<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16010

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0738885808
Email: info@paulienuitvaart.nl
Website: www.paulienuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 48 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Monique Janssen  
Deze uitvaartonderneming denkt erg goed mee in de wensen van de nabestaanden.


Van der donk 
Hopelijk mogen er nog veel mensen geholpen worden door jullie zodat ze ook een mooie mis in elkaar kunnen zetten En super hoe de klein kinderen hier in betrokken werden ( wel is de tip om in het vervolg een planning te geven zodat je weet wat er de eerste dag al verwacht wordt was voor ons heel omver dat de kaart gekozen moest worden zouden dan maken met medere gedichten of zo fijn gevonden hebben en bv een programma om afbeeldingen tezoeken ipv Google en dan zelf iets zoeken)


M. Dupuis-Broshuis 
Warme, empathische begeleiding Alles is bespreekbaar, er wordt meegedacht, maar de keuze blijft bij de client


Michiel van Oorschot 
In de emotioneel moeilijke periode waarin een hoop op ons af kwam en geregeld moest worden is Paulien een enorme steun voor ons geweest. Zij is een warme persoonlijkheid, inlevend en zeer betrokken. Door haar begeleiding in deze periode voorafgaand aan de uitvaart en de uitvaart zelf kijken we terug op een mooi en persoonlijk afscheid van onze moeder. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen.


Angelique de Wit-Pennings 
Dit was de tweede uitvaart die Paulien voor onze familie heeft verzorgd. Het contact is steeds heel erg persoonlijk en warm. Paulien denkt mee en geeft een eerlijk advies. Er wordt ruim de tijd genomen om alles te bespreken, zelfs voor het overlijden is een bezoek geen probleem. Haar locatie heeft een huiselijke uitstraling. Wij hebben gebruik gemaakt van de 24 uurs kamer, je mag gebruik maken van de keuken en alles wat daar aanwezig is mag gebruikt en genuttigd worden. De verzorging van begin tot einde is in hele goede en vertrouwde handen. De teksten/gedichten voor de dienst worden met veel gevoel tot een mooi geheel gemaakt. Ook het contact met Kimberley en alle andere medewerkers is heel fijn. Wij hebben met een heel fijn gevoel afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.


Nellie Gevers-Tijbosch 
We hebben het als heel prettig, persoonlijk en warm ervaren. De service is super. In een woord geweldig.


Diana Van der Sterren 
Alles perfect geregeld! Aan alle wensen voldaan.


Pierre  
Zijn allemaal toppertjes die daar werken


W.J.E.M. (Wim) Daamen. Administratieve hulp voor Mevr. van Oss. 
Namens mevrouw van Oss kan ik alleen maar zeggen dat alles zeer naar wens en keurig verzorgd is gedaan.


Gonnie Commandeur 
Het was meer dan aangenaam, niks was te veel alles wat we wilden werd gedaan en dachten zeker met ons mee. Mijn man had geen mooiere uitvaart kunnen krijgen dankzij Paulien en Kim in een woord TOP.


Eric van Heugten 


J C M van Hirtum - Vos 
De uitvaartondernemer heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Alle lof voor de goede en persoonlijke verzorging. Ook de nazorg was heel persoonlijk. Een woord van dank is hier zeker op zijn plaats.


Chantall van de Wetering  
Wij hebben een liefdevol uitvaart gehad.


Deanne van Brouwershaven 
Wij hebben Paulien en medewerkers als een “warm bad “ ervaren.Mijn moeder zou erg tevreden zijn geweest…ze zou het geweldig hebben gevonden.Het was mooi…het was stijlvol…het was gewoon perfect. En wat een fijne mensen Paulien&Kimberley. Zij maken van een verdietige dag…een heel mooi afscheid….dank hiervoor


Janny van Haaren 
Wij hadden voor mijn man overleed al contact opgenomen met Paulien ,omdat mijn man terminaal was en hij zelf de regie in handen wilde hebben .Paulien is de avond daarna al gekomen ,en heeft goed geluisterd naar wat de wensen waren ,ze heeft op het eind een samenvatting gegeven en gevraagd of het zo met de wensen overeen kwam .Na het overlijden van mijn man heeft Paulien samen met Kimberly ons goed begeleid en veel geregeld .Na de uitvaart die gegaan is zo mijn man het wilde kregen we veel reactie`s als ja zo was Tiny. Paulien en Kimberly krijgen van ons een dikke 10 .


