Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16010

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0738885808
Email: info@paulienuitvaart.nl
Website: www.paulienuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 65 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Helma Kreunen  
Had niet persoonlijker gekund. Heel veel lovende reacties


S.J.F. Otgens 


Ardi Koops 
Wij hebben bij Paulien Graves een zeer mooi en warm afscheid gehad van onze moeder. Het was allemaal perfect georganiseerd en we zijn erg goed begeleidt, ook na de dienst. We zij hier erg blij mee.


Petra van Hemmen 
Van Paulien en Kimberly kregen we een hele fijne begeleiding tijdens de voorbereidingen en uitvoering van de crematie van ons moeder. Heb respect hoe ze met alles omgaan en het afscheid zo mooi maken. Een persoonlijk afscheid dat nog mooier was dan we ons hadden voorgesteld. We kijken er met veel warmte, liefde en betrokkenheid op terug. Paulien, Kimberly en medewerkers ontzettend Bedankt!!


Ton Raaymakers, echtgenoot van Jeanneke. 
Samen met Pauline en Kimberly hebben wij een paar jaar geleden vooraf al onze voorkeuren in het kennismakingsgesprek kunnen bespreken en die zijn daarna door hen vastgelegd. Nu Jeanneke is overleden hebben de dames meteen het dossier gelicht en zijn ermee aan de slag gegaan. Vanaf dit moment is er bijna dagelijks zeer goed contact geweest om de uitvaart in het crematorium voor te bereiden. Zelfs op zondagmorgen mochten wij hen bij ons treffen om zaken te bespreken ! Alles liep, dankzij hen, op rolletjes, wij waren ontzorgd en ook het afscheid van Jeanneke, in het crematorium, was van grote klasse ! Onze familie, namens wie ik spreek, is dezelfde mening toegedaan, zoals ik hier schrijf ! Voor mezelf is ook al een nieuw dossier aangemaakt ! In twee woorden: KLASSE en DANK !!!


Riet Nonneman 
Paulien is sociaal geeft aandacht aan nabestaande en is warm en liefdevol,niets is teveel. Het afscheidshuis is verzorgd en voelt prettig aan.


Wilhelmus, Hubertus, Maria. de Bekker 
uitvaartonderneming, was zeer attent, nam alle tijd voor, dacht met je mee.


Wm Hofman van den Heuvel 
Was. Een erg fijn en persoonlijk contact. Ook tijdens de uitvaart en koffie tafel steunden ze ons. Ook na zorg was hartverwarmend


Erik & Maaike Vermeulen 
Zeer mooie benadering door Paulien uitvaart. Met respect omgaan met de overledenen. Ze maken het zo mooi dat je een huiselijk effect krijgt. Waardoor je erg veel steun voelt op het moeilijke moment. Zou Paulien Graves aan iedereen aanbevelen.


Michelle. 
In 2019 maakte ik voor het eerst kennis met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding en werd toentertijd verrast vanwege haar locatie, verzorging en persoonlijke begeleiding. N.a.v. de corona periode en de leeftijd kwamen we tot de conclusie dat we iets moesten gaan regelen. Daarop contact gezocht met Paulien. Het klikte meteen, waarop we besloten onze lopende verzekering af te kopen en de uitvaart in zijn geheel te laten verzorgen bij Paulien. Achteraf blijkt Paulien een zeer goede luisteraar te zijn geweest. Alle wensen van mijn overleden man zijn tot in de kleinste details uitgevoerd. Ook de aangeboden nazorg is door mij positief ontvangen en ben blij met haar zeer uitgebreide boekwerk.


M N A van den Berg 
perfecte onderneming zeer goed geholpen zeer persoonlijke begeleiding zeer deskundig


Arjen 
Wij zijn uitermate tevreden over de persoonlijke, attente en zorgzame begeleiding van Paulien en haar team. Geen vraag teveel, altijd bereikbaar en met respect voor iedereen inclusief de overledene. Dank Paulien!


