<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 54 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


B. de Ruiter


J. Velden de Vries
Het is onze tweede keer met deze uitvaartondernemer. Hij had ons de eerste keer zo goed begeleid dat we weer voor deze ondernemer hebben gekozen.


Annemarie den Ouden
Respectvol en straalde rust uit. Gaf goede adviezen. Nam de tijd en kwam de rekening persoonlijk brengen en had geen haast


A den Ouden - Molenaar
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


A den Ouden - Molenaar
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


Jacobus Kranenburg
Zeer vertrouwd en persoonlijk contact over uitvaart Een voorbeeld hoe het moet zijn


D Osinga
Prettig contact. Contact was persoonlijk. Speelde goed in op de dementie van de echtgenoot van de overledene. Houdt zich goed aan de afspraken, ook op financieel gebied. Goed bereikbaar voor vragen. Kortom: erg tevreden.


Sandra Valerio
Deze uitvaartondernemer is DE beste van héél Rotterdam en omstreken! De uitvaartondernemers hebben de met zorg en aandacht ons door het proces begeleidt. Ondanks het feit dat wij niet wisten wat er geregeld moest worden, hebben zij ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. De uitvaartondernemers denken heel erg mee en willen het zo persoonlijk mogelijk maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als familie een onvergetelijke dag hebben gehad. Wij hebben de kans gekregen om ons moeder/zus/tante -zoals zij was - te brengen naar haar rustplek. Daarbij hebben zij ondanks de coronamaatregelen het mogelijk gemaakt dat ons familie -die behoorlijk groot is- en niet alleen de familie maar ook kennis en vrienden afscheid óók konden nemen. Naast het organiseren v/d begrafenis zijn wij door de uitvaartondernemers met open armen ontvangen. De uitvaartondernemers zelf zijn geweldige, warme maar ook gezellige vader en dochter! Voor de juiste zorg en aandacht EN een persoonlijk touch is dit de beste uitvaartondermer! Pet je af !!! #uitvaartcentrumHoogvliet!


Jeroen Huijsmans
Zeer persoonlijke begeleiding die alles in het werk stelt om er een echt mooi en waardig afscheid van te maken.


S.j.boom


Ankie Snijder en overige verwanten.
Betrokken, persoonlijk, integer, doortastend. Hoe verdrietig ook, toch was het een dag met een gouden randje.


Rene Mulder


Maarten Messemaker
Heeft zeer goed ingespeeld op onze wensen, en aan gevuld waar nodig was.


P. van Norden-Kroon
De uitvaard is heel erg mooi en persoonlijk geworden ondanks de corona beperkingen en meer dan verwacht. Dhr Smid luisterde goed naar onze wensen maar dacht ook goed mee zodat het een dag met een gouden randje was ondanks het verdriet.


A. Osinga
Dhr. Edwin Smid heeft ons gezin zeer persoonlijk en betrokken begeleid bij de het voorbereiden van de uitvaart van mijn man en onze vader. Edwin voelt goed aan wanneer hij raad en tips kan geven. De contacten waren veelvuldig en altijd plezierig. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en er is veelvuldig overlegd. Tijdens de uitvaart was Edwin onopvallend aanwezig terwijl hij alles regelde zoals wij het graag wilden. Dankzij Uitvaartzorg Hoogvliet is het een bijzondere uitvaart geweest (ruim 500 mensen aanwezig) die recht deed aan mijn man en waar wij als gezin en familie tevreden op kunnen terugkijken en waar we mee verder kunnen. Hartelijk dank hiervoor!


Gerry Caspers
Zeer persoonlijke begeleiding door een mistige tijd, heel warm en betrokken


Familie Bernsen
Uitvaartzorg Hoogvliet kenmerkt zich bij uitstek door de persoonlijke benadering en het meedenken met de nabestaanden hoe de uitvaart vorm te geven. De uitvaartverzorgers van het familiebedrijf zijn vriendelijk en meelevend binnen hun professionele aanpak. Wij hadden de begeleiding bij het regelen van de uitvaart niet beter kunnen wensen. Wij raden graag de persoonlijke aanpak van Uitvaartzorg Hoogvliet aan bij een ieder die de aangrijpende gebeurtenis van een uitvaart moeten doormaken.


