Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15079

Arkadya Uitvaartzorg
Telefoon: 0619278014
Email: info@arkadyauitvaartzorg.nl
Website: www.arkadyauitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Mevrouw Van Ballegooijen-Kreling  
Wilma heeft ons perfect begeleid, het contact was prettig en persoonlijk.


Wil van der Linden 
Heel fijn en goed contact. Erg betrokken en goed overleg met de familie over wat er allemaal geregeld is en moet worden geregeld. Neemt zeer veel uit de handen en koppelt dat goed terug. Conclusie zeer tevreden.


Marieke  
De begeleiding was fantastisch. We werden helemaal ontzorgd.Wilma stond dag en nacht voor ons klaar.


Carlina va Hemert de Keizer 
wij waren erg dankbaar voor Wilma haar tips en ze heeft ons echt goed begeleid en geholpen met allerlei zaken we hadden een mooie locatie voor de condoleance hier stond mijn zusje ook opgebaard. we hadden een sleutel gekregen zodat wij ten alle tijden bij haar konden gaan kijken als wij dit wilden hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt


Riet Meijssen 
Het was heel goed voor deze familie dat de voortgang van de voorbereiding door Wilma bewaakt werd


E.B. Ekelmans - Schrijver & E. Ekelmans 
Dat alles goed verlopen is en dat we daar erg dankbaar om zijn.


Jeanne op t hoog  
Wilma is zeer betrokken en luistert goed naar wat de nabestaanden willen .


Francis van Reijsen 
Wilma heeft ons op een erg prettige, vriendelijke en persoonlijke manier bijgestaan in alles. Ook de nazorg was top. Als je een persoonlijk afscheid wilt regelen waar ook plaats is voor een grapje moet je bij Wilma zijn.


Jeanne op t hoog  
We willen Wilma zeker aanbevelen voor anderen. Wilma heeft voor ons een prachtige PowerPoint gemaakt die wij zeker voor anderen aanbevelen


F. Bok van Tuyl 
Goede ervaring. Fijn persoonlijk contact. Ondanks een verdrietige periode is het toch een fijne tijd geweest


BP Burg-Themen 
Wilma is erg betrokken en houdt alles goed in de gaten, volgt met de nodige aandacht ook de familie. Daarnaast was Wilma een enorme steun voor mij vanaf het eerste moment, zij heeft goed door alle verdrietige momenten ontzettend begeleid. Ik ben super blij dat we Wilma heeft leren kennen. Haar deskundigheid om alles tot aan de uitvaart tot een mooi afscheid te begeleiden was uitmuntend. Ook daarna qua nazorg heeft Wilma voor mij kunnen betekenen. Alles is correct afgewikkeld en meegegeven. Ik had me een grote steun kunnen bedenken. Ondanks alle verdriet en emoties heeft Wilma mij en mijn kinderen en kleinkinderen goed geholpen van het overlijden van onze allerliefst vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Iedereen heeft waardering en warmte mogen ervaren,


Hotty Nijdam 
Betrokken, gedreven, open minded en ontzorgend, dat is Wilma en dat wordt gevoeld en ervaren voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.


P.a. Koole schuil 
Ik ben zeer tevreden


A. Dijkstra-Raven 


Denise van Wijk 
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop Wilma ons heeft begeleid tijdens het proces van het verzorgen van het afscheid van onze moeder. Een uitvaart verzorgen is emotioneel voor de nabestaanden. Wilma bleef relaxed, had een goede planning en duidelijke communicatie en had ook goede en liefdevolle aandacht voor ons en onze emoties.


Annemarie Janssen-Bakker 
Ik ben zeer tevreden over Wilma, Ze was zeer hartelijk en meelevend, adviseerde goed(zonder iets op te dringen) Ze heeft ons zeer gesteund.


Hans Klootwijk 
Goede afspraken, duidelijkheid, meedenkend, goed benaderbaar en prijs / kwaliteit goed


Janny Burnet  
Heel erg betrokken, niets is te veel, alles is bespreekbaar, wij voelde ons erg op ons gemak wat ik ook erg belangrijk vind op zulke momenten.