J.H.M. Schrijvers 
De afscheidsdienst heeft bij vele aanwezigen een mooie herinnering aan de overledene achtergelaten. De dienst sloot aan bij de wensen van de overledene, de sfeer was respectvol en troostend. Het verzorgen van de dienst en de bijdrage van Paulien hieraan worden door de familie bijzonder gewaardeerd. Wij spreken ook onze waardering uit voor de warme en persoonlijke aandacht die wij hebben mogen ervaren. Paulien heeft de tijd genomen naar ons te luisteren en onze wensen te vertalen naar een waardig afscheid van de overledene. Onze dank gaat uit naar het hele team, hun betrokkenheid en professionaliteit hebben een diepe indruk op ons achtergelaten. De persoonlijke begeleiding van Paulien heeft veel zorgen uit handen genomen. Dit heeft ons geholpen ons te richten op het rouwproces en het herdenken van onze dierbare. Veel dank daarvoor.


Daan van Grinsven 
Ontzettend warme, fijne, betrokken mensen die met zeer veel respect en overtuiging een prachtig liefdevol en persoonlijk afscheid hebben georganiseerd. Vanaf het moment van ophalen na het overlijden tot aan de uitvaart en zelfs de nazorg, alles werd perfect geregeld. In alle opzichten een goede keuze geweest en we zouden deze allemaal van harte aanbevelen aan anderen.


M Gulickx  
Wat fijn om door zulke liefdevolle mensen geholpen en bijgestaan te zijn. Een mooi afscheid voor mijn vrouw en onze (o)ma is dankzij jullie mogelijk gemaakt


Marc Steffelaar  
Ondanks het verlies een prachtige dag ! Een om nooit meer te vergeten.


Bert Kerkhof 
Wij hebben als nabestaanden van de overledene de begeleiding door Mevr. Graves en haar medewerk(st)ers als prettig en professioneel ervaren. Het is een waardig afscheid geworden. Ook andere aanwezigen bij de uitvaart waren deze mening toegedaan.


Cor Houdijk 
Paulien Graves zet de te nemen beslissingen goed op een rijtje. Is duidelijk en eerlijk en ziet de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij hebben veel steun en sturing gehad om de zaken naar behoren te laten lopen. Hier zijn we heel blij mee. Uiteindelijk heeft het er toegeleid dat het een zeer mooi afscheid van ons moeder is geworden, daarvoor zijn we haar zeer erkentelijk.


Erik Eugster 
Zeer persoonlijke benadering met het oog voor het leed van de mensen die achterblijven en met het hart op de juiste plaats. Daarnaast gaan de medewerkers uiterst punctueel en met respect om met de overledene. Attent omgaan met de wensen van de overledene maar ook met de wensen van de mensen die achter blijven.


Geoffrey H 
Paulien heeft ons geweldig bijgestaan- en geholpen tijdens deze periode. Dankjewel voor de goede service, persoonlijke aandacht en liefde, en voor de juiste woorden op het juiste moment.


Familie van Iperen 
Wij hebben als familie een heel fijn afscheid van onze lieve Moeder, Schoonmoeder, Oma en Overgrootmoeder, bij haar thuis in haar vertrouwde omgeving, gehad dankzij de fijne samenwerking met Paulien en medewerkers. Alles was perfect geregeld, thuis, bij de afscheidsdienst in de kerk en op het kerkhof. Alles is gegaan zoals wij wilden en dat maakte het een afscheid met een lach en met een traan. Onze hartelijke dank! Paulien en medewerkers waren een grote steun voor ons! Familie van Iperen


A. Brouwers 
Prettig en warm contact, er werd heel fijn meegedacht en snel gehandeld.


Kampers Hans en Margareth 
De zeer persoonlijke begeleiding tijdens de voorbereiding op en uitvoering van de crematie van mijn moeder was niet alleen professioneel, maar vooral op maat en met respect voor de persoonlijke keuzes die wij maakten. De wijze waarop met ons werd meegedacht, suggesties werden gedaan en het geheel is uitgevoerd, heeft de crematie van mijn moeder tot een ons perfect passende gebeurtenis gemaakt. Een groot compliment.


Sanne 
Een persoonlijk afscheid die nog mooier was als we ons voor hadden kunnen stellen. Met dank aan Paulien en Kimberly.


Sylvia Waverijn 
We zijn bij Paulien Graves heel persoonlijk en warm begeleid. En dat met een nuchtere knipoog. Ze hebben met ons meegedacht en daarom een veel persoonlijker afscheid mogelijk gemaakt.


