<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 45 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Kimberley de Leeuw
Wij zijn in deze moeilijke periode enorm goed bijgestaan door Simone en willen haar hier enorm bedanken voor de steun en hulp die ze ons geboden heeft. Brian & Kimberley


J. Snijders-Bohnen
Erg prettig contact. Er was niets te veel gevraagd. Het is een mooie en persoonlijke uitvaart geworden


Monique van den Herik
Simone heeft ons goed tewoord gestaan, alles duidelijk uitgelegd, goede suggeties gegeven, niets opgedrongen. Kortom alles naar wens en goed geregeld. Echt een aanrader


Ad van Gils
Wij hebben nu 2x met deze uitvaartondernemer te maken gehad en kunnen alleen maar zeggen op en top uitstekend, betrokken en zeer warm naar ons toe.


Hans Valster
De uitvaartondernemer heeft ons alle zorg uit handen genomen. Zeer betrokken en komt rustig over.


Jolanda Koopmans
We hadden voor dat mijn man kwam te overlijden, al een en ander met zijn drien besproken en zo is het ook gegaan, een mooie en ingetogen begrafenis. Mijn complimenten voor de uitvaartverzorger en hun mensen. nogmaals dank u wel. zeker het vermelden waard voor andere mensen, die een persoonlijke begrafenis willen.


M. Bijl
Uitvaartzorg Hoogvliet heeft de uitvaart geheel overeenkomstig de wensen van de overledene en de nabestaanden laten verlopen. Daarbij zijn zij zeer behulpzaam geweest met aanbevelingen, onder meer voor het inschakelen van andere betrokken ondernemers zoals een bloemist. Door het benutten van ieders competenties wisten zij er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken... complimenten waard!


Carolyn stewart
Bedankt voor de goede hulp en blijf zo door gaan met dr goede zorg


fred van daalen
ik ben heel goed geinformeerd en op de hoogte gehouden van alles . ben goed begeleid omtrend de uitvaartverzorging . ben heel tevreden over de behandeling die ik mocht ontvangen


Petra Hofma Zevenbergen
We zijn op een fijne rustige professionele wijze begeleid door Simone en Edwin. We zijn erg blij dat we hun hebben uitgekozen. We zouden ze zeker bij iedereen aanbevelen.


Frans Stuijts
Edwin Smid is empathisch, oprecht betrokken, vakkundig en meedenkend. Geeft de nabestaanden ook voldoende ruimte voor de inbreng van eigen wensen en ideeën. Veel steun ondervonden bij het afscheid van mijn (schoon)moeder. Geen moment het idee gekregen dat wij een onderdeel waren van een verdienmodel. Niets dan lof...


Piet, Petra en Sandra
Wij willen Edwin en Simone bedanken voor hun goede zorgen en steun in de moeilijke tijd die wij achter de rug hebben. Mede door deze mensen hebben wij een mooi afscheid kunnen nemen van onze moeder en vrouw. Dus nogmaals bedankt hiervoor. Met alle liefde voor onze ster!!!


Robert H. Vorwald
Uitvaartzorg Hoogvliet o.l.v. Edwin Smid naar buiten tredend met zijn dochter Simone, reflecteert niet alleen grote kennis passie voor het vak, maar vooral diepe compassie met nabestaanden! Niets, maar dan ook niets was hen teveel; de overledene en de nabestaanden komen op de eerste plaats en er was oprecht medeleven met het in ons geval plotselinge overlijden van onze zeer dierbare. Het rouwcentrum stond elke dag voor ons open en Edwin en Simone stonden geheel open voor onze vragen waarop altijd direct geantwoord of geacteerd werd. De begeleiding van en Edwin's aandeel in de uitvaartdienst was zeer betrokken en ontroerend. Vooral de aangedragen 'simpele' handelingen en ideeën als aanvankelijke 'kleinigheden' werden ons tot grote betekenis. Wij zijn Edwin en zijn team zeer, zeer dankbaar voor het uit ons handen nemen voor allerlei (nood)zaken. Hun altijd troostende en rustgevende benadering en bereidheid zullen wij nooit meer vergeten! Zij krijgen een 10+++ met een griffel!! Op het zelf geen liefhebber zijn van consumentenonderzoeken of tevredenheidsnavragen wordt hierop met graagte een uitzondering gemaakt met het tegendeel dat Uitvaartzorg Hoogvliet zeer, zeer warmhartelijk wordt aanbevolen!!