Y.M. van Velze
Prima begeleiding, meedenkend, to-the-point en empatisch. Kanttekening: door alle restricties rondom Corona is gekozen voor een 'technische'crematie nu, met korte ingetogen begeleiding naar het crematorium, en een herdenkingsbijeenkomst op latere (post-Corona) datum. Desondanks kijken we er tevreden op terug. Het was goed zo.


Yvon Kremers Bijl
Ondanks het coronagebeuren is de uitvaart toch goed verlopen. Alleen jammer dat er maar zo weinig mensen bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Dit word op een later tijdstip ingehaald. Simone en Edwin hartelijk bedankt voor de goede zorg en ondersteuning in deze voor ons moeilijke tijd. Ook namens de kinderen.


Yvon Kremers Bijl
Ondanks het coronagebeuren is de uitvaart toch goed verlopen. Alleen jammer dat er maar zo weinig mensen bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Dit word op een later tijdstip ingehaald. Simone en Edwin hartelijk bedankt voor de goede zorg en ondersteuning in deze voor ons moeilijke tijd. Ook namens de kinderen.


Francis Bruinsma
Vader en dochter zijn zeer goed op elkaar ingesteld. Luisteren goed naar de wensen en denken creatief mee. Komen met mooie ideeen wat de uitvaart zeer persoonlijk maakt.


Henny Keemjnk
Alles heel goed geregeld . Alles stap voor stap.


Janneke Band-Wegman
Warme, persoonlijke begeleiding in een moeilijke periode in ons leven. Helpend maar niet overdreven aanwezig, op de achtergrond altijd benaderbaar voor vragen, steeds een snelle reactie op vragen.


Fred Wolfs
Ondanks de vreemde omstandigheden door alle beperkingen een mooie uitvaart


Wim van Tiggelen
Ondanks het Corona virus en de daarbij behorende aanpassingen d.m.v regels die er op gelegd waren zoals minder mensen aanwezig en geen koffietafel achteraf , was het een menswaardig en persoonlijk afscheid.Onze dank is daarom ook erg groot voor uitvaartzorg Hoogvliet.


Vivienne
Edwin en Simone zijn echt super! Persoonlijk, duidelijk, attent, meedenkend en heel erg betrokken. Net even die dingen extra doen en constant in contact blijven. In een verdrietige tijd kijken we ook terug op het fijne contact en een fijn afscheid zoals we in gedachten hadden.


Petra blom
Als ik hem weer nodig zou hebben dan zeer zeker edwin smit weer


M WIELAARD BENDER


Peter
Bedankt voor de rustige en fijne begeleiding


Y.I. Bosschaart- Kerkum
Keurige en zeer stijlvolle uitvaart welke geheel naar wens is uitgevoerd door UITVAARTZORG HOOGVLIET. Dank aan Dhr. Edwin Smid


Luc zijlmans
Een heel persoonlijke benadering, niet alleen voor de uitvoering van de begrafenis, maar ook naar het welzijn van de betrokkenen bij het toch verdrietig gebeuren van een groot velies.


Yvonne van Zanten
Zeer prettig, persoonlijk contact. Zowel met Edwin als zijn dochter. Prachtige fotopresentatie en andere mooie suggesties door Edwin aangedragen om tot een heel mooi en persoonlijk afscheid te komen. Bedankt!


MH van der Velden
Wij zijn heel goed geholpen door de heer Edwin Smit. De uitvaart was heel mooi ook de toespraak door de heer Smit.


Piet Meijndert
Ze doen heel goed hun werk


joke van der Sluijs-Dullaart
Contact zeer warm en daarbij zeer professioneel


W.A.Weenink
Heel goed en vertrouwd


Ria 't Hart


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Wim van Geest
Volkomen naar tevredenheid. Er is geen betere in Hoogvliet


T.Verspoor
Het was een mooie uitvaart. De persoon die het begeleidde leefde erg met ons mee.


Rob van Diest
Heb Edwin ervaren als zeer betrouwbaar, meedenkend, adviserend en betrokken. Als familie zijnde hebben we voor Edwin gekozen daar hij 2 1/2 jaar geleden ook de crematie van onze broer verzorgd heeft.