Karin sars  
Wij hebben uitvaartverzorging Paulien Graven als zeer prettig ervaren


Beppy van Beek 
wij als gezin hebben een zeer persoonlijke en warme begeleiding ontvangen van Paulien Graves. Paulien had alle tijd voor ons en gaf advies waar nodig. Muisjes voor de kleine kinderen om het verdriet te delen, Vlinders om te schilderen die later gebruikt werden om de kist te sluiten. Wij hebben gebruik mogen maken van de 24 uurs kamer met keuken en zitgedeelte wat voelde of we thuis waren. Hartelijk dank Paulien.


Birgitte van den Heuvel 
Paulien is een hele fijne en professionele uitvaartbegeleidster. Ze komt haar afspraken na, heeft goede ideeën en alles is super verzorgd!


A.G. Van Hoek  
We werden aan de hand genomen door het proces heen. Alle stappen duidelijk uitgelegd en samen doorgegaan. Fijn dat er tijd genomen werd in deze moeilijke tijd. Fijne firma met goede werknemers.


D van Gaal van Creij 
uitstekend geregeld en heel veel zorgen van ons overgenomen zodat wij echt afscheid hebben kunnen nemen. echt super !!!!!


Mieke van Iperen-van Erp en Familie  
Op 7 juni 2023 overleed toch nog onverwachts ons mam, schoonmoeder, oma en overgrootoma in de leeftijd van bijna 90 jaar. Wij kenden Paulien Graves van een eerder afscheid bij vrienden en namen contact op met Paulien met de vraag of ze ons kon ondersteunen bij het afscheid. Vanaf het moment dat Paulien, laat in de avond, bij ons kwam voelde het voor iedereen vertrouwd. Paulien, Kimberly en medewerkers denken mee, zijn respectvol, behulpzaam, zorgvuldig, liefdevol, niets is te veel, denken aan kleine details en zijn altijd voor alles bereikbaar. Alles was perfect voorbereid en uitgevoerd. Onze wens was dat alles goed ging verlopen want een afscheid en uitvaart kun je nooit meer overdoen maar mede door Paulien, Kimberly en medewerkers kunnen wij terugkijken op een waardig, persoonlijk, liefdevol en mooi afscheid thuis, in de zaal en op het kerkhof! Ook een goede persoonlijke en vakkundige nazorg wordt niet vergeten. Zelfs kregen wij een kaartje bij de 90-ste verjaardag van ons mam, schoonmoeder, oma en overgrootoma. Heel attent! Paulien, Kimberly en medewerkers Heel Hartelijk Bedankt voor jullie goede en lieve zorgen! Jullie waren voor ons een grote steun!


Luuk Voeten 
Zeer persoonlijke en hartelijke begeleiding gehad, inclusief nazorg. Had me geen mooiere uitvaart kunnen wensen. Paulien en haar team luisteren goed naar de wensen!


Michel Ropion 
My family and I are for ever grateful to Paulien and her team for the comfort and assistance they gave us during this difficult time. Their professionalism, kindess and compassion made this transition from the world of the living to that of the dead as soft and kind as it possibly be. We can but highly recommend their service to other. Merci Pauline!


Toos Lukkassen 
Persoonlijker kan bijna niet,warme en fijne mensen


Hans van Gulick. 
Zeer persoonlijk en betrokken, heeft veel uit handen genomen wat ons rust gaf. Bijzonder was dat de uitvaartondernemer in de gelegenheid is geweest en daarvan ook 2 maal gebruik heeft gemaakt om de overledene nog tijdens haar ziekte te bezoeken om haar zo goed te leren kennen wat ook tot uitdrukking kwam tijdens het afscheid. Ze hebben meer dan hun best gedaan !!


A.C. van den Braak-Klabbers 
Deze uitvaartondernemer kan ik van harte aanbevelen. In deze moeilijke tijd alle hulp en ondersteuning gekregen om een persoonlijke uitvaart mogelijk te maken.


Gert van der Tas 
Uitvaartondernemer past zich heel goed aan aan de sfeer en het gezelschap. Wordt als zeer prettig ervaren.


martien maas 
een betrokken bedrijf dat met de nabestaanden meedenkt en waar goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. prettige mensen om mee samen te werken.


