<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15093

Erik de Jong Uitvaartverzorging & Begeleiding
Telefoon: 070-3697941
Email: erik@dejonguitvaartbegeleiding.nl
Website: www.dejonguitvaartbegeleiding.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Afke Boonen-Zijlstra 
Alleen maar positief. Uitvaart geheel naar onze wens verlopen. Contact en begeleiding prima


familie Van der Molen 
Erik heeft een prettige persoonlijkheid en kon goed voorzien in onze wensen. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, en over de momenten dat dit niet het geval zou zijn had hij ons vooraf netjes geïnformeerd. Naast Erik is er ook fijn contact geweest met de medewerker zorg&vervoer.


Marischka Sprokkereef 
Erik de Jong heeft mij zeer goed geholpen de uitvaart van mijn moeder te begeleiden/regelen. Het begon met het ophalen van mijn moeder uit het verzorgingshuis, dit gebeurde zeer respectvol. De dag erna nam hij alle tijd om alles te bespreken en advies te geven. Het zoeken naar een beschikbare pastoor/dominee (conform de wens van mijn moeder) kostte veel tijd maar Erik heeft alle moeite gedaan om iemand te vinden, met succes. Het verzorgen van de kaarten ging heel snel, de volgende ochtend waren ze al klaar (ondanks dat het weekend was). Ook de overlijdensakte heeft hij snel geregeld. De condoleance en de uitvaart verliepen naar wens, alles was goed verzorgd, het was een waardig afscheid.


Marco Pabst 


Sylvia Van zandvliet 
Top geregeld aanrader steeds de zelfde man alles goed geregeld niks was teveel


André van Nierop 
Gewoon een zéér aardige behulpzame meedenkende uitvaartondernemer. Hebben al eerder met Erik zaken mogen doen en zodoende ook bij deze uitvaart weer voor hem gekozen. Alles was tot in de puntjes geregeld zowel van de uitvaart als van het financiële gedeelte. Wat voor ons zeer belangrijk was dat er ook nog ruimte was ( ondanks het verdriet) voor een grapje of een leuke opmerking van beide kanten. Wat ons betreft werd dat zeer op prijs gesteld. Alleen maar lof voor deze ondernemer.


Lucien de Winter  


Leonie Zuijdervelt 
Zeer positief een uitvaartbegeleider die je heel persoonlijk bij staat


Sven Dejonghe  
Zeer aangename man, met heel veel kennis en begeleiding. Een keuze die me heel goed bevallen is. Dank je wel voor alles.


Jolanda Ouwens 
Bij vraag 1. Wij zijn elke keer bij Erik op kantoor geweest, dat was voor ons geen probleem. Erik is een zeer vriendelijk persoon en hij maakte tussendoor wat grapjes om je er doorheen te slepen.


A.M.Nijman 
Wij hebben veel steun ontvangen van de uitvaart onderneming bij het overlijden van onze broer. Heel persoonlijk en meewerkend. Wij zijn zeer tevreden.


Gerda van den Berg - Wansinck 
Bijzonder aardige man en in voor een grapje, waar wij ondanks het verdriet, ook wel van houden. Alles is precies naar onze persoonlijke wensen uitgevoerd. Begeleiding was ook top in orde, men had het niet beter kunnen doen. Administratief was ook alles perfect in orde en het werd conform de offerte uitgevoerd. Aanpassingen konden altijd gemaakt worden. Kaarten waren ook snel en netjes geleverd. Ik geef een dikke 10 in alle opzichten, helemaal niets op aan te merken. Kan Erik de Jong voor de volle 100% bij iedereen aanbevelen.


Jongejan 


Anneke Breijer 
Erik was altijd beschikbaar voor vragen en hulp. Duidelijke informatie met wat kan en niet kan. Zeer tevreden over contact met hem. Hij doet wat er is afgesproken, we hebben een mooie uitvaart gehad. Zeer tevreden en bevelen hem bij iedereen aan. De faktuur hebben we nog niet gehad dus de vraag over de faktuur hebben we maar een 8 ingevuld.


Jp van Ruiten 
Alles keurig verzorgt , goede persoonlijke begeleiding. Klasse!!!!!


jh van Dommelen 
Geweldig en Persoonlijk Dat voelt heel goed.


Ridder van Doorne 
Erik de Jong is zeer betrokken, behulpzaam en duidelijk richting ons geweest. De uitvaart was goed voorbereid en precies zoals afgesproken uitgevoerd. ook de nazorg tiptop in orde.


Patrick Dalderop 


W. Alkemade 
Keurig nette dienstverlening...helder...ruimte voor eigen inbreng, transparante kosten, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Anneke Janssen, mede namens broer en zussen 
Prettige en persoonlijke benadering. Alle vragen en wensen, ook vanuit onze eigen behoefte om zaken zelf op te pakken/te doen, waren mogelijk en/of werd geregeld.


Yvette van Zijl 
Persoonlijk, betrouwbaar en inlevend


Hannie Reus 
Hartelijke, meelevende en meedenkende persoon.


Yolanda de Zoete 
Een zeer prettig persoon. Die mee denkt,en je de ruimte geeft om rustig na te denken. Steeds contact houd. En ook zelf met suggesties komt , maar niets op dringt.Ik heb helaas al een paar keer een afscheid moeten regelen.Maar ondanks de corona maatregelen,was dit een heel mooi afscheid.En Erik de Jong de fijnste uitvaart begeleider die ik tot nu toe heb mee gemaakt.


Coen Schelfhorst 
Heel erg fijne begeleiding van Erik. Niet te zwaar maar wel super respectvol.Erik denkt pro-actief mee en leeft zich in alle wensen goed in. Niets is te gek en als hij iets extra's kan doen, zal hij het niet nalaten. Mijn ouders hebben een mooi afscheid gehad, mede dankzij Erik.


Adrie van Beek 
Erik is iemand die van de hoed en de rand weet, en mensen op een hele fijn wijze gerust weet te stellen, en zich goed in de klant in kan leven, wij hebben dit als zeer welkom gevonden.


Gerda van Weele 
Ondanks de beperkingen door Corona virus, is alles naar onze wens Uitgevoerd. Zeer goede begeleiding en ondersteuning gehad. Complimenten aan Erik de Jong hiervoor. dankbaar gevoel hier aan over gehouden dat wij onze moeder toch een mooie uitvaart konden geven.


Frank de Man 
Binnen de corona regels heeft Erik de Jong een persoonlijk afscheid voor onze dochter kunnen realiseren. Blij met persoonlijke aandacht.


Hans Scholtens 
Dhr. E. de Jong heeft de familie op een zeer innemende en professionele wijze van het begin tot het eind begeleid. Wij zijn Hem en zijn organisatie zeer erkentelijk.


Sandra Kegge Veraar 
Ik kende deze uitvaartorganisatie niet. Ik ben er dus blanco ingegaan. Nadat ik mijn wensen(die van mijn moeder) had verteld aan Eric de Jong kreeg ik gelijk een goed gevoel dat hij gelijk begreep wat de wensen waren. Op de uitvaart zelf was het zelfs nog beter als dat ik ooit voor ogen zou hebben. Echt mijn petje af en ook nog zeggende hebben wat een warme persoonlijkheid Eric de Jong is. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin is hij dat geweest. Eric de Jong heeft ook veel meer gedaan voor mij als dat ik gedacht zou hebben. Zeker in een verdrietige tijd heeft hij heeft veel uit mijn handen genomen en mij echt ontzorgd in die moeilijke tijd. Ook in een relatief korte tijd tussen overlijden van mijn moeder en de uitvaart.


<<< Terug