Wilma Kwakkel
Edwin Smid kwam bij mij over als vooral een kalm, vriendelijk en deskundig in deze situatie, persoon. Hij drong niets op maar luisterde, kwam met voorstellen m.b.t. de uitvaart waar je normaliter op dit moment niet bij stil staat. Indien hij dat in woorden het e.e.a niet kon duidelijk maken, toonde hij dat op zijn laptop. Ook wees hij op handelingen die eigenlijk overbodig waren en alleen maar geld kosten.Tijdens de uitvaart was hij er heel alert op dat alles goed verliep en tussendoor bleef hij steeds attent! Ook na de uitvaart heeft hij zijn medeleven betuigd: hij luisterde, gaf raad en benadrukte dat hij nog altijd beschikbaar bleef voor advies en ondersteuning van alle andere zaken die afgewikkeld moeten worden. Kortom een heel fijne begeleiding ervaren!


Hans Schrijner
Wij hebben het contact met Edwin Smid als zeer persoonlijk en plezierig ervaren. Hij reageerde op onze vragen steeds zeer snel, zelfs op zondag. De overledene woonde in Hoogvliet, wij wonen in Amersfoort en de rest van de familie in Groningen waardoor de afstand met de vele files een probleem vormde. Edwin heeft ons enorm goed geholpen om een passende oplossing te vinden. Ondanks de afstand naar Amersfoort is hij persoonlijk bij ons langs gekomen zonder extra kosten en hij heeft het vervoer en de uitvaart in Amersfoort geregeld zonder dat daar heel veel extra kosten aan verbonden waren. Omdat wij nog wel wat speciale wensen hadden hebben wij zijn meedenken en suggesties enorm gewaardeerd. Hij dacht enorm goed mee en heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook de duidelijke prijsopgaven en zijn transparante en scherpe prijzen spraken ons zeer aan. Al zijn toezeggingen is hij perfect nagekomen. Hoewel ik normaal eigenlijk nooit een 10 geef als beoordeling omdat ik vind dat iets altijd beter kan, heb ik in dit geval toch een uitzondering gemaakt. Hij heeft al onze verwachtingen ruim overtroffen.


C.P.Zonneveld
een 10 voor alles lijkt me voldoende


Frits Milder
Een 100% mooie en verzorgde uitvaart voor mijn vrouw Gonja. Dit geeft de nabestaande veel rust bij het verwerken van het verlies van je geliefde. Nogmaals DANK Edwin,Marianne en Simone.


Ad van Gils, Hoogvliet-Rt.
Komt zeer professioneel over, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk en zeer betrokken. Alles wordt tot in puntjes verzorgt en geregeld. Heeft een luisterend oor en tevens meedenkend met het hele gebeuren zonder iets op te dringen. Eigenlijk gewoon fantastisch en zeer zeker aan te bevelen.


Fred van der Wolk
helemaal top


P. Gunter
Meedenkend in mogelijkheden en invoelend


ronald oranje
Begrip vol en Geduldig tot het einde.... Ik zou hen zeker aanbevelen bij lotgenoten...


Hennie Verdijsseldonk
Door gewoon een beetje te luisteren naar wat ik te zeggen had kon de uitvaartverzorger een mooi verhaal over mijn moeder vertellen.


Janny van Dijk-Vermeulen
Alles is gegaan zoals het is besproken. Chapeau.


Chantal van Marion
Het is natuurlijk nooit een leuke ervaring als iemand komt te overlijden. Het contact met de Marianne is enorm goed verlopen. We zijn goed geholpen en begeleid in deze moeilijke tijd. De dienst zelf bestond voornamelijk uit persoonlijke verhalen die we hebben verteld aan Marianne en daarvan heeft ze een mooi verhaal gemaakt. De dienst was persoonlijk en heel mooi, alles wat we ons maar konden wensen. Enorm bedankt voor deze periode het heeft een enorme zware periode een stukje minder zwaar gemaakt!