A van Vark 


Fam van Hulst  
Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer prettig ervaren. Al voor het overlijden hebben we een persoonlijk contact gehad en hier hadden we een goed gevoel bij. Hierdoor wisten we ook wie er op het moment van overlijden ging komen bij ons thuis. De respectvolle manier waarop er met de overledene en de familie werd omgegaan was voor ons in al het verdriet ook een troost. De 24 uurs kamer die we hadden gaf ons als gezin de mogelijkheid om er te zijn als we daar behoefte aan hadden en dit hebben we, zeker ook voor de kleinkinderen als zeer prettig ervaren. We hebben een mooi afscheid gehad in het afscheidshuis. Ook voor de kleinkinderen was er ruimte en alle mogelijkheden om zo veel mogelijk een eigen invulling te geven aan het afscheid. We hebben zoveel mogelijk een eigen invulling gegeven aan de crematie en de uitvaartverzorgster heeft dit voor ons in goede banen geleid. Over de tijd, foto's, filmpje en toespraken hoefden we ons verder geen zorgen te maken. Ook de koffie en broodjes waren goed geregeld. Wij hadden als gezin altijd iemand om op terug te vallen en waar we terecht konden met vragen. n


A. de Bekker 
Begeleiden met aandacht en rust. Zijn meedenkend & meewerkend met de wensen en waar nodig opties aandragend. En niet te vergeten flexibel. Zo waardig en persoonlijk afscheid kunnen nemen. Dat kun je maar een keer goed doen …


Chéri Leepel 
Chapeau! Alle aandacht en vooral heel goed luisteren en aanvoelen wat de nabestaanden nodig hebben. Denken heel goed mee. Locatie is prachtig, ook daar alle liedevolle aandacht! De gesprekjes met de nazogmederker is als heel prettig ervaren.


Bert v Doornmalen 
Wij hebben de uitvaartonderneming Paulien Graves als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Fijne medewerkers die op het juiste moment inspringen of terughouden. er was veel ruimte voor persoonlijke gesprekken, die, gelukkig niet altijd loodzwaar waren.


Hanneke Mol 
Heel fijn en heel persoonlijk. Zakelijk waar nodig was, prima gedaan


Robert Deckers 
We zijn zeer tevreden over de goede begeleiding en vooral ook de snelheid waarmee afspraken gemaakt konden worden en wensen ingewilligd konden worden.


I. Hensels 
Wij hebben een heel warm gevoel overgehouden aan de hele ervaring vanaf het moment van ophalen, tot aan de nazorg.


Remko van den Berg 
wij zijn uiterst tevreden, wij hebben een zeer goede begeleiding gehad, alles is respectvol verlopen


Anne-Marie en Eddy de Jong 
Paulien Graves, heeft de uitvaartverzorging met heel haar hart en volle overgave geregeld. De kleine aandachtspunten zijn door hPaulien niet vergeten. Dit maakte de uitvaartverzorging extra speciaal. Zo is er ook een goede nazorg. Onze dank is ontzettend groot. Bedankt voor alles.


Monique 
Wat een warmte, liefde en betrokkenheid hebben wij mogen ontvangen. Dat er aan zoveel kleine dingen is gedacht, die voor ons onvergetelijk zijn. Dank jullie wel lieve Paulien Kimberley en medewerkers


Schippers 
Respectvolle integere begeleiding geboden, waarbij wensen van ons, nabestaanden, centraal stonden. Er was sprake van een goede afstemming. Het respectvol handelen was ook sterk aanwezig tijdens de verzorging van onze moeder. Tijdsdruk is vermeden.


Anouk van Soest 
Hele fijne partij om mee samen te werken in deze moeilijke tijden. De rust die ze uitstralen en professionaliteit zorgen ervoor dat je samen kunt werken aan een heel mooi afscheid met een persoonlijke noot. Eigen inbreng door ons werd gewaardeerd, opgepakt door Kim en verder uitgewerkt.


I Smulders 
Zeer tevreden met alle zorg en begrip van medeleven.Beter kun je je niet wensen. Geldt namens alle familieleden van ons.


Denise Bethlehem 


A. Knol-van de Beld 
Paulien heeft ons vakkundig, respectvol en invoelend begeleid in de intense week van voorbereiding en uitvaart.


Kevin korver  
Hoe dit bedrijf de uitvaart verzorgd is tot in de puntjes verzorgd. En dan van het moment van overlijden tot de dienst en dan ook de nazorg. Daar zijn geen woorden voor in een woord grandioos!


Odette Debets 
WE hebben de begeleiding als zeer positief en warm ervaren. We zijn zeer tevreden!


