<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16010

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0738885808
Email: info@paulienuitvaart.nl
Website: www.paulienuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 35 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


yfke teerink
De begeleiding was zeer persoonlijk en hebben we als gezinnals zeer prettig ervaren. Ook de inbreng tijdens de uitvaart was heel mooi.


Willem Minkels
Paulien is vriendelijk, rustig, empatisch en blijft op de achtergrond. Zij durft mee te denken en is niet bang haar kijk op dat wat gaande is te delen. Terwijl zij er tegelijkertijd voor zorgt dat de naasten de regie blijven houden. Vakwerk!


Carla Burgerhof-v.d. Broek
Paulien is zeer begaan en toch professioneel, zij was een grote troost en uitstekende hulp bij het invullen van de uitvaart van mijn vader.


Florence van der Loo-van Goch
Een mooi, klein en warm afscheid gehad ondanks de Corona maatregelen. Paulien is een open en warme vrouw die meedenkt in de mogelijkheden. Fijn dat we het op deze manier hebben kunnen doen in het Afscheidshuis.


C.van de Gein-Roomans
Super fijn en warm begeleid door Paulien graves. Wat een vakvrouw. Geduld , warmte en begrip op alle fronten. Een aanrader voor iedereen die een mooi afscheid wil regelen. Ook de ruimte waar je daar ontvangen wordt en waar mijn vader lag opgebaard is sfeervol en voelt niet kil maar als een huiskamer. Dit vonden wij heel prettig .


Wil krols Derksen.
Wij, als familie, hebben heel fijne ervaringen met Mev. Graven, wij kunnen haar bij iedereen aanbevelen als bekwaam, en heel warm persoon..


Birgitte van den Heuvel
We zijn heel dankbaar voor de mooie uitvaart. Paulien heeft een hele waardevolle rol vervuld in dit proces. Zij was gepast ‘onzichtbaar’ aanwezig en stelde de juiste vragen op de goede momenten. De hele uitvaart voldeed volledig aan onze verwachtingen. Dank je wel, Paulien


Silvan de Bruijn
Pauline is zeer kundig in haar werk. Enorm meelevend en meedenken in de lastige situatie die je als nabestaande doormaakt. De rust en het geduld dat Pauline uitstraalt heeft een prettig effect op ons gehad. Op deze manier heeft zij bijgedragen aan de eerste stap van het verwerkingsproces. Mochten wij ooit in de situatie komen waarbij wederom een uitvaart moet worden georganiseerd, dan is de keuze voor ons snel gemaakt en zullen wij wederom voor Pauline kiezen!


Monique van Rooij
Het afscheidshuis is een mooi en warm plekje om met je naaste te zijn voordat je definitief afscheid neemt, wij als familie hebben ons daar dan ook zeer omarmt gevoeld door Paulien en collega’s. Mede dankzij Paulien en collega’s hebben wij daar mooie en waardevolle herinneringen kunnen maken, waarvoor heel veel dank. Fam. van Rooij


M.Loeffen
Afscheidnemen van een geliefde is altijd moeilijk! Mede door de. Zéér persoonlijke en empathische begeleiding door Paulien is het ondanks de grote droefheid over het verlies van mijn vrouw een zeer intieme week voor ons gezin geweest en kijken we terug op een emotionele maar zeer persoonlijke afscheidsviering. 0ok alle praktische zaken waren meer dan voortreffelijk geregeld. Offerte, draaiboek, en alle andere facetten waren tot in de puntjes verzorgd! Chapeau! Ik kan Paulien Graves uitvaartbegeleiding iedereen aanbevelen,


Anton Vos
De gehele begeleiding, incl mortuarium en crematie is uitstekend verzorgd door Paulien en haar personeel


Ria Peters
Uitvaartonderneemster Paulien Graves en haar team hebben met veel respect, warmte en eerbied het mogelijk gemaakt met onze wensen voor de uitvaart van mijn moeder, ondanks de coronabeperkingen, om het afscheid waardig en indrukwekkend te laten verlopen.