Jolanda Moonen 
Voor mij en de kinderen was het een hele fijne afscheid van mijn man/papa .Alles is gegaan zoals mijn man en wij wilden en dat maakte het afscheid met een lach en een traan. Echt helemaal top dank jullie wel!


F. Nefkens 
Alles werd vlot geregeld, waarbij de uitvaartondernemer de familie vrij liet in de eigen invulling van de uitvaart. De communicatie liep uiterst vlot en effectief.


Fam Broeren 
Vanaf de eerste dag na het overlijden zeer fijn geholpen door Paulien en Kim in alle rust en tijd die voor ons heel fijn is ervaren


Anneke en Joy Smit 
Paulien en Kim, een gouden duo. Warm, betrokken, empathisch, alles tot in de puntjes geregeld. Ook was hun persoonlijke inbreng door middel van een gedicht en verhaal zeer passend. Het leek alsof ze ons al jaren kenden.


J.C. Ackermans 
alles perfect en volgens afspraak geregeld !!!!


Yvonne M. Scheffers-Stijnman 
De warmte, medeleven en professionaliteit van Paulien geeft je al troost.


Paul Römkens 
Hallo Ofschoon de beoordeling doet vermoeden dat ik altijd een 10 geef is dat zeker niet zo! Maar in dit geval is het een terecht cijfer. De contacten verliepen van af het begin zeer soepel. Er was een grote mate van vrijheid om zaken naar eigen inzicht te regelen en de begeleiding hebben wij als zeer prettig en begripvol ervaren. Een speciaal compliment voor de inrichting van de locatie waar gelegeheid tot afscheid nemen was, die was prachtig; stijlvol maar zonder overdaad. Ook de nazorg was zeer goed. Ik kan Paulien Graves zonder reservering aan iedereen aanbevelen (ofschoon je dat eigenlijk liever niet wil doen.....)


Gemma van den Oord Buijck 
Geweldige begeleiding


Catharine Passlack  


Jan-Huug de Roos 
Zeer betrokken, speech ook persoonlijk naar de nabestaanden 👍


Lo van Loenen Martinet (echtgenote van de overledene) 
Paulien Graves luistert buitengewoon goed naar de wensen en eisen van ons allen. Zo ontstaat de begrafenis en de kaarten, die helemaal bij ons aansluiten.


J. van der Bijl 
Een zeer prettige ervaring, niets was teveel, persoonlijk en met liefde voor het vak. De nazorg was ook uitstekend, de gratis hulp bij financiele vragen heb ik als erg fijn ervaren. Het is een achtbaan waar je als familie in zit na het overlijden, het is dan van werkelijk belang hoe de uitvaartondernemer je bijstaat, zo fijn als je ontzorgt wordt. Een groot compliment hiervoor, een erg prettig team !


Joyce Kuipers-van den Oord 
We waren 100% tevreden. We hebben Paulien en Kim als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze waren keurig wanneer het moest, en heel fijn persoonlijk als het kon 💖 Heel professioneel, we hebben geen zorgen gehad. Warme vriendelijke, en hele lieve mensen. Keurig netjes, was alles. Tot in de puntjes alles goed geregeld. Dank jullie wel 💕


Anita van Zandvoort 
Kimberly; dankjewel voor de fijne begeleiding! Paulien Graves uitvaartbegeleiding; dankjewel voor de details.


Nicolet van Os 
Hele warme begeleiding. Allemaal erg meedenkend en kijken naar mogelijkheden.