Albert Osendarp 


Fred de Gruil 
Een zeer professioneel team dat ons in deze moeilijke periode voortreffelijk heeft begeleid en geholpen. Goede adviezen en correcte verwerking binnen de geplande tijd. Door hun aandacht werd het voor ons mogelijk afscheid te nemen op de wijze die wij in gedachten hadden. Grote dank daarvoor !!!


Lizeth Steenbergen 
Tot in de puntjes perfect, kon niet beter, geweldig, meedenkend, een luisterend oor, niets was teveel. En alles was mogelijk 👍💐


Janneke van Gorsel, mede namens Tilly Buyn 
Ondanks de piekdrukte met uitvaarten hebben Paulien en de medewerkers van Paulien Graves Uitvaartbegeleiding alles meer dan perfect geregeld, ik kan niet anders zeggen. Zij luisterden goed naar onze wensen en kwamen met passende suggesties voor bijvoorbeeld de locatie. In de hele voorbereiding op de uitvaart hielden ze de rust, waren respectvol, vriendelijk, ondersteunend, menselijk, toegankelijk en bereikbaar. Ik vond het fijn samenwerken.


R.H. van Es 
Warm, betrokken en empatisch


Mark Dalmeijer 
- Zeer flexibel in meedenken en veranderingen van tijd - Altijd iemand aanwezig - Goede balans tussen liefdevol en zakelijk


Leopold Moormann 
Als familie hebben we de begeleiding van Paulien als bijzonder prettig en professioneel ervaren. We voelden ons in zeer goede handen.


Leopold Moormann 
Als familie hebben we de begeleiding van Paulien als bijzonder prettig en professioneel ervaren. We voelden ons in zeer goede handen.


H.J.M. Boerboom-Franssen 
zeer goed. Uitstekende persoonlijke begeleiding. Luistert goed.


Sander van Lith.  
De uitvaart van m’n moeder is door Paulien en collega’s uitstekend verzorgd. Niets was te veel, Paulien was altijd bereikbaar, dacht overal in mee en heeft alles voor ons gedaan. De uitvaart was zeer mooi en persoonlijk, echt een waardig afscheid!


jose boelens 
heel erg tevreden het was allemaal heel persoonlijk .heel blij dat wij hier terecht zijn gekomen


Elize Vd Berg 


J. te Brinke - van den Brink 
Een zeer warme en persoonlijke benadering bij de voorbereiding van de uitvaart alsook tijdens en na de uitvaart.


Monique Janssen  
Deze uitvaartonderneming denkt erg goed mee in de wensen van de nabestaanden.


Van der donk 
Hopelijk mogen er nog veel mensen geholpen worden door jullie zodat ze ook een mooie mis in elkaar kunnen zetten En super hoe de klein kinderen hier in betrokken werden ( wel is de tip om in het vervolg een planning te geven zodat je weet wat er de eerste dag al verwacht wordt was voor ons heel omver dat de kaart gekozen moest worden zouden dan maken met medere gedichten of zo fijn gevonden hebben en bv een programma om afbeeldingen tezoeken ipv Google en dan zelf iets zoeken)


M. Dupuis-Broshuis 
Warme, empathische begeleiding Alles is bespreekbaar, er wordt meegedacht, maar de keuze blijft bij de client


Michiel van Oorschot 
In de emotioneel moeilijke periode waarin een hoop op ons af kwam en geregeld moest worden is Paulien een enorme steun voor ons geweest. Zij is een warme persoonlijkheid, inlevend en zeer betrokken. Door haar begeleiding in deze periode voorafgaand aan de uitvaart en de uitvaart zelf kijken we terug op een mooi en persoonlijk afscheid van onze moeder. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen.


Angelique de Wit-Pennings 
Dit was de tweede uitvaart die Paulien voor onze familie heeft verzorgd. Het contact is steeds heel erg persoonlijk en warm. Paulien denkt mee en geeft een eerlijk advies. Er wordt ruim de tijd genomen om alles te bespreken, zelfs voor het overlijden is een bezoek geen probleem. Haar locatie heeft een huiselijke uitstraling. Wij hebben gebruik gemaakt van de 24 uurs kamer, je mag gebruik maken van de keuken en alles wat daar aanwezig is mag gebruikt en genuttigd worden. De verzorging van begin tot einde is in hele goede en vertrouwde handen. De teksten/gedichten voor de dienst worden met veel gevoel tot een mooi geheel gemaakt. Ook het contact met Kimberley en alle andere medewerkers is heel fijn. Wij hebben met een heel fijn gevoel afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.


