<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16002

Amenti Uitvaartverzorging
Telefoon: 0348 - 200 005
Email: info@amentiuitvaartverzorging.nl
Website: www.amentiuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1995
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 43 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ingrid Floor
Caroline de Bruijn is zeer vriendelijk en meelevend. Denkt overal over mee zonder opdringerig te zijn. Wij waren erg blij met haar. Een erg fijn persoon


Carolien palm flikkenschild
Goede communicatie vriendelijk, rustige benadering voorziet van alle wensen het is een mooie uitvaart geworden een die goedkeuring van wijlen mijn vader zou hebben gehad


G.A.W. Holland
uitstekende uitvaartverzorging


Gerrie van der Aar
Caroline was respectvol en discreet. Ze had al snel in de gaten hoe we in het leven staan en daardoor konden we de uitvaart van onze dochter geheel naar eigen wensen beleven. Er was voldoende ruimte om onze eigen(wijze) dingen te doen en alle hulp bij de uitvoering ervan. Midden in onze achtbaan-tijd stond ze klaar wanneer we haar nodig hadden en deed ze respectvol een stapje acheruit wanneer we onze dingen wilden “zelf doen”, dat was heel fijn.


Elly Verkleij
Vier jaar geleden heeft Narda ons begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Het stond voor ons dan ook buiten kijf dat Amenti de uitvaart van onze vader ook zou regelen. We hadden een fijn gevoel bij Narda. Het moment dat mijn vader overleed had Caroline dienst. Zij gaf ons volledig het gevoel en de ruimte dat Narda de verdere begeleiding kon doen. Maar het mooie was dat Narda en Caroline elkaar naadloos aanvullen waardoor de flow voor een mooie uitvaart al was ingezet. Ook Caroline weet zo mooi de scheidslijn te vinden tussen op de voorgrond treden wanneer de situatie erom vroeg en zonder woorden op de achtergrond te blijven als wij - broers en zussen - er prima uit kwamen. Het was alles wat we hoopten in een rare Corona tijd met veel beperkingen. Het werd een uitvaart vol liefde en ruimte voor verdriet.


Alex Heerema
Zeer betrokken en prettige omgang met nabestaande,familie en hulpvaardig in diensverlening,goed in voor en nazorg.Netjes en verzorgd,vooral zorgvuldig.


c.w.m. De Roos-Straver
Zeer persoonlijke, betrokken verzorging!,


Fam Hougardy
Wij kunnen niks anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden waren over Amenti en dan vooral Caroline. Wij hebben elk contact als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Wij kwamen bij Amenti via de aanbeveling van de huisarts en wij zijn hier erg blij mee geweest. Ondanks de Corona hebben wij hier weinig van gemerkt. Wij vonden juist dat er veel contact was, persoonlijk als via de mail en telefonisch. Elke dag een belletje om te kijken hoe het ging. Caroline was erg meedenkend in de mogelijkheden van de uitvaart. Wij hebben hebben alles als zeer prettig ervaren en zullen Amenti dan ook zeker aanraden bij anderen.


Addy Korteweg
We zijn blij met de adviezen die we kregen (bv de afscheidsruimte bij St.Barbara was erg prettig), het overleg over de samenstelling van de rouwkaart ging snel, zelfs tot later op de avond; het was duidelijk wanneer mw de Bruijn wel en niet beschikbaar was). Ik heb recent 2 x eerder een uitvaart moeten voorbereiden; mw. de Bruijn was verreweg de prettigste uitvaartondernemer.


C. van Ommeren
Narda Delhaas is een zeer betrokken uitvaartondernemer. Voor de tweede keer bij overlijden van direkte familieleden haar ingeschakeld om de uitvaart te regelen. Zoals de eerste keer zeer betrokken en professioneel in haar werk en contacten.


Huib
Ondanks de Corona-maatregelen hebben we er samen met Caroline van Amenti een persoonlijke uitvaart van kunnen maken binnen een alleszins redelijk budget.