Dorien van Aken
Hele fijne mensen die heel goed aanvoelen wat de nabestaande wensen. Gaan ook zeer respectvol met de overledene om. ik vind ze zeer professioneel en zeer hartelijk.


Petra Uitermarkt
Als gezin waren wij totaal lam geslagen en totaal ontredderd. De warmte en de hand die naar ons werd uit gestoken, was als een warm bad voor ons. De persoonlijke aandacht en begeleiding koesteren wij nog steeds.


Ton Van Den Hurk
Uiterst professioneel en zeer vriendelijk.


Rob van den Berg
Zeer professionele en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding door Edwin en Simone Smid. Hun handelwijze is zeer laagdrempelig, empathisch en transparant. De uitvaart was mede door hun inzet en opstelling heel mooi en warm. Wij hebben de hele uitvaartperiode ervaren als zeer prettig en troostrijk.


C Ellerman
Zeer goed verzorgt zorgt voor een fijne persoonlijke benadering. Geen standaard uitvaart maar leeft zich waardoor het een bijzondere onvergetelijke uitvaart was. Heeft ons goed gedaan en rust gegeven. Wij zijn zeer tevreden.


M. Spek-Smits
een Topper duidelijk en aangenaam om mee om te gaan.


Desiree Verbeek
Edwin heeft het afscheid van onze moeder zo mooi gemaakt. Het had geen mooier afscheid kunnen zijn. Begeleiding was warm, persoonlijk, betrokken en niets was te veel. Ze waren altijd bereikbaar en stonden op ieder moment voor ons klaar. Fantastische mensen die wij iedereen zouden aanraden. Zij hebben voor ons echt het verschil gemaakt. Edwin en Simone heel veel dank voor alles.


Mimi Bindervoet-Laenen
De uitvaart was heel prettig en goed geregeld. Onze dochter zou zeker de uitvaart zoals die is uitgevoerd zeer gewaardeerd hebben. Niets was de Uitvaartzorg Hoogvliet te veel. De bezoeken aan onze dochter waren heel mooi en warm. De bezoekers waren ook allemaal het er mee eens dat het een mooie en goede uitvaart was, Willen Uitvaartzorg Hoogvliet heel hartelijk bedanken voor alle hulp die wij hebben gekregen.


Joop Dane ( Echtgenoot )
De geleverde zorg en begeleiding vond plaats in alle rust met goede afspraken en het afgesproken programma is uitstekend uitgevoerd. Ook de dienst in de kerk is door de kijkers thuis met veel belangstelling gevolgd met positieve reacties.De extra informatie die bij het overlijden nu eenmaal gedaan moet worden heeft de familie als zeer prettig ervaren. Dat mijn vrouw de eerste twee dagen thuis opgebaard mocht blijven wat een wens van haar was heeft ons gezin ook in zekere zin rust gegeven. Nogmaals dank voor deze ondersteuning, Het was niet alleen goed maar PERFECT.


Daniel Trepat
We zijn goed geholpen en geinformeerd. Alles heel netjes verzorgd! Hartstikke Bedankt!


Mirella Driessen
Wij zijn super blij met uitvaartzorg Hoogvliet, alles was naar wens en ook na de uitvaart is het geweldig afgerond.top mensen met hart voor hun werk. had niet beter gekunt.


Marina Bijdam
Alles is prima verlopen. Veel persoonlijke aandacht wat wij zeer waardeerde.


Mw.P.Meijer-Schuiten
Deze uitvaartondernemer heeft ons zoveel dingen uit handen genomen zodat wij als nabestaanden op een goede en rustige manier het verlies van onze dierbare konden verwerken en een plekje konden geven.


Silvia van Rijkom
Simone is een persoon die erg met je meeleeft ook omdat ze 5 en halve week ervoor de uitvaart van mijn vader ook heeft gedaan. Zowel Simone als als Edwin zijn hele fijne mensen en alles is mogelijk


J. van der Meulen-Kalishoek
Wij hebben deze uitvaartondernemer genomen omdat we in deze moeilijke tijd goed zijn begeleid waardoor er een groot stuk van onze schouders af viel wat zeer welkom was. Ook vond ik het fijn dat ik ten alle tijde naar het uitvaartcentrum kon gaan om afscheid te nemen van mijn echtgenoot. Wij zouden deze uitvaart ondernemer aanraden bij iedereen.


