<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15095

Marjanvandergiessen Uitvaartzorg
Telefoon: 0180-840121
Email: info@marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl
Website: www.marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Carola Kayen-Mouthaan 
Net als bij de begrafenis van mijn moeder 5 jaar geleden was de begrafenis van mijn vader afgelopen oktober weer super geregeld. Marjan was echt een hele grote steun voor ons allemaal en heeft heel veel uit mijn handen genomen wat mij heel veel rust gaf, De begrafenis was mooi vol respect met veel persoonlijke aandacht, echt een aanrader voor iedereen. Nogmaals super bedankt Marjan en ook je hele team voor alles wat jullie voor mij en mijn gezin hebben gedaan.


Nathalie Buik 
Marjan van der Giessen is een hele lieve vrouw, die de tijd neemt voor je en met je meedenkt over allerlei dingen. Wij waren heel blij met haar als uitvaartondernemer, en zal haar zeker aanbevelen bij andere


Sylvia van de Steenoven 
Marjan is een meelevend warm persoon,ze heeft ons in alle opzichten fantastisch bijgestaan...en zelf nu zouden we haar nog mogen bellen....nogmaals bedankt Marjan


Angela Bosman 
Fijne begeleiding


Carola van Kesteren  
Marjan hebben we leren kennen bij de uitvaart van mn Vader en natuurlijk benaderden wij haar nu ook voor onze moeder! Marjan is betrokken, kundig en altijd bereikbaar en reageert snel. Ze is een schat en we bevelen haar van harte aan!


Esther Lemon 
Marjan is een fijn, meevoelend en meedenkende uitvaarbegleidster. Het eerste contact was al gelijk fijn en zij maakte het allemaal net wat makkelijker in deze moeilijke dagen.


Ruud Fiere 
Met Marjan aan de keukentafel voel je je goed ondersteund. Ze neemt de tijd maar schept ook duidelijkheid in de consequenties van je keuzen.


M. Ooms Slingerland 
Marjan kan goed luisteren. De uitvaart kreeg daardoor het persoonlijke tintje waar we naar op zoek waren.


Dewi de Lange 
Marjan, is vanaf het begin heel behulpzaam en liefdevol geweest om ons te helpen het afscheid te bieden dat bij ons past. Ze luistert goed, geeft gepast advies, is duidelijk en zorgt er voor dat het een mooi waardevol afscheid is geworden. Dank je wel Marjan!


Trudi Hoogerwerf-Baars 
Vriendelijk, zorgzaam,goed in haar werk,nam alle tijd voor ons,alles gegaan zoals afgesproken is. Wij, de nabestaande zijn zeer tevreden . Marjan , dank je wel.


Claudia Ros de Jong 
Me zusje en ik hebben alleen maar lof voor Marjan ze heeft onze vader een heel waardig afscheid gegeven en kijken hier met mooie herinneringen op terug


Bert van Straten 
We hebben het traject van begin tot eind als zeer persoonlijk en professioneel uitgevoerd ervaren. Prettig contact en luisterend oor. Hierdoor is de uitvaart geworden zoals we voor ogen hebben gehad.


S. Mirck-Romijn 


S. Mirck-Romijn 


Jan van den Bemt. 
Zeer professionele en vriendelijke dame. Heel veel kennis van zaken. Neemt uitgebreid de tijd. Luistert goed naar de wensen. Neemt al het werk uit handen. Helemaal top.


petra van den Hoek 
Marjan is zeer betrokken, brengt rust tijdens deze moeilijke tijd en neemt ook alle tijd. Marjan is eerlijk, geeft advies en heeft oog voor de kleinste details. We hebben dankzij haar ,ondanks het verdriet, mooi afscheid kunnen nemen van mama en oma.


Joke Krootjes 
Marjan heeft ons al met meerdere crematies bijgestaan en altijd was alles precies zo geregeld als besproken . De persoonlijke aandacht maakte het plaatje perfect.