A.j.van kuilenburg 
Goed


Gerrit v Giessen 
ze was betrokken en op een goede manier meelevend


Petra Knol 
Wilma is een zeer vakkundige vrouw die weet waar ze mee bezig is,ze heeft ons fantastische geholpen om de wensen van Erik uit te laten komen .het is precies gegaan hoe Erik het wilde. hier kijken wij als gezin met trots op terug .


Antoine Ketelaars 
Wilma is een erg fijne en kundige uitvaartverzorger die op een persoonlijke wijze en vol passie de uitvaart organiseert alsof het om haar eigen vader of moeder gaat.


Clint 
Mooi afscheid dankzij Wilma


Bob Klijnveld 
Arkadya uitvaartverzorging, geleid door mevr. W.Steenbergen was een zeer bijzondere ervaring om deelgenoot van te mogen zijn. Wij als familie, zijn dan ook zeer dankbaar dat Arkadya uitvaartverzorging op een speciale manier op ons pad is gekomen. Zowel Wilma, als mijn kleindochter zeiden bijna tegelijkertijd: Toeval bestaat niet.......


Berry Looijen 
Correcte en nette begeleiding, voldeed aan de verwachtingen


Mathijs 
Lieve vrouw, professional met oog voor details en tegelijk overzicht. Kan goed luisteren en inspelen op de behoefte - wensen van de nabestaanden.


Karin Versteeg 
De uitvaartverzorger is betrokken, heeft alles goed doorgesproken, heeft administratieve rompslomp van ons overgenomen. Fijn contact gehad.


Betsie van Geffen Oomen 
Wij bedanken Wilma en medewerkers, voor de manier waarop alles is verlopen, vanaf de dag van overlijden, tot den met de dag van de uitvaart! Ook daarna nog contact gehad, was erg fijn!’


Arnoud Wiezer 
Vriendelijk betrokken recht door zee


W b van de graaf 
Zeer mee levend en alles netjes op tijd top


Jolanda van Eck 
Heel erg betrokken en meedenkend.


Hannie van Rijnsbergen 
Ik heb het contact met 'Wilma' als bijzonder prettig ervaren. Het contact met Wilma was persoonlijk, beleefd en laagdrempelig waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.


Randolf de Jong 
Door de flexibiliteit, creativiteit en de persoonlijke aanpak van Wilma was het mogelijk om de uitvaart van moeder geheel volgens onze persoonlijke wensen uit te voeren. Door het ontzorgen konden wij als familie ons meer richten op het rouwproces.


Ans van Zanten 
Alles op een persoonlijke en warme manier goed geregeld!


Danielle de Waard 
Ik vind Wilma een zeer betrokken uitvaartondernemer en ze heeft alles precies gedaan en geregeld, zoals wij dat wilden. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Claudia Duyts 
Vriendelijk, geduldig, meedenkend en eervol.


Pleun Bisschop 
Zeer persoonlijke aanpak. Ze komt met goede tips en ideeën. Communicatie loopt erg goed en snel. Het had niet beter gekund, zowel bij leven als na de dood.


H.Kuyper 
Wilma heeft op een zeer passende manier contact onderhouden en ons heel goed geadviseerd. Dat heeft ons echt geholpen.


J.kabbedijk 


J.E. Noordam 
We hebben het contact met de begrafenisondernemer als heel persoonlijk ervaren. Ze heeft steeds alle tijd genomen om ons te adviseren waardoor het afscheid is gegaan zoals wij wilden.


Thea de Groot-van Driel 
Fijne persoonlijke, keurige, en betrouwbare begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng. In de dagen van begeleiding ten alle tijden bereikbaar.


Tiny van den Bogerd 
Vanaf begin tot het einde een hele goede persoonlijke begeleiding gehad. Ook nog na de crematie. Al was dit een verdrietige gebeurtenis toch heb ik het gevoel dat mede door Wilma, mijn man het afscheid heeft gehad wat hij verdiende, heel liefdevol...... Ik kan haar van harte aanbevelen.


<<< Terug