Angeline van der Westen
Wij waren heel blij dat we voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen .echt een dille pluim


Cor Roozen
Wij als familie zijn zeer tevreden over Pauline Graves. Vanaf het begin zijn we met een persoonlijk contact benadert. Met een duidelijke uitleg en rekening houdend met de wensen van de familie. Gastvrij en behulpzaam op diverse vlakken waarbij wij de ondersteuning voor en na de uitvaart als bijzonder prettig ervaren hebben.


Henny Brouwers-Sluijter
Iemand die alle tijd neemt, ook al zal ze het druk hebben op bepaalde momenten.


Leo Hendriks
In vergelijking met de "grote" uitvaartverzorgers is Paulien Graves een zeer welkome en persoonlijke uitvaartverzorgster. Door haar steun en persoonlijke touch is voor mijn familie en ik is de moeilijkste periode in ons leven een stuk dragelijker gemaakt. Voor mij geen andere uitvaartverzorger meer dan Paulien Graves, en ik wil iedereen dan ook aanraden om door haar de uitvaart te laten regelen. Paulien staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel.


Annette
Het was een bijzondere periode, waarin wij in korte tijd beide ouders verloren. De herinneringsbijeenkomst die nog zou plaatsvinden voor onze moeder is vormgegeven tijdens de uitvaart van onze vader. Paulien heeft ons op alle mogelijke manieren ondersteund om dit afscheid naar onze wensen te laten verlopen. Wij hebben dit erg gewaardeerd.


Nicolien van Dinther
Het is een nette en vriendelijke uitvaartondernemer. Ze verzorgen je dierbaren tot en met en zijn er altijd voor je. Lieve mensen die dit werk echt met liefde doen en hart voor de zaak hebben. Helaas was dit onze tweede uitvaart in 9 maanden van onze ouders maar had het ze nergens anders willen onderbrengen. Bedankt daar voor.


john vleugel
Super persoonljk gerichte aanbevelings waardige uitvaartonderneemster. Zeer zeer professioneel


JHM van der Velden
goed luisterend oor, correcte afhandeling, meedenkend


Ludo van Dartel
Wij zijn zeer onder de indruk van jullie ongedwongen aanwezigheid en professionaliteit in de begeleiding en uitvoering van de uitvaart van mijn vader. We hebben dankzij jullie mijn vader een meer dan waardig afscheid kunnen geven. Precies zoals hij het gewild zou hebben!


Adrienne en Peter Mes


F. van Geenen-Ernst
Wat een topvrouw! Met respect heeft ze ons met raad en daad bijgestaan. Een dame die passie heeft voor haar beroep, een vakvrouw op en tot. De 10 heeft ze samen met haar team dik verdiend! Wij denken met warme gevoelens terug aan de uitvaart van mijn man, onze vader en opa.


Ellis van Lent
Ondanks de Corona is het een hele fijne uitvaart geweest, zeer intiem. Zo zou mijn moeder het ook gewild hebben, geen poeha. Wij hebben Paulien als een zeer warm, luisterend oor biedend, liefdevol en respectvol persoon ervaren. Neemt alle tijd, maakt niet uit hoe vaak je haar belt of appt. We zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorgen en de hulp die ze ons geboden heeft.


Wilma Nota-IJpelaar
Paulien en haar medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we op een prachtige manier afscheid h ebben kunnen nemen van mijn man en vader van onze kinderen. Het was heel prettig om de voorbereidingen in het Afscheidshuis te doen. Een warme fijne omgeving waar goed voor ons werd gezorgd en prima zijn begeleid. Alle ruimte voor onze persoonlijke invulling. Dat alles heeft gezorgd voor een heel mooi afscheid waar we met veel warmte op terugkijken, evenals onze familie en vrienden.


Fam Reuser
Respectvol en persoonlijk, denkt goed mee over de situatie, materiaal en lokatie van de onderneming perfect.