Jolanda Kramers 
Marjan is zeer betrokken en heeft de uitvaart van mijn moeder zeer naar wens geregeld. Ook qua financiƫn is Marjan een topper! Geen verrassingen achteraf. Marjan, namens ons allemaal bedankt !


Cora Haanskorf 
Mijn vader is in de nacht overleden. Ik wist niet wie ik als eerste moest bellen en heb Marjan toen gebeld. Marjan was binnen het uur bij ons en heeft verder alles geregeld. Het is zo fijn om iemand te hebben die alle "zakelijke" dingen uit handen neemt zodat er tijd is om zelf rustig te bespreken hoe alles verder moet. Voor vragen is Marjan altijd te bereiken en de uitvaart is perfect geregeld. Over alles werd meegedacht.


C. Van Pelt 
Marjan brengt rust in een moeilijke tijd. Ze inventariseert de wensen, geeft haar professionele input, denkt mee, zoekt naar oplossingen met als resultaat,een mooi fijn afscheid. Een fijne lieve vrouw die er voor zorgt om met een goed gevoel terug te kunnen kijken.


Nettie Birahy 
Zeer persoonlijke en betrokken begeleiding bij het overlijden van moeder/schoonmoeder


Annette Geene-van Pelt 
Marjan is zeer betrokken. Past zich goed aan, is duidelijk en geeft je vooraf veel vertrouwen dat alles goed komt. Super om met haar deze uitvaart te hebben mogen regelen. Zo hebben we het afscheid van onze moeder op een zeer fijne manier ervaren.


marja van die 


Renate Brasser - Nederhand (kleindochter) 
Marjan is een zeer bekwame en warm persoon. Ze heeft ons 3x GEWELDIG geholpen en bij gestaan. Ik zou haar absoluut aanraden bij anderen. Marjan is gewoon een Toppertje


Ilonka Blok 
Marjan, wat heeft ze veel voor ons betekend. Veel geregel uit handen genomen, een luisterend oor en alles tot in de puntjes verzorgd. Wat voor ons de zwaarste tijd in ons leven was en is een stukje dragelijker gemaakt.


Miriam Roth 
Marjan voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft die zojuist een dierbare heeft verloren. Haar mensenkennis en professionaliteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid...


Fam van Kesteren 
Marjan is zeer betrokken en denkt goed mee bij de invulling van de uitvaartwensen. Eventueel ook al op voorhand. Ze is empatisch, professioneel en recht door zee. De uitvaart van mijn man, onze vader en opa is mede dankzij Marjan warm en liefdevol geweest.


Manon Hogedoorn 
Marjan heeft ons heel fijn en betrokken begeleiding naar een klein maar mooi afscheid van onze dierbare man, vader en opa.


Jacco Stehouwer 
Ondanks de trieste en vervelende tijd die we moeten doorstaan is de uitvaart erg mooi en persoonlijk geweest. Ook het voortraject is erg eitjes en persoonlijk geweest en hebben wij als zeer prettig ervaren.


MJ Scheurwater 
Heel fijn begeleid en alles is heel goed geregeld We zijn haar heel dankbaar hoe ze alles voor ons heeft kunnen regelen We zullen Marjan ook zeker aanraden aan andere mensen


Emil harmsen 
Marjan van der Giessen uitvaartzorg een vrouw met passie voor haar vak. ze ontzorgt waardoor je compleet kan richten op het rouwen. Alles wordt voor je geregeld in de sfeer zoals jij dat wilt echt een topper .


J. Pijfers 
Marjan is heel professioneel en tevens ook menselijk waardoor het persoonlijke aspect en de begeleiding goed verliep. Zij is duidelijk in haar communicatie. Alles was goed geregeld, Marjan zorgde ervoor dat de crematie van onze moeder goed verliep waardoor wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen. Ook de nazorg bij Marjan is goed en wij konden met al onze vragen bij haar terecht.


