<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16004

Uitvaartzorg Den Hartog B.V.
Telefoon: 030-6000270
Email: info@uvzdenhartog.nl
Website: www.uitvaartzorgdenhartog.nl

Jaar oprichting: 2005
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Gsr Feischen 
Wij zijn door Peter den Hartog op een zeer warme manier ontvangen, geholpen en geïnformeerd.


Martijn en Ilse de Haan 
Uitvaartzorg Den Hartog luistert naar de familie en legt goed het proces uit. Komt ook met voorbeelden/ideeen en denkt met de familie mee. Persoonlijk contact staat heel erg hoog bij deze uitvaartzorg. Dit maakt het een stuk dragelijker naar het afscheid toe.


Rene van Haarlem 
We kennen je inmiddels al een aantal jaren en na diverse uitvaarten voor ons in de familie te hebben gedaan. Je bent een top gozer die al die keren voor ons het super heb geregeld. Bedankt nogmaals


Geertje Baartmans 
Zeer fijn en heel persoonlijke begeleiding


Mario van Arkel 
Hele fijne ervaring. Zeer professioneel geholpen. Zeer betrokken bij alles.


A H Poel 


E.F. Adamus-van Ree 
Zeer sympathieke ondernemer. Heeft geen druk uitgeoefend. Doordat wij in eerste instantie niet wisten of de uitvaartverzekering voldoende dekking gaf hebben wij een zeer sobere uitvaart laten houden. E.e.a. is naar tevredenheid uitgevoerd.


Monique Van Der Lee 
Deze uitvaartondernemer gaat zeer waardig om met de overledene en nabestaande. Verstaat zijn vak. Alles was goed geregeld. We zijn zeer tevreden en kijken terug op bijzondere dag.


Ben Maree 
Peter leeft zeer goed mee met de familie en weet door zijn ervaring de familie geheel te ontlasten. Alles gaat in goed overleg en is ook erg transparant. Gewoon een fijne en zeer goede uitvaartondernemer.


carla van der kroef 
zeer goede communicatie en begeleiding


n.goris 
Dhr Den Hartog, volstaat zijn vak en is zeer prettig om mee samen te werken, zijn service is zeer hoog. houd zicht aan de afspraken die er gemaakt zijn vanaf min 1 tot het moment van het afscheid nemen. iedereen aan te raden. (mijn moeder wilt alleen door dit bedrijf haar crematielaten regelen).


Saskia ariaans 
Ondanks de corona is toch alles mooi verlopen en hebben jullie mijn vader eer aangedaan


Arie Jonkman 
Zeer integer en transparant. Fijn persoonlijk contact.


D. Westbroek-Koster 
Het was een zeer fijne week met regelmatig contact. Ook met kleinkinderen en achterkleinkinderen prima contact.Ondanks de moeilijke tijd van de coronavirus hebben we een mooie uitvaart beleeft


D. Westbroek-Koster 
Het was een zeer fijne week met regelmatig contact. Ook met kleinkinderen en achterkleinkinderen prima contact.Ondanks de moeilijke tijd van de coronavirus hebben we een mooie uitvaart beleeft


John van Ewijk 
Netjes, komt al zijn afspraken na en doet net dat extra. Zeer tevreden.


M.F.C. de Haan 
Goede begeleiding, waarbij alles bespreekbaar is, en word meegedacht. In ongedwongen sfeer.


Jilles en familie van Groningen. 
Fantastisch zoals de tijd werd genomen voor ons allen (6 personen) Ondanks ons verdriet en onze gemoedstoestand geduld en ten slotte duidelijkheid. Ieder van ons kon alles kwijt, zoals Peter het noemde "hardop denken".Zoveel eerbied, respect en liefde zag je gespiegeld worden op mijn vrouw. Zoals zij verdiende ondanks deze corona tijd. Afscheid van huis en straat was imponerend. Wij kunnen alleen maar ontzettend dankbaar zijn voor de manier zoals er met haar is omgegaan en dat geeft ons een ontzettende troost als wij daaraan terugdenken. Peter, nogmaals enorm, onvoorstelbaar bedankt.


Carina Boumans 
Onze ervaring is dat deze mensen zeer geschikt zijn om dit beroep uit te voeren. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Door het persoonlijke contact dat we hadden en onze eigen inbreng, hebben we een mooi afscheid kunnen realiseren. Het is een afscheid geworden zoals wij in gedachten hadden. Hun steun is zeer belangrijk geweest voor ons.


Joska 
Peter denkt heel fijn mee en geeft voorzetjes zonder dat hij zijn eigen stempel ergens opdrukt. Hierdoor is er alle ruimte voor eigen en persoonlijke invulling. Hij is erg rustig en neemt alle tijd om rustig alles op een rijtje te zetten. Na zijn eerste bezoek hadden we duidelijk op een rij wat er nodig was en moest gebeuren op korte termijn. Ouderwets vakmanschap, bedankt Peter!


M de Rooy 
Bijzonder vriendelijk persoon die rust uitstraalt. Alles was keurig verzorgd en netjes afgehandeld. Zal meneer den Hartog zeker bij andere aanbevelen.


Antoinette Poel 
Goede begeleiding,warm en respectvol. Zou deze uitvaartzorg zeker aanraden.


Dirk Flantua 
De Uitvaartondernemer is uitermate vriendelijk en zeer duidelijk in zijn uitleg in alles!!!


Agnes vd Berkt J.a.m. vd berkt van schaik 
Zeer persoonlijk betrokken en vriendelijk echt een aanrader top gewoon


W. Oudhuizen 
Prettige sfeer en correcte behandeling en heel persoonlijk.


G-J de Gooijer 
Een uitvaartondernemer die op de eerste plaats als mens heel prettig is en daarnaast zijn vak volkomen verstaat. Hij neemt zoveel tijd en geeft alle aandacht en zorgt daarbij dat alles goed en direct is geregeld. Voelt feilloos aan waar de behoeftes liggen en past zich daar op aan. Geeft rust en vertrouwen!


Ursula van zijderveld 


<<< Terug