Theo van der Veeken 
Deze mensen voelden goed aan wat belangrijk voor ons was. Gaven ook een prima advies toen het ging om een kleinschalig en persoonlijk uitvaartcentrum.


Vic van Zonsbeek 
Paulien Graves is een mevrouw met gevoel en inzicht. luisterd naar de wensen van de familie. Geeft goede raad en dringt haar mening niet op.


Wim Nooijen 
Goede begeleiding en aandacht voor alle wensen.


Familie Taks 
Lieve Kimberly en de rest van het team van Paulien Graves....Wat een geweldige begeleiding hebben we van jullie gehad. Helemaal zoals het ons past, en zoals mijn vader het verdiende en zelf gewild zou hebben. Wij zijn jullie erg dankbaar voor alles, van begin tot eind perfect geregeld. Dikke pluim voor jullie allemaal.


Dimmes Doornhein 
Bij toeval bij deze ondernemer terecht gekomen. Uitstekende ervaring. Zeer aan te bevelen


Frank Bethlehem 
Een heel fijne en persoonlijke benadering. Het afscheidshuis is fantastisch fijn, de tijd kunnen nemen om afscheid te nemen. Paulien en Kimberly zijn fijne mensen, dat helpt je in een zware periode.


Wim Jonker 
Zeer betrokken, rustige en persoonlijke begeleiding door de uitvaartbegeleider


Toos van Goch 
Paulien en haar team hebben aan de kleinste details gedacht, hebben met ons meegedacht om alles te regelen, ook wegens de toen geldende C-regels. Wij kunnen terug zien aan een mooi, persoonlijk afscheid.


Adriën van de Griendt 
Alles is netjes verzorgd, ook was het carona tijd. Alles volgens wens gedaan. Terwijl Dela moeilijk aan het doen was.


Ina megens vd meulenreek 
De verzorging van onze moeder en alles wat er bij komt kijken en de weg naar de crematie viering als heel fijn gevonden, het is dat waar je met een fijn gevoel naar terugdenkt, iedereen die ik spreek zegt ook dat t een hele mooie crematie viering was. Wij kunnen de groep uitvaartverzorgers van Paulien Graves iedereen aanbevelen.


Cees Tak 
is zeer betrokken bij de hele uitvaart. van begin tot het einde. GEWELDIG!


R van Pinxteren 
Paulien heeft de uitvaart van onze vader, net als de uitvaart van onze moeder 5 jaar geleden, wederom erg goed begeleid. Paulien en haar medewerkers zijn toegewijde en fijne mensen die meelevend zijn, maar de familie toch weten te motiveren om de vele beslissingen te nemen die rond een uitvaart genomen moeten worden. Hierdoor nemen ze ongemerkt veel uit handen en de familie kan zich daardoor richten op het afscheid nemen met alle wensen die ze daarbij hebben.


P.W.Hufman 
Wij zijn erg tevreden over de mooie begeleiding door Paulien Graves en haar team!


Petra van Dortmont 
Pauline heeft op een juiste en correcte manier de uitvaart verzorgd. Zij voelt goed en perfect aan wat de nabestaanden graag zouden willen en weet hier op een goede manier mee om te gaan. Zet echt de puntjes op de "i", wat juist zo belangrijk is voor mooi en waardig afscheid.


Jack Palmen 


Aukje 
Paulien en haar team zijn Mensen naar mijn hart. Zeer liefdevol en respectvol voor ons. Dat is zo fijn, altijd, maar zeker bij een overlijden


Lidia Voogt Evenhuis 
Het was een hele fijne ervaring om de uitvaart verzorgd te zien worden door Pauline. Het was absoluut heel persoonlijk en er werd heel goed naar onze wensen geinformeerd en voor zo ver mogelijk ook zeker uitgevoerd.


