<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15093

Erik de Jong Uitvaartverzorging & Begeleiding
Telefoon: 070-3697941
Email: erik@dejonguitvaartbegeleiding.nl
Website: www.dejonguitvaartbegeleiding.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.2 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Gerda van den Berg - Wansinck
Bijzonder aardige man en in voor een grapje, waar wij ondanks het verdriet, ook wel van houden. Alles is precies naar onze persoonlijke wensen uitgevoerd. Begeleiding was ook top in orde, men had het niet beter kunnen doen. Administratief was ook alles perfect in orde en het werd conform de offerte uitgevoerd. Aanpassingen konden altijd gemaakt worden. Kaarten waren ook snel en netjes geleverd. Ik geef een dikke 10 in alle opzichten, helemaal niets op aan te merken. Kan Erik de Jong voor de volle 100% bij iedereen aanbevelen.


Jongejan


Anneke Breijer
Erik was altijd beschikbaar voor vragen en hulp. Duidelijke informatie met wat kan en niet kan. Zeer tevreden over contact met hem. Hij doet wat er is afgesproken, we hebben een mooie uitvaart gehad. Zeer tevreden en bevelen hem bij iedereen aan. De faktuur hebben we nog niet gehad dus de vraag over de faktuur hebben we maar een 8 ingevuld.


Jp van Ruiten
Alles keurig verzorgt , goede persoonlijke begeleiding. Klasse!!!!!


jh van Dommelen
Geweldig en Persoonlijk Dat voelt heel goed.


Ridder van Doorne
Erik de Jong is zeer betrokken, behulpzaam en duidelijk richting ons geweest. De uitvaart was goed voorbereid en precies zoals afgesproken uitgevoerd. ook de nazorg tiptop in orde.


Patrick Dalderop


W. Alkemade
Keurig nette dienstverlening...helder...ruimte voor eigen inbreng, transparante kosten, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Anneke Janssen, mede namens broer en zussen
Prettige en persoonlijke benadering. Alle vragen en wensen, ook vanuit onze eigen behoefte om zaken zelf op te pakken/te doen, waren mogelijk en/of werd geregeld.


Yvette van Zijl
Persoonlijk, betrouwbaar en inlevend


Hannie Reus
Hartelijke, meelevende en meedenkende persoon.


Yolanda de Zoete
Een zeer prettig persoon. Die mee denkt,en je de ruimte geeft om rustig na te denken. Steeds contact houd. En ook zelf met suggesties komt , maar niets op dringt.Ik heb helaas al een paar keer een afscheid moeten regelen.Maar ondanks de corona maatregelen,was dit een heel mooi afscheid.En Erik de Jong de fijnste uitvaart begeleider die ik tot nu toe heb mee gemaakt.


Coen Schelfhorst
Heel erg fijne begeleiding van Erik. Niet te zwaar maar wel super respectvol.Erik denkt pro-actief mee en leeft zich in alle wensen goed in. Niets is te gek en als hij iets extra's kan doen, zal hij het niet nalaten. Mijn ouders hebben een mooi afscheid gehad, mede dankzij Erik.


Adrie van Beek
Erik is iemand die van de hoed en de rand weet, en mensen op een hele fijn wijze gerust weet te stellen, en zich goed in de klant in kan leven, wij hebben dit als zeer welkom gevonden.


Gerda van Weele
Ondanks de beperkingen door Corona virus, is alles naar onze wens Uitgevoerd. Zeer goede begeleiding en ondersteuning gehad. Complimenten aan Erik de Jong hiervoor. dankbaar gevoel hier aan over gehouden dat wij onze moeder toch een mooie uitvaart konden geven.


Frank de Man
Binnen de corona regels heeft Erik de Jong een persoonlijk afscheid voor onze dochter kunnen realiseren. Blij met persoonlijke aandacht.


Hans Scholtens
Dhr. E. de Jong heeft de familie op een zeer innemende en professionele wijze van het begin tot het eind begeleid. Wij zijn Hem en zijn organisatie zeer erkentelijk.