Nellie Gevers-Tijbosch 
We hebben het als heel prettig, persoonlijk en warm ervaren. De service is super. In een woord geweldig.


Diana Van der Sterren 
Alles perfect geregeld! Aan alle wensen voldaan.


Pierre  
Zijn allemaal toppertjes die daar werken


W.J.E.M. (Wim) Daamen. Administratieve hulp voor Mevr. van Oss. 
Namens mevrouw van Oss kan ik alleen maar zeggen dat alles zeer naar wens en keurig verzorgd is gedaan.


Gonnie Commandeur 
Het was meer dan aangenaam, niks was te veel alles wat we wilden werd gedaan en dachten zeker met ons mee. Mijn man had geen mooiere uitvaart kunnen krijgen dankzij Paulien en Kim in een woord TOP.


Eric van Heugten 


J C M van Hirtum - Vos 
De uitvaartondernemer heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Alle lof voor de goede en persoonlijke verzorging. Ook de nazorg was heel persoonlijk. Een woord van dank is hier zeker op zijn plaats.


Chantall van de Wetering  
Wij hebben een liefdevol uitvaart gehad.


Deanne van Brouwershaven 
Wij hebben Paulien en medewerkers als een “warm bad “ ervaren.Mijn moeder zou erg tevreden zijn geweest…ze zou het geweldig hebben gevonden.Het was mooi…het was stijlvol…het was gewoon perfect. En wat een fijne mensen Paulien&Kimberley. Zij maken van een verdietige dag…een heel mooi afscheid….dank hiervoor


Janny van Haaren 
Wij hadden voor mijn man overleed al contact opgenomen met Paulien ,omdat mijn man terminaal was en hij zelf de regie in handen wilde hebben .Paulien is de avond daarna al gekomen ,en heeft goed geluisterd naar wat de wensen waren ,ze heeft op het eind een samenvatting gegeven en gevraagd of het zo met de wensen overeen kwam .Na het overlijden van mijn man heeft Paulien samen met Kimberly ons goed begeleid en veel geregeld .Na de uitvaart die gegaan is zo mijn man het wilde kregen we veel reactie`s als ja zo was Tiny. Paulien en Kimberly krijgen van ons een dikke 10 .


Jolanda Moonen 
Voor mij en de kinderen was het een hele fijne afscheid van mijn man/papa .Alles is gegaan zoals mijn man en wij wilden en dat maakte het afscheid met een lach en een traan. Echt helemaal top dank jullie wel!


F. Nefkens 
Alles werd vlot geregeld, waarbij de uitvaartondernemer de familie vrij liet in de eigen invulling van de uitvaart. De communicatie liep uiterst vlot en effectief.


Fam Broeren 
Vanaf de eerste dag na het overlijden zeer fijn geholpen door Paulien en Kim in alle rust en tijd die voor ons heel fijn is ervaren


Anneke en Joy Smit 
Paulien en Kim, een gouden duo. Warm, betrokken, empathisch, alles tot in de puntjes geregeld. Ook was hun persoonlijke inbreng door middel van een gedicht en verhaal zeer passend. Het leek alsof ze ons al jaren kenden.


J.C. Ackermans 
alles perfect en volgens afspraak geregeld !!!!


Yvonne M. Scheffers-Stijnman 
De warmte, medeleven en professionaliteit van Paulien geeft je al troost.


Paul Römkens 
Hallo Ofschoon de beoordeling doet vermoeden dat ik altijd een 10 geef is dat zeker niet zo! Maar in dit geval is het een terecht cijfer. De contacten verliepen van af het begin zeer soepel. Er was een grote mate van vrijheid om zaken naar eigen inzicht te regelen en de begeleiding hebben wij als zeer prettig en begripvol ervaren. Een speciaal compliment voor de inrichting van de locatie waar gelegeheid tot afscheid nemen was, die was prachtig; stijlvol maar zonder overdaad. Ook de nazorg was zeer goed. Ik kan Paulien Graves zonder reservering aan iedereen aanbevelen (ofschoon je dat eigenlijk liever niet wil doen.....)