Cor Roozen 
Het afscheid van mijn vader is gelopen naar onze wens en daar heeft Pauline Graves uitvaartbegeleiding een zeer grote rol ingespeeld vooral door de persoonlijke bijdrage die Henk heeft geleverd. Ondanks het verdriet hebben we samen voor een denkwaardig en waardig afscheid gezorgd. Ook van de directe familie van mijn vader hebben we complimenten gekregen voor zowel de kerkdienst als de dienst in het crematorium welke door Henk werd geleid.


Petra van den Heuvel 
Heel veel dank aan Kimberly voor alles wat ze voor ons heeft gedaan tijdens het afscheid van Wim. Door jullie werkwijze, goede adviezen en de fijne ruimte in Het Afscheidshuis, hebben we een heel mooi afscheid van Wim gekregen en blijft de herinnering met een warm gevoel aan de afscheidsdienst. Nogmaals dank aan PGU en collega's.


Jan Stapper 
EEn heel persoonlijke benadering waardoor het een zeer fijne uitvaart is geworden. Ik kan Paulien zeer bij anderen aanbevelen.


Aloysia Jetten 
persoonlijk en warm.


Anneke Steeneke-de Jong 
Lieve Paulien,we hebben jou leren kennen als een betrokken, empathisch mens en ook als professioneel uitvaartonderneemster die met je meedenkt met aandacht voor het kleine detail. De zorg en aandacht die wij van jou en het team bij het afscheid van onze (schoon)moeder hebben ontvangen was voor ons heel waardevol. Het Afscheidshuis hebben wij ervaren als een prachtige, warme en rustgevende locatie waar bezoekers gastvrij worden ontvangen. Dank voor alle ondersteuning in deze voor ons zo moeilijke periode. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


C. Jansen 
Kan niks negatiefs bedenken over onze uitvaartbegeleiding. Helemaal verlopen naar onze eigen wens.Intiem en persoonlijk. Zeker aan te raden.


Saskia Boeren 
Paulien is een zelfverzekerde, rustige en goedluisterende vrouw die alles perfect tot in de puntjes heeft geregeld. Wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar.


albert opstraat 
zeer goed begeleid en veel aandacht aan alle wensen


Mieke Daams- van Son 
In één woord: PERFECT!


Florence van der Loo-van Goch 
Paulien Graves is een warme, hartelijke vrouw. Ze denkt in mogelijkheden. Het zijn de kleine die het mooi maken, zoals een roos op het bed als de overledene is opgehaald. Je mag en kan haar altijd bellen en dan denkt ze echt met je mee. Ook de nazorg is top bij haar. Zelfs op de verjaardag van de overledene stuurt ze je nog een kaartje met mooie gedachten.


Johan donhuijsen 
Zeer netjes en liefdevol


Anjo van Rosmalen 
Niets is teveel, elke wens wordt serieus behandeld en is in ons geval ook gehonoreerd. Het afscheidshuis is als zeer positief ervaren, zou niet anders gewild hebben. Voor de nabestaanden een warm huis waar het voelt als thuis. Je bent er 24 uur per dag/nacht welkom. Alles heeft een persoonlijke touch. Tot de zakdoekjes en knuffels voor de kinderen toe.


Familie Vorstenbosch 
We waren verzekerd bij de dela hadden zelf n paar dela uitvaarten meegemaakt die absoluut niet naar onze wens zouden zijn geweest , kregen de aanbeveling om pauline in de arm te nemen en dit is helemaal naar wens uitgepakt ondanks het enorme verdriet


Els Roest-de Bekker 
Paulien heeft steeds en in elke fase met ons meegedacht. En meebewogen met onze wensen en behoeften. Als het niet kon wat we wilden, dan kwam er een goede uitleg of er kwam een alternatief.


