<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16004

Uitvaartzorg Den Hartog B.V.
Telefoon: 0306000270
Email: info@uvzdenhartog.nl
Website: www.uitvaartzorgdenhartog.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


n.goris
Dhr Den Hartog, volstaat zijn vak en is zeer prettig om mee samen te werken, zijn service is zeer hoog. houd zicht aan de afspraken die er gemaakt zijn vanaf min 1 tot het moment van het afscheid nemen. iedereen aan te raden. (mijn moeder wilt alleen door dit bedrijf haar crematielaten regelen).


Saskia ariaans
Ondanks de corona is toch alles mooi verlopen en hebben jullie mijn vader eer aangedaan


Arie Jonkman
Zeer integer en transparant. Fijn persoonlijk contact.


D. Westbroek-Koster
Het was een zeer fijne week met regelmatig contact. Ook met kleinkinderen en achterkleinkinderen prima contact.Ondanks de moeilijke tijd van de coronavirus hebben we een mooie uitvaart beleeft


D. Westbroek-Koster
Het was een zeer fijne week met regelmatig contact. Ook met kleinkinderen en achterkleinkinderen prima contact.Ondanks de moeilijke tijd van de coronavirus hebben we een mooie uitvaart beleeft


John van Ewijk
Netjes, komt al zijn afspraken na en doet net dat extra. Zeer tevreden.


M.F.C. de Haan
Goede begeleiding, waarbij alles bespreekbaar is, en word meegedacht. In ongedwongen sfeer.


Jilles en familie van Groningen.
Fantastisch zoals de tijd werd genomen voor ons allen (6 personen) Ondanks ons verdriet en onze gemoedstoestand geduld en ten slotte duidelijkheid. Ieder van ons kon alles kwijt, zoals Peter het noemde "hardop denken".Zoveel eerbied, respect en liefde zag je gespiegeld worden op mijn vrouw. Zoals zij verdiende ondanks deze corona tijd. Afscheid van huis en straat was imponerend. Wij kunnen alleen maar ontzettend dankbaar zijn voor de manier zoals er met haar is omgegaan en dat geeft ons een ontzettende troost als wij daaraan terugdenken. Peter, nogmaals enorm, onvoorstelbaar bedankt.


Carina Boumans
Onze ervaring is dat deze mensen zeer geschikt zijn om dit beroep uit te voeren. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Door het persoonlijke contact dat we hadden en onze eigen inbreng, hebben we een mooi afscheid kunnen realiseren. Het is een afscheid geworden zoals wij in gedachten hadden. Hun steun is zeer belangrijk geweest voor ons.


Joska
Peter denkt heel fijn mee en geeft voorzetjes zonder dat hij zijn eigen stempel ergens opdrukt. Hierdoor is er alle ruimte voor eigen en persoonlijke invulling. Hij is erg rustig en neemt alle tijd om rustig alles op een rijtje te zetten. Na zijn eerste bezoek hadden we duidelijk op een rij wat er nodig was en moest gebeuren op korte termijn. Ouderwets vakmanschap, bedankt Peter!


M de Rooy
Bijzonder vriendelijk persoon die rust uitstraalt. Alles was keurig verzorgd en netjes afgehandeld. Zal meneer den Hartog zeker bij andere aanbevelen.


Antoinette Poel
Goede begeleiding,warm en respectvol. Zou deze uitvaartzorg zeker aanraden.


Dirk Flantua
De Uitvaartondernemer is uitermate vriendelijk en zeer duidelijk in zijn uitleg in alles!!!


Agnes vd Berkt J.a.m. vd berkt van schaik
Zeer persoonlijk betrokken en vriendelijk echt een aanrader top gewoon


W. Oudhuizen
Prettige sfeer en correcte behandeling en heel persoonlijk.


G-J de Gooijer
Een uitvaartondernemer die op de eerste plaats als mens heel prettig is en daarnaast zijn vak volkomen verstaat. Hij neemt zoveel tijd en geeft alle aandacht en zorgt daarbij dat alles goed en direct is geregeld. Voelt feilloos aan waar de behoeftes liggen en past zich daar op aan. Geeft rust en vertrouwen!