Sebastiaan van Blanken 
Zeker aan te raden!, de zorgvuldigheid, begrip, het helpen bij zo veel dingen regelen, na het overlijden van je dierbaren. Er word niet gekeken naar tijd, er is aandacht voor jou situatie en het zo mooi mogelijk maken van de uitvaart van jou dierbaren. Er is niet anders voor te zeggen dan uistekend!, ik ben erig blij met de keuzen voor deze uitvaat onderneming. Ik zou MarjanvandeGiessenuitvaartzorg zeker weeten bij een ander aanraden!


Luuk Belder 
Wij als familie hebben het contact met Marjan als zeer prettig ervaren en dit heeft ons geholpen in deze moeilijke periode. Ook haar ongevraagde advies en meedenken is door ons zeer gewaardeerd. Hoewel we hopen niet al te vaak van haar diensten gebruik te hoeven maken zullen we als het nodig is zeker weer contact met haar opnemen.


R. Balvert 
Marjan denkt mee met persoonlijke wensen. Marjan is voldoende flexibel en creatief om de persoonlijke wensen uit te werken. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging van de uitvaart.


Helene Ju 
Marjan heeft ons enorm geholpen om een mooie uitvaart te regelen in een hele korte periode. Naast het regelen nam zij ook de tijd om te luisteren. Marjan heel erg bedankt voor je steun en toewijding!


familie Vink 
Ondanks het verlies en de toestanden rondom Corona zijn we zeer persoonlijk en liefdevol geholpen. Marjan geeft je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft en neemt. We willen haar en haar team dan ook enorm bedanken voor de persoonlijke en goede zorg.


j.c. van der Graaf 
Ondanks de corona problemen eruit gehaald wat mogelijk was naar volle tevredenheid, het vermelden waard ze was zeer betrokken.


Rob van Roon 
Marjan van der Giessen heeft de uitvaart, ondanks de Beperkingen ten gevolge van de Corona pandemie, een waardige plechtigheid kunnen laten zijn. Onze dank daarvoor.


A de Ruiter Kuijpers 
ondanks de beperkte mogelijkheden door de carona. Is het voor ons toch een warm afscheid geweest.


Ingrid en Monique Hazenbosch 
Marjan is een zeer vriendelijke en meedenkend persoon die je echt terzijde staat in moeilijke tijd. Ze weet haar plaats goed in te vullen. Ze luistert goed en vertaald dit naar een mooie uitvaart. Zij geeft je het gevoel van een persoonlijke benadering. Iets wat in de uitvaartbranche helaas niet vanzelfsprekend is. Marjan super bedankt voor alles wat je voor ons doet!


Rineke Mol-Kooiman 
Marjan was een betrokken maar uitvaartondernemer die professionele afstand goed in het oog hield. de suggesties die zij heeft gedaan m.b.t. alles rond de uitvaart waren in het verlengde van onze wensen. Wij hebben een zeer prettig contact met haar gehad gedurende de periode voor deuitvaart, de dag van de uitvaart en de afhandeling van zaken na de uitvaart.


kinderen en kleinkinderen van mevr, A,C.F. de Goeij - Nieto Zondervan 
De interpersoonlijke eigenschap van Marjan hebben voor ons als directe nabestaanden het gevoel gegeven dat ze bij de familie hoort. Haar organisatorische vaardigheden hebben bijgedragen aan fantastische uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma. Marjan nam op de juiste momenten het initiatief en gaf daarbij gevraagd en ongevraagd advies waarbij de wensen van ons als nabestaanden centraal stonden. Haar professionele, ongedwongen en authentieke houding hebben bijgedragen aan het doen slagen van de uitvaart. Een fantastische vrouw!


Caroline Krabshuis- van Beers 
Marjan wist in een zeer droevige omstandigheid ons te steunen, leiden en ontspannen waardoor wij op een mooie en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen- dank daarvoor!


A.J Otto 
De rustige en persoonlijke benadering heb ik als bijzonder prettig ervaren.


Stephanie Groos 
Wij hebben ondanks de vervelende periode veel steun gehad aan Marjan . Ze dacht mee en staat voor alles open. Wij zullen haar zeker aanraden.


Bas 
Vriendelijk persoon en goed verzorgde uitvaart geregeld


<<< Terug