<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15095

Marjanvandergiessen Uitvaartzorg
Telefoon: 0180-840121
Email: info@marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl
Website: www.marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


R. Balvert
Marjan denkt mee met persoonlijke wensen. Marjan is voldoende flexibel en creatief om de persoonlijke wensen uit te werken. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging van de uitvaart.


Helene Ju
Marjan heeft ons enorm geholpen om een mooie uitvaart te regelen in een hele korte periode. Naast het regelen nam zij ook de tijd om te luisteren. Marjan heel erg bedankt voor je steun en toewijding!


familie Vink
Ondanks het verlies en de toestanden rondom Corona zijn we zeer persoonlijk en liefdevol geholpen. Marjan geeft je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft en neemt. We willen haar en haar team dan ook enorm bedanken voor de persoonlijke en goede zorg.


j.c. van der Graaf
Ondanks de corona problemen eruit gehaald wat mogelijk was naar volle tevredenheid, het vermelden waard ze was zeer betrokken.


Rob van Roon
Marjan van der Giessen heeft de uitvaart, ondanks de Beperkingen ten gevolge van de Corona pandemie, een waardige plechtigheid kunnen laten zijn. Onze dank daarvoor.


A de Ruiter Kuijpers
ondanks de beperkte mogelijkheden door de carona. Is het voor ons toch een warm afscheid geweest.


Ingrid en Monique Hazenbosch
Marjan is een zeer vriendelijke en meedenkend persoon die je echt terzijde staat in moeilijke tijd. Ze weet haar plaats goed in te vullen. Ze luistert goed en vertaald dit naar een mooie uitvaart. Zij geeft je het gevoel van een persoonlijke benadering. Iets wat in de uitvaartbranche helaas niet vanzelfsprekend is. Marjan super bedankt voor alles wat je voor ons doet!


Rineke Mol-Kooiman
Marjan was een betrokken maar uitvaartondernemer die professionele afstand goed in het oog hield. de suggesties die zij heeft gedaan m.b.t. alles rond de uitvaart waren in het verlengde van onze wensen. Wij hebben een zeer prettig contact met haar gehad gedurende de periode voor deuitvaart, de dag van de uitvaart en de afhandeling van zaken na de uitvaart.


kinderen en kleinkinderen van mevr, A,C.F. de Goeij - Nieto Zondervan
De interpersoonlijke eigenschap van Marjan hebben voor ons als directe nabestaanden het gevoel gegeven dat ze bij de familie hoort. Haar organisatorische vaardigheden hebben bijgedragen aan fantastische uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma. Marjan nam op de juiste momenten het initiatief en gaf daarbij gevraagd en ongevraagd advies waarbij de wensen van ons als nabestaanden centraal stonden. Haar professionele, ongedwongen en authentieke houding hebben bijgedragen aan het doen slagen van de uitvaart. Een fantastische vrouw!


Caroline Krabshuis- van Beers
Marjan wist in een zeer droevige omstandigheid ons te steunen, leiden en ontspannen waardoor wij op een mooie en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen- dank daarvoor!


A.J Otto
De rustige en persoonlijke benadering heb ik als bijzonder prettig ervaren.


Stephanie Groos
Wij hebben ondanks de vervelende periode veel steun gehad aan Marjan . Ze dacht mee en staat voor alles open. Wij zullen haar zeker aanraden.


Bas
Vriendelijk persoon en goed verzorgde uitvaart geregeld


Fam. J. van der Linden
Marjan is heel rustig, geeft vertrouwen, luistert naar ons en geeft dan goed advies. We zijn blij dat we op dat moeilijke moment voor haar hebben gekozen.


Thea Vermeulen - de Rooij
In een hele heftige periode waarin je voor keuzes komt te staan , waarvan je niet had verwacht deze al te maken, werden we door Marjan op een hele persoonlijke manier begeleid in alles. Ze luisterde aandachtig naar onze verhalen, ging super om met onze wensen ( alles was mogelijk) , dacht mee, zorgde dat alles tot in de puntjes was verzorgd en gewoon even een belletje tussendoor om te vragen hoe het ging geeft je echt een heel goed gevoel. Ze heeft voor ons deze periode absoluut wat dragelijker gemaakt. Ik hoop haar voorlopig niet nodig te hebben , maar ik weet wel wie ik bel mocht het zo zijn!!!!


