<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 18 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Herman Groothedde
We kijken terug op een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart, het heeft ons gesterkt en getroost!


C. Spies
Zeer attent, vriendelijk en vooral ook de rust bewarend. Met oog en hart voor de wensen van ons als nabestaanden. Alles goed georganiseerd. Voor ons is Inge van Kruistum van grote waarde geweest en mede door haar inspanningen kunnen we terugkijken op een mooie uitvaart.


Fam. Boor
In een periode van afscheid nemen hebben we Aart van Kruistum leren kennen als een persoonlijke en zeer betrouwbare uitvaartverzorger. Hij was aanwezig als het nodig was en op de achtergrond altijd beschikbaar samen met zijn vrouw. Ontzorgen in een tijd van afscheid nemen. Ondanks de beperkende maatregelen is de uitvaart en de begeleiding uitstekend verlopen naar onze wensen. Aart denkt mee, geeft ruimte tijdens overleg. Ook de nazorg is perfect. We kunnen als familie terugkijken op een mooi en waardig afscheid van onze vader. Aart en Inge zeer bedankt voor de begeleiding.


jos en Sylvia van Dijk
We hebben het als zeer prettig ervaren hoe zij alles heeft begeleid. Niets was te veel en alles wat we vroegen was op tijd gereed. En afspraken werden punctueel nagekomen. Kortom een dikke pluim.


Evy Smith
My situation was special in that I came in from overseas to arrange my Tante's cremation. I had no experience doing this before, I didn't speak much Dutch and I didn't know the cultural traditions that went along with a Dutch cremation service. Inge was patient and helpful and listened well to what my Tante's last wishes would be. She was caring, professional and thought of everything that needed to be done. We had a beautiful service that was video taped for my family around the world. Each person that has seen it remarked that the service was beautiful and dignified and exactly as what my Tante would of wanted. I am grateful for Inge's help with all of this and would highly recommend Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos.


GC Kwakernaak- Scherpenzeel
Dank voor de fijne, integer en professionele begeleiding na het overlijden en rondom de uitvaart van mijn man. Dhr van Kruistum was voor ons als familie tot grote steun. Hij was tussendoor makkelijk bereikbaar, via app, telefoon, mail. Hij dacht met ons mee, en alles werd in overleg, in harmonie en gedoseerd geregeld. We kunnen “van Kruistum uitvaartzorg Diakonos” zeer aanbevelen.


G van Reemst
zeer goede begeleiding , alles zeer verlopen


Christiaan Blankestijn
Na een hele goede 1e ervaring, opnieuw Diakonos een uitvaart laten verzorgen. Ook nu weer tot volle tevredenheid.


Jaap van dePol
Deze onderneming laat kwaliteiten zien op hoog niveau De open en eerlijkheid over kosten en adviezen, alsmede de voorbereiding de dankdienst en de uiteindelijke uitvaart, hadden een zeer persoonlijk karakter. Het getuigd van groot vakmanschap om het zo persoonlijk tot uitvoering te laten komen


Fam. Van den Berg
Wij hebben de uitvaart als erg prettig ervaren, al is dat vreemd dit van een uitvaart te zeggen. Wij zijn erg goed begeleid. En kijken terug op een mooie uitvaart


Anke
Een zeer betrokken, persoonlijke uitvaartondernemer. De uitvaart zelf werd heel fijn begeleid. Alle aanwezigen waren op de geplande tijden op de afgesproken plaatsen. Het is een kunst om een uitvaart zo te begeleiden dat de familie alle ruimte krijgt en achter de schermen bijna onzichtbaar alles perfect geregeld en begeleid wordt. De informatie en kostenoverzicht was ook heel duidelijk en overzichtelijk. Heel bijzonder: op de condoleancekaarten stond de foto van de kaart afgedrukt! Ook de nazorg verdient alle lof. We hebben een aanbod ontvangen voor een nagesprek, zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.


N.Rop
Inge van Kruistum-Salomons werkt zeer accuraat, houdt zich prima aan de vele afspraken en straalt in een hectische periode rust uit, kennis en ervaring.Denkt goed mee en levert maatwerk.


