uitvaartondernemer is geen 'zwarte kraai' maar een wat informeler ingestelde vrouw. De contacten waren prettig, Alle persoonlijke wensen werden ingewilligd en meedenken deed ze ook goed. Aan te bevelen


Anja Klop
Wij hebben de begeleiding als zeer persoonlijk en bijzonder prettig aanvaren. Het heeft deze moeilijke tijd veel troost geboden.


S Nijhoff
Alles is prima en naar wens verlopen. Zeer tevreden.


Klaas van der Leij
Wilma, je hebt de hele uitvaart op een rustige en ordelijke wijze begeleid! Je dacht mee, en wilde veel werk uit onze handen nemen waarvoor onze dank!


Annemarie van Maren
Zeer tevreden! Persoonlijk, meedenkend, verzorgd en erg betrokken! Wilma heeft ons in alles zeer goed begeleid en gesteund. Ook heeft zij heel goed gezorgd voor mijn overleden vader. Wij hebben dit ales als heel fijn ervaren en kunnen Arkadya Uitvaartzorg echt aanraden! Wilma bedankt voor alles!!


Jan de Jong
Zeer betrokken , staat altijd voor je klaar.