<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15087

Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers
Telefoon: 06-34045001
Email: meijerentenhove@kpnmail.nl
Website: https://www.uitvaartverzorgernijmegen.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ruud Rutjes
De gehele begeleiding tot en met de uitvaart en zelfs daarna als zeer prettig ervaren. Er is veel mogelijk en je wordt stap voor stap goed geïnformeerd. We hadden geen betere keus kunnen maken. Bedankt.


Heidi Driessen
Zeer professioneel, netje, mee denkend, eerlijk. Aan te bevelen voor iedereen. Geweldig. Dankzij Meijer en Ten Hove zal het rouwproces gemakkelijker verlopen. Ook voor de kinderen die zij er enorm goed bij betrokken hebben. Top


Bernard Fikkers
We zijn vriendelijk, respectvol en deskundig begeleid. Heel plezierig!


Nienke Blanksma
Zeer persoonlijk ontvangen. Doordat de ontvangst informeel was, was onze familie snel op zijn gemak. Mijn vader is goed verzorgd en mooi opgebaard. Tussendoor bezoek aan mijn vader was makkelijk te regelen. Ruimtes in het afscheidshuis zijn klein en intiem. We kregen alle ruimte en hulp om er een persoonlijke uitvaart van te maken. Namens familie, zeer veel dank. Ik kan hen zeer zeker aanbevelen.


Linda van der Werff
Op 24 februari is mijn jongste zoon totaal onverwacht overleden.We waren helemaal verbijsterd en in schok. Via via kwamen we bij Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers.Een hele goede, zo niet de beste keuze die we hebben kunnen maken in zulke tijden van verdriet. Al vanaf de eerste ontvangst wisten we dat onze zoon en broer in goede handen was. Wat een zeer meelevende attente mensen zijn Ed en John. Alles kon met ze worden besproken en werkelijk alles is precies zo gegaan als wij dat wensten.Zij zijn met recht de twee lichtpuntjes geweest in deze voor ons zo zware tijd. Mensen met hart voor hun werk, beter kan ik ze niet omschrijven.Bij ons thuis hebben we het over "de heren van Lent". Daarmee wil ik aangeven hoe bijzonder deze beide mannen zijn geweest in een tijd waarin je dat zo nodig hebt. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij ondanks alle verdriet met een bijzonder warm gevoel terug kunnen kijken naar de laatste dag met onze lieve zoon en broer.


Myrna Geijssen
John en Ed waren zeer betrokken en deskundig in het begeleiden van de uitvaart en alles wat daar bij kwam kijken. Zij speelden goed in op onze persoonlijke wensen zonder inmenging of oordeel, maar wel met ideeën en mogelijkheden. Juist hun persoonlijke voorkomen en bijdrage maakte dat de uitvaart helemaal paste bij onze situatie. Bedankt voor alles, wij kijken terug op een waardig en zeer persoonlijke uitvaart voor onze moeder. Myrna Geijssen


Louise Gaertner
De persoonlijke betrokkenheid en fijne begeleiding van Ed en John zal ons altijd bij blijven . Ook de manier zoals ze met mijn vader en onze familie omgingen ..heel respectvol en fijn .


Gerard J.M. Houterman
Wij danken de uitvaartverzorger voor de uiterst goede zorg. Uiterst zorgvuldig en geduldig met zeer goede contactuele eigenschappen. Mijn wijlen vader zou gezegd hebben; "dank jullie hartelijk en blijf trots op wat je doet". Wij zijn uiterst tevreden met het product zoals dit aan ons geleverd is en willen, indien in de toekomst nodig, wederom gebruik maken van de diensten van deze uitvaartverzorger.


F. van der Zwalum (namens fam. Donkers)
John en Ed hebben ons fantastisch geholpen en begeleid. Er was tijdens alle gesprekken, bezoeken en afspraken ruimte voor een lach en een traan en zij beantwoordden in alle rust al onze vragen. Zij regelden het zo dat de hele uitvaart precies zo kon geschieden zoals wij het wensten. Zij vormen een ware rots in de branding in zo'n moeilijke en verdrietige tijd. Onze dank is groot!


Bart van Bennekom
Wij hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd Meijer en Ed ten Hove ingeschakeld om de begrafenis van één van onze ouders te regelen. De eerste keer waren we al zeer tevreden, maar John en Ed zijn in staat geweest om in twee jaar tijd hun dienstverlening nog beter te maken dan het al was. Wat hetzelfde is gebleven is de oprechte persoonlijke aandacht, de authentieke, aangename en ongedwongen manier van omgang en hun oog voor details en verhoudingen. Het feit dat ze bijna alle zaken in eigen beheer hebben zorgt ervoor dat ze niet alleen een allround gesprekspartner zijn maar tevens goed en onafhankelijk advies kunnen geven wat in een toch al emotionele en drukke periode bijzonder prettig is.


Gerard de Jong
Respectvol. Meedenkend en lief voor nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd persoonlijk afscheid en uitvaart.


Marya van Eck
John en Ed zijn zeer betrokken uitvaartondernemers met oog voor detail en liefde voor hun vak.