Angela Schalken
Wij hebben het contact met Paulien Graves als warm, hartelijk en betrokken ervaren. Er was meer dan voldoende ruimte voor onze inbreng. Paulien dacht volop mee, gaf goede adviezen, maar liet de uiteindelijke keuze bij ons. Ze kwam elke dag langs, had een luisterend oor en haar stille observaties kwamen mooi terug in de dienst. Ze nam de tijd en kwam na de crematie ook nog een keer op huisbezoek. We hebben haar en haar team zeer gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor.


Josh Wagemans
Paulien zorgt voor een professionele maar toch heel persoonlijke samenwerking, hierdoor worden je verwachtingen om je dierbare persoon het afscheid te geven dat ze verdienen voldaan. Ze geeft de rust en biedt mogelijkheden/helpt je bij de verwerking. Ik raad Paulien uitvaartonderneming dan ook zeker aan!


Jacqueline Anderson
“Een jaar geleden vond het eerste contact plaats tussen Paulien en mij tijdens een vrijblijvend gesprek. Dit n.a.v. een uitvaart die zij begeleid had en waarvan ik onder de indruk was. Onlangs was het zo ver en overleed onze lieve moeder. Ik belde Paulien en zij wist meteen wie ik was ondanks dat het een jaar geleden was dat we elkaar spraken. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor Paulien. Ze doet haar werk met bezieling en dat merk je aan alles. Een warme persoonlijkheid die rust uitstraalt en veel aandacht voor details heeft. Ook was Paulien steeds voor mij bereikbaar. Het geeft rust als je in zo’n kwetsbare periode het vertrouwen kunt hebben dat het afscheid mooi en verzorgd wordt. En zo is het ook gegaan. In dankbaarheid denken wij terug aan een prachtig en waardig afscheid voor onze lieve moeder. Ook de nabestaandenzorg hebben wij erg op prijs gesteld. Paulien biedt de perfecte combinatie van professionaliteit en warme betrokkenheid. Heel veel dank!” NB Deze recensie heb ik reeds geplaatst op de website van de uitvaartondernemer


Karen Oostwouder
Op de website van Paulien zagen wij de foto's van de locatie waar zij gevestigd is. Dat en de warme, persoonlijke benadering bij ons eerste telefonische contact maakten de keuze voor Paulien Graves erg gemakkelijk. Door de geborgenheid van de huiskamer in de pastorie en Paulien met haar gevoel hoe emoties in te schatten is het afscheid van onze moeder een herinnering geworden waar wij met een glimlach aan terug denken. Wij hebben haar leven op een fijne manier gevierd en daarbij heeft de samenwerking met Paulien een belangrijke rol gespeeld.


Marjan van Buul-Berndsen
Paulien, Je hebt ons van het begin tot het eind positief verrast, met kleine details die het afscheid heel persoonlijk maakte en wij voelde jouw oprechte betrokkenheid.


Nicolien van Dinther
Een hele goede uitvaartonderneemster ze is lief, rustig en luistert naar je wensen en begeleid je heel goed in alles. zoekt ook nog alles voor je uit dus alleen maar lof over haar.Paulien is een lief mens en doet het werk met haar hart en met liefde. Het is een schat


R. Baudoin
Paulien Graves is een warme en liefdevolle persoonlijkheid, die de juiste snaar weet te raken. en heeft een goed luisterend oor.


Wilma valk-van rijn
Zeer liefdevol en meedenkende personen echt een uitstekende uitvaart kon me geen betere wensen


m kuijpers
Heel persoonlijke en goed en ook goed advies voor de uitvraat


Brian
Dank voor de ondersteuning en begeleiding.


marion steeghs
Persoonlijk, betrokken goed geinformeerd, sluit aan bij persoonlijke wensen


Peggy Gottschalk
Paulien heeft met haar passie, rust en betrokkenheid heel veel voor ons betekend , voor, tijdens en na het afscheid van moeder; alles was tot in de puntjes verzorgd en ook het 24 uurs huis was voor ons een echte uitkomst. We hebben ervaren dat een professionele begeleiding heel goed samen kan gaan met warmte en met respect- en liefdevolle zorgvuldigheid. Paulien heeft er samen met haar team voor gezorgd , dat een heel zware tijd voor ons iets minder moeilijk is geweest. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.


