<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A.W. Post, echtgenoot van de overledene
de persoonlijke aandacht en het feit dat alles (bijv. vervoer en drukwerk ) met eigen middelen wordt uitgevoerd vond ik heel opmerkelijk.


Barbara van Donselaar
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Barbara van Donselaar
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Henny van Ravenswaaij
De manier waarop de medewerkers van van Diakonos naast ons stonden en ons hebben begeleid in deze moeilijke dagen was erg prettig en zeer persoonlijk. Wij kijken daar goed op terug.


Meline Diepeveen-Hensen
rustige, vriendelijke en nette mensen die met respect met mensen omgaan. Ze hebben een keurige uitvaart verzorgd.


Juliette Boonman
Wij zijn zeer tevreden over jou Inge maar ook over de gehele van Kruistem Uitvaartzorg - Diakonos. Zeer persoonlijk en wij hadden geen betere kunnen wensen. Ook iedereen die aanwezig was op de begravenis vond het zeer mooi en persoonlijk. Dank jullie wel voor alles en ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.


Suzanne en Inge
Na het overlijden van onze tante kwamen wij in contact met Aart van Kruistum van Diakonos Uitvaartverzorging. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Aart is vriendelijk, behulpzaam, transparant, respectvol en professioneel. Dankzij zijn passende begeleiding hebben we de voorbereidingen en de uitvaart van onze tante heel persoonlijk gehouden en is het afscheid een mooie warme herinnering geworden. Nogmaals hartelijk dank!


Jan van Hensbergen
Vanaf het eerste contact klikte het al met de heer Van Kruistum. Hij heeft ons op een goede en zorgvuldige wijze vanaf het overlijden van mijn vader tot en met de uitvaart bijgestaan. Was zowel telefonisch als digitaal op ieder moment voor ons bereikbaar en nam ons veel werkzaamheden uit handen. Wij als kinderen en ook mijn moeder kijken terug op een fijne en persoonlijke uitvaart en zijn heel tevreden over de begeleiding van de heer Van Kruistum.


W.Morren - Gijsbertse
Wij hebben Diakonos als steun en toeverlaat mogen ervaren . Na het overlijden van onze moeder.


N.M. Versteeg-van Baalen
Dhr. Van Kruistum is een heel invoelende, rustige man die op een kalme, vriendelijke manier sturing geeft aan het hele proces. We hebben het zeer gewaardeerd om onder deze omstandigheden met hem samen te werken.


Anita van der Laan van Kesteren


Ria Hiensch-Morie
Zeer goede begeleiding gehad bij en rondom de uitvaart van onze vader. Inge is zeer betrokken en regelt alles snel en super doortastend. Ook wordt er goed geluisterd en meegedacht naar/met onze wensen.Met de 2 achterkleinkinderen (6 en 4 jaar oud) werd ook zeer goed omgegaan en werden er op een mooie manier bij betrokken. Wij zijn echt super tevreden!!!!


Dorret Paas-van Dijk
Inge en Aart zijn fijne mensen en zijn zeer betrokken. Wat ook heel fijn is dat ze heel precies zijn en zeer integer.


Reinald van Dijkhorst
Als u meer ruimte in uw beoordelingsschema zou hebben zouden zij op de meeste punten nog veel hoger dan een 10 scoren. Ze waren/ zijn geweldig goed.


À.van Rossen-Borgman
Heeft ons ontzettend goed geholpen en meegedacht. Heel vriendelijk en rustig. Dat heeft ons ook veel rust gegeven..


Hans van Tuil
Van begin tot eind perfect en met ingetogenheid geregeld. Niets was te veel of kon niet. Aanbevolen.


Hans B.
Uitvaart is naar volle tevredenheid verzorgd. Snelle en warme reactie op overlijden, er werd goed meegedacht over de wensen van de nabestaanden. Contact ging snel en goed via telefoon, mail en WhatsApp. Coronaregels werden waar mogelijk goed in acht genomen. Zeer tevreden.


C. van Ginkel
Bij de voorbereidingen was geen extra inspanning voor de heer Van Kruistum teveel. Accuraatheid, betrouwbaarheid, snel handelen en het stipt nakomen van de afspraken gaven de voorbereidingen de rust en het vertrouwen. De uitvaart is zodoende geheel conform onze wensen gegaan.


Ina de Ruiter van Barneveld


Herman Groothedde
We kijken terug op een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart, het heeft ons gesterkt en getroost!


C. Spies
Zeer attent, vriendelijk en vooral ook de rust bewarend. Met oog en hart voor de wensen van ons als nabestaanden. Alles goed georganiseerd. Voor ons is Inge van Kruistum van grote waarde geweest en mede door haar inspanningen kunnen we terugkijken op een mooie uitvaart.