Rienie Baltussen
Lieve Caroline, heel veel dank voor jouw liefdevolle en fijne begeleiding bij de uitvaart van Piet. Lieve Narda, jij heel veel dank voor je zorg 'achter de schermen'. Het was heel vreemd voor mij om nu 'aan de andere kant' te staan en mede dankzij jullie heb ik 'gewoon' nabestaande kunnen zijn. Veel dank daarvoor. Rienie


Mevrouw b klomp-gerritsen
We hebben de samenwerking met Rinie als zeer prettig ervaren. De hartelijke groeten van ons.


Annelies van Doorn
Een liefdevolle zorgzame begeleiding.. Ik heb alleen maar lof hiervoor


C.H. Dukker
Wij hebben de uitvaartondernemer ervaren als een betrokken en plezierig persoon. Ze paste ook volledig in ons gezin wat maakte dat het veilig en vertrouwd voelde om alle wensen die we hadden te bespreken. Wij hebben daardoor ook het gevoel gekregen dat we het samen gedaan hebben en er zeker niet alleen voor stonden. Wij hebben over de periode voor, tijdens en na de uitvaart een goed gevoel.


J.C. Roerhorst
Uit een mail van mijn zusje: "Ik vond Caroline vriendelijk, warm, betrokken, geduldig en persoonlijk. Wat ík sowieso fijn vond was dat ik de kapel al helemaal kende zodat er op de dag geen verrassingen waren." En zo was het; de enige verrassing was, dat het bijna gezellig werd.


A.C. van Nes
Familie is zeer goed begeleid en geholpen. Een hele mooie en persoonlijke uitvaart .Kan niets anders dan lof uitspreken.


Raymond Onderwater
Amenti heeft de uitvaart in augustus 2019 voor mijn moeder geregeld dat was al zeer naar tevredenheid, helaas is ook mijn vader overleden en Amenti heeft ook deze uitvaart geregeld. Wat een topteam. Zeer correct, werken met duidelijke begrotingen en hebben echt tot in de details contact met de klant.


F.M. aan de Wiel
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke, ongedwongen, informele aanpak sprak mij zeer aan. Tijdens de uitvaart is zij op een prettige manier aanwezig. Zij treedt niet op de voorgrond, maar heeft de regie strak in handen. Kortom wij zijn zeer tevreden


Antoinette en Monique Woudstra
Rieni was iemand die als persoon goed bij mijn zus en mij paste. Zij was ons baken in een wereld die wij niet vaak betreden! Haar invoelende en maar toch niet te zware manier van doen, was het warme bad dat je nodig hebt als je je moeder moet begraven, althans dat mijn zus en mij nodig hadden.


Mariska Hoffland
Amenti uitvaartverzorging heeft de uitvaart van onze vader verzorgd, we hadden het niet beter kunnen treffen. Persoonlijk, met veel aandacht voor detail. Er is door Caroline goed geluisterd naar onze wensen en zij heeft door haar ideeën en aanvullingen het geheel compleet gemaakt. Het klopte gewoon. Echt heel fijn.


Sandra Marcus
Wij zijn geholpen door Riene, Een fijn persoon om mee te werken. Mede dankzij haar kunnen wij terugkijken op een mooie memorabele dag. Ze heeft mij direct geholpen, een luisterende oor en dat vonden wij heel fijn! Nogmaals bedankt!


Tineke Emery
De uitvaartverzorgster is zeer betrokken, helpt waar ze kan , komt met ideeën . is eerlijk over tarieven. staat als mens tegenover mens. een warme persoonlijkheid. kon haar altijd bellen als er wat was.


R. Onderwater
Communicatie, attentheid, netheid en service. Kan het niet vaak genoeg benoemen hoe perfect en persoonlijk dit geregeld is. Vindt het gewoon jammer dat het contact nu stopt.


van Duivendijk
Wij hebben het contact met de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren. Voor onze eigen ideeën was alle ruimte daarbij hebben wij goed aanvullend advies gekregen. De uitvaart is prachtig geweest, wij kijken er met een zeer goed gevoel op terug.