Anita van Schijndel
Nog nooit zo iemand als begrafenis ondernemer meegemaakt ! Met zoveel respect naar ons (familie ) toe ! Meer dan lof ! Zijn super blij met Paulien geweest !


Pieternelle Janssen
Paulien is een zeer ervaren, rustige, lieve dame die zich heel goed bewust is van het feit dat een uitvaart een definitief afscheid van het leven is en dat je dit maar één keer kan doen. Zij zorgt er dan ook voor dat werkelijk álles uitstekend verloopt. Waardig en met liefde. Ze begeleidt en adviseert je in alles wat met de uitvaart te maken heeft en nog zoveel meer. Ik heb dit als erg waardevol ervaren.


Patricia
Paulien is een fantastische vrouw, warm en betrokken. Geen moeite was te wel en ze deed eerder teveel dan te weinig. Haar service is buitengewoon en haar woorden bij de uitvaart waren heel goed gekozen en toonden haar oprechte betrokkenheid. Ik heb het Afscheidshuis zelf niet gebruikt, maar wat ziet dat er goed uit. Ik beveel zelden partijen aan, maar zal dat in dit geval zeker wel doen.


Mevr. M. Loeffen
Ik kan niets anders zeggen dan:EEN 10 MET EEN GRIFFEL. Het is een hele mooie en uitstekend verzorgde uitvaart geworden. Ik heb er ook veel complimenten van de familie, vrienden en kennissen over gekregen. Iedereen vond het heel mooi en ontzettend goed verzorgd.


Bastiaan Bouwman
Zeer meelevend en persoonlijk begeleid, zowel voor- als na het overlijden van de overledene.


Mevr.J.Willems-Kroos
In alle opzichten uitstekend


Leo van Boxtel
Heel prettig begeleid door Paulien en later Henk en Christien. Ondanks de moeilijke tijd zijn ze er altijd voor ons geweest en hebben ze ons overal mee geholpen. Ook achteraf nog fijn contact gehad. We zouden ze altijd aanraden aan andere, super!


Ellen Vos van Veghel
Wij familie hebben de uitvaartondernemer als zeer persoonlijk en hartverwarmend ervaren. Je bent geen nummer bij hun, nemen alle tijd welke nodig is op dat moment, denken met je mee, hebben een luisterend oor, geven eventuele ideeën en werken het in alle rust met de familie uit. Ook heel belangrijk komen alle afspraken na. De nazorg is ook prima. Van ons krijgt Paulien Graves en haar medewerkers een 10 met een griffel.


Harriet Wagemans
Paulien Graves is een hele fijne uitvaartbegeleiding, alles was keurig verzorgt, goede begeleiding en zelfs de nazorg is erg goed. Het ging er erg gemoedelijk aan toe en zelfs op de kleine details werd er gelet, personeel was ook erg vriendelijk. Een pluim voor uitvaartbegeleiding Paulien Graves. Ik zou Paulien Graves zeker aanraden bij anderen.


Y.M. Scheffers
Paulien Graves is een warme persoonlijkheid die aan alles denkt en meedenkt. Als perfectie bestaat dan heeft zij dat in haar vingers.


eugenie den biggelaar
Paulien heeft de begrafenis van mijn vader met veel liefde en zorg begeleid. Ze is betrokken, persoonlijk, vakkundig en regelde - samen met haar team- alles tot in de puntjes. Beter kon niet. We kijken terug op een prachtig en waardevol afscheid en dat is bijzonder troostend. Veel dank daarvoor! Paulien heeft de begrafenis van mijn vader met veel liefde en zorg begeleid. Ze is betrokken, persoonlijk, vakkundig en regelde - samen met haar team- alles tot in de puntjes. Beter kon niet. We kijken terug op een prachtig en waardevol afscheid en dat is bijzonder troostend. Veel dank daarvoor!


A.M.P. Verstegen
alles was zeer rustig bespreekbaar, er werd dagelijks contact gezocht, begeleiding in welke vorm ook ging eerbiedig, rustig en liefdevol. groet Toon.