Fam. Boor
In een periode van afscheid nemen hebben we Aart van Kruistum leren kennen als een persoonlijke en zeer betrouwbare uitvaartverzorger. Hij was aanwezig als het nodig was en op de achtergrond altijd beschikbaar samen met zijn vrouw. Ontzorgen in een tijd van afscheid nemen. Ondanks de beperkende maatregelen is de uitvaart en de begeleiding uitstekend verlopen naar onze wensen. Aart denkt mee, geeft ruimte tijdens overleg. Ook de nazorg is perfect. We kunnen als familie terugkijken op een mooi en waardig afscheid van onze vader. Aart en Inge zeer bedankt voor de begeleiding.


jos en Sylvia van Dijk
We hebben het als zeer prettig ervaren hoe zij alles heeft begeleid. Niets was te veel en alles wat we vroegen was op tijd gereed. En afspraken werden punctueel nagekomen. Kortom een dikke pluim.


Evy Smith
My situation was special in that I came in from overseas to arrange my Tante's cremation. I had no experience doing this before, I didn't speak much Dutch and I didn't know the cultural traditions that went along with a Dutch cremation service. Inge was patient and helpful and listened well to what my Tante's last wishes would be. She was caring, professional and thought of everything that needed to be done. We had a beautiful service that was video taped for my family around the world. Each person that has seen it remarked that the service was beautiful and dignified and exactly as what my Tante would of wanted. I am grateful for Inge's help with all of this and would highly recommend Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos.


GC Kwakernaak- Scherpenzeel
Dank voor de fijne, integer en professionele begeleiding na het overlijden en rondom de uitvaart van mijn man. Dhr van Kruistum was voor ons als familie tot grote steun. Hij was tussendoor makkelijk bereikbaar, via app, telefoon, mail. Hij dacht met ons mee, en alles werd in overleg, in harmonie en gedoseerd geregeld. We kunnen “van Kruistum uitvaartzorg Diakonos” zeer aanbevelen.


G van Reemst
zeer goede begeleiding , alles zeer verlopen


Christiaan Blankestijn
Na een hele goede 1e ervaring, opnieuw Diakonos een uitvaart laten verzorgen. Ook nu weer tot volle tevredenheid.


Jaap van dePol
Deze onderneming laat kwaliteiten zien op hoog niveau De open en eerlijkheid over kosten en adviezen, alsmede de voorbereiding de dankdienst en de uiteindelijke uitvaart, hadden een zeer persoonlijk karakter. Het getuigd van groot vakmanschap om het zo persoonlijk tot uitvoering te laten komen


Fam. Van den Berg
Wij hebben de uitvaart als erg prettig ervaren, al is dat vreemd dit van een uitvaart te zeggen. Wij zijn erg goed begeleid. En kijken terug op een mooie uitvaart


Anke
Een zeer betrokken, persoonlijke uitvaartondernemer. De uitvaart zelf werd heel fijn begeleid. Alle aanwezigen waren op de geplande tijden op de afgesproken plaatsen. Het is een kunst om een uitvaart zo te begeleiden dat de familie alle ruimte krijgt en achter de schermen bijna onzichtbaar alles perfect geregeld en begeleid wordt. De informatie en kostenoverzicht was ook heel duidelijk en overzichtelijk. Heel bijzonder: op de condoleancekaarten stond de foto van de kaart afgedrukt! Ook de nazorg verdient alle lof. We hebben een aanbod ontvangen voor een nagesprek, zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.


N.Rop
Inge van Kruistum-Salomons werkt zeer accuraat, houdt zich prima aan de vele afspraken en straalt in een hectische periode rust uit, kennis en ervaring.Denkt goed mee en levert maatwerk.


Familie Pasman
Inge was steeds beschikbaar voor elke voorkomende vraag of situatie. Daarbij was niets haar te veel. Inge reageerde heel adequaat op onvoorziene of onverwachte dingen. We zijn heel blij en dankbaar voor de manier waarop zij een heel moeilijke tijd voor ons draaglijker heeft gemaakt. De dagen voor de uitvaart en de begrafenis zelf zijn door haar begeleiding precies geworden wat wij voor ogen hadden. Het afscheid had niet beter gekund


Kaan
Heel betrokken, luistert en denk mee in persoonlijke wensen een geeft kundig advies als er naar gevraagd wordt. Liefdevol voor ons gezin en de zorg voor onze overleden dochter.