Henk van de Graaf
De persoonlijke begeleiding en de rust waarmee hij dit deed hebben wij als zeer prettig ervaren. Ivm de thuisopbaring kwam hij elke dag langs ter controle en een praatje. Ook werd de hele ceremonie besproken zoals wij het graag wilde. Ook het contact na de crematie was heel fijn! Over de hele periode mochten wij hem bellen als daar behoefte aan hadden om wat voor reden dan ook.


Kevin Koerten
Zeer betrokken en uitermate vriendelijk. Echt heel veel steun aan gehad. Werkt ook zeer geruststellend in deze onzekere tijd. Echt enorm tevreden.


Hester Hoogstrate - de Hoop
Edwin heeft door goed te luisteren naar onze verhalen over mijn moeder samen met ons een zeer persoonlijke en mooie uitvaart geregeld.


Rinus Dorleijn
Edwin Smid heeft ons heel fijn bijgestaan in deze moeilijke periode. We zijn als familie heel erg te spreken over zijn manier van begeleiden. De uitvaartdienst is een heel mooi afscheid geworden. We willen Edwin zeker aanraden vanwege zijn zo persoonlijke begeleiding.


JJH de Deugd
Voelde als zeer betrokken en meedenkend bij dit grote verlies . Heb er een goed gevoel aan overgehouden . Dankjewel


Wim Meijberg
Uitvaartzorg Hoogvliet met als eigenaar de heer Edwin Smid en andere medewerkers zijn voor mij een zeer waardevolle ontmoeting geweest om mijn vrouw na haar dood te verzorgen, een prachtige afscheidsontmoeting te faciliteren en te begeleiden naar het crematorium. Ik ben diep ontroerd door de wijze van bejegening en uitvoering van alle activiteiten. Een "goed" bedrijf en aanbevelingswaardig!


John Slagmoolen
We hebben de uitvaart in goede en vooral rustige samenwerking ervaren. Hebben hierbij ook steeds contact gehad met dezelfde persoon. We kunnen terug kijken op een mooie uitvaart. Ook de reacties van familie, vrienden en kennissen waren niets dan lof. Zeker een aanbeveling waard. Edwin bedankt voor de fijne samenwerking. Fam. Slagmoolen


M.j van Reeven
Heel prettig


Hannie vreugdenhil
het was heel fijn en warm contact .heel goed tot in de puntjes verzorgt en heel veel persoonlijke aandacht.


R. Koopman
Wij hebben Edwin ervaren als een zeer betrokken, vriendelijk en eerlijk persoon. Hij heeft alles prima verzorgd. Iemand die zijn vak verstaat, en tijd en aandacht heeft om van de uitvaart iets bijzonders te maken.


Ronald Hordijk
Zeer betrokken en geeft juiste advies


Alie pothuizen
zeer goed ik wil ook Edwin.Smit en de ander collages hier voor bedanken voor de mooi uitvaart die mijn man wou groetjes Alie .pothuizen


Mw de Groen, Carola, Eric, Angelique, en Jos
Alles heel netjes geregeld, alle ruimte voor eigen inbreng. Ook de nazorg zijn wij allen heel tevreden over. Bedankt Edwin!


Tonia en Daisy van der Meer
Vanaf het moment dat Edwin Smid bij ons binnen stapte zijn we op een fijne persoonlijke manier door hem begeleid en opgevangen. Er is met respect naar onze wensen geluisterd en Edwin heeft precies voor ons gedaan wat hij ons beloofd heeft + nog wat extra. De dag van de uitvaart van onze man/vader hebben wij ervaren als een mooie en bijzondere dag en wij hebben hier een warm gevoel aan overgehouden. Het was een mooie indrukwekkende dienst waar hij onze kinderen heel fijn bij betrokken en opgevangen heeft. Hierop hebben wij hele mooie reacties ontvangen maar ook onze kinderen hebben dit als prettig ervaren. Edwin Smid is een fijn persoon met een warm hart naar de nabestaanden en in het bijzonder voor (onze) kinderen.


J.m. van Helden Asberg
Wij hebben het heel fijn ervaren .heel personlijk .Het was heel personlijk en vertrouwelijk. Niets dan lof er over


a c thijsebaard tennekes


Corrie Otte Mol
Een goed en persoonlijk contact in een voor ons moeilijke periode.