Sandra Kegge Veraar
Ik kende deze uitvaartorganisatie niet. Ik ben er dus blanco ingegaan. Nadat ik mijn wensen(die van mijn moeder) had verteld aan Eric de Jong kreeg ik gelijk een goed gevoel dat hij gelijk begreep wat de wensen waren. Op de uitvaart zelf was het zelfs nog beter als dat ik ooit voor ogen zou hebben. Echt mijn petje af en ook nog zeggende hebben wat een warme persoonlijkheid Eric de Jong is. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn gezin is hij dat geweest. Eric de Jong heeft ook veel meer gedaan voor mij als dat ik gedacht zou hebben. Zeker in een verdrietige tijd heeft hij heeft veel uit mijn handen genomen en mij echt ontzorgd in die moeilijke tijd. Ook in een relatief korte tijd tussen overlijden van mijn moeder en de uitvaart.


Leo Beck
Prima verzorgd en door hem zeer goed begrepen wat wij als familie zouden verwachten.


W.Smith
Zeer goed afgehandeld en goed werk geleverd tot de nazorg toe. PRIMA


Ian Tarry
We highly recommend Mr. de Jong. He is a kind, considerate, friendly, and above all, very professional person. The service that he provided was excellent. He guided us through this difficult period with compassion. Nothing was too much trouble for him.


Edwin Vervaet
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, de betrokkenheid en de professionaliteit van Erik. Bedankt voor alle goede zorgen.


R. Petri
Erik de Jong heeft mij keurig geholpen en heeft mijn juiste keuze bevestigd.


B.H. Duivenvoorde
Erik de Jong is een zeer professionele uitvaartverzorger. Hij heeft onze familie goed begeleid en wij zijn erg tevreden.


Trix Kruisinga
Erik de Jong Uitvaartverzorging & Begeleiding is een goede uitvaartondernemer, professioneel en met persoonlijke aandacht.


Ruud Klijn
Wij zijn de heer Erik de Jong heel dankbaar en zullen hem zeker aanbevelen is voor ons een troost geweest.


J. Monster
Goed meedenkend en begrijpend.


Mary ter Borg
Beste, De uitvaart van onze lieve man/vader is heel mooi verlopen. Niets op aan te merken. Een warme dienst met alles erop en eraan. Wij zouden deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen binnen ons sociale netwerk. Een zeer betrokken persoon die niet alleen luistert naar de wensen van de nabestaanden, maar zelf ook heel goed meedenkt. Niets was te veel. Bij deze nogmaals dank!


Martin Demeyer
Waarschijnlijk lijken de tienen ongeloofwaardig maar we (de familie) kunnen er niets minder van maken. De wijze waarop we zijn begeleid door Erik, zijn bereikbaarheid, zijn serieuze benadering met een humoristische noot heeft ons door deze dagen gebracht. Perfect!


Martin Demeyer
Waarschijnlijk lijken de tienen ongeloofwaardig maar we (de familie) kunnen er niets minder van maken. De wijze waarop we zijn begeleid door Erik, zijn bereikbaarheid, zijn serieuze benadering met een humoristische noot heeft ons door deze dagen gebracht. Perfect!


Mw. W. Roelfzema
Ben erg positief over de professionele manier van handelen en zeer discreet


Mirjam Storm
Ik was zeer tevreden over Erik de Jong! Hij heeft mij en mijn naaste familie super begeleid en de uitvaart was hartstikke mooi en boven verwachting. Een topman en wij bevelen hem anderen zeker aan!


T.C.Marchal


Cobie den Haan Teunissen
Wij vinden Erik een zeer betrokken en kundig man..


Coen schelfhorst
Zeer kundig en professioneel! Inlevend en plezierig in de omgang


Peter Aref
Dhr. de Jong is een zeer prettig mens die weet waar hij mee bezig is en die weet wat er in de mensen omgaat die een dierbare verloren hebben. Alles wordt je uit handen genomen en wordt door hem en zijn bedrijf snel en acuraat geregeld. Mede dankzij zijn inzet was d3 uitvaart voor ons een stuk dragelijker.


<<< Terug