Riet, Karin en Patricia Houdijk 
Paulien Graves heeft de gave om te luisteren, in te leven, mee te leven en toch daadkrachtig te zijn op het juiste moment. Vrijwel direct was ze een met ons als familie en weet ze de juiste snaar te raken. Haar servicegerichtheid is ongekend, niets is haar te veel. Elke wens neemt ze serieus. Het afscheidshuis is in een tijd van verdriet een enorme troost. En ook daar ontbreekt het je aan niets. De 24uurs kamer is een aanrader, ook daar is aan elk detail gedacht. Paulien, dank voor je liefdevolle verzorging van mijn man en onze vader. Dit vergeten wij nooit. Riet, Karin en Patricia


Miranda van de Moosdijk 
De uitvaart is geweldig verzorgd door Paulien en haar collega’s. Onze dank daarvoor . Het was een indrukwekkende wekkende dag met de stoet van trucks wat goed begeleid werd. De dienst was zeer mooi en het was een waardig afscheid. Alles netjes verzorgd en begeleid. We zullen je zeker aanraden.


Ingeborgh Smulders 
Heel persoonlijk, behulpzaam en meedenkend. Goede informatie ontvangen met duidelijke uitwerking. Gaf heel veel rust en vertrouwd.


Marga van Dulmen & Van Goethem 
Een betrokken en deskundige uitvaartverzorger. Zeer professioneel. Persoonlijke aandacht heeft Paulien Graves hoog in het vaandel staan. Alle zorg heeft Paulien ons uit handen genomen. De crematie van onze moeder was perfect geregeld. Ook de nazorg is heel erg goed geregeld door Paulien. Dat hebben wij als heel prettig ervaren.


yfke teerink 
De begeleiding was zeer persoonlijk en hebben we als gezinnals zeer prettig ervaren. Ook de inbreng tijdens de uitvaart was heel mooi.


Willem Minkels 
Paulien is vriendelijk, rustig, empatisch en blijft op de achtergrond. Zij durft mee te denken en is niet bang haar kijk op dat wat gaande is te delen. Terwijl zij er tegelijkertijd voor zorgt dat de naasten de regie blijven houden. Vakwerk!


Carla Burgerhof-v.d. Broek 
Paulien is zeer begaan en toch professioneel, zij was een grote troost en uitstekende hulp bij het invullen van de uitvaart van mijn vader.


Florence van der Loo-van Goch 
Een mooi, klein en warm afscheid gehad ondanks de Corona maatregelen. Paulien is een open en warme vrouw die meedenkt in de mogelijkheden. Fijn dat we het op deze manier hebben kunnen doen in het Afscheidshuis.


C.van de Gein-Roomans 
Super fijn en warm begeleid door Paulien graves. Wat een vakvrouw. Geduld , warmte en begrip op alle fronten. Een aanrader voor iedereen die een mooi afscheid wil regelen. Ook de ruimte waar je daar ontvangen wordt en waar mijn vader lag opgebaard is sfeervol en voelt niet kil maar als een huiskamer. Dit vonden wij heel prettig .


Wil krols Derksen. 
Wij, als familie, hebben heel fijne ervaringen met Mev. Graven, wij kunnen haar bij iedereen aanbevelen als bekwaam, en heel warm persoon..


Birgitte van den Heuvel 
We zijn heel dankbaar voor de mooie uitvaart. Paulien heeft een hele waardevolle rol vervuld in dit proces. Zij was gepast ‘onzichtbaar’ aanwezig en stelde de juiste vragen op de goede momenten. De hele uitvaart voldeed volledig aan onze verwachtingen. Dank je wel, Paulien


Silvan de Bruijn 
Pauline is zeer kundig in haar werk. Enorm meelevend en meedenken in de lastige situatie die je als nabestaande doormaakt. De rust en het geduld dat Pauline uitstraalt heeft een prettig effect op ons gehad. Op deze manier heeft zij bijgedragen aan de eerste stap van het verwerkingsproces. Mochten wij ooit in de situatie komen waarbij wederom een uitvaart moet worden georganiseerd, dan is de keuze voor ons snel gemaakt en zullen wij wederom voor Pauline kiezen!