Ruud van de Panne
De persoonlijke benadering, flexibiliteit en betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren. Het regelen is ons volledig uit handen genomen.


Wendy Hogedoorn van de Veerdonk
Marjan is een hele warme persoonlijkheid die zeer nauw betrokken was bij ons nabestaanden. Stap voor stap heeft zij hier ons in begeleid. We hebben alle wensen kunnen doorvoeren van de overledenen. Het is precies gegaan zoals hij wilde mede dankzij de inzet van Marjan. Ook na de dienst bleef ze betrokken bij ons nabestaanden. Wij raden iedereen aan om van haar diensten gebruik te maken, zij maakt het net wat makkelijker te behappen.


Petra Smitshoek Campen
Marjan van der gissen is een zeer betrokken vrouw, met het hart op de juiste plek


Benita Lombarts
Marjan is een zeer prettig persoon, die de uitvaart van mijn moeder op een persoonlijke en toch professionele wijze heeft verzorgd. Alles was perfect geregeld volgens onze wensen en met oog voor detail. Ze is betrokken, meelevend en meedenkend en ik had er vanaf het allereerste moment het volste vertrouwen in dat ik alles aan haar over kon laten.


Olga


Angelique schneiders
Super lieve vrouw ..ze is mee denkend en stelt je gerust en had gelijk compleet het vertouwen in marian als of je der al jaren kent ..ze is rustig en heel professionel maar ( gelukkig ) ook menselijk , en neemt de tijd voor alles .. was laagdrempelig bereikbaar en qwa vragen was niks te gek maar gaf ook eerlijk antwoord Je weet waar je aan toe bent !! Ze maakte het verlies wat dragelijker en fijn gevoel dat je goed kon afsluiten alles was top geregeld Zeeeeer Zeker een aanrader


a.de Kool
Snel, betrokken, geduldig, eerlijk


K. Ros
Persoonlijk, begripvol en meedenkend


L.B.M. Groot


Angelique Demmers
De uitvaart had niet beter gekund voor onze kleine man. We zijn super blij met Marjan.


A.J. Otto
Een zeer prettige en persoonlijke benadering.


P.N. Broeders
Zeer prettig persoon, die veel tijd en aandacht aan de nabestaanden besteed en de wensen van de nabestaanden/overledene op zeer goede wijze weet te verwezenlijken. Ze doet dit op een zeer persoonlijke en correcte manier. Lof voor deze uitvaartondernemer.


Wim simons
Het was erg fijn om met mevr van der giessen te communiceren en bij vragen na de uitvaart is ze zeer bereid om te helpen en komt desnoods nog even langs om het persoonlijk te regelen. Ook de uitvaart was zeer netjes en professioneel en iedereen van de familie had het er over hoe mooi en goed verzorgd de uitvaart was waarvoor veel dank aan mevr van der giessen.


Peter Wind
Bevlogen persoon die zeer meedacht in wat wij wilden.


Erica Flink van Vuuren
Een hele grote steun geweest in deze moeilijke tijd!Ze heeft alles uit handen voor ons genomen,en de uitvaart tot in de puntjes verzorgd.Alles hoe mn vader het wilde,en ook overlegd met hem,en de familie,hoe en wat.Maar ook de persoonlijke details,waar je als nabestaanden geen erg in zou hebben, had ze heel mooi geregeld.De persoonlijke kaart,het condoleanceboek ,maar ook de betrokkenheid voor,en na het overlijden.


Marjolein den Boer
Marjan is een Topper! Het haarzelf zijn, siert haar het meest. Zij heeft een hele fijne 'vibe' waardoor je haar meteen in je familiekring opneemt. Haar duidelijke manier van communiceren zorgt ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt. Verder is zij heel flexibel, er is ruimte om al je eigen ideeën aan te dragen. En, heel bijzonder, een stukje nazorg door enkele weken na de uitvaart met ideeën te komen voor het as. Een aanrader!


P.H. van der Graaff-Onink
Zeer persoonlijk behandeld, wij zijn er erg blij mee hoe het allemaal geregeld was, super.


D.Wolsink
Meelevend..meedenkend..alles word keurig verzorgd tot en met de bloemen.


Barbara Andriesse
Wij zijn heel fijn en persoonlijk geholpen door Marjan. Het gaf ons in deze moeilijke tijd een vertrouwd gevoel.


Marion van Meer (dochter)
Wij als familie hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen.