J. van den Bergh
Empathisch vermogen, een breed luisterend oor.


Jeanet ‘t Hart
Een zeer prettige uitvaartondernemer, die alle zorgen uit handen heeft genomen, wat zeer welkom was. Meer dan lof over deze onderneming. Geweldig. Wij zouden deze uitvaart ondernemer aanraden bij iedereen.


Hilde Romeijn-van Berkel
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Simone en haar vader. Met name Simone, waar wij het meeste contact mee hadden. Zij is nog relatief jong, maar zeer bekwaam in haar vak. Het sprak mijn dochters bijzonder aan dat zij een leeftijdgenoot tegenover zich hadden. Goede ervaring, wij hadden de indruk dat alles mogelijk was. Ook fijn dat ik te alle tijde naar het uitvaartcentrum kon gaan om afscheid te nemen van mijn echtgenoot.


Jaap Jongejan
We zijn op een oprechte en respectvolle manier, van het overlijden tot en met de begrafenis, begeleid. Geen vraag was te veel. Dank!


Jan


GREETJE VAN HELDEN
Ik en mijn familie en vrienden hebben de uitvaart ervaren .Het was een persoonlijke warm afscheid, waar iedereen zich bij betrokken vond. Het heeft mij veel kracht gegeven en nog het kon niet mooier . Mijn dank daaarvoor


Fred van Rees
Voor een uitvaart met een persoonlijke aanpak ben je bij uitvaartzorg Hoogvliet aan het juiste adres


John Smits
De heer Smid en zijn dochter Simone zijn zulke fijne mensen. Geen standaard uitvaartonderneming maar zeer betrokken, persoonlijk, meedenkend. Ze stralen zoveel kalmte uit en geven rust in een verdrietige periode van hectiek. Wij kunnen niet anders zeggen dat dat de begeleiding fantastisch was en ze hebben een prachtige uitvaart verzorgt, niets was te veel, altijd bereikbaar en nemen overal ze de tijd voor, geen haast. Ook werden de kleinkinderen op een mooie manier betrokken door hen een houten vlinder met kaarsje te laten beschilderen en de vlinders waren de laatste knoppen op de kist. Ze hebben ons een heel mooi een waardig afscheid gegeven. Ook de nazorg niets dan lof.


B. de Ruiter


J. Velden de Vries
Het is onze tweede keer met deze uitvaartondernemer. Hij had ons de eerste keer zo goed begeleid dat we weer voor deze ondernemer hebben gekozen.


Annemarie den Ouden
Respectvol en straalde rust uit. Gaf goede adviezen. Nam de tijd en kwam de rekening persoonlijk brengen en had geen haast


A den Ouden - Molenaar
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


A den Ouden - Molenaar
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


Jacobus Kranenburg
Zeer vertrouwd en persoonlijk contact over uitvaart Een voorbeeld hoe het moet zijn


D Osinga
Prettig contact. Contact was persoonlijk. Speelde goed in op de dementie van de echtgenoot van de overledene. Houdt zich goed aan de afspraken, ook op financieel gebied. Goed bereikbaar voor vragen. Kortom: erg tevreden.


Sandra Valerio
Deze uitvaartondernemer is DE beste van héél Rotterdam en omstreken! De uitvaartondernemers hebben de met zorg en aandacht ons door het proces begeleidt. Ondanks het feit dat wij niet wisten wat er geregeld moest worden, hebben zij ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. De uitvaartondernemers denken heel erg mee en willen het zo persoonlijk mogelijk maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als familie een onvergetelijke dag hebben gehad. Wij hebben de kans gekregen om ons moeder/zus/tante -zoals zij was - te brengen naar haar rustplek. Daarbij hebben zij ondanks de coronamaatregelen het mogelijk gemaakt dat ons familie -die behoorlijk groot is- en niet alleen de familie maar ook kennis en vrienden afscheid óók konden nemen. Naast het organiseren v/d begrafenis zijn wij door de uitvaartondernemers met open armen ontvangen. De uitvaartondernemers zelf zijn geweldige, warme maar ook gezellige vader en dochter! Voor de juiste zorg en aandacht EN een persoonlijk touch is dit de beste uitvaartondermer! Pet je af !!! #uitvaartcentrumHoogvliet!