LAILA WETSTEIJN
Zeer goed bijgestaan. Mooie uitvaartdienst. Alles rustig uitgelegd. Dacht ook aan ons. Voldeed aan de wensen. Onze hartelijke dank nog hiervoor. Zou hem iedereen aanbevelen.


Nel Stierman
Zeer betrokken vanaf melden van overlijden tot en met de crematie, alsmede de afwikkeling erna. Was een warm en waardig afscheid, waar de familie met een goed gevoel op terug kan kijken.


Mevr I. Boer_wrsterhout, schoonzus van overledene
Zeer aardige meneer die heel goed overkwam bij een ieder


R.H.O Kross
ik ben heel tevreden. al mijn wensen gingen in vervulling.


G.J. Kolen-Poel


Sabrina Waterreus


Rijk Clement
Wij hebben de persoonlijke begeleiding en rust die de heer Smid ons heeft gegevens zo positief ervaren. Alles komt in orde je hoeft je nergens zorgen om te maken, niets is teveel gevraagd, alles is mogelijk.


Joke Lindeman.
Wij hebben een geweldig mooi afscheid van mijn man en onze paps gehad.Dank je wel Edwin.


Joke Lindeman.
Geweldig mooie uitvaart verzorgd.


Joke den Uijl-van der Slik
Mijn ideeën voor de uitvaart heeft Uitvaartzorg Hoogvliet en in het bijzonder Edwin Smit tot één mooi geheel samen gebracht. Zijn zeer persoonlijke aandacht, tot aan de kleinste details en mijzelf als nabestaande, maakt dat dit immens grote verdriet beter te dragen is.


Marja van der Jagt
Ondanks mijn verdriet was het erg prettig om met Marianne Visser de uitvaart van mijn moeder te regelen. Een zeer professionele en warme benadering van deze uitvaarverzorger! Niets dan complimenten voor Marianne en haar collega. Los van alle goede zorgen en empathie is ook de prijs/kwaliteit-verhouding zeer goed.


Paul Valster
Wij hebben de begeleiding, advisering, en financiele afhandeling als zeer prettig en uitermate correct ervaren. Alles werd ons op een uiterst ontspannen en professionele manier uit handen genomen. Ook de nazorg was prima en erg persoonlijk. Beter hebben wij het ons niet kunnen wensen.


J C Herwijnen
Ik heb de persoonlijke begeleiding als heel prettig ervaren


J. Westen
Alles werd op een rustige manier besproken en de voorbereiding uitvaart werd over verschillende dagen verdeeld. Waardoor je ruimte had om na te denken over de uitvaart. Daarbij ook aandacht voor mij maar ook belangrijk aandacht voor de kinderen. Ook samenwerking met onze voorganger verliep prettig en goed. Op de dag van de uitvaart verliep zoals wij het gepland hadden en het was zeer prettig en mooi hoe Edwin Smid deze dag geleid heeft.


eric pijl
Het was gewoon geweldig we waren erg tevreden


Yvonne Bekker
Een onderneming met zeer persoonlijke benadering en die je ont zorgt en je persoonlijk sterker maakt. Zeer fijn om iemand als Edwin Smit in de buurt te hebben in deze moeilijke periode. Een tien met een griffel!


j van aart van beveren
zeer goede uitvaartbegeleiding met veel ruimte voor een rustig afscheid wat ook heeft bijgedragen bij de verwerking van het verlies alle lof voor uitvaartzorg Hoogvliet en met name Edwin Smid.