Marian Landa
Zeer betrokken vrouw. Stond de gehele tijd klaar voor ons en stond open voor onze wensen en vragen. Top vrouw!


Ernst Vonk
Deze dame is door de overledene zelf uitgezocht. Zij heeft een warm karakter, is erg perfectionistisch, heel relaxed en plezierig in de omgang. We konden ons niets beters wensen.


B.Blom
Wij zijn erg te spreken over de begrafenisondernemer. Zijn goed geholpen en begeleid. Als we twijfelden werden we door haar netjes geadviseerd. Op deze manier hebben we een persoonlijke uitvaart kunnen verzorgen.


Wl van den Herik manteau
Zeer professioneel maar ook heel persoonlijk. En met veel respect voor de overledene. Net of je door een goede vriendin door de week wordt geholpen. Vanaf het overlijden t/m de begrafenis en ook daarna.


R Flink
Hele fijne betrokken ondernemer met gevoel voor waar behoefte aan is. Hele fijne persoonlijke benadering en alles is mogelijk. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding absoluut goed!


Piet Ooms
Geeft inhoud aan de wensen van de familie, heeft duidelijk de regie maar is hierbij niet opvallend aanwezig.


Nicolette Ringelberg
Lieve Marjan, je hebt voor mij een hele moeilijke tijd draagbaar gemaakt, met je goede zorgen, je aandacht, respect. Voor ons ben je een Topper,ik zou niet weten hoe we het zonder jou hadden moeten doen,niet alleen je persoonlijke aandacht en de zorg vanaf het moment dat mijn moeder overleed maar ook zeker de nazorg was super.Je bent een vakvrouw in hart en nieren. Nogmaals hartelijk dank. X


S.moerkerke


Savannah nobbe
Een zeer vriendelijk, meelevend en mee denlend. Ze heeft goed opgenomen naar de wensen van mijn vader aangezien wij al een gesprek hadden toen hij nog leefde.


N den Butter den Ouden
Heel persoonlijk, kan goed luisteren, heeft geen haast, en het klikte meteen tussen mijn jongste dochter en Marjan. Heeft ons erg verrast met het persoonlijke album


J.H. de Jongh
iemand die haar vak uitstekend doet. heel fijn geholpen en zeer betrokken.


G.J. van Straten
Zeer persoonlijk, goed verzorgd, advies op het juiste moment, professioneel, goede nazorg


Jan de ruiter
We zijn zeer tevreden


D.Verschoor-Busink
Zéér tevreden over Marjan van der Giessen! Een perfect geregelde uitvaart van mijn man.


F.C. van Lit
Zeer betrokken en meedenkend. Voelt heel goed aan hoe de uitvaart moet lopen. Zij is een perfectioniste.


M.Pfeiffer
Marjan, Dankzij jouw inzet is de crematie en alle bijbehorende zaken precies gegaan zoals Priscilla het wilde! Mijn oneindige dank daar voor! Marcel pfeiffer (ook namens Priscilla )


Marianne de Lat
Onze eerste ontmoeting met Marjan was nog in het bijzijn van onze moeder. Wij vonden het belangrijk als nabestaande dat de uitvaart niet als routine klusjes mocht aanvoelen. Marjan heeft de wensen van mijn moeder heel goed uitgevoerd en persoonlijk gemaakt. Het is hierdoor een warm afscheid geworden.


C.F.Grootenboer Blanker
Marjan v b Giessen is een warme lieve meelevende vrouw . Ze is ook een goede vakvrouw .


Victor Olsthoorn
Op een persoonlijke, prettige en meedenkende manier begeleid tot laatste minuut.


A.P.Bronscheer


M . Kerskes
Wat een mooi persoonlijk en eerlijk mens is deze vrouw.zo.n fijne steun geweest vanaf begin tot afsluiting van het afscheid van mijn moeder. Een vrouw met hart voor het werk wat ze doet!!


Shahrzad Winkel-Khalili
Marjan heeft ons goed geholpen om te zorgen voor een mooi en eervol afscheid voor mijn moeder. We hebben Marjan uitgedaagd om met ons een mooie mix tussen Nederlandse en Perzische rituelen te vinden. Alhoewel ze daardoor op voor haar onbekend terrein terecht kwam, stond ze erg open en dacht goed mee over de mooiste invulling. Haar flexibiliteit en aanpassingsvermogen hebben daar ook aan bijgedragen. Het was een mooi en liefdevol afscheid!