Els
Zeer vriendelijk, betrokken en een grote troost. Ze wil het perfect voor haar cliënten regelen


Henry Houët
Zeer tevreden over de persoonlijke zorg


J.M.Hallie
Uitstekende en warme begeleiding bij de uitvaart en de nazorg. Fijne locatie om afscheid te nemen.


Elwin Hofman
Mevrouw Graves was uiterst behulpzaam, lief en tegelijk zeer professioneel. De gehele uitvaart met alle voorbereiding kon in mijn ogen niet beter. Een verdrietige tijd, maar met de mooist mogelijke herinnering eraan. Het 24 uurshuisje voelde warm en stijlvol en heel prettig om daar altijd te kunnen mogen zijn.


Bart Bulter
Paulien Graves was voor ons een zeer prettige begeleider van het hele proces. Goed aanvoelend wat de sfeer is en daarbij goede en rustige manier van organiseren.


Tineke Teeuwen


Hannie van Iperen
De uitvaart was van het begin tot het eind boven verwachting goed geregeld. Wij zijn door Paulien dagelijks begeleid op een hartverwarmende en respectvolle manier. Alles verliep gewoon perfect. In de drukke verdrietige dagen na het overlijden was daar steeds Paulien die ons alles uit handen nam en liefdevol rust bracht. We hadden het niet beter kunnen wensen. Tot in de kleinste details, overal heeft Paulien aan gedacht. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op een persoonlijk uitvaart. En last but not least de factuur; die viel ook nog eens 100% mee. Paulien verdient van ons een dikke 10, we zijn meer dan tevreden en we zullen haar zeker overal aanbevelen.


Elise van Ierland-van Wely
Ik ben uiterst tevreden geweest met Paulien Graves door haar vriendelijke en proffesionele houding in deze voor ons erg trieste periode. Tevens heeft zij voor mij nazorg geregeld, waar ik ontzettend blij mee was. Al met al een geweldige uitvaartverzorgster.


Ellen Pijl
Zeer lieve persoonlijke en rustige begeleiding. Helaas kon Paulien de uiteindelijke afscheidsdienst in de Grote Kerk in Den Bosch niet doen omdat zij al een andere uitvaart had, maar ze heeft de hele voorbereiding gedaan en een paar dagen tevoren haar collega geïntroduceerd die de uiteindelijke dienst heeft begeleid. Hij deed het ook prima. Het was geen gewone uitvaart maar een met een erehaag door de Politie, in een kerk in het centrum en niet in een crematorium. Ze heeft van tevoren veel contact gehad met alle contactpersonen en ons als familie, zodat het afscheid goed was voorbereid. Dat is ook de persoonlijke touch.


P.J. van Toledo
Paulien is een zeer professionele, vriendelijke & persoonlijke begeleider geweest bij de uitvaart van mijn vader. Chapeau voor alle aandacht ... in alles, maar juist óók in de details! Dank Paulien!


Ellen Pijl
Zeer lieve persoonlijke en rustige begeleiding. Helaas kon Paulien de uiteindelijke afscheidsdienst in de Grote Kerk in Den Bosch niet doen omdat zij al een andere uitvaart had, maar ze heeft de hele voorbereiding gedaan en een paar dagen tevoren haar collega geïntroduceerd die de uiteindelijke dienst heeft begeleid. Hij deed het ook prima. Het was geen gewone uitvaart maar een met een erehaag door de Politie, in een kerk in het centrum en niet in een crematorium. Ze heeft van tevoren veel contact gehad met alle contactpersonen en ons als familie, zodat het afscheid goed was voorbereid. Dat is ook de persoonlijke touch.


