<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15079

Arkadya Uitvaartzorg
Telefoon: 0619278014
Email: info@arkadyauitvaartzorg.nl
Website: www.arkadyauitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2011
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Denise van Wijk 
Wij zijn heel tevreden over de manier waarop Wilma ons heeft begeleid tijdens het proces van het verzorgen van het afscheid van onze moeder. Een uitvaart verzorgen is emotioneel voor de nabestaanden. Wilma bleef relaxed, had een goede planning en duidelijke communicatie en had ook goede en liefdevolle aandacht voor ons en onze emoties.


Annemarie Janssen-Bakker 
Ik ben zeer tevreden over Wilma, Ze was zeer hartelijk en meelevend, adviseerde goed(zonder iets op te dringen) Ze heeft ons zeer gesteund.


Hans Klootwijk 
Goede afspraken, duidelijkheid, meedenkend, goed benaderbaar en prijs / kwaliteit goed


Janny Burnet  
Heel erg betrokken, niets is te veel, alles is bespreekbaar, wij voelde ons erg op ons gemak wat ik ook erg belangrijk vind op zulke momenten.


A.j.van kuilenburg 
Goed


Gerrit v Giessen 
ze was betrokken en op een goede manier meelevend


Petra Knol 
Wilma is een zeer vakkundige vrouw die weet waar ze mee bezig is,ze heeft ons fantastische geholpen om de wensen van Erik uit te laten komen .het is precies gegaan hoe Erik het wilde. hier kijken wij als gezin met trots op terug .


Antoine Ketelaars 
Wilma is een erg fijne en kundige uitvaartverzorger die op een persoonlijke wijze en vol passie de uitvaart organiseert alsof het om haar eigen vader of moeder gaat.


Clint 
Mooi afscheid dankzij Wilma


Bob Klijnveld 
Arkadya uitvaartverzorging, geleid door mevr. W.Steenbergen was een zeer bijzondere ervaring om deelgenoot van te mogen zijn. Wij als familie, zijn dan ook zeer dankbaar dat Arkadya uitvaartverzorging op een speciale manier op ons pad is gekomen. Zowel Wilma, als mijn kleindochter zeiden bijna tegelijkertijd: Toeval bestaat niet.......


Berry Looijen 
Correcte en nette begeleiding, voldeed aan de verwachtingen


Mathijs 
Lieve vrouw, professional met oog voor details en tegelijk overzicht. Kan goed luisteren en inspelen op de behoefte - wensen van de nabestaanden.


Karin Versteeg 
De uitvaartverzorger is betrokken, heeft alles goed doorgesproken, heeft administratieve rompslomp van ons overgenomen. Fijn contact gehad.


Betsie van Geffen Oomen 
Wij bedanken Wilma en medewerkers, voor de manier waarop alles is verlopen, vanaf de dag van overlijden, tot den met de dag van de uitvaart! Ook daarna nog contact gehad, was erg fijn!’


Arnoud Wiezer 
Vriendelijk betrokken recht door zee


W b van de graaf 
Zeer mee levend en alles netjes op tijd top


Jolanda van Eck 
Heel erg betrokken en meedenkend.


Hannie van Rijnsbergen 
Ik heb het contact met 'Wilma' als bijzonder prettig ervaren. Het contact met Wilma was persoonlijk, beleefd en laagdrempelig waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde.


Randolf de Jong 
Door de flexibiliteit, creativiteit en de persoonlijke aanpak van Wilma was het mogelijk om de uitvaart van moeder geheel volgens onze persoonlijke wensen uit te voeren. Door het ontzorgen konden wij als familie ons meer richten op het rouwproces.


Ans van Zanten 
Alles op een persoonlijke en warme manier goed geregeld!


Danielle de Waard 
Ik vind Wilma een zeer betrokken uitvaartondernemer en ze heeft alles precies gedaan en geregeld, zoals wij dat wilden. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Claudia Duyts 
Vriendelijk, geduldig, meedenkend en eervol.


Pleun Bisschop 
Zeer persoonlijke aanpak. Ze komt met goede tips en ideeën. Communicatie loopt erg goed en snel. Het had niet beter gekund, zowel bij leven als na de dood.


