<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15095

Marjanvandergiessen Uitvaartzorg
Telefoon: 0180-840121
Email: info@marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl
Website: www.marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Joke Krootjes
Marjan heeft ons al met meerdere crematies bijgestaan en altijd was alles precies zo geregeld als besproken . De persoonlijke aandacht maakte het plaatje perfect.


Jolanda Kramers
Marjan is zeer betrokken en heeft de uitvaart van mijn moeder zeer naar wens geregeld. Ook qua financiƫn is Marjan een topper! Geen verrassingen achteraf. Marjan, namens ons allemaal bedankt !


Cora Haanskorf
Mijn vader is in de nacht overleden. Ik wist niet wie ik als eerste moest bellen en heb Marjan toen gebeld. Marjan was binnen het uur bij ons en heeft verder alles geregeld. Het is zo fijn om iemand te hebben die alle "zakelijke" dingen uit handen neemt zodat er tijd is om zelf rustig te bespreken hoe alles verder moet. Voor vragen is Marjan altijd te bereiken en de uitvaart is perfect geregeld. Over alles werd meegedacht.


C. Van Pelt
Marjan brengt rust in een moeilijke tijd. Ze inventariseert de wensen, geeft haar professionele input, denkt mee, zoekt naar oplossingen met als resultaat,een mooi fijn afscheid. Een fijne lieve vrouw die er voor zorgt om met een goed gevoel terug te kunnen kijken.


Nettie Birahy
Zeer persoonlijke en betrokken begeleiding bij het overlijden van moeder/schoonmoeder


Annette Geene-van Pelt
Marjan is zeer betrokken. Past zich goed aan, is duidelijk en geeft je vooraf veel vertrouwen dat alles goed komt. Super om met haar deze uitvaart te hebben mogen regelen. Zo hebben we het afscheid van onze moeder op een zeer fijne manier ervaren.


marja van die


Renate Brasser - Nederhand (kleindochter)
Marjan is een zeer bekwame en warm persoon. Ze heeft ons 3x GEWELDIG geholpen en bij gestaan. Ik zou haar absoluut aanraden bij anderen. Marjan is gewoon een Toppertje


Ilonka Blok
Marjan, wat heeft ze veel voor ons betekend. Veel geregel uit handen genomen, een luisterend oor en alles tot in de puntjes verzorgd. Wat voor ons de zwaarste tijd in ons leven was en is een stukje dragelijker gemaakt.


Miriam Roth
Marjan voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft die zojuist een dierbare heeft verloren. Haar mensenkennis en professionaliteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid...


Fam van Kesteren
Marjan is zeer betrokken en denkt goed mee bij de invulling van de uitvaartwensen. Eventueel ook al op voorhand. Ze is empatisch, professioneel en recht door zee. De uitvaart van mijn man, onze vader en opa is mede dankzij Marjan warm en liefdevol geweest.


Manon Hogedoorn
Marjan heeft ons heel fijn en betrokken begeleiding naar een klein maar mooi afscheid van onze dierbare man, vader en opa.


Jacco Stehouwer
Ondanks de trieste en vervelende tijd die we moeten doorstaan is de uitvaart erg mooi en persoonlijk geweest. Ook het voortraject is erg eitjes en persoonlijk geweest en hebben wij als zeer prettig ervaren.


MJ Scheurwater
Heel fijn begeleid en alles is heel goed geregeld We zijn haar heel dankbaar hoe ze alles voor ons heeft kunnen regelen We zullen Marjan ook zeker aanraden aan andere mensen


Emil harmsen
Marjan van der Giessen uitvaartzorg een vrouw met passie voor haar vak. ze ontzorgt waardoor je compleet kan richten op het rouwen. Alles wordt voor je geregeld in de sfeer zoals jij dat wilt echt een topper .


