Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15095

Marjanvandergiessen Uitvaartzorg
Telefoon: 0180-840121
Email: info@marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl
Website: www.marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Edgard Croes 
Marian had ik zelf benaderd. Ik had eerder een crematie meegemaakt die zij had geregeld en deze was top gedaan. Zodoende had ik haar gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. Ze was er helemaal bij betrokken, wat we zelf als heel fijn hebben ervaren. Tijden de dienst heeft ze ook een persoonlijke tint aan haar toespraak gegeven. De verzorging van onze moeder was echt heel netjes. Niks was teveel. Goede communicatie! Een echte aanrader.


Deborah Sibum 


fam. v.d. Bosch 
alle contacten met Marjan waren prettig, doordat ze naar ons luisterde, ons begreep en daarna precies deed wat we graag wilden, terwijl ze ook met ons mee dacht. Ze was respectvol naar alle betrokkenen, met een vleugje humor op zijn tijd. Een zeer prettige ervaring! (de begroting va de kosten zou ietsje doorzichtiger kunnen).


C. van Vliet-de Valk 
Ook midden in de nacht, super vriendelijk te woord gestaan. Neemt de tijd bij ieder gesprek. Denkt heel erg mee en zet net ff de puntjes op de i. Zodat alles op rolletjes verloopt en het afscheid een mooie herinnering wordt.


Bianca & Miguel 
Liefdevolle vrouw, die iedereen en ieders mening respecteert, en daarom een persoonlijke uitvaart verzorgd. Marjan luistert heel goed naar de nabestaanden en heeft geen verkoop praatjes, maar laat duidelijk blijken dat alles mogelijk is. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen die door deze moeilijke periode heen gaat en geven haar daarom een 10/10!


Fam. Verschoor 
Alles is perfect geregeld en volledig naar wens gegaan. Er was ruimte voor overleg, advies en hulp. Wij zijn Marjan dankbaar voor alles wat zij heeft kunnen regelen. Wanneer er iets even tegen zat hebben wij daar eigenlijk niks van hoeven merken omdat zij direct alles oplost en proactief werkt. Marjan luisterde goed naar alle wensen en heeft deze zelfs weten te overtreffen met de dingen die zij heeft weten te regelen. Alles verliep erg persoonlijk wat wij waarderen.


D. Theis 
In een verdrietige tijd iemand hebben waarin je al je vertrouwen kan leggen dat alles geregeld wordt, geeft rust en ruimte om je verdriet te voelen. Alles is goed. En dat is heel wat waard.


Sylvia Lingen 
Een uitvaartondernemer die luister en stap voor stap alles netjes heeft verzorgd


Annemiek 


Carola Kayen-Mouthaan 
Net als bij de begrafenis van mijn moeder 5 jaar geleden was de begrafenis van mijn vader afgelopen oktober weer super geregeld. Marjan was echt een hele grote steun voor ons allemaal en heeft heel veel uit mijn handen genomen wat mij heel veel rust gaf, De begrafenis was mooi vol respect met veel persoonlijke aandacht, echt een aanrader voor iedereen. Nogmaals super bedankt Marjan en ook je hele team voor alles wat jullie voor mij en mijn gezin hebben gedaan.


Nathalie Buik 
Marjan van der Giessen is een hele lieve vrouw, die de tijd neemt voor je en met je meedenkt over allerlei dingen. Wij waren heel blij met haar als uitvaartondernemer, en zal haar zeker aanbevelen bij andere


Sylvia van de Steenoven 
Marjan is een meelevend warm persoon,ze heeft ons in alle opzichten fantastisch bijgestaan...en zelf nu zouden we haar nog mogen bellen....nogmaals bedankt Marjan


Angela Bosman 
Fijne begeleiding


Carola van Kesteren  
Marjan hebben we leren kennen bij de uitvaart van mn Vader en natuurlijk benaderden wij haar nu ook voor onze moeder! Marjan is betrokken, kundig en altijd bereikbaar en reageert snel. Ze is een schat en we bevelen haar van harte aan!