Gemma van den Oord Buijck 
Geweldige begeleiding


Catharine Passlack  


Jan-Huug de Roos 
Zeer betrokken, speech ook persoonlijk naar de nabestaanden 👍


Lo van Loenen Martinet (echtgenote van de overledene) 
Paulien Graves luistert buitengewoon goed naar de wensen en eisen van ons allen. Zo ontstaat de begrafenis en de kaarten, die helemaal bij ons aansluiten.


J. van der Bijl 
Een zeer prettige ervaring, niets was teveel, persoonlijk en met liefde voor het vak. De nazorg was ook uitstekend, de gratis hulp bij financiele vragen heb ik als erg fijn ervaren. Het is een achtbaan waar je als familie in zit na het overlijden, het is dan van werkelijk belang hoe de uitvaartondernemer je bijstaat, zo fijn als je ontzorgt wordt. Een groot compliment hiervoor, een erg prettig team !


Joyce Kuipers-van den Oord 
We waren 100% tevreden. We hebben Paulien en Kim als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ze waren keurig wanneer het moest, en heel fijn persoonlijk als het kon 💖 Heel professioneel, we hebben geen zorgen gehad. Warme vriendelijke, en hele lieve mensen. Keurig netjes, was alles. Tot in de puntjes alles goed geregeld. Dank jullie wel 💕


Anita van Zandvoort 
Kimberly; dankjewel voor de fijne begeleiding! Paulien Graves uitvaartbegeleiding; dankjewel voor de details.


Nicolet van Os 
Hele warme begeleiding. Allemaal erg meedenkend en kijken naar mogelijkheden.


Theo van der Veeken 
Deze mensen voelden goed aan wat belangrijk voor ons was. Gaven ook een prima advies toen het ging om een kleinschalig en persoonlijk uitvaartcentrum.


Vic van Zonsbeek 
Paulien Graves is een mevrouw met gevoel en inzicht. luisterd naar de wensen van de familie. Geeft goede raad en dringt haar mening niet op.


Wim Nooijen 
Goede begeleiding en aandacht voor alle wensen.


Familie Taks 
Lieve Kimberly en de rest van het team van Paulien Graves....Wat een geweldige begeleiding hebben we van jullie gehad. Helemaal zoals het ons past, en zoals mijn vader het verdiende en zelf gewild zou hebben. Wij zijn jullie erg dankbaar voor alles, van begin tot eind perfect geregeld. Dikke pluim voor jullie allemaal.


Dimmes Doornhein 
Bij toeval bij deze ondernemer terecht gekomen. Uitstekende ervaring. Zeer aan te bevelen


Frank Bethlehem 
Een heel fijne en persoonlijke benadering. Het afscheidshuis is fantastisch fijn, de tijd kunnen nemen om afscheid te nemen. Paulien en Kimberly zijn fijne mensen, dat helpt je in een zware periode.


Wim Jonker 
Zeer betrokken, rustige en persoonlijke begeleiding door de uitvaartbegeleider


Toos van Goch 
Paulien en haar team hebben aan de kleinste details gedacht, hebben met ons meegedacht om alles te regelen, ook wegens de toen geldende C-regels. Wij kunnen terug zien aan een mooi, persoonlijk afscheid.


Adriën van de Griendt 
Alles is netjes verzorgd, ook was het carona tijd. Alles volgens wens gedaan. Terwijl Dela moeilijk aan het doen was.


Ina megens vd meulenreek 
De verzorging van onze moeder en alles wat er bij komt kijken en de weg naar de crematie viering als heel fijn gevonden, het is dat waar je met een fijn gevoel naar terugdenkt, iedereen die ik spreek zegt ook dat t een hele mooie crematie viering was. Wij kunnen de groep uitvaartverzorgers van Paulien Graves iedereen aanbevelen.


Cees Tak 
is zeer betrokken bij de hele uitvaart. van begin tot het einde. GEWELDIG!


R van Pinxteren 
Paulien heeft de uitvaart van onze vader, net als de uitvaart van onze moeder 5 jaar geleden, wederom erg goed begeleid. Paulien en haar medewerkers zijn toegewijde en fijne mensen die meelevend zijn, maar de familie toch weten te motiveren om de vele beslissingen te nemen die rond een uitvaart genomen moeten worden. Hierdoor nemen ze ongemerkt veel uit handen en de familie kan zich daardoor richten op het afscheid nemen met alle wensen die ze daarbij hebben.


P.W.Hufman 
Wij zijn erg tevreden over de mooie begeleiding door Paulien Graves en haar team!