Pien van der Zee-Schlebaum
Mevrouw Van Kruistum is een warme, hartelijke vrouw die heel zorgvuldig is in woord en gedrag. Ze kan goed luisteren en wist onze wensen om te zetten in daden. Mede dankzij haar kunnen wij terug zien op een mooi en gedenkwaardig afscheid wat we zelf hebben samengesteld en uitgevoerd met haar op de achtergrond. We wisten en voelden dat als er iets zou haperen zij het op kon vangen.


Maas Roelofsen
Persoonlijke en zeer prettige begeleiding. Prima adviezen, zonder dat de indruk ontstond dat een bepaalde kant op gestuurd werd.


Mieke Zumbrink
Mevr. van Kruistum heeft ons zeer goed geholpen om de uitvaart van mijn moeder goed te laten verlopen. Wij voelden betrokkenheid en respect van haar. Alles was te bespreken en zij kwam met voorstellen als wij er even niet uitkwamen. Wij voelden duidelijk een klik met mevr. van Kruistum.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Petra (Ruisch -) van Barneveld
Bedankt voor de fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Het contact was goed en heel persoonlijk. Wij als familie kijken op de uitvaart terug met een goed gevoel. Ook de nazorg was uitstekend.


fam. de Kleuver


M.A.W Vernhout-Schults
Deze uitvaart was voor ons de 3e in 3 jaar tijd. Voor ons geen twijfel wie we hiervoor weer moesten/mochten vragen. In de emoties en hectiek die een overlijden geeft, was Inge voor ons een rots in de branding. Professioneel, maar toch ook dichtbij. Ruimte voor onze eigen keuzes maar ook goede adviezen.


Marian Jansen- Schimmel
In 2017 heeft Inge de uitvaart van onze moeder verzorgd. Helaas hadden we haar in 2018 weer nodig voor het afscheid van onze vader. Ondanks het verlies was het zo fijn voor ons om Inge naast ons te hebben staan. De rust die ze uitstraalt, de betrokkenheid en het laten inzien dat elke keuze die we maken goed is. "Blijf bij jezelf het is jullie afscheid" zei ze vaak. Bedankt voor je begeleiding.


M H Blokzijl van Hasselt
Het was heel bijzonder hoe we ons begeleid hebben geweten. Vanaf het moment dat mijn man was overleden, totdat hij in de kist lag, daaruit heb ik veel zorg ervaren, en dat was waardevol, waar ik heel mooie herinneringen aan over heb gehouden! De persoonlijke aandacht in de condoleance en de begrafenis was heel bijzonder, en dat hebben we zeer gewaardeerd!


Judy van Wiggen
2 jaar na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden. Voor ons als kinderen hebben wij het als zeer fijn ervaren dat Inge de uitvaart wilde regelen. Zij dacht met ons mee, en de wensen die we hadden zijn allemaal gerealiseerd. Als we terugkijken op de begrafenis en de dagen er voorafgaand dan kunnen we alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Het contact verliep heel goed, we konden haar altijd bellen of appen, kregen snelle reactie terug. Inge is een warme persoonlijkheid, heeft oog voor detail, waren korte lijntjes. We zullen Inge en haar organisatie zeker aanbevelen.


Marjan Blankestijn - van Kooten
Vanaf het eerste contactmoment bewaarde de heer van Kruistum de rust en begeleidde hij ons door de moeilijke dagen op een zeer vertrouwelijke, discrete en deskundige wijze.


Helma van Verseveld
3 Jaar geleden overleed mijn vader, ik wist niet waar te beginnen om alles te regelen. Gelukkig kwam ik bij Inge terecht, zij kwam binnen en ze voelde gelijk vertrouwd, dat vertrouwen heeft zij buiten gewoon waargemaakt. Inge neemt je alles uit handen, regelt alles voor je, maar ze geeft je vooral het gevoel dat alles kan en alles mag, waar je zelf over twijfelt neemt zij die onzekerheid weg, ze heeft geen waarde oordelen.Dat vond ik het bijzondere aan Inge. Recentelijk overleed mijn moeder, gelukkig heb ik al die tijd het contact met Inge kunnen onderhouden zodat ik gelijk naar haar toe kon. Zij nam mij wederom alles uit handen. Zelfs mijn familie wist zich nog haar te herinneren. Ik kan alleen maar zeggen; Inge was een engeltje op mijn schouder, zij is ook geen uitvaart ondernemer maar een uitvaart begeleidster, samen met haar man Aart en haar fantastische familie leden en collega assistenten zorgt zij voor een respectvolle uitvaart en lieve zorg voor de overledene. Dank je wel Inge.


<<< Terug