<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15094

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging
Telefoon: 074 3030290
Email: info@hanswachtmeester.nl
Website: www.hanswachtmeester.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Bennie Dillen
voelde zeer vertrouwd, luisterde en nam de tijd Hebben het als prettig ervaren Contact was uitstekend ook voor de kinderen Waren allen zeer tevreden


N. Delfos
De heer Wachtmeester heeft met alle wensen van de familie rekening gehouden. Gaf goede suggesties. Handelde vlug en duidelijk.Financieel transparant en zeer redelijk.Hij heeft een aangename wijze van zaken doen. Kan hem oprecht aanbevelen.


Familie Beuink en Visser
Veel persoonlijke aandacht van de uitvaartondernemer. Alles prima geregeld


V.P.J. Bilman
De heer Wachtmeester, is naast zeer bekwaam sociaal zeer vaardig. Hij straalt ondersteuning uit en geeft daar waar gewenst goede aanvullende informatie/tips om de hele uitvaart tot een succes te leiden. Hij voelt goed de sfeer van de bespreking met de nabestaanden aan en mengt zich daar vervolgens op een correcte manier in.


Erik van Leeuwenstijn
Prettig en persoonlijk contact. Hans blijft rustig, geeft input en ideeën en laat de beslssingen volledig aan de nabestaanden over. De uitloop van de dankdienst en het feit dat wij daardoor te laat bij de begraafplaats kwamen, heeft opgeen enkele manier tot druk op ons geleid. Hij gaf ons de ruimte om gewoon in ‘ons tempo’ door te gaan. Al met al heeft hij ons geholpen een mooi en goed afscheid te creëren waarop wij zeer tevreden terugkijken.


H Aalders.
Mijn vrouw had eerder al gezegd dat als we een uitvaartverzorger nodig hadden dat weWachtmeezter wilden hebben en daar was ik het mee eens.


Fam. Scholten
We hebben in korte tijd tot twee keer toe gebruik gemaakt van de diensten van Hans Wachtmeester. Tot twee keer toe heeft hij laten zien over bijzondere eigenschappen te beschikken. Chapeau!


j.jansen-bouwman
Hans Wachtmeester geeft je rust in deze moeilijke tijd