Esther Lemon 
Marjan is een fijn, meevoelend en meedenkende uitvaarbegleidster. Het eerste contact was al gelijk fijn en zij maakte het allemaal net wat makkelijker in deze moeilijke dagen.


Ruud Fiere 
Met Marjan aan de keukentafel voel je je goed ondersteund. Ze neemt de tijd maar schept ook duidelijkheid in de consequenties van je keuzen.


M. Ooms Slingerland 
Marjan kan goed luisteren. De uitvaart kreeg daardoor het persoonlijke tintje waar we naar op zoek waren.


Dewi de Lange 
Marjan, is vanaf het begin heel behulpzaam en liefdevol geweest om ons te helpen het afscheid te bieden dat bij ons past. Ze luistert goed, geeft gepast advies, is duidelijk en zorgt er voor dat het een mooi waardevol afscheid is geworden. Dank je wel Marjan!


Trudi Hoogerwerf-Baars 
Vriendelijk, zorgzaam,goed in haar werk,nam alle tijd voor ons,alles gegaan zoals afgesproken is. Wij, de nabestaande zijn zeer tevreden . Marjan , dank je wel.


Claudia Ros de Jong 
Me zusje en ik hebben alleen maar lof voor Marjan ze heeft onze vader een heel waardig afscheid gegeven en kijken hier met mooie herinneringen op terug


Bert van Straten 
We hebben het traject van begin tot eind als zeer persoonlijk en professioneel uitgevoerd ervaren. Prettig contact en luisterend oor. Hierdoor is de uitvaart geworden zoals we voor ogen hebben gehad.


S. Mirck-Romijn 


S. Mirck-Romijn 


Jan van den Bemt. 
Zeer professionele en vriendelijke dame. Heel veel kennis van zaken. Neemt uitgebreid de tijd. Luistert goed naar de wensen. Neemt al het werk uit handen. Helemaal top.


petra van den Hoek 
Marjan is zeer betrokken, brengt rust tijdens deze moeilijke tijd en neemt ook alle tijd. Marjan is eerlijk, geeft advies en heeft oog voor de kleinste details. We hebben dankzij haar ,ondanks het verdriet, mooi afscheid kunnen nemen van mama en oma.


Joke Krootjes 
Marjan heeft ons al met meerdere crematies bijgestaan en altijd was alles precies zo geregeld als besproken . De persoonlijke aandacht maakte het plaatje perfect.


Jolanda Kramers 
Marjan is zeer betrokken en heeft de uitvaart van mijn moeder zeer naar wens geregeld. Ook qua financiƫn is Marjan een topper! Geen verrassingen achteraf. Marjan, namens ons allemaal bedankt !


Cora Haanskorf 
Mijn vader is in de nacht overleden. Ik wist niet wie ik als eerste moest bellen en heb Marjan toen gebeld. Marjan was binnen het uur bij ons en heeft verder alles geregeld. Het is zo fijn om iemand te hebben die alle "zakelijke" dingen uit handen neemt zodat er tijd is om zelf rustig te bespreken hoe alles verder moet. Voor vragen is Marjan altijd te bereiken en de uitvaart is perfect geregeld. Over alles werd meegedacht.


C. Van Pelt 
Marjan brengt rust in een moeilijke tijd. Ze inventariseert de wensen, geeft haar professionele input, denkt mee, zoekt naar oplossingen met als resultaat,een mooi fijn afscheid. Een fijne lieve vrouw die er voor zorgt om met een goed gevoel terug te kunnen kijken.