Yvonne Spil van Horik.
Op 25 januari is onze pa overleden om 19.45uur. Wij hebben twee uur op een schouwarts moeten wachten, alvorens de mensen van de uitvaartzorg hun werk mochten doen. Ondertussen kwam Edwin samen met Marian, die de uitvaart zou begeleiden. Edwin had de uitvaart van onze ma gedaan en verontschuldigde zich, dat hij deze keer verstek moest laten gaan en Marian het nu zou doen. Het klikte meteen en samen hebben we een alvast een toepassende kaart voor pa uitgezocht. Niets is te gek of te moeilijk bij deze uitvaartzorg. Er wordt zelfs over een kaart goed nagedacht en alles uit de kast getrokken! Toen de schouwarts eindelijk kwam en haar werk gedaan had, kon onze pa gewassen en gekist worden. Om 00.00uur werd pa respectvol in de kist door het verpleeghuis naar beneden gebracht en in de auto gezet. Ook werd er om deze tijd netjes de gehele straat voor de wagen uitgelopen. De dag van de crematie was mooi, respectvol en goed georganiseerd, net als bij onze ma. We hadden allemaal een goed gevoel na afloop en dat is heel fijn, omdat een afscheid van een dierbare altijd moeilijk blijft. Bij ma was het Edwin die alles regelde en ons bijstond, bij pa was het Marian die het weer zo op haar eigen manier deed. Het maakt niets uit, want bij allebei weten we gewoon, dat een uitvaart liefdevol, met respect en warmte geregeld word. Daarom kunnen wij een ieder aanraden om met uitvaartzorg Hoogvliet in zee te gaan. What you see you can get!


Elles veldmeijer
Fijn gesprek gehad luisterde goed tussen het overlijden van mijn ouders zat maar 3,5 week en bij deze heeft hij ook gedeeltes van mijn vader genoemd vriendelijke man


Leny
Wij zijn heel content met deze uitvaartondernemer.En goed begeleid door dhr.Edwin.Wij gaan dat zeker doorgeven aan familie en vrienden.


A. Kops
Edwin heeft in zeer korte tijd goed begrepen hoe wij de uitvaart van onze vader graag wilde hebben. Hij heeft met ons meegedacht en de uitvaart tot grote tevredenheid geregeld.


Marja Groenendijk
Zij maken het verschil.Zeer betrokken begeleiding met oog voor detail. Wij zijn heel blij met hun steun en toewijding.


Veldmeijer kellner
Vriendelijke heer luisterd heel goed. naar je wensen en helpt hiermee legt alles heel duidelijk uit geen kleine lettertjes mijn moeder is 3,5 week na mijn vader overleden ook deze is heel mooi afgesloten


Debbie Roodkerk
Het was een hele mooie persoonlijke dienst waar we met veel dankbaarheid aan terug denken. Wat ook heel mooi en bijzonder was, was de vlinder, het lichtje die Ilse aan mocht steken tijdens de dienst.


Marijke
Rust, warmte en betrokkenheid vanaf het eerste telefoontje. Waardering voor Edwin, maar zeker ook voor de mensen om hem heen, zoals de medewerkers die de laatste verzorging gaven: een waardevol moment dat ik koester. De dag van de uitvaart was voor ons, ondanks het grote verdriet, een mooie dag, waar we in liefdevolle herinnering op terugkijken.


Wim Zuur
Wij zijn op een zeer relaxte, professionele en vooral ontspannen manier begeleid en gerust gesteld door Edwin. Niets was te veel. Onze wens voor geen formele uitvaart is geheel uitgekomen. En al onze speciale wensen perfect uitgevoerd ook die eigenlijk niet konden. Edwin heeft een geweldig verhaal tijdens de plechtigheid verteld wat zeer treffend was, dit werd ook door de genodigde zo ervaren. Deze mooie uitvaart van onze lieve vader was door de begeleiding van Edwin een uitvaart om trots op te zijn en waar we zeer tevreden op terug kunnen kijken.


H.J. Schram-Kievit
Een hele warme persoonlijkheid en heel erg betrokken bij alles wat we wilden.We zijn zeer tevreden en zouden het iedereen aanbevelen. Alles was tot in de puntjes verzorgt.


M.J.Verheij
vooraf uitgebreid verhaald over de uitvaart, op een innemende en meelevende wijze gebracht.


Yvonne Spil van Horik
Edwin Smid is een warme, hartelijke man, die bij het overlijden van mijn moeder er voor ons was. Ook de dag van de crematie hebben wij allemaal als zeer fijn ervaren. Het klinkt misschien raar, maar zoals Edwin je op vele dingen attent probeert te maken, heeft ons wel geholpen het verlies wat draaglijker te maken. Ik denk dat ik namens de gehele familie spreek, wanneer ik zeg, dat het een aanrader is om met Uitvaartzorg Hoogvliet in zee te gaan. Nogmaals bedankt namens de gehele familie.