Cor van den Baard
Na het zeer plotseling overlijden van mijn echtgenote is in de persoon van Narda een luisterend ,betrokken en meelevend persoon getroffen. Alle nodige zaken zijn op een rustige wijze besproken en geregeld. Op advies van Narda heeft de crematie plaatsgevonden in de familiekamer van Daelwijck te Utrecht. De crematie is geworden wat we ons ervan in gedachten hadden gehoopt en was een mooi afscheid op een mooie locatie. Narda weet precies op welke wijze en manier de zaken besproken moeten worden. Cor v.d.Baard Woerden


Jos Toet
Caroline heeft ons bijzonder goed begeleid, dank daarvoor.


Carla van der Giessen
De zeer persoonlijke benadering en het inlevingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart geheel in de sfeer van de overledene is verlopen. We hebben ook heel veel zeer positieve reacties ontvangen van de gasten die op de uitvaart aanwezig waren. Door met elkaar een mooi programma te maken was het zowel voor ons nabestaanden als voor de genodigden een mooi en waardevol afscheid.


J. GRIPPELING
Zeer vriendelijk, Duidelijk en meedenkend


Fam. Boersma
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke, maar niet opdringerige begeleiding. Er werd steeds heel positief meegedacht met onze wensen en deze hebben we ook volledig kunnen realiseren.


R van Eck


Wil Montijn
Wij zijn uiterst tevreden. Het contact met Caroline was uitstekend, zeer spontaan. De begeleiding was heel goed en woorden op het afscheid waren precies goed, Wij waren echt heel blij met Caroline. Zeker gezien het feit, dat wij “op goed geluk” voor Amenti gekozen hebben. Wij hebben geen andere personen over Amenti kunnen raadplegen.


LWM van Veenendaal
Spreekt voor zich.


Fam Ploeger
De uitvaart is geworden wat we er van hoopten te kunnen maken. Perfect!


Marieke Kolsteeg
Mede door de persoonlijke benadering van Caroline (en ook Narda) is de uitvaart van onze vader geworden zoals we wilden. Vrij kort na ook al een hele fijne begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Tijdens een paar dagen heb je vaak en intensief (en emotioneel) contact. Er moet veel geregeld worden in een hele korte tijd. Caroline was opnieuw in staat om met ons mee te denken waar het moest en gewoon te regelen wat wij zelf al hadden bedacht en waar meedenken niet meer nodig was. Dichtbij genoeg om het persoonlijk te maken en op gepaste afstand om het zakelijke overzicht te bewaren, zodat wij alle aandacht voor het afscheid konden hebben. Dank je wel.


Michael Hoveling
Zeer prettig en persoonlijk, stond ten alle tijden voor ons klaar.


Fam. van Noord
De contacten hebben wij als zeer fijn ervaren.


Kelly
Caroline heeft ons op een prettige en persoonlijke manier begeleid in een moeilijke tijd. Er was veel aandacht voor bijzondere wensen en alles werd tot in de puntjes geregeld. Wij hebben nu twee maal gebruik gemaakt van de diensten van Amenti (beide keren door Caroline) en kunnen deze van harte aanbevelen. Amenti neemt veel zorgen uit handen, zodat er meer ruimte overblijft voor een passend afscheid.


C. Haagsma-van Elk
Caroline heeft goed geluisterd en onze wensen op een mooie manier ingevuld. Ik kijk terug op een zeer moeilijke tijd die door Amenti op een méér dan goede wijze is begeleid. Ook kon en mocht ons hondje overal bij zijn. We konden allemaal afscheid nemen op onze eigen manier.


Riet Verweij
Carolien was geweldig. We hebben veel steun gehad en een plezierige, persoonlijke begeleiding bij alle onderdelen van de uitvaart. Er was veel ruimte voor eigen inbreng.


