<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15080

Bakx Uitvaartzorg
Telefoon: 0629176437
Email: info@bakx-uitvaartzorg.nl
Website: www.bakx-uitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
8.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marianne Puijn 
Absoluut 'n vakvrouw


Nicky mauriks 
Zeer goede en nette uitvaart en altijd vriendelijk aan huis gekomen om dingen teregelen en te helpen wij waren zeer te vreede met uitvaartzorger willemijn bakx


J.van Koll 
Adequaat-persoonlijk- respectvolle bejegening- aansluitend bij de wensen van de klant-/ alternatieve aanreikend - transparant in kosten. Uitvaartzorg Bakx en medewerkers verdienen een pluim!


Pieter Verberk 
Ik had overal een 10 voor kunnen geven.Ze heeft alles perfect geregeld zoals we afgesproken hadden.


Marjon van den Brand 
Fijne begeleiding. Willemijn heeft ervoor gezorgd dat alles is verlopen zoals wij het graag hadden, zo fijn. Het afscheidshuis is echt geweldig. Wij zijn zo blij geweest met Willemijn. Ze heeft aan alles gedacht. Knutselspulletjes,doe boekje enz.voor de kindjes.


Lea van Erp- van der Sloot 
Geweldige,warme respectvolle vrouw.


Harm Herbers 
zeer betrokken bij het verlies en doet er alles aan om het zo makkelijk te maken voor ons als nabestaanden niets is te veel en wat ze zegt komt ze na een dikke 10.


Henny Pattiwael 
Had ergens anders een uitvaartpolis,maar toch voor uitvaart Bakx gekozen. Persoonlijk,alle mogelijkheden heeft ze goed uitgelegd,De zaken die zij kon regelen heeft ze geregeld. Veel informatie gehad. En we hebben de vrijheid gehad om het op onze manier te doen. Zij heeft een afscheidshuis,waar je de sleutel van krijgt,en wij konden de overledene zo dikwijls bezoeken als we wilden. Niets dan lof,ondanks de nare omstandigheden.


van der Zanden 
Een uitvaartbegeleider die aandacht voor alles en iedereen heeft. Met oog voor details die zeer waardevol zijn, op dat moment besef je dat niet altijd maar een tijd na de uitvaart merk je dat dit je erg goed doet.


Jan de Wit en kin deren 
Geweldig in alles. Overal mee geholpen. Huis is Liempde was ook tot in de puntjes verzorgd. Heel fijn dat je gewoon 24 uur per dag in het huisjes kan. Echt aan alles werd gedacht. Prima verzorgd kon niet beter.


Gerbrand Heijting 
We hadden geen betere uitvaart kunnen wensen. Willemijn heeft ontzettend veel gedaan voor ons. Vooral het gebruik van het Afscheidshuis was een schot in de roos gezien de coronamaatregelen in de grotere uitvaartcentra. Enig minpuntje was uiteindelijk de rekening die hoger uitviel dan de offerte vooraf en dat gedeeltelijk voorkomen had kunnen worden.


Hobbelen 
alles was super goed geregeld ,niets was teveel. Top service


Johanna Quinten - van Esch 
Zeer attent en meelevend. Deskundig.


AJW. v.Tuijl.van Kempen 
Nette en persoonlijke en behulpzame uitvaartondernemer die geen misbruik maakt van de situatie.


HJM de Laat 
Zeer prettig om de uitvaart geregeld te krijgen in deze coronatijd er in de weer om e.e.a. toch nog een persoonlijk tintje te geven een hardwerkende efficiente ondernemer die voor je in de weer is en dat geeft een goed gevoel


Ine verhagen 
Wij zijn erg tevreden over deze begrafenis En ook over de begrafenis van mijn zus in 2016 Chappeau


Fam. de Laat 
Ze is een geweldig uitvaartverzorgster. Luisterd naar de wensen van de mensen en geeft hele goede adviezen. Ze zorgt ook voor een rustig verloop van alles.


Ad van Gestel 
Zeer betrokken en persoonlijke benadering; kan goed luisteren en probeert zoveel mogelijk aan de wensen tegemoet te komen. Positieve energie en het Afscheidshuis was zeer fijn op de dag voor de uitvaart; het kan niet beter.


<<< Terug