<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15080

Bakx Uitvaartzorg
Telefoon: 0629176437
Email: info@bakx-uitvaartzorg.nl
Website: www.bakx-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


HJM de Laat
Zeer prettig om de uitvaart geregeld te krijgen in deze coronatijd er in de weer om e.e.a. toch nog een persoonlijk tintje te geven een hardwerkende efficiente ondernemer die voor je in de weer is en dat geeft een goed gevoel


Ine verhagen
Wij zijn erg tevreden over deze begrafenis En ook over de begrafenis van mijn zus in 2016 Chappeau


Fam. de Laat
Ze is een geweldig uitvaartverzorgster. Luisterd naar de wensen van de mensen en geeft hele goede adviezen. Ze zorgt ook voor een rustig verloop van alles.


Ad van Gestel
Zeer betrokken en persoonlijke benadering; kan goed luisteren en probeert zoveel mogelijk aan de wensen tegemoet te komen. Positieve energie en het Afscheidshuis was zeer fijn op de dag voor de uitvaart; het kan niet beter.


Marja Coset van Bussel
Willemijn was zeer persoonlijk en meelevend zonder zich op te dringen! Ik had haar al een keer gezien bij een andere mooie uitvaart en zij voldeed buitengewoon aan mijn verwachtingen!


Marja Coset van Bussel
Willemijn was zeer persoonlijk en meelevend zonder zich op te dringen! Ik had haar al een keer gezien bij een andere mooie uitvaart en zij voldeed buitengewoon aan mijn verwachtingen!


Eric Geerts
Willemijn heeft wederom netjes de uitvaart verzorgd van ons moeder


Mw suetens van beers
Heel fijn begeleidt door Willemijn ze heeft een mooi en passend afscheid gemaakt voor ons pap.


Renate Thomassen
Wij hebben Bakx uitvaartondernemer ervaren als een erg betrokken vrouw. Ze is heel erg professioneel en zorgt ervoor dat al onze persoonlijke wensen uitgevoerd konden worden. Ze gaf goede aanvullingen op de ideeën die wij hadden voor de uitvaart. Maar wel heel discreet want ze wil niet haar mening opleggen. Ze had oog voor details. Zo ook de persoonlijke aanvullingen zoals koestertasje/ boekje voor de kinderen en duo knuffels bij het afscheid nemen. Zo hebben wij het ook erg prettig ervaren de persoonlijke afsluiting met de uitvaartondernemer. Ik bedoel hier mee de urn persoonlijk overhandigen, met daarbij een wensballon, gedenkboek en een bos bloemen. Wij kunnen alleen maar vol lof over Willemijn praten. Hopelijk hebben we haar voorlopig nog niet nodig, maar ik zou zeker bij haar terug gaan of aanraden bij een ander.


T. Bekkers
Zeer correct in voor en nazorg.


H v d brand
Allies heel toed geregeld en ze dachshund echo met ons mee


Wil-jan Schutte


Wil-jan Schutte


Bianca Papen
Mijn moeder kende Willemijn en zij is door verschillende bekenden van mijn moeder aanbevolen. Op deze manier zijn wij in contact gekomen met Willemijn. Wij hebben samen met mijn moeder en Eillemijn gesprekken gehad om haar uitvaart te bespreken. Mijn moeder had de voorkeur voor een heel persoonlijke uitvaart met specifieke wensen. Willemijn heeft ons voorzien van advies en mogelijkheden en heeft ons op verzoek vrij gelaten de uitvaart van onze moeder in te kleden met Willemijn als rode draad. Door haar ervaring op dit gebied heeft Willemijn ons veel tips en ideeen aangedragen waar we wat aan hebben gehad. Zij heeft ons perfect begeleid in hetgeen onze moeder gewild zou hebben. Het afscheid was ontzettend persoonlijk en mooi, de nabestaanden hebben dit als erg prettig ervaren. De dienst in het crematorium was zoals zij gewild zou hebben met persoonlijke annecdotes en eigen sprekers. Ook was er ruimte voor de kinderen om afscheid te nemen van haar door middel van het versieren van haar kist. Ook aanwezigen konden haar op deze manier een laatste groet meegeven. We hebben geproost op het leven en haar herdacht zoals ze was en op de manier dat zij het gewild zou hebben. Willemijn heeft ons hier perfect in aangevoeld en aangevuld. Ik zou Willemijn dan ook aan iedereen aanbevelen.


D.v.Boeckel


Gerry Vorstenbosch van Alphen
We waren zeer tevreden en onze moeder wilde al dat we Willemijn zouden vragen voor haar laatste afscheid en hier hebben we zeker geen spijt van. We konden het regelen zoals wij dat wilde en dat is echt fijn.


Familie van Bussel
Zeer goede ervaring met Willemijn zij heeft een luisterend oor en wist onze wensen om te zetten in een mooi persoonlijk afscheid. Gaat zeer respectvol om met de overledene & nabestaande. Niets was haar teveel. Dankjewel daarvoor!!


yvonne voets
Het gaf een prettig gevoel dat we ons geen zorgen hoefde te maken dat het wel goed geregeld zou worden. Het voelde goed en verliep prima!


Annie Veroude
Goede begeleiding en persoonlijke benadering. Ook voor de kleinkinderen.


Ton de Rooij
prima en persoonlijk verzorgde uitvaart!


harry v d steen
thx Willemijn voor alles


ellen van giersbergen
Rustige begeleiding


Sjan drost


Joke vanzandbeek
We zijn zeer tevredenover alles


Mariëlle strik
Bedankt voor de rust en steun die je ons geboden hebt in een heftige en hectische periode...


Estherprinsen@gmail.com


Estherprinsen@gmail.com


Daphne Creutzburg
Willemijn is zeer bekwame, warme en lieve vrouw met hart voor haar werk. Ze heeft oog voor details en kan goed anticiperen. Haar persoonlijke ideeën rondom het herdenken en herdenkingen zijn heel uniek, creatief en liefdevol. Ik kan Willemijn absoluut aan iedereen aanraden, ze voelt heel goed aan wat bij je past en wat je nodig op het moment dat je het zelf (even) niet weet.