<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jos de Blauw 
Persoonlijk, vriendelijk, invoelend en adviserend, zonder zijn wil op te leggen. Van het eerste tot het laatste moment fantastisch begeleid door Aart.


D. Gijsbertsen  
We voelden ons allemaal persoonlijk gehoord, ook als er dingen niet of schoorvoetend werden gezegd.


Jan van Hensbergen 
Contact met de uitvaartverzorger was uitstekend en respectvol. Afspraken werden stipt nagekomen. Je kon met al je vragen bij hem terecht en kreeg daarop snel een antwoord.


Herman van der Linde 
We zijn buitengewoon goed begeleid door Aart, begripvol, warm, meedenkend en creatief. Hij stelt zich bescheiden op en geeft alle ruimte aan de nabestaanden, maar houdt op de achtergrond het proces goed in de gaten. Mede dankzij hem kijken we terug op een waardig afscheid.


K.G. Schipper-Velema 
Van het eerste moment tot en met de nazorg hebben ze hun werk uitstekend en respectvol gedaan, zowel wat betreft de overledene, als de nabestaanden. De meerwaarde voor mij was gelegen in het feit dat zij gelovige mensen zijn en vanuit hun geloof opereren, zonder opdringerig te zijn.


C van Appeldoorn  
Heel persoonlijk en respectvol.


Chris van Capelle 
Heel prettig contact,niks was te veel of te gek. Zullen Diakonos zeker een volgende keer weer benaderen


Guusje Ploeg 
Wij waren zeer content met deze uitvaart begeleider. Hij wist goed te luisteren naar onze wensen en handelde daarnaar. Perfect!


E H van Ruiswijk- van Roekel 
Hartelijk dank voor de ondersteuning en hulp is deze moeilijke tijd.


Ineke ten Thije 
Ik vond de begeleiding door Inge persoonlijk en heel prettig. Ze sloot goed aan bij onze wensen en maakte het voor ons overzichtelijk. Er komt veel op je af bij een plotseling overlijden, maar Inge hielp ons er stap voor stap doorheen op een prettige manier.


Tony 
Inge is erg betrokken en meedenkend. Ze kwam regelmatig langs om ons te helpen en mee te denken in de aanloop naar de uitvaart. Ook na de uitvaart kwam Inge weer langs voor een stukje nazorg. Wij hebben de uitvaart en het hele proces met Inge als zeer prettig ervaren, ondanks de omstandigheden. We bevelen Inge en Diakonos van harte aan!


A.W. Post, echtgenoot van de overledene 
de persoonlijke aandacht en het feit dat alles (bijv. vervoer en drukwerk ) met eigen middelen wordt uitgevoerd vond ik heel opmerkelijk.


Barbara van Donselaar 
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Barbara van Donselaar 
Wij hebben uitvaartondernemer Van Kruistum als zeer goed ervaren. Persoonlijk en goed georganiseerd.


Henny van Ravenswaaij 
De manier waarop de medewerkers van van Diakonos naast ons stonden en ons hebben begeleid in deze moeilijke dagen was erg prettig en zeer persoonlijk. Wij kijken daar goed op terug.


Meline Diepeveen-Hensen 
rustige, vriendelijke en nette mensen die met respect met mensen omgaan. Ze hebben een keurige uitvaart verzorgd.


Juliette Boonman 
Wij zijn zeer tevreden over jou Inge maar ook over de gehele van Kruistem Uitvaartzorg - Diakonos. Zeer persoonlijk en wij hadden geen betere kunnen wensen. Ook iedereen die aanwezig was op de begravenis vond het zeer mooi en persoonlijk. Dank jullie wel voor alles en ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.


Suzanne en Inge 
Na het overlijden van onze tante kwamen wij in contact met Aart van Kruistum van Diakonos Uitvaartverzorging. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Aart is vriendelijk, behulpzaam, transparant, respectvol en professioneel. Dankzij zijn passende begeleiding hebben we de voorbereidingen en de uitvaart van onze tante heel persoonlijk gehouden en is het afscheid een mooie warme herinnering geworden. Nogmaals hartelijk dank!


Jan van Hensbergen 
Vanaf het eerste contact klikte het al met de heer Van Kruistum. Hij heeft ons op een goede en zorgvuldige wijze vanaf het overlijden van mijn vader tot en met de uitvaart bijgestaan. Was zowel telefonisch als digitaal op ieder moment voor ons bereikbaar en nam ons veel werkzaamheden uit handen. Wij als kinderen en ook mijn moeder kijken terug op een fijne en persoonlijke uitvaart en zijn heel tevreden over de begeleiding van de heer Van Kruistum.


W.Morren - Gijsbertse 
Wij hebben Diakonos als steun en toeverlaat mogen ervaren . Na het overlijden van onze moeder.


N.M. Versteeg-van Baalen 
Dhr. Van Kruistum is een heel invoelende, rustige man die op een kalme, vriendelijke manier sturing geeft aan het hele proces. We hebben het zeer gewaardeerd om onder deze omstandigheden met hem samen te werken.