Johanna, Ed, Rita en Marloes van der Velde
Wij hebben de uitvaart van onze man/vader/opa als zeer bijzonder en waardig ervaren. In de aanloop hier naartoe hebben we fijne gesprekken gehad, waarbij Paulien aandachtig luisterde, geduldig was, erg goed omging met de verschillende persoonlijkheden en diens emoties binnen de familie en zich goed verplaatste in ons en onze wensen. Ze regelde alles uiterst professioneel en stipt én ze deed net dat stapje extra om ons volledig te ontzorgen. Paulien heeft een fantastisch team om zich heen verzameld (o.a. Ellen, Tamara, Louise als ook de bezorger van de kist en de chauffeur van de rouwauto) met wie het contact persoonlijk en warm was. Dankzij deze fijne mensen kijken wij terug op een prachtig, eervol afscheid.


Jan van der Spank
Alles was top geregeld!


Greet Verhoeven
De euthanasie die onze dochter Mandy kreeg was heel bijzonder, maar de uitvaart die daarop volgde was ook heel bijzonder. Alles zo mooi verzorgd, zo goed meegedacht. Wij waren in een positie dat we voor haar overlijden alles konden regelen. Paulien en haar medewerksters hebben het fantastisch volgens wens gedaan. Onze dank hiervoor, het is het laatste wat je kan doen en dat het dan zo mooi mag verlopen is een grote steun. Fam. Greet Verhoeven


Marja van Balkum den Otter
Zo fijn begeleid. Onze dochters hebben oma mee verzorgd. Ik heb m’n moeders haren geföhnd. We hebben oma zelf op bed gelegd en zelf in de kust gelegd. Echt heel fijn.


Jolanda de Wit
Wij waren zeer tevreden met de persoonlijke en ook heel betrokken manier van begeleiden door Paulien. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat wij onze oom een hele mooi afscheid hebben kunnen geven.


Wilma de Bekker
We zijn zeer goed begeleid door Paulien Graves! Wat een fijn, betrokken persoon is dat! Ik zou haar dan ook ten zeerste aanbevelen bij anderen!


M van Maaren - Voets
Zeer bevlogen en betrokken medewerkers, gericht op de wensen van ons. Erg benaderbaar, flexibel en heel kundig. Heel prettig in zo’n periode als deze.


G v/d Eng
Zeer zeker een aanrader !!


Lida Bouwmans
Wij hebben de uitvaart bij Pauline en haar medewerkers als zeer bijzonder ervaren Al onze wensen zijn met veel respect en liefdevolle aandacht uitgevoerd Dit blijft voor ons een bijzondere herinnering Lida bouwmans en familie


Hans van den Dungen
Het was in een woord een geweldig afscheid voor zowel mijn overleden moeder als voor de nabestaande. En dit allemaal mogelijk gemaakt door Paulien Graves uitvaartbegeleiding.


familie Swanenberg
De uitvaart van mijn man, onze vader en opa is uitstekend verzorgd! Medelevend, zorgzaam, deskundig, eer- en respectvol, geduldig, warm, gevoel voor detail zijn zo wat woorden die in ons opkomen.


G. Heijmans
Persoonlijke uitvaart staat ons meer aan dan zakelijke/afstandelijke uitvaart. Goed gedaan Paulien en medewerkers.


l.j.m.van Wijnen-Vaes


Ellen Vos van Veghel
Paulien en haar medewerkers beoordeel ik met meer dan uitmuntend. Op advies van een familielid, heb ik enige tijd geleden kennisgemaakt met Paulien. Wij hebben er toen over gesproken wat er allemaal moet gebeuren als er een dierbare overlijd. Op het moment dat ik naar huis ging had ik een goed gevoel bij Paulien en dat gaf mij rust. Ruim twee weken later overleed vrij plotseling mijn vader. Paulien heeft ons/familie vanaf dat moment persoonlijk begeleid. Zij heeft samen met ons voor een waardig afscheid gezorgd van mijn vader. Paulien is een dame met passie voor haar werk, is zéér professioneel, heeft oog voor details, is hartverwarmend, open in de communicatie, eerlijk, respectvol, altijd bereikbaar, niets is haar teveel. Zij is een echt mensen mens. Na de afscheidsdienst hebben wij ontzettend veel gemeende positieve reacties gehad. De nazorg was ook prima geregeld. Paulien Graves Uitvaartbegeleiding durf ik iedereen met een gerust hart aan te bevelen, hun ontzorgen. Ellen Vos van Veghel


Anton Vos
UITMUNTEND. Hoogste cijfer wat ik geven was een tien. Wat mij betreft had dit hoger mogen zijn maar dat bestaat niet. Zeer belangrijk was het persoonlijke.