Petra van Dortmont 
Pauline heeft op een juiste en correcte manier de uitvaart verzorgd. Zij voelt goed en perfect aan wat de nabestaanden graag zouden willen en weet hier op een goede manier mee om te gaan. Zet echt de puntjes op de "i", wat juist zo belangrijk is voor mooi en waardig afscheid.


Jack Palmen 


Aukje 
Paulien en haar team zijn Mensen naar mijn hart. Zeer liefdevol en respectvol voor ons. Dat is zo fijn, altijd, maar zeker bij een overlijden


Lidia Voogt Evenhuis 
Het was een hele fijne ervaring om de uitvaart verzorgd te zien worden door Pauline. Het was absoluut heel persoonlijk en er werd heel goed naar onze wensen geinformeerd en voor zo ver mogelijk ook zeker uitgevoerd.


Cor Roozen 
Het afscheid van mijn vader is gelopen naar onze wens en daar heeft Pauline Graves uitvaartbegeleiding een zeer grote rol ingespeeld vooral door de persoonlijke bijdrage die Henk heeft geleverd. Ondanks het verdriet hebben we samen voor een denkwaardig en waardig afscheid gezorgd. Ook van de directe familie van mijn vader hebben we complimenten gekregen voor zowel de kerkdienst als de dienst in het crematorium welke door Henk werd geleid.


Petra van den Heuvel 
Heel veel dank aan Kimberly voor alles wat ze voor ons heeft gedaan tijdens het afscheid van Wim. Door jullie werkwijze, goede adviezen en de fijne ruimte in Het Afscheidshuis, hebben we een heel mooi afscheid van Wim gekregen en blijft de herinnering met een warm gevoel aan de afscheidsdienst. Nogmaals dank aan PGU en collega's.


Jan Stapper 
EEn heel persoonlijke benadering waardoor het een zeer fijne uitvaart is geworden. Ik kan Paulien zeer bij anderen aanbevelen.


Aloysia Jetten 
persoonlijk en warm.


Anneke Steeneke-de Jong 
Lieve Paulien,we hebben jou leren kennen als een betrokken, empathisch mens en ook als professioneel uitvaartonderneemster die met je meedenkt met aandacht voor het kleine detail. De zorg en aandacht die wij van jou en het team bij het afscheid van onze (schoon)moeder hebben ontvangen was voor ons heel waardevol. Het Afscheidshuis hebben wij ervaren als een prachtige, warme en rustgevende locatie waar bezoekers gastvrij worden ontvangen. Dank voor alle ondersteuning in deze voor ons zo moeilijke periode. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


C. Jansen 
Kan niks negatiefs bedenken over onze uitvaartbegeleiding. Helemaal verlopen naar onze eigen wens.Intiem en persoonlijk. Zeker aan te raden.


Saskia Boeren 
Paulien is een zelfverzekerde, rustige en goedluisterende vrouw die alles perfect tot in de puntjes heeft geregeld. Wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar.


albert opstraat 
zeer goed begeleid en veel aandacht aan alle wensen


Mieke Daams- van Son 
In één woord: PERFECT!


Florence van der Loo-van Goch 
Paulien Graves is een warme, hartelijke vrouw. Ze denkt in mogelijkheden. Het zijn de kleine die het mooi maken, zoals een roos op het bed als de overledene is opgehaald. Je mag en kan haar altijd bellen en dan denkt ze echt met je mee. Ook de nazorg is top bij haar. Zelfs op de verjaardag van de overledene stuurt ze je nog een kaartje met mooie gedachten.


Johan donhuijsen 
Zeer netjes en liefdevol


Anjo van Rosmalen 
Niets is teveel, elke wens wordt serieus behandeld en is in ons geval ook gehonoreerd. Het afscheidshuis is als zeer positief ervaren, zou niet anders gewild hebben. Voor de nabestaanden een warm huis waar het voelt als thuis. Je bent er 24 uur per dag/nacht welkom. Alles heeft een persoonlijke touch. Tot de zakdoekjes en knuffels voor de kinderen toe.


Familie Vorstenbosch 
We waren verzekerd bij de dela hadden zelf n paar dela uitvaarten meegemaakt die absoluut niet naar onze wens zouden zijn geweest , kregen de aanbeveling om pauline in de arm te nemen en dit is helemaal naar wens uitgepakt ondanks het enorme verdriet


<<< Terug