Monique van Rooij 
Het afscheidshuis is een mooi en warm plekje om met je naaste te zijn voordat je definitief afscheid neemt, wij als familie hebben ons daar dan ook zeer omarmt gevoeld door Paulien en collega’s. Mede dankzij Paulien en collega’s hebben wij daar mooie en waardevolle herinneringen kunnen maken, waarvoor heel veel dank. Fam. van Rooij


M.Loeffen 
Afscheidnemen van een geliefde is altijd moeilijk! Mede door de. Zéér persoonlijke en empathische begeleiding door Paulien is het ondanks de grote droefheid over het verlies van mijn vrouw een zeer intieme week voor ons gezin geweest en kijken we terug op een emotionele maar zeer persoonlijke afscheidsviering. 0ok alle praktische zaken waren meer dan voortreffelijk geregeld. Offerte, draaiboek, en alle andere facetten waren tot in de puntjes verzorgd! Chapeau! Ik kan Paulien Graves uitvaartbegeleiding iedereen aanbevelen,


Anton Vos 
De gehele begeleiding, incl mortuarium en crematie is uitstekend verzorgd door Paulien en haar personeel


Ria Peters 
Uitvaartonderneemster Paulien Graves en haar team hebben met veel respect, warmte en eerbied het mogelijk gemaakt met onze wensen voor de uitvaart van mijn moeder, ondanks de coronabeperkingen, om het afscheid waardig en indrukwekkend te laten verlopen.


Angeline van der Westen 
Wij waren heel blij dat we voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen .echt een dille pluim


Cor Roozen 
Wij als familie zijn zeer tevreden over Pauline Graves. Vanaf het begin zijn we met een persoonlijk contact benadert. Met een duidelijke uitleg en rekening houdend met de wensen van de familie. Gastvrij en behulpzaam op diverse vlakken waarbij wij de ondersteuning voor en na de uitvaart als bijzonder prettig ervaren hebben.


Henny Brouwers-Sluijter 
Iemand die alle tijd neemt, ook al zal ze het druk hebben op bepaalde momenten.


Leo Hendriks 
In vergelijking met de "grote" uitvaartverzorgers is Paulien Graves een zeer welkome en persoonlijke uitvaartverzorgster. Door haar steun en persoonlijke touch is voor mijn familie en ik is de moeilijkste periode in ons leven een stuk dragelijker gemaakt. Voor mij geen andere uitvaartverzorger meer dan Paulien Graves, en ik wil iedereen dan ook aanraden om door haar de uitvaart te laten regelen. Paulien staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel.


Annette 
Het was een bijzondere periode, waarin wij in korte tijd beide ouders verloren. De herinneringsbijeenkomst die nog zou plaatsvinden voor onze moeder is vormgegeven tijdens de uitvaart van onze vader. Paulien heeft ons op alle mogelijke manieren ondersteund om dit afscheid naar onze wensen te laten verlopen. Wij hebben dit erg gewaardeerd.


Nicolien van Dinther 
Het is een nette en vriendelijke uitvaartondernemer. Ze verzorgen je dierbaren tot en met en zijn er altijd voor je. Lieve mensen die dit werk echt met liefde doen en hart voor de zaak hebben. Helaas was dit onze tweede uitvaart in 9 maanden van onze ouders maar had het ze nergens anders willen onderbrengen. Bedankt daar voor.


john vleugel 
Super persoonljk gerichte aanbevelings waardige uitvaartonderneemster. Zeer zeer professioneel


JHM van der Velden 
goed luisterend oor, correcte afhandeling, meedenkend


Ludo van Dartel 
Wij zijn zeer onder de indruk van jullie ongedwongen aanwezigheid en professionaliteit in de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn vader. We hebben dankzij jullie mijn vader een meer dan waardig afscheid kunnen geven. Precies zoals hij het gewild zou hebben!


Adrienne en Peter Mes 


F. van Geenen-Ernst 
Wat een topvrouw! Met respect heeft ze ons met raad en daad bijgestaan. Een dame die passie heeft voor haar beroep, een vakvrouw op en tot. De 10 heeft ze samen met haar team dik verdiend! Wij denken met warme gevoelens terug aan de uitvaart van mijn man, onze vader en opa.