H .Jacobs
Zeer goed contact met uitvaart verzorger als zeer positief ervaren . Paulien Graaves is een meedenkend persoon die en goed advies geeft . En toch de persoonlijke wensen in de dienst niet uit het oog verliest en deze op een mooie wijze verwoord. Plus dat er na een paar weken nog nazorg wordt geleverd in de vorm van advies en voor nabestaanden.


Judith Kruizenga
Wij hebben het contact met Paulien als zeer prettig ervaren. Ze heeft op een professionele manier een persoonlijk contact en afscheid weten te realiseren en ons alle ruimte en gelegenheid gegeven om onze wensen uit te laten komen. Ze was altijd bereikbaar, behulpzaam en respectvol. Ik zou Paulien zeker aanbevelen bij anderen!


May Kuijken-Tang
De contacten en begeleiding met en van Paulien Graves zijn meer dan prima. Paulien is erg begaan met de familieleden maar daarnaast ook erg gemakkelijk in de omgang. Niets is haar teveel, ze respecteert onze ideeën maar komt ook met eigen ideeën en plannen. Ik heb Paulien in een korte tijd 2x "nodig" gehad, beiden keren vol lof.


Monique Bosch
Grote waardering voor de warme, persoonlijke, heldere steun en begeleiding die wij van Paulien en haar team hebben mogen ontvangen na het overlijden van mijn moeder. Na 60 jaar verloor mijn vader zijn levensmaatje en heeft hij enorm veel steun gehad aan alle gesprekjes met Paulien en haar team. We wilden graag zoveel mogelijk zelf doen, Paulien dacht en voelde mee en kwam met ideeën.Mede dankzij hen hebben wij mijn moeder een warm persoonlijk afscheid kunnen geven en hebben ze ons de kracht gegeven dit tot het laatste moment te volbrengen. Tot weken erna nog vele lovende reacties mogen ontvangen en heeft anderen stof tot nadenken gegeven........wat een warm mensenmens(en)!!


Annie Hoos
In één woord geweldig!!! Zoveel warmte die we hebben mogen ervaren. Wat ons het meeste is bijgebleven is de persoonlijke benadering in een huiselijke sfeer. Paulien en medewerkers, nogmaals hartelijk dank voor jullie goede zorg. Groetjes familie Hoos


J. van Maurik
Het afscheid van mijn man is door Paulien geheel volgens onze wensen verzorgd. Zij is professioneel, heeft oog voor details, is respectvol naar alle betrokkenen, maar bovenal straalt zij warmte uit en heeft zij een groot inlevingsvermogen. Vanaf het eerste contact wist ik dat alles bij haar in goede handen was en dat ik me geen zorgen hoefde te maken of alles wel goed zou verlopen. Ik ben Paulien en haar medewerkers dankbaar voor hun professionele, betrokken en persoonlijke begeleiding en kan hierdoor met een warm gevoel op dit afscheid terugkijken. Ik beveel haar dan ook van harte aan.


Mieke Bok
uitvaart heel fijn begeleid door Paulien , zeer respectvol vanaf ophalen met brancard met witte roos tot en met de uitvaart. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden dankjewel uitvaartbegeleiding Paulien Graves.


Gerard Aangenendt
De begeleiding door Paulien Graves is tot volle tevredenheid uitgevoerd.


W.A.M. Mulders
Goed, degelijk, met de mogelijkheid tot persoonlijke inbreng. Raad en advies welke gegeven zijn hebben er toe bijgedragen, dat het ondanks droevige toch een waardevolle en respectvolle uitvaart is geweest.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sqlsrv_free_stmt() in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php:59 Stack trace: #0 /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/relatie2.php(45): include() #1 {main} thrown in /home/keurmerkpersoonlijkeuitvaart.nl/public_html/beoordelingen/recenties2.php on line 59