Ursula van zijderveld


Jacquelinetersteeg@hotmail.co.
Alles netjes en duidelijk uitgelegd. Was ook zeer begripvol. Was een mooie en nette uitvaart.


Joke van Eimeren
We waren maar met 2 personen bij de uitvaart. De heer Den Hartog heeft een warme intieme sfeer weten te creëren. Het was een bijzondere uitvaart met gevoel voor symboliek en respect. Wij zijn meer dan tevreden.


Mevr. Chr. Aridjis
Integer, Kent zijn vak door en door; straalt rusty uit.


Monique van Tuijl (dochter van Jan en Riek)
Wat een fantastisch koppel is het: Peter en Reina. Vanaf dag 1 van het overlijden van mijn vader stonden ze ons bij. En hoe! een 10 met een griffel. De kleinkinderen werden ook goed begeleid door jullie, dat ervaarden wij ook als prettig. Peter en Reina voelden beide als "eigen". Niks koel, afstandelijk en kil, wat ik nog wel eens mee maak, maar voor 100%, recht vanuit het hart samen met ons een mooie uitvaart regelen. Meerdere positieve reacties ontvangen na de uitvaart en ook namens hen complimenten v.w.b de mooie dienst, waarbij jullie ook mooi het woord namen. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren en dat is fijn, want afscheid nemen van een dierbare....dat kan maar 1 keer!


Henny Dhondt
Peter Den Hartog was een oud collega uitvaart ondernemer van mijn overleden man. Het was zijn voorkeur om de uitvaart door Peter den Hartog te laten verzorgen. Ik ben zeer tevreden over het contact met Peter en Reina!! De uitvaartplechtigheid was heel persoonlijk, mooi en naar volle tevredenheid verzorgd.


J. Ockeloen
alles is volledig naar wens verlopen


Memet
De heer den Hartog was zeer integer en heeft de uitvaart gedaan zoals ik het wilde. Dank hiervoor!!


Alie Middelkoop
Geweldige man, niets is te veel. Voelt goed allemaal. Op zo een moment is het fijn dat je het gevoel hebt dat degene die de uitvaart verleend, zo betrokken is. Niets meer dan lof...Peter super bedankt voor alles!!


B. Gielen


M de Rooy
Alles keurig en netjes verzorgd.precies gedaan wat afgesproken is


laura schrier
Dit is de derde keer dat peter den hartog bij ons een uitvaart verzorgd heeft, wij zijn zeer tevreden.


Van ‘t Klooster


Marjolein Uppelschoten
Zeer tevreden over betrokkenheid, respect en afhandeling van nare zaken. Dikke pluim enorm bedankt


L.F.M. van der Griendt- van Unnik
Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit zo'n waardig afscheid meegemaakt. De voorbereidingen en de crematieplechtigheid waren excellent. Ik zou iedereen deze uitvaartverzorger aanbevelen. Omdat de persoonlijke benadering en sereniteit bij De heren Den Hartog en Klijn hoog in het vaandel staan.


Maria vd Kroef
Zeer goed verzorgd en persoonlijk, proffesioneel en behulpzaam.


Kitty van 't Hof
We hebben veel ruimte ervaren om op onze eigen manier invulling te geven aan de uitvaart van mijn moeder. Het resultaat was een mooie en persoonlijke dienst die helpt bij het verwerken van het verdriet. 4


Erik Kalf
De uitvaart was prima verzorgd, evenals de begeleiding van de administratieve afhandeling. Dennis heeft alles gedaan om het de nabestaanden zo makkelijk mogelijk te maken.


Hoogendam
Samen met Peter een waardige uitvaard kunnen geven. Bedankt voor de goede zorgen!!!


Saskia Ariaans
Mijn moeder is zeer respectvol behandeld