Anita van der Laan van Kesteren 


Ria Hiensch-Morie 
Zeer goede begeleiding gehad bij en rondom de uitvaart van onze vader. Inge is zeer betrokken en regelt alles snel en super doortastend. Ook wordt er goed geluisterd en meegedacht naar/met onze wensen.Met de 2 achterkleinkinderen (6 en 4 jaar oud) werd ook zeer goed omgegaan en werden er op een mooie manier bij betrokken. Wij zijn echt super tevreden!!!!


Dorret Paas-van Dijk 
Inge en Aart zijn fijne mensen en zijn zeer betrokken. Wat ook heel fijn is dat ze heel precies zijn en zeer integer.


Reinald van Dijkhorst 
Als u meer ruimte in uw beoordelingsschema zou hebben zouden zij op de meeste punten nog veel hoger dan een 10 scoren. Ze waren/ zijn geweldig goed.


À.van Rossen-Borgman 
Heeft ons ontzettend goed geholpen en meegedacht. Heel vriendelijk en rustig. Dat heeft ons ook veel rust gegeven..


Hans van Tuil 
Van begin tot eind perfect en met ingetogenheid geregeld. Niets was te veel of kon niet. Aanbevolen.


Hans B. 
Uitvaart is naar volle tevredenheid verzorgd. Snelle en warme reactie op overlijden, er werd goed meegedacht over de wensen van de nabestaanden. Contact ging snel en goed via telefoon, mail en WhatsApp. Coronaregels werden waar mogelijk goed in acht genomen. Zeer tevreden.


C. van Ginkel 
Bij de voorbereidingen was geen extra inspanning voor de heer Van Kruistum teveel. Accuraatheid, betrouwbaarheid, snel handelen en het stipt nakomen van de afspraken gaven de voorbereidingen de rust en het vertrouwen. De uitvaart is zodoende geheel conform onze wensen gegaan.


Ina de Ruiter van Barneveld 


Herman Groothedde 
We kijken terug op een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart, het heeft ons gesterkt en getroost!


C. Spies 
Zeer attent, vriendelijk en vooral ook de rust bewarend. Met oog en hart voor de wensen van ons als nabestaanden. Alles goed georganiseerd. Voor ons is Inge van Kruistum van grote waarde geweest en mede door haar inspanningen kunnen we terugkijken op een mooie uitvaart.


Fam. Boor 
In een periode van afscheid nemen hebben we Aart van Kruistum leren kennen als een persoonlijke en zeer betrouwbare uitvaartverzorger. Hij was aanwezig als het nodig was en op de achtergrond altijd beschikbaar samen met zijn vrouw. Ontzorgen in een tijd van afscheid nemen. Ondanks de beperkende maatregelen is de uitvaart en de begeleiding uitstekend verlopen naar onze wensen. Aart denkt mee, geeft ruimte tijdens overleg. Ook de nazorg is perfect. We kunnen als familie terugkijken op een mooi en waardig afscheid van onze vader. Aart en Inge zeer bedankt voor de begeleiding.


jos en Sylvia van Dijk 
We hebben het als zeer prettig ervaren hoe zij alles heeft begeleid. Niets was te veel en alles wat we vroegen was op tijd gereed. En afspraken werden punctueel nagekomen. Kortom een dikke pluim.


Evy Smith 
My situation was special in that I came in from overseas to arrange my Tante's cremation. I had no experience doing this before, I didn't speak much Dutch and I didn't know the cultural traditions that went along with a Dutch cremation service. Inge was patient and helpful and listened well to what my Tante's last wishes would be. She was caring, professional and thought of everything that needed to be done. We had a beautiful service that was video taped for my family around the world. Each person that has seen it remarked that the service was beautiful and dignified and exactly as what my Tante would of wanted. I am grateful for Inge's help with all of this and would highly recommend Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos.


GC Kwakernaak- Scherpenzeel 
Dank voor de fijne, integer en professionele begeleiding na het overlijden en rondom de uitvaart van mijn man. Dhr van Kruistum was voor ons als familie tot grote steun. Hij was tussendoor makkelijk bereikbaar, via app, telefoon, mail. Hij dacht met ons mee, en alles werd in overleg, in harmonie en gedoseerd geregeld. We kunnen “van Kruistum uitvaartzorg Diakonos” zeer aanbevelen.


Christiaan Blankestijn 
Na een hele goede 1e ervaring, opnieuw Diakonos een uitvaart laten verzorgen. Ook nu weer tot volle tevredenheid.


Jaap van dePol 
Deze onderneming laat kwaliteiten zien op hoog niveau De open en eerlijkheid over kosten en adviezen, alsmede de voorbereiding de dankdienst en de uiteindelijke uitvaart, hadden een zeer persoonlijk karakter. Het getuigd van groot vakmanschap om het zo persoonlijk tot uitvoering te laten komen


Fam. Van den Berg 
Wij hebben de uitvaart als erg prettig ervaren, al is dat vreemd dit van een uitvaart te zeggen. Wij zijn erg goed begeleid. En kijken terug op een mooie uitvaart


<<< Terug