Lia Witmer
De informatie vooraf was duidelijk en zorgvuldig. De begeleiding na het sterven zoals het samen verzorgen en opbaren en de uiteindelijke inhoud van de rouwkaart en crematieplechtigheid was erg ondersteunend. Er werd goed geluisterd naar de wensen die er waren. Ook tijdens de crematie was er bij de uitvaartonderneemster in woord en daad oog voor wat de dienst nog persoonlijker maakte.


Henny Braakman Schreuders (dochter)!
Uitstekende begeleiding. Een luisterend oor. Gaat met respect met de overledene en de nabestaanden ons om.


Mieke van der Borden-van Dalen
Een heel prettige samenwerking, waarbij de eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt.


Ada van straalen-florie
Mijn familie wáren erg te spreken, hoe de uitvaart geregeld en bovenal de begeleiding van Rieni tijdens de laatste afscheid in dé aula de uitvaart was bescheiden gezien de leeftijd maar deze laatse groet zal ik zeker amenti aan ieder aanbevelen


A. Snijder - van Borselen
Rustig, bescheidend mee denken met de uitvaart.


Willeke Wiederholldt-Velders
Caroline de Bruijn heeft al eerder de uitvaart van mijn vader verzorgd. Dit was zo goed fijn en vertrouwd, dat ik nooit haar naam ben vergeten. Bij het overlijden van mijn moeder was ik, naast natuurlijk het verdriet, blij dat Caroline deze uitvaart ook wilde begeleiden en verzorgen. De manier waarop Caroline dit doet is zo goed met zo’n persoonlijke touch en een natuurlijkheid dat het heel vertrouwd voelt en juist dat heb je in deze dagen nodig. Ik zal haar en Amenti zeker aanbevelen.


joke bakker*kompier
wij hebben het hele proces van de uitvaart bijzonder gevonden heel goed bijgestaan door caroline en rinie wij hebben hier veel steun en vertrouwen van gehad ondanks het verdriet zijn wij tevreden met alles wat zij voor ons hebben gedaan mevr.bakker en de zoons marcel en rene zeker een aanbeveling waardig


Joop van Veltum
Het is de 2e keer dat we deze uitvaartondernemer mee maken ,het is een grote aanrader om deze onderneming aan te bevelen ,Zeer vriendelijke dames die overal de tijd voor nemen en met je mee denken duidelijke uitleg over de stappen die genomen moeten worden ,duidelijk over de kaarten en de uitvaart en begeleiding ,En Narda is een zeer vriendelijke en ervaren uitvaartleidster


SW
Amenti gaat voor persoonlijke service. Ze nemen je op een prettige manier de zorg uit handen. Afgezien van het feit dat het om uitvaarten gaat, zeker aan te bevelen.


Ans vlaanderen
Betrokken .....voorstellen waar wij blij van werden.....ook nabespreking van de uitvaart met veel respect en geduld. Kortom een aanbeveling voor andere mensen.


Ans vlaanderen
Betrokken .....voorstellen waar wij blij van werden.....ook nabespreking van de uitvaart met veel respect en geduld. Kortom een aanbeveling voor andere mensen.


Eline Visser
Caroline begeleidde onze uitvaart. Dat deed zij op een professionele, maar persoonlijke manier. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor onze wensen en ideeën. Caroline hield nauw contact zonder opdringerig te zijn en probeerde zich te verdiepen in het leven en de wensen van de overledene. Zo is er een uitvaart tot stand gekomen die recht deed aan onze tante. We kijken er met een warm gevoel op terug.


Rolien van Ommeren-Andel
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Rolien van Ommeren-Andel
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Rolien van Ommeren-Andel
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Lida Bos-Hendriks
We hebben de begeleiding van Caroline als zeer warm, persoonlijk en professioneel ervaren waardoor we liefdevol afscheid van onze moeder hebben kunnen nemen. We hebben aan de begeleiding van Caroline veel steun gehad en kijken hierdoor met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder.


