Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 8 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


G. Anbeek 
De heer van Kruistum heeft ons goed begeleid tijdens het gehele proces inclusief hoe om te gaan met de kleinkinderen. Wij hebben hem als heel betrokken ervaren.


Nanda Arends 
de ervaring is heel warm , rustig en betrokken. Precies zoals ik het nodig had.


Willem meerwijken en kinderen  
Zeer zorgvuldig zeer kundige zeer betrouwbaar komt afspraken naja


Jeanette van Houten Bouwmeester 
Het was bijzonder goed geregeld met al onze wensen werd rekening gehouden. Ook was er direct contact en je kon met al je vragen terecht. Echt het was super geregeld


K.Ruitenberg 
Zorgvuldig en deskundig,goed bereikbaar en staat je met raad en daad bij op de momenten dat je hen nodig hebt


Jelle Jansma 
De zorg, begeleiding, betrokkenheid en nazorg waren/zijn hartverwarmend. Ik heb diverse begrafenissen van dierbaren meegemaakt; was altijd tevreden over het een en ander. Maar met de zorg van Van Kruistum Uitvaartzorg-Diakonos is tevreden (veel) te zwak uitgedrukt. Voor Deze uitvaartzorg geldt de waardering: "Uitmuntend".


Erik v Winkoop 
Iemand die zijn vak met passie uitvoerd, heeft altijd een hoge score. Aart heeft de wensen vertaald naar een persoonlijke uitvaart.


Jan Willem van den Berg 
Een heel persoonlijke begeleiding waar goed werd meegedacht en fijne adviezen werden gegegeven. Met fijne contactmomenten. Aart is heel benaderbaar.


JD van den Broek 
De persoonlijke betrokkenheid en zeer professionele begeleiding bij het gehele proces is optimaal geweest en ver boven verwachting. Ook het nabezoek heeft ons zeer geholpen in het verwerken van het proces. Deze onderneming gaat een stap verder in het begeleid van de nabestaanden. Iedere wens is vervuld.


Jan Doorn 
Heel prettig geregeld, goede zorg ervaren. Van mij mag het wat minder formeel, ik ben niet zo van de buigingen, maar dat is meer persoonlijk. Er zullen genoeg anderen zijn die dat weer wel waarderen. Goed voorgelicht in de mogelijkheden, en op de cruciale momenten prettig de regie in handen genomen, zonder dat het 'onze' uitvaart niet meer was.


Gert Vlastuin  
Aart je heb aan alle verwachtingen voldaan. Zeer duidelijk vanaf het begin. Alles was precies zoals afgesproken. Bedankt voor alles.


Johan Geerts  


Clasina Bootsman 
Wij hebben in een half jaar tijd, twee maal een uitvaart gehad. In juli van onze vriend en in december van onze moeder. Wij hebben het contact met Aart en de hele begeleiding als zeer meelevend, meedenkend en als een rustpunt in de toch drukke tijd voor ons, ervaren. Zo persoonlijk, niet opdringerig maar altijd zoekend naar de juiste manier voor ons.Zo kon het een mooi afscheid worden. Dit hebben mijn man, zus, broer, zwager en schoonzus ook zo ervaren !


Arris Haalboom 
Wij ervaarden dit als zeer fijn


Mirjam van Dijk 
Sluit ontzettend aan bij persoonlijkheid van gezin en wat nodig is. Zorgt voor rust, maar laat ook zien wat nodig is en de te zetten stappen.


Elze van Kooten 
Wij hebben de begeleiding van Diakonos als heel fijn, warm en betrokken ervaren. Er werd over alles meegedacht en Inge en Aart gaan tot het uiterste om alles naar wens te laten verlopen. Zo hebben wij op een liefdevolle en onvergetelijke manier afscheid van onze moeder genomen. ♡


J.P.Brand 


Jos de Blauw 
Persoonlijk, vriendelijk, invoelend en adviserend, zonder zijn wil op te leggen. Van het eerste tot het laatste moment fantastisch begeleid door Aart.


D. Gijsbertsen  
We voelden ons allemaal persoonlijk gehoord, ook als er dingen niet of schoorvoetend werden gezegd.


Jan van Hensbergen 
Contact met de uitvaartverzorger was uitstekend en respectvol. Afspraken werden stipt nagekomen. Je kon met al je vragen bij hem terecht en kreeg daarop snel een antwoord.


Herman van der Linde 
We zijn buitengewoon goed begeleid door Aart, begripvol, warm, meedenkend en creatief. Hij stelt zich bescheiden op en geeft alle ruimte aan de nabestaanden, maar houdt op de achtergrond het proces goed in de gaten. Mede dankzij hem kijken we terug op een waardig afscheid.


K.G. Schipper-Velema 
Van het eerste moment tot en met de nazorg hebben ze hun werk uitstekend en respectvol gedaan, zowel wat betreft de overledene, als de nabestaanden. De meerwaarde voor mij was gelegen in het feit dat zij gelovige mensen zijn en vanuit hun geloof opereren, zonder opdringerig te zijn.


C van Appeldoorn  
Heel persoonlijk en respectvol.


Chris van Capelle 
Heel prettig contact,niks was te veel of te gek. Zullen Diakonos zeker een volgende keer weer benaderen


Guusje Ploeg 
Wij waren zeer content met deze uitvaart begeleider. Hij wist goed te luisteren naar onze wensen en handelde daarnaar. Perfect!


E H van Ruiswijk- van Roekel 
Hartelijk dank voor de ondersteuning en hulp is deze moeilijke tijd.


Ineke ten Thije 
Ik vond de begeleiding door Inge persoonlijk en heel prettig. Ze sloot goed aan bij onze wensen en maakte het voor ons overzichtelijk. Er komt veel op je af bij een plotseling overlijden, maar Inge hielp ons er stap voor stap doorheen op een prettige manier.


Tony 
Inge is erg betrokken en meedenkend. Ze kwam regelmatig langs om ons te helpen en mee te denken in de aanloop naar de uitvaart. Ook na de uitvaart kwam Inge weer langs voor een stukje nazorg. Wij hebben de uitvaart en het hele proces met Inge als zeer prettig ervaren, ondanks de omstandigheden. We bevelen Inge en Diakonos van harte aan!


A.W. Post, echtgenoot van de overledene 
de persoonlijke aandacht en het feit dat alles (bijv. vervoer en drukwerk ) met eigen middelen wordt uitgevoerd vond ik heel opmerkelijk.


Barbara van Donselaar 
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Barbara van Donselaar 
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Henny van Ravenswaaij 
De manier waarop de medewerkers van van Diakonos naast ons stonden en ons hebben begeleid in deze moeilijke dagen was erg prettig en zeer persoonlijk. Wij kijken daar goed op terug.


Meline Diepeveen-Hensen 
rustige, vriendelijke en nette mensen die met respect met mensen omgaan. Ze hebben een keurige uitvaart verzorgd.


<<< Terug