Jeroen Huijsmans
Zeer persoonlijke begeleiding die alles in het werk stelt om er een echt mooi en waardig afscheid van te maken.


S.j.boom


Ankie Snijder en overige verwanten.
Betrokken, persoonlijk, integer, doortastend. Hoe verdrietig ook, toch was het een dag met een gouden randje.


Rene Mulder


Maarten Messemaker
Heeft zeer goed ingespeeld op onze wensen, en aan gevuld waar nodig was.


P. van Norden-Kroon
De uitvaard is heel erg mooi en persoonlijk geworden ondanks de corona beperkingen en meer dan verwacht. Dhr Smid luisterde goed naar onze wensen maar dacht ook goed mee zodat het een dag met een gouden randje was ondanks het verdriet.


A. Osinga
Dhr. Edwin Smid heeft ons gezin zeer persoonlijk en betrokken begeleid bij de het voorbereiden van de uitvaart van mijn man en onze vader. Edwin voelt goed aan wanneer hij raad en tips kan geven. De contacten waren veelvuldig en altijd plezierig. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en er is veelvuldig overlegd. Tijdens de uitvaart was Edwin onopvallend aanwezig terwijl hij alles regelde zoals wij het graag wilden. Dankzij Uitvaartzorg Hoogvliet is het een bijzondere uitvaart geweest (ruim 500 mensen aanwezig) die recht deed aan mijn man en waar wij als gezin en familie tevreden op kunnen terugkijken en waar we mee verder kunnen. Hartelijk dank hiervoor!


Gerry Caspers
Zeer persoonlijke begeleiding door een mistige tijd, heel warm en betrokken


Familie Bernsen
Uitvaartzorg Hoogvliet kenmerkt zich bij uitstek door de persoonlijke benadering en het meedenken met de nabestaanden hoe de uitvaart vorm te geven. De uitvaartverzorgers van het familiebedrijf zijn vriendelijk en meelevend binnen hun professionele aanpak. Wij hadden de begeleiding bij het regelen van de uitvaart niet beter kunnen wensen. Wij raden graag de persoonlijke aanpak van Uitvaartzorg Hoogvliet aan bij een ieder die de aangrijpende gebeurtenis van een uitvaart moeten doormaken.


Y.M. van Velze
Prima begeleiding, meedenkend, to-the-point en empatisch. Kanttekening: door alle restricties rondom Corona is gekozen voor een 'technische'crematie nu, met korte ingetogen begeleiding naar het crematorium, en een herdenkingsbijeenkomst op latere (post-Corona) datum. Desondanks kijken we er tevreden op terug. Het was goed zo.


Yvon Kremers Bijl
Ondanks het coronagebeuren is de uitvaart toch goed verlopen. Alleen jammer dat er maar zo weinig mensen bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Dit word op een later tijdstip ingehaald. Simone en Edwin hartelijk bedankt voor de goede zorg en ondersteuning in deze voor ons moeilijke tijd. Ook namens de kinderen.


Yvon Kremers Bijl
Ondanks het coronagebeuren is de uitvaart toch goed verlopen. Alleen jammer dat er maar zo weinig mensen bij de uitvaart aanwezig konden zijn. Dit word op een later tijdstip ingehaald. Simone en Edwin hartelijk bedankt voor de goede zorg en ondersteuning in deze voor ons moeilijke tijd. Ook namens de kinderen.


Francis Bruinsma
Vader en dochter zijn zeer goed op elkaar ingesteld. Luisteren goed naar de wensen en denken creatief mee. Komen met mooie ideeen wat de uitvaart zeer persoonlijk maakt.


Henny Keemjnk
Alles heel goed geregeld . Alles stap voor stap.


Janneke Band-Wegman
Warme, persoonlijke begeleiding in een moeilijke periode in ons leven. Helpend maar niet overdreven aanwezig, op de achtergrond altijd benaderbaar voor vragen, steeds een snelle reactie op vragen.