Ellis van Lent 
Ondanks de Corona is het een hele fijne uitvaart geweest, zeer intiem. Zo zou mijn moeder het ook gewild hebben, geen poeha. Wij hebben Paulien als een zeer warm, luisterend oor biedend, liefdevol en respectvol persoon ervaren. Neemt alle tijd, maakt niet uit hoe vaak je haar belt of appt. We zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorgen en de hulp die ze ons geboden heeft.


Wilma Nota-IJpelaar 
Paulien en haar medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we op een prachtige manier afscheid h ebben kunnen nemen van mijn man en vader van onze kinderen. Het was heel prettig om de voorbereidingen in het Afscheidshuis te doen. Een warme fijne omgeving waar goed voor ons werd gezorgd en prima zijn begeleid. Alle ruimte voor onze persoonlijke invulling. Dat alles heeft gezorgd voor een heel mooi afscheid waar we met veel warmte op terugkijken, evenals onze familie en vrienden.


Fam Reuser 
Respectvol en persoonlijk, denkt goed mee over de situatie, materiaal en lokatie van de onderneming perfect.


Angela Schalken 
Wij hebben het contact met Paulien Graves als warm, hartelijk en betrokken ervaren. Er was meer dan voldoende ruimte voor onze inbreng. Paulien dacht volop mee, gaf goede adviezen, maar liet de uiteindelijke keuze bij ons. Ze kwam elke dag langs, had een luisterend oor en haar stille observaties kwamen mooi terug in de dienst. Ze nam de tijd en kwam na de crematie ook nog een keer op huisbezoek. We hebben haar en haar team zeer gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor.


Josh Wagemans 
Paulien zorgt voor een professionele maar toch heel persoonlijke samenwerking, hierdoor worden je verwachtingen om je dierbare persoon het afscheid te geven dat ze verdienen voldaan. Ze geeft de rust en biedt mogelijkheden/helpt je bij de verwerking. Ik raad Paulien uitvaartonderneming dan ook zeker aan!


Jacqueline Anderson 
“Een jaar geleden vond het eerste contact plaats tussen Paulien en mij tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit n.a.v. een uitvaart die zij begeleid had en waarvan ik onder de indruk was. Onlangs was het zo ver en overleed onze lieve moeder. Ik belde Paulien en zij wist meteen wie ik was ondanks dat het een jaar geleden was dat we elkaar spraken. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor Paulien. Ze doet haar werk met bezieling en dat merk je aan alles. Een warme persoonlijkheid die rust uitstraalt en veel aandacht voor details heeft. Ook was Paulien steeds voor mij bereikbaar. Het geeft rust als je in zo’n kwetsbare periode het vertrouwen kunt hebben dat het afscheid mooi en verzorgd wordt. En zo is het ook gegaan. In dankbaarheid denken wij terug aan een prachtig en waardig afscheid voor onze lieve moeder. Ook de nabestaandenzorg hebben wij erg op prijs gesteld. Paulien biedt de perfecte combinatie van professionaliteit en warme betrokkenheid. Heel veel dank!” NB Deze recensie heb ik reeds geplaatst op de website van de uitvaartondernemer


Karen Oostwouder 
Op de website van Paulien zagen wij de foto's van de locatie waar zij gevestigd is. Dat en de warme, persoonlijke benadering bij ons eerste telefonische contact maakten de keuze voor Paulien Graves erg gemakkelijk. Door de geborgenheid van de huiskamer in de pastorie en Paulien met haar gevoel hoe emoties in te schatten is het afscheid van onze moeder een herinnering geworden waar wij met een glimlach aan terug denken. Wij hebben haar leven op een fijne manier gevierd en daarbij heeft de samenwerking met Paulien een belangrijke rol gespeeld.


Marjan van Buul-Berndsen 
Paulien, Je hebt ons van het begin tot het eind positief verrast, met kleine details die het afscheid heel persoonlijk maakte en wij voelde jouw oprechte betrokkenheid.


<<< Terug