Nettie Birahy 
Zeer persoonlijke en betrokken begeleiding bij het overlijden van moeder/schoonmoeder


Annette Geene-van Pelt 
Marjan is zeer betrokken. Past zich goed aan, is duidelijk en geeft je vooraf veel vertrouwen dat alles goed komt. Super om met haar deze uitvaart te hebben mogen regelen. Zo hebben we het afscheid van onze moeder op een zeer fijne manier ervaren.


marja van die 


Renate Brasser - Nederhand (kleindochter) 
Marjan is een zeer bekwame en warm persoon. Ze heeft ons 3x GEWELDIG geholpen en bij gestaan. Ik zou haar absoluut aanraden bij anderen. Marjan is gewoon een Toppertje


Ilonka Blok 
Marjan, wat heeft ze veel voor ons betekend. Veel geregel uit handen genomen, een luisterend oor en alles tot in de puntjes verzorgd. Wat voor ons de zwaarste tijd in ons leven was en is een stukje dragelijker gemaakt.


Miriam Roth 
Marjan voelt heel goed aan wat iemand nodig heeft die zojuist een dierbare heeft verloren. Haar mensenkennis en professionaliteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid...


Fam van Kesteren 
Marjan is zeer betrokken en denkt goed mee bij de invulling van de uitvaartwensen. Eventueel ook al op voorhand. Ze is empatisch, professioneel en recht door zee. De uitvaart van mijn man, onze vader en opa is mede dankzij Marjan warm en liefdevol geweest.


Manon Hogedoorn 
Marjan heeft ons heel fijn en betrokken begeleiding naar een klein maar mooi afscheid van onze dierbare man, vader en opa.


Jacco Stehouwer 
Ondanks de trieste en vervelende tijd die we moeten doorstaan is de uitvaart erg mooi en persoonlijk geweest. Ook het voortraject is erg eitjes en persoonlijk geweest en hebben wij als zeer prettig ervaren.


MJ Scheurwater 
Heel fijn begeleid en alles is heel goed geregeld We zijn haar heel dankbaar hoe ze alles voor ons heeft kunnen regelen We zullen Marjan ook zeker aanraden aan andere mensen


Emil harmsen 
Marjan van der Giessen uitvaartzorg een vrouw met passie voor haar vak. ze ontzorgt waardoor je compleet kan richten op het rouwen. Alles wordt voor je geregeld in de sfeer zoals jij dat wilt echt een topper .


J. Pijfers 
Marjan is heel professioneel en tevens ook menselijk waardoor het persoonlijke aspect en de begeleiding goed verliep. Zij is duidelijk in haar communicatie. Alles was goed geregeld, Marjan zorgde ervoor dat de crematie van onze moeder goed verliep waardoor wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen. Ook de nazorg bij Marjan is goed en wij konden met al onze vragen bij haar terecht.


Sebastiaan van Blanken 
Zeker aan te raden!, de zorgvuldigheid, begrip, het helpen bij zo veel dingen regelen, na het overlijden van je dierbaren. Er word niet gekeken naar tijd, er is aandacht voor jou situatie en het zo mooi mogelijk maken van de uitvaart van jou dierbaren. Er is niet anders voor te zeggen dan uistekend!, ik ben erig blij met de keuzen voor deze uitvaat onderneming. Ik zou MarjanvandeGiessenuitvaartzorg zeker weeten bij een ander aanraden!


Luuk Belder 
Wij als familie hebben het contact met Marjan als zeer prettig ervaren en dit heeft ons geholpen in deze moeilijke periode. Ook haar ongevraagde advies en meedenken is door ons zeer gewaardeerd. Hoewel we hopen niet al te vaak van haar diensten gebruik te hoeven maken zullen we als het nodig is zeker weer contact met haar opnemen.


R. Balvert 
Marjan denkt mee met persoonlijke wensen. Marjan is voldoende flexibel en creatief om de persoonlijke wensen uit te werken. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging van de uitvaart.


Helene Ju 
Marjan heeft ons enorm geholpen om een mooie uitvaart te regelen in een hele korte periode. Naast het regelen nam zij ook de tijd om te luisteren. Marjan heel erg bedankt voor je steun en toewijding!


familie Vink 
Ondanks het verlies en de toestanden rondom Corona zijn we zeer persoonlijk en liefdevol geholpen. Marjan geeft je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft en neemt. We willen haar en haar team dan ook enorm bedanken voor de persoonlijke en goede zorg.


<<< Terug