Fred Wolfs
Ondanks de vreemde omstandigheden door alle beperkingen een mooie uitvaart


Wim van Tiggelen
Ondanks het Corona virus en de daarbij behorende aanpassingen d.m.v regels die er op gelegd waren zoals minder mensen aanwezig en geen koffietafel achteraf , was het een menswaardig en persoonlijk afscheid.Onze dank is daarom ook erg groot voor uitvaartzorg Hoogvliet.


Vivienne
Edwin en Simone zijn echt super! Persoonlijk, duidelijk, attent, meedenkend en heel erg betrokken. Net even die dingen extra doen en constant in contact blijven. In een verdrietige tijd kijken we ook terug op het fijne contact en een fijn afscheid zoals we in gedachten hadden.


Petra blom
Als ik hem weer nodig zou hebben dan zeer zeker edwin smit weer


M WIELAARD BENDER


Peter
Bedankt voor de rustige en fijne begeleiding


Y.I. Bosschaart- Kerkum
Keurige en zeer stijlvolle uitvaart welke geheel naar wens is uitgevoerd door UITVAARTZORG HOOGVLIET. Dank aan Dhr. Edwin Smid


Luc zijlmans
Een heel persoonlijke benadering, niet alleen voor de uitvoering van de begrafenis, maar ook naar het welzijn van de betrokkenen bij het toch verdrietig gebeuren van een groot velies.


Yvonne van Zanten
Zeer prettig, persoonlijk contact. Zowel met Edwin als zijn dochter. Prachtige fotopresentatie en andere mooie suggesties door Edwin aangedragen om tot een heel mooi en persoonlijk afscheid te komen. Bedankt!


MH van der Velden
Wij zijn heel goed geholpen door de heer Edwin Smit. De uitvaart was heel mooi ook de toespraak door de heer Smit.


Piet Meijndert
Ze doen heel goed hun werk


joke van der Sluijs-Dullaart
Contact zeer warm en daarbij zeer professioneel


W.A.Weenink
Heel goed en vertrouwd


Ria 't Hart


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Wim van Geest
Volkomen naar tevredenheid. Er is geen betere in Hoogvliet


T.Verspoor
Het was een mooie uitvaart. De persoon die het begeleidde leefde erg met ons mee.


Rob van Diest
Heb Edwin ervaren als zeer betrouwbaar, meedenkend, adviserend en betrokken. Als familie zijnde hebben we voor Edwin gekozen daar hij 2 1/2 jaar geleden ook de crematie van onze broer verzorgd heeft.


Wilma Kwakkel
Edwin Smid kwam bij mij over als vooral een kalm, vriendelijk en deskundig in deze situatie, persoon. Hij drong niets op maar luisterde, kwam met voorstellen m.b.t. de uitvaart waar je normaliter op dit moment niet bij stil staat. Indien hij dat in woorden het e.e.a niet kon duidelijk maken, toonde hij dat op zijn laptop. Ook wees hij op handelingen die eigenlijk overbodig waren en alleen maar geld kosten.Tijdens de uitvaart was hij er heel alert op dat alles goed verliep en tussendoor bleef hij steeds attent! Ook na de uitvaart heeft hij zijn medeleven betuigd: hij luisterde, gaf raad en benadrukte dat hij nog altijd beschikbaar bleef voor advies en ondersteuning van alle andere zaken die afgewikkeld moeten worden. Kortom een heel fijne begeleiding ervaren!


Hans Schrijner
Wij hebben het contact met Edwin Smid als zeer persoonlijk en plezierig ervaren. Hij reageerde op onze vragen steeds zeer snel, zelfs op zondag. De overledene woonde in Hoogvliet, wij wonen in Amersfoort en de rest van de familie in Groningen waardoor de afstand met de vele files een probleem vormde. Edwin heeft ons enorm goed geholpen om een passende oplossing te vinden. Ondanks de afstand naar Amersfoort is hij persoonlijk bij ons langs gekomen zonder extra kosten en hij heeft het vervoer en de uitvaart in Amersfoort geregeld zonder dat daar heel veel extra kosten aan verbonden waren. Omdat wij nog wel wat speciale wensen hadden hebben wij zijn meedenken en suggesties enorm gewaardeerd. Hij dacht enorm goed mee en heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook de duidelijke prijsopgaven en zijn transparante en scherpe prijzen spraken ons zeer aan. Al zijn toezeggingen is hij perfect nagekomen. Hoewel ik normaal eigenlijk nooit een 10 geef als beoordeling omdat ik vind dat iets altijd beter kan, heb ik in dit geval toch een uitzondering gemaakt. Hij heeft al onze verwachtingen ruim overtroffen.