Charles Abramsen
Wij waren erg blij met de wijze waarop Carolien ons begeleidt heeft bij de crematie van mijn vader.


Edith Klaassen
Eerdere aangename ervaring met Amenti, overlijden destijds van mijn vader, bijzonder lieve en zorgzame vrouwen, vergeleken met Yarden 1,5 jaar geleden scoort Amenti zeker een 10 en Yarden een matige 4.....


Patrick Baas


aat van uijen
De twee dames van deze ondernemer hebben eerdere uitvaarten voor ons verzorgd, waardoor er een goede band met ze is ontstaan. Ze hebben alles erg goed geregeld en geen moeite was ze te veel.


Arnold van Vuuren


Ina


Marylou de Bot
Zeer persoonlijk contact. Geen telefoontje was teveel voor Caroline met vragen, werd steeds even vriendelijk beantwoord. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht.


Jolanda Mossink


Gemma Hengeveld
Heel fijn begeleid bij het proces. Vriendelijk en goed afgestemd met ons. Top!


P.G.Hulsbosch
Een echte vakvrouw die erg precies werkt, meedenkt, adviezen geeft en gewoon een fijne warme persoonlijkheid is waarbij je de uitvaart graag laat regelen.


Hennie Mulder
Lief-rustig en op het juiste moment aanwezig


A van der Kaaij


A van der Kaaij


Belinda van Woerkom
Ik vond het erg fijn zoals Caroline ons begeleidde. Persoonlijk en tegelijk ook zakelijk en voortvarend. Een kleine tip: je zou wat meer kunnen vertellen wat het doel is van de afspraken, als we de afspraak maken. Om ons daarin mee te nemen. Nu had ik vooraf wel eens de vraag waarom we bij elkaar komen, terwijl er altijd wel een goede reden was. Bleek dan tijdens het gesprek.


J.J. Koebrugge-Littel
Amenti; Zeer professioneel en betrokken!


Wendy Goos - Schagen
Caroline is een warme, meelevende en begripvolle vrouw. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht met ons mee om ze te realiseren. In een tijd vol van emoties nam zij veel praktische zaken uit handen.


Ingrid Wendel
Je wordt in een hele lastige fase op een prettige manier mee genomen in alles wat er moet gebeuren. Er is ook ruimte voor eigen invulling. Daarnaast ook het volledige vertrouwen dat wij zelf de organisatie los kunnen laten.


Carol Brettschneider - Lawrence
Ik wist het was zakelijke maar Caroline heeft het zo mooi en persoonlijk gedaan dat ik voelde dat ik had een vriendin erbij.


karin van der gaast
een zeer professioneel werkende gedreven uitvaartondernemer, openstaand voor inbreng van ons als nabestaanden.


karin van der gaast
een zeer professioneel werkende gedreven uitvaartondernemer, openstaand voor inbreng van ons als nabestaanden.


F. Smit
Prettige samenwerking met Caroline. Alles is volgens afspraak en naar volle tevredenheid verlopen. De factuur kwam niet hoger uit dan de begroting. Prima


Carolien van Elk
de uitvaart is precies zo verlopen als we wilden , het contact was goed en er werd mee gedacht en aangevuld waar nodig wat als zeer prettig is ervaren, Caroline en Rinie zijn beide rustige dames, wat fijn aanvoelde. Nogmaals dank voor het regelen van de uitvaart van mijn man,(schoon)vader en onze opa


Christie
Caroline heeft ons heel prettig begeleid en goede adviezen gegeven. Mede daardoor kijken wij terug op een hele mooie crematie.


Gerard Wagevoort
Zeer goed.


H.G. van Kordelaar
Goede en persoonlijke begeleiding en meedenkend.


G. Middelham
geweldige warme vrouw is Narda Delhaas kon niet beter zeer tevreden alles was goed heel persoonlijk de uitvaart was precies hoe wij het wilde


Margreet Ottink-Lagerweij
Amenti Uitvaartverzorging heeft de uitvaart op een buitengewoon goede wijze verzorgd. Wij hebben het contact als "warm zakelijk" ervaren!