H.Kuyper 
Wilma heeft op een zeer passende manier contact onderhouden en ons heel goed geadviseerd. Dat heeft ons echt geholpen.


J.kabbedijk 


J.E. Noordam 
We hebben het contact met de begrafenisondernemer als heel persoonlijk ervaren. Ze heeft steeds alle tijd genomen om ons te adviseren waardoor het afscheid is gegaan zoals wij wilden.


Erik 
Uitstekend, bezorgd en verzorgd en persoonlijk


Martin van Tongerlo 
We hebben het als zeer prettig ervaren, altijd bereikbaar en medelevend


Thea de Groot-van Driel 
Fijne persoonlijke, keurige, en betrouwbare begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng. In de dagen van begeleiding ten alle tijden bereikbaar.


Tiny van den Bogerd 
Vanaf begin tot het einde een hele goede persoonlijke begeleiding gehad. Ook nog na de crematie. Al was dit een verdrietige gebeurtenis toch heb ik het gevoel dat mede door Wilma, mijn man het afscheid heeft gehad wat hij verdiende, heel liefdevol...... Ik kan haar van harte aanbevelen.


Arie Kersten 
Wat je vraagt dat wordt ook uitgevoerd wij voelden op ons gemak bij de begrafenis ondernemer Wilma


Jeannette van Horssen 


Diny van der Linden 
Warm en betrokken vrouw.Ze neemt alle tijd voor je die je nodig hebt.Niet alleen voor mij als partner,maar ook voor de familie.Liefdevolle verzorging voor mijn overleden man en zeer respectvol.Ondanks de afstand van Gameren naar Utrecht kwam ze elke dag wel even langs.Alles was tot in de puntjes geregeld.


Lucia de Ronde - van Willigen 
Wilma is professioneel en toch familiaal, alles wordt keurig netjes geregeld, een persoonlijke uitvaart voor een redelijke prijs. Geen verborgen kosten, alles duidelijk op papier.


P. de Bijl-Robbemondt 


R.Terra 
Wij hebben het als zeer prettig ervaren en er was voldoende ruimte voor eigen invullen. waar nodig werden wij van goed advies voorzien.


M.C. Mulder 
Persoonlijke, zeer prettige en professionele begeleiding.


M.C. Mulder 
Persoonlijke, zeer prettige en professionele begeleiding.


Marco Stolk 
Wij kunnen Arkadya aan eenieder aanbevelen, Wilma van Steenbergen is een plezierig persoon die meeleeft, meedenkt en dag en nacht voor ons klaar heeft gestaan. Niets is haar te veel en bij alles wat ze doet geeft ze juist nog wat extra's.


E.G van de Werken 
Wij zijn geweldig geholpen door deze uitvaart onderneming. Wij zullen deze ook zeker aanraden aan andere mensen.Niets was teveel voor de ondernemer.


Henk en Ans van Zanten 


Fam Welbie 
Wilma heeft alle kwaliteiten in huis om een goede uitvaartondernemer te zijn. Zij is o.a zeer betrokken, meedenkend, kan goed schakelen, heeft een actieve houding. Er was veel contact met goed overleg en uitleg. Er werd ook een goed stukje nazorg geleverd (afhandeling). Kortom was het een hele fijne samenwerking tijdens een heel belangrijk deel van ons leven.


J. van der Bruggen 
Heel aangenaam


N vd Laar 
Ondanks de beperkingen vanwege corona, heeft ze alles geprobeerd zo persoonlijk en goed mogelijk te doen. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar ook zeker aanbevelen bij andere. Zeer betrokken en staat altijd klaar.


W.P.L. Verbeek 
We zijn begeleid ten tijde van de corona-uitbraak. Binnen de bestaande beperkingen is het toch gelukt om de laatste wensen bijzonder goed in te kunnen vullen. Vooral de door Arkadya gekozen pragmatische manier van werken sprak mij heel erg aan. Zelfs onder tijdsdruk had Wilma steeds een luisterend oor.


J.van Zwieten 
We waren met 4 kinderen en Wilma heeft ons alle 4 perfect geholpen in soms lastige beslissingen omdat je toch je eigen voorkeur hebt. Heel fijn!!


Mevr van Aalst van Dijk 
Zeer persoonlijk veel ideeën zorgzaam


<<< Terug