C.P.Zonneveld
een 10 voor alles lijkt me voldoende


Frits Milder
Een 100% mooie en verzorgde uitvaart voor mijn vrouw Gonja. Dit geeft de nabestaande veel rust bij het verwerken van het verlies van je geliefde. Nogmaals DANK Edwin,Marianne en Simone.


Ad van Gils, Hoogvliet-Rt.
Komt zeer professioneel over, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk en zeer betrokken. Alles wordt tot in puntjes verzorgt en geregeld. Heeft een luisterend oor en tevens meedenkend met het hele gebeuren zonder iets op te dringen. Eigenlijk gewoon fantastisch en zeer zeker aan te bevelen.


Fred van der Wolk
helemaal top


P. Gunter
Meedenkend in mogelijkheden en invoelend


ronald oranje
Begrip vol en Geduldig tot het einde.... Ik zou hen zeker aanbevelen bij lotgenoten...


Hennie Verdijsseldonk
Door gewoon een beetje te luisteren naar wat ik te zeggen had kon de uitvaartverzorger een mooi verhaal over mijn moeder vertellen.


Janny van Dijk-Vermeulen
Alles is gegaan zoals het is besproken. Chapeau.


Chantal van Marion
Het is natuurlijk nooit een leuke ervaring als iemand komt te overlijden. Het contact met de Marianne is enorm goed verlopen. We zijn goed geholpen en begeleid in deze moeilijke tijd. De dienst zelf bestond voornamelijk uit persoonlijke verhalen die we hebben verteld aan Marianne en daarvan heeft ze een mooi verhaal gemaakt. De dienst was persoonlijk en heel mooi, alles wat we ons maar konden wensen. Enorm bedankt voor deze periode het heeft een enorme zware periode een stukje minder zwaar gemaakt!


Henk van de Graaf
De persoonlijke begeleiding en de rust waarmee hij dit deed hebben wij als zeer prettig ervaren. Ivm de thuisopbaring kwam hij elke dag langs ter controle en een praatje. Ook werd de hele ceremonie besproken zoals wij het graag wilde. Ook het contact na de crematie was heel fijn! Over de hele periode mochten wij hem bellen als daar behoefte aan hadden om wat voor reden dan ook.


Kevin Koerten
Zeer betrokken en uitermate vriendelijk. Echt heel veel steun aan gehad. Werkt ook zeer geruststellend in deze onzekere tijd. Echt enorm tevreden.


Hester Hoogstrate - de Hoop
Edwin heeft door goed te luisteren naar onze verhalen over mijn moeder samen met ons een zeer persoonlijke en mooie uitvaart geregeld.


Rinus Dorleijn
Edwin Smid heeft ons heel fijn bijgestaan in deze moeilijke periode. We zijn als familie heel erg te spreken over zijn manier van begeleiden. De uitvaartdienst is een heel mooi afscheid geworden. We willen Edwin zeker aanraden vanwege zijn zo persoonlijke begeleiding.


JJH de Deugd
Voelde als zeer betrokken en meedenkend bij dit grote verlies . Heb er een goed gevoel aan overgehouden . Dankjewel


Wim Meijberg
Uitvaartzorg Hoogvliet met als eigenaar de heer Edwin Smid en andere medewerkers zijn voor mij een zeer waardevolle ontmoeting geweest om mijn vrouw na haar dood te verzorgen, een prachtige afscheidsontmoeting te faciliteren en te begeleiden naar het crematorium. Ik ben diep ontroerd door de wijze van bejegening en uitvoering van alle activiteiten. Een "goed" bedrijf en aanbevelingswaardig!


John Slagmoolen
We hebben de uitvaart in goede en vooral rustige samenwerking ervaren. Hebben hierbij ook steeds contact gehad met dezelfde persoon. We kunnen terug kijken op een mooie uitvaart. Ook de reacties van familie, vrienden en kennissen waren niets dan lof. Zeker een aanbeveling waard. Edwin bedankt voor de fijne samenwerking. Fam. Slagmoolen


<<< Terug