H.J. Lindeman
Zeer prettig en persoonlijk contact. Alles goed geregeld, denken mee.


Monique van den Hil
De organisatie van de uitvaart van mijn man door Narda Delhaas van Amenti was precies de goede mix tussen empathie en nuchterheid. Ze heeft ons aan de ene kant ontzorgd door de zakelijke stappen perfect te regelen en aan de andere kant ondersteund bij dit emotionele proces door ons stap voor stap hierin te begeleiden. Dit heeft geresulteerd in een waardig en persoonlijk afscheid, waar we met een goed gevoel op terugkijken.


c.a.koperdraad maasdijk


Petra van 't Land
M'n moeder, broer en ik hebben ieder op zijn, haar eigen wijze de uitvaart beleefd. Maar we hebben niets anders, bekeken vanuit verschillende ooghoeken, kunnen concluderen dat dat alles zeer waardig en respectvol is behandeld en verlopen. Al vanaf het 1e bezoek van Caroline, haar aanwezigheid bij de rouwkamer, uitvaartcentrum tot en met het laatste bezoek, hebben we als heel fijn ervaren. Caroline heeft ons zo goed begeleid en verzorgd zodat wij als nabestanden ons bezig konden houden met het verwerken van ons verlies. Dank je wel!


José Ester
Ondanks het verdriet kijken wij met veel tevredenheid terug op een mooie persoonlijke uitvaart van onze moeder. Dank daarvoor.


G.H.Wolffenbuttel
Rustige en zeer fijne begeleiding


E.B.J. Boers
Caroline de Bruijn is zeer betrokken, respectvol, daadkrachtig en regelt alles tot in de puntjes. Ze is een prettige persoonlijkheid. Dit komt ook tot uiting bij de uitvaart zelf.


Ingrid Floor-Cuypers
Warme professionele en deskundige vrouw. Mede dankzij haar kunnen we terugkijken op een bijzondere tijd en erg mooie uitvaart!


I. P-K
In deze verdrietige periode ben ik zeer goed begeleid en ondersteund door Rienie. Er was ruimte voor verhalen. Alles was bespreekbaar. Er werd niet in een bepaalde richting geduwd. Alle vragen werden goed behandeld en de problemen die zich voor deden werden adequaat opgelost. Dat gaf mij in de moeilijke dagen rust en steun. Ze straalde rust uit en kwam altijd de afspraken na.


Hannekeveldhuizen@hotmail.com
Het is correct verlopen , met veel aandacht .


Marian Beeker
Een persoonlijke uitvaartondernemer, die de rust en tijd neemt voor de familie


H.G. Heinhuis
Ik bewaar alleen maar goede herinneringen aan de wijze waarop Amenti in de persoon van Caroline de Bruijn, werkelijk aan alles de uiterste zorg heeft besteed, en niets aan het toeval heeft overgelaten. De reactie van degenen die aanwezig waren bij de uitvaart was navenant.


Gert-Jan de Kruyff
Voldaan aan de (hogere) verwachting


Tineke Kussendrager
Nooit geweten dat een uitvaart zo persoonlijk en verzorgd kon zijn. Caroline, heel veel dank.


Caroline Smulders-Steenkamer
Betrokken, toont op de juiste momenten initiatief, biedt vertrouwen.


Angela van Woezik
Caroline kwam met verschillende ideeën om evt uit te voeren. Ze liet ons volledig vrij om deze al dan niet te gebruiken. Tevens stond ze open voor onze ideeën en probeerde deze in te passen of dusdanig bij te stellen dat ze bruikbaar werden. Dit alles in een prettige en respectvolle sfeer en communicatie. Dank je wel, Caroline!


Y.den Hertog-de Bruin
Prima begeleiding,een luisterend oor,we zij zeer tevreden.