Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15095

Marjanvandergiessen Uitvaartzorg
Telefoon: 0180-840121
Email: info@marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl
Website: www.marjanvandergiessenuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 6 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Dennis  


Anita  
Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en alles van A tot Z geregeld Marjan. Een vrouw die een warm hart heeft voor dit vak.


N. van Driel 
Door het warme, persoonlijke contact voelde ik me op gemak en voelde het regelen van de uitvaart minder zwaar. Marjan dacht met ons mee en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ze voelde goed aan wanneer ze ruimte of juist advies moet geven. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Erik Kramer 
DE KLANT IS KONING. Uitvaartonderneemster is zeer empathisch en handelt vanuit de behoeften / wensen van de klant. Contact is persoonlijk en informeel. De onderneemster adviseert op een plezierige wijze gevraagd en ongevraagd waardoor de uitvaart op gestructureerde en in een informele setting werd uitgevoerd. Niets dan lof!


Y. Witsenburg 
Marjan heeft de uitvaart van mijn beide ouders verzorgd en zowel bij mijn moeder als vader heb ik bij haar de professionaliteit ervaren waar je als nabestaande zo'n behoefte aan hebt. Ze luistert heel goed naar de wensen en het verhaal achter de mens, past daar de uitvaart prachtig op aan (met onverwachte, mooie extraatjes) zonder je te haasten of het gevoel te geven te 'willen verkopen'. Ze neemt de tijd en geeft je precies de steun en zorg die je op zo'n moment nodig hebt, ook na de uitvaart. Van mij krijgt zij een dikke 10 met een griffel!


Astrid, Cheryl en Mike 
Wij zijn Marjan heel erg dankbaar voor alle hulp, zorg en begeleiding in de week van de uitvaart en erna. Marjan heeft goed met ons meegedacht en geholpen om de uitvaart zo te maken als wij hem voor ogen hadden. Marjan is echt een hele fijne vrouw en wij zouden haar zeker aanbevelen.


Christina 
Marjan heeft erg goed geluisterd naar ons verhaal en begreep erg goed wat wij wilden. Zij heeft daarnaar gehandeld en ons goed op de hoogte gehouden. Zij was goed bereikbaar en verstaat haar vak. Ik heb haar al aangeraden bij anderen.


Elly Stolk 
Een vriendelijke dame die alles rustig en duidelijk uitlegt maar niets opdringt en ook geen onnodige kosten in rekening brengt. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd en na de uitvaart is alles keurig afgerond. Heel netjes!


Angelique Stoppelenburg 
Super fijn en persoonlijk contact. Neemt de tijd en voelt vertrouwd


Edgard Croes 
Marian had ik zelf benaderd. Ik had eerder een crematie meegemaakt die zij had geregeld en deze was top gedaan. Zodoende had ik haar gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. Ze was er helemaal bij betrokken, wat we zelf als heel fijn hebben ervaren. Tijden de dienst heeft ze ook een persoonlijke tint aan haar toespraak gegeven. De verzorging van onze moeder was echt heel netjes. Niks was teveel. Goede communicatie! Een echte aanrader.


Deborah Sibum 


fam. v.d. Bosch 
alle contacten met Marjan waren prettig, doordat ze naar ons luisterde, ons begreep en daarna precies deed wat we graag wilden, terwijl ze ook met ons mee dacht. Ze was respectvol naar alle betrokkenen, met een vleugje humor op zijn tijd. Een zeer prettige ervaring! (de begroting va de kosten zou ietsje doorzichtiger kunnen).


C. van Vliet-de Valk 
Ook midden in de nacht, super vriendelijk te woord gestaan. Neemt de tijd bij ieder gesprek. Denkt heel erg mee en zet net ff de puntjes op de i. Zodat alles op rolletjes verloopt en het afscheid een mooie herinnering wordt.


Bianca & Miguel 
Liefdevolle vrouw, die iedereen en ieders mening respecteert, en daarom een persoonlijke uitvaart verzorgd. Marjan luistert heel goed naar de nabestaanden en heeft geen verkoop praatjes, maar laat duidelijk blijken dat alles mogelijk is. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen die door deze moeilijke periode heen gaat en geven haar daarom een 10/10!


Fam. Verschoor 
Alles is perfect geregeld en volledig naar wens gegaan. Er was ruimte voor overleg, advies en hulp. Wij zijn Marjan dankbaar voor alles wat zij heeft kunnen regelen. Wanneer er iets even tegen zat hebben wij daar eigenlijk niks van hoeven merken omdat zij direct alles oplost en proactief werkt. Marjan luisterde goed naar alle wensen en heeft deze zelfs weten te overtreffen met de dingen die zij heeft weten te regelen. Alles verliep erg persoonlijk wat wij waarderen.


D. Theis 
In een verdrietige tijd iemand hebben waarin je al je vertrouwen kan leggen dat alles geregeld wordt, geeft rust en ruimte om je verdriet te voelen. Alles is goed. En dat is heel wat waard.