Familie Pasman
Inge was steeds beschikbaar voor elke voorkomende vraag of situatie. Daarbij was niets haar te veel. Inge reageerde heel adequaat op onvoorziene of onverwachte dingen. We zijn heel blij en dankbaar voor de manier waarop zij een heel moeilijke tijd voor ons draaglijker heeft gemaakt. De dagen voor de uitvaart en de begrafenis zelf zijn door haar begeleiding precies geworden wat wij voor ogen hadden. Het afscheid had niet beter gekund


Kaan
Heel betrokken, luistert en denk mee in persoonlijke wensen een geeft kundig advies als er naar gevraagd wordt. Liefdevol voor ons gezin en de zorg voor onze overleden dochter.


Pien van der Zee-Schlebaum
Mevrouw Van Kruistum is een warme, hartelijke vrouw die heel zorgvuldig is in woord en gedrag. Ze kan goed luisteren en wist onze wensen om te zetten in daden. Mede dankzij haar kunnen wij terug zien op een mooi en gedenkwaardig afscheid wat we zelf hebben samengesteld en uitgevoerd met haar op de achtergrond. We wisten en voelden dat als er iets zou haperen zij het op kon vangen.


Maas Roelofsen
Persoonlijke en zeer prettige begeleiding. Prima adviezen, zonder dat de indruk ontstond dat een bepaalde kant op gestuurd werd.


Mieke Zumbrink
Mevr. van Kruistum heeft ons zeer goed geholpen om de uitvaart van mijn moeder goed te laten verlopen. Wij voelden betrokkenheid en respect van haar. Alles was te bespreken en zij kwam met voorstellen als wij er even niet uitkwamen. Wij voelden duidelijk een klik met mevr. van Kruistum.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Petra (Ruisch -) van Barneveld
Bedankt voor de fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Het contact was goed en heel persoonlijk. Wij als familie kijken op de uitvaart terug met een goed gevoel. Ook de nazorg was uitstekend.


fam. de Kleuver


M.A.W Vernhout-Schults
Deze uitvaart was voor ons de 3e in 3 jaar tijd. Voor ons geen twijfel wie we hiervoor weer moesten/mochten vragen. In de emoties en hectiek die een overlijden geeft, was Inge voor ons een rots in de branding. Professioneel, maar toch ook dichtbij. Ruimte voor onze eigen keuzes maar ook goede adviezen.


Marian Jansen- Schimmel
In 2017 heeft Inge de uitvaart van onze moeder verzorgd. Helaas hadden we haar in 2018 weer nodig voor het afscheid van onze vader. Ondanks het verlies was het zo fijn voor ons om Inge naast ons te hebben staan. De rust die ze uitstraalt, de betrokkenheid en het laten inzien dat elke keuze die we maken goed is. "Blijf bij jezelf het is jullie afscheid" zei ze vaak. Bedankt voor je begeleiding.


M H Blokzijl van Hasselt
Het was heel bijzonder hoe we ons begeleid hebben geweten. Vanaf het moment dat mijn man was overleden, totdat hij in de kist lag, daaruit heb ik veel zorg ervaren, en dat was waardevol, waar ik heel mooie herinneringen aan over heb gehouden! De persoonlijke aandacht in de condoleance en de begrafenis was heel bijzonder, en dat hebben we zeer gewaardeerd!


Judy van Wiggen
2 jaar na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden. Voor ons als kinderen hebben wij het als zeer fijn ervaren dat Inge de uitvaart wilde regelen. Zij dacht met ons mee, en de wensen die we hadden zijn allemaal gerealiseerd. Als we terugkijken op de begrafenis en de dagen er voorafgaand dan kunnen we alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Het contact verliep heel goed, we konden haar altijd bellen of appen, kregen snelle reactie terug. Inge is een warme persoonlijkheid, heeft oog voor detail, waren korte lijntjes. We zullen Inge en haar organisatie zeker aanbevelen.


Marjan Blankestijn - van Kooten
Vanaf het eerste contactmoment bewaarde de heer van Kruistum de rust en begeleidde hij ons door de moeilijke dagen op een zeer vertrouwelijke, discrete en deskundige wijze.