J. Pijfers
Marjan is heel professioneel en tevens ook menselijk waardoor het persoonlijke aspect en de begeleiding goed verliep. Zij is duidelijk in haar communicatie. Alles was goed geregeld, Marjan zorgde ervoor dat de crematie van onze moeder goed verliep waardoor wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen. Ook de nazorg bij Marjan is goed en wij konden met al onze vragen bij haar terecht.


Sebastiaan van Blanken
Zeker aan te raden!, de zorgvuldigheid, begrip, het helpen bij zo veel dingen regelen, na het overlijden van je dierbaren. Er word niet gekeken naar tijd, er is aandacht voor jou situatie en het zo mooi mogelijk maken van de uitvaart van jou dierbaren. Er is niet anders voor te zeggen dan uistekend!, ik ben erig blij met de keuzen voor deze uitvaat onderneming. Ik zou MarjanvandeGiessenuitvaartzorg zeker weeten bij een ander aanraden!


Luuk Belder
Wij als familie hebben het contact met Marjan als zeer prettig ervaren en dit heeft ons geholpen in deze moeilijke periode. Ook haar ongevraagde advies en meedenken is door ons zeer gewaardeerd. Hoewel we hopen niet al te vaak van haar diensten gebruik te hoeven maken zullen we als het nodig is zeker weer contact met haar opnemen.


R. Balvert
Marjan denkt mee met persoonlijke wensen. Marjan is voldoende flexibel en creatief om de persoonlijke wensen uit te werken. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging van de uitvaart.


Helene Ju
Marjan heeft ons enorm geholpen om een mooie uitvaart te regelen in een hele korte periode. Naast het regelen nam zij ook de tijd om te luisteren. Marjan heel erg bedankt voor je steun en toewijding!


familie Vink
Ondanks het verlies en de toestanden rondom Corona zijn we zeer persoonlijk en liefdevol geholpen. Marjan geeft je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft en neemt. We willen haar en haar team dan ook enorm bedanken voor de persoonlijke en goede zorg.


j.c. van der Graaf
Ondanks de corona problemen eruit gehaald wat mogelijk was naar volle tevredenheid, het vermelden waard ze was zeer betrokken.


Rob van Roon
Marjan van der Giessen heeft de uitvaart, ondanks de Beperkingen ten gevolge van de Corona pandemie, een waardige plechtigheid kunnen laten zijn. Onze dank daarvoor.


A de Ruiter Kuijpers
ondanks de beperkte mogelijkheden door de carona. Is het voor ons toch een warm afscheid geweest.


Ingrid en Monique Hazenbosch
Marjan is een zeer vriendelijke en meedenkend persoon die je echt terzijde staat in moeilijke tijd. Ze weet haar plaats goed in te vullen. Ze luistert goed en vertaald dit naar een mooie uitvaart. Zij geeft je het gevoel van een persoonlijke benadering. Iets wat in de uitvaartbranche helaas niet vanzelfsprekend is. Marjan super bedankt voor alles wat je voor ons doet!


Rineke Mol-Kooiman
Marjan was een betrokken maar uitvaartondernemer die professionele afstand goed in het oog hield. de suggesties die zij heeft gedaan m.b.t. alles rond de uitvaart waren in het verlengde van onze wensen. Wij hebben een zeer prettig contact met haar gehad gedurende de periode voor deuitvaart, de dag van de uitvaart en de afhandeling van zaken na de uitvaart.


kinderen en kleinkinderen van mevr, A,C.F. de Goeij - Nieto Zondervan
De interpersoonlijke eigenschap van Marjan hebben voor ons als directe nabestaanden het gevoel gegeven dat ze bij de familie hoort. Haar organisatorische vaardigheden hebben bijgedragen aan fantastische uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma. Marjan nam op de juiste momenten het initiatief en gaf daarbij gevraagd en ongevraagd advies waarbij de wensen van ons als nabestaanden centraal stonden. Haar professionele, ongedwongen en authentieke houding hebben bijgedragen aan het doen slagen van de uitvaart. Een fantastische vrouw!