Sylvia Lingen 
Een uitvaartondernemer die luister en stap voor stap alles netjes heeft verzorgd


Annemiek 


Carola Kayen-Mouthaan 
Net als bij de begrafenis van mijn moeder 5 jaar geleden was de begrafenis van mijn vader afgelopen oktober weer super geregeld. Marjan was echt een hele grote steun voor ons allemaal en heeft heel veel uit mijn handen genomen wat mij heel veel rust gaf, De begrafenis was mooi vol respect met veel persoonlijke aandacht, echt een aanrader voor iedereen. Nogmaals super bedankt Marjan en ook je hele team voor alles wat jullie voor mij en mijn gezin hebben gedaan.


Nathalie Buik 
Marjan van der Giessen is een hele lieve vrouw, die de tijd neemt voor je en met je meedenkt over allerlei dingen. Wij waren heel blij met haar als uitvaartondernemer, en zal haar zeker aanbevelen bij andere


Sylvia van de Steenoven 
Marjan is een meelevend warm persoon,ze heeft ons in alle opzichten fantastisch bijgestaan...en zelf nu zouden we haar nog mogen bellen....nogmaals bedankt Marjan


Angela Bosman 
Fijne begeleiding


Carola van Kesteren  
Marjan hebben we leren kennen bij de uitvaart van mn Vader en natuurlijk benaderden wij haar nu ook voor onze moeder! Marjan is betrokken, kundig en altijd bereikbaar en reageert snel. Ze is een schat en we bevelen haar van harte aan!


Esther Lemon 
Marjan is een fijn, meevoelend en meedenkende uitvaarbegleidster. Het eerste contact was al gelijk fijn en zij maakte het allemaal net wat makkelijker in deze moeilijke dagen.


Ruud Fiere 
Met Marjan aan de keukentafel voel je je goed ondersteund. Ze neemt de tijd maar schept ook duidelijkheid in de consequenties van je keuzen.


M. Ooms Slingerland 
Marjan kan goed luisteren. De uitvaart kreeg daardoor het persoonlijke tintje waar we naar op zoek waren.


Dewi de Lange 
Marjan, is vanaf het begin heel behulpzaam en liefdevol geweest om ons te helpen het afscheid te bieden dat bij ons past. Ze luistert goed, geeft gepast advies, is duidelijk en zorgt er voor dat het een mooi waardevol afscheid is geworden. Dank je wel Marjan!


Trudi Hoogerwerf-Baars 
Vriendelijk, zorgzaam,goed in haar werk,nam alle tijd voor ons,alles gegaan zoals afgesproken is. Wij, de nabestaande zijn zeer tevreden . Marjan , dank je wel.


Claudia Ros de Jong 
Me zusje en ik hebben alleen maar lof voor Marjan ze heeft onze vader een heel waardig afscheid gegeven en kijken hier met mooie herinneringen op terug


Bert van Straten 
We hebben het traject van begin tot eind als zeer persoonlijk en professioneel uitgevoerd ervaren. Prettig contact en luisterend oor. Hierdoor is de uitvaart geworden zoals we voor ogen hebben gehad.


S. Mirck-Romijn 


S. Mirck-Romijn 


Jan van den Bemt. 
Zeer professionele en vriendelijke dame. Heel veel kennis van zaken. Neemt uitgebreid de tijd. Luistert goed naar de wensen. Neemt al het werk uit handen. Helemaal top.


petra van den Hoek 
Marjan is zeer betrokken, brengt rust tijdens deze moeilijke tijd en neemt ook alle tijd. Marjan is eerlijk, geeft advies en heeft oog voor de kleinste details. We hebben dankzij haar ,ondanks het verdriet, mooi afscheid kunnen nemen van mama en oma.


Joke Krootjes 
Marjan heeft ons al met meerdere crematies bijgestaan en altijd was alles precies zo geregeld als besproken . De persoonlijke aandacht maakte het plaatje perfect.


Jolanda Kramers 
Marjan is zeer betrokken en heeft de uitvaart van mijn moeder zeer naar wens geregeld. Ook qua financiƫn is Marjan een topper! Geen verrassingen achteraf. Marjan, namens ons allemaal bedankt !


Cora Haanskorf 
Mijn vader is in de nacht overleden. Ik wist niet wie ik als eerste moest bellen en heb Marjan toen gebeld. Marjan was binnen het uur bij ons en heeft verder alles geregeld. Het is zo fijn om iemand te hebben die alle "zakelijke" dingen uit handen neemt zodat er tijd is om zelf rustig te bespreken hoe alles verder moet. Voor vragen is Marjan altijd te bereiken en de uitvaart is perfect geregeld. Over alles werd meegedacht.


C. Van Pelt 
Marjan brengt rust in een moeilijke tijd. Ze inventariseert de wensen, geeft haar professionele input, denkt mee, zoekt naar oplossingen met als resultaat,een mooi fijn afscheid. Een fijne lieve vrouw die er voor zorgt om met een goed gevoel terug te kunnen kijken.


Nettie Birahy 
Zeer persoonlijke en betrokken begeleiding bij het overlijden van moeder/schoonmoeder


Annette Geene-van Pelt 
Marjan is zeer betrokken. Past zich goed aan, is duidelijk en geeft je vooraf veel vertrouwen dat alles goed komt. Super om met haar deze uitvaart te hebben mogen regelen. Zo hebben we het afscheid van onze moeder op een zeer fijne manier ervaren.


<<< Terug