Helma van Verseveld
3 Jaar geleden overleed mijn vader, ik wist niet waar te beginnen om alles te regelen. Gelukkig kwam ik bij Inge terecht, zij kwam binnen en ze voelde gelijk vertrouwd, dat vertrouwen heeft zij buiten gewoon waargemaakt. Inge neemt je alles uit handen, regelt alles voor je, maar ze geeft je vooral het gevoel dat alles kan en alles mag, waar je zelf over twijfelt neemt zij die onzekerheid weg, ze heeft geen waarde oordelen.Dat vond ik het bijzondere aan Inge. Recentelijk overleed mijn moeder, gelukkig heb ik al die tijd het contact met Inge kunnen onderhouden zodat ik gelijk naar haar toe kon. Zij nam mij wederom alles uit handen. Zelfs mijn familie wist zich nog haar te herinneren. Ik kan alleen maar zeggen; Inge was een engeltje op mijn schouder, zij is ook geen uitvaart ondernemer maar een uitvaart begeleidster, samen met haar man Aart en haar fantastische familie leden en collega assistenten zorgt zij voor een respectvolle uitvaart en lieve zorg voor de overledene. Dank je wel Inge.


Freek Bakker
DE begeleidster luisterde goed en stond steeds goed voor ons klaar. Ook had zij een goed overzicht over de gang van zaken en de situatie.


Marjolein de Wit
Inge doet het helemaal prima! Ze was zeer betrokken, liefdevol en duidelijk wat wel en niet kan. Er kan heel veel ! zeer goede ervaring!


Hj klumpenaar


Julia Hulsman
De persoonlijke aandacht heeft ons zeker geholpen om deze moeilijke periode door te komen. Inge zorgde ervoor dat de diverse wensen werden gekoppeld en we zo waardig afscheid konden nemen. Bij diverse mensen hebben wij haar vakbekwaamheid geprezen.


JD van den Broek
Met de professionele en integere begeleiding van Inge van Kruistum hebben wij als familie de uitvaart naar onze eigen wensen mogen invullen. Haar betrokkenheid bij en de persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart heeft ons als familie erg gesteund in deze rouw periode. Wij kunnen Diakonos zeker aanbevelen.


R.van Beek
Een zeer goede uitvaartverzorging.


Kalee
In een korte tijd veel moeten beslissen. Met hulp is alles uiteindelijk een uitvaart, zoals we zelf graag wilden, geworden.


Jan van de Linde
Wij zijn bijzonder tevreden over de integere wijze waarop Diakonos de uitvaart heeft verzorgd. Wij kunnen Diakonos zeker aanbevelen !


Jettie van Mourik


H van Barneveld
De gehele familie Van Barneveld hadden wij een zeer goed gevoel bij mevrouw Van Kruistum en waren blij met haar hulp en kundigheid.


G. Kobus-Coops
In het bijzonder de persoonlijke begeleiding voor en na de uitvaart zijn voor mij tot een bijzondere zegen en steun geweest. Als een goede vriendin hoewel ik Inge van Kruistum van te voren nooit ontmoet had


H.S. Veldhuizen


J.A. de Haas..
Alle lof voor de wijze waarop Inge zowel de voorbereidingen, het overleg en de feitelijke uitvaart heeft begeleid. Haar inbreng was niet bepalend, maar sturend, met als resultaat een uitvaart waarop onze kinderen en ik heel tevreden terug kijken. Heldere afspraken correct nagekomen en/of uitgevoerd. Ze is betrokken en ook praktisch heel ervaren. De toegekende hoge cijfers illustreren dan ook onze waardering.


Mevr. J. ten Brinke-van Schoonhoven en kinderen.
In deze moeilijke periode van rouw hebben we veel steun gehad aan Mevr.Inge van Kruistum van Diaconos Uitvaartverzorging. Zij heeft de uitvaart van mijn man heel goed en stijlvol geregeld. Zij is bovendien een heel warme vrouw. Het was echt een persoonlijke uitvaart.