M.Eijkholt
Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers hebben ons bijgestaan na het overlijden van onze moeder. Mede namens hun zeer persoonlijke begeleiding, de professionele aanpak waar dat nodig was ( bv het regelen van de verzekering ) en de waardevolle tips hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. De uitvaartverzorgers waren altijd bereikbaar en altijd bereid om ons op korte termijn te helpen als wij het even niet meer wisten. Zij deden dit op een warme en respectvolle wijze. Ook de nazorg is uitstekend. Wij bedanken John en Ed voor hun warme zorg en wij bevelen Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers van harte aan !


Madeleine Verhallen
respectvol, bescheiden, alle ruimte voor onze wensen. en uiterst zorgvuldig en transparant.


M. May
Dit is de 4e keer dat we in 3 jaar tijd gebruik maken van de diensten van Meijer en ten Hove, en bevelen deze onderneming ook bij anderen aan. Wij waarderen het persoonlijk contact enorm. Altijd bereikbaar en meedenkend. Heel klantvriendelijk, alles op tijd, komen afspraken na en ook nabegeleiding is prima. Dikke 10.


Tim
De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precise de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.


Nadia Kevan
This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family


Wietske van den Berg- Feenstra.
Deze uitvaartondernemer heeft aan een half woord genoeg. Hij denkt mee met je. Dringt niets op. En al helemaal geen dure opties. Hij is toegewijd, vriendelijk en steunend. Ik kan mij geen beter iemand wensen. Het werd een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Precies bij ons passend.Bovendien een rustige man. Erg fijn.


Familie Peters
Persoonlijke benadering waarbij er rekening gehouden werd met onze wensen. Taken die we uit handen wilden geven werden overgenomen en zorgvuldig uit gewerkt. We vonden het erg prettig en van respect getuigen dat de factuur gepersonaliseerd werd met een extra woordje van steun betuiging. Daarnaast werd de orde van dienst mooi uitgewerkt aangeboden in boek vorm aan onze moeder, de kinderen en ook de kleinkinderen kregen een exemplaar. Wat tevens gewaardeerd werd is de voorbereiding van de kleinkinderen (en ons) door voor dat de gasten werden ontvangen in de aula, we daar de gelegenheid hadden om te kijken waar we gingen zitten, bediening microfoon etc . Prettig was, dat er vooraf werd aangegeven dat wanneer we tijdens de dienst moeilijk uit onze woorden zouden komen , zij de tekst pas over zouden nemen wanneer we daar letterlijk om zouden vragen. Zo werd het onze dienst waarin ook ruimte was om even in je tekst te stagneren en de gelegenheid kreeg om de draad weer op te pakken.


Marion Zwart
Ed en John zijn echte professionals maar ook twee warme persoonlijkheden die veel ruimte geven aan emoties en persoonlijke invulling. Zij hebben deze moeilijke tijd voor mij absoluut draaglijker gemaakt.


Heidi Driessen
Meijer en ten Hove of te wel John en Ed zijn geweldig. Hier bedoel ik mee: Zijn vriendelijk, netjes, je kunt op ze vertrouwen, komen afspraken naar, hebben enorm veel vak kennis, goed inschattingen vermogen, overledenen staat centraal, denken mee ook met de financiële kant wat bij grotere ondernemers wel anders is en te wensen over laat. Hebben zelf een prachtig rouw centrum en opbaar mogelijkheden. John en Ed zijn erg betrokken. En ik raad dus iedereen aan om bij een overlijden Meijer en ten Hove in te schakelen. Perfect! John en Ed nogmaals bedankt voor alles.


Frans Eijkelhof
Een groot compliment voor Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers voor de manier waarop zij de uitvaart van mijn lieve echtgenote hebben verzorgd.


ron
zeer prettig persoon, ontspannen, discreet, vriendelijk en accuraat. een bedrijf wat nadrukkelijk luistert naar de wensen van de nabestaanden en daar zich voor inzet dit te bereiken.


Anne-Marie Bekkenutte Kellendonk
Geachte Hr./ Mevrouw. Het was een uitermate goed verzorgde uitvaart met oog voor detail en vooral voor de mens (en) die erbij betrokken waren. Alles kon zich in rust voltrekken, met zorgvuldige naleving van de ingediende wensen. Het was een toegewijde bijeenkomst,getuigend van veel empathie. Dankuwel. Mvg Anne-Marie Kellendonk


Gerda Faaij-Groenen
Deze uitvaartondernemer was zeer betrokken en respectvol naar de overledene en de nabestaanden. Er werd werkelijk alles aan gedaan om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo konden we dagelijks op bezoek gaan wat heel erg helpt om je eerste verdriet een plek te geven. De laatste dag konden we gebruik maken van de 24-uurs kamer waardoor je op momenten die het jou uitkomt en op de wijze die bij jou past kunt rouwen bij de overledene. Ook vond ik het zeer plezierig dat zij mee dachten in het geheel. Ze opperden mogelijkheden, bewaakten de totaalkosten en zochten samen met ons naar mogelijkheden om de wensen die wij hadden in te passen.


Erik Bischoff
Betrokken, warm en oprecht. Voelen goed aan wat de persoonlijke wensen zijn.


Milja Bos
Zeer goed aangesloten bij onze wensen, ook als ze onconventioneel waren. Goed op de prijs gelet, en grenzen van de achterbojvers gepast.


jb ahoud
zeer goed verlopen


Lodewijk Vogel
Ed en John hebben de uitvaart van mijn vader keurig en heel persoonlijk verzorgd, dankzij hun is het een mooi warm afscheid geworden.