Caroline Krabshuis- van Beers
Marjan wist in een zeer droevige omstandigheid ons te steunen, leiden en ontspannen waardoor wij op een mooie en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen- dank daarvoor!


A.J Otto
De rustige en persoonlijke benadering heb ik als bijzonder prettig ervaren.


Stephanie Groos
Wij hebben ondanks de vervelende periode veel steun gehad aan Marjan . Ze dacht mee en staat voor alles open. Wij zullen haar zeker aanraden.


Bas
Vriendelijk persoon en goed verzorgde uitvaart geregeld


Fam. J. van der Linden
Marjan is heel rustig, geeft vertrouwen, luistert naar ons en geeft dan goed advies. We zijn blij dat we op dat moeilijke moment voor haar hebben gekozen.


Thea Vermeulen - de Rooij
In een hele heftige periode waarin je voor keuzes komt te staan , waarvan je niet had verwacht deze al te maken, werden we door Marjan op een hele persoonlijke manier begeleid in alles. Ze luisterde aandachtig naar onze verhalen, ging super om met onze wensen ( alles was mogelijk) , dacht mee, zorgde dat alles tot in de puntjes was verzorgd en gewoon even een belletje tussendoor om te vragen hoe het ging geeft je echt een heel goed gevoel. Ze heeft voor ons deze periode absoluut wat dragelijker gemaakt. Ik hoop haar voorlopig niet nodig te hebben , maar ik weet wel wie ik bel mocht het zo zijn!!!!


Ruud van de Panne
De persoonlijke benadering, flexibiliteit en betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Het regelen is ons volledig uit handen genomen.


Wendy Hogedoorn van de Veerdonk
Marjan is een hele warme persoonlijkheid die zeer nauw betrokken was bij ons nabestaanden. Stap voor stap heeft zij hier ons in begeleid. We hebben alle wensen kunnen doorvoeren van de overledenen. Het is precies gegaan zoals hij wilde mede dankzij de inzet van Marjan. Ook na de dienst bleef ze betrokken bij ons nabestaanden. Wij raden iedereen aan om van haar diensten gebruik te maken, zij maakt het net wat makkelijker te behappen.


Petra Smitshoek Campen
Marjan van der gissen is een zeer betrokken vrouw, met het hart op de juiste plek


Benita Lombarts
Marjan is een zeer prettig persoon, die de uitvaart van mijn moeder op een persoonlijke en toch professionele wijze heeft verzorgd. Alles was perfect geregeld volgens onze wensen en met oog voor detail. Ze is betrokken, meelevend en meedenkend en ik had er vanaf het allereerste moment het volste vertrouwen in dat ik alles aan haar over kon laten.


Olga


Angelique schneiders
Super lieve vrouw ..ze is mee denkend en stelt je gerust en had gelijk compleet het vertouwen in marian als of je der al jaren kent ..ze is rustig en heel professionel maar ( gelukkig ) ook menselijk , en neemt de tijd voor alles .. was laagdrempelig bereikbaar en qwa vragen was niks te gek maar gaf ook eerlijk antwoord Je weet waar je aan toe bent !! Ze maakte het verlies wat dragelijker en fijn gevoel dat je goed kon afsluiten alles was top geregeld Zeeeeer Zeker een aanrader


a.de Kool
Snel, betrokken, geduldig, eerlijk


K. Ros
Persoonlijk, begripvol en meedenkend


L.B.M. Groot


Angelique Demmers
De uitvaart had niet beter gekund voor onze kleine man. We zijn super blij met Marjan.


A.J. Otto
Een zeer prettige en persoonlijke benadering.


Wim simons
Het was erg fijn om met mevr van der giessen te communiceren en bij vragen na de uitvaart is ze zeer bereid om te helpen en komt desnoods nog even langs om het persoonlijk te regelen. Ook de uitvaart was zeer netjes en professioneel en iedereen van de familie had het er over hoe mooi en goed verzorgd de uitvaart was waarvoor veel dank aan mevr van der giessen.


<<< Terug